25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 18.01.2022 – Procurorii ii pregatesc scaunul lui Pirlog in CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

18 ianuarie 2022 21:12
Vizualizari: 4129

* Creste interesul pentru bitcoin. Dupa El Salvador, tara care a adoptat activul digital ca mijloc de plata legala, un alt stat face pasul catre moneda electronica. Ce stat urmeaza sa adopte un proiect de lege menit sa bage in legalitate bitcoinul, aflati de aici.


* Dacia este pe cai mari. 2021 a fost un an extraordinar pentru producatorul auto care a rupt la vanzari. Care sunt cifrele, care sunt masinile care au starnit cel mai mare interes in Romania si in Europa si pe cine au depasit la vanzari, aflati aici.


* Se ia urmatoarea situatie: la anul se schimba componenta Consiliului Superior al Magistraturii. Cei care astazi il alcatuiesc vor fi inlocuiti de alti, mai buni sau mai rai, vom vedea. Ce am auzit insa este ca figurile care vor pasi in CSM cu mandat pe 6 ani nu sunt deloc straine publicului larg. In editia de astazi va mai dam un nume: Bogdan Pirlog, procurorul #rezist cunoscut sub numele de "procurorul 10 august"acesta fiind cel care intr-un exces de zel dupa o plimbare prin Piata Victoriei cu bicicleta s-a decis ca dupa incidentele din 10 august 2018 are sigur-sigur ceva de investigat apare in carti pentru a ocupa functia de reprezentat al procurorilor de la parchetele de tribunale. Bine, bine, vor spune unii, dar Pirlog are actiuni disciplinare cu nemiluita! Are acum, dar nu va mai avea, si dupa cum bine vedeti de acest lucru se ocupa Brigada Nufarul din CSM – aka Sectia pentru procurori – care nu catadicseste sa il spele cum il prinde.

 

* Alo, Administratia Penitenciarelor din Romania se aude! Faceti ceva la Peniteciarul Gherla ca s-a umplut de plosnite! Situatia din informatiile pe care le avem este crunta in Penitenciarul Gherla unde plosnitele au tabarat efectiv pe detinutii care oricum sunt tinuti cate 20 in celule de 20 mp. Daca penitenciarul are rolul de reeducare si de reintegrare sociala, noi credem ca dintr-o inchisoare ca asta nu are cum sa iasa un om zdravan la cap. Ca sa nu mai vorbim din punct de vedere fizic, medical! Nu e de ajuns ca Romania pierde pe banda procese la CEDO pentru conditii inumane de detentie, acum trebuie adaugate listei si plosnitele? Mai mare rusinea!Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 18 ianuarie 2022 21:29 +19

Doamne Ferește-ne de Pârjoala asta nălucitoare narcisista și izmenită.

# DODI date 19 ianuarie 2022 00:51 +59

Dacă-i ordin cu plăcere. La ce gunoaie au populat Cotețul în această legislatură pe viitor ni se arată o nou... coloratură. Va fi infestat cotețul doar cu oameni de ”calitate”. Toți - unul și unul. Toți cu viză de la SRI. Doar se știe cine ”numără” voturile de mulți ani încoace. Doar fraierii mai speră că voturile lor contează.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva