7 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ASTA E DE DNA – Guvernul Romaniei este acuzat ca a favorizat grupuri de interese care s-au sustras de la plata taxelor: “Tunurile repetate date in plina pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice - care nu au platit taxe in valoare de peste 9,4 miliarde euro, gestionarea dezastruoasa provocata de politrucii numiti in functii doar pe baza de carnet de membru PNL, ratarea permanenta a tintelor de colectare au generat o gaura de peste 10 miliarde euro”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 ianuarie 2021 15:47
Vizualizari: 5390

Directia Nationala Anticoruptie este obligata sa se sesizeze de urgenta dupa acuzatiile lansate de presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto) la adresa guvernelor PNL. Acuzatii extrem de grave in care se vorbeste despre existenta unor grupari care s-ar fi sustras de la plata taxelor catre stat, totul cu aprobarea Guvernelor Iohannis-PNL-USR.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 28 ianuarie 2021, Marcel Ciolacu dezvaluie ca guvernele PNL au inchis ochii la tunurile repetate date in timpul pandemiei si au favorizat grupuri de interese care s-au sustras de la plata taxelor catre stat in valoare de 9,4 miliarde euro. Iar totul a avut ca efect - alaturi de ratarea permanenta a tintelor de colectare si politizarea functiilor – o gaura de peste 10 miliarde euro la bugetul de stat.

Acuzatiile lui Marcel Ciolacu vin in contextul in care guvernele PNL au incheiat anul 2020 cu un deficit bugetar de aproape 10%, echivalentul a 100 miliarde lei, cat deficitele adunate din cei aproape patru ani de guvernare PSD. De asemenea, in urma cu doar o zi Marcel Ciolacu si liderii PSD au prezentat bugetul alternativ al Romaniei pentru 2021 (click aici pentru a citi bugetul alternativ al PSD).


Iata acuzatiile presedintelui PSD Marcel Ciolacu:


“Executia bugetara a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie!

Abia dupa ce i-am avertizat public ca incalca legea, incompetentii care ingroapa Romania au facut publice datele prapadului financiar pe anul trecut - 9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cat deficitul total al celor trei ani si 10 luni din guvernarile PSD (2016-2019)!

Macar daca acesti bani s-ar fi dus pe gestionarea eficienta a pandemiei sau pe sustinerea mediului privat romanesc! Dar si autoritatile locale si firmele au fost lasate sa se descurce pe cont propriu!

Tunurile repetate date in plina pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice - care nu au platit taxe in valoare de peste 9,4 miliarde euro!, gestionarea dezastruoasa provocata de politrucii numiti in functii doar pe baza de carnet de membru PNL, ratarea permanenta a tintelor de colectare in ultimele cinci trimestre (de cand Dreapta guverneaza tara), toate impreuna au generat o gaura de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge in investitii, in economie, catre romani in final.

De aceea, cand am prezentat bugetul PSD pe 2021 am spus ca exista bani pentru a mari veniturile romanilor si pentru a pune economia in miscare! Trebuie doar pricepere, vointa si echitate sociala! si pentru asta ne vom bate atunci cand vor binevoi sa vina cu bugetul tarii in Parlament!”

Comentarii

# profesionalism date 28 ianuarie 2021 16:28 +13

Pai DNA-ul e al PDL/PNL-ului cum sa fie sesizat? Hai mai, fiti seriosi? Voi nu vedeti ca ei dau tunurile? Grupari din institutii de forta ce si-au asigurat colaborarea DNA, care are control asupra judecatorilor? Voi de ce credeti ca prima lor grija a fost sa desfiinteze SIIJ? Si nu care cumva sa credeti ca DNA nu are parte de nimic din toata suma asta! Hai mai, ca doar Kovesi nu traieste din salariu. Si nici Coldea! Si nici multi altii care au semnat pentru banii astia!

# DODI date 28 ianuarie 2021 16:38 +8

DNA, condus de băutorul dis de dimineață de whisky, și-a făcut ordine în dosare așezate sub fudurile procurorilor în așteptarea zicerilor lui CIOLANU din gașca pesedistă. Este exact ce le lipsea pentru a da curs bunului simț și al spiritul de onoare care caracterizează elita procurorilor DNA. Așa că în curând pe firmamentul și în paginile mass mediei sponsorizate de SRI vor apărea NUP-urile binemeritate pentru cei care, în vreme de război pandemic, au profitat din plin umplându-și conturile din care vor curge apoi îndestulătoarele comisioamne pentru ciolaniSS și gașca lui de securiști acoperiți din penele și usere!

# escu date 28 ianuarie 2021 16:56 +9

Da? Și care va fi procurorul acela care se va autosesiza din oficiu sau care va deschide dosar penal la sesizarea lui Ciolacu? Spuneți-ne și nouă ca să-i dăm o savarină. Aș vrea să văd cum DNA descinde la sediul guwernului și ridică documente, ca atunci când era PSD la guvernare și era cât pe ce să aresteze și majoritatea parlamentară.

# scorilo date 28 ianuarie 2021 17:17 +5

De povesti suntem satui. Dl. ciolacu , daca are date concrete sa le faca publice si sa sesizeze procurorii. care sunt grupurile respective, care sunt tunurile?

# nae din dealul feleacului date 28 ianuarie 2021 18:09 +5

#Scorilo ai mare dreptate!Acest adormit in bocanci pe nume Ciolacu/Ciorolacu nu e capabil sa inteleaga ca nu are ce cauta acolo unde este.El se afla in lesa lui Iohannis si ce conteaza ca la putere ori in opozitie(de ******o)salariu e salariu,bonusuri si favoruri trai nineaca pe banii babacii.Nici o sansa nu avem cu asemenea scursuri!Ce sa-i faci populimii care a votat cu "dreapta"crezind ca vor lua masuri de "stinga";mare prostie.Sustin pina vom intra cu oistea-n gard,poate ne vom trezi.

# Gilu date 28 ianuarie 2021 19:46 +8

DNA nu vede fraudelor făcute de puterea de dreapta! De ce? Pentru ca nu are decât un ochi:ochiul stâng! Concluzia:după zeci de ani de anti-coruptie,Romania ramane in veci cea mai coruptă țară din Europa...Pe ce dracu'au încasat ăștia un munte de salarii(plus pensii babane),decorații de la ambasade contra lins clante si alte parti ascunse,propuneri de avansare la nivel european,si cate altele? Plătește,Ioane,plătește Gheorghe...

# mitica date 29 ianuarie 2021 09:54 +2

Cum sa se ocupe DNA de asa ceva? DNA este o organizatie terorista antinationala.

# guest date 31 ianuarie 2021 09:44 +1

Bla-bla-bla! :-x

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.03.2021 – Clona Cameliei bantuie la CAB

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva