23 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Razboiul Big Tech

Scris de: Av. Lavinia TEC | pdf | print

13 ianuarie 2021 12:16
Vizualizari: 1587

Privesc la ce se intampla in SUA. Ingrijorator! Asistam la cel mai mare atac asupra libertatilor de exprimare si gandire care a avut loc vreodata in SUA.


 

De ce ar trebui sa ne ingrijoreze pe noi? Pentru ca motoarele de cautare al corporatiilor Big Tech vor porni dupa noi, ne vor cauta, inregistra comportamentul in identitatea noastra digitala, selecta, ne vor cenzura si sanctiona. Nu ne vom mai plange de interceptarile DNA sau SRI. Vom vedea cum si cui ne vom putea plange.

Cred ca anul 2020 ne-a demonstrat ca am fost transformati in sclavi tehnologici iar planeta asta a devenit un fel de lagar de concentrare.

Ma tem ca fara tehnologie nu vom mai exista juridic.

Nu am nicio indoiala ca fiara tehnologica s-a instalat pe nesimtite in lumea noastra, fara sa mai poata fi controlata. Si-a instaurat religia si noii predicatori.

Cat de mare este Big Tech? Explica in 2017 Bob Scott in cartea sa Joseph Project:

Pentru a va oferi o perspectiva, dimensiunea, domeniul de aplicare, influenta si puterea companiilor de tehnologie Big 5; Google (Alphabet), Amazon, Facebook, Apple si Microsoft renunta. Au o evaluare combinata de peste 3,3 trilioane de dolari si reprezinta mai mult de 40% din valoarea indicelui Nasdaq 100!”. Si acest lucru a fost scris in 2017.

El a continua:

Abilitatea influenta pe care o au aceste companii este fara precedent in istoria omenirii.

Capacitatea lor de a controla informatiile si de a le impacheta oricum doresc le ofera puterea de a ne influenta perspectivele si de a ne modela viziunea asupra realitatii.

Oricine controleaza internetul controleaza acum lumea, intrucat practic fiecare sistem functioneaza acum peste el. Fiecare dintre aceste companii se afla intr-o competitie frenetica, fiecare fiind prima care isi stabileste AI ca noul zeu in compania lor (templu). Scopul lor este de a lua o felie si mai mare de placinta cu influenta culturala.

Nu va lasati pacaliti de fatada lor corporativa, atat fondatorii, cat si conducerea lor au o ideologie si o viziune asupra lumii foarte clare, care este religia lor.

Deci, problema este destul de incurcata, deoarece nu vorbim doar despre retelele sociale, ci despre motoarele de cautare si lanturile economice si legaturile de comunicare si multe altele. si exista problema foarte reala a materialelor extrem de periculoase, care este larg raspandita online”.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 13 ianuarie 2021 13:24 +8

On topic: „Cine controlează trecutul controlează viitorul. Cine controlează internetul controlează trecutul” :eek: (parafrază după George Orwell - ”1984”)

# imun/teanu date 13 ianuarie 2021 13:26 +5

Sunt bucuros. In fine, suntem primii si noi. Romania!, cel mai POLIGON DE-NCERCARE. Nu doar european, ci si mondial. * dec '89! Dupa generala victorie europeana a revolutiilor de catifea era nevoie, experimentarii, si una violenta, cu sange. Proliferata apoi, cand/unde nevoie. * 28 ian. '89. Contramanifestatia cu "tirul" tanc infanteriei "pro-letare". * 18 febr. '90. Asalt la "palat" (nu "de iarna"), cu "invitarea" "intrarii". * Mineriadele. Pe 13 iun. '90 "dati foc autobuzelor" (cum si la "interne" si si) * Si alte, culminat 10 aug., "celebru". Acum, intrarea "pasnica" (pietre pavaj, jandarmerita snopita, molotoave) ne-mai-lasata. Ceea ce crima copntra poBor data la PORCO-orori. * Ca, la "locale", sa se fure fatis, sfidator. Cu Clocotilda victorie, insasi justitia (noastra?!) validand fraudele. Si, abandonat de "ai sai?", fostul primar la DNA, ca le-a indraznit demascate. * Vazand azi/acum ca pana si-n "democrata" America la fel. Cu insusi "un" Trump spre puscarie (cum Dragnea?).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.01.2021 – Urmasul lui Nicu Bologa vrea sa conduca o „unitate de elita” a DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva