15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS S-A PUPAT CU CIUMA ROSIE – Document bomba cu o saptamana inainte de alegeri, care demasca ipocrizia lui Klaus Iohannis. Disperat sa mai ia un mandat, Iohannis pozeaza in mare luptator impotriva PSD, dar uita sa informeze romanii ca a semnat protocol de colaborare cu PSD pentru sustinerea Guvernului Nastase. In 13 iunie 2002, chiar de ziua lui, Iohannis batea palma cu Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc. Dupa 7 ani, Klaus accepta sa fie premierul liderului PSD Mircea Geoana (Foto)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 November 2019 16:57
Vizualizari: 11313

Ipocrizie cat casa din partea presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis (foto dreapta). Inainte sa acuze PSD ca a fost fost “timp de 30 de ani o piedica in dezvoltarea Romaniei” si sa instige romanii impotriva “ciumei rosii”, Klaus Iohannis nu avea nicio problema sa se pupe chiar cu “ciuma rosie”, apelativul folosit de sustinatorii presedintelui pentru PSD. Cu o saptamana inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale, un document-bomba care vine sa demonstreze duplicitatea lui Iohannis a fost publicat de deputatul PSD Liviu Plesoianu.

Este vorba despre dovada care atesta faptul ca Iohannis a fost unul dintre colaboratorii “ciumei rosii”, pe vremea in care PSD era condus de Adrian Nastase (foto stanga), cel care peste ani avea sa fie executat si transformat in “simbolul coruptiei” de catre Sistemul securistic odios construit de Traian Basescu, Sistem care l-a instalat apoi in functia de presedinte pe Klaus Iohannis. Mai exact, Liviu Plesoianu a prezentat un fragment din “Protocolul privind colaborarea intre Partidul Social Democrat si Forumul Democrat al Germanilor din Romania in perioada 2002-2004”. Conform deputatului Plesoianu, protocolul ar fi fost semnat in 13 iunie 2002, chiar de ziua lui Iohannis, pe vremea in care care acesta era presedintele FDGR.

Iata postarea de pe Facebook a deputatului PSD Liviu Plesoianu, in care dezvaluie cum Klaus Iohannis se angaja sa sprinijne Guvernul condus de “ciuma rosie” PSD:

Iohannis, care zicea ieri ca 'PSD a fost o piedica timp de 30 de ani', a semnat cu mana lui, chiar de ziua lui (13 iunie 2002), un protocol de colaborare cu... PSD! Iohannis se angaja, chiar in ziua lui de nastere, sa sprijine... programul de guvernare PSD...Omul asta e in toate mintile!??

'III. CU PRIVIRE LA SUSTINEREA GUVERNULUI IN APLICAREA PROGRAMULUI SAU DE GUVERNARE.

1. PSD şi F.D.G.R. se angajeaza sa sustina Executivul in aplicarea Programului sau de guvernare – adoptat de Parlamentul Romaniei, a Planului de actiuni 2002, precum si a strategiilor de dezvoltare economica si sociala la nivel national, regional si local'”.

 

 

 

Iohannis, fericit cu Nastase si Hrebenciuc in 2002, cu Geoana in 2009


Protocolul dintre Iohannis si PSD este mai mare decat cel prezentat de Liviu Plesoianu, iar Lumea Justitiei il publica integral la finalul articolului. De asemenea, publicam fotografii realizate in momentul evenimentului, care se afla in arhiva Agerpres. Il puteti vedea pe Klaus Iohannis cum da noroc fericit cu liderul PSD Adrian Nastase, dar si alaturi de fosta eminenta cenusie a PSD Viorel Hrebenciuc.

De asemenea, inainte sa prezentam protocolul Iohannis-PSD, mai trebuie sa amintim un element care, in opinia noastra, confirma ipocrizia actualului presedinte al Romaniei, disperat sa obtina inca un mandat. Si anume faptul ca dupa protocolul din 2002, Klaus Iohannis a continuat colaborarea cu “ciuma rosie”.

Mai exact, in octombrie 2009, ca urmare a demiterii Guvernului Boc 1, Iohannis a acceptat sa fie propunerea de premier din partea unei coalitii ce includea PSD: “Am avut o discutie foarte buna cu reprezentantii PNL-PSD-UDMR-PC si ai grupului minoritatilor nationale. Aceste formatiuni au hotarat sa-mi propuna o posibila nominalizare pentru functia de prim-ministru al Romaniei si am acceptat-o”. Totusi, Iohannis nu a mai apucat sa fie premier, intrucat Traian Basescu a facut alta numire. Insa acelasi Klaus Iohannis a mai acceptat inca o data sa fie premier sustinut de PSD. S-a intamplat turul 2 al alegerilor prezidentiale, cand Iohannis a fost anuntat in calitate de viitor prim-ministru, in cazul in care liderul PSD Mircea Geoana ar fi iesit presedinte, Klaus neavand nicio problema sa se afiseze si sa il sustina pe seful “ciumei rosii” de la acea vreme. De altfel, puteti vedea o poza cu Iohannis prezent sa il sustina pe Geoana la dezbaterea cu Traian Basescu, stand la doar un scaun distanta de alt viitor presedinte al PSD, Liviu Dragnea, cel care avea sa devina principalul dusman al lui Iohannis, fiind in cele din urma executat de Sistemul care l-a facut presedinte pe Iohannis.

 

Prezentam imagini cu Iohannis impreuna cu Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, precum si protocolul de colaborare incheiat de Klaus Iohannis cu PSD:


* Cititi aici integral protocolul de colaborare semnat de Iohannis cu PSD

Comentarii

# steluta date 15 November 2019 14:57 +17

Nazismul este cunoscut și sub denumirea de "ciuma bruna" iar FDGR este continuatorul "ciumei brune" ,Johannis este nepotul ciumei brune care acuza ""ciuma roșie cu care semna protocoale de colaborare în 2002 din partea FDGR continuatorul naziștilor din România. Așadar MUTUL "ciumei brune" vrea o campanie electorala muta în care sa nu dea socoteala poporului pentru lunga-i hibernare prezidențială pentru a-și asigura CONFORTUL încă 5 ani de concediu.

# Procurorul date 15 November 2019 15:22 +6

Cred că ”ciuma nesimțirii” e mai potrivită pentru individ. Că e nesimțire și proastă creștere cruntă să scuipi PSD, după ce 30 de ani nu numai că nu te-ai ”luptat” cu el, ba chiar te-ai ”pupat” cu el. Mai mult chiar, vocația omului de lingău atavic este emblematic scoasă în evidență de felul cum stătea el ”umăr la umăr” cu Liviu Dragnea, încolonați în spatele lui Mircea Geoană, cu ocazia prezidențialelor din 2009, doar doar l-o pune, după alegeri, prim-ministru al eșuatului ”Proiect Iohannis”, după cum sibilinic îl denumea alt ratat al politicii românești, nimeni altul decât Crin ”Viteazul” Antonescu. Jenant !

# YES date 15 November 2019 16:35 +1

Asta este Prima "LEBADA NEAGRA" pentru Johannica-urmeaza si a 2-ua apoi BOMBBAA (marti) ! Fiti pe receptie!

# VOX date 15 November 2019 16:46 +1

Pentru toti MAMELUCII lui Johannic, care au "guitat" : M--e VIORICA! Raspunsul este: GURA BATE CURUL!. Pofta MARE....

# semiramida date 15 November 2019 18:06 +3

Alea jacta est! Axa răului Bruxelles-Paris-Berlin trebuie să își definitiveze proiectul de transformare a acestei bogate (încă) țări intr-un biberon din care să își hrănescă progeniturile, într-o colonie de preferat nepo******tă. Asadar, l-a școlit/format pe acest obersturmenfuhrer, l-a plantat în funcții reprezentative până la cea de președinte de țară și el trebuia să îl definitiveze. Însă țeapă! Canibal politic cu mintea înceată, dar nesimțit în directă proporție cu statura sa, în loc să pună în practică sarcinile trasate, el și matracuca sa s-au plimbat pe toate meridianele lumii. In consecință, pentru a definitiva proiectul, trebuie să mai stea 5 ani ca președinte, timp în care să ducă dracu' la bun sfârșit ce i-au ordonat micronul și merkelița. In consecință, haideți la vot în turul II! Trăiască STS! Orban, păzea! Tu urmezi! După Dăncilă....

# Marian date 15 November 2019 19:19 0

Tine-ti minte, daca iese KWJohannis pe 24 noiembrie, in 2020 avem sigur ALEGERI ANTICIPATE parlamentare!

# Dumitru Scaramitru date 15 November 2019 20:03 -3

Rusine sa-l numiti pe marele politician Adrian Nastase "ciuma rosie" sau "ciuma nesimtirii". Steluta sa puna mana pe o carte de istorie. Procurorul sa se stearga la gura cu peria de sarma. Vox are nota 4 la purtare si repeta cei 7 ani de-acasa.

# semiramida date 15 November 2019 20:11 +1

Am citit protocolul. Sunt șocată. Adrian Năstase - pe care în naivitatea mea îl consideram genial - să stea pe vecie la coșul de gunoi al istoriei, ca și Dragnea, Ponta, Dăncilă și toți pesediștii care l-au inițiat ori știau de acest protocol și nu au avut nici o reacție. Să vă fie rușine!!! Ceea ce vi s-a întâmplat - arestări, denigrări, linșaj politic, din direcția PNL/FDGR/PDL/USR, a fost o consecință logică pentru că prostia se plătește. Ori, voi ați fost ori foaaaarte proști, ori în cârdășie cu Iohannis, ori prea obedienți față de Berlin. Ultimele două situații îmi generează alte și alte întrebări. Cum orice facere de bine nu trebuie să rămână nepedepsită, Iohannis, șo pe ei!

# Sphinx date 15 November 2019 20:56 +1

Din 2020 cu Johannis,ADIO : VOUCHERE de VACANTA pentru angajat si CALATORII nelimitate pe CFR pentru studenti! Asa ca ALEGETI ! (sa nu fie prea tarziu).

# Marian date 15 November 2019 22:14 +11

In istoria Romaniei cand SULTANUL de la "inalta poarta" numea un domnitor fanariot, punea pe capul lui un TURBAN si acesta pupa PAPUCUL. Trump a pus pe capul lui Johannis o SEPCUTA si acesta a semnat TRATATE ( pe care nu le cunoaste nimeni) cu SUA. Asa se face istoria pentru PROSTI!

# Pintea date 15 November 2019 23:49 +1

Dar cel mai mișto ar fi fost daca Ponta ar fi acceptat ca in perioada USL, cotrocenistul sa fie premier.Pentru ca a refuzat atunci propunerea lui Crin Antonescu si l-a preferat pe G.Oprea, a suferit mai tarziu ponoasele: acela l-a silit apoi sa isi dea demisia. Probabil ca de-atunci are si ura asta acerba impotriva PSD. Insa ce m-ar interesa acum, ar fi sa vad si sa aud niste atacuri pe masura lui, venite din partea PSD. Dar e cam liniste.

# Homoroceanu Adrian Camil date 16 November 2019 00:18 -1

De ce T.B.prin infiltrați a preferat obținerea în 2003prin reviz .const.separarea datei alegerilor prezidențiale de cea a alegerilor parlamentare? Pt a facilita trădarea candidatului PSDla prezidențiale de către santajatii infiltrați colaborationisti astfel ieșind câștigător candidatul extremei dreapta.In cazul simultanelor alegeri ,tradarea presupunea si pierderea parlamentarelor . Avantaj si in 2009sprijinit si de SRI,PICCJ. 00.18

# Homoroceanu Adrian Camil date 16 November 2019 00:36 0

Necontestarea rezultate.alegerilor prezidențiale245.374 de mii de voturi din care 103.948 anulate,a fost cauzată de teamă pierderii conducerii PSD ului pe fondul șantajați lor infiltrați colaborationisti G.Maior,I.Rus,G Oprea, V.Dancu ,C.Gusa, Bejinariu.00.34

# Homoroceanu Adrian Camil date 16 November 2019 01:00 0

5iulie2012genWesley Clark fost comandant suprem al forțelor NATOin Europa,devine consilierul onorific al lui Ponta( considerat de Cozmin Gușă,ca făcând parte din. sistemul paralel)pe probleme de securitate strategică ,Președinte Groth Energy grup de lobby în domeniul energiei alternative si Director BNRPetroleum Inc pt captarea gazelor de șist în Polonia.0059

# escu date 16 November 2019 10:14 +1

Se demonstrează încă odată că PSD a avut parte numai de alianțe toxice. Partide și persoane care au fost în alianțe electorale au dus numai la trădare. Primul care a trădat a fost Dan Voiculescu, care a negociat un guvern cu Băsescu, apoi Johannis și alții până la Tăriceanu. Poate, pe viitor nu va mai încheia astfel de alianțe electorale, mergând pe cont propriu. Chiar și viitorii candidați la parlamentare și primării să fie mai bine aleși, pe baza unor criterii serioase, fără a mai accepta traseiști politici. Printre dezvăluirile privindu-l pe KWJ, aștept documente privind relația sa cu anumite servicii secrete (sub ce steag luptă), mediul de afaceri dăunător ROMÂNIEI, inclusiv ce avere are în afara țării.

# Ella date 16 November 2019 13:18 +2

2 optiuni:e prost și deci n-are ce cauta la Cotroceni, sau ne crede pe noi prosti, și asta-i caz de ripostă. Cu ștampila!

# Pintea date 16 November 2019 23:13 +1

Oare ce facea johanis la Sibiu in perioada in care prim-secretar era Nicu Ceausescu?

# Pintea date 16 November 2019 23:38 +1

Johanis isi face campanie prin orasele din tara, persoane imbracate cu veste albastre cu numele lui inscriptionat, impart fluturasi ce contin atacurile lui. O fi bine? De la PSD inca nu vad sa iasa scantei!

# ciordelescu afiliat date 19 November 2019 07:05 0

Mermelitorilor,ipocritilor, lasati vrajeala! Toti, va pupati in bot atunci cand interesele personale sau de grup coincid si atunci nu este nici o problema. Cand vine vorba de impartit si ros ciolanul, deveniti fete mari,incoruptibili, deontologi,etc. Atunci cei cu care va pupara-ti nu mai sunt buni. Cine va mai crede?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva