24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PILON IN ARIA DREPTULUI PENAL – Coordonata de av. dr Razvan Doseanu, casa de avocatura Doseanu & Asociatii ofera servicii de asistenta juridica la cele mai inalte standarde: “Desi este renumita pentru rezultatele obtinute in aria dreptului penal, aceasta activeaza cu acelasi grad de profesionalism in litigiile de natura civila, comerciala, administrativa, de munca sau in litigiile decurgand din executarea contractelor de achizitie publica”

Scris de: L.J. | pdf | print

12 February 2024 19:41
Vizualizari: 6481

DOSEANU & ASOCIATII este o societate profesionala de avocati, coordonata de av. dr. Razvan Doseanu, reprezentand un pilon in aria dreptului penal. Fiecare cauza incredintata este atent studiata si analizata de o intreaga echipa de avocati, astfel incat clientul sa beneficieze de cea mai buna aparare. Societatea noastra s-a dovedit a fi un pion activ pe piata avocaturii din Romania, reprezentandu-si clientela in cauze de renume atat la nivel local cat si la nivel national.


 

Cu o experienta juridica de peste 24 de ani, av. dr. Razvan Doseanu (foto 2 centru) este autor a numeroase exceptii de neconstitutionalitate admise, printre care faimoasa exceptie ce a condus la adoptarea Deciziei CCR 297/2018 privind prescriptia raspunderii penale.

 


Desi societatea DOSEANU & ASOCIATII este renumita pentru rezultatele obtinute in aria dreptului penal, aceasta activeaza cu acelasi grad de profesionalism in litigiile de natura civila, comerciala, administrativa, precum si in litigiile de munca sau in litigiile decurgand din executarea contractelor de achizitie publica.

 


Mereu in contact cu noutatile legislative, societatea Doseanu & Asociatii ofera clientilor sai servicii de asistenta juridica la cele mai inalte standarde.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva