27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS 69: 6 CASE, 9 DOSARE PENALE – Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia a clasat pe banda rulanta dosarele presedintelui Romaniei in perioada 2007-2018. Coincidenta, din 2007 pana in 2016 adjunct si sef al PCA Alba Iulia a fost Augustin Lazar, pe care Iohannis l-a numit apoi Procuror General. Desi nicio cauza privindu-l pe Iohannis nu a fost solutionata de Lazar, la dosarul de candidat al Procurorului General a fost introdusa o rezolutie de clasare vizandu-l pe presedintele Romaniei

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

26 October 2018 15:38
Vizualizari: 13184

Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia a inchis la foc automat dosarele care il priveau pe Klaus Iohannis (foto stanga) in perioada 2007-2018. Noua la numar, toate prin clasare. Dezvaluirea a fost facuta de jurnalista Adina Anghelescu-Stancu joi seara, 25 octombrie 2018, la emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3.


Coincidenta, din 2007 pana in 2016, perioada in care dosarele presedintelui Romaniei s-au inchis, adjunct si sef al PCA Alba Iulia a fost nimeni altul decat Augustin Lazar (foto dreapta), pe care Iohannis l-a numit apoi Procuror General. In mod inexplicabil, cu toate ca nicio cauza privindu-l pe Iohannis nu a fost solutionata de Lazar, asa cum sustine Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in aprilie 2016, la dosarul de candidat pentru functia de Procuror General trimis catre presedintele Romaniei, a fost introdusa o rezolutie de clasare data intr-un dosar care il privea pe acesta.
In aceste conditii, se ridica urmatoarea intrebare legitima: care este motivul pentru care rezolutia de clasare data de un procuror de la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, deci nu de Augustin Lazar, intr-un dosar care il privea pe Klaus Iohannis, a fost pusa in dosarul de candidat al actualului Procuror General, dosar care a ajuns pe masa presedintelui, care l-a si numit de altfel pe Lazar in fruntea PICCJ? Sa fi fost cumva un mesaj catre presedintele Iohannis in sensul ca Lazar este omul caruia trebuie sa ii multumeasca pentru inchiderea dosarului?
O multumire care sa se transpuna in practica prin numirea la conducerea PICCJ?

Iata raspunsul Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia oferit jurnalistei Adina Anghelescu-Stancu:

“Urmare solicitarii dvs. va comunicam ca: la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in perioada 2007-2018 au fost identificate 9 dosare care il privesc pe Klaus Iohannis, in care s-au dispus solutii de clasare. Nu a fost identificat nici un dosar solutionat sau confirmat de dl. procuror general Augustin Lazar”.

Ministrul Justitei i-a aruncat in aer pe Werner si Lazarica

Amintim ca existenta unei rezolutii de clasare in dosarul de candidatla functia de Procuror General al lui Augustin Lazar a fost dezvaluita de ministrul Justitiei Tudorel Toader joi, 24 octombrie 2018, in conferinta de presa in care a anuntat ca propune revocarea din functie a sefului Ministerului Public:

“Nu putem trage concluzia cu certitudine de ce ministrul Justitiei a transmis propunerea fara ca dosarul sa fie complet, de ce presedintele a semnat decretul fara sa existe aceasta verificarea a legalitatii numirii si nu credem ca are vreo legatura, numirea fara toate documentele, cu unul dintre documentele din dosar in care, si chiar nu inteleg de ce, apare o rezolutie de clasare emisa de procurorul Lazar referitoare la presedintele Romaniei in functie”.

De asemenea, vineri, 26 octombrie 2018, intr-un raspuns oferit Antena 3, ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca va face publica rezolutia de clasare pentru Iohannis introdusa in dosarul de candidat al lui Augustin Lazar trimis la presedintele Romaniei.

Comentarii

# gelu date 26 October 2018 16:19 +17

Pai e clar, Lazarica ca adjunct sef la Parchetul Curtii Alba le-a dat sarcina procurorilor care i-au instrumentat dosarele lui Joham******l sa le inchida. Nu ar fi rau ca in toate aceste dosare sa fie cercetate legalitatea si corectitudinea solutiilor de clasare. Si de curiozitate cine era seful lui Lazarica la Alba Iulia si cum se numeau procurorii care i-au inchis dosarele sasiul pe banda rulanta??? Si ar trebui sa se vada cam cate dosare I s-au inchis dulapului nemtesc in toate perioada in care acesta a detinut functia de primar al Sibiului???

# DODI date 26 October 2018 16:50 +28

Minciuna are picioare scurte chiar încălțată cu pantofi nemțești. Iar prostia se manifestă la fel în ambele limbi. Situația la zi este următoarea: tractoristul își pregătește valiza. De vină e Dragnea. Lui ciolanis i s-au închis pe șest (la ordinul sistemului) toate dosarele penale. De vine e Dragnea. La spital s-a încercat extragerea cipului robotic al nemțălăului și... degeaba. De vină e Dragnea. Cu cazia scormonirii dosarului tractoristului s-a constatat că ciolanis și prună au încălcat legea. De vină e Dragnea. Ciolanis nu s-a prezentat la UE fiind plecat, în interes de serviciu, la Pompei să vadă cadavrele soțiilor de romani. De vină e Dragnea. Domnule dar nu pricepe dl. Dragnea că toate rele din țara asta i se datorează? Până când? Ar fi cazul ca dl. Dragnea să își dea demisia ca să stea ciolanis confortabil la Cotroceni. Probabil pe viață. Și are o viață și o minte. Odihnite și ... lungi.

# dan date 26 October 2018 18:27 +2

Perfect spus ! ai fost criminal!

# AndreiV date 28 October 2018 11:18 0

Excelent.Se confirma tot ce i s-a imputat autodeclaratului succesor nazist,inclusiv metodele folosite.Pe cand demiterea lui?Am avut mari asteptari de la aceasta coalitie si am sperat ca va fi altfel.Dar,tariceanu nu se dezminte nici de data asta ,se opune demiterii si incearca tradarea,aliante si consens pe legile justitiei cu cei ce care promoveaza huliganismul, protestele ilegale, alungarea cu parul a celor alesi legal,gesturile obscene in parlament si pe strada,limbajul suburban,trivial,desi s-a dovedit ca o pondere nepermis de mare au fost elaborate cu incalcarea Constitutiei,au permis sistemului juridic sa devina stat in stat, intangibil si deasupra legilor si Constututiei(politie politica) nu da socoteala nimanui,aservind nerusinare tara si neamul,nemtilor, austriecilor, americanilor,olandezilor,care dicteaza cum sa facem legile in Romania,pentru a le apara lor interesele,a distruge poporul roman.Cei care demasca abuzurile,incalcarea flagranta a depturilor omului,sunt penali.

# Marinka date 26 October 2018 16:24 +14

Acesti "PENALI DE RANG ÎNALT" :P susțin Notiunile mincinoase de "LUPTA ANTICORUPȚIE si PROGRESISM"Pt.că "aşa le zice UE" proştilor flămânzi de minciună... sunt de fapt o formă barbară de REGRESISM CONTROLAT ambalat frumos la exterior dar plin de tehnici avansate de jefuire a tării slujind DOAR intereselor străine Acest concept FALS numit"PROGRESISM" realizat prin forme multiple de sclavie si prosteală modernă cu cenzura adevărului ca un program de SPALARE DE CREIERE...ce stopează progresul real a țării şi ține  captivă toată țara de 30 de ani, mai rău decât pe vremea vechilor imperiilor criminale apuse. Sau proştii cred că în Ro. e democrație? :D

# Ioan date 26 October 2018 17:51 +4

Ni se livreaza acest model depresedinte,cu mari bube in cap,deci,manevrabil in interesul oricui dar nu al poporui care ,culmea il confirma prin vot,desi cel putin ultimile doua scrutine prezidentiale,nu pot fi acceptate de oameni intregi la cap ca avand ceva comun cu realitatea.

# Eugen Ciontu date 26 October 2018 18:10 0

Tic tac, tic tac!

# nicu date 26 October 2018 18:11 +9

Parcä avea un dosar si la Brasov , cel cu o casä pierdutä. Apoi cel de incompetentä sau incompatibilitate la ICCJ, Apoi cine mai stie cäte are la Sibiu ??. Aceastä JIGODIE Penalä cu haine de ,,moralist si apärätor al legii,, care dä lectii de moralitate. Herr Profesor Bate recordul la dosare penale...

# oblio date 26 October 2018 19:45 +4

:D, Aceste dosare sunt la Brasov si Alba Iulia , dar JohaniSS mai a avut dosare si la Sibiu la judecatorie si tribunal . Apropo d-na Carmencita are cumva imunitate ...., daca da , de ce fel.

# basicuta date 26 October 2018 18:25 +2

hahaha, infractori de rang inalt! cum se mai dau ei de gol...

# Florin date 26 October 2018 18:47 +2

Mafioții ! Mă pui Procuror General si te asigur că dosarele stau la naftalina până se prescriu! Faină colaborare ... troc!

# john date 26 October 2018 18:52 +6

Conteaza ca dosarele nu au fost solutionate de Lazar? Conteaza de ce a pus Rezolutia de clasare in dosar ! Chiar ne crede prosti ,Lazar si Johannis ,???? Justitia cea independenta si corecta ,care se tot lauda si se plange ca este atacata ,ba de presa ,ba de PSD +ALDE , chiar ne crede prosti ???!!!! La puscarie este locul la toti acesti mafioti ,incepand cu Basescu ,Morar, Monica Macovei,Maior,Coldea,Kovesi,,Johannis ,Pruna ,Ciolos et compania!

# marius date 26 October 2018 19:20 +2

Fragmente din scrierile domnului Johannis. -IL Est Caragiale -Ou Est = U.E. -Borduri și Dale Carnavalului. -O moțiune pierdută -Picturile murale erau expuse pe pânză. -Pentru că sunt de dreapta, era normal să fie operat la umărul drept. -Și când semnalizez la stânga, tot la dreapta o iau. -Marchez întotdeauna când mi se centrează din extrema dreaptă și niciodartă din cea stângă. -Când salut, duc, întotdeauna, dreapta la stânga. Aceasta e o dovadă că niciodată nu judecă cu mintea.Dacă aș putea saluta militărește, alta ar fi situația.

# romanul date 27 October 2018 08:55 +2

El se jura ca nu fura (case) dar l-am prins cu....dosarul in gura! Ca sa vezi ce se potriveste!!!!! :P :P :P

# mine date 27 October 2018 19:16 0

66 : Poarta in Casa !!!

# Gilu date 27 October 2018 20:32 +2

Ticalosul asta tocmai a anuntat ca refuza sa semneze avansarea in grad de general a colonelului de jandarmi , Paraschiv pe motiv ca si- a facut datoria aparand guvernul de hastagienii " pasnici " ! N- am vazut un neamt atat de nerusinat ... A mai fost unul , insa a sfarsit rau ...

# Cristian date 28 October 2018 17:36 0

Un titlu mai potrivit ar fi fost : "Iohannis + Lazăr = 69; Iohannis - 6 case, Lazăr - 9 clasări."

# GOGU date 28 October 2018 19:31 0

multa lume nu stie si multa lume nu isi aduce aminte ca inainte de REVOLUTIE painea cea de toate zilele era la CARTELA...AUGUSTIN NU AVEA NEVOIE DE CARTELA... si acum multa lume mananca si traieste ca atunci adica greu tare greu...AGUSTIN NU ..E UN NOROCOS fara sa faca nimic nimic... poate sa inchida dosare la jeguri umane ca el..zidar sunt si agramat si prost ..pentru postaci!!!DA AM SI EU O PARERE :D :lol: :lol: :sigh:

# AdiP date 29 October 2018 08:32 -2

Iata cum aflam noi acum, fara surprindere, cum Ciolanis 69 e doar un pamantean mai pacatos decat multzi dintre noi care si-a folosit puterea locala sau natzionala pentru curatzirea imaginii sale. E doar un penal si gainar ordinar care si-a batut joc de buna credintza a Romanilor. Romani, sper sa nu mai facetzi greseala de a numi capi de mafie din Trnasilvania: Ciolos, Ciolanis 69. Koveshi, Maior, si multzi altzii. E pagubos si nu v-au adus nimic bun. Data viitoare fitzi mai atentzi si ganditi-va pe cine votati.

# Iaca-ta 2 talhari nemernici ! date 29 October 2018 16:52 0

Sa fie spanzurati si apoi vanduti pt. organe , ca sa-si achite datoriile! Nu se mai poate continua asa in aceasta tara . :o

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva