18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SAPTE CANDIDATI AU ABANDONAT LUPTA – CSM a publicat rezultatele verificarii conditiilor de participare la concursul de admitere in magistratura pentru persoanele cu minimum 5 ani vechime in functiile juridice, precum si la concursul de admitere la INM. In primul caz, au existat nou candidati respinsi din lipsa de vechime si patru retrasi. Unul dintre competitori a fost refuzat si din motive medicale. Alti trei candidati s-au retras de la concursul pentru INM (Tabelele)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

20 August 2023 12:33
Vizualizari: 5189

Consiliul Superior al Magistraturii – condus de judecatorul Daniel Gradinaru (foto) – a publicat vineri, 18 august 2023, tabelele cu rezultatele de la verificarile privind indeplinirea conditiilor de participare la trei concursuri. Este vorba in primul rand despre examenul de intrare la Institutul National al Magistraturii, apoi despre concursul de admitere in magistratura pentru persoanele cu minimum 5 ani vechime in functiile juridice, precum si despre concursul de admitere pe posturile de asimilati.Mentionam ca toate cele trei concursuri sunt organizate de catre CSM si INM.

Daca in al treilea caz nu a existat nicio surpriza (toti cei 65 de candidati fiind declarati admisi – vezi facsimil), nu la fel au stat lucrurile la examenul de INM, unde trei candidati s-au retras, dar niciunul nu a fost declarat respins.


 

In cealalta parte, la concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu cel putin 5 ani vechime, CSM si INM au respins noua candidati, din cauza neindeplinirii conditiei de vechime. In plus fata de motivul vechimii, unul dintre acesti noua competitori a fost refuzat si din pricina ca nu a anexat la dosar certificatul medical cerut de art. 5 alin. 3 lit. e din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecatorilor si procurorilor, care sa ateste ca persoana „este apta, din punct de vedere medical si psihologic, pentru exercitarea functiei”.

Incheiem, mentionand ca din acelasi concurs s-au retras patru candidati.


* Cititi aici tabelul candidatilor la INM

* Cititi aici tabelul candidatilor la concursul pentru juristii cu minimum 5 ani vechime

Comentarii

# Tabele peste tabele date 20 August 2023 12:46 -7

Poate publica Luju si tabele cu semnaturi pentru luarea la cunostinta, prin care angajatii CSM sunt fortati sa isi dea acceptul pentru participarea la supravegherea la aceste concursuri, DUMINICA. E legal, nu e legal...cine stie? Se plateste minunat, mai putin decat daca ai sta acasa. Faceti o intrebare la CSM, nu strica.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva