25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEZASTRU - La definitivat, pe Bucuresti, au fost admisi doar 4 avocati! La examenul de intrare in avocatura au fost admisi doar 15% din candidati. Directorul INPPA, Traian Briciu, declara ca rezultatul final se va contura dupa contestatii: „Inca pot fi elemente de exces de corectura” (Rezultate)

Scris de: Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

8 November 2011 16:36
Vizualizari: 14900

Examenul pentru admiterea in avocatura, ca stagiar, ca si cel de definitivat, organizate de INPPA, a luat sfarsit, finalul fiind insa unul provizoriu pentru ca a mai ramas faza de admitere sau respingere a contestatiilor. Cert este, insa, ca rezultatele de la aceste examene dovedesc ca numarul celor admisi este foarte mic in comparatie cu cel al candidatilor inscrisi. Pe Bucuresti, procentajul celor care au reusit sa ia examenul pentru stagiari se invarte in jurul a 15-18 la suta din candidati. Cat priveste definitivatul in profesia de avocat, si aici vorbim de un procentaj foarte mic, cam 10 la suta pe tara. La nivel de Bucuresti, examenul de definitivat a fost luat doar de 4 candidati. De ce aceste rezultate?


Directorul INPPA: „Existenta grilei elimina posibilitatea de frauda, de copiere sau coruptie”

Contactat de Lumeajustitiei.ro, directorul INPPA (institutia care se ocupa de pregatirea profesionala a avocatilor), avocat si profesor Traian Briciu, ne-a facut o declaratie legata de rezultatele acestor examene care, in ochii multora, par a evidentia ori slaba pregatirea candidatilor, ori complexitatea la care a ajuns sa se tine astfel de examene.

In opinia av. prof. dr. Briciu, pana la finalizarea etapei contestatiilor nu se poate trage o concluzie clara, pentru ca ”procesul este inca in curs”.

Au fost in jur de 3000 inscrisi la examenul pentru stagiari, au trecut de testul eliminatoriu ca 35 la suta, pentru ca la final sa avem o promovabilitate per ansamblu de 15-18 la suta! La definitivi, unde nu au avut si test grila, promovabilitatea a fost de circa 10 la suta”, ne-a declarat directorul INPPA.

Profesorul Briciu a admis ca niciun sistem de evaluare, de examinare nu este perfect, ”numai ca existenta grilei elimina posibilitatea de frauda, de copiere sau coruptie, corectura e prin scaner, deci nu exista variante de interpunere a unui corector”. Intrebat daca sistemul-grila nu avantajeaza cumva pe cei care au o memorie foarte buna, dar in schimb au probleme in ce priveste abilitatile profesiei, interpretari, la rezolvarea unor situatii in practica,prof. Traian Briciu a explicat: ”Da, grila are marele dezavantaj de a permite intrarea unor persoane cu limbaj juridic precar, care mai degraba recunoaste problema dar nu poate sa expuna problema de drept. Astfel de critici au fost facute intotdeauna. Pe de alta parte, examenul de tip descriptiv are si el dezavantajele lui, intrucat se crea intodeauna o diferenta de evaluare intre diversi corectori. Noi avem acum sistemul de corectura dubla. Am incercat prin examenul de anul acesta, la stagiari, sa igienizam examenul prin grila, si apoi sa si testam cunostintele lor de drept si logica problemelor impuse. Ceea ce ma multumeste foarte mult este faptul ca rezultatele s-au dat acum, nu in februarie, cum s-a intamplat la examenul trecut. Si in cateva zile, asteptam rezultatele la contestatii. Am observat multe note ale celor respinsi care erau la limita notei de trecere, 7. Asa ca este posibil ca in cazurile in care au existat elemente de exces de corectura, aceastea sa fie revizuite. Abia dupa aceea vom putea discuta despre rezultatele finale”.

* Cititi aici lista admisilor la examenul pentru intrare in profesie - stagiari - Bucuresti

* Citit aici lista celor admisi la examenul de definitivat – Bucuresti

Comentarii

# Avocat date 8 November 2011 17:39 -1

Pai fata de zdrentele de la Bota cred ca isi da seama oricine ce inseamna un examen la Barou. Eu cred ca se apropie ca grad de dificultate de examenul de la INM.

# Nobel date 8 November 2011 17:54 -3

Zdrente? Pe criteriul asta va primeste acolo, la voi, clandestinii? Care din voi vorbeste mai mizerabil? Bravo, nea Iordachescu! Cu d'astia o sa faci profesia NOASTRA de ras. Cu astfel de scursuri ale societatii.

# opinie date 8 November 2011 18:07 0

De unde ii cunoasteti dvs. pe TOTI cei "de la Bota" ca sa ii faceti zdrente?? In ograda proprie v-ati uitat careva sau nu se vede din cauza marimii spagilor alora nenorocite care au macinat o societate intreaga si continua sa o faca. Sunteti un om fara caracter... fara educatie elementara... In Romania e greu si sa gandesti... !!

# Zdrente? date 8 November 2011 18:35 -6

Zdreanta esti tu mai DOBITOCULE imputit si ordinar. Cum i-ti permiti sa faci zdreanta pe alti oameni?Da-ti si numele adevarat DOBITOC IMPUTIT ce ESTI! nu-ti dai numele, ha? DOBITOCULE COMUNIST

# Mariana date 8 November 2011 18:40 +1

Dupa felul in care va exprimati d-le AVOCAT nu aveti nici o legatura cu aceasta profesie. Aveti curajul sa spuneti ca ati intrat in barou pe propriile dvs. puteri si ca ati sustinut un examen serios??? As vrea sa va vad si eu lucrarea, sau, mai bine ar fi ca dvs sa v-o revedeti si cu siguranta o sa va calmatii. Lasati-ne.

# Nu sunt bani de spaga ... mama ei de criza!!! date 8 November 2011 20:56 +2


Citeza pe Avocat
Pai fata de zdrentele de la Bota cred ca isi da seama oricine ce inseamna un examen la Barou. Eu cred ca se apropie ca grad de dificultate de examenul de la INM.
N-avem bani de spaga... si cand am auzit ce cotizatiii aveti nici nu ne pare rau ca ati exagerat cu examenul...  :lol: :lol: :lol:  Dar lasam pe cei admisi sa cotizeze la cei care nu au dat examen si sunt admisi ... de la nastere , au gena avocaturii!

# avocat UNBR Bota date 8 November 2011 21:31 -1


Citeza pe Avocat
Pai fata de zdrentele de la Bota cred ca isi da seama oricine ce inseamna un examen la Barou. Eu cred ca se apropie ca grad de dificultate de examenul de la INM.
ZDREANTA ESTI TU :-*...POTI SA COTIZEZI LINISTIT IN CONTINUARE ...NU TE LAUDA SINGUR...LAUDA DE SINE NU MIROASE A BINE.APROPO SI IN BAROUL BOTA SUN FOSTI MAGISTRATI CARE AU O IMPRESIE .... :-x DESPRE TINE, O ZDREANTA "TRADITIONALA" :lol:

# gogu date 9 November 2011 21:31 -1

pt boul avocat. trebuia boule sa o faci pe mata zdreanta.sa nu jignesti porcule oameni pe care nu-i cunosti.

# Te mai numeti avocat?Sau ciurdar,e adevaratul tau nume? date 9 November 2011 23:18 -1

Cata cultura generala ai,asa se vorbeste pe la tine prin ograda?Ar trebui sa mergi cu vacile la pascut si sa nu mai faci de rusine acest nume "Avocat".Du-te si vezi ca te astepata vacile..pe pasune!

# Cristi P. Sturzu date 8 November 2011 17:57 -1

Cu o astfel de exprimare, pur si simplu NU poti fi avocat. Nici macar o fiinta umana. Rusine, traditionali cutumiari!

# jurist date 8 November 2011 18:04 +2

nu vad relevanta referirii la UNBR-Bota ! crezi ca daca UNBR-bota ar vrea nu ar putea concepe un examen similar? oricand poate face asta! insa ma intreb logic care ar fi motivul? care este logica? crezi ca un avocat de oriunde care nu a dat ex de intrare poate lua acest ex? cazul soric si exprocurorul diicot au picat cu 4...asta nu inseamna ca oamenii nu stiu drept...scopul ex a fost acela de a nu mai primi in profesie avocati noi ..de aici natura ex. nimeni nu poate sa reproduca adlitera ca sa treaca...dupa criteriul lor..nici macar prezentii av. nu ar fi luat ex pe motiv ca e conceput pt un nivel de doctor in drept nu de tanar licentiat fara experienta in drept.....cei ff putini care au intrat au intrat prin copiat sau mita (stiu 1 caz concret) asa ca nu vad logica si cu asta se observa cat de mult se protejeaza in casta! solutia pt a practica avocatura legal este sustinerea unui ex in cadrul UNBR-Bota si piata sa decida nu niste oameni aflat intr-un conflict de interese

# o parere date 8 November 2011 18:09 +1

Culmea este, stimate colega, ca se chiar da un examen de admitere si de definitivat... Dar cei care se simt inca puternici in scaunele lor... nu ii intereseaza prea mult chestiunea asta. Cu stima

# jurist date 8 November 2011 18:08 +7

un examen reprezinta o formalitate de a trece o anumita etapa la un moment dat nu inseamna ca daca nu l-ai luat nu sti drept...ex este o forma de absolvire a ceva ce ai studiat el nu garanteaza cunostiintele in mod obiectiv...in instanta nu trebuie sa fi tocilar trebuie sa sti unde sa cauti nu sa spui poezii...

# Avocatel date 8 November 2011 18:43 +4

Exact! si tocmai de aceea, strainii care sunt cu cateva sute de ani mai inaintati, la logica si gandire, uite ca nu organizeaza nu stiu ce examene de inytrare in avocatura, dar in Romaniaca asta imputita a noastra, se dau examene la comanda mafiotilor si nu numai, motiv bun de a mai incasa ceva bani

# csatal2000 date 8 November 2011 19:20 +1

cred ca asa vor traditionali sa motiveze cat de seriosi sunt,sau doar aparentele par sa fie.... ? de fapt realitatea nu este asa cum se pare...!cert este ca acei candidati nu au nici o vina.......! mai mult din nefericire ei trag indecenta si obezitatea sistemului ....

# Vasile date 8 November 2011 19:36 +5

Se naste o intrebare legitima, daca barourile traditionale nu au acte de infiintare, cum incaseaza acestea bani de la avocati. Din ce inteleg la traditionali dreptul e de minim 600 de lei/luna, din ce scrie pe site-ul UNBR barourile vireaza la centru 3 euro/avocat definitiv, 2 euro/stagiar, restul de bani tacere. Aici exista o mare problema, ce reprezinta aceste sume incasate de barou? Cum sunt impozitate? Cine le utilizeaza si cum? Sunt ele supuse impozarii? In lipsa unui statut, respectiv un act constitutiv, cine are dreptul sa le ordonanteze. Opinia mea e ca o ancheta a Garzii Financiare/ANAF ar fi extrem de utila la toate barourile din Romania, pentru se vedea unde merg acesti bani. In alta ordine de idei, pe pagina CAA este publicat un raport, de 7 pagini, in care se retine ca CAA este in faliment, din nou intrebarea, unde sunt banii?

# pentru Vasile date 8 November 2011 20:37 +2

Stimate Domn Vasile, intrebarea Dvs este cat se poate de legitima, dar ma tem ca va pierdeti timpul degeaba.Tare m-as bucura daca nu as avea dreptate. Sa reflectam putin: Garda Financiara? :DBuna poanta, pai ia spuneti-mi si mie, cum va merge garda Financoiara in control, daca chiar capetele de la Garda sunt mana in mana si pe cumetrii cu mahnitii conducatori ai Barourilor desfiintate?De exemplu la Cluj, unde mafia avocaturii atinge culmi maxime, chiar ,,mahnita mafioata Stanca Gidro, se ducea pe la Garda Financiara si se ruga de ei , le impunea sa nu inregistreze avocatii lui Bota!Pna unde sa ajuns!!!!!Controale nu ar trebui numai de la Garda Financiara, controale sunt necesare de la mai multe institutii!

# avocatilor traditionali date 8 November 2011 20:43 +1

Dragi colegi, unora dintre avocatii traditionali si in special celor din conduceri, le prevad, un viitor sumbru si negru ( din fericire)Exista o zicala si anume ca: Dumnezeu nu bate cu bota (in cazul acesta este cuvantul bata/bat, a nu se confunda cu Bota) :D :D :D :D :D :D, dar baroul Traditional incet incet se cam prabuseste, nu sunt de vina multi, desigur, mai ales cei care sunt dusi de nas, daar trebuie sa va treziti Domnilor, e spre binele Dvs! si a viitorului acestei frumoaase profesii

# Vasile date 8 November 2011 19:41 +2

Aceeasi intrebare se pune si in raport cu taxele de examen, cum pot fi ele colectate de entitati care nu exista, ori care au fost desfiintate prin chiar efectul Legii 51. Intr-adevar, printr-un decret din 1990, Iliescu a transformat colegiul de avocati in barou (modificand denumirea), insa decretul si legea sunt abrogate prin Legea 51/1995, data la care avocatii dintr-un judet urmau sa constituie un barou. Ma tem ca nu a constituit nimeni nimic, a fost pe baza de la vremuri noi tot noi, continuand sa ia casacavalul lupii batrani. Drept urmare unde sunt actele de "constituire" a barourilor si a UNBR, astfel cum cere Legea 51/1995?! Si daca acte nu sunt, cum se face ca adunam bani, cine raspunde daca se duce dracului sandramaua, ceva baba sclerozata de la Cluj? Cand UNBR Florea va anunta ca banii nu mai sunt, de la cine vor fi ceruti? Entitati inexistente? Daca entitatea este inexistenta, inexistenta e si infractiunea, prosti cei care au dat. Personal nu inteleg de ce avocatii se lasa jupuiti!

# Comentariu date 8 November 2011 21:52 +1

Dezinformati lumea cu tezele dv. Contributia lunara se face catre casa de asigurari a avocatilor, potrivit legii, avocatii sunt exceptati de la contributia catre sistemul asigurarilor sociale public, ei contribuie catre CAA, precum si atre barou si unbr. Vizavi de examene, e clar ca nu se mai doreste marirea nr. de avocati. Si da exista o casta ! Colegii cu vechime in profesie mai mare de 6 ani, se pare ca au uitat cum au intrat in profesie !!!! Noi, astia mai mici tr sa acceptam dictatura asta...... D-le B..u, niciodata nu vom fi asimilati magistratilor, stii bine ca nu asta e scopul examenelor, oe care nici F...a nu l-ar promova si nici macar tu. Avocatura este si va ramane o profesie liberala, frustratilor.!!!!!!!!!!! Propune nene 8 examene 4 scrise la fiecare ramur de drept si 4 x 4 grila, sau 100 de examene, si asigura-te ca noi nu vom mai intra in profesie, si daca intram vom iesi stagiari la pensie.

# Eugen date 9 November 2011 02:57 0

CARE DEFINITIVAT?!?!? ALOOOOOOOOOOOOO REDACTIAAAAA. Problema nu e una de Barou Bota sau Barou Florea, problema e ca cine a scris articolul asta se afla intr.o grava eroare....examenul despre care vorbeste este cel de admitere in profesie ajuristilor definitivati in alte profesii

# acelasi date 9 November 2011 03:08 -4

M-am lamurit si cu avocatii bota... Principala lor problema nu e legata de actele de infiintare. Cum se face intrarea in baroul bota pe baza unei donatii minime de 2000 de lei...ce institutie juridica e asta maaa? intrare pe baza de donatie minima. Se vede cata carte stiu cei de acolo. Asta nu inseamna ca traditionalistii stiu mai mult, ci ca de vreo cativa ani, de cand sunt examenele de intrare in profesie mai dificile doar cei pregatiti intra. asta nu inseamna ca nu sunt intrati in profesie si restul de 25000 pe care nu mai pot sa-i scoata.

# Cristi P. Sturzu date 9 November 2011 10:37 +5

Conteaza prea putin forma sub care se plateste taxa de admitere in Barou. Esential este ca Baroul nostru este infiintat si functioneaza cu respectarea Legii 51/1995, si profesarea ca atare nu incumba zeciuiala lunara.

# Ultimul Cartus date 9 November 2011 13:29 -3

Dupa mintea unora niciun justitiabil nu ar fi avut dreptul la aparator pana la aparitia mesianicului barou paralel. "Zeciuiala" aia lunara e vreo 50 si ceva de lei... ce avocat esti daca suma de 50-60 de lei/luna e considerata zeciuiala? A... unul care moare de foame. Bota a gresit casta... trebuia sa infiinteze o camera a notarilor paralela, instante paralele, o UNPIR paralela, samd si in final o luma paralela. Din punctul meu de vedere avocatii paraleli sunt ca astia cu masini inmatriculate in Bulgaria. Niste saraci care fenteaza sistemul in detrimentul celor de buna credinta. Alora nu le convine (sau nu au bani de) taxa de mediu la prima inmatriculare care ajunge in buzunarele baietilor destepti pana la urma, astora nu le convine ca se ingrasa baietii destepti din fruntea unbr. Poate e legal ce a facut omul asta dar nu e moralmente corect fata de miile de avocati membri ai barourilor traditionale si care practica profesia asta de cand Bota sarea sinele de tramvai sa nu se curenteze. Aia au contribuit la barourile traditionale ca altceva nu exista si acum vine Bota si ii face prosti pe munca si sacrificiul lor. E tipic pentru tara asta in care nu mai exista urma de respect. Daca mie imi e mai bine asa, ce ma intereseaza ca sunt altii care sufera in urma actiunilor mele? Pe sistemul asta tara asta s-a dus de rapa in 22 de ani. Mai intai cei care ne-au condus si ne conduc, acum noi intre noi in paralel cu tagma jefuitoare care se numeste Guvernul Romaniei. Cu cat ne dam mai tare la gioale cu atat beneficiaza altii de pe urma noastra. Daca era ceva de capul nostru, al tuturor, ne adunam in fata UNBR si nu plecam de acolo pana nu calcam pe cap toate capusele. Lipsa de unitate si lasitatea ne caracterizeaza ca natie. Eu imi recunosc aceste defecte si le asum. Nu am pus piciorul in prag pentru ca mi-e frica de repercursiuni, de excludere din barou, de reputatie, de grija vietii decente pe care o duc, de urmasii mei. Dar de aici pana la a ma deda la actiuni prin care sa intru cu boncancii in vietile membrilor unei intregi bresle profesionale e cale imposibila.

# Pt. ultimul Cartus date 9 November 2011 14:59 +1

Omule, tu inversezi datele problemei. Romania este o tara bananiera tocmai pentru ca permite unei structuri MAFIOTE, din care faci si tu parte, sa functioneze. Pai, fraiere propagandist, UNBR-Bota a aparut datorita cancerului care a cuprins asa-zisa UNBR-Florea si si-a propus sa reformeze din radcini profesia de avocat, liberalizand-o cu adevarat, pentru a nu mai fi nevoie sa dai SPAGA de rigoare sau sa fii ruda cu "avocati", magistrati ori politruci, pentru a deveni avocat. Dar stiu ca tie si mafiotilor din CASTA CUTUMIARA nu va convine acest aspect. Ati vrea ca, la infinit, sa acceada in profesie doar privilegiatii mafiotilor, DERBEDEILOR !!! 

# ultimul cirnat date 9 November 2011 15:09 +3

Din punctul tau de vedere, ne-am convins. Din punctul meu de vedere, impartasit atat de procurori cat si de magistrati, organizatia voastra cutumiara NU a fost niciodata infiintata dupa 1948 incoace. Doar ca niste trogloditi de comunisti isi mai tratzaie izmenele la coada monopolului pierdut, incercand tot felul de matrapazlacuri gen protocoale, cumetrii, rugaciuni, plocoane, osanale pe la portile MJ si MP.

# Cristi P. Sturzu date 9 November 2011 13:52 +3

Nici macar stagiarii traditonali nu cotizeaza "50 si ceva de lei" dar ma rog, apare ca si cum am discuta despre lucruri total diferite. Am impresia ca scrii pentru prima oara aici pe site, si totodata esti in totala necunostinta de cauza si informatie. Sa faci asemanari cu masinile inmatriculate in Bulgaria, mai e cum e, dar sa spui despre noi ca suntem niste saraci fentatori ai sistemului, arata ca mai ai un defect major pe care nu ti l-ai asumat si nici n-o vei face vreodata. Mai studiaza. Cerceteaza si opinia d.lui Urban, a d.lui Catalin Croitoru si multe alte nume rezonante. Pentru cei mai multi dintre voi, insa, e suficient sa spuneti: saraci, infractori, fentatori, etc. La asta se rezuma logica voastra juridica si analiza principiilor de drept. Atat timp cat toti am vrut libertate, democratie, CONCURENTA, tu imi povestesti mie despre faptul ca nu e "moralmente corect" ca d/l Bota a sclipit de inteligenta mai tare decat comunistii care va "conduc"?

# jurist date 9 November 2011 14:15 +2

surprinzator JUDECATOR LA TRIBUNALUL SALAJ CU ACTIVITATE DE 30 ANI IN MAGISTRATURA RESPINS LA ADMITEREA IN BAROUL TRADITIONAL CU NOTA 4!!! http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Judecatorul_Balasz_Arpad_a_ratat_examenul_de_intrare_in_avocatura_0_587941217.html DECI SI ACESTA ESTE UN BOU!? :) ASTA ARATA DE FAPT CINE SUNT CEI DE LA TRADITIONALI CU ADEVARAT CONCEP EXAMENE CARE NICI EI NU LE POT TRECE.....PROSTIE MARE EU SUNT DE PARERE CA ACEST EX SA SE DEA LA TOTI AVOCATII DE LA TRADITIONALI IAR CEI CARE NU IL TREC SA FIE EXCLUSI ASA E CORECT PT CA MAJ AU INTRAT FARA NICI UN TEST! PANA IN 1996.... http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Judecatorul_Balasz_Arpad_a_ratat_examenul_de_intrare_in_avocatura_0_587941217.html

# AVOCAT date 9 November 2011 14:17 +2

sunt sigur ca acelasi procent de promovati ar fi daca ar fi evaluati toti traditionalii PENIBIL DAR REAL! :)))

# Alt Avocat date 9 November 2011 14:27 0

Pe cand daca ar fi evaluati botistii, toti ar lua numai 8 si 9..... Ma lasi ?

# alt avocat al avocatului date 9 November 2011 16:50 0

Unde scrie ca toti ar lua 8 si 9? scoate-ti urdorile din ochi, inainte sa postezi

# X date 9 November 2011 20:23 0

Avocatul nu este si nu va fi niciodata magistrat si nici asimilat sau comparat cu acesta. Desteptaciunea, intelepciunea, tezele, opiniile lasati-le pe seama adevaratilor Profesori, care pot fi avocati, magistrati, medici, orice alte persoane. Avocatul ni este vrajitor, daca justitiabilul are dreptate, o va primi, de la magistrat nu de la avocat.

# Observator date 10 November 2011 08:24 0

Daca a fost test grila si asa cum afirma directorul INPPA „ corectura e prin scaner, deci nu exista variante de interpunere a unui corector” atunci cum poate fi catalogata afirmatia aceluiasi : „Am observat multe note ale celor respinsi care erau la limita notei de trecere, 7. Asa ca este posibil ca in cazurile in care au existat elemente de exces de corectura, aceastea sa fie revizuite. Cum poate exista exces de corectura la grila?! Se vede incaodata ca este vorba doar de o incercare disperata de a vopsi gardul pentru a se disculpa de acuzatiile perpetue de frauda la aceste examene. Vivat SPAGA! Nimic de mirare la un barou ce functioneaza in afara legii. Ilegalismul este starea „naturala” a acestor „specialisti”.

# grila date 10 November 2011 13:00 0

eu v-am mai spus si v-o repet despre mecanismul mafiot. examenul e o cacialma, adevaratul joc se face la contestatii. fiti pe faza, INCEP LICITATIILE. punem pariu ca in final vor fi admisi in procent foate mare cei care liciteaza?? cunoastem, istoria se repeta. 

# alternativa date 10 November 2011 16:26 +2

sunt unul din cei care au muscat momeala cu aceste examene trucate. singura sansa pentru majoritatea celor care vor sa profeseze este inscrierea in baroul infiintat de Bota. daca acesti maidanezi batrini au confiscat profesia cu scopul; de a obtine avantaje materiale, atunci sa-i facem sa-si dea seama ca sunt anormali la cap.eu unul o sa ma inscriu in baroul Bota si nu o sa stau sa somez pentru ca parintii mei nu sunt patroni sau judecatori. sa trecem cat mai multi si sa le aratam acestor mincinosi cu bani, pile si relatii ca suntem mult peste pregatirea lor.degeaba unii "inteligenti" latra sau miauna pe aici, numai ei stiu cati bani au dat si acum isi rod unghiile. fraierii au platit intrarea, apoi definitivatul si basca rata lunara sub forma de zeciuiala. decanii s-au umflat precum tintarii, iar prostii muncesc sa faca bani pentru a plati tributul. eu cred ca trebuie sa le dam o lectie sa ramana impostorii intre ei sa vedem cat vor mai rezista.

# Examinatorul date 11 November 2011 12:04 0

Stati linistiti copilashi ca vin contestatiile si sunt admisi si restul!:))))) Asta dupa ce achita o mica si nesemnificativa contributie la fondula solidaritatea ( adica spaga) de 10-15.000 de euro ca de! fondul de pensii e devalizat , dinozaurii nelegali nu au procese ( cine draq sa se duca la unul care nu stie cum se dobandeste legal personalitate juridica si care nu stie ca ce e desfiintat prin lege se infiinteaza tot prin lege iar lg 51/1995 nu are in cuprinsul ei verbul a infiinta fapt recunoscut inclusiv de Tribunalul Municipiului Bucuresti prin decizia p[enala definitiva nr. 707/ mai 2010?)

# nea decanu date 11 November 2011 13:55 0

oare decanul vrea toti banii deodata sau accepta spaga in doua- trei rate, ca e crizaaaaaaaaaaaaaaaaaa. oricum "traditia" pentru intrare trebuie respectata cu strictete. altfel nu ne putem lauda cu examenul "dur" dat cu dom profesor asa cum se lauda un mare mester  p-aici. 

# doru date 11 November 2011 15:46 0

mai, copchii, voi mai credeti povesti? Astia iau milioane din contracte si voi crededeti ca stau la ciubucu de cateva mii de euro? Nu discut cat de corecte sunt milioanele, dar nu mai continuati cu paranoia. Togi ati incercat sa intrati in "Baroul neconstitutional". Nu a mers, ca, deh, e greu examenul, e mai simplu sa donez 2000 lei. Asa ca mai bine taceti. Acest examen este replica la examenul pe care suntem obligati sa-l trecem in magistrztura.

# pt. doru date 11 November 2011 16:52 +2

Lasa tu propaganda ieftina, ca nu poti pacali decat fraierii ! La toate "examenele" organizate de acesti MAFIOTI, niciun candidat care este ruda cu "avocati", mgistrati ori politruci, nu va pica niciodata!!!

# dorutu date 11 November 2011 16:55 +1

te-ai deghizat dom decan in doru?? mai dorel, pe santier cum merge treaba?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.07.2024 – Patru judecatori cu patalama de „inapt psihic”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva