27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Inca un avocat din Baroul Bucuresti deferit Justitiei - Avocatul Dragos Cosmin Banu a fost trimis in judecata de PCAB pentru inselaciune, fals si uz de fals, dar si pentru plasmuirea unor hotarari judecatoresti

Scris de: A.A.S. - R.S. | pdf | print

29 June 2012 15:26
Vizualizari: 12587

 

In sfarsit, mai scoate si Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, condus de procurorul general Lia Palade (foto) un dosar mai acatari! In ultimul timp, tot mai multi avocati au fost retinuti si trimisi in judecata pentru incalcarea legii. Inca unul dintre avocatii Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata vineri, 29.06.2012, de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in stare de arest preventiv si va fi judecat de CAB. Avocatul Dragos Cosmin Banu a fost cercetat pentru savarsirea infractiunilor de Inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.


Conform PICCJ, care filtreaza comunicatele PCAB, din probatoriul administrat in cauza pe parcursul urmaririi penale reiese ca, in cursul anului 2009, inculpatul Banu Dragos Cosmin a indus-o in eroare pe o femeie ”cu prilejul incheierii si executarii unui contract de asistenta juridica si a mentinut-o in stare de eroare pe parcursul executarii acestei conventii”.

"Inculpatul s-a obligat ca, in calitate de avocat in cadrul unei societati de avocatura, sa o reprezinte in doua litigii inregistrate pe rolul instantelor din Bucuresti precum si intr-o cauza civila de pe rolul instantelor din judetul Timis, litigiu inexistent ce a fost creat in mod artificial de catre acesta. ”Inducerea si mentinerea in eroare a partii vatamate s-a realizat prin falsificarea de inscrisuri oficiale (plasmuirea de hotarari judecatoresti si de chitante privind achitarea taxelor de timbru) si folosirea acestora, inculpatul neexecutand obligatiile asumate, respectiv de reprezentare a partii vatamate, cauzandu-i acesteia un prejudiciu in valoare de aproximativ 25.000 lei”.

Avocatul Banu C. Dragos-Cosmin este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din data de 1 martie 2008, prin Decizia nr. 928/1-13.03.08.

E plin internetul de plangeri impotriva avocatului arestat!

Surprinzator, o simpla cautare pe internet, releva multe dialoguri intre oameni disperati care vroiau sa stie cum isi pot recupera banii de la avocatul Banu. La Parchet au fost depuse astfel de sesizari care au stat, ulterior, la baza anchetei declansate impotrirva acestui avocat din Baroul Bucuresti. Iata cateva fragmente din supararile celor ”tepuiti” postate pe internet:

- cum pot recupera banii de la BANU DRAGOS COSMIN? Ioan - Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot recupera banii de la avocatul BANU DRAGOS COSMIN? Vrei sa pleci in Anglia la munca?
Da ! Ti-am verificat CV-ul si poti pleca, trebuie sa-mi trimiti doar banii de avion 175 GBP. Se poate si in lei la CONT RO67BTRL04... reprezentand CV. BILET AVION. Pe numele meu nu a fost cumparat nici un bilet de avion pe destinatia Anglia vreodata. Am verificat! Ce bilet trebuie eu sa platesc? Mi-a mai cerut sub diverse alte motive (asta dupa ce i-am trimis 930.00 ron) alti bani 210 GBP pentru o asigurare medicala care apare in urma unui accident pe un santier din SPANIA (AM COPIE ieri a deceda.t ..
)

- Pentru Arthur din Satu Mare

,,accidentul a avut loc sambat ... nu sti cand...s i la fel 210 GBP pentru o asigurare suplimentara! Numarul lui de telefon (doar cel la care VREA SA RASPUNDA) pe ,,goagal'' Imi da ca el se ocupa cu imprumuturi cu plafon pana in 20.000 euro si alte manarii... Incercati 0741742661... va arata altceva? Am vorbit cu el si i-am cerut banii si a spus ca... o sa vada. Nu este constient ca mi-a facut ,,saptamana luminata In cel mai mare calvar al vietii mele ''Sarbatori si liniste mai am eu in familie?
Ce pot face? Vreau sa plec in alta parte la munca, dar banii sunt la el! Cum trebuie sa procedez? Ajutati-ma va rog!”

- un domn - 11 Apr 2012

pasul logic ar fi sa depui o reclamatie la barou vis a vis de cele intamplate si cu documentatia anexata... banuiesc ca ai semnat niste contracte cu el, depune direct la procuratura o plangere penala pentru inselaciune... si parte civila pentru prejudiciul inregistrat... recuperatorii ar fi buni dar... sti cum se spune corb la corb nu isi socate ochiul... mai scormoneste pe net ca... mai sunt si avocati care poate te vor ajuta... un zorro ar fi avocatiul iulian urban.... acest avocat se prezinta ca fiind un aparator al dreptatii si legii”

claudiu (to Ioan) - 28 Apr 2012

BUNA! SI EU AM FOST INSELAT DE ACEST ZIS AVOCAT BANU COSMIN. AM FOST LA BUCURESTI, AM SEMNAT NISTE ACTE, I-AM DAT CONTRAVALOAREA BILETULUI DE AVION,SI TEAPA.VA ROG PE TOTI CEI CARE AU LUAT TEAPA DE LA ACEST INDIVID SUNATI-MA LA NR 0745980498 PENTRU A DEPUNE O PLANGERE PENALA DE INSELATORIE SI FALSIFICARE DE DOCUMENTE”.

Marian (to claudiu) - 09 May 2012.

ce sa mai zic ca si eu ma numar printre cei care au fost TEPUITI de acest individ nici nu stiu cum sa-i mai spun... asta e... merem mai departe... pacat vina e a mea in mare trebuia sa-mi iau mai multe masuri de precautie In schimb acest Avocat sa-i fie rusine ca in loc sa faca cinste meseriei pe care si-a ales-o ingroasa linia teparilor si incurajeaza acest FENOMEN care il gasim la toate si pe toate strazile...”

 

 

 

Comentarii

# Cristi P. Sturzu date 29 June 2012 15:43 -2

Se cuvine sa faceti precizarea, stimata redactie, ca acest individ se afla pe lista organizatiei cutumiare, pastorita de dl. Iordachescu. E posibil ca el sa nu stie cu ce se ocupa unii dintre baietii lui. In orice caz, nu multi sunt "capabili" de o asemena fapta, sa inventezi un litigiu pe care sa-l arunci in spatele unei persoane nevinovate. Bravo, tov. Iordachescu, bravo tov. Florea, ne uimiti pe zi ce trece.

# simpatie pentru LIA date 30 June 2012 15:52 0

doamna Lia, mi se pare ca individul care scrie articolele astea va simpatizeaza,nu-i scapa nicio ocazie sa va asocieze poza cu orice se scrie despre PCAB, oare nu gasea si el o amarata de poza a escrocului, ca in alte cazuri? dar sa fim seriosi, nu e de tinuta dvs

# Cristi P. Sturzu date 29 June 2012 15:48 0

Se cuvine sa faceti precizarea, stimata redactie, ca acest individ se afla pe lista organizatiei cutumiare, pastorita de dl. Iordachescu. E posibil ca el sa nu stie cu ce se ocupa unii dintre baietii lui. In orice caz, nu multi sunt "capabili" de o asemena fapta, sa inventezi un litigiu pe care sa-l arunci in spatele unei persoane nevinovate. Bravo, tov. Iordachescu, bravo tov. Florea, ne uimiti pe zi ce trece.

# Costi Neacsu date 29 June 2012 17:23 +3

...si ce legatura are? Intotdeauna vor exista uscaturi in orice padure, nu mai generalizati, va rog.

# genica date 29 June 2012 23:10 +1

Da, da sa faceti precizarea. Nu cumva sa se creada ca ar fi pe acelasi plan cu "avocatul" din baroul nostru, cu Genica Boerica. Al nostru e mai mandru. A fost deja condamnat. Nu se compara cu unul abia trimis in judecata.

# consilier juridic pentru Costi Neacsu date 29 June 2012 19:32 +3

Exista o stransa legatura intre aceste fapte de inselaciune si "zeciuiala " perceputa, motivat de faptul ca cele mai multe uscaturi se afla in baroul traditional, cel desfiintat de lege.Nu uitati pe Bostina, dottore Ponta, Cristi, Sova, Zmfirescu & gasca, fostul decanul de la Baroul Alba si baba turnatoare -Paula Iacob :-*

# mitel date 29 June 2012 22:12 0

bag mana n foc ca si asta posta p aici si isi dadea cu parerea ca magistratii sunt corupti :lol:

# Golea Marius date 29 June 2012 22:07 +1

Eu si fratele meu suntem unii din putinii care au fost inselati de acest ,,Banu Dragos Cosmin".Un mare avocat in ale escrocheriilor  nu al dreptatii care profita de cei mai nevoiasi oameni. Am gasit o asa ziza firma de constructii care facea recutari pt Marea Britanie si pentru a putea pleca ti-se cereau anumite sume de bani pentru taxe,asigurare si biulet de avion.Toti acesti bani se depuneau pe numele care era si titularul unui cont la Banca Transilvania .Deci un mare TEPUITOR!

# Ioan date 3 July 2012 16:39 0

Buna ziua !NU sunteti printre puţinii ci printre FOARTE multi dintre cei înşelati de acest excroc Banu Dragoş Cosmin .Numai eucunosc 6 persoane cu care am lut legatura şi am facut plângeri penale la sediul poliţiei de pe unde aparţinem fiecare ,altii la parchet .Domnul Ilie Gabriel de la poliţia municipiului Falticeni are de la mine o pângere cu toate email-urile primite de la acest individ BANU Dragos Cosmin ŞI urma ca in prin hotarâre de la procuror să i se permita şi accesul la convorbirile din reţeaua orange intre mine şi inculpat .La sediul Poliţiei Falticeni ...la sectorul economic -fraude si înşelăciuni puteţi lua relaţii despre mersul anchetei cu cei de la Orange ,nr. de telefon pe care inculpatul la scos din uz dar ramân dischetele ce le puteţi verifica şi Dvs. căci nu-mi închipui că există mai multe exemplare .

# CI date 30 June 2012 10:07 +1

Fraţilor, ăsta e evenimentul juridic al anului: cei de la PCAB au făcut un rechizitoriu! Wow...sigur nu e nup sau declinare trimise din greşeală la instanţă? Am trăit să o văd şi pe asta...De ce Kovesi nu se uită puţin la cum îşi bat joc de dosare cei de la PCAB, profitând de inocenţa Liei Palade?

# multi de la PCAB nici nu au ce cauta acolo date 30 June 2012 15:48 0

la PCAB o mare parte din procurori nu fac cercetari nici macar cat un politist de sectie si nici nu cunosc unele dispozitii legale ori faptul ca anumite probe sunt perisabile (luam cuvantul cu sensul lui figurat). muti de acolo isi baga banii in tot ce fac, nu mai vorbim ca, in cazul avocatilor, la alcolemii daca nu depasesc 2 si ceva la mie, 18 indice 1 C.Pen. este garantat. daca ai face asa la sector ti-ar imputa ca ai vreun interes. totusi peste 2 la mie, fratilor . . . feriti-va de avocati in trafic, au alcoolul la bord, PCAB le permite

# jurist date 30 June 2012 23:02 0

e plina lumea de gainari din astia in gasca traditionala. nu vedeti fratilor ce specimene primesc astia in gasca? numai escroci cu facultati obscure, carora mama si tata le-au platit scoala si admiterea in avocatura. ce o mai da iordachescu si florea cotita, toata lumea stie ca anumite persoane se ocupa si dirijeaza moara de facut robe . 

# john date 3 July 2012 16:53 0

Bine le mai nimeri'i sau ;ti'i de rudele lui Banu de gr.I ? Au bagat un gainar cu fapte mici dar sunt sute de plangeri penale impotriva banditului Banu Dragos Cosmin.Cum se poate ca doar pentru aceasta fapta sa fie legat ...una DIN 2009 ??? INCREDIBIL!Ce trebuie facut ca sa-si ia toate faptele in carca acum cand este PRINS nu mai tarziu !Asti sunt in stare sa-i dea drumul acasa sa-si ia periuta de dinti...!!!

# Alin date 3 April 2014 22:20 0

Acest Banu Dragos Cosmin este un MARE HOT !!!! A pacalit foarte multi oameni de ani de zile cu locuri de munca false in strainatate! Toate aceste se pot verifica pe net prin diversele anunturi de locuri de munca in UK si Germania. Verificati inainte de a oferi bani acestor inselatori ordinari

# anpnim date 1 February 2017 22:32 0

trag un semnal de alarma referitor la acest personaj. Dupa cate am verificat pe net se pare ca de aceasta data omul a evoluat. Actioneaza din umbra. Pe aceleasi practici - lucrator in agricultura ecologica in Anglia, f tentant 1600 lire, cazare si o masa / zi asigurate. Totul frumos pana te anunta ca ai fost selectat si tre sa depui 380 ron intr-un cont ING, deschis pe numele Banu Constantin. Care e noutatea. De aceasta data a infintat o firma de recrutare in Londra pe numele tatalui sau Constantin Banu. si se pare ca si in 2012, 2013 banii erau depusi pe numele lui tatutu. Oameni buni faceti ceva si haideti sa-l prindem pe acest escroc, cu tot cu taticu complice.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva