Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Atentie politisti! Judecatoria Alba Iulia a admis o plangere contraventionala impotriva unei amenzi data pentru depasire interzisa, pentru ca Politia nu a putut dovedi ca masina depasita era in miscare

Marţi, 13 martie 2012 16:40 | Scris de L.J. | pdf | print | email

 

Judecatoria Alba Iulia a decis, in octombrie 2011, anularea unei amenzi de circulatie primita de avocatul Pompiliu Bota, acuzat ca a depasit un autoturism pe linie continua, nerespectand indicatorul „depasirea interzisa”. Politistii au pierdut lupta in instanta pentru ca nu au reusit sa demonstreze ca masina depasita de Bota era in miscare, astfel ca instanta a ajuns la concluzia ca Bota a incalcat linia continua, insa numai din cauza faptului ca masina aflata in fata sa era stationata, si bloca drumul, ca atare, nu avea cum sa isi continue drumul decat daca soferul calca pe linia continua. Politia a depus la dosar fotografii realizate cu aparatul Radar, care aratau masina lui Bota incalcand linia continua in depasirea unui autoturism, insa filmarea care arata daca masina era in miscare sau nu a fost depusa la dosar.


Trei ani in instanta pentru anularea amenzii, si doua sentinte pronuntate de Judecatoria Alba Iulia, care se bat cap in cap

Initial, judecatoarea Viorica Murgoi, de la Judecatoria Alba Iulia a decis, prin sentinta civila numarul 3773/2008, pronuntata in dosarul cu numarul 192/298/2008, respingerea plangerii formulata de avocatul Pompiliu Bota, in contradictoriu cu Inspectoratul de Politie al judetului Alba, impotriva procesului verbal de constatare a contraventiilor seria PCA nr. 3499398. Bota a sustinut de la inceput ca a fost nevoit sa incalce linia continua si sa depaseasca autoturismul din fata sa, pentru ca acesta era stationat. Insa instanta si-a argumentat respingerea plangerii avocatului Bota prin urmatoarele idei: ”(...) Intimata a facut dovada starii de fapt retinute prin procesul verbal, cu fotografiile radar depuse la dosar din care rezulta fara putinta de tagada ca petentul se face vinovat de savarsirea contraventiei retinute in sarcina sa. Instanta apreciaza ca declaratia martorului audiat in cauza nu prezinta forta juridica probanta de maniera a inlatura inscrisurile depuse de intimata, respectiv proba cu fotografiile radar. Fata de aceste considerente, instanta gaseste cererea neintemeiata, si o va respinge ca atare. Imediat dupa sentinta data de Judecatoria Alba Iulia, Bota a contestat-o la Tribunalul Alba, care, in 19 februarie 2009, a decis: “admite recursul declarat de petentul Bota Pompiliu impotriva sentintei civile nr. 3773/18.11.2008 pronuntata de Judecatoria Alba Iulia in dosarul nr. 192/298/2008. Caseaza sentinta recurata si trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante de fond. Irevocabila”.

Dupa ce cauza s-a reintors la Judecatoria Alba -Iulia, dosarul a ajuns pe masa judecatoarei Nicoleta Dragos. In 11 octombrie 2011, prin sentinta civila numarul 4550/2011, judecatoarea a admis plangerea facuta de Pompiliu Bota impotriva sanctiunii primite, pe motiv ca: “(...) verificand procesul verbal de contraventie prin prisma legalitatii intocmirii sale, instanta constata ca acesta nu cuprinde mentiunile obligatorii a caror lipsa este sanctionata cu nulitatea absoluta, conform art. 17 din OG 2/2001. In schimb, in conformitate cu disp. Art. 16 din OG 2/2001, procesul verbal de contraventie trebuie sa contina, intre altele, referire la ocupatia si locul de munca al contravenientului, iar lipsa acestora poate atrage nulitatea relativa a actului de sanctionare, in conditiile generale ale regimului juridic al nulitatii relative, respectiv daca s-a produs partii o vatamare care nu poate fi inlaturata in alt mod decat prin anularea actului. (…) Sub aspectul temeiniciei, instanta constata ca probatoriul testimonial administrat in cauza, precum si plansele foto realizate de aparatul radar au relevat faptul ca petentul a efectuat manevra de depasire a unui autovehicul insa acesta se afla stationat pe partea carosabila, astfel incat petentul a fost nevoit sa efectueze aceasta manevra pentru a-si putea continua deplasarea. In aceste conditii, instanta apreciaza ca fapta retinuta in sarcina petentului ii lipseste latura subiectiva, respectiv vinovatia, ca atitudine psihica fata de fapta comisa si urmarile acesteia (...)”.

* Cititi aici Sentinta Civila prin care a fost admisa plangerea contraventionala a lui Bota impotriva sanctiunii date de Politie

Accesari:22309

Comentarii

# Bugsy date 13 martie 2012 17:51 0

Asta dovedeste cat de buni sunt juristii politiei... :P . Sunt convins ca dl. avocat nu a depasit o masina oprita, ci una care circula bine-mersi. Problema e ca deosebitilor juristi nu le-a trecut prin minte sa depuna la dosar o succesiune de fotografii, care ar fi dovedit din plin netemeinicia plangerii.

# pompiliu bota date 13 martie 2012 19:18 0

Ba da, au depus o succesiune de foto, dar nu se poate dovedi (nu reiese) că maşina depăşită e în mişcare sau staţionează.

# POLO date 14 martie 2012 10:11 0

BOTA,NIMENI N ARE ATITEA AMENZI DE CIRCULATIE CA TINE. SINGURUL LOC UNDE AI PERFORMAT, ESTE POLITIA RUTIERA UNDE AI ACUMULAT ATITEA AMENZI CA TE POTI INSCRIE IN CARTEA RECORDURILOR. ASTA TOTUSI DOVEDESTE UN LUCRU SI ANUME, CA NICI MACAR CA SOFER NU ESTI BUN. ESTI UN PERICOL PENTRU SIGURANTA PE DRUMURILE PUBLICE CUM DE FAPT, ESTI UN PERICOL IN GENERAL IN TOT CEEA CE FACI. CE FEL DE LEGI AVEM IN TARA ASTA, DACA LASA NEBUNII PERICULOSI, LIBERI PE DRUMURILE PUBLICE SI LE MAI DAU SI CARNETE DE CONDUCERE ?

# Alu pigus polo date 14 martie 2012 11:20 +3

polo, decât să scrii în chineză mai bine ai învăţa gramatică: ,,I-O AI ALIMENTATI" ,,NUAVEM" ,,SUNTEM TOTI SPITALUL DE NEBUNI"

# POLO date 14 martie 2012 14:31 +2

CINE STIE, PRICEPE.

# Gigi date 13 martie 2012 20:08 +2

Asta dovedeste prostia judecatorilor din sistem de fapt, fiindca dl BOTA nu avea voie sa depaseasca nici daca masina depasita stationa, din simplu motiv ca din sens opus se apropia alta si punct. Astea sunt reguli elementare pe care le inveti la scoala de soferi. :-) dar probabil ca si judecatorii cunosc regulile tot ca si dl. BOTA.

# pompiliu bota date 13 martie 2012 20:23 +1

Dragă Gigi, pozele din articol nu provin din dosarul cauzei.

# popa gheorghe adrian date 13 martie 2012 21:51 +2

Felicitari domnule Bota. Instanta a pronuntat o decizie urmata de o sentinta temeinica si corecta odata ce nu s-a putut demonstra ca masina era in miscare. Multi oameni nu inteleg ca dosarul de judeca pe probe, iar de cele mai multe ori, in dosarele cu politia, nu sunt probe suficiente care sa conduca instanta la concluzia ca actiunea trebuie respinsa.

# POLO date 14 martie 2012 14:34 +2

D-LE POPA, INTREBATI-L PE BOTA SI CITE CONTESTATII ARE NE ADMISE, CA ARE O GRAMADA DE AMENZI PLATITE.

# polopupapoalabota date 14 martie 2012 14:57 +1

Prostul (polo) moare de grija altuia. :P

# POLO date 14 martie 2012 18:35 -2

ESTE NORMAL SA MA INGRIJOREZ, PENTRU CA AI PLATIT AMENZILE DIN DONATIILE NOASTRE SI DEAIA S-A EVAPORAT PATRIMONIUL UNBR.

# polopupatot date 14 martie 2012 18:59 -1

Are rost sa mai repet ca esti dezaxat? Are. Repet pana vei intelege macar sensul cuvantului. Ce problema ai tu cu patrimoniul UNBR? Reformulez. Ce problema ai tu cu structura noastra? Azi vrei jos Bota, jos UNBR Bota, jos avocatii Bota...dar sus, sus nu vrei nimic? Putem sa te ajutam. Putem sa-ti dam sus, exact ce ai tu nevoie. Putem chiar sa-ti asiguram si o luna de tratament gratis. Prostul satului, in loc sa ataci sistemul justitiei de c.a.c.a.t. din Romania, il ataci pe Bota, care este LUCEAFARUL noastru, al avocatilor lui care il reprezinta si care ii fac cinste si onoare. Tu, mars la gunoi, ****** putrefacta. Ah...abia astept sa te cunosc. Si voi face efortul sa te cunosc, vierme de starv. 8)

# POLO date 14 martie 2012 22:17 +2

BAIETE, ESTI BOLNAV. ROMANIA A MAI AVUT UN LUCEAFAR AL HUILEI SI A FACUT ANI GREI DE PUSCARIE, ASA CA NU-I PREA FERICITA COMPARATIA TA. NU AM PREA INTELES, CINE, CUI II FACE CINSTE SI ONOARE, CA BOTA NOUA, NU NE FACE CINSTE. AM SPUS SI REPET, JOS BOTA DE LA CONDUCEREA UNBR. SENSUL CUVINTULUI DEZAXAT, ESTE SARIT DE PE AXA ASA CA BOTA SI SLUGILE LUI.(adica voi)

# pupapolositrece date 15 martie 2012 15:58 -3

Mai du-te dreaq, bai putoare. N-ai inteles, de prost ce esti. Prost de se cutremura copacii, pe unde treci. Ce scoala zici c-ai facut tu la Cluj? Facultatea de boci? Of, loaza troglodita, du-te pe pustii. Prostule. Dezaxatule. IPOTENTULE fara "forum". Nici sa scrii nu stii. Amaraciune de om. :o

# POLO date 15 martie 2012 19:09 +2

Bota, nu mai fa crize ca te interneaza astea la nebuni si dusmanii tai abea asteapta. Stai potolit si ia medicamentele prescrise, ca nu vreau sa te am pe constiinta.

# alu pigus polo date 15 martie 2012 20:32 0

polo dragă, ce ai vrut să spui cu ,,abea" - a bea sau abia ? Iar te spun la tanti învăţătoarea că nu ţi-ai făcut tema !

# POLO date 16 martie 2012 09:13 +2

JIGNIRILE, SUNT ARGUMENTUL PROSTILOR.

# magda magdalena date 15 martie 2012 15:41 +1

offf ce inocenti mai sunteti, cei care se ocupa cu influienta cei din aripa traditionala.Cand o sa intre D. N.A. pe fir, o sa va ia cu autobuzul Mai vorbim baieti, Puscariile romanesti o sa se umple de avocatii in miscare prin judecatorii, curti de apel.Se va rupe si firul acesta!

# polopupatot date 15 martie 2012 15:53 -1

Magdaleno, de ce minti? Nu poti, sau nu stii sa citesti? De cur-iozitate, ai citit ceva cu caracter juridic vreodata in viata ta? Lasa dracului crosetatul si destupa-te la cerebel. www.unbr.eu sau www.bota.ro nu e de ajuns? Od, magdaleno magdaleno, proasta esti, facuta tzandari.

# maga magdalena date 15 martie 2012 16:04 +1

as vreasa ma pupi si pe mine bree ; de cur-iozitate vrei sa ma pupi dimineata? Ca asa imi place mie, sa imi mearga bine toata ziua..... Vad ca tu sti sa pupi, ai pupat pe multi dar tine cont ca noi cei 10000 asteptam sa ne vina randul, O "proasta" cu ,cur-iozitate mare!

# magda magdalena date 15 martie 2012 16:06 +1

tu ti-ai ales polo pupatot si de ce sa nu iti facem placerea?Si acum iti zic: o zi buna, sper sa nu fii suparat pe mine, pana la urma toti am invatat acelas drept.

# polopupatotsidimineatasiseara date 15 martie 2012 16:45 0

Mario, nu tine. Oi fi-nvatat tu acelasi drept, dar cu prostul ala de polo tedy boto. M-ai inteles. dar eu, spre deosebire de voi trei, aveam niste profesori extrem de exigenti la exprimare, scriere, alfabet, chestii d'astea grele pentru voi. Deci, daca nu "sti", stai acasa, cu "acelas" polo. Ti-am mai spus, dar insisti ca proasta-n drum. Esti anal-fabeta. 8)

# Pt gigi-migi-pigi date 16 martie 2012 11:36 +1

Du-te gigi si bea o sticla de cotnari..si lasa povestile tale de doi lei

# c gh botist date 13 martie 2012 17:52 +4

Judecatoria BOLINTIN VALE -GIURGIU, prin Sentința civila nr. 736/06.03.2008 , ramasa definitiva prin respingerea recursului, a admis plangerea contraventionala formulata de C GH împotriva procesului verbal de contraventie nr. PCA nr. 0749111, incheiat de IPJ Giurgiu la 01.05.2007, prin care agentul constatator VELICU Gheorghe din cadrul Politiei Mihailesti a aplicat sanctiunea prev. de art. pentru efectuarea manevrei de depasire a altui auto. de catre C Gh. Din motivarea instantei rezulta ca agentul constatator nu a facut mentiunea in actul de constatare daca: ,,auto marca IVECO , se afla in stationare, era parcat, era defect, care era sensul de deplasare, pentru a se aprecia daca se poate retine depasirea in mers a altui autov,,. Cu alte cuvinte, daca agentul constatator nu poate dovedi ca auto depasit era in miscare dar si directia de deplasare , ca este posibil ca un auto sa fie depasit cand merge in marsarier, putem aprecia prin analogie ca daca UNBR Gheorghe Florea nu poate face dovada infiintarii , inregistrarii sau functionarii, poate demonstra ca este in legalitate ? Cu stima

# Dr.Vasile Botomei date 13 martie 2012 21:22 -4

Bota a devenit banal! Se prezinta cu o contestatie la o amenda de circulatie. In timp ca luju prezinta cazuri de amploare din justitia romana si europeana, apare si ,,lichidatul Bota,, cu o contestatie la o contraventie de circulatie. Oare de ce nu dezvaluie cum a inselat pe altii cu inscrierea in Baroul Bucuresti timp de 8 ani , fara sa fi fost inregistrat Baroul Bucuresti???

# doctoru vasile date 13 martie 2012 21:39 -3

"lichidatul Bota"? Cata ranchiuna ai in tine, moldovean jegos si prost pe deasupra. Nu poti pur si simplu sa-ti vezi de aprozarul tau dina Bacau? Esti un mizerabil.

# doru date 13 martie 2012 21:43 +3

voi chiar nu ati auzit vorba ca INSULTA ESTE ARGUMENTUL PROSTILOR?

# popa gheorghe adrian date 13 martie 2012 22:00 +2

Domnule Botomei, nu am avut ocazia sa va cunosc, insa domnul Bota a devenit o marca. Fara a aduce in discutie ca sunt avocat si poate sunt subiectiv, va rog sa constatati - daca buna credinta va da voie - ca, fara domnul Bota monopoul mafiei din avocatura exista si acum. Este singurul om care a luptat si a crezut in ideea sa. Cred ca putini oameni incepand cu epoca comunista si pana astazi au mai reusit ce a reusit dumnealui. Sa poti iesi invingator dintr-o lupta cu o asemenea casta eu cred ca reprezinta ceva mai mult decat rautatile pe care le prezinta unii sau altii. Va salut cu respect.

# POLO date 14 martie 2012 14:39 +2

DA, AI DREPTATE, BOTA A DEVENIT O "MARCA" PROASTA, CARE ARUNCA ASUPRA NOASTRA A AVOCATILOR DIN ACEASTA STRUCTURA, ACEASTA FAIMA.

# fratele bortomei date 14 martie 2012 08:48 +3

Frate bortomei, atotstiutorule si atotvindecatorule de galme si alte umflaturi, de ce nu-ti vezi matale de treaba, linistit, noi nu te deranjam cu nimic, nici nu te bagam in seama, dar tu, vad ca insisti ca un psihopat, sa creezi disensiuni pe unde apuci si tu cate un mizerabil de comentariu. Du-te frate bortomei, si lasa-ne cu problemele noastre. Nu ai fost in stare decat de tampenii, fa in continuare tampenii, dar la tine la Bacau. Falsificatorule de doi bani, chiar nu ai rusine deloc in tine? Macar un strop. Eu cred ca ai niste defectiuni la tabloul de comanda, "frate" bortomei.

# pompiliu bota date 14 martie 2012 11:11 +3

Doctore (fără doctorat) botomei, cine te-a scăpat când au vrut să te aresteze procurorul Apetroaie şi comisarul Ionică ? Acum mi-au bătut obrazul când le-am depus plângerile împotriva ta. De data asta nu te mai scapă nimeni; ai 2000 de plângeri pentru 9 infracţiuni.

# POLO date 14 martie 2012 14:44 0

BOTA, IN AFARA DE AMENINTARI CU PUSCARIA, CU CATUSELE SI CU SPITALUL DE NEBUNI, MAI STII SI ALTCEVA ? FOARTE BINE CA TE DAI IN SPECTACOL, CA SA VADA TOATA LUMEA CIT TE DUCE MINTEA, CA NU TE DUCE PREA MULT, ASTA E CLAR.

# VAVA date 15 martie 2012 19:22 0

Nu da nimeni doi bani pe ce spui dumneata D-le Bota. Ne-am lamurit toti, ca minti. Am stat ani de zile linga dumneata si am vazut tot ce se poate vedea din caracterul unui om. Nici un coleg nu te mai crede, mai mult, s-au scirbit toti de ce minciuni ne indrugi. Nu te mai vrea ,nimeni.

# oripilat date 13 martie 2012 21:23 +5

Bai frateee !! Iar cu intrigi si tiganeli. De ce naiba nu se poate recunoaste ingeniozitatea unei asemenea abordari? Si, cu atat mai mult, faptul ca aceasta abordare a spetei in cauza a avut rezultatul de a se ADMITE plangerea? Or, cei care sunt impotriva, trag concluzia ca fie sunt biciclisti, fie sunt "dotati" si au sofer! Daca petent era altcineva decat Pompiliu Bota erati la fel de vehementi? Ma indoiesc

# pt. Dr. Vasile Botomei date 13 martie 2012 21:26 +6

Nu d-le Botomei, nu e vorba de banalitate. E vorba de o inovatie la care nimeni nu s-a gandit pana acum. Ca nu recunoasteti e alta ... insa v-ati fi dorit sa fiti dvs. petentul beneficiar al acestei solutii bazata pe aceeasi motivare? P.S. sa nu uitam ca tot in cazul Bota s-a stabilit ca sarcina probei in materie contraventionala apartine agentului constatator !!

# doru date 13 martie 2012 21:33 +1

da voi chiar credeti in povesti. Fac pariu ca sa "rezolvat" pe pile doar ca s-au asteptat ca speta sa ajunga publica. Am mai vazut spete din astea: masina singura, viteza 200?h (numarul nu se vede) la interval de 10 secunde (cand a vazut radarul) viteza e de 130 - se castiga procesul pentru faptul ca pe prima poza nu se vede numarul!! SE PARE CA SUNTEM MAI AMERICANI DECAT AMERICANI! Da incearca tu, MURITOR DE RAND sa obtii solutia asta.

# oripilat date 13 martie 2012 21:43 +1

Ale dracu' pile. Mai stergeti-va din memorie PCR (pile, cunostinte, relatii). Muritor de rand? Acum depinde de inteligenta fiecaruia, de spontaneitate, de a reusi sa vada mai departe decat majoritatea. Inca o data, felicitari Pompiliu Bota !!!!!

# doru date 13 martie 2012 21:46 -1

."...Inca o data, felicitari Pompiliu Bota !!!!! " UAU... a castigat o contraventie!!!, sa ma sparg de ras nu alta. Nu creze ca se putea mandri mai mult daca nu depasea "continua"? Ca nu statea degeaba acolo?

# POLO date 14 martie 2012 10:18 -1

OMUL SUFERA DE GRANDOMANIE, ASA CA NU I-O AI ALIMENTATI.

# popa gheorghe adrian date 13 martie 2012 22:06 +5

Raman uluit de "versurile" unora de pe aici. Se vede diferenta dintre o gandire rationala si una manata de rautate. O contraventie in sine este un dosar banal, dar in acest caz, persoanele de mai sus trebuiau sa inteleaga nu banalitatea contraventiei CI MODALITATEA, FORMULA LEGALA prin care s-a castigat contestatia. Ori, modalitatea in care s-a pus problema si lipsa de probe din partea politiei a facut ca dl. Bota sa transforme o contraventie banala intr-un dosar foarte interesant din perspectiva avocatesca.

# doru date 13 martie 2012 22:32 0

bre, noroc ca chiar Bota a spus ca pozele nu sunt din dosar, ca daca astea erau poze din dosar juristii de la politie nu trebuiau sa mai aduca nici un fel de argumente, iar judele care a decis in favoarea contravenientului trebuia trimis la jilava direct, fara judecata.

# aramis date 13 martie 2012 22:49 0

Ce sa-ti spun, mare victorie juridica a lui Bota! Apropo, pentru ca tot exista barou cutumiar, barou bota, barou botomei, m-am gandit sa-mi infiintez si eu unul! Totusi, pun o intrebare valabila pentru toti (cutumiari si ceilalti): nu va dati seama ca sunteti niste debile produse ale unei scoli juridice foarte slabe (cea romaneasca), o copie de doi bani a celei franceze? Astept comentarii pe aceasta tema! Voi reveni cu ea pentru ca in mod sigur deranjeaza! Adevarul supara, nu-i asa? De foarte multe ori in ultima vreme, auzind ce scot pe gura avocatii nostri prin salile de judecata (indiferent din ce barou fac parte), mi-am pus problema daca macar au terminat liceul, ce sa mai spun de facultate! Daca n-ar fi de plans, m-ar bufni rasul! Hasta la vista!

# Pt aramis date 14 martie 2012 12:06 +3

Da, ai dreptate ca adevarul supara, doar in anumite cazuri, nu si in cazul acesta, deoarece lipseste cu desavarsire notiunea exact conturata a adevarului, drept urmare dupa cum postezi, se deduce ca nu ai scoala. Intr-o lume civilizata toata lumea are dreptul sa fie scolit, de orice institutie de invatamant acreditata de catre organele in masura.Deci, nu se poate spune ca toti sunt niste,,debile produse ale unei scoli foarte slabe'' ( cea romaneasca) intr-adevar! inj tara noastra calitatea invatamantului este mai slaba, dar sa nu uitam totusi ca multi oameni si multe personalitati internationale au fost scoliti in Romania, deci nu generaliza. Uscaturi sunt peste tot

# jurist date 14 martie 2012 01:09 -4

avocatul bota trebuie sa se specializeze pe contraventii....am mai citit cazuri penale sau civile unde acest avocat a castigat....

# POLO date 14 martie 2012 14:59 0

CARE AVOCAT BOTA ? STIE CINEVA DACA A FOST VAZUT PLEDIND INTR-O CAUZA PENTRU VREUN CLIENT ? INTRATI PE SITE-UL MINISTERULUI DE FINANTE SI VEDETI CABINETUL DE AVOCAT BOTA POMPILIU IN LICHIDARE, DIZOLVARE CU RADIERE, DIN 2007.

# SPDD date 14 martie 2012 07:57 +3

DOMNUL PRESEDINTE BOTA E CEL MAI TARE ! UNBR BOTA E SINGURA STRUCTURA LEGAL INFIINTATA ! DRAGI COLEGI DIN UNBR BOTA MERGETI TOT INAINTE , MEREU INAINTE , NICI UN PAS INAPOI ! TOT INAINTE , MEREU INAINTE , NICI UN PAS INAPOI ! PANA SI CELE MAI PRAPADITE PARHETE SI INSTANTE DIN TARA NE-AU RECUNOSCUT CALITATEA DE AVOCATI ! CAT DE CURAND VOM FI RECUNOSCUTI NATIONAL PT. CA NU MAI E LOC DE INTORS ! MERGETI IN INSTANTE FARA FRICA CA NU VA POATE FACE NIMENI NIMIC ! DIN CONTRA , CEI DIN UNBR FLOREA PROFESEAZA ILEGAL !

# ALU PIGUS polo date 14 martie 2012 15:09 +2

polo, iar lipseşti de la gramatică ? Pastilele nu le iei, intri în discuţii cu avocaţii, unde vrei să ajungi ? Se supără nenea medicul !

# PLO date 14 martie 2012 21:46 -1

MAI MINCINOSULE, CRED CA TU NU AI FOST IN VIATA TA IN INSTANTA SI HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI. NU EXISTA AVOCAT DE LA BOTA SA NU FIE CONTESTAT. LA ALBA IULIA, LUI BOTA NU I S-A RECUNOSCUT CALITATEA DE AVOCAT SI A PLECAT CU COADA INTRE PICIOARE CA NU AVEA CE SA MAI FACA. VA FACETI RECLAMA SA VINA FRAIERII SA DONEZE, CA VEZI DOAMNE IN CURIND O SA FIM RECUNOSCUTI. AUD PLACA ASTA, DE 8 ANI SI SUNTEM IN ACEEASI SITUATIE.

# AVOCAT UNBR FLOREA date 14 martie 2012 08:08 +5

desi sunt avocat unbr florea trebuie sa recunosc ca SPDD are dreptate . florica al nostru nu are acte de infiintare prostanacul . ii da zor ca prostu cu legea 51 . de asemenea sa stiti ca , casa noastra de pensii e devalizata . cotizam ca prostii dar nu vom lua pensie . eu sunt hotarat sa trec la unbr bota . in urma cu putin timp eram la tribunalul teleorman si a venit unul de la bota acolo , s-a ridicat exceptia lipsei calitatii de avocat , insa a fost respinsa pe buna dreptate . are dreptate SPDD ca au inceput sa-i recunoasca toate instantele . e si normal , de vreme ce au acte de infiintare . dragi colegi , haideti sa ne mutam in masa la unbr bota !!!

# POLO date 15 martie 2012 19:01 0

ESTI AVOCAT UNBR FLOREA, PE DRACU. ESTI O SLUGA A LUI BOTA SI INCERCI SA ATRAGI FRAIERII SA SE INSCRIE LA PSIHOPATUL DE BOTA, CA NU MAI VINE NIMENI SA MAI DONEZE BANI. STAI LINISTIT CA NU NE RECUNOASTE NICI O INSTANTA, NICI PE NOI NICI PE ''ILUSTRUL" "AVOCAT", BOTA.

# pt POLO boutul date 15 martie 2012 19:36 0

mai tolomacus,vorbesti numai prostii. poate pe tine nu te primeste nimeni in instanta pt simplul fapt ca nu ai clienti. cum naiba sa ai clienti daca toata ziua stai si comentezi de prost pe net. uite eu am dosare zilnic si nu am treaba cu prietenii floricei. culmea este ca tu stai ca prostul si scrii timpenii pe net si vrei ca bota sa*-ti aduca clienti. dute la lupta si arata ca esti pregatit, nimeni nu-ti da nimic gratis. nu stii decat sa te plingi ca un papa lapte sau ca retarzii lui iordachescu ca nu-ti da mama tita (sin).

# alt avocat date 14 martie 2012 09:04 +6

pai n-ar fi rau,am da corect tributul catre stat si am scapa de zeciuiala.

# jgn date 14 martie 2012 14:46 0


Citeza pe alt avocat
pai n-ar fi rau,am da corect tributul catre stat si am scapa de zeciuiala.
si ce crezi ca iei inapoi de la stat? vei lua pensie de la stat???!!! cred ca visezi.

# avocatB date 14 martie 2012 20:19 +5

Citeste Legea nr.263/2010 :lol:.Poti anticipa ce suma (pensie) o sa primesti cand o sa iesi la pensie?.Daca nu sti, iti spun eu acum.NU O SA PRIMESTI NIMIC :-* motivat de faptul ca fiecare avocat doreste sa lucreze cat mai mult, adica nici un avocat nu doreste sa iasa la pensie si, al doilea motiv nu stie nimeni din zeciuiala care o cotizati lunar, cat primesti inapoi.Nu imi da exemple de avocati care sunt la pensie, pentru ei senectutea isi spune cuvantul.

# avocat teleorman date 14 martie 2012 09:21 +5

oricum mai devreme sau mai tarziu cei din unbr florea - din care fac parte si eu - se vor razvati , dar cu toate astea cea mai buna forma de protest este sa ne mutam cu totii la unbr bota . sa terminam odata cu cei ce ne exploateaza . hai sa ne mutam cat mai multi la unbr bota - oricum singurul care fiinteaza legal - sa vedem ce o sa faca florea asupritorul ?

# avocat contra zeciuiala date 14 martie 2012 10:27 +3

ideal ar fi sa se termine cu baroul florea sau baroul bota. noi suntem liber profesionisti sinu datoram bani nimanuiinafara de darile impuse pentru statul roman. de ce sa cotizez la baroullui florea? imi ofera ceva acest barou? sa se plimbe iordachescu pe la tv sau sa faca chiolhanuri mascate prin conferinte?

# avocat pentru zeciuiala date 14 martie 2012 12:15 +3

cel mai ideal ar fi sa se termine cu baroul florea ( pentru a II-a oara) ori se pune in discutie problematica: cum sa se termine cu ceva ce nu exista din p de vedere juridic? exista doar asa faptic ca slugoii platesc, se prezinta ca proasta-n targ prin instante, eu sunt pentru zeciuiala, in orice caz, am si ceva ruda prin conducerea baroului traditional si vara asta vrea sa-si petreaca concediul prin Caraibe, stiti cum e.... la toti ne e greu, asa ca pregatiti zeciuiala si nu mai puneti in discutie contra ei ori nu :D :D :D :D :D Cu referire la baroul bota, adevarul ne doare, dar e cel mai legal din tara, recunoscut si afara, are avocati inscrisi in barouri internationale, in afara de cateva uscaturi, toti i-si fac treaba.

# :)) date 14 martie 2012 13:02 -1

"cel mai ideal" si "cel mai legal" sunt 2 exemple care ne demonstreaza cit de analfabet esti. probabil ca ai facut dreptul la universitatea sateasca, la ff. 

# putregaiul B.B. -oficiile date 15 martie 2012 08:20 -1

Iar tu esti sluga de la biblioteca virtuala platita cu excursii exotice si cu trei luni pe vapor vara, facind parte din gruparea diana-aratarea de la oficii "sefa putregai" , carmen agachi batoza amanta lui scarlatescu pestele de avocati din oficiu care, primiti miliarde pe care (fIind furaciuni), nici nu-i declarati, prin jocul vostru spurcat, folosindu-i pe inculpatii pe care ar trebui sa-i aparati ,conform juramintului, ca drept popice... Dumnezeu il iubeste pe cel care scrie "cel mai ..." decit pe diavoli ca voi , ca drept dovada cum aratati toti din putregaiul ala de la oficii ( NISTE URITENII SI ANOMALII), Scoateti miliarde pe care apoi le impartiti cu alta caricatura , "lazar si a lui amanta oficiale , si celelalte mai putin..." GUNOAIELOR!!! "CELE MAI IDEALE GUNOAIE UMANE", din categoria asta faci tu parte , pt ca te cunosc atit de bine , sluga angajata ce esti , pt a da replica , pt a contraacara orice parere care, oricum ,e virtuala...SUFLETE -CADAVRE IMPUTITE !!!

# Cristi S. date 15 martie 2012 09:09 0

Ce tare! Mama, mama, ce-o fi acolo...Ce-or mai colcai naparcile...:sigh: Ce mai morcovi ii cresc lui Predoiu si haita de sacali.

# POLO date 16 martie 2012 12:58 0

TU AI MORCOVI IN FUND DE TI SE VAD FRUNZELE, CRISTI, CA AM AUZIT CA NU AI CURAJ SA MERGI LA ALTE INSTANTE DIN AFARA BUZAULUI. PAI TU TE CREZI SMECHER SI IL LAUZI PE BOTA CA FACE SI DREGE SI TU HABAR NU AI CE SE INTIMPLA INAFARA BUZAULUI. AI CURAJ SA PLEDEZI IN BUCURESTI ? VINO SA TE VEDEM, D-LE MARE AVOCAT DE PROVINCIE, CUM PLEDEZI TU LA O ALTA INSTANTA DECIT DIN BUZAU SI ATUNCI SA AI DREPTUL SA MAI VORBESTI. PINA ATUNCI TACI D-LE AVOCAT MEDIOCRU.

# "vino la noi Bucuresti!" , semnat "POLO" date 16 martie 2012 14:07 +2

Ca"POLO" e din Bucuresti am inteles cu totii ! se pare ca acum s-a inteles si cine este ,atita timp cit a sarit ca ars/a, cind a venit vb de putregaiul din B.B. -"OFICIILE" care a ajutat la ridicarea piedestalului grupului MAFIOT diana/agachi/scarlatescu/SI UNA DIN AMNTE care, cit de curind vor da cu subsemnatul pt fraudele de la asa zisele alegeri si pt procesele verbale falsificate ... Poate o sa le invite pe toate d-l Iordachescu la vila d-lui din Cheile Brasovului , cum face cu una din marile lui iubiri in ultimul timp .."POLO"-draga , toate se platesc intr-o zi pt ca daca fiicele decanului au inchis ochii si au scrisnit din dinti , si toti ceilalti copii ai tuturor membrilor consiliului pt toata curvasaraia din paturile acestora, alte fiice vor face dreptate !!! Mai e putin pina se vor cutremura din temelii fundatiile la toate vilele construite din banii furati de pensii din care se vor construi sicrie... ALTA SOLUTIE NU MAI ESTE !!!

# Cabinet de avocat independent !!! date 15 martie 2012 17:54 +3

Consider ca este normal sa functionam  fiecare independent sau in asociere cu alti avocati . Piata avocaturii trebuie sa fie libera!  Taxele sa fie doar cele datorate legal catre stat . Fiecare sa raspunda pentru actele personale , in calitatea sa de avocat. Cei alesi decani, respectivi consilieri sa-si exercite functiile  cu un minim de cheltuiala si sa nu perceapa  contributii nejustificate , raportat la beneficiile promise !  Se considera ca banii cotizati sunt in mare parte , pentru pastrarea sau modificarea favorabil a L51/95... se pare ca  toate-s doar povesti , ca ei ajung doar in buzunarele catorva persoane, fara beneficii pentru restul!

# avocatel independent date 15 martie 2012 18:21 +3

Nu se intereseaza nimeni, de unde au conducatorii barourilor judetene case, masini si vile? din ce bani ajung sa faca croaziere prin strainatate? iar celor nou intrati in avocatura, chiar si cei cu experienta de 5 ani, primesc un os de ros, niste oficii ca vai de capu lor, iar daca nu-si platesc zeciuiala sunt amenintati ca vor fi dati afara. Vai Doamne, dar in ce Tara traim?

# cine e totusi bota...? date 15 martie 2012 18:22 0

Imi spune si mie cineva cine e Bota? Ca m-am plictisit. Deschid Luju, dau de Bota si jur ca nu-l mai deschid. Editorii au o falsa senzatie crezand ca asta le aduce publicitate. Cei care ii acceseaza aveau asteptari mai mari, nu la orice articol Bota! E penibil. Cine e Bota?

# Bota? date 15 martie 2012 18:28 0

Daca esti plictisit, nu ai decat sa te duci pe alte situri, toata lumea este libera sa viziteze ce site doreste. Cine este Bota? Bota este un inginer, in prezent avocat, care a spart mafia avocaturii, incepand cu anul 2004, acreat barouri independente de casta mafiota, cea veche si putreda deja de coruptie si manarii. Cam acesta este Domnul Bota si Toata Stima pentru dansul.

# POLO date 15 martie 2012 19:27 0

Iti spun eu cine este Bota, UN MARE NIMENI.

# koko date 15 martie 2012 19:45 0

un mare nimeni este boutul POLO. bai imbecilule, ti-ai schimbat pseudonimul de pupa...snur la florea si iordachelescoci, zamfirococi si precoci. mai azorel, aport la zeciuiala. crezi ca pacalesti pe cineva cu diversiunea de doi bani traditionala? numai la diversiuni si prosteli te duce capul.

# CR7 date 1 iulie 2012 02:14 0

Dacă erai cineva îţi spuneai numele. Tu eşti un nimeni !

# c gh date 14 martie 2012 19:25 +2

Eu nu am observat in aceste comentarii o idee constructiva, de durata, care sa aduca ceva lumina in acest conflict deschis intre UNBR. Va inselati daca dvs comentatorii credeti ca oamenii de rand nu citesc aceste randuri scrise de dvs. si credeti-ma ca tocmai acum caracterizeaza avocatul sau avocatii pe care ii cunoaste. va lipseste respectul pentru clientul dvs, pentru adversarul dvs ca este de la oricare UNBR. Nu este o recomandare dar numai luati de bun tot ce se comenteaza despre aceste UNBR. Vorbiti de exemplu ca UNBR Gheorghe Florea este infiintata in baza legii dar fara sa indicati legea respectiva. Daca tot faceti aceste comentarii documentati-va si face comentarii poate ca noi enoriasii nu o cunoastem. daca tot comentati UNBR - presedinte avocat dr Pompiliu Bota, referiti-va la actele de infiintare si functionare care sunt publice. Am o stima deosebita pentru cei din Uniunea Juristilor din Romania, care mai devreme sau mai tarziu vor fi colegii nostri si care nu se angreneaza in comentarii denigratoare. Ei intradevar au o lege aplicabila, pe cand domnul Florea apreciaza ca aceasta este confidentiala. Cu stima

# un avocat destept date 14 martie 2012 22:54 0

normal ar fi ca florea, iordachescu si alti puturosi sa se duca naibii. noi nu avem nimic cu confratii din baroul concurent bota. ne-am saturat de minciuna militianului care vrea sa abata atentia de la jefuirea avocatilor. pentru ce sa dam zeciuiala? pentru niste bosorogi pusi pe chiolhanuri care apar in costum la tv si se dau mari maestri in drept si ei nu au nici macar un dosar? cine vine la florea sau la iordachescu? ia-ti vazut la tv ca aparatori? nu, ei vin pe post de papusari, pe la monney channel unde nici naiba nu se uita. au prostit citiva idioti care ii primesc si le asculta basmele. oare de ce nu se pensioneaza bosorogii? nu cumva din cauza ca au sustras banii si fonduri ioc?

# Cristi P. Sturzu date 15 martie 2012 09:20 0

Aveti o solutie la indemana, stimati si dragi colegi si colege. Ar fi o lectie suprema, data de noi toti, sistemului bolnav din Romania. Coalizarea intereselor poate crea o unitate IMBATABILA in raport cu mafia cutumiarilor. Un feed back din partea voastra ar fi de apreciat.

# Sindicatul baroului bucuresti-iordachescu date 15 martie 2012 09:30 +2

In ceea ce priveste baroul bucuresti noi , sindicatul nou infiintat, cerem tuturor membrilor consiliului DECLARAREA AVERILOR ,altfel declaram GREVA ! La o colectare de la 12 mii de avocati intre 300 si 1000 lei pe luna , e NECESARA SI OBLIGATORIE O ASTFEL DE DECLARATIE . Asteptam sustinere din partea tuturor colegilor avocati baroul bucuresti - iordachescu ! Va rugam transmiteti pe toate site-urile ! Va multumim !

# caragiale si ale lui personaje date 15 martie 2012 07:51 +2

caragiale si a lui personaje... date 15 martie 2012 07:49 0 Cu acelasi calculator de la biblioteca virtuala s-au furat si voturile de la alegerile de anul trecut si cu ajutorul celor trei amante ale decanului care au primit imobile drept rasplata . Alegerile nu au fost furate pt ca "decanul/uragutanul" nu este decan in conditiile legii ci UN IMPOSTOR , pt ca NU S-A INTRUNIT CVORUMUL !!! Insa DIABOLICA florica popa ii are la mina cu dosare groase si periculoase pe toti consilierii baroului care ii stiu de frica incepind cu tifnoasa diculeasca . Vinovati de rusinea care a acoperit- ca zapada casele-,acest "onorabil barou", nu sint decit lasii lui membri care , la rindul lor, se simt toti santajabili din varii motive...un justitiabil revoltat de calitatea tuturor avocatilor...

# varagialee date 16 martie 2012 15:28 0

Bravo! tot asa sa o tineti! vad ca incet incet ies la iveala anumite chestiuni din conducerea baroului mafiot, puneti-le frumos cap la cap si o sa vedeti ca le vine randul incet. Exista o zicala: ,,cel mai tare te lovesti cand cazi de cat mai sus'' mai asteapta si Domnul Bota cateva decizii CEDO, apoi valea si sa-i bata Dumnezeu pe sarlatani.

# piperus petru date 15 martie 2012 16:20 -1

bah, ce va mirati ata?! o fi aceeasi judecatoare care i-a admis cererea de infiintare a barourilor constitutionale sau cum draq se numesc! dar ce n-avea bani sa plateasca amenda si a facut contestat-o :))))

# ina date 30 iunie 2012 22:43 0

Interesant articol, o singura remarca: dl. Bota nu apare pe tabloul avocatilor din niciun baroul din Romnia. Pe cale de consecinta, nu e avocat.

# pt ina date 30 iunie 2012 23:04 0

Inainte de a face pe interesanta, invata sa scrii corect in limba romana, analfabeto !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Veti vota la referendumul pe Justitie al lui Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.05.2019 – Deca(patorul) de la Brasov isi pierde urma

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER