30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GULUTANU A FOST SCOASA DIN DOSAR – Judecatorul Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea de recuzare formulata de avocatii din dosarul CNAS fata de judecatoarea Alina Nadia Gulutanu. Decizia vine dupa ce Lumea Justitiei a publicat o inregistrare in care Gulutanu este surprinsa in timp ce zbiara in sala de judecata (Audio)

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 November 2022 15:22
Vizualizari: 5584

Nici nu se putea altfel: judecatoarea Alina Nadia Gulutanu a fost scoasa din dosarul CNAS, in care DNA a trimis in judecata 90 de inculpati, printre care fosti sefi ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Totul s-a intamplat dupa zile intregi cu scandal monstru in acest dosar si dupa ce Lumea Justitiei a publicat o inregistrare in care Gulutanu era surprinsa in timp ce zbiera la avocatii si inculpatii din sala.


 

Judecatorul Damian Dolache (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri dimineata, 18 noiembrie 2022, cererea de recuzare a colegei sale Alina Nadia Gulutanu formulata in dosarul CNAS de avocatul Cristian Winzer. Recuzarea a fost admisa in temeiul art. 64 alin. 1 lit. f din Codul de procedura penala - “Judecatorul este incompatibil daca: exista o suspiciune rezonabila ca impartialitatea judecatorului este afectata”.

Este una dintre nenumaratele cereri de recuzare a lui Gulutanu depuse in aceasta cauza, dar pana acum toate fusesera respinse.


Iata minuta incheierii judecatorului CAB Damian Dolache privind admiterea cererii de recuzare a judecatoarei Gulutanu:

In temeul art.68 C. proc. pen. rap. la art.64 alin.1 lit.f C. proc. pen. admite cererea de recuzare a judecatorului Gulutanu Adina-Nadia. Fara cale de atac.. Pronuntata astazi, 18 noiembrie 2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor si a procurorului prin mijlocirea grefei instantei. Document: Incheiere – recuzare 18.11.2022”.


Asa cum spuneam, recuzarea judecatoarei Gulutanu vine dupa ce Lumea Justitiei a publicat o inregistrare in care aceasta este surprinsa in timp ce tipa la cei prezenti in sala: “Veti avea posibilitatea ca sa puneti ce intrebari doriti dumneavoastra... Liniste in sala! Suspendam sedinta o jumatate de ora”.


Ascultati mai jos inregistrarea cu judecatoarea Alina Nadia Gulutanu zbierand in sala de judecata:

 


Comentarii

# carcotaș date 18 November 2022 17:45 0

Recuzare admisă? Așa ceva nu cred că există! Frați magistrați, este începutul sfârșitului...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva