8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

USR A PUS OCHII PE POSTA ROMANA – In coalitia de guvernare se desfasoara batalia pentru controlul asupra Companiei Nationale Posta Romana. Condusa de liberalul Horia Grigorescu, Posta Romana poate ajunge la USR. Miza este uriasa: 24.000 angajati, 5400 oficii postare si un buget enorm, la care se adauga ultimul imprumut de 40 milioane euro. Postasul poate reprezenta unul dintre cei mai buni agenti electorali, mai ales in zonele rurale

Scris de: L.J. | pdf | print

15 February 2021 13:35
Vizualizari: 4755

Au trecut doar doua luni de cand PNL, USR si UDMR se afla la guvernare, insa coalitia sta pe un butoi de pulbere. Romanii au asistat in ultima perioada la certuri si negocieri nesfarsite pe functii, in special pe cele administrative. Linistea este insa departe de a se asterne in coalitia de guvernare, unde mai nou are loc un nou conflict.


 

Surse avizate au dezvaluit pentru Lumea Justitiei ca in aceste zile in interiorul coalitiei de guvernare se duce o batalie surda pentru Compania Nationala Posta Romana. O batalie intre PNL si USR. Condusa in acest moment de directorul liberal Horia Grigorescu, Posta Romana risca sa ajunga sub controlul USR, daca acest partid va reusi din nou sa isi impuna vointa, asa cum a facut spre exemplu si in alte cazuri, cum ar fi cel al prefectilor din anumite judete. Desigur, este la fel de posibil ca la conducerea Postei sa ramana tanarul director Horia Grigorescu, sau ca la sefia companiei sa fie numit un alt liberal, dintr-o filiala PNL cu rezultate bune la recentele alegeri parlamentare.


Uriasa miza


Miza bataliei care se duce in aceste zile pentru controlul Postei este una uriasa. Si avem in vedere in acest sens cei 24.000 de angajati ai companiei, zestrea imobiliara constand in cele 5.400 de oficii postare, precum si bugetul enorm al Postei, la care se adauga si ultimul imprumut facut de la Eximbank pentru investitii, in valoare de 40 milioane euro.

De asemenea, sa nu uitam nici faptul ca postasul poate fi transformat intr-un extrem de eficient agent electoral al partidelor aflate la guvernare, mai ales in zonele rurale.


Sursa Foto: cursdeguvernare.ro

Comentarii

# Irma date 15 February 2021 16:00 +3

Posta romana,este cea care în ultimele 3 procese,din ultimele ,4 săptămâni scrie că a"depus citația și înscrisuri" în cutia postala,în contextul în care am făcut dovada cave nu am cutie poștală? SA D I S P A R A! La privat cu toții! Da' iute de tot!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva