1 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INALTA CURTE S-A VANDUT SRI – A fost desecretizat protocolul demential incheiat in 2009 de directorul SRI George Maior, Procurorul General Laura Kovesi si presedintele Inaltei Curti Nicolae Popa. Toate mandatele date pe siguranta nationala sunt nule, dupa ce judecatorii ICCJ au renuntat la independenta impusa de art. 6 CEDO si au semnat contract cu SRI. Protocolul demonstreaza ca judecatorii erau obligati sa dea SRI informatii din dosare. Culmea, protocolul e inca in vigoare (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 June 2018 13:44
Vizualizari: 30345

Serviciul Roman de Informatii a publicat, luni 18 iunie 2018, protocolul de colaborare incheiat in 2009 intre SRI, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Inalta Curte de Casatie si Justitie. Document semnat de fostul director al SRI George Maior (foto dreapta), Procurorul General al Romaniei de la acea vreme, Laura Kovesi (foto stanga), si fostul presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatorul Nicolae Popa. Iar prevederile din protocol sunt extrem de grave, ele oferind dovada indiscutabila a faptului ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost aservita Serviciului Roman de Informatii.

Astfel, protocolul a transformat judecatorii ICCJ in colaboratori ai SRI. Proba se regaseste la art. 2 al Protocolului, in care se precizeaza urmatoarele:


Partile coopereaza, potrivit competentelor si atributiilor prevazute de lege, pentru:

a. Realizarea masurilor ce vizeaza autorizarea desfasurarii unor activitati de culegere de informatii prin restrangerea temporara a exercitiului unor drepturi si libertati fundamentale, in conditiile art.53 din Constitutia Romaniei, republicata;

b. Desfasurarea altor activitati circumscrise indeplinirii responsabilitatilor ce revin partilor, in conformitate cu prevederile legale ce le guverneaza activitatea”.

Prevederea incalca grav art. 7 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, care stabileste ca: “Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii”. Conform DEX, “a coopera” este similar cu “a colabora”.

De asemenea, acelasi protocol incalca inclusiv art. 6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului care prevede ca “Orice persoana are dreptul la judecarea cauzei sale in mod echitabil, in mod public si in termen rezonbabil, de catre o instanta independenta si impartiala, instituita de lege, care va hotari fie asupra incalcarii drepturilor si obligatiilor sale cu caracter civil, fie asupra temeiniciei oricarei acuzatii in materie penala indreptate impotriva sa”.

Or, cum putea un om sa aiba parte de o instanta independenta, chiar si in materia emiterii mandatelor de ascultare si interceptare pe siguranta nationala, atat timp cat judecatorii ICCJ, adica cei care decideau daca emiterea mandatului se impune sau nu, erau parteneri cu solicitantul mandatului, adica SRI, si cei care dadeau viza de legalitate, adica PICCJ.

Practic, in momentul in care au acceptat sa coopereze cu SRI, judecatorii ICCJ au renuntat la independenta.

In opinia noastra toate mandatele de interceptare date pe motive de siguranta nationala sunt lovite de nulitate, atat timp cat judecatorul care le-a emis a fost partener si colaborator al celui care le-a solicitat, asa cum s-a putut vedea din art. 2 al Protocolului SRI-ICCJ-PICCJ, ele nefiind emise astfel de o instanta independenta.

Judecatorii ICCJ obligati sa dea SRI informatii din dosare

O alta prevedere exploziva din Protocolul SRI-ICCJ-PICCJ se regaseste la art. 3 lit. e), care stabilea urmatoarele:

Obiectivele cooperarii sunt:

e.punerea la dispozitie - pe baza de reciprocitate, in limitele competentelor Partilor - a informatiilor, datelor, documentelor si materialelor relevante si utile pentru indeplinirea atributiilor specifice, precum si asigurarea protectiei acestora, in zona de competenta, in conformitate cu prevederile actelor normative oficiale si interne in materie”.

Ce insemna asta? Practic, Inalta Curte era obligata sa puna la dispozitia SRI orice document din dosar. Iar de cealalta parte, acest art. 3 lit. e din protocol a facut posibila practica SRI de a livra judecatorilor ICCJ informatii despre inculpati sau subiectii mandatelor de interceptare pe siguranta nationala, informatii care insa nu erau cunoscute si persoana vizata.

Nu in ultimul rand trebuie amintite si prevederile de la art. 3 lit. f) din Protocol, care stabileau ca “Obiectivele cooperarii sunt elaborarea si derularea de catre parti, in domeniile complementare, de strategii, actiuni si programe comune”. Ce inseamna insa “domenii complementare” nu se precizeaza. De asemenea, de cand pana cand un judecator participa la elaborarea si derularea de strategii, actiuni si programe comune cu procurorii si cu SRI?

Foarte important: Protocolului SRI-ICCJ-PICCJ a fost desecretizat, insa pana in momentul de fata el nu a fost denuntat de niciuna dintre parti. Ceea ce inseamna ca el inca este in vigoare.

Iata protocolul SRI-ICCJ-PICCJ:


Comentarii

# Marinela date 18 June 2018 13:47 +33

DEMOLARE TOTALĂ! :-x asta e ADVĂRATA "justiție" plină ilegalități inimaginabile! Toate dosarele din țară sunt ZERO şi necesită anulare, reabilitare, revizuire şi despăgubire prin OUG. Reforma în justiție şi TOATE instituțiile de forță NU mai poate fi amânată  cu un reset conform unui stat de drept real nu dictatorial-mafiot!

# nu conteaza date 18 June 2018 15:00 +9

Nu te imbata cu apa rece, nu va fi nici reset. Inca nu se cunosc toate protocoalele, despre anexele la ele nu vorbeste nimeni si in fapt, toate porcariile astea, inca functioneaza! Sigur, e un inceput, insa daca va avea loc o trecere spre normalitate, va fi una lenta si de durata si, pana la urma, nu vor raspunde decat cativa "acari Paun", nu adevaratii vinovati.

# Gica de la protocol date 18 June 2018 17:05 +9

Stai sa vezi cand vor apare protocoalele cu cadastru (ANCPI), cu MApN - pt terenurile din zona de 30 km. de granita, refuzate la vanzare bietilor tarani, pentru a ii umfla pe olandezi, arabi si turci cu fondurile APIA si despagubiri. Stai sa vezi cand vor fi publicate protocoalele cu AEGRM, cu FORMELE PROFESIONALE ALE PSIHIATRILOR, PSIHOLOGILOR - la Minori si Familiei; a Sociologilor, ... Pai, cine credeti voi ca face doctrine si ideologii, de capu' lor, fara "voie de la stapanire".Stati sa vedeti protocolae cu cei ce au elaborat codurile (ala civil cam 15 % este TOTAL NEFUNCTIONAL), IAR DIN ALA DE PROCEDURA SUNT CATEVA ARTICOLE EXTREM DE IMPORTANTE, ce nici acum nu sunt lamurite cuvintele si sintagmele. Pai crede prostimea ca fusera lasate asa, intamplator de izbeliste... ?

# De ce nu se desecretizeaza maine toate protocoalele? date 19 June 2018 02:18 +1

De ce nu se da OUG : maine absolut toate protocoalele sa fie desecretizate, anulate si interzise prin lege? Care e logica? E ceva de care noi nu stim????

# Nu se decretizeaza date 19 June 2018 14:33 0

Mitomanii/nele nu renunta la minciuna patologica ,protocoalele ii tin in viata,altfel se aleg cu suturi in dosurile plate, cocotate pe scaune prea inalte pentru lungimea raturilor lor alogene.

# gelu date 19 June 2018 11:32 0

"Gelu Vişan: "Când v-am spus că nu am încredere în Justiție, jurnaliști, deontologi, politicieni au sărit ca arși: "nu poți să nu ai încredere în justiție". Acum ați văzut: George Maior și Laura Codruța Kovesi au falsificat semnătura președintelui ÎCCJ, și-au tras un protocol și au început să bage oameni în pușcărie, la grămadă. Maior și Kovesi, s-au comportat ca doi mafioți și au subordonat Justiția, adică SRI-DNA au făcut justiție, nu ÎCCJ. De aceea nu am încredere în Justiție. Deloc", a comentat Gelu Vişan pe contul personal de Facebook."

# obiectiva date 19 June 2018 11:55 -1

@ Gica de la protocal ....comentariul tau este demential... :D si protocoalele secrete cu ANP, cu POSTA ROMANA, cu PRIMARIILE, cu PREFECTURILE, cu POLITIA, CU TOATE MINISTERELE , cu BAROURILE....iar SIE cu CEDO..... :P

# nu conteaza date 18 June 2018 15:44 +3

Adineauri, s-a anuntat ca semnatura presedinterului ICCJ, de pe protocol, este FALSA iar Nicolae Popa a afirmat ca la data la care se presupune ca a fost semnat, el NU MAI ERA IN FUNCTIE!! Daca asa stau lucrurile si dat fiind ca NU EXISTA POSIBILITATEA DE VERIFICARE REALA, cum putem avea certitudinea ca protocolul prezentat este cel real si nu o facatura intocmita ieri, de cineva din SRI sau parchetul general?

# Nicu date 19 June 2018 00:57 0

problema ca nu au avut protocol deloc, lau fabricat acuma recent, ca sa arate ca au lucrat legal ...... cate CEDO-uri urmeaza ??

# nu conteaza date 18 June 2018 16:01 +11

Ceva imi spune ca NU acesta este protocolul asteptat. 1- daca SRI si parchetul general au semnat la data de 21.08.2009, semnatura ICCJ este 02.09.2009. 2- desi DNA exista din 2002 iar sub forma actuala, din 2005, in protocolul de mai sus, NU APARE mentionat decat DIICOT si nicaieri nu e facuta nici o mentiune la DNA! (vezi pag.1). 3- Legal, nu se putea desecretiza doar protocolul, iar anexele sa ramana secrete. Unde sunt actele aditionale? 4- ceva, e foarte putred cu "ptotocolul" asta...

# livia date 18 June 2018 13:51 +6

Dati-i-le si lui klaus minte agera sa le citeasca de mai multe ori pana le intelege (daca le va intelege vreodata); poate gaseste motive intemeiate de revocare, poate gaseste si elemente ale statului paralel, poate.....

# Sorin date 18 June 2018 14:53 +6

Mintea acestuia ii e usor sa citeasca, dar mai greu sa inteleaga, insa nu i-a fost greu sa inteleaga cum poate sa obtina 6 case pentru el insusi!

# nu conteaza date 18 June 2018 15:11 +4

iohannis are dreptate, nu exista nici un stat paralel. Exista un singur stat, asta pe care-l avem, organizat ca o structura de crminalitate organizata, care trebuie sa ia de la cetateni tot ce poate, ca sa fie alimentate buzunarele celor care reprezinta statul. Prin institutiile sale de forta, acest stat oprima cetatenii si le inspira teama si nesiguranta, ca sa NU se poata opune mizeriei. Acest SINGUR stat, are principii de functionare legale si la vedere, dar in fapt, functioneaza in baza principiilor sale secrete, inaccesibile "plebei" Asta e tot. Si vor trece generatii pana sa se faca ceva REAL si in folosul cetatenilor...

# virgil date 18 June 2018 17:10 0

Statul romanilor, cu romani si pentru romani. Desi mustea in aer a serei-zare atmosferei, niciunul nu a strigat Presedintele e chior (un fel de "regele e gol", da' mai de pe la noi, asa). Ce dracu vreti sa facem? Astia suntem si asa ne convine ! ASA NE PLACE!

# nu conteaza date 18 June 2018 14:12 +5

Ca protocolul NU a fost denuntat si e inca activ, e clar! Ca acest protocol este DOAR un cadru general si ca mult mai importante (si mai grave), sunt actele aditionale la el, iar este clar! Ce nu este deloc clar, e de ce nu se iau masurile disciplinare, administrative si PENALE OBLIGATORII, in fata acestui abuz incredibil!?

# Klaus-Klaus date 18 June 2018 17:11 +2

@ nu conteaza => .. si as paria IN PLUS ca pana si ce scris in el NU este REALITATEA.. . Mai mult MORMANUL de " PROTOCOALE" cred ca depaseste lejer SUTA.. si partea de varf a PIRAMIDEI (...MORMANULUI..) se poate gasi EXCLUSIV PRIN AMBASADE..- cele 5-6 stiute ca purtatoare si răspânditoare ale bacilului (in sens politic - politically correct, nu? :P) HANSEN ..fereasca Dumnezu.. frate bun cu bacilul KOCH.. PS ati citit ce a ciripit musiu nudelman/nuland-mitchel? pai a pupat adanc in zona anala ...DeNeA-ul , mai dihai decat klama & co.. PPS Unul din cele mai RELE PROTOCOALE se pare a fi cel cu " guvernul de pe Lipscani - cladirea a veche!)

# yvonne date 18 June 2018 19:15 +3

Nu poate sa existe institutie, fara protocol, deoarece securistii intreprinderilor au disparut; insa nu au disparut obiectivele. Asa ca, de la apa si canal + salubrizare, pana la administratia pietelor (via parchete, instante, protectii: copil, consumator; concurente, ... etc.), are cate 1-2-n protocolae, dupa caz. Informarea presupune ramificare, iar cel ce isi face primul retea ... va fi "mester mare".

# Mihail date 18 June 2018 18:25 +5

Romania este supusa unui experiment de tip big brother cu cele mai hidoase forme posibile. O hidra cu un numar de capete pe care nu-l cunoaste nimeni. Experimentul este stability la nivel suprastatal si masurile luate in Romania impotriva acestor infractori s-ar putea rasfrange asupra altora din cine stie ce functii la varf europene sau nord-americane.

# SPARTAKUS date 18 June 2018 14:23 +9

Este limpede aceea ca atunci cand aparatul justitional,a acceptat sa coopereze cu SRI,pe baza de protocoale,judecatorii,respectiv instantele judecatoresti au abandonat independenta.Grav este si faptul ca printre procurorii adusi pe simple interviuri la DNA,au aparut si personaje cu comportament de interlopi,care amenintau suspectii,hartuiau femeile,si torturau psihic acuzatii si familiile acestora ori le distrugeau cariera si afacerile!Este doar o particica din Romania lucrului bine facut!!!!!!!

# Corneliu date 18 June 2018 14:30 -1

Domnilor, spunea un profesor prietenilor sai, le-am explicat studentilor mei fenomenul fizic xyz odata, de doua ori, le-am explicat si a treia oara. Am inteles si eu dar, stupoare, ei tot n-au inteles.

# gelu date 18 June 2018 14:45 +5

Ha, ha, ha!!! Gestapovistii din SRI nu au desecretizat si anexele protocolului. Va dati seama ce curpind aceste anexe daca n-au fost desecretizate??? In orice caz SRI, ICCJ si DNA trebuiesc desfiintate de urgenta si recladite de la temelie. Basca ca toate sentintele penale din perioada 2009-2018 trebuiesc rejudecate de la zero.

# Mihail date 18 June 2018 18:27 +2

Logic asa ar trebui. Dar realitatea bate logica ! :sad:

# Gelu date 18 June 2018 14:53 +5

O intrebare care se pune, pot fi incadrati semnatarii acestui protocol la terorism si anchetati ca atare? Nu se impune anularea si revizuirea tuturor proceselor penale de la IICJ avand ca subiect coruptia, traficul de influenta, mediul economic? Cum se poate identifica dosarele care au fost judecate in baza acestui protocol fascist, care nu are nici o legatura incalca grav atat Constitutia Romaniei cat si codurile penale, ar trebui destitutiti toti judecatorii din penal de la ICCJ care au judecat in fals pe baza acestor protocoale ilegale, toti cei implicati din securitatea comunista deghizata in SRI, procurori si judecatori si bagati la bulau pentru macar 10 ani. Ce rezultate pentru tara a obtinut SRI din urma acestor protocoale, ca din ce se vede, nu au facut decat sa distruga mediul economic romanesc pentru a fi inlocuit cu evazionistii straini, oare la partenerul strategic tot protocoale din asta folosesc? Oare cati oameni si firme au fost nenorocite?

# Viorel date 18 June 2018 15:00 +5

Hop și io, ca Gâgă: Art.1, a = ANULEAZĂ (INTERZICE) TOT PROTOCOLUL; Art.1, c = ZICE că, FIECARE e cu a mă-sii...; Art.1, d = Facem ”treaba” ÎMPREUNĂ pentru ”cauza” comună; Art. 1, e = (HALUCINANT) Păstrăm SECRETELE ÎN COMUN, iar cine vorbește, dă de gaia... ;Art. 1, f = Periodic facem ședințe să vedem ”ce și cum” AM PARADIT sau VOM MAI PARADI. Să ÎNȚELEG mai departe ? CHIAR NU PUTEM URMA ÎNDEMNUL IMNULUI NAȚIONAL ?

# popescu date 18 June 2018 15:19 +3

https://www.nytimes.com/2018/06/17/world/europe/romania-corruption-prosecutors.html?rref=collection%2Fbyline%2Fmarc-santora&action=click&contentCollection=undefined®ion=stream&module=stream_unit&version=latest&contentPlacement=1&pgtype=collection Asta n-o impiedica pe mitomana sa minta fara rusine prin ziarele vestului! Trebuie sa i se raspunda acelui ziar care propaga minciunile acestei individe! Daca-i lasati nu-i bine deloc!

# mascarada date 18 June 2018 15:32 0

La ce se intampla in general,trebuia sa fi idiot sa crezi in dreptate si adevar,doar minciuna,ipocrizie,fals si paradeala.

# Viorel date 18 June 2018 15:51 +3

Tot ca Gâgă: Facsimilul este declasificat doar de SRI. Ceilalți semnatari au tot numere de înregistrare ”Strict secret”. Cum devine cazul, din punct de vedere legal ? Cum devine cazul, prin prisma Art. 1, e, al acestui document ? Cine răspunde ? Cine poate ancheta ? Cine are competența judecării cazului ? Vorba ”ÎNȚELEPTULUI” din deal: Se nasc mai multe întrebări decât lămuriri...

# viorel date 18 June 2018 16:56 +2

Documentul publicat este falsificat . Daca se mareste cu zoom de 600 se vad falsul la "Maior , druta K " au o alta claritate la pixeli rezulta ca au fost copiate din alt fiser . Am folosit fisierul care se afla pe Realitatea.net :http://media.realitatea.net/multimedia/other/201806/protocol_7510_09981500.pdf

# viorel stetco date 18 June 2018 17:14 +1

Documentul publicat este un fals . Daca faceti zoom de 600-800 o sa vedeti ca " Maior' , "druta KO" si stampila cu stema sun luate din alta parte se face diferenta de culoare ,claritate si pixeli. E un fals grosolan .

# "oamenii mei", "statul vertical", "tara noastra", "justetea" date 18 June 2018 17:20 +3

nu vi se pare ca exista o casta privlegiata care "taie si spanzura" dupa bunul plac in Romania ? Culmea, pe banii tuturor dar numai in favoarea unora ? Credeti ca buletinele de vot se distrug ca sa nu-i vina cuiva ideea sa le renumere vreodata.... ?!!? Ghenion... mai cetim mult... ??? primavara incolteste  samanta, vara se coace, toamna se culege, iarna mananca cine are putere si noroc... un ciclu economic scurt... vedeti ciclurile economice kondratiev... cand se epuizeaza resursele neregenerabile in romania... cu ce cumparam, cu ce ne incalzim ?... renationalizam, imprumutam tractoare si vindem produse agricole pentru gaz, petrol, energie = revenim la o societate bazata pe munca = socialism ? au trecut aproape 30 de ani... vine iarna ghita... ? winter is ... here ?

# Statu-Palmă-Barbă -Cot date 18 June 2018 17:56 +5

Constatări : 1) Toate protocoalele reprezintă expresia ilegala a Statului-Paralel-Mafiot. 2) Toate protocoalele au un centru unic dinspre care iradiază puterea /comanda către toate celelalte instituții de forță ale statului Roman,Acest centru unic de putere este SRI-ul .Combinația, letala pt democratie,intre SRI,DNA,parchete,instanțele judecătorești a distrus încrederea populației în justiție aducand-o la mai puțin de 20 %. 3)Puterile dobândite de statul paralel sunt mai mari decât cele de care dispuneau gestapoul și ruda lui sovietica NKVD-ul.Acestea din urma aveau subordonare numai în interiorul tarilor de origine. 4) Toate aceste activități ilegale,anticonstitutionale,s-au produs sub îndrumarea și protecția unor state membre UE și a administrației partidului democrat al SUA. Masuri urgente: 1) Parlamentul sa dea o lege de anulare a tuturor protocoalelor cu pedepse ff dure. 2) Parlamentul sa ceara înființarea unui tribunal internațional care sa-i judece pe vinovați.

# Asmarandei Nicoleta date 18 June 2018 18:18 -1

Nuuuuu, ICCJ nu ne-a vandut ! Nici macar nu a stiut ca altcineva i-a furat identitatea presedintelui institutiei si , deci, fara stiinta ICCJ, protocolul a fost semnat si in numele ei , dandu-i calitatea de parte semnatara a intelegerii ! Procurorul general si seful SIE sunt cei care au falsificat / initiat falsificarea inscrisului, fara ca ICCJ sa aiba habar !

# Carcotas date 18 June 2018 19:32 +2

Nu pot sa cred decat atunci cand vad o lista de semnături din partea judecatorilor ICCJ ca au luat la cunoștință, accepta si vor aplica Protocolul. Sau cand vad ce materiale a schimbat iccj cu sri in baza acestui protocol si ce complete au "protejat" informațiile. Inca o data, nu mai trebuie sa acordam mandate nelimitate in timp judecatorilor de la instantele de ultim grad: Curti de apel si IICCJ .

# Mesterul date 18 June 2018 19:55 +4

Eu cand zic ca astia (semnatarii+Coldea) trebuie nu doar destituiti ci arsi pe rug in piata ... :-* Nu se poate asa ceva in galaxie , ce-au facut orbetii astia ! Basescu si Udrea de-asemenea in lanturi ! :eek:

# Gilu date 18 June 2018 20:44 +2

Protocoalele au fost impuse de reprezentantii Celor Doua Uniuni Sovietice. si concepute de slugoii lor din Romania bashinisto - iohannista. Uitati - va la fatarnicia MCV - ului Uniunii Sovietice Europene. ... Ascultati la balivernele despre " succesurile " luptei anticoruptie , pe care le debiteaza niste unii din Uniunea Sovietica Ailalta ( USA ) trimisi in Romania. ca sa ne prosteasca inca odata

# tamaris.lucian date 18 June 2018 22:01 +6

Nu se misca nimic la acea data fara vointa marinarului. Nu mai gasiti vinovati-in alta parte. El e tatal tuturor faradelegilor. Astia au fost doar slugi oarbe, EL E TATICUL LOR

# Corneliu date 18 June 2018 22:13 +6

Este greșit spus „s-a vândut ” ...ÎCCJ a vândut justiția din România și s-a pus la dispoziția unor grupuri de interese oculte , care n-au a face nimic cu România , cu acest popor . De ce nu se vorbește de protocoalele dintre Curțile de Apel , Tribunale , Judecătorii cu SRI ul ? De fapt, de aceea doresc judecătorii , procurorii , independența și nu vor o lege pentru răspunderea magistraților ?

# Gigi date 18 June 2018 22:24 +1

Anexele?

# protocolu falsa cu CCR pe cand ? date 19 June 2018 00:49 0

pe protocolul asta, si semnatura lui maior este aplicata prin scanare, a fost facut acum recent, pentru aia nu o gaseau, maine poimaine apare un protocol cu CCR, cu protocolul asta vor incerca sa se apere smecherii, cica au actionat in legalitate si vor incerca ca sa nu ajunga multe actiuni de ale lor pe la CEDO

# florian date 19 June 2018 00:55 +2

Acest document prezentat este redactat la SRI, toate documentele redactate in institutie au in partea din stanga jos la terminarea doc. RL, adica numarul de listare prin care se poate identifica daca se doreste si imprimanta care la listat!

# imun/teanu date 19 June 2018 09:25 -1

Am observat ceva. Poate n-o avea importanta. Sau, chiar o avea! Este datat P.ICCJ (semnat de dna. Codruta /CU SI nr. inregistrare) la 2002. De SRI idem (semnat Maior /tot cu numar) ABIA la 2008. Ca, la ICCJ sa fie in 2009. De obicei (si normal) intre niste parti semnatare data apare comuna, sau la inregistrari apropiata /daca nu concomitent. Cum, aici!, dna. Codruta la 2002 iar dl. Maior la 2008!!! (6/sase ani dl. Maior nu l-a stiut?!). Cat despre semnatura (presedinte ICCJ) niste institutii de mare "rafinament" au la dispozitie plastografi care-l pot semna si pe Hristos. Enigma? De ce tac si ALDE si PSD! Cum si la "cazul" acum Lazaroiu tot tac. Or fi masochisti?

# Pintea date 19 June 2018 09:56 +2

Interesant art. 2: ”partile coopereaza conform competentelor si atributiilor prevazute de lege..” Care erau acestea, pt ca ale SRI, ICCJ sant incompatibile, cf legilor de functionare ale fiecarei institutii? Si de ce acest document a fost clasifcat? Adica de ce un protocol de cooperare intre 3 institutii publice, trebuia sa fie secret si desecretizat acum cu atata greutate ca si cum suveranitatea tarii era in joc? Dar despre punctul de lucru pe care SRI il avea la Cotroceni si protocoale despre mafiotii care veneau in vizita la basescu sa aduca ”birul”, gen blejnar, marta, schwartenberg, boagiu, cocos, etc., etc nu are SRI sa ne arate? Ca asta intra in competentele lui legale! Un loc mai bun de culegere de informatii decat mafia care isi facuse sediul la Cotroceni in perioada aceea, nu cred ca gasea SRI nici daca privea cu telescopul.

# sorina date 19 June 2018 11:13 +2

Unde sunt scuzele din partea ambasadelor care au sprijinit practicile staliniste:americanii,englezii,olandezii,suedezii si nu in ultimul rand germanii.Mai vin romanii nostri din Diaspora,total habarnisti,sa sprijine nerespectarea drepturilor fundamentale prin manifestul din August.Sper sa strige ,,Jos penalii" si la cei care au paradit case,nu dau banii inapoi si nu respecta hotarari judecatoresti.

# emigrantul date 19 June 2018 21:44 0

Relaxeaza-te ca diaspora stie ce se intampla in tara . Doar gastiele securiste zic contrariul, ca sa bage zazanie intre romani. Ai auzit de diversiune ? No , exact asta fac SRI non-stop. Din partea mea si-a multora , sistemul securist este vinovat ca noi nu ne putem intoarce!

# Klaus_Klaus date 19 June 2018 15:01 +1

;-) Cateva intrebari: 1 totusi CATE PROTOCOALE SUNT? - ( NU numai cele ale DeNeA SeReI , pe tema ASA_ZISULUI STAT DE DREPT :P ) 2 SERVICII ESENTIALE- STS de ex sa fi fost " ocolite" de METASTAZA PROTOCOLITEI? Ca taare m-as mira ca tocmai feuda aluia recent trecut in rezerva ( 8) ) ) sa NU fi avut PROTOCOL cu cei de la Manastirea SeReI. 3 Mai greu (NU imposibil de aflat - v latraturile $lujicioa$sei Nefertiti..http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/scandal-dna-sie-iohannis-i-a-impacat-pe-kovesi-si-mru-1419747) SIE si SeReI or fi avut acolo un protocol mic-mic via COMUNITATEA de INFO. etc? 8) 4 Dar PROTOCOALE MASCATE prin acordurile bilaterale ROMANIA-alte state - via AMBASADE.. ce ziceți :P ? Personal cred ca numarul total BATE LEJER 200* de "protocoale" LEJER! :P 5 Toata lumea se uita spre hambus******da amerloka. Spre cea BRITANIKKA nimeni :eek: . Unul din "succesurile" MI tz al UK se numeste - totusi- coldea.. pt cine NU stie... *cu atatea companii DE STAT implicate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva