16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REVOLTA IMPOTRIVA SUBJUGARII POPULATIEI – Deputata italiana Sara Cunial a rupt in direct decretele premierului Giuseppe Conte privind carantina nationala: „Am fost spionati, subjugati, tratati ca niste infractori de catre un guvern care in 2 luni ne-a distrus drepturile fundamentale... Bombardamentul media a fost folosit pentru a conditiona mintea italienilor, bazandu-se pe frica de moarte... Istoria nu iarta. Intr-o zi va trebui sa explici de ce ai sacrificat Italia” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

28 April 2020 12:53
Vizualizari: 8519

Din ce in ce mai multe voci proeminente se fac auzite impotriva masurilor aberante luate de catre autoritati in numele combaterii coronavirusului. De data aceasta, un episod spectaculos s-a petrecut chiar in Italia, tara europeana cel mai greu lovita de pandemie.Vineri, 24 aprilie 2020, deputata independenta Sara Cunial (foto) – fosta membra a partidului anti-globalist Miscarea Cinci Stele – a rupt in direct, de la tribuna Parlamentului, decretele emise de catre premierul Giuseppe Conte privind inchiderea italienilor in case si punerea lacatului pe numeroase firme. Cunial si-a exprimat indignarea pentru ca, in numele combaterii COVID-19, guvernul de la Roma si-a permis sa-si „spioneze, subjuge si trateze ca pe niste infractori” propriii cetateni, distrugandu-le drepturile fundamentale, relateaza Corriere della Sera.


Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, la toate aceste masuri autoritariste s-a adaugat bombardamentul mass media, precum si cenzurarea vocilor disidente, a completat Sara Cunial.


Prezentam principalele declaratii ale deputatei (vezi video):


Am fost spionati, subjugati, tratati ca niste infractori de catre un guvern care in doua luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale si constitutionale. Parlamentul a fost inlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a conditiona mintea italienilor, bazandu-se pe frica de moarte si de cenzura impotriva oricui indrazneste sa ridice capul.

Zingaretti (n.r. Nicola Zingaretti, guvernatorul provinciei Lazio), luand exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei care a provocat dezastrele pe care le platim astazi, s-a gandit bine sa o impuna si in Lazio, desi stiind ca exista deja dovezi ample ca vaccinarile anti-gripa duc la aproape 40% din cazurile de Covid in mai mult prin interferente virale. Ca si cum nu s-ar sti ca coronavirusul este un co-factor si, prin urmare, indica alte critici de mediu, cum ar fi poluarea, inclusiv poluarea electromagnetica: santierele antenei nu s-au oprit niciodata, cine stie de ce.

Toate aceste decrete ale premierului sunt neconstitutionale, sunt simbolul autoritarismului din regimul mediatico-sanitar patat de sangele rosu al drepturilor noastre. Istoria nu iarta si intr-o zi va trebui sa explici de ce ai sacrificat Italia, vanzand pe nimic toate informatiile noastre.

 


Comentarii

# Alex date 28 April 2020 13:56 +12

Bravo ei. Sa speram ca se vor coagula tot mai multe voci si oameni in jurul libertatii.

# CD date 28 April 2020 14:40 +3

atat timp cat presa s-a transformat in aparat de propaganda al guvernelor sansele sa ne redobandim libertatea sunt infime. vom #staacasa cat vor vrea cei care dirijeaza aceasta dictatura sanitara. in romania #arafat/#cercel/#imbri?#rafila (prezentat ca personajul bun)#tataru s.a.

# Nelutu date 28 April 2020 14:53 +6

Afirmatiile deputatei italiene sunt perfect valabile si pentru Romania!!!

# Alex date 28 April 2020 16:49 +1

#CD Adevarul e ca atunci cand vine vorba de dictatura romanii sufera de sindromul Stockholm

# Maria Martin date 29 April 2020 11:57 0

Da asta este adevarul si noi ne lasam mani******ti

# ada date 30 April 2020 11:33 -1

Exceptional. Curajoasa ca orice femeie cerebrala si fara intelegeri politice nerusinate. Se observa ca in zilele noaste numai femeile au curaj. Felicitari. Sunt alaturi de domnia sa.

# ada date 30 April 2020 11:38 0

Exceptional....inchizitia politico-medico-mediatica a strivit vointa popoarelor. Barbarism promovat ca politica de stat.

# Cimpoesu date 1 May 2020 14:28 0

Alo,INDEPENDENTII,din Romania ,voi nu aveti internet? Nu nu aveti nici un cuvant de spus ,nu va uitati ce face un independent,din celelalte tari Euro????Voi stati ca mamelucii si ridicati mana la vot fara sa stiti ce votati.Va asteptam in campanie laSuceava cand veniti dupa voturi.Va asteptam.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva