6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE DE 140 MILIOANE EURO – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Erste Group Bank in achizitia pachetului de peste 1 milion de actiuni detinut de SIF Oltenia in BCR. Echipa a fost coordonata de Stefan Damian, Deputy Managing Partener, si Silvana Ivan-Hanganu, Partener

Scris de: V.B. | pdf | print

17 August 2018 14:10
Vizualizari: 6519

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat vineri, 17 august 2018, ca a asistat Erste Group Bank in achizitia pachetului de actiuni detinut de catre SIF Oltenia in BCR. Este vorba despre un pachet de 1.023.534.303 de actiuni.


Echipa din partea casei de avocatura a fost coordonata de catre Stefan Damian (foto 1), Deputy Managing Partener, si Silvana Ivan-Hanganu (foto 2), Partener.

Valoarea pachetului de actiuni ce a facut obiectul contractului de vanzare-cumparare raportat joi, 16 august 2018, catre Bursa de Valori Bucuresti este de 140 de milioane de euro.

Iata raportul trimis de SIF Oltenia catre BVB:

“Semnarea de catre S.I.F. Oltenia S.A. a contractului de vanzare - cumparare a pachetului de actiuni detinut la Banca Comerciala Romana

S.I.F. Oltenia S.A. informeaza investitorii ca, in data de 16.08.2018, a fost semnat contractul de vanzare - cumparare a pachetului de 1.023.534.303 actiuni B.C.R. detinut de societate, catre ERSTE GROUP BANK.

Valoarea pachetului de actiuni ce face obiectul contractului de vanzare-cumparare este de 140 mil. EURO (plata se va face exclusiv in numerar).

Implementarea contractului de vanzare-cumparare va face obiectul conditiilor suspensive mentionate mai jos:

- obtinerea aprobarilor societare și de reglementare:

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in cazul SIF Oltenia S.A.

Banca Central Europeana in cazul ERSTE GROUP BANK.

Consiliul de Administratie al S.I.F. Oltenia S.A. urmeaza sa convoace Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor avand pe ordinea de zi aprobarea acestei tranzactii”.


 

Comentarii

# Dorina date 18 August 2018 19:27 +2

Si-au rezolvat profitul pe 2018! Felicitari austriecilor, in curand vor detine Romania … pas cu pas... O tara mica, ce poate cumpara o tara mai mare... Sa vedem daca o va a r a sau nu... Iar romanii vor canta in loc de Imnul lui Iancu … Noi suntem romani, nemtii sunt pe veci aici stapani!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva