26 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

IOHANNIS, SLUGA AMERICANILOR – Recunoastere uluitoare a Presedintelui Romaniei. De Ziua Unirii, acuzat din multime cu reprosul: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor, ma!”, seful statului a confirmat: „Decat a rusilor, tot e mai bine asa”. Recunoasterea explica de ce politicieni, capii Justitiei si ai serviciilor secrete merg incolonati la Ambasada SUA sa primeasca indicatii. Este independenta Romaniei subminata de acte de inalta tradare ale conducatorilor ei? (Video)

Scris de: A.P. | pdf | print

25 January 2016 17:20
Vizualizari: 10891

Marturisire cutremuratoare facuta de presedintele Romaniei intr-o zi simbolica pentru poporul roman. Abordat din multimea de la Iasi, duminica 24 ianuarie 2016, cu reprosul „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor, ma!”, seful statului a raspuns, zambind: „Decat a rusilor, tot e mai bine asa!


Un asemenea comportament al sefului statului nu poate fi explicat - in opinia noastra si, credem noi, a majoritatii romanilor - altfel decat ca Romania a fost inchinata unei puteri straine din afara Uniunii Europene, la care am aderat in 2007. Recunoasterea lui Klaus Iohannis confirma toate banuielile publice si toate evenimentele publice care au relevat in ultimii ani o indepartare de UE la nivel decizional si o apropiere de neinteles fata de Statele Unite ale Americii, intr-o maniera care nu stim ce avantaj ne aduce pentru ca nimeni nu ne-a explicat. De mai multi ani, mai toti sefii de partide, toti sefii marilor parchete si instante, toti sefii de servicii secrete, precum si demnitari si functionari din institutii precum CSM se duc incolonati in mod regulat la Ambasada SUA, indiferent daca aceasta e condusa de un diplomat de rang inferior, pentru a primi indicatii, sustineri si - de multe ori si cel mai grav - diplome si decoratii pentru merite necunoscute de poporul roman, distinctii care prin legea americana nu se acorda decat unor persoane care au indeplinit fapte deosebite in interesul SUA. Mai mult decat atat, de fiecare data cand in Romania se pune problema schimbarii unor inalti procurori, oficialii americani intervin cu tupeu in politica romaneasca si interzic practic politicienilor responsabili sa ia vreo decizie in privinta inlocuirii sefilor de parchete ori in sensul modificarii legilor justitiei.

Zvonurile publice, dar si declaratiile unor oficiali romani sustin de ani de zile ideea aservirii parchetelor si serviciilor secrete - in special SRI - fata de politica SUA, fara a i se explica vreodata poporului roman de ce trebuie sa urmam cu sfintenie indicatiile unor oficiali americani in conditiile in care noi suntem membri ai UE si semnatari ai Conventiei europene a drepturilor omului de la Strasbourg, care ne impiedica sa adoptam masuri contrare literei si spiritului acestor tratate.

Lumeajustitiei.ro nu este nici cu rusii, nici cu americanii, ci cu Romania! Observam insa ca Romania nu mai este condusa de romani si ca interesele noastre economice sunt subminate astfel incat la ora actuala se constata ca peste 60% din capitalul romanesc apartine unor multinationale sau companii straine, ca justitia nu mai este independenta la varf, ci folosita in rafuieli politice, ca salariul minim pe economie este mentinut la umilitorul prag de aproximativ 200 euro lunar si ca resursele noastre naturale (petrol, gaze, paduri, metale pretioase s.a.m.d.) sunt exploatate de straini. De asemenea, mai constatam ca in timp de marii oameni de afaceri din Romania au fost scosi din joc cu dosare penale, marile parchete – si in special DNA – nu cerceteaza niciodata jafurile comise de companiile straine. Chiar nu putem trai intr-o Romanie care sa nu fie sluga nici la rusi, nici la americani?

Fata de inchinarea intereselor Romaniei intereselor americane – care poate fi benefica sau nu, niciun oficial roman nu ne-a explicat aceasta –, ne punem intrebarea fireasca si legitima daca nu cumva anumiti politicieni romani si inalti functionari din servicii ori magistrati se fac vinovati de infractiunile de tradare si inalta tradare, prevazute de art. 394 si urm. din Codul penal, care pedepsesc cu inchisoarea de pana la 25 de ani „aservirea fata de o putere sau de o organizatie straina”, in scopul de a suprima sau stirbi... „independenta statului”.

Justitia romana - caci pentru noi justitia este prioritara - se afla sub o evidenta dominatie americana, probele amestecului SUA in sistemul judiciar fiind de netagaduit.

Iata doar cateva dovezi ale implicarii fatise a unor oficiali SUA in politica si in justitia romaneasca:

-declaratiile publice ale ambasadorilor americani de sprijinire a anumitor sefi de parchete in sensul neschimbarii lor din functie;

-vizitele regulate pe care sefii CSM, sefii PICCJ-DNA, sefii serviciilor de informatii (SRI si SIE) si unii lideri de partide le fac la Ambasada SUA;

-vizitele regulate ale oficialilor Ambasadei SUA la Inalta Curte de Casatie si Justitie;

-acuzele unor oficiali cum ca exista procurori care au primit cetatenie americana;

-suspiciunea ca FBI ar avea propriul birou in sediul central al DNA;

-recunoasterile oficialilor americani cum ca serviciile si parchetele romanesti sunt sustinute logistic cu echipamente americane, in special in materia supravegherii;

-interventiile brutale ale unor oficiali americani in scopul de a bloca orice tentativa a Parlamentului si a Guvernului de a schimba legile justitiei;

-instruirea unor sefi de parchete si inalti judecatori in Statele Unite ale Americii;

-vizite si intalniri repetate ale membrilor CSM cu ambasadori americani;

La acestea am mai putea adauga faptul ca Romania asculta de indicatiile americanilor in conditiile in care tara noastra este membra UE si suntem obligati sa respectam cu prioritate rapoartele de tara intocmite de europeni (fortarea adoptarii legilor Big Brother pe care le vor americanii le vor cu ardoare dar pe care UE le-a respins din fasa pe motiv ca incalca drepturile omului), rasplatirea lui George Maior cu functia de ambasador al Romaniei in SUA imediat dupa terminarea mandatului acestuia in fruntea SRI, precum si vizita lui Klaus Iohannis in SUA – Florida ca prim pas facut imediat dupa castigarea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014.

Vizionati mai jos filmul cu recunoasterea uluitoare a Presedintelui Romaniei:

Prezentam in continuare imagini graitoare privind relatia de "colaborare" dintre Romania si SUA: 

Klaus Iohannis la Ambasada SUA

George Maior si Florian Coldea alaturi de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti

Livia Stanciu si Oana Schmidt-Haineala la Ambasada SUA

Marius Iacob si Laura Kovesi alaturi de Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti

Bogdan Gabor si Laura Kovesi la receptia organizata de Ambasada SUA

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, la Ambasada SUA

Ionut Matei si Livia Stanciu la Ambasada SUA

George Maior si Florian Coldea la Ambasada SUA

Ionut Matei, vicepresedinte ICCJ, seful Structurii de Securitate al instantei supreme la Ambasada SUA

Marius Bulancea, Laura Kovesi si ex-ambasadorul SUA Mark Gitenstein

Vasilica Danilet si ex-ambasadorul SUA Mark Gitenstein

Livia Stanciu si ambasadorul SUA Hans Klemm


Comentarii

# Camp tactic date 25 January 2016 18:11 -18

Eu cred ca a incercat o mica diversiune, Ioh fiind omul de acasa a lui Merkel. 

# Angela merge mai departe date 25 January 2016 18:22 +24

Ori esti in eroare, ori esti tu însuți diversiinea. Dna Merkel nici nu girează slugile de la București. Are lucruri mai importante de salvat.

# Camp tactic date 25 January 2016 19:40 +16

Atunci inseamna ca a fost sincer si este foarte grav!!!!

# obiectiva date 28 January 2016 07:38 +2

NOROC ca LUJU a salvat ACEST VIDEO CARE A DISPARUT DE PE NET, PRIN GRIJA SRI .......

# MISCAREA DE REZISTENTA (remember-asociat) date 25 January 2016 19:47 +19

....Lujule, cum ati reusit sa realizati galeria "FIGURILOR SINISTRE", adunati pe plaiurile mioriticite, din toate colturile lumii???Nu vi s-au spart lentilele aparatelor de filmat???In ce priveste subiectul articolului, asta-i destinul nostru: sa eliminam patriotii morali si verticali si sa promovam slugile obediente,impersonale.Am avut sclipiri,noi, poporul, am reusit de multe ori, prin impulsuri de moment sa indepartam o parte a raului (asa cum s-a intamplat la Revolutie, la referendum etc.) dar n-am reusit niciodata sa ducem lucrurile pana la capat, respectiv, sa aplicam Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara sau sa-l dam jos pe Bassecu.Am castigat lupte dar n-am castigat razboiul si .....iata-ne din nou...condusi de slugi.Asta o fi destinul nostru, nu stiu. :roll: :roll: :roll: :roll: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# Avocatul31 date 26 January 2016 12:33 -2

Dacă Iohanis este pro-american si eu sunt popă...iar cancelaria germana face,cât de cât,jocul Rusiei-motiv pt. care în curând americanii îți v-or lua jucăriile(banii) din România,concentrându-se pe alte obiective...Pentru răspunsul dat ad-hoc omului,primește Iohanis,de la mine,dreptul de a-i fi scris numele cu majusculă,altfel,rămâne un fost escroc imobiliar.

# obiectiva date 27 January 2016 14:37 +1

gura pacatosului WERNER adevar graieste.....ne-am lamurit....ATENTATUL TERORIST DE LA COLECTIV A FOST PUS LA CALE DE CIA (SOROS) SI DE SERVICIILE SECRETE FRANCEZE....... si NU DE KGB  :cry: :cry: :cry: Cel mai bine pazit secret al SRI: Martorul principal Florin Cristian Popescu - bodyguard in seara tragediei, traieste! Florin Cristian Popescu lucra ca bodyguard in seara tragediei la #Clubul Colectiv. Sunt mărturii că ar fi salvat viețile multor răniți în acele clipe groaznice, dar apoi a murit in Olanda, trecând prin spitalul SRI de la Balotesti. Rănit, Florin Cristian Popescu, NU s-a dus cu salvarea, ci cu o mașină a SRI 30 de kilometri ca să ajungă la spitalul SRI „Agrippa Ionescu" din comuna Balotesti și, mai apoi, a murit. Rănit, NU a ales să meargă la spitalele din București care erau în apropiere, ci într-o locație la zeci de kilometri distanță, spitalul SRI care nu e cunoscut ca un spital de urgență. Nu a cerut să fie dus la un spital din București.

# obiectiva date 28 January 2016 07:34 0

STIATI CA VIDEO CU `IOHANIS AI AJUNS SLUGA AMERICANILOR``` !!!!!! A DISPARUT DE PE NET ?????  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: cu sprijinul SRI, desigur !!!!!   :-x :-x :-x :-x :-x

# Good job! date 25 January 2016 19:00 +34

Mut prin definitie, dar si cand deschide gura loveste mai ceva ca Dorel. Stofa de politician ...... lipsa!

# eu date 25 January 2016 20:33 +24

:lol:el cand tace, tace, dar si cand vorbeste, spune totul: a trebuit sa moara oameni ca sa cada guvernul Ponta, mai bine sluga americanilor decat a rusilor !!!! Ghinion !!!!

# DODI date 25 January 2016 19:11 +28

Atâta îl duce capul. Tace când trebuie să vorbească și vorbește când trebuie să tacă. În ceea ce privește baia de mulțime și spiritul umoristic sunt noțiuni care nu s-au predat la școala germană. El vrea să fie sobru dar masca de DOREL nu o poate dezlipi.

# Vladi Mir date 26 January 2016 16:56 +1

Dodi dragule, ai perfecta dreptate! Nu-l duce capul si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere ! Dar te intreb prieteneste, PE NOI, CAT NE-A DUS CAPUL, CA DUPA UN PRESEDINTE ABSOLUT ..... SA NE ALEGEM O AUTENTICA .... ?! SI OARE CAND OM JUDECA SI NOI ROMANII,  NUMAI CU MINTEA NOASTRA, FIE EA SI CEA DE PE URMA ?? Iti dotesc o seara linistita ! ( "...." imi apartin)

# mulder, agentul mulder date 25 January 2016 19:12 +22

Mai prost e faptul ca cine are atributii functionale pe linia identificarii tradatorilor si inalt tradatorilor, indivizi pe care ii recunoastem facil in pozele de mai sus, in partile de articol privind decorarea etc., se ocupa de sarcini care nu sunt prinse in legea 51/1991. Mai mult, in satisfacerea unor orgolii personale, pe langa inchinarea structurilor ai caror sefi sunt (de cele mai multe ori gratis, doar pt promisiuni), au inchinat si tara mintindu-se in primul rand pe ei, apoi tot ce-i inconjoara. Jeguri :-x

# LULU date 26 January 2016 01:08 +13

Ce poza de fruntasa in intrecerea socialista are Ko :P

# Vladi Mir date 25 January 2016 19:17 +27

Inca un gest de maxima impertinenta, facut de ghftuitul Ciocoi Iohannis, la adresa Romaniei si romanilor care ii acorda demnitati si onoruri absolut nemeritate. SA-I FIE RUSINE !!! Dar am asteptat noi  10 ani ca sa scapam de un ticalos. Sa mai asteptam inca patru si daca va mai ramane pana atunci ceva din tara asta, poate vom casca  mai bine ochii si vom gasi un OM care sa ne   merite ...

# ADEVARUL date 25 January 2016 19:59 +12

SE AȘTEPTA CINEVA CA ODATĂ (FĂCUT) SCĂPAT BĂSESCU AȘA ZIȘII MAGISTRAȚI-MARIONETE SĂ ÎȘI FACĂ TREABA CA ȘI CUM AR FI ADEVĂRAȚI? FAPTUL CĂ SE UITĂ LA SĂRACII DE NOI CUM MURIM PRIN INSTANȚE,INCHISORI ȘI UNDE NE APUCĂ...NU ÎI FACE OAMENI,ASTA PĂȚESC ȘI MAGISTRAȚII CARE FAC GREVA FOAMEI LA BUCURESTI SAU NU RESPECTĂ ORDINELE...LUI PUTIN SAU OBAMA,CĂ POPORUL ROMÂN E SCLAV...CU ASEMENEA ”ELITE”...SĂ NE MIRĂM CĂ EXISTĂM ȘI DE FORMĂ.

# Avocatul31 date 26 January 2016 12:26 +6

In fapt...prin intermediul acestor marionete cu roluri de magistrati se controlează țara.

# indignat date 25 January 2016 21:53 +19

astfel Johannis recunoaste ca a incalcat juramantul depus la investire , un parlamentar adevarat l-ar putea acuza de inalta tradare pe care Johannis o reconosate in prostia sa

# Sergiu date 26 January 2016 00:38 -3

Oameni buni, e greu sa fii la marginea imperiilor. Chestiile astea se intampla de mii de ani. Eu tare cred ca daca ai nostri conducatori aveau coloana vertebrala ( ! in niciun caz nu sunt de acord cu ce fac, puteau sa tina mai mult pentru Ro ! ) si spuneau un NU! raspicat intereselor straine, nu era greu sa ni se tranteasca de catre marile puteri un Yugoslavia, Irak, Libia etc.   :-? :sigh:

# Vladi Mir date 26 January 2016 18:29 +3

Domnule Sergiu, daca pe Basescu il inteleg ca, daca mai ajungea si el din cand in cand pe la scoala, ori fuma in closet, ori juca poarca pe maidanul din spatele scolii, iar lui Iohannis ii trec cu vederea, ca la scoala cu predare in limba germana, versurile de inima ale romanilor erau optionale, dumneavoastra nu aveti nici o scuza ca "ati utat" spusele lui Dimitrie Bolintineanu din „Mihai Viteazul şi Turcii”: „CAPUL CE SE PLEACA SABIA NU-L TAIE / DAR CU UMILINTA LANTU-L INCOVOAIE”. Ca sa nu mai vorbesc si de “Decebal catre popor” al Cosbcucului: “DIN ZEI DE-AM FI SCOBORATORI / C-0 MOARTE TOT SUNTEM DATORI / ... / DAR NU-I TOT UNA LEU SA MORI / ORI CAINE-NLATUIT”, pe care generaţii întregi de romani le-au învăţat ca din biblie, le-au recitat si au crezut neabatut in ele, iesind cu pieptul gol si cu ele in gand, in cumplitul Decembrie 1989 !!!

# Sergiu date 26 January 2016 22:54 0

:))). Sa ma ierti te rog, dar mi se par cam inutile versurile acelea pt zilele noastre ( ma asteptam la o aparare mai buna din partea dumitale ). Resursele noastre oricum sunt sustrase pe langa noi. Macar de-ar tine cont romanii si ar iesi in strada, NEINVITATI si NEPLATITI DE NIMENI! (ultima fiind aia cu #Colectiv cand s-a iesit in strada pt 30 de morti, dar nu s-a iesit pt 60! ) si sa strige toate problemele cu care ne confruntam zi de zi si pe langa, versurile de mai sus. A da, si eu unul nu cred asta cu Revolutia...din vointa poporului. Nu stiu daca au fost mai mult de 1% din po******tia Ro de atunci in toate zilele de Revolutie (cam 200.000, corecteaza-ma te rog). Si pe urma stau si ma intreb cum e posibil ca 1% din po******tia unui stat sa darame un regim....fara o posibila orchestra straina... . A da, sa nu mai zic ca istoria ne-o demonstreaza ce a insemnat si inseamna sa fii la marginea unui imperiu. 

# Vladi Mir date 27 January 2016 07:23 +1

Eu personal te iert si te compatimesc sincer pentru felul in care-ti duci viata ta de roman. Noi ne putem ierta intre noi, dar tine minte ca, istoria nu iarta !

# mishulescu date 26 January 2016 02:03 +19

La nivelul asta Iohannis demonstreaza ca e prost de baune. Si-a dat drumul la gura raspunzand reflex, fara sa gandeasca o microsecunda, exact ca atunci cand a slobozit " ghinion ".  Cand ma uit la pozele astea ( felicitari luju ), ma trec transpiratiile si scarba in acelasi timp, intelegand ca nu ne mai facem bine niciodata. Uitati-va ce fata de sluga emotionata are Haineala, ce bucuroasa pare Stanciu ca a ajuns la nivelul asta si e bagata in seama, uitati-va ce zambete false au americanii stiind ce " personalitati " vin sa stea capra. In sfarsit , cand il vad pe Vasilica in poza aia, nu pot sa nu ma intreb , oare si Gitenstein e pe invers ?

# 7.4 date 26 January 2016 02:50 +17

Cata prostie poate sa zaca lenesa in mintea acestui individ fara niciun merit.

# Stoicovici Giani date 26 January 2016 08:51 +10

Îmbuibatul Johannis Walker vorbește ca nea Ion, că și el e om. Individul ăsta în niciun caz nu poate fi suspectat de inteligență politică.

# diana date 26 January 2016 11:32 +15

24 ianuarie, la Iași Un localnic: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor, bă!” Klaus Iohannis: „Decât a rușilor, tot e mai bine așa!” Când vorbește liber, președintele spune adevărul. Este mândru că-i slugă.

# iancu de la Huinedoara date 26 January 2016 12:32 +10

Klaun Ciolanis are angajamente verbale , atat cu CIA, cit si cu BND! Inclin sa cred ca e mai fidel Angelei, pentru ca vorbesc aceiasi limba! Sa nu uitam totusi ca actualul ambasador american este de origine germana! Alegerea americanilor nu e intimplatoare!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.04.2024 – Coldea si-a facut implant. Pont pentru DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva