23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.09.2023 – Voturile de la alegerile din Baroul Bucuresti

Scris de: L.J. | pdf | print

22 September 2023 19:10
Vizualizari: 3175

* Una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzactionare a obtinut aprobarea pentru tranzactionarea de criptomonede in intreaga Uniune Europeana. Mai multe detalii gasiti facand click aici.


* Autoritatile promit o noua statie de metrou. Iar termenul de finalizare este surprinzator de apropiat. Cand ar putea fi ea gata aflati dand click aici.


* Votul online ramane la putere in alegerile pentru conducerea Baroului Bucuresti, al carui decan, avocatul Ion Dragne (foto), isi incheie al doilea si ultimul mandat pe care il poate detine legal.Astfel, situatia de vineri, 22 septembrie 2023, de la ora 9:30, indica 4.647 de voturi online, fata de numai 773 de voturi exprimate fizic. Este o crestere substantiala fata de precedenta raportare: joi, la ora 15:30, se inregistrasera 4.214 voturi pe Internet si 746 fizice (vezi facsimil).

Amintim ca este pentru prima data cand decanul si organele de conducere ale Baroului Bucuresti vor fi alese in urma unui vot mixt (electronic si pe suport de hartie), buletinele urmand sa fie numarate electronic.

Alegerile au inceput luni, 18 septembrie 2023, urmand sa se incheie vineri, 22 septembrie 2023. Avocatii urmeaza sa decida cine va fi decanul Baroului Bucuresti pentru urmatorii patru ani (click aici pentru a vedea candidatii). De asemenea, va fi stabilita componenta Consiliului Baroului Bucuresti (17 membri si trei membri supleanti), a Comisiei de Disciplina (sapte membri si doi membri supleanti), precum si a Comisiei de Cenzori (trei membri si doi membri supleanti). Rezultatele alegerilor vor fi cunoscute cel mai probabil in cursul zilei de sambata, 23 septembrie 2023.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva