10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXPERTIZA DISPARUTA - Judecatorul Cristian Lungu de la Judecatoria Constanta a dispus internarea fortata la psihiatrie a lui Adrian Zglobiu, tanarul care l-a scuipat pe Basescu. Incredibil, din dosar lipseste expertiza medicolegala psihiatrica facuta in data de 24 mai – ziua agresiunii. In schimb, in dosar a fost uitat procesul verbal care atesta ca opt specialisti s-au pronuntat pe discernamantul lui Zglobiu. Judecatorul Lungu a fost numit in functie de Basescu in decembrie 2013 (Dovada)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 May 2014 15:25
Vizualizari: 18234

Absolut uluitor! Din dosarul lui Adrian Zglobiu s-a facut pierdut primul raport psihiatric efectuat de o echipa de opt medici specialisti care l-au expertizat pe "atentatorul" la siguranta lui Traian Basescu imediat dupa incident. Acest lucru a fost dezvaluit de avocata Maria Vasii, aparatoarea lui Adrian Zglobiu. Evaluarea medicolegala psihiatrica a avut scopul de a evalua sanatatea mintala si discernamantul lui Adrian Zglobiu la momentul la care l-a scuipat pe Traian Basescu. Din nefericire pentru expertii procurorii de la PT Constanta, si mai ales pentru procurorul Teodor Nita, in dosarul penal nr.16006/212/2014 de pe rolul Sectiei penale a Judecatoriei Constanta, desi lipseste raportul medical psihiatric, se face referire la acesta intr-un proces verbal intocmit de politisitii de la IPJ Constanta, in data de 24 mai 2014, existent la fila 30 din dosar. Nu stim care este motivul lipsei acestui raport medical, insa tindem sa credem ca rezultatele acestuia nu era deloc pe placul procurorilor care, credem noi, au urmarit inca de la inceput inchiderea intr-un spital spihiatric a lui Adrian Zglobiu.


Astfel, judecatorul Cristian Lungu de la Judecatoria Constanta a decis joi, 29 mai 2014, cand a fost luata in discutie cererea inaintata de procurorul Teodor Nita, care a solicitat internarea nevoluntara a lui Adrian Zglobiu, sub pretextul efectuarii unor analize amanuntite, ca "atentatorul" la siguranta lui Traian Basescu sa stea pentru urmatoarele sapte zile internat la Sectia Neuropsihiatrie "Palazu Mare" din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Decizia dispusa de judecatorul Cristian Lungu de la Judecatoria Constanta nu este definitiva, insa este executorie, ceea ce inseamna ca Adrian Zglobiu va fi ridicat pentru a fi dus si internat pentru urmatoarele sapte zile.

Iata minuta Judecatoriei Constanta:

Admite propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta. In baza art. 184 alin. 11 C.proc.pen. dispune internarea medicala nevoluntara a suspectului Zglobiu Adrian, in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta, pe o durata de 7 zile. In baza art. 184 alin. 22 C.proc.pen. dispune incunostintarea Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta. In baza art. 272 C.proc.pen. onorariul pentru aparatorul din oficiu desemnat in baza delegatiei seria AV nr.3099 din 28.05.2014, in cuantum de 100 lei, se avanseaza din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de contestatie in termen de 24 de ore de la pronuntare. Pronuntata in sedinta publica azi, 29.05.2014, ora 14.33”.

Minuta de neinteles a judecatorului Cristian Lungu. Magistratul explica internarea lui Adrian Zglobiu facand trimitere la prevederi care se refera la ce anume trebuie sa cuprinda incheierea

Minuta judecatorului Cristian Lungu este insa de neinteles. Mai exact, magistratul face trimitere la niste prevederi ale Codului de procedura penala care nu privesc motivele pentru care a luat aceasta masura, ci ce anume trebuie sa cuprinda incheierea. Astfel, dupa cum se poate observa, judecatorul Cristian Lungu a admis propunerea procurorilor de internare nevoluntara a lui Adrian Zglobiu in baza alineatului 11 al articolului 184 din Codul de procedura penala.

Iata ce prevede art. 184, alin. 11, Cod procedura penala:

(11) In cazul admiterii propunerii de internare nevoluntara, incheierea judecatorului trebuie sa cuprinda:

a) datele de identitate ale suspectului sau inculpatului;

b) descrierea faptei de care este acuzat suspectul sau inculpatul, incadrarea juridica si denumirea infractiunii;

c) faptele si imprejurarile din care rezulta indoiala asupra starii psihice a suspectului sau inculpatului;

d) motivarea necesitatii luarii masurii internarii nevoluntare in vederea efectuarii expertizei medico-legale psihiatrice si a proportionalitatii acesteia cu scopul urmarit;

e) durata masurii internarii.

Din informatiile noastre, decizia judecatorului Cristian Lungu – numit de Traian Basescu in functia de judecator in data de 18 decembrie 2013 - va fi contestata de avocata lui Adrian Zglobiu, Maria Vasii.

Procesul verbal arata ca Adrian Zglobiu a fost expertizat psihic chiar in ziua in care l-a scuipat pe Traian Basescu

Revenind la dosarul lui Adrian Zglobiu, din informatiile pe care le avem, judecatorul s-ar fi luat cu mainile de cap in momentul in care a vazut modalitatea in care este construit acest dosar. Cu toate acestea, a decis internarea lui Adrian Zglobiu. Aceasta hotarare a fost dispusa desi a fost semnalat faptul ca de la dosar lipsesc anumite documente, respectiv raportul medicolegal psihiatric din data de 24 mai 2014. Nu stim ce l-a determinat pe judecatorul Lungu sa ia aceasta hotarare, insa cert este ca informatiile care apar zilnic despre acest dosar arata ca se doreste cu tot dinadinsul distrugerea lui Adrian Zglobiu.

Prezentam in continuare procesul verbal din data de 24 mai 2014 de la orele 22.00, incheiat de Comisarul sef de politie Checiu Liviu si agent sef politie Iusein Omirb din cadrul IPJ Constanta – Serviciul Investigatii Criminale in care se face referire la raportul de expertiza psihiatrica:

"Astazi, data de mai sus, orele 15.40, fiind in continuarea cercetarilor dosarului penal nr. 571/P/2014, am procdat la conducerea numitului Zglobiu Adrian la sediul Spitalului Clinic Judetan de Urgenta Constanta pentru efectuarea unui consult medical, in vederea evaluarii starii generale de sanatate.

Cu aceasta ocazie, s-a procedat la realizarea unui consult medical general, au fost ridicate de la numitul Zglobiu Adrian probe biologice de sange si de urina.

In continuarea, avand spre punerea in aplicare Ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalului Constanta nr. 571/P/2014, din dat de 24.05.2014, orele 17.30, am procedat la conducerea numitului Zglobiu Adrian la sediul Sectiei Neuropsihiatrie "Palazu Mare" din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, ocazie cu care comisia din cadrul Seriviciului de Medicina Legala Constanta a procedat la efectuarea unei analize medicolegale psihiatrice. Activitatea prezentata anterior a avut drept scop evaluarea starii de sanatate mintala si discernamantul persoanei in cauza, in raport cu fapta si modalitatea comiterii acesteia.

Intreaga activitate prezentata s-a finalizat in jurul orelor 22.00 cand Zglobiu Adrian a fost condus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta pentru continuarea cercetarilor.

Persoana in cauza nu are de formulat obiectii cu privire la modalitatea de desfasurare a activitatii si nici legalt de cele consemnate in prezentul procesu verbal".

*Cititi aici procesul verbal din data de 24 mai 2014

Comentarii

# Băscase date 29 May 2014 15:33 +18

Se confirmă teoria mea, securiștii sunt proști. Au mai comis o ilegalitate și au lăsat urme atât cât să înțeleagă oricine cu cine avem de-a face. Eu zic să facă cineva o anchetă ce înseamnă aceste structuri de securiști, la nivel național, câți bani papă aceste \"specialiști\" în intimidare și teroare. :roll:

# unul din lumea cea mare date 29 May 2014 16:13 +9

se pare ca informatiile mele ca cineva a STERPELIT HIRTIILE din dosare A FOST CORECTA( de ce oare nu ma mir,doar ca mi s/a intimplat si mie?!).doamne ceRADIOGRAFIE A JUSTITIEI !!!!!CINE DRACULUI SA AIBE CURAJUL SA/I TINA PIEPT IMPERIULUI RAULUI.justitia/i mai rau ca alba neagra practicata de o gasca de ......cum dracu sa le mai spui.imi este scirba scirboasa si greata gretoasa.!!!!!!!!!romanii isi merita soarta

# SOLJENITAN date 29 May 2014 21:38 +5

Este ceva ingrozitor ce se intampla, acest judecator ar trebui internat la balamuc. Numai comunistii romani si comunistii din URSS faceau chestia asta, iar Occidentul tipa ca se incalca drepturile omului si Acordurile de la Helsinki. In prezent asa ceva se mai intampla doar in Rusia lui Putin si poate in China. Drepturile Omului? O gluma proasta.

# unul din lumea cea mare date 30 May 2014 03:51 +3

pentru soljenitin//sa cred ca ai citit arhipelagul gulag (ALTFEL NU CRED CA LUAI ALIASUL)............chiar el zicea ca experimentul pitesti a fost mai rau ca gulagul!!!!!si UITATI REZULTATUL!!!!INTERNARI FORTATE!!!!! si vorba aia romaneasca ,,NARAVUL DIN FIRE NU ARE LECUIRE,, ........si nu/i doar helsinky.......este si charta drepturilor omului-onu(amindoua sint conjugate si nu se pate una fara alta) episodul zglobiu ar trebui sa cutremure din temelii societatea romaneasca ......dar toti sint amagiti cu ,,sa traiti bine,,....dar o sa muriti sanatosi

# visu date 29 May 2014 15:36 +16

Halal autoritati! Intoarce-li-s-ar actiunile proaste si sa iesim in strada!

# ion date 29 May 2014 15:56 +17

punem pariu ca il vor \"trata\" irecuperabil si iremediabil pe \"pacientul politic\" zglobiu adrian? ca va fi redus la stadiul de leguma pe toata durata existentei sale? si mai punem pariu ca nimeni nu va suporta consecinte, doar pacientul zglobiu cind va fi externat, va fi o epava irecuperabila, asta daca pe parcursul internarii nu va fi victima unui \"accident\" ori a \"agresiunii\" unui alt pacient institutionalizat acolo? ori poate il vor \"sinucide\".... :(

# paranoia basescu date 29 May 2014 15:58 +12

;-) 8) acest securist odios zis dracula basescu,el trebuie dus la palazul mare ca sef peste comicii,si ciausescu facea la fel cand un comunist gandea normal imediat interna la glumeti peroana dar acuma nui comunism ba securistii :P :P :P ce protejati,un hot ordinar ca flota,case,vile,terenurii,nana cu blana udrea desalata lui tehnica cu mortii sal voteze sa le ia casele terenurile acuma vrea sa demonstreze ca este nebun zglobiu ???? care a avut curajul sal scuipe pe idiotul cel demis de 7,4 .milioane in 2o12 ,nu mai esti presedinte gunoi paranoia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# Băscase date 29 May 2014 16:33 +11

Băs a ajuns doar o mascotă. Structurile securiste sunt cele care operează, la 25 de ani de la schimbarea regimului securisto-ceaușist în democrație securistă.

# ion date 29 May 2014 15:59 -13

AM FOST PRIMUL CARE AM POSTAT CA EXPERTIZA VA FI FURATA! si ca eroul va inscena o sinucidere ,cu ketchap ca bombonel, aveau nevoie de aceste momente tari in regia spectacolului, ca sa produca emotie in populatie si SA POATA DA VINA PE BASE! In curand si DOSARUL NANA VA FI FURAT SAU INCENDIAT ! Pentru ca n-au gasit nimic ,si doar asa pot da vina pe Base-ca l-a furat…ca sa ascunda frauda …Dar sa revenim :Cei care l-au inoportunat PE EROUL CU SCUIPAT, NU SUNT OAMENII LUI BASESCU ! SUNT OAMENII MAFIEI, regizorului de spectacol.Alt ex:Cand N-AU GASIT NIMIC COMPROMITATOR in dosarul Mihaileanu !...L-.AU FURAT....ca prostimea sa creada caBASE L-A FURAT ! Alt ex . pentru a produce o mare emotie populara UN PROCUROR -OMUL LUI HREBE L-A ARESTAT PE CIOBANU PECALI....CA SA DEA VINA PE BASE! Si sa-l FACA PE NARODUL DE CIOBAN SA-L SPURCE PE BASE !-S-a dovedit intre timp facatura !Procurorul a marturisit ca l-a arestat pe pecali la SUGESTIA LUI HREBE! PROGNOSTIC: DOSARUL NANA VA FI FURAT SAU INCEN

# ion faraon minti date 29 May 2014 16:09 +11

:lol: asta ion cap de******lui basescu minti bine ne crezi prosti ca voi lingaii vezi ca dam rosu la glumele tale si paranoia basescu cel demis este un******murdar plin de flegme dela popor voi gunoiele latrati si furati :lol:

# judecatoriile nu au personalitate juridica date 29 May 2014 16:26 -2

Pentru cunoscatori: Judecatoriile sunt persoane nonjuridice adica fara capacitate de folosinta si exercitiu dar judeca!!Judecati  si   voi!! art. 38 Legea 304 privind organizarea Juecatoresca.Asta e \" justitia \" din aceasta \"tara\". :-x :o :-? :o :cry: :-| 8) :-* :-| :-* <img src=ops:' /> :sad: :cry:

# slim date 29 May 2014 23:44 -2

Esti de o prostie rara !!! De tampiti ca tine tara asta este plina !!! Du-te draq la strungul tau pe care l-ai parasit pt. a scrie tampenii pe luju.ro !!!

# intrebator date 29 May 2014 16:32 +8

In primul rand, daca dintr-un scuipat plasat pe moaca lui Basescu rezulta ca ai probleme psihice, asta inseamna ca jumatate din populatia Romaniei are probleme psihice...Ne veti interna pe toti? In al doilea rand: - Din dosar dispar probe cruciale. Inspectia judiciara tace ca porcu-n papusoi - Motivarea scrisa de un judecator este de tot rasul, raportat la cerintele legale ale acesteia. Inspectia judiciara tace...tot asa! - Se da o sentinta care nu e definitiva, dar este executorie, in baza careia un om poate fi mutilat pe viata printr-un tratament gresit...cu sau fara intentie! Inspectia judiciara tace gratios... ....Si ce spuneati, ca suntem un stat de Drept, democratic????? Hahahahahahaha!

# Madam Vasai date 29 May 2014 16:33 +7

Cum  comentati d-na avocat de la desfiintati? Ce ziceati ieri, ca nu aveti nici un dubiu!!!! Nu se poate lua acecasta masura!!Uite ca v-ati inselat!  Face-ti ceva ca sistemul asta a creat  MONSTI nu judecatori. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

# unul din lumea cea mare date 29 May 2014 16:51 +4

te inseli!!!!!!!! MONSTRI DE JUDECATORI!!!!!!!!!!!!.AZI am mai avut si eu o confirmare.2 judecatoare de la tb au IGNORAT TITLUL MEU DE PROPRIETATE VALABIL......... la dracu era si investit.........si au dispus rectificare de carte funciara.le/am cerut ca in cazul in care decid sa/l rectifice atunci sa dispuna si inceperea CERCETARII MELE PENALE PENTRU CA AM DEPUS LA CARTEA FUNCIARA (LEGEA 7/96 REPUBLICATA) documente FALSE , si judecatoarea de la cartea funciara a fost INDUSA IN EROARE DE MINE.ghiciti ce? nu au dispus si inceperea urmaririi mele penale,dar au dispus rectificare!!!!!!!! nu/i misto si SUBLIM???? o sa le dau numele dupa ce vor redacta decizia!!!!!!!!!!DECI NU/S INFRACTOR DACA AM INTABULAT ,,PE ACTE FALSE,, SI TREBUIESTE ,,RECTIFICATA CARTEA FUNCIARA,,

# gyani date 29 May 2014 19:45 0

Deocamdata esti unul fara o parte de teren (tot deocamdata). Mai urmeaza o granituire, ... alta rectificare. O linie de hotar, ... o alta rectificare. O autorizatie de construire - cu expertiza, ... o alta rectificare.

# unul din lumea cea mare date 30 May 2014 04:02 0

ptr gyani//am tot terenul,pmb recunoaste intr/o decizie judecatoreasca ca nu are teren la mine in proprietate,expertize au fost facute,am platit in baza unei decizii judecatoresti cu noi presedintele,pmb a facut dupa 4 ani dupa intrarea in circuitul civil,cerere de retrocedare,au pierdut 3 procese,basescu mi/a nationalizat proprietatea fara decizie judecatoreasca,DECI!!!!!! NU TREBUIAU SA DECIDA CELE 2 JUDECATOARE SI PUNEREA MEA SUB URMARIRE PENALA CA AM INTABULAT PE ACTE FALSE?.......CUM DE PLINGEREA MEA CEDO A FOST COMUNICATA ROMANIEI?.....mi s/a spus clar ca atita timp cit este basescu nimeni nu se uita(cons min justitiei)si recistig totul dupa imperiul raului.eu m/am incapatinat sa cred in lege!! ce prost sint...nu/i asa?

# j date 29 May 2014 17:18 +2

Se pare ca obiectiva stie mult mai mult decat oricine de pe acest site. Nu am crezut ca in ziua de azi poti sa fii bagat la balamuc de securisti. Acum inteleg de ce florea poate sa-si desfasoare activitatea desi este total ilegal. Comunistii securisti sunt printre noi. Dormiti linistiti . 

# Waler date 29 May 2014 17:25 -5

Cine v-a mintit c madam Vasii este avocat...?!?...alearga dupa publicitate...se baga in fata...rezultate ioc... Va veti convinge si in cazul Cioaca...ca la Becali a fost \"cristal clear\"...:) Jstitia NU se face la televizor...baiatul a pierdut jocul inca de cind a aparut circul de la TV...

# vivi date 29 May 2014 17:32 +8

Baiatul a fost condamnat de cand s-a dat ordin. Probabil o sa il scoata leguma. Sa invoce ca a vrut sa se sinucida iar si sa il bage pe medicamente care sa-l termine

# adi date 29 May 2014 18:25 -10

Cum sa il \"scoata\" leguma? Pai este o leguma cu mintile ratacite. Nu vedeti cum arata? Mi-e chiar mila de el si poate o cura de psihotrope si benzodiazepine il vor ajuta.

# observatorul date 29 May 2014 17:43 -7

toti judecatorii si procurorii sunt numiti de presedintele romaniei, oricum se va numi el. numirea e formala, dupa ce magistratul a dat dovada competentei sale - prin promovarea unor examene riguroase - , si a indeplinirii celorlalte conditii prevazute de lege. nu mai incercati sa sugerati altceva.  P.S. constat ca majoritatea comentatorilor de pe site au ramas indivizi ca \"ala din lumea mare\", \"obiectiva\" si alti asijderea. si acest lucru reflecta calitatea materialelor...

# Băscase date 29 May 2014 18:05 +5

Comentatorii produc comentarii. De exemplu, tu produci pupinbăsismte jalnice.

# mircea date 29 May 2014 23:47 -10

Suspectez ca ai un vocabular de maxim 500 cuvinte din care jumatate sunt din familia lexicala a cuvantului basism, restul sunt chestii monosilabice cat sa nu mori de foame. 

# Băscase date 30 May 2014 08:05 +6

Pe Luju sunt publicate abuzuri securisto-basiste, iar comentariile trebuie sa fie succinte. Realitatea e ca bas a fost demis de 7,4 mil romani, la ultimele alegeri a obtinut 0,3 mil voturi, abuzurile securiste continua si tie iti curge din gura. Daca ai fi suspectat ca in domeniul meu de activitate ma bucur de un prestigiu international insemnat, ai fi avut si tu putin noroc.

# mircea date 30 May 2014 09:06 -9

aha. ia uimeste ne  ;-)

# Băscase date 30 May 2014 15:45 +3

Am un vocabular de 50 de cuvinte. Noroc de ruda lui Băsescu, Bercea Mondial, cam-i m-ai ezplica neste chestii.

# alerta pentru zglobiu date 29 May 2014 17:46 +8

nu lasati securistii lui dictatorul nebun basescu 8) sal faca nebun pe zglobiu un roman indignat ce la scuipat pe mincinosul comunist si securist :-* ;-) un terorist notoriu ce na furat voturile,banii,casele ,terenurile,flota cu gasca pdl care acuma nea luat si pnl,banditii sa raspunda daca ceva se intanpla cu baiatul in spital cai dau drogurii la ordinul procurorului calau -boxer cane de paza la basescu tradatorul tari :P

# mircea date 29 May 2014 18:15 -6

Unii spun c-ar fi un actor bun ! Eu va spun ca e o catastrofa , un ciumpalac ! Eu am mai vazut filme d-astea …cu aia care A FACUT GREVA FOAMEI 75 DE ZILE SI S-A INGRASAT 12 KG …DA, AIA AVEA STOFA, TATA ! Era cu gura plina de shaorma , cu perfuzia lipita pe mana (fara ac ) si ZICEA CA N-A MANCAT DE 75 DE ZILE ! Cand i-a vazut reporterul de labeunu pachetul cu shaorma …a zis ca are niste saruri pentru cazul ca lesina ! Actor adevarat Si nici n-a cerut mult 3000 euro ! Asta e in ciumpalac , si cere si mult ! Am vazut ce-a patit Mihai cu el ! Nu si-a invatat bine rolul ….cand l-a intrebat ce parere are despre Base , narodul a zis ca el il simpatizeaza pe base…ca l-a votat totdeuna …mihai ii tot zicea …Base e dusmanul tau ! …si el intreba ca vita …da ce mi-a facut? N-ai cu cine !… Ne mai trebuia o scena tare …ca sa-l terminam pe base …Cand i-a propus sa mai toarne o scena de senzatie … a zis ca lui ii e frica …si ca sa joace cascadorul si la sfarsit baga el fata zglobie in cadru …o

# Roberta date 29 May 2014 18:28 +11

Toti stim ca \"viata\" are o caserie unde mai devreme sau mai tarziu,fiecare are ceva de decontat.\"Flegma\" vietii e mult mai greu de suportat si produce pagube mult mai mari.  E doar o chestiune de timp !

# unul din lumea cea mare date 30 May 2014 04:15 +4

ptr roberta//oare crezi ca obama a vazut deja filmul?oare crezi ca/l pupa ca pe mos ion roata azi la warsovia?oare putin a vazut?cei care cunosc lumea diplomatica .......va imaginati ce a fost in cancelarii......de ce a facut imperiul raului asemenea deranj......va dati seama ce s/a comentat la brx,ce a zis ciocan si reding?sau merkelita........nici daca erau 100 de mii de politisti cu caschetele aruncate la cotroceni nu au facut cit scuipatul lui zglobiu

# Pisescu date 29 May 2014 19:48 -8

\"Judecatorul Lungu a fost numit in functie de Basescu in decembrie 2013\". Asa lujule, si daca nu era numit in fonctie de Basescu, cine mai putea sa mai numeasca un judecator in fonctie? Ca pleznesc daca nu sesizez CSM si Asoc Magistratilor Europeni despre aceasta nelegalitate !

# Rasputin date 29 May 2014 20:49 +3

Este foarte important sa se cunoasca daca exista proba (scuipatul) sau a fost numi o simulatie gesticulata de individul in cauza apoi exprimata si inventata de banditii comunisti impotriva omului nevinovat. Cum face dovada basescu ca a fost scuipat si in ce loc s-a pomenit cu flegma omului amarat si torturat in prezent de clica basista.

# ghey date 29 May 2014 20:52 +6

Cat scuipat a putut sa dea acel om din el ca sa-l lezeze pe basescu si spp-pistii lui  ori au fost doar stropiti din agitatia publica si s-au simtit a fi scuipati de acel om ?

# dank date 30 May 2014 08:33 -13

retardatilor juridici unde ati vazut voi sa se efectueze si sa se INTOCMEASCA expertiza psihiatrica in aceeasi zi cu savarsirea fapei?nu exista timpul material,te rogi de astia de la SML sa ti dea expertiza...cititi mai bn....s a sris ca se va intocmi in viitor o expertiza, iar daca mai exista una pt alte fapte nu are valoare pt ca expertza trebuie raportatat la fapta...cercetata...pt a afla daca are discernamant...sunt uimit de cata prostie e in tara asta...si cat de manipulati puteti fi de un articol scris de dragul de a scrie....numai lumea justitiei nu e asta..e lumea cancanului si a minciunii..si a bonavilor gen omul mare care are probleme cu justititia si a obiectivei care are probleme cu psihiatria...Multi care dau likeuri astora doi ar ramane uimiti sa i cunoasca cu adevarat p astia doi exponenti ai minciunii

# ion date 30 May 2014 10:29 +4

cert, ce i se intimpla lui zglobiu e o tragedie. in cazul asta aparatul represiv va functiona in forta, pina la capat, mai mult, se doreste mediatizarea intensa a cazului si a abuzurilor comise. vor mai fi evenimente atent gestionate mediatic, in acest caz. este un act declarativ, facut spre a intimida alte tentative de protest, un semnal ca s-a dat \"liber\" la abuz, daca abuzul serveste \"cauzei\". nu glumesc si nici nu lansez ipoteze. este practica comuna in manualul de \"inginerie sociala\", nu se poate schimba paradigma fara a \"educa\" subiectul. va fi unul dintre semnalele clare, ca cine nu se conformeaza, oricind poate fi internat.

# s date 30 May 2014 10:42 +3

Meriti nota 2 pentru ce realitate murdara ai descris. Dar cum ai dreptate primesti nota noua. Penalizare un punct pentru ca ai scris doar concluziile. :cry:

# CONTROL date 31 May 2014 08:40 0

Pentru inf. unbr Florea Fac av. trad. evaziune fiscala? Cum declara veniturile si cand? De ce nu verifica nimeni  contractele depuse in dosare ,chitantele ,si sumele declarate pentru impozitare! Este dezastru ,vb.de sume care depasesc orce imaginatie...De asta le este frica de intrarea in LEGALITATE . Sunt cazuri care au atras atentia organelor fiscale si nu este bine deloc. Vb, cumva de o complicitate? Cand se face un control la CAA, si o descarcare de gestiune? CATI or sa ajuga la brutarie.1. Prezentati fiscului ,formularul de contract(cotor) care ramane la cabinet. 2. Declaratiile  200 pentru fiecare an de activitate. 3. Organele abilitate verifica dosarele din instanta si sumele corespunzatoare coroborate cu declaratia 200 , adaugam copiile la chitantiere . 4. Verifica ANAF-ul care este suma platitita de fiecare CAV, reprezentand CASS. 5. Astept comentarii ,injurii, dar si unul curajos cu actele sa faca dovada contrara. Adica platile sunt conforme cu realitate .Noroc Bun!

# nicu tiberiu date 31 May 2014 08:43 +1

Un audit la casa de pensii ar fi necesar! mafiotu Nicu Tiberiu este ales pe viata sa-si bata joc de banii nostri!

# niciodata date 31 May 2014 08:59 0

Nu se va face nicicand, INTOTDEAUNA la o asemenea cerere. FLOREA raspunde  automat ,,Sunteti culmea ACUM?\" nu avem timp de tampenii -LUptam cu avocatura CLANDESTINA/ FIISCUL???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva