Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 25.02.2018 – Tragicul Iohannis! Putin deconspira statul paralel din Romania

Duminică, 25 februarie 2018 12:21 | Scris de L.J. | pdf | print | email

 

* Un articol care a devenit viral pe Facebook i-a cutremurat pe romani cu adevarul celor afirmate despre Klaus Iohannis: “Ca face pe prostul, inteleg. Dar ca este inuman nu pot sa accept!... Caine sa fii si nu ai cum sa nu empatizezi si sa te declari solidar cu cei care ingroasa randurile victimelor noului sistem judiciar stalinist din Romania...” - (vezi facsimil)

Impartasim pe deplin aceste ganduri. Ce face azi DNA e mai rau ca pe vremea Securitatii! Care niciodata nu a indraznit sa atenteze la integritatea vreunui demnitar. Daca Securitatea facea vreun abuz, aveai unde sa o reclami, la partid, pe astia de la DNA nu mai ai unde ca au facut dosare la toti. Si aproape toti demnitarii fac in pantaloni de frica, iar unii prefera sa ii numeasca pe toti "penali" si sa aplaude DNA doar doar sa nu se ajunga si la ei!

* Poate aveti o parere despre declaratia destul de recenta a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, facuta la o reuniune a colegiului procurorilor din Parchetul General: “Rusia nu-si va permite niciodata sa creeze comitete anticoruptie in scopul de a manipula sfera politica.. oare aveti cunostinta ca anumite tari care aspira la leadership-ul international sau, ca sa fiu mai precis, pretind suprematia globala, au inceput sa introduca practica crearii asa-ziselor comitete anti-coruptie ca organe de putere paralele?... In Rusia nu va fi creat asa ceva, dar in anumite tari din estul Europei aceste structuri au fost deja infiintate!

Daca nici Putin nu are informatii... Nenorocirea pentru noi romanii e cat mai suportam, si cand scapam de coruptia extrem de nociva, care atenteaza la siguranta nationala, din institutiile noastre anti-coruptie, care au fost deturnate de la scopul pentru care au fost infiintate in interesul grupurilor care le controleaza?!? Si care au ajuns sa manipuleze o parte a populatiei, in special din randul tineretului neinformat.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

 

Accesari:9397

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 25 februarie 2018 14:39 +21

Daca nici Putin nu stie ce vorbeste...

# Goargăș date 25 februarie 2018 17:24 +19

Dacă suntem neam de slugi... Într-o țara normală Koveși n-ar fi nici femeie de serviciu la vre-un parchet. Ne-a procopsit ****** de băsescu cu ea...blestemat să fie...Pațachina minte fără să clipească...

# Canarul date 25 februarie 2018 20:38 +4

Din păcate chiar există și în Rusia structura intitulată комитет по борьбе с коррупцией (Comitet pentru lupta împotriva corupției) condus de Anatoly Golubev.

# Gilu date 25 februarie 2018 21:29 +2

Uniunea Sovietica Reala critica Uniunea Sovietica Ailalta ( USA ) si Uniunea Sovietica Europeana ! ( toate trei,acelasi drac ) Am ajuns s_ o traim si pe asta ...

# gicä date 25 februarie 2018 22:35 +8

Adevärul e cä practicile fäcute acum de DNA, infintate de bäse si noua securitate, sunt mai rele decät cele fäcute de sistemul comunist cänd a preluat puterea in Romänia. Atunci au racolat tot felul de puscäriasi si oameni de nimic si i-au pus in functii de conducere. Acum se folosesc de unii corupti ptr a elimina pe cei incomozi, si fac asta si cu ajutorul ONGurilor sponsorizate. Asta a promis Iohanus imediat ce a intrat la cotroceni, cä va purta un räzboi total impotriva PSD. Poate ni se trage de la Dracula tradus *Dracu-Äla* (de la cotropeni)

# DNA mai DNA asezi coruptii in fata oglinzilor date 26 februarie 2018 15:07 +4

DNA esti oglinga Romaniei .... si coruptiii din Romania se sperie de moarte cind se vad in acesta oglinda . De fapt cei care se sperie acum sunt arhitectiii sistemului de drept din Romania . Voi speriatilor ati facut legile si ati votat legile care au facut posibil ... ce este acum posibil in Romania .

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Ce se va intampla in cazul audierii lui Carmen Iohannis in “Dosarul Caselor”?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 11.12.2018 – Werner are o noua ocazie sa faca parada de ipocrizie

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER