6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DICTATURA UE – Europarlamentarul Nigel Farage apara Romania dupa gravul atentat la suveranitatea nationala comis prin odioasa Rezolutie si ticalosul Raport MCV: “Sunteti amenintati ca vechea doctrina Brejnev, a suveranitatii limitate, sa fie aplicata tarii voastre... Este ironic, nu-i asa, ca o organizatie ale carei conturi nu au fost verificate de 20 de ani sa va spuna ca sunteti o tara corupta... E treaba voastra, a alegatorilor vostri sa decida daca aveti un guvern corupt sau prost” (Video)

Scris de: G.T. | pdf | print

16 November 2018 16:29
Vizualizari: 12369

Tradata de anumiti europarlamentari romani care au votat Rezolutia odioasa privind statul de drept adoptata de Parlamentul European si au contribuit la elaborarea de catre Comisia Europeana a ticalosului Raport MCV, documente care prin care s-a comnis un grav atentat la suveranitatea noastra nationala, interesele Romaniei au ajuns sa fie aparate culmea de reprezentanti ai altor tari. O pozitie surprinzatoare a avut-o cunoscutul europarlamentar britanic Nigel Farage (foto), devenit celebru pentru pozitiile sale extrem de dure in favoarea Brexit-ului.


Intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Nigel Farage atrage atentia ca Romania risca sa fie tratata ca o tara de mana a doua, iar romanii ca cetateni de randul doi. In opinia lui Farage, romanii sunt amenintati cu aplicarea de catre Uniunea Europeana a vechii doctrine a fostului presedinte URSS Leonid Brejnev, care prevedea o suveranitate limitata a tarilor comuniste. Acelasi Nigel Farage acuza imixtiunile birocratilor de la Bruxelles in treburile interne ale Romaniei, subliniind ca este fix treaba romanilor daca aleg un guvern corupt sau prost, nicidecum a Uniunii Europene. Nu in ultimul rand, europarlamentarul britanic atrage atentia ca Romania este pusa la zid cum ca ar fi o tara corupta de o organizatie, in speta Uniunea Europeana, ale carei conturi nu au mai fost verificate de 20 de ani.

Iata un fragment din interviul acordat de europarlamentarul Nigel Farage, acesta putand fi vazut integral la finalul articolului:


Parlamentul European tocmai a adoptat o rezolutie despre statul de drept din Romania, iar Comisia Europeana a publicat raportul MCV. Credeti ca ele reflecta situatia din Romania?

Aceste rapoarte, ca sa fie clar, nu sunt legislative, sunt doar consultative, in acest moment. E important sa nu dramatizam ce s-a spus saptamana aceasta la Strasbourg. Ceea ce e clar e ca sunteti o tara care a trecut printr-o perioada oribila de istorie. Teribil, oribil! Au trecut 25 de ani, si faceti progrese. Fara discutii. Prieteni buni de-ai mei investesc in Romania. Ceea ce e interesant. E un bun sistem de educatie, sunt lucruri interesante care se intampla. Romania are perspective foarte bune de viitor. Un viitor foarte bun, nu am niciun dubiu in sensul asta. Dar! Dar sunteti pe pragul de a fi tratati - inca nu s-a intamplat, dar sunteti pe pragul de a fi tratati ca cetateni de rangul 2 de aceasta Uniune Europeana. Sunteti amenintati ca vechea doctrina Brejnev, a suveranitatii limitate, sa fie aplicata tarii voastre. Treziti-va!

Dar independenta justitiei, lupta impotriva coruptiei si alte valori, valori de baza ale UE, nu sunt incalcate in Romania?

Uitati ce cred. Este ironic, nu-i asa, ca o organizatie ale carei conturi nu au fost verificate de 20 de ani sa va spuna voua ca sunteti o tara corupta... sa fim seriosi. Cine impune valori cui? Este treaba voastra, a alegatorilor vostri sa decida daca aveti un guvern corupt sau un guvern prost. Daca alegatorii vostri, intr-o tara libera, cred ca aveti un guvern corupt, atunci ii vor da jos si vor alege pe altcineva. Sincer, aveti incredere in oameni, aveti incredere in oamenii din democratiile libere sa ia aceste decizii, nu birocratii din Bruxelles. Si intelegeti ca, cultura si modul de viata din Romania sunt diferite de altele. Suntem tari diferite, nu suntem aceiasi oameni, avem diferente religioase, culturale, si vreau sa traiesc intr-o Europa care respecta faptul ca oamenii au diferite culturi. Hai sa lucram impreuna ca prieteni, sa nu incercam sa impunem valorile noastre altor oameni. Este o greseala”.

* Vedeti aici integral interviul acordat de europarlamentarul Nigel Farage

Comentarii

# DODI date 16 November 2018 17:08 +42

Farage - un englez cu capul pe umeri și cu țara în suflet. Nu ca ciolanis josANUS care practică mersul în patru labe la UE și la dosul lui Merkel. Și mai are și tupeul de a nu se prezenta la UE (ascunzându-se după fustele nevestei într-o vizită de stat (pe jos) la Pompei. Tonomacul a uitat să se prezinte la ședința cu părinții UE să ia notițe (sau fi fost cu temele nefăcute?!). Este o diferență cel puțin de coloană vertebrală dîntre englez și tonomacul cotrocenist.

# CIOLANIS E UN PITIC PE LANGA FARAGE date 17 November 2018 07:01 +9

CIOLANIS NU MERGE IN PATRU LABE. IN ROMANIA MERGE TZANTZOSH, ZVARLINDU-SI CRACII PRECUM UN SOLDAT WEHRMACHT-SS. ADICA IN ROMANIA ARE PASUL ULTIMEI RATZE NAZISTE, RAMASE INCA NEJUMULITE. PE AFARA, ADICA IN STRAINATATE, E SLUGA SI MERGE INDOIT DE LA MIJLOC SA NU RATEZE CU LIMBA NICI-O CLANTZA. IN REST, UNDE SA NE REPREZINTE EL ?, CAND NUMAI PAGUBA A FACUT CUM S-A ARATAT SI CUM A DESCHIS GURA, SI DUPA CE CA-I MOLAU SI INGRAMDIT MAI VREA SA FIE SI SANCHI, SPIRITUAL. DEGEABA SE DA CU ALIFIE DE BAIAT DE BAIAT CACI I-AU IESIT INCET, INCET DEJA 17 DOSARE PRIN VASELINA DE PE OBRAJI. DAR EL NORMAL, E MULTUMIT DE PROCURORI SI SE SIMTE BINE CACI POATE SA NE MAI MINTA CU CINISM CA NU A AVUT, NU ARE SI NICI NU VA AVEA NICIODATA VREUN DOSAR PENAL, CACI A INVATAT LECTIA DE LA BASESCU ALT IMACULAT SI SFANT.

# RObiectiva date 17 November 2018 11:04 +3

:lol: :lol: :lol: NIGEL FARAGE tie din 2012 de situatia RO, de la mine, personal.....NICI UN RAPORT MCV NU ARE EFECTE JURIDICE, este doar o simpla OPINIE....NICI O RECOMANDARE UE NU PRODUCE VREUN EFECT JURIDIC, VALABIL, VIABIL, OBLIGATORIU...DOAR DIRECTIVELE, REGULAMENTELE SI DECIZIILE....CU RECOMANDAREA LUI TIMMERMANS NE STERGEM NASURILE sau DOSURILE Recomandări Recomandarea nu este obligatorie. Când Comisia a emis o recomandare prin care încuraja autoritățile judiciare din țările membre să apeleze mai mult la utilizarea videoconferinței pentru a sprijini colaborarea transfrontalieră a serviciilor judiciare, acest text nu a avut caracter obligatoriu. Prin intermediul unei recomandări, instituțiile își fac cunoscută opinia și sugerează direcții de acțiune, fără a le impune însă vreo obligație legală destinatarilor recomandării.

# ROObiectiva date 17 November 2018 11:12 +3

Nu mai fiti, bre, copilasi de gradinita, luati legislatia UE in brate si veti vedea ca nu exista nici un pericol sa il bagam in seama pe TIMMERMANS CU MCV ul lui,DEJA EXPIRAT DIN 2010...este doar dreptul lui la libera exprimare.... :lol: :D

# ROOObiectiva date 17 November 2018 11:15 +2

ORICE REZOLUTIE ADOPTATA PRIVIND MCV ul are efectul hartiei igienice de la toaletele SRI ului :P Concluziile și rezoluțiile Consiliului Partajare Consiliul UE negociază și adoptă nu doar acte juridice, ci și documente, cum ar fi concluzii, rezoluții și declarații, care nu sunt destinate să producă efecte juridice. Consiliul folosește aceste documente pentru a exprima o poziție politică cu privire la un subiect legat de domeniile de activitate ale UE. Aceste tipuri de documente stabilesc doar angajamente sau poziții politice – nu sunt prevăzute în tratate. Prin urmare, ele nu au forță juridică obligatorie.

# livia date 18 November 2018 10:56 +1

Klaus Iohannis este un nimeni pe langa Nigel Farage.

# un mizantrop date 16 November 2018 17:17 +11

Mai, mai, uitati-va si in gura nebunilor! Fara gluma, pana ce s-a stins Vadim il forfecau toti "acoperitii" pe la televiziuni, chiar in Parlament devenise un "subiect", ce sa mai zici de "elitistii" lui Gogu Radulescu si Brucan, preluati si finantati de Soros...Dupa, ne uitam ca prostii cum toate "exagerarile" sunt, de fapt, realitati, ca, in ciuda tonului, omul avea informatii...Acum vine Farage, de fapt nu e prima data, un soi de Vadim fara geniu in tara lui si ne spune ce vedem cu totii, dar putini sunt dispusi sa accepte...Prin 2013 ne spunea calea de urmat un laureat al premiului Nobel in economie, tot britanic, (Brexit-ul are motivatie serioasa, dar, cine sta sa informeze poporul asta?!), dar, neomarxistii au alta cale, a pieirii, pe care ne tarasc si pe noi

# Baran Gheorghe date 18 November 2018 14:49 0

tonul poate tine loc de imperativ si 2 informarea corecta si completa este parte a geniului. Poate e vorba doar de fler si chiar putem spune ca inlocuieste geniul. 

# Tony date 16 November 2018 17:25 -1

In esenta are dreptate. Practic, dupa cate a spus depre romani in trecut, este absolut caraghios sa ne apere in acest moment.

# Adina date 16 November 2018 17:33 +11

Nu pot sa cred, e halucinant! Fără auditare interna sau externa o contărilor, transferurilor financiare si a alocarilor bugetare ale UE din 1998? E grav. Pai de unde se stie ce suma din fondurile alocate, ce procent din acestea au accesat fiecare tara membra? Auditul sesizează obligatoriu organele judiciare pe european fonds extortion. Procesele verbale de verificare financiara si rapoartele acestea sunt acte de urmărire penală cu caracter ca provenind de la experti contabili si specialisti. Sau banii europeni sunt un click pe un calculator Trudeau si Juncker, ca la virtual coins. Dau click mafiotii, ca in zilele de can-can, si le pica para malaiata a romanului natafleata. De asta pleacă clanurile si cartelurile lor mafiote greu: se lucrează izolat, necoordonat, pe spatele bancilor private europene cred ca cade greul probatoriului, ca nu vor sa fie devalizate.

# adinoo mai cheama si-un cane :))) date 16 November 2018 23:33 +1

:D :D European FONDS???:)))))) poate funds desi mai sigur ptr tine ar fi fost fonduri, variant neaosa, sa nu le confunzi cumva cu fundurile ,,,, auditul are orstul lui si probabil ieuropienii (sic!) aia care dau lectii romaniei sunt prea importanti sa se lase audiati, ptr prosti merge..

# Baran Gheorghe date 16 November 2018 19:14 +4

Comentariul meu in care spuneam ca Vadim Corneliu Tudor a atras atenția în urma cu un sfert de veac despre aspectul Soros și nimeni nu i a acordat atenția cuvenită, nu l ati publicat. Același comentariu spunea că în 2021 , prin deducție , este bicentenarul Tudor Vladimirescu. IN ALT COMENTARIU VA SPUNEAM CAZURILE DE REVIZUIRE DIN NOUL COD DE PROCEDURA PENALA, ARTICOLUL CARE spune că sunt supuse revizuirii toate normele legale declarate neconstitutionale și produc efecte. NIMIC NOU SUB SOARE.

# Baran Gheorghe date 16 November 2018 19:31 +3

Trebuie să fii nebun sa ataci un om de afaceri. Evreii sau jidanii , cum li se spune, fac afaceri la fel ca orice om de afaceri. Afacerea este o înțelegere bilaterală care creează beneficii sau pierderi pentru părți.Contractele sunt crèatoare de valori din NIMIC. Munca este singura creatoare de valoare . Nu poti învinui un evreu ca nu munceste, el munceste prin aproprierea Cîștigului din afacere. Eu ii respect pentru ca s Oltean , iar în Oltenia nu sunt evrei :)))(

# Vespasian date 16 November 2018 20:09 -1

:lol: obiectivo,tu esti mai fato? ;-)

# ROObiectiva date 17 November 2018 11:09 +1

:P :P de cateva luni de zile nu am reusit sa scriu pe aici....NICK ul de OBIECTIVA ajunge in SISTEMUL SECURIST...si imi interzice accesul la postarile pe LUJU....am gasit solutia :P si am penetrat sistemul securistico-nazisto-dictatorial.....NU, NU SUNT EU BARAN GHEORGHE, DAR ACHIESEZ LA CE SCRIE DE OBICEI......asta asa, ca pura informare, sa nu va vina in cap sa va adresati INSTITUTULUI WIESEL pt. alte postari care NU IMI APARTIN..... :P noroc ca am fost anuntata de cineva :P ca scrie cineva pe aici si intreaba de mine.....sunt fff ocupata cu ARTA acum....POLITICA nu ma intereseaza....

# Vespasian date 17 November 2018 16:12 +1

obiectivo,tu nu te temi de institutiile ovreilor din RO,TE INTREB CREZI SI TU CA WERNER este nazist si sluga lui Merkel?ast fapt ii sperie pe evreii lui Wiesel,ca vor fi vaditi drept mincinosi notorii si declarati persoane non-grata in Ro impreuna cu tatucul lor Soros/ relocarea musulmanilor in Romania le dau fiori reci de spaima? :-x

# RObiectiva date 17 November 2018 23:39 +1

ahh, asta ma intrebai, Vespasian ??? eu NU cred ca Werner este nazist, nazistii erau baieti destepti, culti, rasa ariana, eu cred ca Werner este si el ...ovrei cam ca si Merkel :P :P primul nazist adevarat a fost LUTHER, nuuu, nu Luther Martin King, ci MARTIN LUTHER, primul fascist :P :P :P acum, reactia asta de tip ghetou aratata fata de ROMANIA se datoreaza doar faptului ca MERKEL este pa pa...si ciao, ciao.... :lol: :D

# Vespasian date 18 November 2018 16:31 +1

mai obiectivo,esti fata desteapta,Merkel ,Werner patru case,cum se face ca ii consideri ovrei ?Cei doi nazisti mai sus mentionati sunt liderii care se impotrivesc mutarii capitalei Israelului la Jerusalem,sunt pro migranti sirieni in Europa.Ovreii din RO sunt terorizati de frica lor,le clantane dintii in gura. :-x

# Robiectiva date 20 November 2018 11:41 0

@Vespasian..ISRAhell NU ARE CAPITALA, CUM NU ARE NICI CONSTITUTIE ... israhell ESTE UN STAT IDENTIC CU STATUL ISLAMIC..acum trebuie sa lupte a impune o capitala....Tel Aviv in Regatul IsraHell SI Ierusalim :P ....in Regatul IUDEEA.......nu stiu daca ai imaginatie sa intelegi ce vreau eu sa spun....Tel Aviv se numea YAFFO.... de la fiul lui JAFET, fiul lui NOE din care facem parte si noi, rasa ariana..JERUSALEM este un oras CANNANIT..se numea URasalim ....Orasul lui Shalim....numele lui vine de la o zeitate cannanita..nicidecum de la MOISE.... :P ....Suleiman Magnificul a investit mult in acest oras....ZIONISTII VOR SA ACAPAREZE SI IERUSALIMUL, desigur.....pentru ca ISRAHELL VA AVEA APOI DOUA CAPITALE....IAR PALESTINA NICIUNA...DACA UNELE STATE VOR VREA SA MUTE, ALTELE NU.....si nu pot fi fortate....vor exista ca si capitala si TEL AVIV, si IERUSALIM....daca se muta cu totii gramada la Ierusalim, Tel Aviv, de la YAFET , va cadea in desuetudine si va deveni o comuna nelocuita... :P

# Vespasian date 8 February 2019 19:42 0

obiectiva,iti merge mintea.ramai o flebete,te sustin. :-)

# Baran Gheorghe date 16 November 2018 19:56 0

Sunt prea supărat sa va expun și să vă supun atenției ce pateste și ce ce sufera un om care munceste, invata, creează și produce acea plus valoare descrisă de Marx și Engels

# Baran Gheorghe date 16 November 2018 20:13 +1

Las de o parte faptul că mi furați ideile , părerile și argumentele. Nu mai vorbesc despre opinii și sau soluții.imi fac blog.

# huedin date 17 November 2018 08:23 +2

cata ipocrizie...ce mai cameleonism... Asadar ,Farage este OK acum cand izbeste UE (poate pe drept...) si era "un mizerabil" cand spunea ca avem (noi,Romania) o "coruptie endemica" si ca am fost acceptati in UE desi eram nepregatiti...

# !!! date 17 November 2018 09:01 +5

Felicitări d-le Nigel Farage europarlamentar/ Ori ce alt comentariu e de prisos.-

# justinianus date 17 November 2018 10:36 +2

Don Farage, nu suntem aproape de fi tratati ca tara de rangul doi, suntem deja tratati astfel! Inclusiv suveranitatea ne este limitata, cind in tara ta nu poti mica nimic, in tote domeniile, decit cu acordul sau impunere CE, UE!

# Nagy Benedek date 17 November 2018 11:46 +2

Din păcate, Farage are dreptate. Este o analiză aproape perfectă. Tipul nu e prost...

# Anca date 17 November 2018 14:19 -2

Nu este absolut comic de schizofren ca tocmai Digi 24 să dea pe post un interviu cu clown-ul și extremistul Nigel Farage, care nu o dată ne-a împroșcat cu noroi când i-a convenit și i-a servit intereselor lui bezmetice, dar care, de data asta, le dă lecții securiștilor de la această televiziune că bla, bla-ul despre ”independența Justiției și corupția din România” NU-s teme pe care să le abordeze sau ”reglementeze” ”Parlamentul European, ale cărui conturi nu au fost verificate de 20 de ani, ci pur și simplu o chestiune pe care cetățenii României o pot foarte bine regla prin VOT?!

# UE date 18 November 2018 08:26 +1

Ar trebui sa spună dl Farrage cu ce se ocupa Curtea de Conturi Europeană inainte sa mai împraștie minciuni si in alte tari asa cum a facut si in propria-i tara. Critica vehement UE, dar accepta lunar sume frumoase de bani primite de la Parlamentul European. https://www.eca.europa.eu/ro/Pages/AuditReportsOpinions.aspx “Rapoartele anuale prezintă rezultatele auditurilor financiare și de conformitate realizate de Curte cu privire la bugetul Uniunii Europene. Ele cuprind declarațiile de asigurare anuale și acoperă totodată aspecte legate de gestiunea bugetară și de performanță. Rapoartele speciale prezintă rezultatele unor audituri ale performanței sau ale unor audituri de conformitate selectate ce au ca obiect domenii specifice de cheltuieli sau de politici ori aspecte bugetare sau de gestiune.”

# UE date 18 November 2018 08:28 +1

Si sa mai explice Farrage descarcarea de gestiune acordată anual Comisiei “Parlamentul acordă anual Comisiei descărcarea de gestiune pentru execuția bugetului aferent anului n-2, după ce examinează în prealabil rapoartele de activitate ale direcțiilor generale ale Comisiei, raportul anual al Comisiei privind gestionarea și performanța bugetului UE, raportul de evaluare (articolul 318 din TFUE), raportul anual al CCE și răspunsurile Comisiei și ale celorlalte instituții la întrebările sale (articolul 319 din TFUE).” Detalii aici despre controalele care se fac bugetului UE http://www.europarl.europa.eu/factsheets/ro/sheet/31/controlul-bugetar

# FANEL NEACSU date 19 November 2018 13:27 +1

Un articol bun. Trebuie sa fim atenti la el si la amenintarea tip Bresnev. Cu cine sau cu ce si cum contracaram asa ceva. Trebuie sa le mai taiem si noi macaroana pe aici prin tara ca au luat ce au vrut. Unde este capitalul romanesc. De ce nu sustinem politic interesele romanilor si ale Romaniei. De ce n-au adus afacerile lor in care Romania sa prospere si sa-i ajungem din urma pe ceilalti?. Astia de la UE stiu sa ne ia forta de munca activa si valoroasa si sa ne bata in propria tara bagand la puscarie detinatorii capitalului economic si politic detinut de romani?. Pana aici sa dovedeasca si ei ca au facut ce trebuie sa faca cand am intrat in UE. Examinam ce am promis si realizat noi dar si ce au promis si realizat noi.De ca ne-au bagat in inapoiere economica si faliment generalizat cind aveam a sasea industrie a Europei si acum fura tot fara sa plateasca impozitele cuvenite statului roman?. Unde se cred?. Cu rusii macar am purtat un razboi si ne-au jefuit dar cu UE si Germania CE?

# Aaaa!!! date 8 February 2019 18:50 0

Da ma alatur si eu acelora care dau o nota foarte mare acelui ENGLEZ care prin acea declaratie,nu nu mai ca denunta procedurile KGB din timpul URSS ci mai mult de atat,avertizeaza UE,ca prin aceste practici,multe state vor urma exemplul ANGLIEI,adica vor renunta la aceasta zisa UNIUNEA EUROPEANA,caci mai bine ar fi numit-o DEZBINAREA EUROPEANA,caci i s-a fi potrivit mai bine aceasta palarie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva