2 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROBLEMA PREDOIU – Verdictul judecatoarei Adina Daria Lupea: “Jihadul urmeaza dupa data de 1 ianuarie cand cei care au avut cereri depuse in acest an nu vor mai ajunge pe ordinea de zi. Slava! Nu stiu cum se face, dar din 2009 de fiecare data cand Predoiu e la MJ sunt numai revolte in sistem. Poate ne explica domnia sa!”

Scris de: G.T. | pdf | print

28 November 2022 13:44
Vizualizari: 6107

Liderii politici care il desemneaza pe Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei ar trebui sa ia aminte la aceasta coincidenta: de ficare data cand Predoiu conduce MJ magistratura este cuprinsa de revolte.


 

Observatia ii apartine judecatoarei Adina Daria Lupea (foto) de la Curtea de Apel Cluj (iesita de curand la pensie), care deplange starea in care a ajuns sistemul judiciar. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, facuta duminica seara, 27 noiembrie 2022, in contextul in care pensionarile continua in randul judecatorilor si dupa apelul lui Predoiu care le-a cerut sa nu se grabeasca sa plece, Lupea anunta ca situatia se va inrautati dupa 1 ianuarie 2023, cand magistratii care au avut cereri depuse in acest an nu vor mai ajunge pe ordinea de zi a CSM.


Redam postarea judecatoarei Adina Daria Lupea:


Luati si va luminati in ce stare a ajuns sistemul. Pana sa mai credem in promisiuni sforaitoare, ca nimeni dupa nu isi va cere scuze, ne confruntam in continuare cu pensionari.

Hai ca am crezut in Predoiu, nu-i asa?

Jihadul urmeaza dupa data de 1 ianuarie cand cei care au avut cereri depuse in acest an nu vor mai ajunge pe ordinea de zi.

Slava!

Nu stiu cum se face, dar din 2009 de fiecare data cand Predoiu e la MJ sunt numai revolte in sistem. Poate ne explica domnia sa!

Comentarii

# santinela date 29 November 2022 14:11 0

Ce sa explice pelticul neamului ? Cind esti cel mai slab ministru al justiei de pe mapamond,adica cel mai slugarnic si pupincurist de politicieni nu ai ce sa faci,astea-s repercursiunile. Totusi este o performanta sa fi mai jos decit Macovei sau USR-istul lui peste prajit !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.02.2023 – CSM schimba regulamentul pentru numirea sefilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva