13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE PE PIATA SERVICIILOR MEDICALE PRIVATE - Zamfirescu Racoti Vasile & Partners, alaturi de fondatorul Clinicii Zetta in cooptarea a doi parteneri. Echipa de avocati, condusa de Catalin Micu a asistat Clinica Zetta in negocierea si redactarea tuturor documentelor tranzactiei. Micu: "Practica ZRVP de Healthcare & Pharma isi consolideaza prin aceasta noua tranzactie pozitia de jucator pe piata serviciilor juridice dedicate sectorului medical”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 May 2021 14:17
Vizualizari: 6953

O echipa de avocati ai Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) a asigurat consilierea actionarului principal si fondatorului Clinicii Zetta, dr. Dragos Zamfirescu, in procesul de vanzare-cumparare de participatii catre doi noi parteneri de business.


 

Andreea Constantin, actualul director general al Clinicii Zetta si un manager cu experienta in domeniul serviciilor medicale, si dr. Sorin Daniel Nae, reputat medic chirurg plastician si doctor in stiinte medicale, s-au alaturat echipei Clinicii Zetta in calitate de parteneri prin achizitionarea de parti sociale. Extinderea structurii actionariale reprezinta un nou pas in proiectul de dezvoltare a clinicii. Conceputa initial ca un proiect de tip boutique in anul 2013, Clinica Zetta s-a extins prin profesionalismul si implicarea echipei medicale, devenind singura clinica privata din Romania si printre putine clinici din Europa unde se realizeaza interventii de microchirurgie de mare complexitate.


Ne bucuram ca am asistat Clinica Zetta in procesul de extindere a echipei de parteneri. Practica ZRVP de Healthcare & Pharma isi consolideaza prin aceasta noua tranzactie pozitia de jucator pe piata serviciilor juridice dedicate sectorului medical.”, a declarat Catalin Micu, partener ZRVP (foto centru).


Echipa de avocati, condusa de Catalin Micu (partener) si sustinuta de Alina Cristea, avocat colaborator senior (foto dreapta) si Alexandra Nania, avocat colaborator senior (foto stanga) a asistat Clinica Zetta in negocierea si redactarea tuturor documentelor tranzactiei, ce au inclus aspecte de drept societar, comercial, fuziuni si achizitii, precum si aspecte de reglementare din domeniul medical.


Cu o practica de Healthcare & Pharma puternica, ZRVP consiliaza furnizori de servicii medicale si producatori de medicamente si dispozitive medicale cu privire la aspecte complexe de drept societar si fuziuni & achizitii, dreptul concurentei, proprietate intelectuala, protectia datelor, dreptul muncii, reglementare si dispute in domeniul medical. Firma are o echipa specializata de avocati care gestioneaza preponderent mandate din aceasta arie de practica, coordonatorul departamentului fiind Catalin Micu.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 63 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva