29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ORFELINATUL ROMANIA – Judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti reactioneaza dupa noile restrictii impuse in Romania: “Inteleg ca de luni eu nu mai am dreptul la munca, fiind 'abrogat' art.41 din Constitutie! Inteleg ca de luni va trebui sa ii explic copilului meu ca vom trai din alocatia lui... Tot de luni va trebui sa explic si bancilor ca nu voi mai putea sa achit ratele. De luni eu voi fi un apatrid!” (Restrictiile)

Scris de: G.T. | pdf | print

22 octombrie 2021 19:09
Vizualizari: 11115

Traim in orfelinatul Romania. Constatarea ii apartine judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti, care a reactionat dupa noile restrictii anuntate de autoritati, vineri, 21 octombrie 2021, printre care si conditionarea accesului in institutii publice sau private de prezentarea certificatului verde. Adica doar persoanele care sunt vaccinate sau au trecut prin boala pot intra in asemenea institutii (restrictiile sunt atasate la finalul articolului).


 

Noile reglemantari introduse sau propuse sunt insa in contradictie cu Constitutia Romaniei. Amintindu-si de anii in care tatal sau era saltat periodic de Securitate, iar ea amenintata, ca va sfarsi la orfelinat, Madalina Afrasinie atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra abrogarii art. 41 din Constitutie:Dreptul la munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupatiei, precum si a locului de munca este libera”. “De luni eu voi fi un apatrid!”, concluzioneaza Afrasinie.


Iata comentariul judecatoarei Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti:


“Ganduri amare printre randuri...

Iti mai aduci aminte, tati?

Securistul care 'te astepta' la ora 15.30, in fiecare zi ca sa te duca 'la discutii', imi spunea: 'vei sfarsi la orfelinat'...

Tati,

De luni, orfelinatul se va numi Romania...

Inteleg ca de luni eu nu mai am dreptul la munca, fiind 'abrogat' art.41 din Constitutie!

Inteleg ca de luni va trebui sa ii explic copilului meu ca vom trai din alocatia lui...

Tot de luni va trebui sa explic si bancilor ca nu voi mai putea sa achit ratele.

De luni eu voi fi un apatrid!

 

* Cititi aici noile restrictii introduse si propuse de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

Comentarii

# Daniela date 22 octombrie 2021 20:09 +19

De luni ppt fi pusi in libertate si arestatii preventiv? Caci avoxatii nevaccinati nu pot fi primiti in instante...si nici procurorii de sedinta nevaccinati..Si atunci unde se vor tine sedintele de judecata..Poate in stradă???

# Lita date 22 octombrie 2021 21:25 +137

Ce e asta, hotarare sau lista de propuneri? Hotarare CNSU nr. 91 / 22.10.2021 Art.1 - (1) Se propune ...Art.2 - (1) Se propune ... Art.3 - (1) Se propune ...Art.4 - (1) Se propune ... Art.5 - (1) Se propune ...Art.6 - (1) Se propune ...Art.7 - (1) Se abilitează ...Art.8 - (1) Se suspendă ...Art.9 - (1) Se propune ...Art.10 - Măsurile prevăzute în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor...

# Pintea date 22 octombrie 2021 21:42 +69

Nu un apatrid, ci un cetatean român îngenuncheat, zdrobit de o gașcă de servili si aserviți unor interese straine de binele cetateanului care susține totuși un stat putred, gata sa isi rupă eșafodajul de legi. Ei sunt apatrizi, pentru ca ei nu au Țară, nu au vatră, nu sunt patrioți, nu au valori, nu fac altceva decat sa imite ca maimuțele, sunt niște decerebrați, niste impotenți, nu au curaj si fermitate, nu se gandesc decat ce și cum să mai vândă, ca să li se îngroașe conturile. Așa ca, dvs sunteți un cetățean român adevărat, nu ei, pt ca aveți o Țară! Gașca asta nu e ȚARA noastră!

# . date 22 octombrie 2021 21:49 +35

Da, ffff. buna reactia doamnei judecator. Si eu sunt un modest slujbas si sunt in aceeasi oala cu doamna judecator. Problema care se mai pune este urmatoarea. Ce te faci daca esti alergic la foarte multe medicamente, de genul penicilina, Cfort, paracetamol, algocalmin, ser fiziologic,etc. Cine imi garanteaza mie ca lichidul acela din seringa nu imi provoaca soc anafilactic ? S-au gandit nazistii cocotati vremelnic in fruntea statului ca exista si oameni care nu pot lua pastile, care nu au voie sa faca o injectie, care au deja l activ mai multe socuri anafilactice? Stiu acesti nazisti ca daca nu esti perfuzat corespunzator, intr-un minut si jumatate mori ? Stiu nazistii ca mor oameni in casele lor pentru ca le este teama sa mearga la spital sa se trateze, sa-si faca dializa, tratamentul de cancer ? O sa-i ajunga blestemele oamenilor ! Incepe Postul Nasterii Domnului. Nu ma injectez ca nu pot, sunt alergica, asa ca voi fi data afara din sistem. Am sa postesc post negru.

# . date 22 octombrie 2021 21:51 +21

Am sa postesc post negru,ca n-am sa am ce manca. Am sa citesc Psaltirea. Sa se aleaga praful si pulberea de nemernicii care imi incalca dreptul la viata! Codul de ;la Nuremberg e calcat in picioare. Pai erau mai de treaba nazistii vechi decat cei din fruntea tarii !

# Neanae date 22 octombrie 2021 21:56 +61

Doamna Afrasinie, afara nu va poate da nimeni! Toți cei din justiție/magistratura ca și din alte sectoare mai puțin sensibile (ca medicii și pompierii), stați acasă o săptămâna! TOȚI! NU PUTEȚI FI CONCEDIAȚI! Justificati cu stare de alerta anti Covid, v-a luat strănutul și aveți 37 de grade! Limita de observat! Succes Atâta insistemta pt “vaccin” e foarte dubioasa. S-a descoperit ca vaccinatii emit un cod bluetooth! WOW - vizionati documentarul francez transmis de France 1 PRIMUM NON NOCERE! Dați pe google! Treaba e inexplicabila, dar ușor de presupus rolul “vaccinarii”… Vaccinatii sunt sub control …. SUPERBA IPOTEZA

# Republika Utopică Rroemenika - Țara Babuinilor Scelerați date 22 octombrie 2021 22:03 0

1. „Klaus Iohannis a făcut câteva precizări la Consiliul European privind prețurile la energie. "Noi știm de acasă că avem o problemă cu prețurile la energie, mai ales cu prețurile la electricitate. Adevărul este că noi am găsit acasă soluțiile pentru familiile cu venituri mici, familiile vulnerabile cum se spune.", a declarat Klaus Iohannis. Președintele României a explicat că "avem o legislație gata pregătită și vor fi compensate facturile, vor exista posibilități de amânare." "Deja am rezolvat problema pentru lunile următoare la noi acasă.", a subliniat Iohannis.”

# Republika Utopică Rroemenika - Țara Babuinilor Scelerați date 22 octombrie 2021 22:04 0

2. „Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a propus, vineri, ca indiferent de rata de incidență din localitate să se impună restricții de circulație de la ora 22.00 până la 5 dimineața. Iată Hotărârea numărul 91 cu restricțiile: […] Art. 6 (1) Se propune ca accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării, cu obligația de a verifica la intrarea în locație, prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID-19 care va fi scanat de personalul propriu, ...

# Republika Utopică Rroemenika - message to Cseke Attila date 22 octombrie 2021 22:05 +42

3. Restricționarea accesului în instituțiile publice e o MEGAPROSTIE Ceke, ca unul care te-am lăudat recent și ca unul care am afirmat că ungurii sunt singurii oameni serioși din țara asta, trebuie să afirm că treaba aia cu instituțiile publice e o PROSTIE TULBURĂTOARE! „Se propune ca accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării, cu obligația de a verifica la intrarea în locație” Gîscane, uiți, de exemplu, că de pe 1 nov. intră în vigoare Legea 216/2021 și o să fie puhoi de lume care or să meargă la primării să ia, să completeze și să depună PÂNĂ PE 20 NOV, cererea și declarația pe proprie răspundere privind acordarea ajutorului pentru încălzire / subvenției la energia termică și electrică.

# Republika Utopică Rroemenika - message to Cseke Attila date 22 octombrie 2021 22:06 +56

Oare cum și-au imaginat mințile bolnave din guvernul ciu-ciucă că o să ia / completeze / depună cererea respectivă babele, moșnegii, sărăntocii, văduvele, orfanii, morții, răniții și dispăruții? PRIN DEMATERIALIZARE ȘI TELEPORTARE! Căci un act normativ de rang inferior – Hotărâre CNSU sau HG – interzice accesul întru exercitarea unui DREPT stipulat într-un normativ cu rang ierarhic superior – o Lege ! Măi oameni buni, pe care v-am lăudat că sunteți sănătoși la cap, rogu-vă să fiți exact așa cum am sperat că sunteți: SĂNĂTOȘI LA CAP ȘI LUCIZI ÎN ACTUL ADMINISTRATIV!

# Republika Utopică Rroemenika - message to presidency.ro date 22 octombrie 2021 22:07 +60

Plăvanne, n-ai găsit nici o soluție și nici n-ai rezolvat nimic În țară te-au ftut nite babuini administrativ care s-au pishat pe vorbele tale sforăitoare, anulând dreptul legal stabilit printr-in mizerabil infranormativ! Hip-hip-uray! Republika Utopică Rroemenika – Țara Babuinilor Administrativi Scelerați! Mica publicitate: vând 100 kg de logică elementară, Preț promoțional – 0,50 bani kilogramul – pentru persoanele aflate în funcții publice executive!

# Nicolae Clivet date 22 octombrie 2021 22:11 -143

Parerea mea ca doamna Afrasinie ar trebui sa se vaccineze.Merita sa riste salariul de 5000 de euro? Sincer va spun, pentru atatia bani pe luna mi-as face in fiecare luna vaccinul. Pe mine m-au adus in situatia asta, de a accepta vaccinarea in fiecare luna si pt 1000 de euro, colegii magistrati ai doamnei procuror si medicii care au actionat la ordinul procurorilor DN A. Pana si medicul de familie mi-a anulat concediul medical de care beneficiam de drepr.Deci sfatul meu pentru doamna judecator este sa se sacrifice si sa se vaccineze. In acest fel doamna o sa aiba in continuare salariul sin pensia de serviciu iar justitiabili o sa beneficieze in continuare de un judecator drept. Poate ca merita si romanii un sacrificiu facut de doamna judecator pentru a o avea in continuare in instante si nu numai. S pentru # Daniela, ii transmit sa stea linistita ca se gasesc sute de avocati vaccinati, din oficiu.

# FOST JUDECATOR date 22 octombrie 2021 22:30 +20

GENERALUL AMERICAN, NEGRU , CU 4 STELE, LLOYD J. AUSTIN III AJUNS PRIMUL GENERAL NEGRU SECRETAR DE STAT AL APĂRĂRII AL USA A VENIT LA BUCUREȘTI SĂ DEA ORDIN DE LA STÎPÂNII LUI SĂ FIE PROPUS ȘI ALES GENERALUL CU 4 STELE NICOLAE CIUCĂ, FOST ȘEF AL STATULUI MAJOR GENERAL AL ARMATEI, ÎN PREZENT MINISTRU APĂRĂRII NAȚIONALE.PSD A PRIMIT ORDIN AMERICAN SĂ SUSȚINĂ GUVERNUL GENERALULUI NICOLAE CIUCĂ, PENTRU CĂ ROMÂNIA, ȚARĂ PREPONDERENT ORTODOXĂ, NU SE VACCINEAZĂ. JUSTIȚIA ROMÂNĂ A MURIT CU CERTIFICATUL VERDE...CEI FĂRĂ CERTIFICAT VOR FI JUDECAȚI DE JUDECĂTORI CU CERTIFICAT, NU MAI EXISTĂ IMPARȚIALITATE, ACTUL DE JUSTIȚIE NU MAI EXISTĂ !

# Neanae date 22 octombrie 2021 23:57 +145

Dle Clivet, se vede ca nu frecventați persoane cu principii și cu demnitate. Care nu se VÂND și care lupta pentru drepturi și valori. Cred ca sunteți capabil sa apreciați persoane din infrastructurile sanitare care spun ca nu sunt locuri in spitale, dar cu COTIZATIE se poate face rost!Ei da, sunt in stare sa facă bani!!! DENUNTATI ASEMENEA SITUAȚII? Sigur nu ați înțeles pentru ce lupta Doamna Afrasinie! In niciun caz pentru menținerea salariului … Ci pentru menținerea dreptului de a alege, a demnității. Dânsa nu vrea ca alții sa-i impună ce sa facă fiindcă ȘTIE CE TREBUIE SA FACĂ. Este o persoana care lupta si pentru ceilalți … nu pt propriul beneficiu! Asta o fac meschinii si hienele cu chip de om!

# Magistrații nu citesc că-i obosește date 23 octombrie 2021 01:56 -113

Se confirmă proasta obișnuință a magistraților de a nu citi nici măcar un rând din dosarele / hârtiile / actele ce le au în față! :eek: Articolul 6 alineatul 1 din proiectul hotărârii CNSU spune CLAR: „Se propune ca accesul tuturor persoanelor, CU EXCEPȚIA ANGAJAȚILOR, în incintele instituțiilor...” :lol: Unde e bolovanul de sare pe care o să-l prăvălească pisica în capul copilului? :eek: Fiat Iustitia, ruat caelum! (chiar și fără a citi dosarele)

# maxtor date 23 octombrie 2021 04:48 0

1.cum ati putut judeca si da pronuntari fara SEDINTE PUBLICE SOLEMNE?/2.sa numim respectivele explicatii ca fiind "primii pasi in Drept"-are dreptul sa ceara marirea alocatiei si a pensiei(trebuie dublare la prima strigare!).

# maxtor date 23 octombrie 2021 05:21 -7

problema cu secretaru e data de numele lui:ar suna bine Lord Lloyd James Austin III ....yes sir!

# imun/teanu date 23 octombrie 2021 07:15 +14

Doamna!, de peste 10 ani am spus, si oficial, pe unde-am putut, asta, ca sunt "Apatrid Roman in Propria Tara" /ARPT. Intai lui Ponta, cand era Prim, apoi Catalinului Predoiu, cand ministru, ca si-n alte demersuri la fel. La conduceri racaind sa ajunga numai canalii. Poate insa v-ati dat seama si Dvs. ca esentiala in aceasta cloaca este insasi "justitia", cum a ajuns ea acum, cu cateva exceptii pe care o majoritate putreda (dintre dvs.) se lupta s-o anihileze. Si se pare abia-i inceputul.

# Fortăreața date 23 octombrie 2021 10:00 +19

Cei care am hotarât pentru noi înşine într-un anume fel, NU TREBUIE SĂ CEDĂM presiunii prigonitorilor. Să facem după cum ne îndeamnă SUFLETUL NOSTRU, să trăim cu DEMNITATE prigoana lor, să NU lăsăm frica lor netrebnică să-şi facă cuib în inimile noastre. Si tot ce ne vor da nouă ca pedeapsă, le va surpa lor puterea , şi înmiit vor fi "răsplătiți"...!

# Neanae date 23 octombrie 2021 11:36 +57

Uluitor cum insista unii sa o “înfunde” pe Dna Afrasinie. Se adauga o entitate anonima “magistrații nu citesc ca-i obosește”. Aceasta entitate citeste dar NU PRICEPE, ca nea Clivet. Bey tavarishi, Dna Afrasinie NE APĂRA PE NOI, LUPTA PENTRU DREPTURILE NOASTRE ALE TUTUROR. Nu vreau sa va jignesc, dar o fac ca vi-o meritați. Sunteți teribil de limitați neînțelegând ca pe Dna Afrasinie nu o interesează DOAR PROPRIA PERSOANA, așa cum faceți voi, iar celorlalți le dați imbold sa facă ciocul mic ca sa se salveze … DOAMNA AFRASINIE ACTIONEAZA IN SPIRITUL JUSTIȚIEI ȘI A DREPTURILOR TUTURORA! Și a domniilor voastre in timp ce va fofilați prin umbra vieților voastre de frustrați.

# FOST JUDECATOR date 23 octombrie 2021 12:12 +34

PENTRU DOMNUL MAXTOR: USA E REPUBLICĂ ȘI NU SE POATE ADRESA CU APELATIVUL "SIR", MAI ALES CĂ GENERALUL NEGRU A VENIT SĂ NE IMPUNĂ DIN AMERICA PE CINE LE FACE JOCUL LOR LA MAREA NEAGRĂ, UN FOST GENERAL ROMÂN DIN AFGANSITAN, CIUCĂ-MĂCIUCĂ, CARE A LUPTAT PENTRU YANKEI.ORA 12, OMUL NEGRU A VENIT...NU "SIR"...INAMICII MASCAȚI CU ZÂMBET FALS, CA JOHANNIS, OMUL CU ZÂMBETUL PE MASCĂ, NU MERITĂ ADRESAREA "SIR"...MERITĂ ȘTREANGUL SPIONILOR/TRĂDĂTORILOR...

# maxtor date 23 octombrie 2021 14:03 -135

@Magistrații nu citesc(adica Edelweiss?)-magistratu' se sustrage "controlului de securitate",vezi C.A.P bucuresti si "portile de fier";il prezumam inarmat cel putin cu un cutzitash pentru deschiderea corespondentzei;partea cu "public" e buna si la aprecirea generala/evaluarea starii psihice sau psihiatrice,subiect in formularea apararilor.....(idealul e de plus/minus infinit la votare).("hartiile" se numesc documente,in general,au traseu birocratic).(in privinta portal.rol.ro-e ca aici,mai o manipulare mai o cenzurare;nu are protocol https nu face nici cat o hartie igienica nefolosit;daca are protocol securizat poate iese cu scandal-e transfer de date cu caracter privat).

# maxtor date 23 octombrie 2021 14:08 -71

mai in serios:la circul de stat accesul e cu bilet si certificat verde,in curind;prin instantze se presupune,in baza SEDINTEI PUBLICE SOLEMNE cica circul este gratis si universal!(de fapt judecatorilor LE ESTE FRICA DE PUBLIC,te mai nimeresti prin sali si AIA se trezesc sa te intrebe de una si de alta,aiurea).

# MN date 23 octombrie 2021 16:00 +35

sa fim mandrii ca avem in justitie asemenea om o felicit pe aceasta doamna si pacat ca traeste, munceste printre lichelele din magistratura. felicitari si doamnei judecator Stoicescu si doamnei Lupea dar si doamnei jude Garbovan. o vrea dumnezeu sa scapam de ei si dupa aia vom mai vedea noi ce si cum vom face cu ei

# ZC date 23 octombrie 2021 21:04 +74

# MN sa fii tu mandru cat vrei tu, insa daca o sa ajungi in instanta o sa-ti dai seama cum se scrie Dumnezeu, pentru ca numai El te poate ajuta la o judecata in injustitia din Romania. " sa fim mandrii ca avem in justitie asemenea om o felicit pe aceasta doamna si pacat ca traeste, munceste printre lichelele din magistratura. felicitari si doamnei judecator Stoicescu si doamnei Lupea dar si doamnei jude Garbovan. o vrea dumnezeu sa scapam de ei si dupa aia vom mai vedea noi ce si cum vom face cu ei"

# Golan date 23 octombrie 2021 21:53 0

D-na judecator,in general spune adevarul,dar aci a gresit,intrucat sustine ca apatrizii nu au dreptul la munca,ceea ce nu corespunde realitatii.Eu am fost mult timp apatrid,fiindca n-am vrut din copilarie sa fac armata si sa pun mana pe arma,insa am lucrat si la stat inainte de lov.de stat din '89,precum si la o societate pe actiuni din domeniul constructiilor dupa anul 1991.Am cerut totusi redobandirea cetateniei dupa anul 1995 si am reprimit-o imediat,fara probleme.

# @maxtor - găsitor al Pasării Albastre a Fericirii (”K-Pax”) date 23 octombrie 2021 23:38 +54

Ce-ți mai place, bursucule, să arunci fitile, petrade și bombe! Care este elementul indubitabil funcție de care ai legat postarea ăluia de numele meu? Doar pentru simplul fapt că ambele comentarii se referă la art 6 din Hot. 91/2021? Maxtore, dacă 2 oameni interpretează aceeași arie de Paganini, unu la Vienna și altul la Singapore, asta înseamnă că sunt colegi de orchestră? Zăpăcitule, eu am enunțat un conflict între 2 normative de rang diferit, dar pe care nu l-am aruncat în capul Mărunțicăi. M-am conformat și l-am expediat pe FB ministrului Cseke Attila (mesaj citit) precum și prin mesaj adresat Celui mai Clăpăug Plăvann, prin mesaj adresat presidency[dot] ro. Ia du-te pe blogul meu și vezi conformitatea celor 2 expediții. În concluzie: de altă dată încearcă s-ți pui pripon gurii atunci când aceasta vorbește în nesincron cu cognitivul minții!

# reno date 24 octombrie 2021 10:11 -371

Doamna Madalina Afrasinie emigrati daca nu va convine sau vaccinul este solutia

# MAGISTRATII/AVOCATII/MEDICII/ZIARISTII/POLITICIENII CE SPUN? date 24 octombrie 2021 13:06 +12

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/caught-national-institutes-of-health-pull-report-proving-covid-vaccines-killing-kids-via-myocarditis CAUGHT: National Institutes of Health „Pull” Report PROVING Covid-vaccines KILLING Kids via Myocarditis https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/1-000-lawyers-and-10-000-doctors-have-filed-a-lawsuit-for-covid-19-vaccine-violations-of-the-nuremberg-code 1,000 Lawyers and 10,000 Doctors Have Filed a Lawsuit for COVID-19 „Vaccine” Violations of the Nuremberg Code https://www.reuters.com/article/factcheck-icc-israel-covid-idUSL1N2LM2FS Fact Check-International Criminal Court has yet to assess merit of a claim regarding Israel’s COVID-19 vaccination programme https://www.icc-cpi.int https://www.icc-cpi.int/about/how-the-court-works

# Neanae date 24 octombrie 2021 13:32 +51

Bravo Nea Reno! Va felicitam mulți, cam toți “nevaccinatii”, ca v-ați CODIFICAT! Noi ăștia mulți nu împingem, nu frânăm, nu amenințăm si nu emarginam pe nimeni. Categoria din care faceți parte ne acuzați de violență. Bun, dacă voi continuați sa va #ăkați pe principiile noastre - DA, SUNTEM MULȚI CARE NU ACCEPTAM OBLIGATIVITATEA A CEVA CONTRA A ALTCEVA PENTRU CARE EXISTA TRATAMENT - e posibil sa va dăm o mamă de bătaie cu bice pe Kur până vă #ăkați pe voi. Dacă oți mai trăi până ne organizăm in trupe de biciuitori! Soluția ca sa scapi e sa emigrezi. Marș ra#at cu ochi … Du-te cu Arafat in Palestina ca aveți treaba pe acolo! Păcat ca de rezultatele luptei dnei Afrasinie pentru libertăți (de altfel Constituționale si Internațional valabile - vezi Convenții Oviedo si Nurenberg) beneficiază și teroriștii cretinoizi ca matale!

# Coboare Pacea! date 24 octombrie 2021 14:21 +4

Câtă vrajbă, Doamne, câtă vrajbă...! Înțelepciunea şi înțelepții s-au dus... şi au rămas doar soclurile încrîncenării şi scrâsnirii din dinți... credința-i puțină in inimile noastre, frica e mare, gurile şi vorbele-s mari, dar faptele ramân doar nefapte căci, Doamne , nevredenici de ele suntem...!

# maxtor date 24 octombrie 2021 14:30 -45

edel nu e chiar unicat,deci!(e de bine!)[email protected] nevoie de un argument(critic) in favorizarea unei auto-sentintze(nu cea mai buna):UBI BENE TIBI IBI PATRIA!

# maxtor date 24 octombrie 2021 14:37 -37

@edel-nu asa te invartzi de mandat "d-ala"(pe securitate....)https://www.luju.ro/static/smiles/lol.gif nu la csgze******e...

# Edelweiss - Zicălaș de măscări, ocări și sudălmi TM date 24 octombrie 2021 16:48 +11

@ bursucului maxtor: buey prostule, retractează-și imediat spusele și cere-ți scuze public, că te identific și te chem în acțiune în răspundere civila delictuală. La comentariul încriminat a reacționat vehement Neanae. Tu, nărod inconștient, ai aruncat „o bombă” prin care, fără nici un suport de temei, ai aruncat respectivul comentariu în cârca mea. Ori, deja mi-ai produs deservicii de imagine fiindcă Io* dintotdeauna am avut o relație de amicală și cordială comunicare cu Neanae! Așadar, agariciule, IMEDIAT efectuează o acțiune voluntară prin care să-ți scoți bolovanul aruncat în știoalnă. Ceea ce ai făcut tu se înscrie exact în înțelesul scheciurilor declamate de Toma Caragiu: „bursucul aruncă bomba / Ca să-mi taie mie trompa”. //p.s. și dacă ești tulburat cu căpuțul, du-te draaqului, amice, și nu mai polua inutil atmosfera forumurilor!

# Ghita Bizonu' date 24 octombrie 2021 18:30 0

S-ar putea sa ma insel insa patraizii au ceva drepturi recunoscute de la conventia Nansen incoace... INsa lasand la o parte "drepturile" samde ect . discriminarile si alte asemenea .. de mnu va vaccinati ? Eu , cu Covidu facut in dec anuul trecut am si rapelul cu Pfizer. Bun, nu ma incanta chiar asa de mult vaccinu asta (tehnologie noua neverificata!) insa e doar inca un vaccin. Ca am facut destule din copilarie pana acum. Si trebe sa va spui ca am ceva scoala .. inclus o diploma de drept (de pe vremea cand se intra .. greu. 18 si o ciosvarta pe loc eram cand am intrat!). Ca sa zic asa sunt "vacinat" sub multe sensuri si intelsuro. Nu va inteleg - pareti a fi inteligenta, sigur nu sunteti ereditar analfabeta dar, totusi ... ? Dupa parerea mea, sa fii azi nevacinat este ca si cum te-ai duce cu cutitiul in maneca la o bauta cu prietenii . Chiar mai rau ..A da! nu port cutit ca nu se stie ... (uneori mana poate fi mai rapida decat gandul )

# Pentru toți agaricii din tagma lui maxtor - proba verității date 24 octombrie 2021 23:31 +16

Agariciule, tu prin comentariul tău tendențios NU AI ADUS NICI UN STROP DE PROGRES SOCIAL. IO*, cu mesajele mele, am impresia că am făcut însutit și înmiit față de tine. Iacătă art. 9. pct 10 din ”Măsurile pentru diminuarea impactului de risc”, cuprinse în HG 1130/2021 și o să pricepi de ce NICIODATĂ TU - PLFRICI PARAZIT - n-o să te poți trage de brăcinari cu mine: ”10. se instituie obligația instituțiilor și autorităților publice, operatorilor economici și profesioniștilor de a organiza activitatea astfel încât să asigure, la intrarea în sediu, în mod obligatoriu, triajul epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor, atât pentru personalul propriu, cât și pentru vizitatori, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne, emis în temeiul art. 13 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;”

# maxtor date 25 octombrie 2021 15:26 -21

@io*-poate nu ai inteles fondul(alrahatu ii vrea pe toti in pozitia "capra",spune tu pe cine vrea alrahatu):de accesul in spital raspunde X, de accesul in instanta raspunde Y, de accesul in biserica raspunde W:cine sint X,Y,W?.

# Edelweiss date 25 octombrie 2021 22:17 +21

Nu e NICI UN FOND AICI! Ai azvârlit bolohanu-n știoalnă, atribuindu-mi aiurea paternitatea unui comentariu, aștept să retractezi vorbele nesăbuite. Nu o arde pe-a niznaiul, colindând bucolic pe Câmpiile Elizee ale deturnării atenției! Intră în știoalnă și extrage-ți bolohanul ce l-ai prăvălit!

# Iacătă adevăratul fond al postarii mele 22.04 - 22.06 date 25 octombrie 2021 22:55 0

Conflictul semnalat în cele 4 calupuri ale postării deja face obiectul Hot. CNSU de azi, nr. 94/25 oct. 2021 care spune la Art.2: „Se propune exceptarea de la măsura de interzicere a accesului în incintele instituţiilor publice centrale şi locale, regiilor autonome şi operatorilor economici cu capital public, aplicabilă persoanelor care nu fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau nu prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore şi a următoarelor categorii: [...] c) persoanele care necesită acces la servicii medicale şi prestaţii sociale; [...]” :-? Acuma pricepi de ce tu, marțafoiule, nu vei putea concura niciodată cu mine pe linia eficienței demersului civic? Fiindcă tu ești doar un lehău poltron, ascuns în spatele unui keyboard.

# maxtor date 26 octombrie 2021 17:17 -26

"c) persoanele care necesită acces la servicii medicale şi prestaţii sociale"-PUBLICUL nu necesita acess la nimic,NU NECESITA, e doar la simpla sa apreciere,aici e shpilu:"publicul" poate fi oricine,oricare,nu e o paiatza de carpe ci un om,nu-i dai prescriptii(medicale sau legale) PREVENTIVE.

# Hy Seek Tear, băi prostovane cu talangă! date 26 octombrie 2021 18:50 0

Hai că deja mi s-a aplecat de-atâta scârbă ce mi-ai produs. Tu patetic, ascuns în spatele unui display, ai rezultat ZERO în ceea ce privește eficiența civică a acțiunii tale. Doar comentarii inutile și tendențioase, la adresa altor persoane. Io* am dovedit că POT, alături de alte voci valide ale societății civile REALE, să semnalez o disparitate în 2 normative de rang inegal. În momentul apariției HG CNSU 91/2025, preluată în HG 1130/22.10.2021, a apărut O PROSTIE TULBURĂTOARE. În urma activității de petiționare informală, EU ȘI ALȚII ASEMENEA MIE, am reușit să introducem rectificarea cuprinsă în Hot. CNSU nr 94 și integrată în art. 12, alin. 4, lit. c) din HG 1161/25.10.2021: Citește, băi marțafoiule rezultat concret și tacă-ți fleanca aia nenorocită!: „Accesul persoanelor, cu excepția PERSOANELOR CARE NECESITĂ PRESTAȚII SOCIALE...” (HG 1161/ 25.10.201): Dispari în borta ta infectă, șobolan turbat de catacombă!

# Băi P-lă cu creengi, date 26 octombrie 2021 18:59 0

Io*, postac anonim și zicălaș de măscări, ocări și sudălmi, și mulți alții asemenea mie (căci n-am pretenția exclusivității acționale) AM REUȘTI SĂ PERMITEM ACCESUL AMĂRÂȚILOR ÎN INSTITUȚII PUBLICE ÎNTRU REALIZAREA UNOR DREPTURI DE PRESTAȚII SOCIALE. Tu, că-cănar impertinent, CE AI REUȘIT SĂ REALIZEZI, în afară de scârbă, dezgust și oripilare?

# maxtor date 26 octombrie 2021 23:41 0

cu o florica a campului nu se face primavara!"ACCESUL AMĂRÂȚILOR" nu conteaza!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva