13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Apelul PSD la unitate si actiune pentru Schengen

Scris de: Laura MOAGHER, senator PSD | pdf | print

8 October 2022 11:06
Vizualizari: 2205

PSD, prin presedintele Marcel Ciolacu, adreseaza un apel la unitate tuturor decidentilor si partidelor politice din Romania, pentru a sustine, in urmatoarele saptamani, pe toate canalele diplomatice si pe toate palierele, aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen.Marcel Ciolacu, presedintele PSD:

Este foarte important ca, in aceasta perioada, sa fim cu totii uniti si sa actionam pentru tara noastra. Pe acest subiect nu este loc de orgolii, de rivalitati. Apelul meu este ca toate partidele sa utilizeze contactele pe care le au la nivelul familiilor politice europene, pentru sustinerea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen. Eu asta voi face la Congresul PES, al socialistilor europeni, care va avea loc peste putin timp la Berlin. Mai mult, colegii mei din Parlamentul European au zilnic discutii cu oficialii altor state membre pentru a-i convinge sa sustina demersul tarii noastre. Sunt convins ca si celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obtine un succes pentru Romania”.

Romania indeplineste, de mult timp, toate conditiile tehnice de aderare, iar conduita tarii noastre in gestionarea fluxurilor de refugiati din Ucraina, dar si in asigurarea rutelor de export pentru granele ucrainene, arata ca locul nostru este nu doar de facto, ci si de jure in Spatiul Schengen.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva