23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AVANSARE - Avocatii Dragos Apostol, Vlad Cercel si Cristian Radu au devenit parteneri in cadrul "Tuca Zbarcea si Asociatii". Alti zece avocati au urcat in ierarhia firmei. Florentin Tuca, managing partener: "Promovarile din 2013 reflecta rezultatele meritorii si calitatile profesionale exceptionale ale avocatilor nostri intr-un an dificil si marcat de incertitudini"

Scris de: L.J. | pdf | print

17 December 2013 16:16
Vizualizari: 14597

Casa de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii a anuntat marti, 17 decembrie 2013, avansarea a trei avocati la statutul de parteneri in cadrul uneia dintre cele mai ample proceduri de promovare interna din ultimii ani. Cei trei avocati care intra in randul partenerilor de la Tuca Zbarcea si Asociatii sunt Dragos Apostol, Vlad Cercel si Cristian Radu. Acestia au facut anterior parte din grupul de elita al firmei (Managing Associates), iar in aceasta calitate au detinut o serie de responsabilitati administrative, implicandu-se efectiv in luarea anumitor decizii in firma. Astfel, odata cu avansarea celor trei avocati, numarul de parteneri de la Tuca Zbarcea si Asociatii a ajuns la 24.


Pe langa cele trei numiri in echipa de management a Tuca Zbarcea si Asociatii, alti zece avocati au fost avansati in ierarhia firmei. Este vorba despre avocatii: Alexandra Peres, Alina Ungureanu, Amalia Dumitru si Dan Cristea - in grupa de Managing Associates, Nisa Jecu, Sergiu Cretu, Ioana Marculet, Dana Blaer, Anca Melinte, Ana Popa – in grupa de Senior Associates.

Astfel, in prezent, echipa Tuca Zbarcea si Asociatii cuprinde peste 100 de avocati, dintre care 24 sunt parteneri.

Avocatul Florentin Tuca, managing partener al Tuca Zbarcea si Asociatii a declarat ca promovarile din anul 2013 reprezinta rezultatul muncii avocatilor din cadrul societatii de avocatura si releva calitatile profesionale pe care acestia le detin: "Promovarile din 2013 reflecta rezultatele meritorii si calitatile profesionale exceptionale ale avocatilor nostri intr-un an dificil si marcat de incertitudini. Portile firmei raman in continuare deschise, ne dorim si in 2014 noi promovari in toate clasele de senioritate".

In ceea ce ii priveste pe cei trei avocati promovati la nivelul de parteneri in cadrul Tuca Zbarcea si Asociatii, conform unui comunicat de presa al Casei de avocatura, din data de 17 decembrie 2013, fiecare dintre acestia are o experienta de cel putin 10 ani in domeniul in care activeaza:

"Cristian Radu (foto centru) este un avocat cu experienta de 10 ani in aspecte de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii si legislatie aplicabila in domeniul petrolului si gazelor naturale, precum si legislatia jocurilor de noroc. Printre cele mai reprezentative proiecte in care a fost implicat in ultimii ani se numara achizitia Expur SA de catre grupul francez Sofiproteol/Saipol, achizitia activelor destinate productiei de ulei ale Cargill Oils SA de catre Expur SA, achizitiile succesive efectuate de NIS Petrol (Gazprom) in Romania, sau recenta expansiune pe piata din Romania a Getin Holding, un important grup financiar din Polonia.

Vlad Cercel (foto dreapta) are o experienta practica de 11 ani in domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei si al concesiunilor, proiectelor de infrastructura si achizitiilor publice. Vlad Cercel face parte din echipa de avocati care ofera in prezent consultanta in proiecte majore de infrastructura (cum ar fi proiectul de concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov si a Centurii Bucuresti Sud si autostrazilor Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta) si in sectorul utilitatilor publice - administrarea domeniului public si privat, energie termica (precum delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi). In domeniul comunicatiilor, el a fost implicat recent in proiectul prin care Vodafone Romania a incheiat cu Orange Romania un important acord de partajare a infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Dragos Apostol (foto stanga) este specializat in procese complexe de privatizare, fuziuni si achizitii in domenii de industrie variate, precum si tranzactii din sectorul imobiliar si proiecte miniere. De-a lungul celor 14 ani de cariera juridica, el a fost implicat in tranzactii precum preluarea de catre statul roman a controlului asupra societatii Daewoo Automobile Romania SA si privatizarea ulterioara a acesteia catre Ford Motor Company, oferind asistenta in toate etapele, pana la finalizarea recenta a procesului. Tot recent, el a fost implicat in proiecte importante pe piata bancara, cum ar fi: preluarea de catre UniCredit tiriac Bank a portofoliului de retail al RBS Bank Romania sau procedura de divizare partiala prin care Piraeus Bank a preluat o parte din activele ATE Bank si, ulterior, in vanzarea participatiei majoritare detinute in ATE Bank Romania catre un investitor roman. De asemenea, Dragos Apostol asista in mod curent Carrefour Romania si alti investitori imobiliari in legatura cu proiectele acestora de expansiune si dezvoltare pe piata locala".

Comentarii

# Gogu date 17 December 2013 18:15 -3

Baieti de baieti! :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva