6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DECADEREA MAGISTRATURII – Iata inregistrarea video mult asteptata cu judecatorii Vasilica Danilet si Camelia Bogdan, imbratisandu-se la karaoke, in club, la cateva ore dupa pronuntare. Cati judecatori se rezolva intre ei, facandu-se ca nu se cunosc la judecata, daca CSM nu indrazneste sa ia masuri in fata acestor dovezi zdrobitoare? Rusine membrilor CSM care au fost recuzati si umiliti public de Camelia Bogdan si nu au curajul sa ceara anchetarea disciplinara a celor doi (Filmul din Club)

Scris de: L.J. | pdf | print

30 March 2016 00:36
Vizualizari: 15297

Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara au, incepand din acest moment, toate datele pentru a demara verificari cu privire la iesirea in club a membrului CSM, Cristi Vasilica Danilet, alaturi de Camelia Bogdan, in aceeasi zi in care judecatorul CSM se pronuntase in Plen pe cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei CAB. Antena 3 a prezentat marti seara, 29 martie 2016, o filmare care ii surprinde pe Vasilica Danilet si Camelia Bogdan in timp ce "fredoneaza" imbratisati melodia "Strangers in the Night" (Straini in noapte).


Daca CSM a ezitat sa dispuna verificari pana la acest moment, pe baza dezvaluirilor din Lumeajustitiei.ro insotite de fotografii, imaginile din filmarea de mai jos sunt cat se poate de graitoare. Si chiar revoltatoare. Nu pentru ca doi magistrati merg intr-un club de noapte sa cante, ci pentru ca inainte cu cateva ore de petrecerea de la karaoke cei doi au ascuns ca se cunosteau la judecata care a avut loc in Plenul CSM, in care Danilet a votat pentru cererea de aparare a reputatiei Cameliei Bogdan.

Dupa vizualizarea filmarii, veti constata ca este evident ca se impunea fie ca Bogdan sa il recuze pe Vasilica Danilet – alaturi de cei celalati 6 membri CSM pe care i-a recuzat - fie ca Danilet sa se abtina de la "judecarea" cererii judecatoarei de la Curtea de Apel Bucuresti.

Cum niciunul dintre aceste lucruri nu s-a intamplat, apreciem ca este obligatoriu ca judecatorul CSM, Cristi Vasilica Danilet, sa fie cercetat disciplinar la pachet cu Camelia Bogdan, pentru ca in cadrul dezbaterilor din sedinta din 24 martie 2016, de la punctul 7, referitor la cererea lui Bogdan, nu s-a abtinut, desi avea obligatia sa o faca, permitand astfel ca asupra sa sa planeze suspiciunea lipsei de impartialitate. La randul ei, Camelia Bogdan a facut parada de cereri de recuzare, ajungand sa se targuiasca cu presedintele CSM Mircea Aron cu un dialog de genul:

- Va dau posibilitatea sa va abtineti, ca sa nu va recuz!

- Multumesc, sunteti foarte generoasa!

Prezentam mai jos o serie de imagini care arata ca Danilet a fost in sedinta. Si chiar foarte aproape de partenera sa de karaoke, Camelia Bogdan.

Iata si filmarea care ii surprinde pe Camelia Bogdan si Cristi Vasilica Danilet in clubul Tunes de pe strada Gabroveni din Centrul Vechi din Capitala, in seara zilei de 24 martie 2016, data in care Plenul CSM a dezbatut si votat, cu cateva ore mai inainte, cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei CAB Camelia Bogdan:

Iata imagini surprinse din sedinta Plenului CSM din data de 24 martie 2016, la care s-a dezbatut cererea de aparare a reputatiei profesionale a Cameliei Bogdan, sedinta la care a participat si Cristi Vasilica Danilet. Amandoi se purtau de parca nu se cunosteau...  

Comentarii

# Deontologii lui Peste date 30 March 2016 01:47 +44

Bai ce scoala au astia doi in ei! Cum isi acoperea Vasilica fata, cum se faceau ei ca nu se stiu si aveau rezervare seara la karaoke, facuta din timp.... ca la tunes nu mai gasesti locuri libere daca nu telefonezi din vreme. Strategic s-a asezat Vasilica chiar langa ea, sa-i insufle curaj, simtea nevoie sa o protejeze  :D

# XYZ date 30 March 2016 08:31 +36

”fredonau” e o enorma indulgenta... astia behaiau pur si simplu, tovarasi si pretini. E incredibil cum aceste... se poarta de parca ar fi doua hiene in calduri si toti ne facem ca nu vedem de parca o astfel de cardasie e ceva firesc.

# XXX date 30 March 2016 08:40 +36

Cei doi ”rapsozi” lipsiti total - dar absolut total - de simtul ridicolului isi arata ”fata” hidoasa in public. Incapabilii de orice... fac totul... mai rau ca Ana Pauker si cu Dej

# Curat murdar date 30 March 2016 08:52 +36

”Dar cu onoarea mea nereperata cum ramane?” ”Las ca ti-o repereaza domnul Vasilica!”

# Adrian date 30 March 2016 10:20 +25

Bravos natiune, halal sa-ti fie.

# Chiar asa date 30 March 2016 08:59 +15

In plus, sa-i ancheteze Inspectia Judiciara pe cei doi si pt. ca nu s-au abtinut de la cantat .

# alexandrina date 30 March 2016 09:05 +27

Asta nu era cu "deontologia" in campania din 2010 finantata de Konrad Adenauer?Un mascarici,ipocrit si lingau!!!

# Chiar asa date 30 March 2016 09:18 -26

...ma intreb..o fi condamnat Bogdan pe cineva si a deranjat jurnalisti?pai ce treaba au ei cu un condamnat?

# Mda date 30 March 2016 09:26 +35

Astia doi sunt niste paiate. Dar nu stiu de ce tot insistati cu CSM-ul si IJ-ul. Vi se pare ca cei de acolo sunt magistrati adevarati, cu inalte standard deontologice? Cine? Alina Ghica? Horatiu Dumbrava? Monalisa Neagoe?

# Tica date 30 March 2016 18:00 +11

Absolut adevarat. Pentru necunoscatori ( ca pentru cei care stiu n-are rost ) : La CSM exista o cloaca de la parter pana la ultimul etaj, toti membrii acestei gasti ordinare fumeaza impreuna, isi beau cafeaua impreuna, se viziteaza reciproc in birouri sa-si mai depene impresii despre viata asta amarata pe care sunt ei obligati ( !!! ) sa o suporte .Au masini ultimul racnet cu soferi cu tot la dispozitie fara cota de combustibil pentru deplasari, din care sfideaza muritorii de rand, cum isi inchipuie cineva ca intr-o fratie a viciului si a desfraului s-ar putea faulta reciproc, adica sa-si dea la gioale unii altora ?!

# pelin date 30 March 2016 13:07 +15

Cele doua figuri dubioase,lipsite realmente de onoare si prestanta,abandonati de majoritaatea colegilor.aflati efectiv la periferia justitiei romane,nu impun nici cea mai mica atentie din partea opiniei publice,prin urmare aacestia trebuie evitati!!!!!!!!!!

# Critic fotograf date 30 March 2016 16:40 +4

Ca efect artistic, sunt interesante pozele de la sedinta CSM, in primul rand din punctul de vedere al proportiilor.In sirul orizontal, Camelia creste iar in sirul vertical, Camelia devine mica. In rest, se poate constata ca a fost sacrificat un copac pentru hartiile cu care a venit pregatita pt.sedinta. Danilet si colegul de langa sunt mai ancorati la tehnologie, militand probabil pe FB, in timpul sedintei CSM, pt. salvarea padurii.

# bula date 30 March 2016 19:51 +3

Acus imi dau si io seama de ce l-au revocat judecatorii pe "solist@, ... pen'ca n-are voce. :sigh:

# ARGUS date 1 April 2016 08:04 +4

Acesti magistrati,demni reprezentanti ai noptii mintii, sunt ,evident,straini de orice notiune de comportament la care functia lor ii obliga.E jenant pentru niste magistrati sa se afiseze in acest mod intr-un bar.Ca Vasilica nu prea le are cu vocea si cu urechea muzicala este de discutat,dar ce parere aveti de modul in care o prinde de mijloc pe Camelia?

# Dan date 1 April 2016 17:50 +4

Ce impostori...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva