13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZORII DICTATURII – Exclusiv: Regimul Iohannis nu are pace daca nu le interzice capilor PSD si dreptul la vot! Condamnat politic, Liviu Dragnea a fost impiedicat sa isi exercite dreptul la vot in Penitenciarul Rahova in ambele tururi de la prezidentiale. Prin intermediul avocatei Flavia Teodosiu, Dragnea a formulat plangere penala impotriva celor care i-au incalcat dreptul fundamental de a alege: "Tableta electronica a BEC indica faptul ca subsemnatul nu am dreptul de a alege" (Plangerile)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

24 November 2019 21:53
Vizualizari: 7535

Dusmanie dusa la extrem in politica romana! Daca si dupa ce sunt inchisi, "pesedistii" nu sunt lasati sa voteze, este clar ca ne indreptam spre dictatura! Si o facem cu pasi repezi! Aflati ca nici dupa ce a fost bagat in inchisoare, pe o condamnare politica absolut revoltatoare, Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) si presedinte al Camerei Deputatilor nu este lasat in pace, ba chiar este impiedicat sa isi exercite drepturile fundamentale in spatele gratiilor. Cum ar fi dreptul la vot!


Absolut halucinant, desi Inalta Curte a stabilit prin Decizia de condamnare din 26 mai 2018 ca lui Liviu Dragnea nu ii este interzis dreptul la vot, autoritatile romane inteleg de la sine putere sa il priveze de acest drept. Incidentul s-a petrecut duminica, 24 noiembrie 2019, la Penitenciarul Rahova, unde Liviu Dragnea este incarcerat pentru ispasirea pedepsei de 3 ani si 6 luni din dosarul privind angajarile fictive de la DGASPC Teleforman si a iesit la iveala dupa ce aparatoarea acestuia, prodecanul Baroului Bucuresti, avocata Flavia Teodosiu, mergand la acesta in vizita, a constatat ca Dragnea nu a fost lasat sa voteze. Nici in primul tur al alegerilor prezidentiale, nici in al doilea tur.

Revoltata de decizia celor care i-au interzis lui Liviu Dragnea sa voteze, desi nu avea nicio interdictie in acest sens prin condamnarea data de Inalta Curte, iar Constitutia Romaniei ii conferea acest drept, avocata Flavia Teodosiu a formulat duminica, 24 noiembrie 2019, doua plangeri: una la Biroul Electoral Central, si una la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5.

In cele doua plangeri pe care Lumea Justitiei le prezinta in exclusivitate in cuprinsul articolului, se cere efectuarea de cercetari pentru ca persoanele care au interzis dreptul la vot al unui cetatean sa raspunda penal.

Conform celor doua documente, Liviu Dragnea a solicitat reprezentatilor Penitenciarului Rahova atat in primul tur de scrutin din 10 noiembrie 2019, cat si in al doilea tur din 24 noiembrie 2019, urna mobila de vot, cerere despre care se precizeaza in plangerile de la BEC si de la PJS5 a fost solutionata de Adminitratia Penitenciarului Rahova.

Surpriza insa! La primul tur de scrutin din 10 noiembrie 2019, una dintre persoanele desemnate de la Sectia de votare nr 988, Biroul Electoral nr. 46, sector 5, pentru Penitenciarul Rahova, respectiv "o doamna care nu si-a declinat identitatea", i-a comunicat lui Liviu Dragnea faptul ca "este interzis dreptul de a alege". "Eu am spus imediat faptul ca atat prin Sentinta penala cat si prin Decizia penala nu mi-a fost interzis dreptul de a alege, insa, nici in aceste conditii nu mi s-a permis sa votez", se arata in plangere.

In ce priveste cel de-al doilea tur din 24 noiembrie 2019, in plangerile formulate de Liviu Dragnea, prin avocata Flavia Tedosiu, se precizeaza ca atunci cand s-a prezentat la locul destinat votarii in Penitenciarul Rahova, un anume "Elvis Munteanu", i-a comunicat fostului lider PSD ca "in tableta de la BEC eu Liviu Nicolae Dragnea figurez ca nu am drept de vot". Desi le-a aratat reprezentantilor BEC extrase din sentinta si din decizia definitiva a ICCJ, pentru a demonstra ca nu are interzis acest drept, Dragnea nu a reusit sa isi exercite votul:

"I-am prezentat dlui Munteanu spre conformitate extrase atat din Sentinta penala de la fond cat si din Decizia penala din apel, din care rezulta idubitabil realitatea sustinerilor mele. Cu toate acestea, dl Munteanu mi-a comunicat ca se afla in imposibilitatea de a-mi permite sa imi exercit dreptul constitutional de a alege, intrucat tableta electronica a BEC indica ca subsemnatul nu am dreptul de a alege".


Liviu Dragnea: "Prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale"


Fata de aceasta situatie, in cuprinsul celor doua plangeri depuse la Biroul Electoral Cetral si la Parchetul Judecatoriei Sectorului 5, Liviu Dragnea, prin avocata Flavia Teodosiu, reclama ca i-au fost incalcate drepturile fundamentale "prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege in cadrul alegerilor pentru presedintele Romaniei 2019".

In plangeri se apreciaza ca vinovate pentru interzicerea dreptului la vot a lui Liviu Dragnea se fac "persoanele care au intocmit listele electorale permanente si au introdus datele acestea in sistemul electronic pentru a fi utilizat pe tabletele STS la alegerile prezidentiale din anul 2019":

"Avand in vedere cele de mai sus, consider ca prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale mai sus mentionate, persoanele responsabile pentru aceasta situatie facandu-se vinovate de savarsirea infractiunilor prevazute de art 385 si art. 297 al. 1 si 2- teza I Cod penal".


Iata plangerea depusa la Parchetul Judecatoriei Sectorului 5


Iata plangerea depusa la Biroul Electoral Central


Comentarii

# YES date 24 November 2019 22:10 +9

Liviu Dragnea este "inchis" cumva in Corea de Nord !

# unul din lumea cea mare date 24 November 2019 22:39 +9

japonia in anii 90 a avut un DECENIU PIERDUT dpdv economic.mermelica tara mai ,,avuta,,(ptr cei ce cunosc ceva economie japonia IMPORTA absolut TOATE materiile prime),,PROCOPSITA,,.. , O SA AVEM 2 DECENII PIERDUTE!!!!dpdv economic(deja efectele se vad ,de la indemnurile moroiului avem peste 4 milioane de cetateni plecati in bejenie).ASTA/I SOARTA SI NE/O MERITAM CU VIRF SI INDESAT.coana dancico,greselile totdeauna se razbuna,sub conducerea ta s/a instalat softul cu ,,tablitele,, si tot sub veghea ta a ramas ca numaratoarea sa se faca de sts care si/a DOVEDIT PE DEPLIN PUTIINTA IN NEPUTIINTA EI FIIND SPECIALISTI IN FURACIUNE SI EXPLICATII IDIOATE.DECI PENTRU MINE/I CLAR 70 LA 30 CU CIT A CISTIGAT JOIANIS(am rotunjit procentul ca sa/i fiu pe ,,plac,, PENELELEI.COANA DANCICO AI FOST FURATA LA TABLETA!!!SI DACA CINEVA/MI PUNE PISTOLUL LA CAP TOT ASTA CRED, SI INCONSTIENT (CINEVA AR PUTEA ZICE) SI CONSTIENT.PENTRU CEI CE STIU ISTORIE,LA NOI TRADAREA/I O REGULA, DE LA DECEBAL LA JOIANIS

# Pintea date 24 November 2019 22:44 +9

Tableta BEC a devenit ceva suprem: decide, pune presedinți, trișează, face jocuri politice, scoate din schemă si din scenă, adică face totul ca un escroc meticulos! Cea mai mare greseală ever cu implicarea STS! Fură tot! Acum va fi greu sa il mai scoată cineva din jocul electoral! Si vin alegerile locale...wow! Care o fi misterul pt care obținu johan mai multe voturi in turul 2 decat acum 5 ani, cand era mai pe val? Vom auzi iar de o sufragerie? Sau de o casă conspirativă? La Monaco? Cică Coldea are o vila luxoasă pe la Monaco.. O fi cumpărată din banii de la Barna? Asociatul lui Barna n-o fi vreun interpus pt Coldea? Acum avem si o lege a spalarii banilor... En fin, d-na Flavia Teodosiu sa ii caute pe cei 2 cetateni onești de la Cluj (ii găsește si pe net) care au venit la Răzvan Dumitrescu in emisiune ca sa demonstreze cum a furat ”Tableta” STS votul nostru de la EURO-parlamentare! Ce pacat ca PSD a dormit atunci, daca facea valuri si ancheta poate ca se salva acum!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 24 November 2019 22:48 +2

OARE DE CE NU MA INTREB CE I S/A INTIMPLAT LUI DRAGNIA????

# Lechi date 25 November 2019 07:35 0

Salut. Sa ne concentram atent pe diferenta dintre urmatoarele : KIW. si KIS Pare simpu 33 %,. aprox diferenta de scor cu care KIW a castigat alegerile !

# Marcel date 25 November 2019 10:48 +3

Dupa Musolini, Hitler, Stalin iata ca apare un nou dictator care i si intrece, respectiv IOHANIS, iar bazinul sau este PROSTIMEA. Saraca tara, biata natiune! Mi e MILA SI SILA!

# Coco date 25 November 2019 11:32 -1

Corect, nu e normal ce i se intampla. Daca sentinta nu ii interzice acest drept fundamental atunci cineva trebuie sa plateasca. Insa cand imi aduc aminte de cimitirele de votanti parca nu mi se mai pare asa rau ce a patit!

# Gery date 25 November 2019 12:38 +1

Ar fi cazul sa ne documentam cam ce sume se platesc cu titlu de retributie(salar) tuturor alesilor(primari,consilieri,parlamentari,presedinti,europarlamentari).Tot ce ,trece prin stampila' electoratului,trebuie revizuit.Cati bani se duc pe salarii,protocoale,calatorii,protectie,subzistenta,cheltuieli medicale,diferite bonificatii?Si se face raportul cu rezultatele concrete ale acestei categorii socio-profesionale.Sau de asistati? Eu daca sunt ín somaj,unii ma clasifica asistat.Sa vedem sí din randul celor mai sus amintiti cati au realizari concrete sí cati sunt "asistati"?

# Gery date 25 November 2019 12:40 +1

Ar fi cazul sa ne documentam cam ce sume se platesc cu titlu de retributie(salar) tuturor alesilor(primari,consilieri,parlamentari,presedinti,europarlamentari).Tot ce ,trece prin stampila' electoratului,trebuie revizuit.Cati bani se duc pe salarii,protocoale,calatorii,protectie,subzistenta,cheltuieli medicale,diferite bonificatii?Si se face raportul cu rezultatele concrete ale acestei categorii socio-profesionale.Sau de asistati? Eu daca sunt ín somaj,unii ma clasifica asistat.Sa vedem sí din randul celor mai sus amintiti cati au realizari concrete sí cati sunt "asistati"?

# Neanae date 25 November 2019 15:23 +3

Acum rămân in observare și aștept ca autolezionistii care au votat KWI - desigur toți avem cunostinte și rude care au lins tușul cu care au ștampilat numele ĂSTUIA - sa înceapă sa se plângă de prostia lor. Trec subit la violență triviala (scuipat in ochi, înjurături, șuturi in dos, tot neamul lor băgat la .... inventar). După care le râd in fața ...

# Acest presedinte dement: cum sa declari razboi la PSD oaie ? date 25 November 2019 18:22 +2

Pai sunt mai mult de 3 milioane care sustin PSD ! Esti tampit , sau ce ? Sa fie tras pe roata si Georgeta trasa ...de asemenea . PS. Interziceti taierea arborilor 100 de ani ! Reduceti bugetul serviciilor la jumate, urgent !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva