25 September 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DE DATA ASTA CHIAR A PLECAT – Procurorul DNA Claudiu Dumitrescu a parasit sistemul la a doua incercare. Sectia pentru procurori a CSM i-a inaintat presedintelui Klaus Iohannis propunerea de eliberare din functie a lui Dumitrescu prin pensionare. Prima cerere de pensionare fusese amanata saptamana trecuta la solicitarea lui Claudiu Dumitrescu. Impreuna cu Dumitrescu a plecat si o procuroare din PICCJ

Scris de: G.T. | pdf | print

12 July 2022 16:17
Vizualizari: 3102

De data asta procurorul DNA Claudiu Dumitrescu (foto) nu s-a mai razgandit si chiar a plecat din sistem. Mai exact, a iesit la pensie.


 

Sectia pentru procurori a CSM a decis marti, 12 iulie 2022, trimiterea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerii de eliberare din functie prin pensionare a procurorului DNA Claudiu Dumitrescu. Cererea de pensionare trebuia aprobata de CSM inca de saptamana trecuta, dar ea a fost amanata la solicitarea lui Dumitrescu, asa cum au dezvaluit pentru Lumea Justitiei surse avizate.

Claudiu Dumitrescu urmeaza sa iasa la pensie incepand cu 1 august 2022. Mutarea procurorului vine la cateva saptamani dupa ce fusese numit in functia de sef al Serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de Combatere a Coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie.

Pe de alta parte, tot marti, 12 iulie 2022, Sectia pentru procurori a CSM a dispus eliberarea din functie, tot prin pensionare, a procuroarei PICCJ Mihaela Gulii.

 

Iata ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM:


- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GULII MIHAELA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.08.2022, a domnului DUMITRESCU CONSTANTIN CLAUDIU, procuror șef al Serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie.

Comentarii

# DODI date 12 July 2022 17:04 +150

De graba de a scăpa de ordinele de la SRI data trecută nu a citit bine bilețelul galben primit de la șefii direcți. Era vorba de alt acoperit, dar el s-a speriat ca nu cumva să fie ”lucrat” de foștii colegi de... serviciu. Acum poate rumega în liniște pensia nesimțită și... (crede el) meritată pentru jocurile făcute cu încălcarea jurământului, a legilor și bunului simț.

# maxtor date 12 July 2022 18:03 +3

Ca nu vreau nici sa mor. Pe un deal coroiat. Curge mustul din teasc. Si batranii se sting. Si copii se nasc. Eu ma-ntorc in trecut, Din acest viitor (adrian paunescu)

# maxtor date 12 July 2022 18:05 0

mda:nasc rimeaza cu teasc, este corect din mai multe puncte de vedere, in raport cu ocupatia dumnealor-ce presupune si strangerea shurubului,cand e cazu(!)

# ANA MARIA BOT date 13 July 2022 15:51 +1

RUSINEEEE, PROCURORI LA PENSIE ATAT DE DEVREME ,NU ARE NICI 50 DE ANI...SA PLATIM NOI TAXE PENTRU PENSIILE LOR BAROSANE.... IESIREA LA PENSIE LA MINIM 62 DE ANI, CA NU SE RUP CU MUNCA SI SUNT ABUZIVI SI INDIFERENTI...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.09.2022 – Comisia a mai terminat o lege

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva