7 august 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AMBASADA SUA A DAT SEMNALUL CUCUVEAUA - Mesaj ciudat al americanilor. Cu cateva zile inainte ca Sebastian Ghita sa dezvaluie cum ar fi corespondat cu Laura Kovesi pe o adresa secreta [email protected], care ar fi fost folosita de sefa DNA, Ambasada SUA la Bucuresti a postat o poza cu 8 cucuvele. Sa fie mesajul ca „Marele Licurici” a lasat-o din brate pe „mama catuselor”? (Foto)

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 octombrie 2016 13:38
Vizualizari: 31611

Stranie coincidenta in scandalul „Cucuveaua Mov” in care este implicata sefa DNA Laura Kovesi (foto 1, alaturi de ambasadorul SUA Hans Klemm). Cu cateva zile inainte ca deputatul Sebastian Ghita sa dezvaluie cum ar fi corespondat cu Laura Kovesi pe o adresa secreta[email protected]care i-ar apartine sefei DNA, Ambasada SUA la Bucuresti a postat pe site-ul propriu un mesaj extrem de interesant. Este vorba despre o poza care infatisa mai multe...cucuvele (foto 2). Este drept, nu vorbim despre cucuvele mov.

Astfel, in 4 octombrie 2016, Ambasada SUA la Bucuresti a publicat pe pagina de Facebook o poza cu 8 cucuvele. Fotografia a fost pusa cu ocazia „Zilei internationale a animalelor”, sarbatorita pe 4 octombrie 2016, ea fiind insotita si de un scurt text:


Dragute sau fioroase, mici sau mari, animalele sunt fiinte capabile de afectiune, cu necesitati si dureri, sentimente, familie sau dragoste. Happy World Animal Day!

Interesant este insa de ce au ales americanii niste cucuvele pentru a marca "Ziua internationala a animalelor"  si nu altceva.

Dupa poza cu cucuvele, bomba lui Ghita

La cinci zile de la aceasta postare, mai exact in 9 octombrie 2016, Sebastian Ghita a dezvaluit continutul unui e-mail pe care l-ar fi primit de la sefa DNA Laura Kovesi. E-mailul ar fi fost transmis de pe adresa [email protected] in seara zilei de 23 iulie 2012, iar subiectul privea plagiatul de care este acuzata Laura Kovesi.

Iata mailul prezentat de Sebastian Ghita:

From: [email protected]

Date: 23.07.2012, 6:18 PM

Subject: Model raport

To: Me

CC:

Te rog sa-mi trimiti modelul de Raport pe care l-ati folosit la VP

CC si pe [email protected] (Dana Titian, consiliera personala a lui Kovesi atat la PICCJ, cat si la DNA - n.r.)

multumesc

Ghita a oferit explicatii despre acest e-mail si i-a adresat cateva intrebari Laurei Kovesi:

Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dansa a folosit tot timpul o adresa secreta numita [email protected] Asa a considerat ca-si poate ascunde identitatea si ca poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General si DNA. Asa a crezut dansa ca-si poate ascunde identitatea reala si ca in felul acesta se poate ascunde de consecintele legale si morale. Acest email mi-a fost transmis de catre doamna Kovesi in 23.07.2012, solicitandu-mi modelul de raport folosit in cazul plagiatului lui Ponta. Am decis sa fac public acest email ca urmare a negarii de catre doamna Kovesi a relatiei reale cu mine, precum si ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenta dovezi. Am sperat ca doamna Kovesi va avea demnitatea sa recunoasca si sa accepte modul in care a fost ajutata in promovare, precum si protectia pe care a primit-o in cazul acuzatiilor de plagiat.

1. Recunoaste ca a folosit adresa secreta de email [email protected] in mod frecvent pentru comunicarea de informatii din dosare catre jurnalisti precum si pentru rezolvarea unor probleme personale precum plagiatul?

2. Recunoaste ca s-a interesat direct asupra modului in care se poate rezolva problema dansei cu plagiatul?

3. Recunoaste ca aceasta este una din adresele de email vizate de compania BlackCube intrucat astfel puteau fi dezvaluite multe vulnerabilitati ale doamnei Kovesi?

Sa fie un semn rau pentru Kovesi?

Evident, este foarte posibil ca intre aparitia pozei pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA si dezvaluirile lui Sebastian Ghita sa nu fie nicio legatura. Ca totul sa nu fie decat o simpla coincidenta si nimic mai mult.

La fel de posibil este insa si ca intre cele doua momente sa existe o legatura. Este posibil ca Ambasada SUA sa fi dat semnalul operatiunii „Cucuveaua Mov”, mai ales ca in ultima perioada s-a vorbit despre faptul ca americanii nu ar mai sprijini-o pe sefa DNA. Asadar, mergand pe cea de-a doua ipoteza, ne intrebam: sa reprezinte poza postata de Ambasada SUA, urmata de dezvaluirile lui Ghita, mesajul ca americanii au lasat-o din brate pe Laura Kovesi, zisa si „mama catuselor”?


Comentarii

# BOTOMEI Vasile date 12 octombrie 2016 14:10 +9

Care este elemental de noutate,inventiv,original,pe care l-au publicat in teza de doctorat,cei acuzati de plagiat? De exemplu,in teza Dr.BOTOMEI Vasile,publicata pe www.cnaa.rm,sunt urmatoarele; 1.Raspunderea administrative a magistratilor,cu urmatoarele recomandari stiintifice; - de a se externalize Inspectia judiciara,de sub tutele CSM,prin transferal acesteia la Institutul de cercetari juridice,din compunerea Academiei Romane,prin care pe magistrate sa-i cerceteze administrative,oamenii de stiinta,in identitate cu lucrarile de la examenele din Uuniversitati. -Validarea organelor de conducere din ICCJ,PICCJ,sa se faca in Parlament; -Daunele stabilite prin decizii CEDO,sa fie imputate magistratilor care au pronuntat hotarari gresite,cu exonerarea celor care au facut opinie separate; 2.Pluralismul de Uniuni Nationale de Barouri,cu barouri in pluralism la nivel judetean,in aplicarea caruia am publicat noi personae juridice de tip UNBR.

# DOREL date 13 octombrie 2016 04:34 +5

Ideile sunt foarte bune, sa speram ca noul Parlament va avea curajul sa scoata justitia din absurdul (sa nu zic aberatiile) ultimului deceniu si s-o aduca normalitate, actualitate si modernitate ! Si, b): si mai util e un sistem de management in justitie, cel japonez este foarte potrivit pentru orice fel de organizatii/entitati, publice sau private, inclusiv pentru individul in sine ! Cautati pe internet si va veti minuna, personal am avut aceasta experienta (undeva, candva..), este cel mai bun lucru care poate exista, de ex. se aplica si in medicina (bine-bine, nu la noi). Zau ca se poate ! 

# ion date 12 octombrie 2016 14:52 -9

Domnule "doctor" Botomei, esti un analfabet. Cum ai obtinut titlul stiintific de doctor in drept? Bineinteles, plagiind.

# Gogu date 12 octombrie 2016 15:17 -3

Opinia unora : Doctor = Plagiator. Cine vă oprește să învățați și să cercetați ? Dați-i drumul la studiu, domnilor și domnișoarelor ! Dovediți că se poate și veți afla că sunt doctori în țară !

# unul din lumea cea mare date 12 octombrie 2016 15:33 +6

nu ,NU CRED CA/I CU APROPOS!!!!!!!!IN SUA CUCUVELELE SINT PROTEJATE.(ca sa se inteleaga anumite treburi, trebuie sa traiesti in sua).cucuvelele,lupii ,vulturii sint animale protejate!!!!doamne fereste sa/si fac o cucuvea cuib intr/un pom din curtea ta.imediat vin federalii si instaleaza camere de luat vederi si le tin sub supraveghere,si nu ai voie sa faci zgomot sa le disturbi..la noi se omoara puii de urs,IN SUA NICIODATA NU S/AR FI OMORIT ACEL PUI DE URS(la sibiu) DACA NU ERA UN PERICOL IMINENT PENTRU CINEVA,AR FI FOST DESTUL DE BUNI OCHITORI CA SA TRAGA CU UN DART TRANCHILIZANT!!!!!(azi s/a mai dovedit odata cit de priceputi sintem).si ca sa se inteleaga cit de iscusiti in ale prostiei sintem,dau un ex ,la noi un smecher vroia sa omoare 1600 de animale,americanii au platit 22.000$ pentru un ex de lup ca sa repopuleze padurile lor cu lupi(au fos exterminati)sau, au darimat unbaraj de hidrocentrala ca sa urce inapoi steel head/ul(salmoni),sa/si depuna icrele(in statul wa)

# Nu Deranja date 12 octombrie 2016 23:05 -1

"si nu ai voie sa faci zgomot sa le disturbi..." DISTURBI... Dar ce limba vorbesti, mai oaie? Nu ai voie sa le deranjezi, caraghiosule !

# justa date 13 octombrie 2016 17:08 +2

Pai, mai, "unul din lumea cea mare": daca esti atat de destept si ne crezi pe toti prosti ...mai putin pe tine... cum se face ca desteptii de americani pe care nu te mai saturi sa-i pupi in cur, care ocrotesc orice cuib, si dau 22 mil pe un pui de lup ... cum se face de si-au depopulat padurile de aceste vietati daca sunt asa mari iubitori de natura?! ... Se pare ca sunt chiar mai salbatici decat noi caci noi mai avem lupi, ursi, cucuvele, buhnite ... chiar le ocrotim de vanatorii marilor "civilizatii" ... nehalitii terrei! ... Sper sa te mai luminezi si tu la minte ... nu ajunge sa fii doar rau!

# Pif date 12 octombrie 2016 16:10 +2

"Interesant este insa de ce au ales americanii niste cucuvele pentru a marca "Ziua internationala a animalelor" si nu altceva." Probabil pt. ca bufnita poate sa fie o pasarea de companie extrem de amuzanta :lol: https://www.youtube.com/watch?v=HSGHNfxxDjw ; https://www.youtube.com/watch?v=PYOSKYWg-5E ; https://www.youtube.com/watch?v=2MW6CrxScLk

# Barbut date 14 octombrie 2016 01:57 +1

Cucuveaua nu e animal. Daca era animal, Cucuveaua de la Cotroceni ar fi avut respect pentru specia ei si nu-si insulta aproapele cu: "Bai, animalule". :lol: :lol: :lol:

# DODI date 12 octombrie 2016 17:17 +8

Cred că ați observat că licuriciul nu a trimis cucuvele obișnuite. Toate au câte un mesaj agățat de picior. Ceea ce poate pricepe și luluța este că ar fi cazul să o ia la picior, să își ia tălpășița și să ne cam lase. Cu banii luați din Basarabia (deh, mare specialistă în dosare la comandă!) și cu cei 2.000 lei primiți lunar pentru gradul de colonel ar putea să își rezolve o garderobă demnă de o femeie, pentru că ne-am săturat ”admirând” doar femei-comisar în posturi masculine, femei care, probabil, au sexul greșit.

# DOREL date 13 octombrie 2016 04:48 +2

Pai si sigur ca inelusele de la picioare spun ceva, codul culorilor s-a inventat inainte de alfabetul Morse, aveti putintica rabdare si (poate) vom afla si noi ce ! Parerea mea ...

# Catalina date 13 octombrie 2016 00:05 +6

Daca ar avea un minim de inteligenta sau macar instinct de autoconservare mai dezvoltat, ar pleca imediat. Nu am interactionat prea mult cu soldateii domniei sale, dar m-am intrebat de fiecare data cum trec testele psihologice. Multi dintre ei au un comportament tipic de psihopat. Acestea sunt meritele d-nei ? Trist !

# Iulia date 13 octombrie 2016 00:39 +5

Americanii au umor, poza e spectaculoasă. Ambasada SUA știe ca în traditia populară din România cucuvelele sunt mesagerii morții?Am râs de trei ori. De expresivitatea facială a celor 8 cucuvele, de articolul penibil și de o amintire personală când înnebunea mama de necaz că-i cânta cucuveaua noapte de noapte în grădina și nu murea nimeni :D

# Cucuveaua pestrita date 13 octombrie 2016 05:13 +5

:-xCORUL CUCUVELELOR AMERICANE Cucuveaua este o BUFNITA detalie mică din tipul STRIGIDAE, mari sunt tipul TYTONIDAE. Nu ştiu dacă D-na Kovesi este Strigidă sau Tytonidă, dar să nu disperăm , că ne spune până la urmăăăă ...cineva !

# nae girimea date 13 octombrie 2016 07:57 +2

Bai , parca sintem in "Istoria Ieroglifica "

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 6.08.2020 – Redeschiderea dosarului 10 august a picat la o magistrata #rezistenta judecata disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva