25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.01.2022 – Obsesia lui Iohannis (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

26 ianuarie 2022 20:04
Vizualizari: 4574

* Faptul ca romanii au saracit in pandemie este cat se poate de concret, vizibil in cifre. Nu o spunem noi, ci Avocatul Poporului, care a analizat in ce situatie jalnica au ajuns salariatii de cand cu guvernarile PNL si mai ales cu presiunile angajatorilor din pandemie, care isi obliga angajatii sa semneze cereri de concediu fara plata. Situatia este mult mai grava decat o putem noi sintetiza intr-o vorba de fumoar, asa ca mai bine dati click aici ca sa cititi intregul raport al AVP.


* Lucrurile stau ceva mai optimist in infrastructura, unde trei lucrari ar putea fi date in folosinta in acest an – dintre care o premiera a postdecembrismului. Click aici ca sa vedeti ce proiecte sunt in derulare pana in 2026 inclusiv!


* Joi, 27 ianuarie 2022, sunt programate doua trageri la sorti la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru doua locuri in doua completuri de 5 judecatori: unul pentru un complet alcatuit in 2018 (ca urmare a pensionarii in 2021 a judecatorului ICCJ Stefan Pistol), iar celalalt un complet compus in 2022 (din cauza ca magistrata suprema Adriana Elena Gherasim se afla de peste 3 luni in imposibilitate de exercitare a functiei) – vezi facsimil. Stati pe faza, fiindca vom reveni maine cu noutati!

 * Inca din 2014, de cand a fost ales prima data presedinte, Klaus Iohannis are o obsesie cu care tot umbla in gura. Este vorba despre asa-zisa „resetare” (a statului, a sistemului etc.). Werner a ajuns de pomina TikTok-ului, unde un utilizator a facut o scurta retrospectiva a zicerilor prezidentiale pe aceasta tema (vezi video). Va dati seama? Acum, taica Joe Biden de la Washington isi smulge parul, de nervi ca ideea lui cu „Marea Resetare” („The Great Reset” / „Build Back Better”) s-a dovedit doar un plagiat dupa profundele cugetari ale partenerului strategic de la Bucuresti.


Dar gata cu vorba! Mai bine va lasam sa va delectati cu Iohannis:
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 27 ianuarie 2022 17:11 +102

Resetarea României ar putea însemna restructurarea organismelor care au făcut cel mai mult rău în ultimii 20 de ani: SRI+STS+SPP. Dar nu-l veți auzi pe tembel spunând aceste lucruri pentru că în acel caz viitorul lui și al jumătății sale ar fi ”resetat” și ar vedea cerul printre gratriile de la Jilava.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva