gandul.ro
31 mai 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Mircea Beuran – un nou sezon de tele-justitie?

Scris de: Adrian NASTASE | pdf | print

14 februarie 2020 14:00
Vizualizari: 2093

Perdelele de fum” au mai fost folosite de guvernele de dreapta, in RomAnia, pentru a deturna discutiile de la chestiuni delicate, economice sau sociale ale guvernarii. Ne aducem aminte de felul in care au fost utilizate “catusele”, tele-justitia in regimul Basescu. Ca “martor”, pot vorbi mult despre asta…


 

In primul mandat al lui Iohannis, am avut guvern tehnocrat + guverne PSD. De aceea, a fost nevoie de o alta strategie a dreptei (Iohannis +PPE) – demonizarea stangii.

In al doilea mandat Iohannis (cu guvernul “sau”), se revine la vechea strategie. Dupa o scurta etapa de lupta impotriva criminalitatii, se revine la anti-coruptie. Tipetele, in strada, ale unui Ungureanu anuntau lucrul asta iar retinerea doctorului Beuran o confirma. “Perdeaua de fum” trebuie sa acopere “privatizarea” sanatatii, ordonantele de urgenta date, in vrac, “noaptea, ca hotii”, circul numirii guvernelor destinate sa cada, “clasarea” caselor lui Iohannis.

Recunosc, sunt subiectiv in ceea ce-l priveste pe doctorul Beuran. Il cunosc si il apreciez. Am lucrat impreuna in guvern dar, mai ales, l-am stiut alaturi de mine, in clipe grele, la Spitalul Floreasca, in 2012.

Ar fi stupid din partea mea sa ma pronunt acum in legatura cu denuntatoarea sa, cu veridicitatea afirmatiilor legate de concursul de la IMF, cu planurile de realizare a spitalelor regionale, a unui nou campus pentru IMF, cu timpul liber al ministrilor sanatatii dar mi se pare ca a pune catuse mainilor de chirurg – ce a salvat sute de vieti – ale doctorului Beuran este ca si cum ai amputa mainile unui violonist. Cui foloseste acest lucru? Pentru unii medici ar putea sa para o noua invitatie de a pleca din tara.


Sursa: adriannastase.ro

Comentarii

# DOREL date 16 februarie 2020 17:02 +6

Cum, Adriene, cui foloseste executia lui Beuran, foloseste tandemului format din romanii Iohannis - Orban pusi acolo de stim noi cine sa mai arunce o lopata pe cosciugul Romaniei. Pentru ca, vrem-nu-vrem, ne place ori nu, Romania a fost de mult asasinata economic, urmeaza ingroparea ! Si b): sa multumim pentru asta romanilor din servicii si instante care si-au adus aportul la asasinat ! P.S. Pleonasm asumat. Parerea mea ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 140
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.05.2020 – Birchall face pe profesoara. Negulescu se bate cu caramida in piept

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva