11 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CEVA E PUTRED – Dosarul in care judecatorul Ion Milosioiu, ex-presedintele Tribunalului Dambovita, a fost trimis in judecata de procurorul Sevastian Radu de la DNA Pitesti naste controverse. Judecatorul a fost filat de procurorii DNA si ofiterii DGIPI, chiar si in timp ce ar fi primit banii, dar nu s-a realizat niciun flagrant. Brsuc, dupa trei ani, Milosioiu a fost trimis in judecata. Oare a refuzat magistratul sa raspunda comenzilor DNA? (Rechizitoriul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 iulie 2013 12:27
Vizualizari: 6808

Dosar extrem de ciudat la DNA Pitesti. Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, judecatorul Ion Milosioiu (foto), a fost trimis in judecata, in data de 26 iunie 2013, alaturi de alte patru persoane, pentru trafic de influenta, printr-un rechizitoriu semnat de procurorul sef serviciu din DNA Pitesti, Sevastian Radu. Milosioiu este acuzat ca, in 2010, a pretins 6.000 de euro, din care a primit 12.500 de lei, pentru a interveni in favoarea unei persoane arestata preventiv, care sa fie pusa in libertate si apoi condamnata la inchisoare cu suspendare.


 

Interesant este insa ca, asa cum reiese din rechizitoriul prezentat de Saptamanalul Gherila Urbana din Pitesti, magistratul a fost filat si supravegheat, chiar si in momentul in care se presupune ca ar fi primit mita. Mai mult, procurorul Sevastian Radu face trimitere si la anumite discutii telefonice purtate de judecator cu ceilalti inculpati, unele dintre ele avand loc chiar cu putin timp inainte ca Milosioiu sa primeasca banii.

In aceste conditii, ne intrebam: de ce nu au intervenit procurorii DNA il filau pe Milosioiu chiar in momentul in care acesta ar fi primit banii, pentru a-l prinde pe judecator in flagrant? Ne intrebam, in acelasi timp, oare nu cumva judecatorul Milosioiu a refuzat sa raspunda comenzilor DNA, iar acum este pedepsit prin scoaterea de la naftalina a unui dosar cu fapte vechi de aproape trei ani?

Astfel, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorul DNA Sevastian Radu, judecatorul Ion Milosioiu era supravegheat de catre DGIPI chiar in momentul in care ar fi primit cei 12.500 de lei. In rechizitoriu este trecut tot ceea ce s-a intamplat, minut cu minut. De asemenea, DNA stia ca Milosioiu urmeaza sa primeasca banii, dovada fiind discutiile purtate de inculpati anterior, discutii care au fost interceptate. Cu toate acestea, procurorii doar au stat si s-au uitat, in loc sa intervina pentru a-l printe pe magistrat in flagrant:

Din supravegherea operativa si inregistrarea de imagini efectuata de D.G.I.P.I. - Diviziunea Supravegheri Operative si Investigatii, rezulta ca in seara zilei de 07.11.2010, incepand cu ora 19:45, inculpatul BANU GEORGE se deplaseaza cu autoturismul marca VW TOUAREC cu numarul de inmatriculare DB 90 KTA, proprietatea fiului sau BANU IONUT CATALIN, la domiciliul inculpatului MILOSIOIU ION, situat la iesirea din municipiul Targoviste, in apropierea localitatii Aninoasa, domiciliu aflat intr-un grup de vile, proprietate privata, cu drum separat de acces, dupa corpul de proprietate cu numarul 230. Patrunderea inculpatului BANU GEORGE in domiciliul inculpatului MILOSIOIU ION s-a facut la orele 20:50, plecand de la acest domiciliu la ora 21:00, iar anterior sosirii la domiciliul inculpatului MILOSIOIU ION inculpatul BANU GEORGE, la ora 20:49:29, il apeleaza telefonic pe acesta, discutia durand 7 secunde.

De asemenea, din aceeasi supraveghere operativa a rezultat ca la orele 19:45, inculpatul BANU GEORGE, cu autoturismul anterior indicat, a oprit si stationat la adresa de domiciliu a inculpatului DOICAN GHEORGHE de unde a plecat dupa aproximativ 15 minute, respectiv in jurul orelor 20:00.

Din listingul convorbirilor telefonice, apartinand inculpatului MILOSOIU ION, rezulta faptul ca la data de 07.11.2010, ora 19:45:57, la momentul la care inculpatul BANU GEORGE se afla la adresa de domiciliu a inculpatului DOICAN GHEORGHE, a purtat o discutie telefonica cu inculpatul MILOSIOIU ION, care a durat 16 secunde. (vol. 3, fila 21)”.

De asemenea, conform DNA, faptul ca fostul presedinte al Tribunalului Dambovita ar fi primit suma de bani reiese si din discutiile interceptate in dosar:

Faptul ca suma de bani a fost ridicata de catre inculpatul BANU GEORGE de la domiciliul inculpatului DOICAN GHEORGHE si remisa efectiv inculpatului MILOSIOIU ION, este probat si de discutiile telefonice, anterior indicate, precum si de urmatoarele discutii telefonice:

- discutia telefonica din 07.11.2010, ora 21:21:51 dintre inculpatul DOICAN GHEORGHE si invinuitul ANGHEL ROBERT (vol. 2, fila 106)

DOICAN: Uite astept ca .....m-a sunat omu, ca a plecat de la TARGOVISTE si vine incoace, direct la mine!

ROBERT: Aha!

DOICAN: Mai mult nu mi-a spus nimic, decat ca s-a rezolvat, dar vine sa vorbeasca cu mine ....

DOICAN: Hai ca ma suna el!

- discutia telefonica din 07.11.2010, ora 22:38:28 unde, la adresa de domiciliul al inculpatului DOICAN GHEORGHE, prezent fiind si inculpatul EFTIMIE VISAN, inculpatul BANU GEORGE discuta de pe telefonul inculpatului DOICAN GHEORGHE cu invinuitul ANGHEL ROBERT, discutie din care redam (vol.2, filele 111-112):

ROBERT: Da!

BANU: Alo!

ROBERT: Da!

BANU: Hai noroc! Stii cu cine vorbesti ?

ROBERT: I?!

BANU: Stii cu cine vorbesti ?

ROBERT: Da!

BANU: I ....am fost ....

ROBERT: Da!

BANU: ......i-am dat ....

ROBERT: Da!

BANU: I ....exista si posibilitatea sa nu iti dea maine drumul.... Adica sa dea pronuntarea in doua zile, trei.... Nu s-a schimbat nimic, ramane ...ca ....la fel ca ....exact asa cum am vorbit! Cu suspendare cu tot ce trebuie decat ca s-ar putea sa nu-ti dea maine pronuntarea ....sa o amane doua, trei ....ca e dosarul mare ....oricum in doua, trei zile rezolvam....

ROBERT: Numai sa fie bine!

BANU: Pai e bine, nu ....nu s-a schimbat nimic ... a luat ....nu s-a schimbat nimic ....decat ca trebuie sa ....na! A zis ca are multe ....probleme in dosarul asta si trebuie sa stea doua, trei zile pronuntarea! Da bineinteles ca noi credem ca a facut treaba asta, pentru diferenta, ca trebuie sa mai dam o diferenta de 2.000! Ca d-ai suntem toti aci! ...Ii spun ma normal ca ii spun ....Noi incercam sa facem ceva acuma, sa vad, daca e ma duc eu maine dimineata iar la sapte jumate ... la el...

ROBERT: Era bine daca eram si eu afara, era altceva!

BANU: Pai stiu ....stiu, ca asta ne .....chinuim si noi pe aici! I-am luat si eu diferenta aia de trei ....deci la el mi-a zis nu s-a schimbat nimic, ramane la fel, decat ca ....dupa ce a vazut ca ....n-am....... toata suma la mine si mai imi trebuie 2000, a zis “Domne e posibil sa dea o pronuntare peste ......doua, trei zile ... ca are multe probleme pe rol ....si nu stiu ce si nu stiu cum!”. Dar cand am plecat mi-a zis „Zilele astea pana sa da pronuntarea, treceti pe la mine! Trec fara nici un fel de problema, nu va faceti griji, sa nu ma lase!” A ramas la fel! Daduram niste telefoane, eu incerc si acuma ....sa vad ce dracu fac, poate ma duc maine dimineata ....iar la el ....daca gasesc pe undeva!

ROBERT: Bine ma, daca ar fi cuminti ....e maine, poimaine .... ii dai naibii pa toti!

BANU: Cum?!

ROBERT: Deci daca ar fi maine, poimaine ai da diferenta si salut!

BANU: Stiu, stiu ....stiu ca daca iesi tu e altfel!

ROBERT: Daca as fi afara mi-ar da toata lumea daca sunt eu afara !

BANU: Stiu! stiu! Si eu am incercat ....am ...iau eu pe mine ....daca e sa gasesc pana luni!

ROBERT: Pai stii care e treaba, daca e ....vede ca nu mai apare ....(neinteligibil) ....

BANU: Stiu, asa le e teama ca...zice ca daca nu iese!

ROBERT: Da!

BANU: Bine ne-am incurcat aici un pic la problema ta, ca n-am stiut toata valoarea si nu am luat-o din prima, sa stim, ba trebuie atat si atunci ....stiai ce trebuie sa faci si tu ...si eu ...toata lumea .... da...... partea buna e ca e rezolvata.... Deci partea buna e ca e rezolvata ....adica nu o sa .....sigur va fi cu suspendare ....Hai sa vedem ce facem si vorbim maine!

ROBERT: Bine ma !

BANU: Ia vorbesti cu TAMBAL!

ROBERT: Ihi!

DOICAN: Da ba!

ROBERT: Ce faci ba sefule?!

DOICAN: Ce sa fac uite aicia cu astia! Hai ca vorbim dup-aia!

ROBERT: Bine ma!

DOICAN: Bine! Hai! Sa traiesti!”

Din aceasta discutie telefonica rezulta cu certitudine ca inculpatul BANU GEORGE a remis inculpatului MILOSIOIU ION suma primita de la inculpatul DOICAN GHEORGHE, aspecte ce se coroboreaza si cu celelalte convorbiri telefonice, cu supravegherea operativa efectuata in cauza, cat si cu celelalte acte si inscrisuri existente la dosar. Astfel, inculpatul BANU GEORGE ii comunica invinuitului ANGHEL ROBERT faptul ca va fi pus in libertate, va primi o condamnare cu suspendare, insa pronuntarea va avea loc in 2-3 zile, dupa data de 08.11.2010, afirmand fata de acesta faptul ca aceasta amanare a pronuntarii este conditionata de remiterea diferentei de bani pretinsa, sens in care redam din convorbirea interceptata intre inculpatul BANU GEORGE si invinuitul ANGHEL ROBERT: ”dupa ce a vazut ca ....n-am....... toata suma la mine si mai imi trebuie 2000, a zis „Domne e posibil sa dea o pronuntare peste ......doua, trei zile ... ca are multe probleme pe rol ....si nu stiu ce si nu stiu cum!”. Dar cand am plecat mi-a zis „Zilele astea pana sa da pronuntarea, treceti pe la mine! Trec fara nici un fel de problema, nu va faceti griji, sa nu ma lase!” (vol.2, fila 91)”.

Judecatorul Milosioiu ar fi restituit spaga chiar in biroul sau de la Tribunalul Dambovita

Vizita pe care Banu George a facut-o acaza la Ion Milosioiu, pentru a-i da banii, nu a fost singura ocazie in care procurorii DNA puteau sa il prinda in flagrant pe fostul presedinte al Tribunalului Dambovita. Potrivit rechizitoriului publicat de Saptamanalul Gherila Urbana din Pitesti, intrucat afacerea a picat, judecatorul a restituit cei 12.500 de lei la cinci zile dupa ce ii luase, mai exact in data de 12 noiembrie 2010. Banii au fost restituiti chiar in biroul judecatorului de la Tribunalul Dambovita. Iata fragmentul din rechizitoriu in legatura cu acest aspect:

Din convorbirile telefonice interceptate a rezultat ca, inculpatul BANU GEORGE, initial, a fost convins ca inculpatul MILOSIOIU ION va face demersuri pe langa completul de judecata pentru ca invinuitul ANGHEL ROBERT sa fie pus in libertate si sa primeasca o condamnare cu suspendarea pedepsei, insa ulterior, la cererea expresa a invinuitului ANGHEL ROBERT, a hotarat recuperarea cat mai rapida a sumei de 12.500 lei de la inculpatul MILOSIOIU ION, efectuand multiple deplasari, atat anuntate, cat si neanuntate, la domiciliul acestuia, cat si la locul de munca (n.n. Tribunalul Dambovita), sens in care redam:

- discutia din data de 09.11.2010, incepand cu ora 14:10:39, dintre inculpatul BANU GEORGE si inculpatul DOICAN GHEORGHE, (vol.2, fila 179):

DOICAN: Ai mai vorbit incolo?

BANU: Da! Am vorbit, ma asteapta maine!

DOICAN: Maine?

BANU: Ihi! Am si fost la Targoviste, ca am avut un drum cu serviciu si m-am dus fara sa-l sun! Nu era acolo, l-am sunat si mi-a zis ca maine vorbim, ca e plecat din zona!

DOICAN: Ihi!

BANU: Era la Bucuresti la...(neinteligibil)....”

- discutia din data de 09.11.2010, ora 16:30:31, dintre inculpatul DOICAN GHEORGHE si invinuitul ANGHEL ROBERT, sens in care redam (vol.2, filele 180-181):

DOICAN: Da! I....ma suna asta...

ROBERT: I...!

DOICAN:.... maine dimineata la prima ora l-a chemat la Targoviste! Ce si cum, pana maine nu am ce sa spun!

DOICAN: Eu i-am zis lui! I-am zis..... si a vorbit azi la telefon ce a vorbit si a zis ca maine dimineata se prezinta la Targoviste!

DOICAN: Asa mi-a zis adineauri, asa iti spun!”

Tot din convorbirile si comunicarile telefonice purtate intre inculpati si invinuitul ANGHEL ROBERT, rezulta ca suma de 12.500 lei remisa inculpatului MILOSIOIU ION a fost restituita de acesta in data de 12.11.2010 in biroul sau din cadrul Tribunalului Dambovita, ca urmare a discutiilor pe care le-a purtat cu inculpatul BANU GEORGE intr-o statie PECO de pe raza municipiului Targoviste la data de 11.11.2010, sens in care redam o discutie telefonica purtata de inculpatul BANU GEORGE cu o persoana de sex feminin, neidentificata (vol.2, filele 245-246):

BANU: Da! Ce sa fac, uite vin da la Targoviste!

BANU: Sa-mi bag picioarele in capu meu ca nu stiu de ce m-am bagat!

FEMEIE: Ai vrut sa faci bine p-o parte, sa faci si un ban! Pai! Daca faceai bani era bine?

BANU: M-a facut asta da a picat....... PECO ala pa mine! Ca in PECO m-am intalnit!

BANU: Pentru ca dobitocii astia nu inteleg ca poate sa-l ajute asa cum a zis si..... a zis: „Asta e tiganeala domnu Banu”!

FEMEIE: Ihi !

BANU: „Ca e tiganeala, astea sunt tiganeli”! ....(neinteligibil).... fac asa!

FEMEIE: Si? Nu ti-a dat banii, nu?

BANU: Ce?! Pai nu mi-a dat, ca nu era omu pregatit, sa .....vorbesca maine cu aia!

FEMEIE: Ihi!

BANU: Sa vada ce face, ca acuma a apucat da a vorbit!

FEMEIE: Iubirea mea!

BANU: Acu sa-i spuna, nu mai trebuie, si.... e de rau si pentru el, e rau si pentru mine, i-am spus!

BANU: Am incercat! Am vorbit prima data asea, aseara am vorbit cu ei, le-am spus treaba asta si a zis ca nu-s da acord!

BANU: Nu, nu, nu! Nu sunt de acord pentru ca mie trebuia sa mi se aprinda beculetu da prima data! Deci ei n-au bani!

FEMEIE: Pai si vor fara bani?

BANU: Si n-au bani, n-au un leu, ei ...n-au un leu , n-au dupa ce bea apa si vor sa rezolve si fara bani. Si a apucat da a luat banii astia cu dobanda si nu le convine! Frati-so care-i afara nu-i convine sa gireze el apartamentu pentru banii astia cu dobanda pentru frati-so!

Intalnirea in statia peco este confirmata si de inculpatul MILOSIOIU ION, insa acesta a precizat ca s-a intalnit cu inculpatul BANU GEORGE pentru a-i restitui anumite documente si nu suma de bani remisa de acesta, declaratie din care redam: (vol. 5, fila 30)

Ulterior, am fost sunat de 3 ori de BANU GEORGE, cu apelativul „DOMNUL PRESEDINTE”, prin care isi anunta o vizita la mine, lucru care nu s-a materializat decat o singura data cand m-am intalnit cu el intr-o statie PECO MOL, cand eu veneam de la Curtea de Apel Ploiesti, cred ca intr-o zi de joi, nu am coborat din masina institutiei, deoarece eram obosit, si am trimis pe soferul DINITOIU GHEORGHE sa-i restituie actele pe care le lasase la domiciliul meu. Cu aceasta ocazie, BANU GEORGE a venit spre autoturismul in care ma aflam, m-a intrebat daca sunt suparat pe el, iar eu i-am spus ca nu, insa nu e treaba mea sa-i dau consultatii juridice. Eu i-am spus acestuia ca pot sa-i recomand un aparator insa el a spus ca nu are bani sa-l plateasca, motiv pentru care eu i-am atras atentia sa uite numarul meu de telefon si sa nu ma mai caute.”

Afirmatia inculpatului MILOSIOIU ION, precum ca a pus pe soferul sau DINITOIU GHEORGHE sa-i restituie inculpatului BANU GEORGE documente, este contrazisa de declaratia acestui sofer care a fost audiat in data de 12 iunie 2013 in calitate de invinuit, declaratie din care redam: (vol. 5, filele 145-146).

In a doua jumatate a lunii noiembrie 2010, fara sa pot preciza data, MILOSIOIU ION m-a rugat sa-l duc in statia PECO MOL din municipiul Targoviste, la iesirea spre Sinaia. L-am intrebat de ce sa mergem acolo intrucat eu am motorina in autoturismul pe care-l conduceam, proprietatea Tribunalului Dambovita iar el mi-a spus ca trebuie sa se intalneasca cu o persoana.

Eu am oprit masina in apropierea statiei peco, in autoturism pe scaunul din partea dreapta aflandu-se inculpatul MILOSIOIU ION si-am vazut apropiindu-se de autoturism o persoana, de sex masculin, care s-a dus spre geamul unde se afla MILOsIOIU ION.

Am vazut ca MILOSIOIU ION a luat in mana un plic in care se aflau documente, a coborat din autoturism si a plecat cu barbatul respectiv, deplasandu-se la distanta care nu mi-a mai permis sa-i observ.

Dupa aprecierea mea acestia au stat cca. 15 minute, dupa care MILOSIOIU ION a revenit singur la autoturismul meu cu precizarea ca persoana cu care se intalnise nu am mai vazut-o.

Acesta este si motivul pentru care eu nu as putea sa recunosc persoana cu care s-a intalnit MILOSIOIU ION, intrucat am vazut acea persoana doar cateva clipe.

Dupa ce s-a intors la autoturism MILOsIOIU ION a gesticulat spunand ca persoana respectiva sa-i uite numarul de telefon, era nervos si totodata a spus expresia „jigodia dracului”.

Eu nu am avut nicio discutie cu MILOSIOIU ION referitoare la intalnirea pe care a avut-o cu barbatul respectiv.”

Din declaratia invinuitului DINITOIU GHEORGHE rezulta in mod indubitabil ca inculpatul MILOsIOIU ION s-a intalnit cu inculpatul BANU GEORGE in statia Peco Mol din municipiul Targoviste, la data de 11.11.2010, ca acesta a coborat din autoturism si s-a indepartat impreuna cu inculpatul BANU GEORGE, fara a putea sa asiste la discutiile acestora.

Restituirea sumei de bani nu s-a putut face la data de 11.11.2010 si pentru considerentul ca, desi contactat telefonic de catre inculpatul BANU GEORGE, in mod repetat, inculpatul MILOsIOIU ION nu a putut fi gasit, fiind in sala de judecata.

Faptul ca inculpatul MILOSIOIU ION a fost pe data de 11.11.2010 in sala de judecata, rezulta din planificarea sedintelor de judecata pe luna noiembrie 2010 a Tribunalului Dambovita, din care reiese ca acesta a facut parte din completul de recursuri la Sectia Civila (vol.4, fila 88).

Inculpatul MILOSIOIU ION, cu ocazia audierii din 31 mai 2013, sustinut ca dupa intalnirea pe care a avut-o cu inculpatul BANU GEORGE in statia Peco Mol, nu s-a mai intalnit niciodata cu acesta, declaratie din care redam: „………Dupa ce m-am intalnit cu BANU GEORGE in statia PECO nu l-am mai vazut pe acesta niciodata si nici nu m-a mai sunat, pentru ca i-am interzis acest lucru si i-am spus sa uite numarul meu de telefon…….”.

Intalnirea dintre cei doi inculpati in statia Peco a avut loc in data de 11.11.2010, iar restituirea sumei de 12.500 lei s-a facut la data de 12.11.2010, in biroul inculpatului MILOSIOIU ION, din cadrul Tribunalului Dambovita, aspect probat de urmatoarele convorbiri si comunicari telefonice:

- convorbirea din data de 12.11.2010, ora 10:46:52, intre inculpatul BANU GEORGE si sotia acestuia, BANU DOINA: “….. Ce sa fac ma mama? Uite ma duc la Targoviste ca l-am sunat pe asta pe la noua jumate! ……….Si mi-a zis i.... la ora unspe si eu am luat-o mai inainte si i-am zis: „Bun, la ora unspe sunt la dumneavoastra”! A zis: „Da, da, da”!.......... Acuma daca la ora unspe mai vorbim sau ce a vrut sa spuna nu stiu, da* ma duc eu la el! Sper sa dea Dumnezeu sa rezolv!” (vol.2, fila 261)

- convorbirea din data de 12.11.2010, ora 11:26:02, intre inculpatul BANU GEORGE si martorul STAN LILIANA: “ …….. N-am spus-o ca pe o poezie, am spus-o repede ca am ajuns la Tribunal! Scuze daca te-a deranjat, am zis ca fac si eu o gluma! ………. Te sun imediat cand ies, da?” (vol.2, fila 263)

- convorbirea din data 12.11.2010, ora 11:33:28, intre inculpatul BANU GEORGE si inculpatul DOICAN GHEORGHE:

DOICAN: A...! Pai ma suna ala ca ...pierde masina....

BANU: Spune-i ca am rezolvat! Eram in birou!

BANU: Da ma! Am rezolvat! incerc sa... Oricum am.... a facut o chestie rea, da* e problema lor!

BANU: Deci nici n-a vrut sa mai vorbeasca cu mine

BANU: „Ca sa stau de vorba, mi-a zis: Nu mai avem ce discuta! Asta e!” (vol.2, fila 264)

- convorbirea din data de 12.11.2010, ora 11:36:00, intre inculpatul BANU GEORGE si martorul STAN LILIANA: “ …… Scuza-ma, ce vroiai sa-mi spui? Am luat banii!............ Da cu .. cu trei cuvinte: „Nu mai avem ce discuta!”….. Nu noi iubire, persoana care mi-a dat banii! (n.n. inculpat MILOSIOIU ION)..... Ti-am spus c-am luat banii si…. Cu foarte putine cuvinte vizavi de discutia respectiva! Nu mai conteaza!.... Si eu n-am mai spus nimic, iubire..... ce mi-am cerut scuze si am plecat!..... trebuia sa-i spun: „sefu, degeaba spui, ca..... e da vina aia care ai vorbit cu ea. Aia ca si-a luat un angajament trebuia sa verifice dracu dosaru, nu?” (vol.2, filele 264-266)

La data de 12.11.2010, inculpatul BANU GEORGE a ajuns la Tribunalul Dambovita in jurul orei 11:26 unde, in biroul inculpatului MILOSIOIU ION a primit suma de 12500 lei, locatie de la care a plecat in jurul orei 11:33.

Suma de bani a fost restituita pe data de 12.11.2010, acest aspect rezultand din urmatoarele convorbiri telefonice:

- discutia telefonica purtata in data de 12.11.2010, ora 11:33:28 de inculpatul BANU GEORGE cu inculpatul DOICAN GHEORGHE (vol.2, fila 264):

BANU: Ce sa fac? Uite la Targoviste!

DOICAN: A...! Pai ma suna ala ca ...pierde masina....

BANU: Spune-i ca am rezolvat! Eram in birou!

DOICAN: Da! ii spun acuma!

BANU: Da!

DOICAN: Hai ca-mi bag p...a in ei!

BANU: Da ma! Am rezolvat! Incerc sa... Oricum am.... a facut o chestie rea, da e problema lor!

DOICAN: Treaba lor George! Nu mai ma bag!

BANU: Deci nici n-a vrut sa mai vorbeasca cu mine...(neinteligibil)....

DOICAN: I...!

BANU: Ca sa stau de vorba, mi-a zis: Nu mai avem ce discuta! Asta e!

Cat si discutia din aceeasi data de la ora 12:38:35, din care redam (vol.2., fila 273-274):

DOICAN: ... ca gasise sa il dea in opt mii, daca te bazezi ca il scoti, ca p...a mea! Vorbeste cu el!

BANU: Daca ma bazez?!

DOICAN: Bine, nu-i spui ca ai vorbit cu mine!

BANU: Daca ma bazez? Pa ce ma sa ma bazez? Nu-i spun, normal, ca nu!

DOICAN: Ca-l dati p-ala afara! Ca nu mai are incredere si ca ...

BANU: Pai nu, nu! Pai nu mai pot sa mai fac nimic!

DOICAN: Nu mai? Aia e, suna-l si spune-i ...

BANU: Nu!

B: Spune-i: Bai ...

BANU: Tu stii ce mi-a spus asta?

DOICAN: I!.

BANU: Mi-a dat plicu si am vrut sa-i spun: sefu... s-a intamplat, asta e. A zis: Domnu Banu, cu tot respectu, nu mai avem ce discuta!

DOICAN: Cred!

BANU: Deci nici nu m-a bagat... Pa cuvant!

DOICAN: Te cred!

BANU: Nici nu m-a bagat in seama! A stat numai cu capu in jos, mi-a dat plicu!

DOICAN: Da!

BANU: Cat era? O suta doua’ s cinci! Luati-l! Stati un pic, zic, sa vedeti ca ... Nu, nu, nu. Din momentu asta nu mai avem ce discuta!”.

*Cititi aici rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata Ion Milosioiu, fost presedinte al Tribunalului Dambovita

Foto: gherilaurbana.ro

Comentarii

# Istratie date 14 iulie 2013 15:29 +3

Nu este corupt numai acel magistrat care pretinde ori primeste de la persoane [pardon!] private bani sau foloase etc. ci, se-ntelege, si acela care așteaptă para mălăiață din partea impotenților, puternici politic ai zilei. Aranjamentul și protecția în Justiție, sunt acte criminale. De aceea, Legea nr. 78/2000 nu-l exonerează de raspundere penală pe corupător fie d-sa Președinte, C.S.M, Prim-ministru  *abunioară* etc. Pârnaia, pentru femei sau bărbați, este bună pentru sus-pomeniții [și alții] dacă încearcă să corupă un magistrat sau dacă nefericitul se lasă amăgit! Ca în reclama aia tâmpită pentru geamuri; poporul rezistă voi, d-lor magistrați, puteți să rezistați *conrupției* instituționale?         

# pucioasa date 14 iulie 2013 22:00 0

esate spaguit la greu,doar toata lumea stie!!!si cineva ii vrea locul!!!!!ca/i multa spaga si groasa. cel care da spsgas dupa parerea mea nu trebuie condamnat daca se duce si spune!!!!!(este si in alte tari prevederea aceasta !!!) deasemeni functionarii publici prinsi ar trebui sa/si piarda drepturile de pensie(si asta/i in alte tari!!!!)asa daca/i prins poate face,dar judecatorii si procurorii nu fac caci o mina spala pe ailalta si amindoua fata.si ies cu ditamai pensiile basca alte multe avantaje,ca de ex benzina platita,spitale si orice chestie medicala nelimitata,si cite si mai cite,daca moare urmasii primesc pensie,deci sa piarda drepturile de pensie,si sa execute cu populatia de drept comun din penitenciar sa dea ochii cu cei pe care i/a condamnat!!!!!!daca/i justitie macar sa fie nu doar sa pretinda ca este!!!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 148
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.07.2020 – Predoiu il schimba pe Orban

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva