7 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PAPAGALI SI CORUPTI – Judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis nimiceste inamicii SIIJ: „O adunare de papagali repeta ca sectia e dusmanul nr 1 al independentei magistratilor... SIIJ e cel mai mare dusman al politicienilor corupti, dornici sa controleze magistratii... Dragi politicieni, cand veti ajunge victime colaterale, judecati de un om terorizat in baza unui protocol, sa nu va plangeti. Nu va mai fi nimeni sa v-asculte. Vom fi toti la munca la noul canal”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

22 ianuarie 2021 14:55
Vizualizari: 8249

Fanaticii care tin mortis sa distruga Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) sunt doar niste bieti papagali sau – chiar mai grav – o adunatura de corupti, care vor cu tot dinadinsul sa controleze judecatorii si procurorii, santajandu-i cu dosare penale.Zdrobitoarea acuzatie a venit vineri, 22 ianuarie 2021, din partea judecatoarei Adriana Stoicescu (foto), purtatoarea de cuvant a Tribunalului Timis, in contextul binecunoscutului scandal din coalitia de guvernare, in care PNL si USR trag cu dintii pentru inchiderea SIIJ, in timp ce UDMR inca are indoieli in aceasta privinta.

Nimicirea SIIJ nu va insemna altceva decat intoarcerea magistratilor sub cizma DNA, aceasta putand lejer, la fel ca inainte, sa-i santajeze cu dosare penale pe judecatorii si procurorii care nu dau solutii pe placul Directiei Nationale Anticoruptie, a subliniat Adriana Stoicescu.

Fosta presedinta a Tribunalului Timis a avertizat ca politicienii care acum dau asaltul la sectia speciala nu vor intelege importanta SIIJ decat in ipoteza in care ar ajunge ei insisi victime ale unei executii judiciare, iar judecatorul chemat sa solutioneze dosarul va fi la randul lui santajat de catre DNA cu un dosar penal.

In acelasi context, Stoicescu le-a atras atentia talibanilor anti-SIIJ ca, in loc sa acuze sectia speciala de ineficienta, mai bine ar modifica legea, astfel incat unitatea de parchet sa beneficieze de o mai generoasa schema de personal si de structuri teritoriale.


Prezentam mesajul de pe Facebook al judecatoarei Adriana Stoicescu:


Nimic nu poate distruge apetenta politicianului roman pentru minciuna.

Pentru ca numai asa se poate explica obsesia pentru desfiintarea sectiei speciale.

Inconsecventa discursului public si aberatiile exhibate cu o seninatate greu de egalat ascund, de fapt, dorinta obsesiva pentru reintoarcerea judecatorilor sub papucul terorii si al controlului politic.

Este de-a dreptul hilar, daca nu ar fi dezastruos, cum politicientii isi dau cu stangul in dreptul in incercarea de a-si motiva obsesia.

Pe rand, sectia a fost un instrument politic pentru dirijarea magistratilor, apoi un mod de a acoperi magistratii corupti sau un detergent pentru magistratii infractori.

Este ineficienta pentru ca nu munceste destul, dar daca ar scoate dosare pe banda rulanta ar fi criticata pentru ca abuzeaza psihic magistratii.

Este incredibil cat puteti fi, dragi politicieni, de penibili.

Toate eforturile voastre au fost canalizate pentru a face sectia nefunctionala si ineficienta.

Cum sa functionezi cu 5 procurori dintr-o schema de 15? Fara conducere numita si fara suficienti politisiti?

Cu stiva de dosare preluate de la DNA si nestiind, de fapt, de ce sa te apuci mai intai?

Cum sa muncesti cand zi de zi esti tocat ca maine vei disparea?

Cand o imensa adunare de papagali iti repeta ca sectia este dusmanul nr. 1 al independentei magistratilor?

Nu ar fi mai simplu si mai onest sa veniti si sa spuneti ceea ce ganditi, de fapt?

'Nu vrem sa se afle adevarul. Nu vrem sa se afle cate abuzuri s-au comis, cati magistrati au fost distrusi, cate vieti nenorocite. Vrem ca minciuna sa fie intronata ca adevar absolut'.

Sectia speciala este cel mai mare dusman al politicienilor corupti, dornici sa controleze si sa execute magistratii prin dosare facute la comanda.

Sectia speciala este cel mai mare dusman al minciunii ridicate la rang de lege, care a dominat ultimii 20 de ani ai societatii romanesti.

Ceea ce nu intelegeti, dragi politicieni, este ca minciuna asta va va costa pe toti.

Cand veti ajunge dvs sau cei apropiati in postura de victime colaterale, judecati de un om terorizat, in baza unui protocol renascut din propria-i cenusa, santajat ca a fluierat in biserica in urma cu un secol, pe un ton neortodox, ei bine, sa nu incercati sa va plangeti.

Nu va mai fi nimeni sa va asculte.

Vom fi toti la munca la noul canal, burdusiti de dosare penale, spre gloria si marirea noii religii, justitia pe rit nou.

PS nu va mai chinuiti sa ajustati numarul de like-uri, stiu foarte bine deja cati oameni citesc...”

Comentarii

# HOP SI EU date 22 ianuarie 2021 16:16 +25

Absolut corect si ma bucur sa vad ca sunt si magistrati care nu se complac in mizeria pe care Lalaul de Barna + Dulapul de Joianis + Linge Blide si poponetzuri Orban vor sa ne-o impuna ca pe o "mana cereasca" . Sa stie insa caricaturile mentionate anterior, ca chiar din PNL, minoritati si, de ce nu, si din USR ( aici fiind vorba doar de catziva care au creiere, restul au doar terci in tartacuta ), vor vota impotriva desfiintarii SIIJ. Fac pariu ca primatele mentionate doar latra, schiauna, bocesc, etc., si emit doar onomatopee ce exprima disperarea lor, nu vor veni cu nimic in Parlament, cel putzin un an de zile, de acum incolo. Fac insa circ doar ca sa puna presiune pe SIIJ ca nu cumva sa le trimita in judecata pe ai lor vanduti SRI-ului, Militiei si cui vreti Dvs.

# Lena date 22 ianuarie 2021 16:30 -14

Procurorul nu poate sa aiba vreo problema cu dvs., distinsa dna. Procurorii au treaba cu judecatori care primind inscrisuri in sedinta (pe care le pun in discutia partilor), nu le depun la dosar, au treaba cu judecatori care refuza sa elibereze inregistrari audio ale sedintelor in care sunt in culpa, au treaba cu juzi carora le trimiti cereri si probe prin poste (electronica si curier), iar ele nu sunt inregistrate la dosar, au treaba cu juzi care nu vad cate 37 file dintr-un dosar (expertiza), au treaba cu juzi care aduna petitele alternative si le ies sume astronomice, au treaba cu juzi care nu procedeaza conform art. 306 si 307 cpc si SESIZEAZA EI PARACHETUL, ca sa fie cercetati avocatii, au treaba ... cu orice altceva ce va este strain dvs. Tneti cu astfel de oameni, sitmata dna. ?

# Gica contra sistemului date 22 ianuarie 2021 17:06 0

D-na judecător o tine gaia-matu cu politicienii. O noțiune abstracta în care poți sa dai ca într-un sac de box, fără frica unui recul. Nu ia nimic aminte nici din postarile la ieșirile ei publice anterioare. Tot aruncând laturi pe politicieni (care le merita) aduce vorba și de protocoale, ca acolo-i buba, dar nu are curajul sa se ia de Uniunea Securiștilor din Ro, ci arunca vorbe-n vânt la modul general, clasa politică. Stimata doamna ori îți lipsește logica și nu-ți dai seama ca desființarea SIIJ este ordin pe unitate? ori vrei sa creezi confuzie? folosind sintagma clasa politica. Dacă ai curaj spune la modul concret, dacă nu lasă-ne ca am văzut în presa fotografii cu femei mai frumoase.

# ion date 22 ianuarie 2021 17:19 +11

Are dreptate Dna Judecator Stoicescu si toti magistratii care au aceeasi voce, pentru ca sunt mai multi. Toti acei care sunt impotriva SIIj , sustin abuzurile asupra magistratilor, sustin statul mafiot paralel ,sorosist ,securist cu comenzi din afara Romaniei!

# Ipotetic: Decredibilizarea actului de justitie date 22 ianuarie 2021 17:39 -3

Intrebare: daca un judecator se poarta anormal sau imoral in particular, dand semnale ca e dezechilibrat, cui i se poate adresa un cetatean???? Ipotetic...

# ion date 22 ianuarie 2021 17:40 +4

Haideti sa facem Petitie online pentru nedesfiintarea SIIJ si desfiintarea DNA

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Dodderers date 22 ianuarie 2021 17:41 0

În perioada 2013-2019, au fost condamnați un număr de 94 de infractori cu robe, ale căror pedepse însumate (exe&susp însumează 315 ani. TREI VEACURI DE PÂRNAIE. În contrapartidă, care este bilanțul SIIJ? 1 (un) singur dosar finalizat, cel al bețivanului de stoina, achitat de o instanță la fel de ticăloasă ca întregul system judiciar românesc. CONCLUZIA? Este SIIJ o structură capabilă să facă față rolului pentru care a fost creată? Sau este doar o interfață pompoasă, o simulare la miștocăreală a luptei cu corupția din justiție?

# Lita date 22 ianuarie 2021 17:50 +4

SIIJ ar trebui sa nu se mai lase intimidata de interventiile externe euro-atlantice. Demonii se clatina. Priviti ce se intampla peste ocean: https://stateofthenation.co/?p=49330

# Edelweiss - Ivory Tower Judicial Analist date 22 ianuarie 2021 18:03 -4

Moto: „Liberalii își doresc un anumit tip de societate dar sunt prea leeși și prea aroganți ca s-o realizeze” (citat dintr-un film cu tematică politică) Așadar, luând drept reper datele statistice ale luptei anticorupție, comparativ realizat între activitatea DNA și cea a SIIJ, se poate afirma fără putință de tăgadă. - DNA a performat cu rezultate notabile în lupta împotriva corupției din Secta Psihopaților cu robe - SIIJ nu este altceva decât o caricatură simulantă, o maimuțăreală rezultată din aplicarea specifică a unui dicton „sovietic”: dacă vrei să îngropi o situație deranjantă – alcătuiește o comisie. La fel și cu SIIJ, dacă vrei să îngropi eficiența anticorupției în domeniul judiciar, înființează o structură nefuncțională.

# Edelweiss - Ivory Tower Judicial Analist date 22 ianuarie 2021 18:04 +1

În fapt, din experiență proprie, pot să POSTULEZ faptul că SIIJ este chiar mai mult decât un simulacru, este de-a dreptul o structură reacționară, la fel de infectă ca IJ și la fel de infamă ca Sindicatul Informal al Derbedeilor cu Robe – Consiliul Inferior al Magistraturii. Și abia acum este timpul de subliniat tematica din moto: să nu avem nici un fel de așteptări de la liberali. A aștepta ceva de la liberali echivalează cu a avea așteptări de la pesediști iar în valoare absolută înseamnă „a-l aștepta pe Godot”. Lenea și aroganța liberalului se traduce doar în vorbe mari, sforăitoare, bombastice, cu verbele puse necondiționat la timpul viitor, de cele mai multe ori în construcții impersonale, specifice diatezei reflexive: „vom face”, „vom drege”, se va face”, „se va drege”.

# Edelweiss - Ivory Tower Judicial Analist date 22 ianuarie 2021 18:05 +1

Inacțiunea leneșului liberal se traduce doar în proiecte utopice, nerealizabile prin însele scopul și metoda propusă. Ineficiența arogantului liberal se materializează doar în proiecte legislative realizate doar așa „la oha!”, de ochii lumii, pline de vicii de constituționalitate și al căror parcurs final este invariabil: la marele Kosch al normativelor rebutate. În atare condiții, chiar fără a fi partizani dedicați ai microMonstruleților din USR, ei bine, ei demonstrează că sunt singurii care VOR cu adevărat să realizeze un alt fel de organizare. S-ar putea ca în timp să greșească în unele locuri, s-ar putea să dea dovadă de vizionarism în alte locuri (inițiative) dar, iarăși în valoarea absolută, acțiunea lor va avea o rezultantă pozitivă, progresistă. Căci, în momentul de față, se pare că sunt SUNT SINGURII CARE VOR și CARE POT SĂ REALIZEZE CEVA. Spre deosebire de pateticii liberali, care se știe că sunt leneși și aroganți.

# Vasile l. date 22 ianuarie 2021 19:49 +4

Stimate/a Liță Ma uit și în curțile Germaniei,Suediei, Austriei,Norvegiei,Elveției și mi se pare că este corect ce vedem acolo. Justițiabili,avocați,grădinari,grajdari și judecători. Totul e corect acolo Ce trăsnetul are NATO cu judecătorii români?.Sa aplice legea cum scrie la carte,și nu are nimenea treabă cu ei. Ca și grăjdarii,ca și gunoieri,... ca orice individ de care o societate are nevoie. Daca nu,la pușcărie și să plătească! 'Nteles?

# escu date 23 ianuarie 2021 10:13 +3

Corect, doamnă! Să ne aducem aminte de Orban. Atunci când a fost înghesuit de DNA avea unele critici la adresa acesteia. Când l-au spălat era numai lapte și miere la adresa DNA. Oricum, DNA este instituția cea mai toxică din România. Aceasta a distrus vieți, cariere, afaceriști români, în schimb nu a mișcat un fir de păr din capul celor din multinaționale care au huzurit în România și care sunt capul tuturor răutăților, inclusiv al prosperării corupției. Unde sunt dosarele Microsoft, EADS, Bechtell etc.? În aceste dosare doar români au fost cercetați și condamnați, dar nimeni de la companiile respective.

# Romania ingenuncheata date 23 ianuarie 2021 12:47 +2

Romania nu mai e o tara fara democratie si suveranitate. Din primele zile de la caderea comunismului, marile puteri ale lumii au pus stapanire pe tara prin interpusi si prin politicienii acelor vremuri. Cine crede ca politicienii sunt de vina e cel putin naiv, daca nu prost de-a binelea. Toate incercarile unora de a face treaba in interesul romanilor sunt blocate de puteri straine. Romanii nu-si pot croii soarta singuri...pentru ca nu sunt lasati. La fel si in cazul de fata , SIIJ ar incurca niste planuri la Bruxelles .

# Gica contra sistemului date 23 ianuarie 2021 12:55 +1

Pe lângă referirile generale la clasa politica, echivalente cu o frecție la un picior de lemn, d-na judecător cu o imaginație bogata, descrie o situație ipotetica aiuritoare, ce releva faptul ca nu a înțeles prea multe din exigentele legii și așteptările justitiabililor privind un magistrat. Nu am spațiu sa dezvolt însă ideea unei victime colaterale a unui magistrat terorizat sau șantajat pe motivul propriilor păcate este inacceptabila fie chiar și ipotetic. La sacul de bani pe care îl duc acasă lunar, cei șantajabili sau cei curati dar cu nervii slabi nu au dreptul sa hotărască din postura de magistrat asupra faptelor semenilor lor. Singura lor soluție este DEMISIA din funcția de magistrat.

# un mizantrop date 23 ianuarie 2021 15:44 +3

Foarte corect, asa cum este corecta orice postare a doamnei judecator. Doar ca raul a proliferat din anii 90, cand, popor bipolar (ca n-am voie sa spun schizofrenic), romanii ii sanctificau pe detinutii politici, in vreme ce magistratii (tot romani) le refuzau reabilitarea, reexaminarea crminalelor sentinte, pe motiv ca "asa era legea atunci si s-a respectat litera si spiritul vremii", aprox. In vremea asta, alti romani, aia securisti si copiii lor, puneau stapanire pe magistratura, intai ca procurori (ca se pricepeau!), apoi, prin mana criminala politica, peste noapte, ca judecatori...Lumea buna, judecatorii si procurorii cu carte au asistat si au sperat ca trece...a trecut...cu ei, securistoizii paraziti urcand toate treptele, de mana cu politicenii corupti, cu infractorii bogati...Cati magistrati care au dat sentinte criminale au fost, macar, acuzati?! cati politruci, culturnici care au contribuit, prin actiune la distrugeri de vieti si destine au fost, macar, blamati?!

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Judicial Bastards date 23 ianuarie 2021 18:08 +1

ACTA, NON VERBA! Corupție (infracțiuni la Legea 78/2000), mită (primirea de foloase necuvenite), trafic de influență, asocierea în vederea comiterii a unor infracțiuni, fals în declarații, complicitate la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înșelăciune, instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, favorizarea infractorului, conflict de interese, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual, evaziune fiscală, delapidare, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia deţinută, amenințare, șantaj, instigare la spălarea banilor, spălare de bani, constituire de grup infracțional organizat, violarea vieții private, … :-? Am spilcuit din arhiva corespunzătoare celor 94 de condamnări corespunzătoare anilor 2013-2019.

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Judicial Bastards date 23 ianuarie 2021 18:09 +2

CORUPȚIA, LUAREA DE MITĂ și TRAFICUL DE INFLUENȚĂ ocupă primele locuri ale podiumului ticăloșiei judiciare. Total pedepse însumate – 315 ani de pârnaie (exe&susp). Boon! Ia să vedem ce realizări are această interfață ticăloasă – SIIJ – al cărei efect este doar maimuțăreala luptei anticorupție și protejarea din fașă a fenomenului infracțional GENERALIZAT în sistemul judiciar. Păi, în cei 2 ani de la operaționalizare, zice-se că a reușit să trimită în instanță doar 3 dosare: - cel al lui stoina – bețivul – achitat de o ****** de instanță; - cel al lui mihai laurentiu vasilescu – achitat de asemenea - cel a lui damian dolache – soldat cu o condamnare blândă. ATÂT! În rest, doar abureală și vrăjeală, cu dosare la oha ! (negulescu) sau cu dosare utopice ca finalizare – cel împotriva lui timmermans sau împotriva Huidumei de la Mediasch.

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Judicial Bastards date 23 ianuarie 2021 18:10 +2

Cum mai poate fi mușamalizată îndărătul un lozinci și sloganuri sforăitoare această flagrantă discrepanță dintre anticorupția de dinainte de SIIJ și BATISTA PE ȚAMBAL din perioada SIIJ? SIIJ e secția care a reușit 3 dosare de bețivi și indisciplinați dintre care 2 au fost achitați? ASTA ESTE LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIE ENDEMICE DIN JUSTIȚIE? Au dispărut cumva șpăgile? Au dispărut cumva traficul de influență, corupția, falsul de varii feluri, uzul de fals, șantajul, abuzul în serviciu? În mod inexplicabil, această Sectă a Sociopaților cu robe, având un coeficient specific de criminalitate cu mult superior coeficientului de criminalitate al întregii societăți, S-A CUMINȚIT SIMULTAN CU APARIȚIA SIIJ? Haide, bre, lăsați aburelile ieftine!

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Judicial Bastards date 23 ianuarie 2021 18:10 +1

Și nu în ultimul rând, obiectul de activitate al SIIJ ar trebui să fie nelegiuirile și blestemățiile comise de psihopații cu robe. Politrucii n-au absolut nici o semnificație într-o ecuație ce conține doar variabile psihotice îmbrăcate în robe! A devia centrul atenției către factorul politic, într-o analiză tematică având ca reper INFRACȚIONALITATEA DIN MAGISTRATURĂ, se numește mișcare din poignet și e specifică bișnițarilor maradoniștilor. Fie ei chiar și maradoniști judiciari.

# 2013-2016 link date 23 ianuarie 2021 18:11 +2

https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2015/05/mic-indreptar-de-ticalosie-judiciara.html?m=1

# 2017-2019 link date 23 ianuarie 2021 18:12 +2

https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/02/mic-indreptar-de-ticalosie-judiciara.html

# Adevăr sau provocare: suntem judecați de infractori? date 23 ianuarie 2021 18:13 +1

https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/02/adevar-sau-provocare.html

# mitica date 23 ianuarie 2021 21:22 +2

Procurorilor le este frica de SIIJ? Inseamna ca celor care le este frica de SIIJ nu sunt procurori,sunt infractori,precum portocala ,onea si altii.Nu avem nevoie de niste subspecii in justitie.Locul acestora este la puscarie.

# mitica date 23 ianuarie 2021 21:27 +2

DNA este o organizatie terorista antinationala ,care trebuie destructurata,iar membrii ei judecati si condamnati.

# Tipa date 24 ianuarie 2021 19:26 +1

DNA trebuie desfiintata NU SIIJ. DNA o prosteala pt romani denumita lupta anticoruptie. Obiectivul DNA este strain de interesele Romaniei, deciziile toate reprezinta o agenda antinationala.

# Maria date 27 ianuarie 2021 12:27 +4

Va intreb dna judecator,daca dvs.spuneti ca judecatorii dau hotarari sub presiunea procurorilor,cei care asteapta o judecata corecta ce asteptari sa mai aiba?Sunt oameni care traiesc drame umane cumplite mai ales ca se stiu nevinovati ajunsi acum penali in urma unui denunt.Numele lui nici nu a contat vreodata singura lui vina fiind ca intr-un moment al carierei lui a ocupat o functie publica.Acum este doar un nr.de dosarXXX iar pentru procuror-un trofeu.Mai poti avea Speranta intr-un proces echitabil si impartial?Ce se va intampla cu acest om despre care atat colegii lui cat si oamenii simpli din acest oras de provincie vorbesc asa frumos,atat ca om, cat si ca profesionist.Ce-i ramane acestui om si familiei lui?Doar Credinta ca Dumnezeu nu-l va abandona si cei care l-au distrus pentru tot restul vietii vor plati... poate doar in fata Domnului!Vieti distruse,copii suferind,parinti cu ochii plansi si ridicati spre cer rugandu-se sa apuce ziua cand copilul lor va fi declarat nevinovat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.03.2021 – Clona Cameliei bantuie la CAB

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva