22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ALEGERI CU SECURISTII IN CEAFA – Avocatul Gheorghe Piperea avertizeaza: „Cred ca suntem singura tara UE ce implica securisti in colectarea si procesarea voturilor si in ajustarea rezultatelor. Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele si cu oligopolizarea economiei... Cum e posibil sa ai 19 milioane votanti si 16 milioane cetateni cu varsta de minim 18 ani? Guvernul e obligat sa elimine prin OUG securistii din procesul votului”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

18 June 2019 15:48
Vizualizari: 8876

Guvernul Romaniei este obligat sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa elimine serviciile secrete din procesul electiv si de numarare a voturilor. Este semnalul de alarma tras de catre avocatul Gheorghe Piperea (foto), care avertizeaza ca in caz contrar va persista riscul fraudarii alegerilor.


Profesorul universitar pune accentul pe Serviciul de Telecomunicatii Speciale, pe ai carui membri ii prezinta drept „securisti chiar mai adanci si mai insidiosi” decat cei din SRI, semnatari ai celebrelor protocoale cu PICCJ, Inalta Curte si alte institutii de forta.

Singura institutie care ar trebui sa aiba atributii legate de procesul de votare si de centralizare a voturilor ar trebui sa fie Autoritatea Electorala Permanenta, prin judecatorii care activeaza in cadrul acestei institutii, incheie maestrul Piperea.

Nici presedintele Klaus Iohannis nu scapa de revolta lui Gheorghe Piperea, avocatul calificandu-l pe acesta drept o „marioneta a securistilor” si dand de inteles ca locatarul de la Cotroceni nu este deloc strain de persistenta abuzurilor din procesul de votare.

Iata mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Gheorghe Piperea duminica, 16 iunie 2019:

Eu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviciu secret - serviciul de telecomunicatii speciale (STS).

Cred ca suntem singura tara membra a UE care implica niste securisti in colectarea si procesarea voturilor si in ajustarea rezultatelor alegerilor.

Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele 'pa justitie' si cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai usor controlata. Acesti securisti utilizeaza si acum niste softuri create in 2009 de firmele lui Sebastian Ghita, firme care s-au ocupat si cu softul necesar cardului electronic de santatate, avand in serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enorma baza de date pe baza careia algoritmii au ajuns sa ne cunoasca mai bine si mai precis decat ne cunoastem noi insine.

Si mai e ceva ce nu inteleg: cum este posibil sa ai 19 milioane de votanti si 16 milioane de cetateni cu varsta de minim 18 ani, adica, varsta de la care exista si drept de vot?

Cred ca, pentru a nu mai avea fraude, falsificari ale votului si suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului, dand AEP competentele si banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS si de ceilalti securisti, procesarea rezultatelor fiind data in competenta judecatorilor.

In caz contrar, riscam sa avem in continuare un presedinte-marioneta a securistilor sau un bufon, pe 'modelul' ucrainian”.

Comentarii

# Pintea date 18 June 2019 16:28 +13

De cand s-a votat referendumul pt familie a fost aceeasi problema cu listele, insa nu s-a autosesizat nimeni. Desi, era momentul ca guvernul sa faca curatenie pt ca din 2012 au fost acele falsuri cu cetateni trecuti in plus pe liste. PSD a dormit intr-una, nu stiu de ce avem o autoritate electorala permanenta - adica pe viata?, care pare complet inerta, dar consuma multi bani. STS a devenit ceva suprem, Opriș acela era intangibil! De 15 ani se fura alegerile, santem prostiti intr-una si nimeni nu raspunde penal! Pardon! A raspuns Dragnea! Pt ca a stat ca prostu si n-a facut nimic. Astia din PSD nu stiu sa fie vicleni! Cat a scris Corneliu Vadim Tudor despre aceste furturi si nu l-a luat nimeni in seama! Plecau autocare, avioane cu turisti sa voteze in strainatate, coordonati de Monica Macovei, dar vedea cineva? NU! Votul diasporei e un rahat pe care ni-l servesc niste clănțăi de fiecare data cand au interes, iar noi ce facem? Levitam! Si stam la tv picior peste picior si ne miirăăăm!

# Corect ! Sistemul securist afara din alegeri, urgent ! date 18 June 2019 18:42 +6

Sa se ocupe sectiile de votare , BEC, si jandarmeria sau politia de transportul urnelor. NU ACCEPTATI SUB NICI O FORMA VOTUL ELECTRONIC , ACOLO S EFURA MASIV ! Sub vrajeala ca nu ajung toti la vot , de fapt se vrea bagarea fortata a votului electronic controlat de servicii !!!!!!!!!! :eek:

# un mizantrop date 18 June 2019 20:13 +2

Eu ma gandeam sa fac o solicitare la BEC, sa-mi scrie si mie daca am votat la referendumul ala penibil, ca, daca da si nu-mi mai amintesc, am argument sa ma pensionez pe boala profesionala, dementa senila precoce, ca mi-o fi ajuns....

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 18 June 2019 22:33 +2

Mey, mey, mey, mey! Și doar îndată o să se împlinească centenarul de când Iosep Vissarionovici Djugașvili a postulat că „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”. :P postscript: opinie personală: ca să se justifice dinamica bizară a electoratului unui anumit partid de opoziție, care a iești la vot în primele ore ale dimineții, ca să se poată mani****** sistemul SIMPV și să fie în acord cu listele electorale suplimentare format paper din secțiile de votare, asta presupune cârdășia masivă a unei alte structuri naționale: serviciul de evidența po******ției. Dacă ar fi să emit o ipoteză, repet, doar o IPOTEZĂ, Io* aș zice că pe 26 mai au fost imprimate de emitentul legal între 500.000 și un milion de cărți de identitate, distribuite într-o ordine impecabilă unor persoane antestabilite, utilizate eficient și oportun și apoi predate... emitentului în vederea distrugerii. Altminteri nu ai cum pompa în SIMPV voturi ale botsilor iar acestea să apară în plus față de „suplimentară”.

# Neanae date 18 June 2019 23:40 +3

Pe listele electorale permanente, ca și in evidența po******ției, exista cetățeni romani in număr de aproape 5.000.000 (cinci milioane) care NU MAI TRĂIESC PE TERITORIUL ROMÂNIEI! Ci împrăștiați in toată UE! Cu Cărți de Identitate, act care atesta DOMICIUL IN ROMÂNIA! O aberatie ABERANTA - este o masa de manevra și de mani******re uriașa, in plus imposibil de găsit dacă nu se notifica. De ce un cetățean care pleaca din Bârlad la Tâncabești este obligat sa iasă din evidența po******ției din Bârlad și obligat sa între la Tâncăbești, iar dacă pleacă la Padova, Nantes sau Barcelona nu are aceasta obligație? E o confuzie unica pe care doar legislativul o poate clarifica cu OBLIGAȚIA DE A SE NOTIFICA PLECĂRILE DIN ROMÂNIA! Sa afle securiștii unde sunt 5 milioane de EMIGRAȚI ...

# ?????? date 19 June 2019 11:14 0

@ Opinați și că pe perioada cercetării disciplinare a magistrațior activitatea magistraților ce se află în spețe de cercetare disciplinară ar trebui întreruptă, pentru a nu fi influențați în activitatea pe care o desfășoară de aspectul că ar fi cercetați disciplinar, ?

# ?????? date 19 June 2019 11:23 0

„Eu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviciu secret - serviciul de telecomunicatii speciale (STS). Opinați că domnul Piperea ar putea contesta reglementările care stabilec astfel de obligații ale STS în instanță și la CCR pentru eventuale aspecte de neconstituționalitate, în eventualitatea în care dumnealui consideră că au fost favorizate sau comise ilegalități ?

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 June 2019 21:14 0

Prin presiunile asupra PSD,prin obligarea Guvernului si Parlamentului pt a da bugete enorme pt.SPP,STS, SRI,SIE,Iohannis a tergiversat aprobarea bugetului de stat pana s au utilat cu tablete cu soft STStoate sectiile de votare din Ro si din strainatate in vederea fraudarii rezultatelor alegerilor si a iesirii pe primul loc a partidului galbenprestsbilit sa preia guvernarea statuluiDe ce Iohannis ce l a nominalizat in iunie 15 pe MRU .l a schimbat in 26.IX.16 cerandu i inca din vara demisia lui MRUdin functia de director SIE(" solicitsnd presed.Cam Dep si Presed Senat sa ia act de demisie si sa declare vacanta functia dupa criticile acide aleMRU fata de Basescu si Udrea,SIE ramanand fara director civil,dar condusa interimar de adj.S.Predoiu,fost Prefect al Bacaului)persoana de incredere a lui Basescu T.si consilier personal al lui Ponta.,ce nu -s straini de scandalul de la Valea Uzului ce a determinat denuntateaAcordului PSD UDMR si votarea motiunii de cenzuraora.21.13 ziua 20.06.19

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 June 2019 21:33 0

Pentru ca a ajuns la agentia guvernamentala DW( HoratiuPepine)declaratia lui M.R.U.despre capabilitatile STS de a frauda alegerile,punandu se un mare semn de intrebare fata de- netrecerea STS si a celirlalte servicii secrete in subordinea MI,- legitimitatea subordonarii STSPresedinteluiBasescu prin intermediulCSAT,- legitimitatea regimurilor Basescu din 2004-2014,-dar si corectitudineaviitoarelor alegei al doilea mandat prezidential ora21.33ziua 20.06.19.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva