20 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCATII LUI BOTA IES IN STRADA – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania organizeaza marti, 4 martie 2014, proteste in fata CSM si MJ. Pompiliu Bota: “Protestam fata de impiedicarea avocatilor nostri de a-si exercita profesia si fata de hartuirea la care sunt supusi”. La cele doua actiuni sunt asteptate sa participe o suta de persoane. Primaria Capitalei si-a dat acceptul (Autorizatia)

Scris de: G.T. | pdf | print

28 February 2014 12:13
Vizualizari: 7996

Avocatii din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor, condusa de Pompiliu Bota (foto), s-au decis sa iasa din nou in strada. UNBR-Bota organizeaza saptamana viitoare, mai exact marti, 4 martie 2014, proteste in fata Consiliului Superior al Magistraturii si la Ministerul Justitiei. Prin aceste actiuni, avocatii din cadrul UNBR-Bota doresc sa atraga atentia asupra nerespectarii hotararilor judecatoresti prin care li s-a recunoscut calitatea de avocat si fata de hartuirea la care sunt supusi, prin deschiderea de dosare penale.


Primul protest se va desfasura la sediul CSM, fiind asteptati aproximativ 50 de avocati. Cea de-a doua actiune va avea loc in fata Ministerului Justitiei, la care vor participa in jur de 100 de avocati. UNBR a obtinut in data de 26 februarie 2014 autorizatie de la Primaria Capitalei, in aceasta stabilindu-se conditiile in care se vor desfasura cele doua manifestatii:

04 martie 2014, intre orele 10.00 – 12.00, protest la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, pe trotuarul din fata institutiei, in spatiul delimitat de fortele de ordine si intre orele 12.00-14.00, protest la sediul Ministerului Jistitiei, pe trotuar (in Piata Constitutiei) lateral dreapta fata de acces, in spatiul delimitat de fortele de ordine.

Afluirea si defluirea se va face individual. Pe durata protestului se vor folosi bannere si pancarte.

Nu se va perturba circulatia rutiera si pietonala in zonele de protest”.

Bota: ”Noi protestam fata de impiedicarea avocatilor nostri de a-si exercita profesia, prin nerespectarea hotararilor judecatoresti, si fata de hartuirea la care sunt supusi”

Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota, a explicat pentru Lumeajustitiei.ro ca in acest fel se doreste sa se atraga atentia, din nou, asupra nerespectari hotararilor de judecatoresti. Pompiliu Bota a precizat ca avocatii sunt impiedicati sa isi exercite profesia, chiar daca exista hotarari ale instantelor prin care le este confirmata calitatea de avocat.

De asemenea, Pompiliu Bota a declarat ca in paralel cu nerespectarea hotararilor judecatoresti, avocatii continua sa fie hartuiti prin deschiderea unor dosare penale: “Si-au anuntat prezenta la protestul de la Consiliul Superior al Magistraturii 50 de avocati. Mai multi vor veni la Ministerul Justitiei, cam 100. Noi protestam fata de impiedicarea avocatilor nostri de a-si exercita profesia, prin nerespectarea hotararilor judecatoresti, si fata de hartuirea la care sunt supusi”.

Amintim ca nu este prima actiune de acest gen a UNBR-Bota. Proteste similare au mai avut loc in 2011 si 2012. Si atunci avocatii si-au exprimat in fata CSM nemultumirea fata de nerespectarea hotararilor judecatoresti.

*Cititi aici autorizatia primita de la Primaria Municipiului Bucuresti

Comentarii

# polo.nicu ala micu date 28 February 2014 13:19 +4

Marti... 3 ceasuri rele. Nashpa. Daca vin Botomei si Nimerincu vin si eu sa vad circul...

# POLO date 28 February 2014 18:51 -3

AUTORIZTIA A OBTINUT-O AV TONE, NICIDECUM BOTA. BOTA NU A AVUT CURAJUL SA CEARA IN SCRIS ELIBERAREA AUTORIZATIEI DE PROTEST, PT CA NU ARE NICI O CALITATE IN UNBR, STIUT FIIND CA EL ESTE CONDAMNAT DEFINITIV PT EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT. IN CALITATE DE CE, AR CONVOCA EL AVOCATII UNEI UNIUNI, DIN CARE EL NU MAI FACE PARTE ? NU AI ATITA TUPEU SA TE NUMESTI PRESEDINTE UNBR, NU-I ASA BOTA ?

# MAI TREPADUSULE DE NEMER? date 28 February 2014 23:22 +2

http://www.luju.ro/institutii/min-justitiei/mj-obligat-sa-recunoasca-legalitatea-unbr-bota-curtea-de-apel-bucuresti-a-dat-castig-unbr-pompiliu-bota-in-procesul-intentat-ministerului-justitiei-dupa-ce-directoarea-directiei-drept-international-si-cooperare-judiciara-viviana-onaca-a-afirmat-ca-unbr-st

# unbr.eu date 3 March 2014 12:00 +1

UNBR  ORGANIZEAZA IN 4 MARTIE  PROTEST LA CSM (IN ROBE) DE LA 10-12 PROTEST DE LA 12-14 LA MJ  CONGRES NATIONAL  UNBR DE LA ORA 15 -20   TOTI AVOCATII DIN UNBR SUNT ASTEPTATI LA CONGRES SI O MARE PARTE LA PROTESTE!!! DETALII PE www.unbr.eu sau www.bota.ro .

# xx date 28 February 2014 13:24 +1

max 100 de avocati din cei 5000 botisti cu care va laudati? nu faceti decit sa demonstrati public ca sunteti ratati. or sa protesteze 2% dintre botisti. sau botanisti, mai corect spus. :lol:

# POLO.NICU date 28 February 2014 13:26 +1

La mintea ce o ai mai pui 2 bani si paste vaca pe asfalt. Bine ca sunteti voi multi contributori...

# tpatescu date 28 February 2014 14:12 +11

Prin postarea dumneavoastra se confirma ca bunul simt si respectul au disparut; mai ales intre juristi. Ori ca sa cataloghezi oameni care au o cariera juridica in spate ca fiind ratati este o dovada de lipsa de bun simt de lipsa de educatie si lipsa de repsect. Asemenea caractere merita altceva. Stimate domn posibil sa fii avocat in baroul traditional - te sfatuiesc sa vezi barna din propriul ochi - cotizatii, dictatura, pensii viitoare, examene trucate, sclavie, minciuna, coruptie.

# tipatescu date 28 February 2014 14:33 +2

Multumim domnului care ne-a dat minus; asta dovedeste ca avem dreptate iar adevarul enuntat deranjeaza. Cred ca daca unii dintre corifeii avocaturii ar avea putere ne-ar judeca in Piata Publica unsi cu catran si tavaliti in pene.

# pol date 1 March 2014 08:08 -1

si ne-ar suge degetele ca sa ne renegam calitatea de avocati!

# 992 date 28 February 2014 14:13 +4

Pe voi astia milenarii, oficialii si cum va mai autointitulati, de iure insa inexistenti, nu prea v-a vazut lumea protestand public cand va mai pune sefuletul vostru cate o \"piatra\" de gat. Mai un bir, mai o reglementare restrictiva, diverse emanatii. Daca astea au fost conditiile de acordare a autorizatiei, trebuie respectate. Treaba cu frica de a manifesta public e boala romaneasca. Poate vor capata mai multi curaj si vor veni sa fie alaturi de colegi si de cauza mai ales. Toata lumea clameaza existenta statului de drept insa acesta lipseste cu desavarsire. Voi sunteti o gloata manata de un cioban & ajutoarele sale, altfel nu ati accepta ce am spus mai sus. Uite ca Bota si inca 100 de persoane au curajul sa denunte in strada ilegalitatile, hartuirea si coruptia.

# lica date 28 February 2014 14:58 +2

xx -ule 50 de avocati de la bota fac cat 50000 de la baroul inchipuit florea si famiglia. Esentele se pastreaza in recipiente mici. Ce este mult si prost se tine pe maidan traditional. Ai priceput oarecare xx? 

# doi de xx si-un x date 28 February 2014 16:07 +1

Gandire marca \"din putzul gandirii\". Retrograda, retardata, bolnava. Tipica slugilor platitoare de biruri si pupatoare de dosuri comuniste.

# pentru xx date 28 February 2014 19:55 +1

Sa nu treci pe acolo ca te rasplatesc \"botistii\" pentru ce ai scris in ultima perioada de ei! Adica iti dau muuu....lta sanatate si noroc...Iti vor fi de ajutor cand vei lua papara de la clientii prostiti cu aberatiile juridice de care ai dat dovada.....

# geos date 28 February 2014 20:18 0

In locul punctelor de suspensie dupa muu  lipseste cumva \"e\"? Vai xx traditional parca te vad in ipostaza care te caracterizeaza.

# Botomiel date 28 February 2014 13:30 +1

Sa vedem ce face presedintele jucator Nimerincu la protest.Cati avocati mobilizeaza la aceasta actiune

# PRESEDINTELE NIMERINCU www.unbr-legal.ro date 28 February 2014 18:56 0

PRESEDINTELE NIMERINCU, NU A CONVOCAT PE NIMENI SI NU O FACE. IL LASA PE BOTA SA-SI MAI IA O CONDAMNARE. DACA BOTA VINE LA PROTEST, VINE SI POLITIA.

# da polo date 28 February 2014 19:09 0

polo, nu ne dai adresa ta de email ? daca esti barbat, daca nu, mai ascunde-te 6 luni !

# polo date 28 February 2014 19:17 0

polo, tu cu care agramat votezi, lobotomiei sau nimernicu ?

# eu date 28 February 2014 13:34 0

am vazut ca doar pentru 50 de persoane este autorizat mitingul de catre PMB,probabil de aici numarul mic de participanti. zic si eu

# 2006 date 28 February 2014 14:56 +2

poate cineva sa ma lamureasca, cum se face ca in ficare an, generatie de generatie, sunt admisi in baroul Florea si fara nici-o greseala toti acei copii care au parintii avocati .Daca nu este adevarat aratati un singur caz si ma plec in fata voastra. Asta ca tot ii dati inainte cu ocolirea acelui nemaipomenit examen. Respect pentru Dl. BOTA , felul cum discuta cu avocatii, modul cum ii indruma si te face sa fii mandru macar de faptul ca ,,DECANUL\" Baroului  si lupta pentru o cauza. Dlor. avocati ,daca considerati ca toti membrii UNBR  Bota, sunt niste ratati ,ca nu respecta legea sunt infractori, practica o profesie fara a avea acest drept? De ce nu deschideti o actiune in instanta pentru a termina o data pentru totdeauna. Avocatii din UNBR Bota sunt din alta lume,  ROMANIA nu are nevoie de impozitele si taxele pe care acestia le platesc... Daca aveti ocazia puteti sa mergeti la protest si sa-i nimiciti....PACAT cei mai multi am fost colegi de facultate, atunci altfel puneati problema!

# gigi date 28 February 2014 15:08 +1

minti cu nerusinare sau habar nu ai ce vorbesti. cel putin de cativa (6-7) ani, examenul de admitere in barou e chiar corect, am fost de mai multe ori in comisia de corectare si stiu. lucrarile se trimit la corectat incrucisat, dintr-un colt de tara in altul. si sunt o gramada de stagiari care nu au rude avocati. nu mai dezinformati, ca ma sunt si oameni de buna credinta, care va cred.

# pol date 1 March 2014 08:14 +1

De aia te numesti gigi si nu \"profesorul refulat care corecteaza lucrarile albe si completate corect ale tinerilor talentati\"....Probabil ca tot de atatia ani ( 6 sau 7?) s-a ridicat si nivelul spagii ca vrei sa iti termini si tu casa, iar masina rablagita mostenita ti-a ramas mica si te lovesti cu burta de volan! sictir!

# aaa date 28 February 2014 15:03 0

LUJU, TE DESCALIFICI PROMOVAND CU OBSESIE PE ILEGALISTII ASTIA BOTISTI !!!

# pentru aaa date 28 February 2014 15:14 +1

MAI NENE, MATALE TRE SA FII VREUN JGHEAB DE ALA CU MINTE INGUSTA CARE S-A OBISNUIT CU COMUNISMUL PRECUM CALUL CU BATAIA!!! DACA ITI DISECAM CREIERUL CRED CA VA FI CU BRIO EXPUS DREPT FOSILA IN MUZEUL DE ISTORIE NATURALA ALATURI DE DINOZAURI!!!! :P :P :D :D :D DIN CAUZA UNOR INGUSTI LAMINTE CA TINE NU PROGRESEAZA ROMANIA !!!! ASA SPECIMENE AR TREBUI INTERNATE LA MUZEU SAU IZOLATE!!!

# ADEVARATUL NEMERNIC,FIUL SATANEI, VA VENI SA FACA CONTRAMIT date 28 February 2014 15:11 -3

Anunț important – 07.02.2014 Anunțăm pe aceasta cale pe toti avocații din cadrul UNBR că documentele tipizate folosite: delegații avocațiale, contracte și carduri pot fi procurate prin comandă formulată la Av. Viorel Nimerincu, tel. 0740.420.768. Pentru asigurarea unui cadru unitar de lucru, vă informăm că nu vor fi recunoscute în instanță alt tip de formulare în afara celor stabilite. Orice informație suplimentară vă poate fi oferită la tel. 0765.701.052.

# oarecare date 28 February 2014 15:13 0

Azi o are Bota la Curtea de Apel Ploiesti in ... spate groasa rau. Urmariti decizia pe recurs la revizuire si apoi vedeti de protest. Va credeti 5.000 ? Sa vedeti daca la protest sunteti 20 de jalnici.. I se rupe lui Bota de voi. Oricum, ati facut liste pentru miile de participanti ? PS : va mai avea la Ploiesti un recurs la o revizuire inadmisibila, vedeti pe portal, numai buna de prostit prostii. Protest ???? Jalnicilor !!!

# justo date 28 February 2014 15:30 +2

Toate comentariile mincinoase sunt data de acelasi psihopat oarecare. Acum loaza comunista zice ca face parte din comisia de corectare. Ce corectezi tu pui de bisnitar comunist cind tu nu stii gramatica. Tupeul tau este imens, un jalnic topirlan care traieste din spagi. Crezi ca nu stim ca va faceti favoruri intre voi? Intra ala al meu si intra si al tau, mai schimbam lucrarea, mai punem niste casti, dam si subiectele, mai folosim anumite parole etc. Sunteti o gasca de IMPOSTORI oarecare cacare.

# avocat traditional date 28 February 2014 16:08 +2

Continui sa insulti in stil de derbedeu mai justo.Crezi ca daca esti omul lujului potio face orice?esti jlanic mai protestatar de 2 oameni.In martea neagra voi fi pe aproape sa vad ce faceti.Sa vezi ce boicot o sa iti pregatim.Si asta numai pentru ca ne jignesti

# ADEVARUL date 28 February 2014 16:15 +1

JUSTO ESTE UN BASIST IMPUTIT,LA FEL CA MAJORITATEA AVOCATIILOR DE TIPUL FLOREA,LIPSA UNEI VIZIUNI NORMALE IL IMPIEDICĂ SĂ VORBEASCĂ NORMAL SAU MĂCAR COERENT,IMI ESTE GREATA DE BASISTI-AZI SATANELE PE PAMANTUL ROMANESC. :sigh:

# justo date 1 March 2014 09:01 -1

Adevarule, nu sunt adeptul lui florea si nici a lui basescu. Daca esti fan adevarul trebuie sa recunosti ca nu ai clasa politica la ora actuala. Toti vor puterea pentru imbogatirea lor si a neamurilor lor. Dupa 25 de ani de la revolutie nu avem justitie, nu avem spitale, nu avem salarii etc. Daca tu crezi ca revolutia s-a facut ca iliescu si nepotii sa fie la conducerea tarii te inseli. In ucraina lumea e mult mai pragmatica, vezi cum au trimis-o acasa pe timosenko. 

# justo date 1 March 2014 09:09 +2

Si zi asa mai oarecare acum semnezi ADEVARUL, transferi duelul profesional pe tarimul politicului. Vad ca ti-ai dat si voturi. Esti bolnav la cap, vezi cum faci ca IQ- ul ti-a iesit negativ.  PENTRU TOATE DOAMNELE SI DOMNISOARELE LA MULTI ANI !  

# 992 date 28 February 2014 18:08 0

Mai prostovane, stii ce e aia \"boicot \" ? Iar a venit pe tura fraierul la LUJU care pupa dosuri de traditionali.

# pol date 1 March 2014 08:19 -1

Sa vezi ce bastoane iti iei pe spinare, fraiere! Nu de la noi, ca nu dam in animale ca sa fim amendati, ci de la firma angajata pentru securitatea protestului...

# oarecare date 28 February 2014 15:45 +1

M-a dau batut, nu stiu ce face Bota la Ploiesti. am rama-s singur si m-a apuc de gramatica.dupaia dau la barou. nustiu la care.

# cititor neutru date 28 February 2014 15:57 +4

Domnule oarecare te pot caracteriza astfel: scirbavnic, mincinos, putregaios basinos, progenitura de comunist spurcat. Nu pentru tine au murit oameni la revolutie ****** ordinara. Din cauza ta si a celor ca tine care au furat tara am ajuns in lumea a 3-a. Bine iti spune justo, esti un nemernic ascuns dupa butoane, o cirtita batrina care are comunismul in vene. Apropo bosorogule cind te pensionezi?

# UNDE ESTE CURTE DE APEL,,,,,LA,,,PLOIESTI, MARLANE? date 28 February 2014 15:17 -2

TOTI NEBUNII SCRIU AICI, CE CRETIN A SCRIS ASTA, HABAR NU ARE CE I CU EL, ASA CA NEMERNICE, STAI LA SOCOLA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# rtb date 28 February 2014 15:20 +1

tu nici atat nu stii, botistule, ca este curte de apel la ploiesti ? intra pe portal si cauta dupa numele botistului sef.

# rtb date 28 February 2014 15:22 +2

uite aici dosarele: 4212/277/2013 1621/282/2013 bota e atat de destept incat face revizuire la plangeri contra actelor procurorului, cale de atac inadmisibila.

# r t bou date 28 February 2014 15:34 -2

Ia vezi si numarul de dosar al matii pentru nastere idiot traditional?

# oarecae date 28 February 2014 15:23 +1

Nu stiu adresa Curtii de Apel Ploiesti. Caut-o ! Glumesc. Dai dovada de multa .... intelepciune.

# unul din lumea cea mare date 28 February 2014 15:58 +1

pentru UNDE ESTE CURTE DE APEL,,,,,LA,,,PLOIESTI, MARLANE? date//pina si eu care nu/jurist stiu ca la ploiesti este c.a. o sa ma intrebi de unde stiu.ok am avut acolo o rasturnare de situatie de la t. tirgoviste,unde minunatii judecatori ,,detera,,decizie sa platesc cheltuielile de judecata ale hotului de mi/a intrat in casa!!!!!!!!!(halal judecatori de cap sa le fie pres vasile luca, jude cristina marilena gogescu).la curtea de apel ploiesti cei care au CASAT prostia tembelilor de la tirgoviste au fost georgescu cristina,anghel stefana,diaconu gabriela.deci prostovane de ,,jurist sau postac basist ,,este curte de apel la ploiesti si se pare ca judeca si corect(cuvint de cod horizon line meter)

# OMUL, NU A ZIS CA NU ESTE CURTE LA ,,,PLOIESTI, DACA CITESTI date 28 February 2014 20:38 -1

OMUL, NU A SCRIS CA NU ESTE ACOLO, LA PLOIESTI CURTE DE APEL, DEBILULE, DE CE ZICI CA NICI MACAR NU ESTI,,,,JURIST, A SCRI ALTFEL, DAR DACA TOT ESTI SI,,,,MARLAN CUM AFIRMI, RECITESTE, ,,,,asa scrie omul, puncte ,puncte,,,inseamna altceva.RAPCIUGA LIBIDINOASA DE NEMERNIC, DE LA,,,,SOCOLA,,,DIN IASI UNDE ESTE CURTE DE APEL,,,,,LA,,,PLOIESTI, MARLANE?  date 28 februarie 2014 15:17 0 TOTI NEBUNII SCRIU AICI, CE CRETIN A SCRIS ASTA, HABAR NU ARE CE I CU EL, ASA CA NEMERNICE, STAI LA SOCOLA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Raspunde | Raspunde cu citat | Citat

# unul din lumea cea mare date 28 February 2014 23:47 0

pentru OMUL, NU A ZIS CA NU ESTE CURTE LA ,,,PLOIESTI, DACA CITESTI// uite!!o sa/ti explic doar o singura data ca sa nu crezi ca s/a intilnit hotul cu militianul sau ca sa nu/mi mai spui ca rata n/punge si ca laptele are oase.,,UNDE ESTE CURTE DE APEL,,,,,LA,,,PLOIESTI, MARLANE?,, ,,unde este adverb interogativ.cind interoghezi inseamna ca INTREBI. procurorii la INTEROGATORIU intreaba!!!!!! dupa o intrebare se pune semnul intrebarii si nu al exclamarii.deci daca citesti ,,aliasul pe care si l/a luat,,UNDE ESTE CURTE DE APEL,,,,,LA,,,PLOIESTI, MARLANE?,,se deduce clar si ca INTREABA UNDE/I CURTE DE APEL LA PLOIESTI SI PUNE SI SEMNUL INTREBARII!!!!!!!CLAR?????deci nu te mai face destept caci nu esti si suport comentariul oricui de pe aici care intelege BINE ROMANESTE. PUNCT!!!! IN ALTA ORDINE DE IDEII NU SINT JURIST SUB NICI O FORMA dar recunosc ca putin ma pricep la jurisdictie aeriana si maritima internationala si la documente diplomatice.nu am de a face cu dreptul (continuare)

# unul din lumea cea mare date 28 February 2014 23:59 0

continuare pentru OMUL, NU A ZIS CA NU ESTE CURTE LA ,,,PLOIESTI, DACA CITESTI// nici civil si nici penal deci nu am scoala de DE DREPT.tu crezi ca esti destept si cauti sa o intorci ,,ca l;a ploiesti,,si sa ma aiuresti tu faci referire ,,la curte ,,de gen curtea lui ma/sa ,si ,, rtb si o oarecare,,AU INTELES LA FEL SI RASPUNSURILE LOR SINT IN ACELASI SENS,deci pe cale de conseccinta logica sintem 3 persoane care am inteles acelasi lucru.si cind 3 iti zic ca esti beat se zice in romaneste ca TREBUIE SA TE DUCI SA TE CULCI .clar??!!cit despre socola....se pare ca te pricepi deci inseamna ca ai ceva timp stat pe acolo,tot ca o consecinta logica.daca ai chef vorbim de vapoare si avioane ca acolo ma pricep ,,un pic,,(cuvint de cod elevator)

# awa date 28 February 2014 15:18 +2

Protestul  in instante, cu argumente juridice sa-l faci pe judecator sa-i fie rusine ca e mai slab ca tine.  Nu vrea sa te primeasca in instanta, plangere la CSM  si apoi actiune in contencios la Curtea de Apel. recursul se judeca la I.C.C.J. Daca  ar fi inregistrate sute astfel de actiuni in contencios, se rezolva problema, insa hai in strada ca taranii in opinci.... :P :lol: :-* :o :D

# bret date 28 February 2014 15:35 -4

Hmm, protest al avocatilor, ce gluma buna. Mai degraba o adunare a unora care exercita o profesie fara drept.

# STIATI CA... date 28 February 2014 16:11 +2

Lucrarile de la admitere sunt distruse imediat dupa contestatii.stiti de ce?ca sa nu existe  probe. De la nota 2 in urma contestatiei se pune nota 8 sau 9 depinde de cat are nevoie loaza.dupa aia lucrarile dispar si toti se dau fete mari neprihanite.

# Huoooo, avocatilor ! date 28 February 2014 16:26 0

Puneti mana si studiati legile si ajutati clientii, lasati protestele ! Duceti-va cu temele facute in instante, lasati bataliile pe site-uri si pagini de socializare ! Ca de aia sunteti platiti de catre clienti, nu sa protestati aiurea !

# crustaceu date 28 February 2014 16:37 +1

oarecare, esti chiar oarecare, cum te-ai intitulat, cred ca vinzi flori la chirigii, insa  de plictiseala intri pe forum, sau poate la chirigii florarii aia cam bruneti saunt mai domni decat tine? multumesc  awa pt  sfat, nu am avut asa pb mari cu  reprezentarea insa daca   se impune o sa o folosesc, sa se mai gandeasca si alti colegi  la aceasta varianta sa o comentam si imbunatatim, poate ajung si eu pe la protest, oricum incerc

# obiectiva date 28 February 2014 16:45 +3

SUSTIN ORICE PROTEST........sunt alaturi de voi !

# @Huoooo, avocatilor ! date 28 February 2014 17:53 +1

tocmai asta e problema. Ca studiem legile, ca repectam clientii si colegii, ca ne facem treaba ca la carte. Mergem cu temele facute in instanta, dar \"colegii canibali\" determina juzii sa contrazica atata amar de practiva favorabila. Este si asta o modalitate de descurajare, insa care nu tine, decat izolat. depinde de persoana. Ca deh, judele e inamovibil, are pareri proprii si personale chiar daca unul contrazice zeci de colegi, asta nu e desconsiderare? Adica juzii care au dat solutii favorabile nu se simt acum facuti de cacao de un/o coleg/colega de-a lor? Concluzia? Justitie de cocos. In regulamentul instantelor este scris negru pe alb: in fiecare instanta se infiinteaza o comisie care are menirea de a organiza o practica unitara a intantei, in situatia unor hotarari divergente. Aceeasi instanta este favorabil UNBR (2004) prin mai multe hotarari, iar dintr-o data, incepe sa aduca hotarari tocmai invers. Deci albul nu mai e alb, cu acu\' e negru.

# .......... date 28 February 2014 18:00 +1

Si-atunci, ce rol mai are comisia de unificare a practicii? Doar un rol estetic, ca deh, asa da bine?! Lehamite mare mi-e. Si stati, nu sariti colegilor canibali, ca mai trebuie sa curga multa apa pe Dunare sa intelegi principiile dreptului. NU ma refer la toti. Am colegi avocati (din ambele tabere) si juristi care chiar imi sunt prieteni. Nu ii intereseaza problema barourilor atat timp sa vede, prin sustinerea lucrarilor, ce poate fiecare. Este de-a dreptul jenant ca intr-o actiune precizata si sustinuta BETON, la nivel ridicat al mesajului si continutului, sa vina unul care se ridica din fundul salii si invoca lipsa calitatii de reprezentant. O tiganie dilatorie, iar individul ofuscat atat poate, daramite sa inteleaga actiunea in sine. In loc sa felicite prestatia, urla ca un coleg, foarte bun de altfel, nu e avocat. Si-apoi da fuga la decanat, leganandu-si coada, sa de-a raportul: Stimate domnule decan! Azi am ridicat exceptia unui botist. Va multumesc d-le decan ca m-ati ascultat.

# LM date 28 February 2014 19:01 0

Ai dreptate stimate coleg duar că unii merg in instanțe iar slții nu. Au aceleași studii ...

# ........ date 28 February 2014 18:06 +1

imi puteti da acum biscuitele? Va multumesc inca o data d-le decan. Sa traiti! Suma tuturor respectelor. Plecaciuni stapane atotstiutor! P.S. V-am spus d-le decan cat de bine aratati azi? A, v-am spus acum. Inca o data, sarutmana d-le decan. Sunt fericit ca l-am ars pe botist. Raspunsul decanului? Felicitari! acum mars de-aici! Ia si un biscuite. Si catelul a plecat, cu coada plina de fericire (iar nu de covrigi) spre sala de studiu. Glumeam aici. Cu studiul e mai greu. De fapt, catelul a plecat la barul de langa instanta pentru a impartasi cu colegii de haita intamplarea cu botistu\'. Si-au inceput sa haule toti fericiti pana cand, in sala, i-a trimis presedintele de complet la sala de studiu aratand cu mana catre un botist si a spus: luati exemplu cateilor! Cel pe care-l juliti va da lectii in orice moment. Lingeti-va acum ranile si rugati-l sa va mediteze!

# @# ........ date 28 February 2014 21:38 0

 Domnule, interesant ce spuneti, dar asta este o chestie ce tine de lupta care se da intre Domniile - Voastre, in cadrul profesiei pe care o practicati. Cu ce ma ajuta pe mine,infractor/escroc de meserie, lupta dintre cele 2 barouri ?!Cu nimic ! Pe mine ma intereseaza sa iau pedeapsa cea mai mica, sa ma faceti scapat, sa fentati ce se poate fenta din codurile penale. Despre asta era vorba.Nu sunt avocat. Ce am facut mai devreme a fost exprimarea nemultumirii mele fata de casta avocateasca.Poate nu cea mai adecvata, dar asa am simtit atunci.In sfarsit....

# CORECT date 28 February 2014 21:43 +1

aveti dreptate. dar cum sa va scapam daca nu ne lasa colegii ~traditionali~ :o Pana la urma clientul hotaraste pe mana cui merge, nu? fie traditional sau ~botist~

# Jul date 28 February 2014 18:08 -1

Vreau sa adresez o intrebare domnului Bota si avocatilor din baroul lui: Domnilor daca dumneavoastra spuneti sa functionati legal si ca sunteti infiintati in baza legii atuci inseamna ca si EU persoana fizica la fel ca domnul Bota pot sa imi infiintez maine Baroul meu ? si poate si colegul meu sa isi infiinteze maine Baroul lui? si poate si celalalt coleg din spate sa isi infiinreze poimaine Baroul lui? Cu stima!

# Brainer date 28 February 2014 18:20 +2

\"Jul\", ai vrut sa fii smecher, dar ti-ai dat cu stangul in dreptul. Bota a infiintat barouri intrucat o instanta judecatoreasca i-a admis, irevocabil, acest fapt. Prin urmare, canta la alta masa !

# Jul date 28 February 2014 18:10 -2

Vreau sa adresez o intrebare domnului Bota si avocatilor din baroul lui: Domnilor daca dumneavoastra spuneti sa functionati legal si ca sunteti infiintati in baza legii atuci inseamna ca si EU persoana fizica la fel ca domnul Bota pot sa imi infiintez maine Baroul meu ? si poate si colegul meu sa isi infiinteze maine Baroul lui? si poate si celalalt coleg din spate sa isi infiinreze poimaine Baroul lui? Cu stima!

# atuci date 28 February 2014 18:16 -3

Da Jul, ,,atuci,, si tu poti sa infiintezi un barou - daca judecatorii iti dau o astfel de sentinta ! Cu aprobarea justitiei oricine poate sa ,,isi infiinreze,, baroul lui !

# bercea mondial ;; e manevra lu frații miei...........,, date 28 February 2014 18:24 +1

Legea 51 este clară, dar ca răspuns este că dacă nici Uniunea Colegiilor de Avocați din România condusă de Florea Gheorghe nu mai poate fi denumită UNBR /iar colegiile  barouri, pentru că există deja un UNBR cu sediul în str. Academiei, rezultă că nici ,,Jul ,, nu mai poate inființa ,,BAROUL LUI,,.

# corect date 28 February 2014 18:30 +1

Atunci cand instanta judecatoreasca i-a admis lui Bota sa infiinteze barouri, Legea 51/1995 nu interzicea asa ceva. Abia dupa modificarea din 2004, s-a interzis, prin lege, infiintarea  de barouri.

# PROCUROR BUJOREAN DELA SUCEAVA date 28 February 2014 18:12 0

HIIII!!HIIII!!HIII :P VIN SI EU SA VA AJUT LA PROTEST COPII!!!! :P :D :D :D :D :D

# PUP - ALINA date 28 February 2014 20:15 0

BUJOREANUL: e în toate în cele ce sunt și în cele ce mâine vor rânde la soare.. Vă desființez din temelie, este singurul dosar din istoria justiției din România cu cel puțin 5000 de suspecți trimiși în judecată și 280 de părți vătămate, având în vedere că mai sunt 18 parchete care nu au înaintat situația pentru a fi centralizată.

# LM date 28 February 2014 21:25 0

Corect se spune ȘUȘIAVA .

# @Jul date 28 February 2014 18:23 0

cu tot respectul, ori te faci, ori esti .... Arunci cu vorbele aiurea, chiar daca stii raspunsul. Nu puteti sa va infiintati barou, dar puteti infiinta un bordel juridic. Ca asta sunteti! Prostiti (iar nu prostituati) juridic! Si la voi la bordel e 11 % taxa. Vezi ca vine din urma CASS 5.5 %, iar pt. anii anteriori in termenul de prescriptie 6.5 %. Deci, faceti bani, bani, bani, bani, platiti bani, bani, bani, bani, bani

# Jul date 28 February 2014 18:38 0

Va rog oferiti putina seriozitate!

# Jul date 28 February 2014 18:39 0

Va rog oferiti putina seriozitate!

# justo date 28 February 2014 19:08 0

Nu te potolesti oarecare?acum te numesti jul prescurtare de la julieta? Ia vezi tu cum faci si pune mina pe carte si intreaba-l pe mentorul tau nea florica cum faci ca sa activezi intr-un barou legal. Sunt sigur ca ne-a florea o sa-ti prezinte actele de infiintare a mafiei din avocatura.

# oarecare 3 date 28 February 2014 22:39 0

mai justo,mai ai bani pentru cartele cu n IP-uri?Iei si tu ceva donatii?Ai bvarouri legale?Foarte bine,dar avocati de unde ai?Si daca ai unde presteaza?

# justo date 1 March 2014 15:36 0

Am cu ce baa!!!!

# @jul date 28 February 2014 18:48 0

aceleasi lucru ti-l cerem si tie. De ce tocmai pe bota vrei sa il intrebi? de ce nu adresezi intrebarea lui florea? oricum, ai multe raspunsuri SERIOASE mai sus

# roman date 28 February 2014 19:32 +1

FRICA DE CONCURENTA ESTE FOARTE MARE.FRICA .FRICA ESTE CEA CARE VA FAC NOPTILE ALBE, DACA SUNTETI ASA DE PROFESIONISTI DE CE NU-I ZDROBITI PE CEI DIN UNBR BOTA IN INSTANTA CU AJUTORUL ARGUMENTELOR JURIDICE.. DACA SUNT ASA DE NEPREGATITI(PROSTI) CUM SCRIU UNII, VOI CEI TRADITIONALI ATI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! ACUM NU VENIT CU ARGUMENTUL

# DOREL date 28 February 2014 19:37 +1

EU,DOREL, VIN NEAPARAT LEPROTEST!!!!! :D :D :D :D :D :D VREAU SA VAD DACA VINE bota! :D :D :D !!!!! DIN CEEA CE AM INTELES EU DE LA POSTACII PREZENTI PE LUJU VINE SIGUR BUJOREAN SI POLITIA.......VOR SI EI LA MIT :P :P :D :D :D :D :D ING!!!!

# dorele ? date 28 February 2014 19:56 0

dorele, chiar vii la ,,LEPROTEST,, ? ,,VINE BUJOREAN SI POLITIA,, ? POLO, tata, unde ai fost 6 luni, ca tot nu ai invatat sa scrii ?

# DOREL date 1 March 2014 19:41 0

DA!!!!! CHIAR VIN LA PROTEST!!!! MARELE ABSENT INSA CRED CA VA FI CHIAR bota!!! :D :D :D :P :P :P AM INTELES CA BUJOREAN E IN DRUM SPRE BUCURESTI CU OCAZIA PROTESTULUI :P :P :P :D :D :D :D !!!!! CE O SA MA MAI DISTREZ LA PROTEST!!!!!!!! VOI PRIVI CEI 2-3 FRAIERI CARE MAI CRED INCA CA bota e presedinte:)))) VORBA BANCULUI....DACA SUNT CUMINTI POATE NU-I LEAGA NENEA PROCURORU BUJOREAN SI....LE PUNEM SI APA IN PISCINA CA SA NU SARA IN CAP IN PISCIN :D :D :D : :P :D :D D A GOALA:))) 

# dore avi date 1 March 2014 20:39 0

dorele, avi, daca vii te legitimam si te punem sa scrii. Daca ai mai mult de 5 erori gramaticale/propozitie ti-o capeti ! mai bine stai acasa ascuns si pune mana pe gramatica !

# aviatoare date 1 March 2014 20:42 0

aviatoare, pe tine nu te leaga Bujorean ? Faceti parte din tagma analfabetilor ! ,,INCA CA,, PISCINDA GOALA,, !!! HI,HI,HI !

# av. traditional date 1 March 2014 21:30 0

Circarilor, cand va duceti la MJ, sa-i rugati sa va dea si ceva oficii, sa aveti si voi un ban in buzunar. Macar 2-3 pe luna, sa aveti bani sa platiti legitimatia si formularele. Chiar, cand va inscrieti in structurile europene ale avocaturii legale, sa va puteti face carduri cu cip. Mai este putin si nu veti mai putea intra pe usa destinata avocatilor la CAB (de exemplu) fiindca vor invata jandarmii care sunt cardurile avocatilor legali. Si apoi si prin instante si arhive. Florea a fost genial cu adoptarea acestor carduri, nu mai puteti copia nimic, ilegalistilor.

# av. traditional date 1 March 2014 21:20 0

Botanel, marti va ploua. O sa va intre la apa pancartele. Veti fi 15 fraieri la cersit prin fata CSM ? Seful vostru vine sau va sta la birou sa vada cati fraieri vin ?

# aviatoare date 1 March 2014 22:15 0

aviatoare, 15 cu tine sau fara ?

# ai vrea tu date 1 March 2014 22:52 0

Noi suntem circari ? Tocmai tu ti-ai gasit sa vorbesti, agramatule nerusinat ?! Ar trebui sa-ti bagi capul(ala gol) in pamant, de rusine. Nu stii gramatica limbii romane si te dai avocat. In schimb, ai mult tupeu si nesimtire. Zici ca \"FII ploii\" si \"v-a baga\"... Ha, ha,ha

# av. traditional date 1 March 2014 22:58 0

Adevarul e ca in scurt timp o sa va transformati din circari in vitzei carora nu li se vor mai deschide usile instantelor. Ca la penitenciare si birourile de la parchete oricum nu intrati decat in calitate de inculpati. Pana atunci, ramai un circar, impreuna cu seful tau condamnat definitiv. Da replici pe tema supusa dezbaterii nu idiotenii.

# ai vrea tu date 2 March 2014 00:01 0

Aaa, faptul ca esti un agramat dovedit, nu conteaza. Tie chiar nu ti-e rusine sa mai comentezi si sa te dai avocat cand habar nu ai de limba romana ?! Cat de nesimtit poti fi mai individule ? E plina entitatea-flocea de agramati ca tine, dar care au doar gura mare. Cum ai reusit sa termini dreptul, analfabetule ? Dand spaga, bineinteles, ca minte multa n-ai. Exact asa ai procedat si la intrarea in casta mafiota si ilegala-flocea. Pai, tocmai astia cu putina minte, de la flocea, se leaga de avocatii structurii-Bota.

# av. traditional date 2 March 2014 02:06 0

Agramat sau nu, ramane valabil ce ti-am spus despre voi astia pseudo-avocati. Altceva nu ai de spus, gramatica in sus, gramatica in jos. Dar ceva despre cat si cum profesati, nimic-nimic ? La penitenciare si la parchete nu intrati decat in calitate de inculpati. Asta e mah avocatura ce o prestati ? SUNTETI INCULPATI, NU AVOCATI ! Sa va intre bine in cap, si voua si nevinovatilor care vor vrea sa dea donatii pt. a deveni avocati doar pe o hartie fara valoare. Ar trebui sa va ascundeti precum sobolanii nu sa iesiti in strada sa faceti galagie aiurea. Ce televiziune va veni sa va vada ? NICIUNA ! Venea OTV dar nu mai este. Va trece si ziua de marti, sa o treci la mari realizari avocatzesti. FASSSS !

# ai vrea tu date 2 March 2014 11:11 0

Ce sa-ti dovedesc tie, agramatule ?! Tu, oricum, n-ai intelege nimic. Stiinta dreptului e o mare necunoscuta pentru tine, ca si gramatica limbii romane. Faptul ca entitatea infractionala-flocea e inexistenta de jure, intrucat, dupa revolutie, n-a dobandit PERSONALITATEA JURIDICA, e un aspect care depaseste puterea de intelegere a unui analfabet juridic, ca tine. Aaa, imprejurarea ca sunteti tolerati si protejati de un urias sistem mafiot, e cu totul altceva !

# av. traditional date 2 March 2014 11:46 0

Nu trebuie sa-mi dovedesti nimic pseudo-avocatule. Dovedeste fraierilor care vin sa dea donatii, dovedeste politistilor, procurorilor, agentilor de la penitenciare si judecatorilor care te pun sa-ti dai roba jos in sala. Te mai intreb inca o data : ce televiziuni vor veni sa filmeze niste gaini plouate, marti 04 martie ?

# ai vrea tu date 2 March 2014 15:16 0

Tu reprezinti culmea nesimtirii; esti agramat, analfabet juridic si, in plus, esti un infractor tolerat si protejat de magistratii si politrucii corupti. Canta dracului la alta masa ca incepi sa ma plictisesti.

# av. traditional date 2 March 2014 15:26 0

Te frige adevarul, asa-i ? E tare incomod adevarul si te enerveaza ... e cam tocita placa ta cu agramat, analfabet, tolerat, etc. Cam redus repertoriul tau, parca ai fi un papagal prost dresat. De fapt te irita groaznic ca nu ai contra argumente, nu ai raspunsuri la intrebarile mele. Daca esti plictisit, nu mai citi ce se scrie aici si vezi de hartia aia fara valoare juridica pe care scrie ca esti avocat. Te mai intreb inca o data : ce televiziuni vor veni sa filmeze niste gaini plouate, marti 04 martie si la ce parchete intrati in calitate de avocati ? (ca inculpati stiu ca faceti multe drumuri) :lol: :lol: :lol:

# aviatorului agramaticus date 2 March 2014 00:12 0

Mie mi-e mila de avi, a avut o copilarie grea, parintii nu au avut bani sa-l tina la scoala nici sa-l trimita la Socola. Acum e obsedat de avocatura, de Bota si sufera ca nu se poate exprima. Avi, draga, prima data sa-ti vezi de sanatate. Scrisul, cititul si avocatura mai pot sa astepte !

# pol date 28 February 2014 19:58 +2

Cei 100 de avocati legali care vor participa la protest sunt reprezentantii celor care au procese in ziua de 4 martie si sunt din provincie, de acolo de unde judecatorii sunt corecti si interpreteaza strict legile, respectand deciziile colegilor lor care au avut curajul sa pronunte hotarari pe baza si temeiul legii si nu al intereselor de clan mafiot!

# calitatea de reprezentant date 28 February 2014 20:00 +1

Poate treceti pe acolo voi astia, sustinutii sistemului ilicit ofticosi, sa ne invocati lipsa dovezii calitatii de reprezentant!!!!!

# Carol date 28 February 2014 20:07 +1

 Nu este rau, dar va rog sa materializati actiunea si printr-un memoriu care sa cuprinda toate problemele cu care ne confrunrtam datorita coruptiei sistemului politic si jurisdictional, precum si faptul ca sutem ignorati de toate institutiile de stat de atatia ani, inclusiv de magistratii din intreaga tara fiind tratati discriminator, desi avem documente identice cu ale celor care ne contesta calitatea de avocat.Traducem memoriul si in cateva limbi internationale si trimitem tuturor institutiilor Europene si tarilor membre cu democratie recunoscuta in Uniunea Europeana. Actul tradus sa cuprinda stampila institutiilor cu stampila de registratura data certa : de la C.S.M., C.S.A.T., M.J., S.R.I. si Ministerul Public (parchetul General), Parlamentul Romaniei, ambelor camere, Consiliului Legislativ. Imediat vom intenta un proces in contencios cu toate aceste institutii prin reprezentantii lor folosind interogatorii si expertize jurisdictionale, economoco - financiare (contabile) a probelor

# C.I. date 28 February 2014 20:14 +1

Aveti dreptaet, daca nu se materializeaza actiunea si nu desemnati delegati pentru discutii cu reprezentantii institutiilor de stat in caz ca sunteti invitati n-ati facut nimic !... Cine va face asta ?...

# pt CIST date 28 February 2014 21:19 -1

CI, PE TINE TE DESEMNAM CA STII SA TE EXPRIMI: ,,AVETI DREPTAET,,

# av. traditional date 28 February 2014 21:59 -1

Stai linistit, nu ii va invita nimeni nicaieri. Se vor uita pe geam la ei ca la circ si atata tot. E o agitatie intr-un cu apa clocita.

# ai vrea tu date 28 February 2014 22:31 -1

Stim ca ai fi extrem de fericit daca s-ar intampla precum iti doresti. Vremea confiscarii profesiei de avocat, de catre o casta mafiota, a trecut. Veti avea surprize...

# av. traditional date 28 February 2014 22:48 0

Vise taica, vise. Singura surpriza (pt. voi) va fi aceea ca nu va v-a baga nimeni in seama.

# ai vrea tu date 28 February 2014 23:04 +1

Ba, \"av. traditional\", tu iti faci casta de rusine. Te dai avocat si nu stii gramatica limbii romane. Corect se scrie \"va baga\" si nu \"v-a baga\", agramatule spagar !

# av. trad ? date 28 February 2014 23:06 +1

nicio surpriza: esti acelasi agramat ,,nu va v-a baga,,

# nu e avocat date 28 February 2014 23:10 +1

V-am mai spus: av. trad, polo, BI, oarecare nu e avocat: nu stie sa scrie !

# av. traditional date 28 February 2014 23:53 -1

Mai fii ploii, cu \"va\" sau \"v-a\", tot nimeni o sa VA bage in seama. Cautati esenta si nu ambalajul. Pun pariu ca majoritatea sau chiar toti membrii CSM, intamplator, nu vor fi marti la sediu ci cu diverse activitati pe teren. Nu va mai imbatati cu apa rece ca o sa va doara gatul.

# ai vrea tu date 1 March 2014 00:50 +1

Mai, agramatule traditional, cat de nerusinat poti sa fii ?! Mai ai tupeul sa comentezi cand tu nu stii gramatica limbii romane ?! Corect se scrie \"fiii ploii\" si nu \"fii ploii\", penibilule !

# av. traditional date 1 March 2014 10:31 -1

pt. \"ai vrea tu\" - esti prost facut gramada, te-ai facut de ras, botanist natarau ce esti. \"Fiii\", cu 3 de \"i\" ???? Daca imi arati in ce dictionar scrie asa ceva, il mananc cu coperti cu tot. Daca ai avea onoare si bun-simt, ai renunta sa postezi pe aici si ti-ai cere scuze. De cate ori ai fost repetent ? Ai absolvit macar 10 clase ?

# ai vrea tu date 1 March 2014 11:36 +1

Ba, analfabetule notoriu, tu nu ai terminat nici scoala ajutatoare si te dai avocat. Esti de rasul lumii. Se vede ce specimene agramate ingroasa randurile castei-flocea. In loc sa-mi multumesti ca-ti ofer consultatii gratuite, invatandu-te gramatica limbii romane, te umpli si mai mult de ridicol, prostul satului. Iti repet, corect se scrie \"FIII ploii\" si nu \"FII ploii\", fiul ploii ce esti.

# av. traditional date 1 March 2014 12:09 -2

pt. \"ai vrea tu\" - Mai baiatule, esti jalnic, zau. Persisti in imbecilism. Daca nu ai bani sa-ti cumperi o carte (de gramatica, dictionare, de specialitate) macar acceseaza internetul. Sau nu stii decat acest site sa-l accesezi ? Iti faci colegii de rusine, desi sunt multi de nivelul tau, adica redus. Bota ar trebui sa te identifice si sa te dea afara din barou. Tu, dupa ce ca esti slab la minte, esti si galagios.

# ai vrea tu date 1 March 2014 12:53 0

Mai, agramatule, inca nu am vazut, pe acest forum, un individ mai nerusinat si mai dobitoc decat tine. In loc sa-ti crape obrazul de rusine deoarece ti-am demonstrat ca esti analfabet, schimbi efectiv datele problemei si, in ciuda evidentei, faci din negru, alb. Pe de alta parte, imi place aceasta situatie intrucat demonstreaza cat de jos poate fi nivelul intelectual al unor membri ai castei-flocea. Ti-am demonstrat, mai jos, cand se scrie \"FII\" cu doi I si cand se scrie \"FIII\" cu trei I si tot n-ai inteles nimic. Meriti premiul de cel mai dobitoc individ de pe acest forum !

# luju pe traditional nu-l banezi pentru insulte? date 1 March 2014 20:34 0

Alo ala care blocheaza ip-ul ve faci?dormi? Pai eu nu am scris nici a 10-a parte din insultele lui traditional si mi-ai blocat ip-ul. Ia zi cum vine treaba asta? Esti corect ? Ia vezi cum sta treaba cu domnul inexistent avocat traditional .

# avi agramaticus date 1 March 2014 05:10 +1

nu v-am spus ca e anal fabet ? ,,Mai fii ploii,, ,,tot nimeni o sa VA bage in seama,, daca asta a trecut de clasa 1-a, eu ma las de avocatura ! Auzi, esenta !!!

# Jul date 28 February 2014 20:32 -1

Si totuai problema asta a barourilor fie ca sunt a lu Florea sau aa lui Bota nu poate fi transata printr-un recurs in interesul legii?

# pt. Jul date 28 February 2014 20:36 +1

sincer, nu.

# Bian date 28 February 2014 21:11 -2

Recursul in iteresul legii nu rezolva situatia concret si obiectiv sub nicio forma. Exista un recurs in interesul legii de partea noastra cu refrire la profesia de aviocat, dar ce folos ca ei, magistartii, nu respecta constitutia si legile tarii si nici nu le este teama sa spuna public, in fata justitiabililor ca, putem sa-i reclamam unde vrem noi.

# Avocat traditional date 28 February 2014 21:24 0

Foarte important sa delegati cel putin o persoana care sa poate prezenta situatia in prezenta unor martori asistenti cu privire la legalitatea asociatiei legal constitutita de voi. Cat despre o actiune judecatoreasca, nu ar fi exclus sa se constate inexistenta celor clasici pe baza documentelor ce le detrineti in acest sens. Stiu ca, am citit cum ca, organele competente au constatat ca ei nu detin acte de infiintare si nici nu au putut prezenta aceste acte in fata acelor organe ale statului desi erau obligate sa clarifice acest aspect pe baza rolului activ si din oficiu chiar organele de urmarire penala. Este o solutie legala, sa actiunati in instanta pe cale civila si sa se constate toate acestea . Adunati-va si discutati toate acestea acum. Tineti cont si de celelalte sfaturi importante privind materializarea actiunii propusa de voi.

# Corina date 28 February 2014 21:44 +1

Aceasta actiune a voastra este explicabila si indreptatita datorita faptului ca procesul penal fiind o activitate organizata si condusa de organele statului (art.2 alin.1 din Constitutie) justitia nu este statul, ci o functie a sa, astfel nu poate fi lasata la latitudinea unor reguli impuse de grupuri dintre cele prevazute de art. 2 alin.2 din Constitutie, reprezentand csm numai oameni de o conduita oarecare, chiar daca acesrte persoane ar avea puternice radacini in sistemul acelor institutii teritoriale din subordine influente si corupte nu pot modifica constitutia si legile tarii totodata au obligatia sa le aplice egal pentru toti. 

# crusttaceu date 28 February 2014 21:51 0

cred ca e foarte laborios si cred ca exista si varianta scurta  sa demonstram  ca acele formatiuni comuniste  de camin cultural de avocati exista si sa ii fortam sa revina la titulatura  initiala  apoi  sa  demonstram ca  fiind una si aceeasi \"marie \" nu au cum sa fie UNBR in conditiile legii, de ceva vreme incerc sa gasesc pe la biblioteci si anticariate  brosuri cu vechea lege  a avocaturii  comentata . O sa caut si la biblioteca iccj , cine are sa anunte

# catalin date 28 February 2014 22:31 +1

Recursul in interesul legii nu poate avea efect impotriva hotararilor judecatoresti definitive examinate pe baza cailor legale de atac (129 din Constitutie). Nu pot avea efect nici cu privire la situatia partilor din proces si nici nu urmaresc crearea de norme de drept, ci lamures explicarea si aplicarea unitara a lor pe intreg teritoriu unei tari.

# Varza date 28 February 2014 22:34 0

Carol, aveti aceste demersuri facute anterior ? Ar fi nemaipomenit sa le folositi in fata organelor si forurilor Uniunii Europene.

# Alberto Kurtyan date 28 February 2014 23:30 0

Asa este, impiedicarea administrativa/judiciara a avocatilor de pleda in instanta este o ingerinta grava in actul de justitie. Este de competenta CSM.

# oarecare date 1 March 2014 09:29 +1

Cu regret iti spun, situatia voastra a fost rezolvata de foarte mult timp de catre CEDO. Altfel va trebui sa actionati pentru a practica legal avocatura. Aviditatea pentru bani a lui Bota a dus la inscrierea unor persoane total stupide care v-au tras ff mult in jos. Masa de manevra a lui este f mare dar voua nu va este de niciun ajutor, dimpotriva.

# oarecare date 1 March 2014 07:23 -1

Alberto, esti capabil si vorbesti civilizat, tot respectu. Vezi insa ca CEDO, in decizia din 2004, a spus la fel, ca este o ingerinta, insa este permisa datorita importantei acestui domeniu, dreptul la aparare. Reciteste decizia prin care i-au fost respinse ca INADMISIBILE toate cele 4 ( din memorie ) capete de cerere. Te rog, nu te lasa si tu mintit precum marea masa a colegilor tai. Decizia este EXTREM de clara.

# SERGIU date 1 March 2014 08:00 +1

Cert este un lucru ca nu se respecta legea in tara asta.Poate ca cine ar trebui sa vada ceea ce se intampla cu avocatii de la BOTA este chiar MINISTRUL JUSTITIEI.Sa fii cercetat de nenumarate ori pentru aceasi fapta nu cred ca este in regula ,nu am studii dar privesc acest subiect si mi se pare ca este HARTUIRE SI SIGUR MACAR UN AVOCAT DIN ACEST BAROU V-A CASTIGA LA CEDO

# oarek kr date 1 March 2014 08:51 0

oarek kre, ,,Mai fii ploii,, ,,tot nimeni o sa VA bage in seama,, - de cand stii tu sa citesti daca nu stii sa scrii ? Du-te la scoala primara si pe urma vino pe site-ul avocatilor !

# oarecare date 1 March 2014 09:49 -2

Coppy-paste din În speţă, Curtea notează că, printre obligaţiile statutare ale asociaţiei “Bonis Potra”, figura “crearea de barouri”, ceea ce contravenea dispoziţiilor legii nr. 51/1995 care interzice crearea de barouri şi exercitarea profesiei de avocat în afara Uniunii Avocaţilor din România. Curtea ia în consideraţie mai ales, după cum o fac şi jurisdicţiile interne, faptul că membrii asociaţiei s-au dedat la acte concrete, precum crearea unui barou, şi că şi-au arogat prerogative care erau de competenţa exclusivă a Uniunii Avocaţilor din România (a contrario, Partidul socialist din Turcia şi alţii c. Turciei, nr. 26482/95, § 48, hotărârea din 12 noiembrie 2003; Sidiropoulos şi alţii, citată anterior, § 46). Din acel moment, ţinându-se cont de marja de apreciere de care beneficiază Statele în materie, Curtea consideră că dizolvarea asocoaţiei “Bonis Potra” pare proporţionată cu scopul vizat şi că motivele invocate de jurisdicţiile interne se dovedesc pertinente şi suficiente.

# oarecare date 1 March 2014 09:51 -2

De aici, Curtea conchide că ingerinţa era “necesară într-o societate democratică”. Concluzia este că această primă secţiune a plângerii este în mod manifest fără temei şi trebuie respinsă în aplicarea articolul 35  3 şi 4 al Convenţiei.  Poate nu stiu sa citesc sau sa scriu, dar stiu sa copiez exact din D E C I Z I E   PRIVIND ADMISIBILITATEA   cererii nr. 24057/03 prezentată de Pompiliu BOTA împotriva României.

# av. traditional date 1 March 2014 10:18 0

Care este pluralul de la \"fiu\" mai gramaticul lui peshte prajit ? Nu este \" fiu - fii \" ? Vai de scoala ta de fraier !

# ai vrea tu date 1 March 2014 12:05 +1

Mai, \"av. traditional\",mi-ar crapa obrazul de rusine daca as fi in locul tau. Insa, tu esti si agramat si nesimtit. Si pentru ca te invat gramatica limbii romane, ar trebui sa ma platesti. FIU-un I din radical: FI+U; FII-un I din radical plus desinenta(terminatia) de plural i: FI+I; FIII-un I din radical, al doilea i-desinenta de plural, al treilea i-articol hotarat: FI+I+I, echivalent cu FETELE(plural articulat). Se scrie \"FII\", cu doi i, cand poate fi inlocuit cu \"fete\", se scrie \"FIII\", cu trei i, cand poate fi inlocuit cu \"fetele\". Prin urmare, prostul daca nu-i fudul, nu e prost destul. Sa nu mai postezi niciodata pe acesat forum, intrucat prea te-ai facut de \"cacao\" !

# pt av. traditional date 1 March 2014 17:02 0

nu te mai fa de ras, mai bne du-te si repeta clasa a doua si apoi mai scrie pe luju. Tu chiar nu esti avocat in mod sigur.

# Pentru ”Bota-niști” date 1 March 2014 09:59 -1

Sunteți foarte împrăștiați, ca și cel care vă conduce.Voi vreți să intrați la ministrul justiției și nu știți cu cine. În 2011 s-a întâmplat la fel, ne-am dus la CSM, am strigat la geamurile închise și atât. Se vedea că după perdele stăteau câteva personae și pur și simplu se amuzau pe seama noastră. După un timp au fost primiți Bota și Nimerincu, iar rezultatul îl simțim pe propria piele. Pe urmă dl. Bota și-a făcut numărul în Parlament, a fost reales din nou și lumea a plecat acasă. Atunci toată delegația a vrut să-l aleagă în funcția de președinte pe dl. deputat Cătălin Croitoru, însă Bota l-a fentat. CSM -ul și-a spus opinia despre noi în repetate rânduri, la fel și MJ în ultimul timp. Poate o minune, altceva nu ne poate salva. Dar comoditatea e domn mare și ne tine în viață, că altfel nu-mi explic cum avem răbdare timp de 10 ani să-l ascultăm pe acest individ incapabil, mincinos și șmecher de doi bani să ne amăgească. Se vorbește de 5000 de personae, în realitate sunt poate 50.

# ”Bota-nist” date 1 March 2014 10:14 -1

La CEDO Bota a pierdut de două ori, în ultimul timp începe să piardă și acasă, în special în fața Curților de Apel, la fel și oamenii lui. Singura șansă ar fi ca MJ să analizeze actele și argumentele lui Bota și să își schimbe punctual de vedere. Dacă nici în 4 martie nu reușește, cred că orice om cu scaun la cap îl va părăsi definitiv. În altă ordine de idei ar trebui să înțeleagă că numai poate fi președinte ori decan pt. că a avut două mandate și pe deasupra mai are și o condamnare pt. exercitarea fără drept a profesiei de avocat și se află în termenul de încercare. Am văzut că în Suceava s-a cerut dizolvarea Barourilor lui Bota, în Ploiești, în disperarea s-a cere amânări, la fel cum a făcut și la CA Alba, unde a pierdut lamentabil. Dar acest om tare la cap nu înțelege până nu ajunge pe urmele lui Gigi Becali. Decanii sunt la fel de neputincioși ca și mentorul lor. Pur și simplu au dispărut. Intrarea în instanțe, un vis pt. voi.

# BOTANISTULUI date 1 March 2014 11:20 -1

Daca esti botanist cine crezi ca poate pune botu la ineptiile tale: ,,numai poate\" ! Ma tu esti agramaticus de avi !

# Badea date 1 March 2014 12:26 -1

\"Pentru Bota-nisti\" si \"Bota-nist\" e acelasi irecuperabil, \"BI\", care sufera de paranoia. Acestui individ, poti sa-i demonstrezi, fara putinta de tagada, anumite fapte si tot degeaba. Impreuna cu \"oarecare\", vor ramane doua trompete flociste, diversioniste, de doi bani, si nimic mai mult.

# crustaceu date 1 March 2014 10:24 +3

eu m-am transferat de la juristi la baroul bota chiar  datorita  modelului   de urmat care este alberto,  aseara vorbeam despre   el cu tipatescu. albero, pot sa te contactez pe fosta adresa de e-mail? esti in tara? in ceea ce priveste greva, cred ca d-nul bota are o noua strategie, in ultimul timp se vede un reviriment  in pozitia acestuia, chiar o slefuire si o canalizare a efortului, cred ca trebuie sustinut nu blamat. apoi, eu la juristi, ca si toti care au parasit acea  formatiune, eram doar jupuiti de bani, nu si aparati, drepturile noastre acolo nu au fost niciodata  aparate in fata baroului florea sau a forurilor legale din justitie

# Avocat impartial date 1 March 2014 11:55 -1

Bota are fata de escroc.La ultimul protest Botomei si Hasasiu au strans semnaturi de la protestatari pentru a fi depuse la CSM. Bota care nu dorea implicarea CSM in activitatea UNBR,  nu a dorit sa depuna listele de protest oferite de Botomei. Escrocul de Bota a intrat in CSM doar formal.  Acum vrea sa se foloseasca de alti protestatari intr-o regie identica.

# impartial agramaticus date 1 March 2014 15:56 0

avi, de ce il faci escroc pe Bota, te-a inselat cu ceva ?

# crustaceu date 1 March 2014 12:08 0

 acum si aici nu facem anatomie, ce fata are  fiecare, daca are fundul bombat sau nu, oeicum csm s-ar fi sters la fund cu semanturile, cred insa  ca acum in urma  actiunii in justitie cu csm, suntem intr-o alta  etapa, toata lumea vede asta, chiar calitatea imbunatatita a prestatiei juridice , climatul iarasi joaca un rol important, chiar traditionalii nu ma pot suporta  viata de rahat pe care o duc si incep sa se destepte, chiar daca se gandesc ca pot fi constransi cu felul in care au intrat in presupusul barou, taxele pe prostie, etc

# crustace, date 1 March 2014 12:12 -1

scuze, nu am corectat ce am scris,  deci,  lasa fata cum o fi ea, mie  nu mi se pare in nici un fel,si vezi ce screi bota pe hartie, eu cunosc multi traditionali care vor sa fuga la noi

# avocat unbr bota date 1 March 2014 12:40 +1

sunt avocat in unbr din 2005 baroul bucuresti...la inceput nu mi a mers bine .....dar de 5 ani la fisc anual am incasari de minim 500 milioane lei vechi......platesc toate impozitele la stat la zi............numai intr o tara ca romania dupa ce muncesti din avocatura si platesti punctual la stat te trezesti ca nu esti recunoscut de catre uniiii...cata prostie....vin marti sa mi sustin cauza ...am unele probleme la unii judecatori...in rest e ok ...

# av. traditional date 1 March 2014 14:57 0

Nu cred ca faci banii aia de care zici. Poate esti bota si ii faci din donatiile fraierilor. Oricum in penal nu intri nicaieri.

# obiectiva date 1 March 2014 15:36 -1

normal ca in penal nu intra.....acolo trebuie sa lucreze gorilele SS.....ca avocatii traditionali fac tranzactii cu SS, nu apara clientul.......cum ii dicteaza SS asa face ! ce drepturi ale clientului....mai ....visam noi ??  te condamna SRI sa faci puscarie 12 ani ? asa faci !

# justo date 1 March 2014 15:38 0

Bai oarecare da tu esti prost rau daca nu faci 500 milioane pe an. Inseamna ca esti avocat de doua parale.

# www.unbr.eu date 1 March 2014 12:42 +1

va asteptam la protest in robe in numar cat mai mare  www.unbr.eu 

# oareare date 1 March 2014 16:54 +1

Nu inteleg cine ne cheama la protest ? O adresa de internet ???

# avi date 1 March 2014 17:41 0

Oarecare pe tine te cheama moartea la protest. :D :D :D :D

# oarecare 3 pt.www.unbr.eu date 2 March 2014 16:21 0

bai fraierilor,voi nu stiti in ce conditii avocatii au voie sa poarte robele?Asta daca va dati avocati.Dar cum voi nu sunteti,puteti imbraca orice ca nu are cine sa va traga la raspundere.Ppate portarul de la CSM sa va traga de urechi ca tulburati somnul alesilor.

# crustaceu date 1 March 2014 13:59 0

asa este si eu castig bine desi am intrat doar de un an, sper sa ajung maine 

# pt avi date 1 March 2014 15:43 0

Avi asta fiind analfabet nu poate face distinctie intre 1. persoana juridica UNBR si persoana fizica Bota 2. ONG Bonis Potra si ONG Filiala Balesti... 3. CEDO considera legala dizolvarea Bonis Potra, dar Filiala nu are nimic cu Bonis... 4. ONG-eurile au respectat hotarari irevocabile, iar barourile infiintate in 2004, nu au avut nimic cu ONG-urile care le-au infiintat.

# obiectiva date 1 March 2014 15:44 0

baaa, gorilele din SS, daca MARTI va legati de vreun protestatar....de la BOTA .......DAU PE LUJU TOATE NUMELE DE AVOCATI TRADITIONALI din BT , SV, BC si bucuresti care au conlucrat fructuos cu SS ca sa ma aresteze............de nevinovata.... !!!!!!!! 

# obiectiva date 1 March 2014 15:46 0

cu nume, prenume, numere de telefon........ 

# Gorila date 1 March 2014 16:00 -1

Calm, ia-ti medicamentele si treci in salon....

# obiectiva date 1 March 2014 16:05 0

eu sunt calma......vad ca voi ati intrat in anxietati majore....sa vedeti ce TSUNAMI vine pe capul vostru....am dovezi ca la Tribunalul BACAU se comit fapte penale........SE DOSESC HARTIILE......o sa va ia dracu` pe toti !

# C.I. date 1 March 2014 17:01 0

AVETI DREPTATE FLOREA SI GASCA LUI LUCREAZA NUMAI PENTRU EL ASA ESTE DE CAND IL STIU.

# crustaceu date 1 March 2014 17:26 0

 pentru asta exista denunt calomnios, abuz in serviciu si  distrugere de documente, hai sa  ne impacientam! mai bine am edita obrosura cu  hotararile judecatoresti  in care noi am obtinut castig de cauza , cu capitol separat pentru calitatea de reprezentant   legal, cu cele mai bune aparari in acest sens, si un capitol cu inclacarile aduse de judecatori. Apoi sa o difuzam inclusiv la presedintii de instante. Cred ca nu vor avea incotro cand vor vedea ca am inceput sa luampozitie 

# crustaceu date 1 March 2014 17:29 0

 si mai bine decat sa ii ameninti ii pui aici cu toate datele pe acei av, daca este adevarat, fiindca eu cred ca citesc mai mult decat scriu chestia asta   si vorba se duce, vor fi marginalizatoi astfel  chiar de cei de la traditionali, daca se limpezens apele ai sa vezi cum vor trece toti la noi

# justo date 1 March 2014 19:03 0

Ce stiti de porcaria pregatita de psd-ei referitoare la restituirea taxei auto? Astia sunt ca boc cel nebun vor sa dea la oameni cate 20% in termen de 5 ani.

# obiectiva date 1 March 2014 19:11 -1

taxa auto ca taxa auto...dar, dupa intrarea in vigoare a NCP si NCPP.... INSTANTELE DE JUDECATA S-AU BLOCAT, pur si simplu........DACA NU SE VA DA O AMNISTIE GENERALA....asa ca inainte de izbucnirea WWIII, eu NU mai mizez decat pe faptul ca si ROMANIA va intra in colaps...........total !

# obiectiva date 1 March 2014 19:23 -1

NU vor putea solutiona de URGENTA toate cererile privind aplicarea legii mai favorabile si FIECARE ZI DE INTARZIERE pentru FIECARE CERERE  va atrage sanctionarea RO la CEDO..........sunt zeci de mii de oameni tinuti ILEGAL in DETENTIE....de la 1 februarie 2014............

# din germania date 1 March 2014 19:42 +2

Priblema barourilor discriminate trebuie lamirita cu atat mai mult de stat, U.N.B.R., fiind legal recunoscuta in baza actelor prezentate spre competenta cercetare organelor de urmarire penala ale statului ; au constatat ca sunt in deplina concordanata cu realitatea obiectiva, avand la baza chestuni prealabile si hotararea judecatoreasca definitiva reflecta realitatea obiectiva, pot fi cunoscute exact si complet de catre organele statului - jurisdictionale. Totodata, este imerios necesar sa se porneasca un proces pentru reflectarea fidela a acestor fapte reale in comparatie cu barourile inexistente, apoi noua hotararea va constitui adevarul obiectiv despre faptele cauzei prezentate de organele reprezentative ale protestului pe care urmariti al promova in fapt la data de 04 martie 2014. Trebuie subliniat in orice document caracterul obiectiv al adevarului anterior constatat in procese penale intrucat exista pericolul stabilirii de organele jurisdictionale a unui adevar judiciar neconform

# avocat traditional date 1 March 2014 22:27 0

Mai fraierilor,am fost plecat toata ziua la pescuit cu amicul avi avi.Nu am postat nimic.Aia care semneaza av.traditional sunt impostori.Dar si voi sunteti pe nicaieri daca ati crezut ca aia cu fiii poate fi scrisa de mine.Chiar daca intaistatatorul vostru ma face agramat,voi astialaltii ar trebui sa fiti mai destepti.Pe bune.

# EU date 2 March 2014 11:15 -1

MULTI STIU DECAT SA-SI DEA CU PAREA CA VOR FI INSTALATE CITITOARE DE CARD CU CIP LA INTRARE IN INSTANTA, APOI LA ARHIVE SI APOI LA SALA DE JUDECATA.SINCER MAI LIPSESTE LA ****** SA INSTALEZE CITITOARE CU CIP. CEEA CE UITA INSA MULTI ESTE FAPTUL CA, DACA S-AR INGRADI DREPTUL DE LIBERA PRACTICA CELOR DIN UNBR 2004 SINGURL LEGAL INFIINTAT, INSTANTA, SAU MA ROG MAGISTRATII VOR TREBUI SA SE MOTIVEZE IN RAPORT DE ART.6 ALIN.3 DIN CEDO ACEASTA INGRADIRE PRIN RAPORTARE LA DISPOZITIILE ART.2 ALIN.4 DIN LEGEA NR.51/1995 PRIVIND PROFESIA DE AVOCAT.CAT DESPRE TRAMBITA ACTIUNE A PROCURORULUI BUJOREAN ACEASTA UN MARE FAS IN JUSTITIA ROMANA O SE VEDETI.FELICITARI DOMNULUI BOTA POMPILIU PENTRU MODUL IN CARE INCEARCA SA ISI PROTEJEZE SI SA-SI APERE MEMBRII. CAT DESPRE FAPTUL CA UNBR 2004 ESTE ILEGAL, CRED CA CEL CE MAI FACE O ASTFEL DE AFIRMATIE AR TREBUI SA SE CITEASCA HOTARARILE CARE CONSFINTESC IN MOD DEFINITIV SI CHIAR DEFINITIV SI IREVOCABIL ( IN CIVIL ) CA UNBR 2004 ARE ACTE DE INFIINTARE SI RESPECTA DISPOZITIILE LEGII NR.51/1995 PRIVIND PROFESIA DE AVOCAT.SA VEDEM DACA SI UNBR ASA-ZIS TRADITIONAL RESPECTA LEGEA 51/1995 PRIVIND PROFESIA DE AVOCAT SI AICI AR FI BINE CA ACEI CONTESTATARI SA SE UITE LA ACTUL DE INFIINTARE AL UNBR TRADITIONAL DIN 2006, DECI DUPA MODIFICAREA LEGII NR.51/1995 PRIN LEGEA 255/2004, SI MAI CU SEAMA SA AIBA IN VEDERE ART.1 ALIN.3 DIN LEGEA NR.51/1995 CARE INTERZICE INFIINTAREA DE BAROURI IN AFARA UNBR.INTREBAREA ESTE DACA BAROUL BUCURESTI ESTE INFIINTAT IN 1993 DECI CU MULT DE INFIINTAREA UNBR TRADITIONAL CINE ESTE ESTE IN FARA LEGII.NU CUMVA CEI FARA ACTE SI DESFIINTATI IN BAZA LEGII NR.3/1948? CA UN BAROUL NU POATE FI INFIINTAT IN AFARA UNBR A SE VEDEA ART.1 ALIN.3 SI VEZI SPRE EXEMPLU SIETUL ANAF PENTRU BAROUL BUCURESTI. ASA CA TRADITIONALILOR MACAR IN ULTIMA CLIPA AR TREBUI SA VA TREZITI. IN PLUS DE ASTA ATI AVEA UN MOTIV SI ANUME ART.39 CARE ASIMILEAZA AVOCATI CA SI FUNCTIONARII PUBLICI.FELICITARI DOMNULUI BOTA SI MULT SUCCES.

# oarecare 3 date 3 March 2014 15:58 0

las=o moarta mai E-ule.nu stii sa concepi,nu stii sa scrii,nu ai fraza ,nu ai exprimare coerenta.Esti de la botisti?

# Costi date 2 March 2014 11:52 0

Cum 50-100 de avocati? Din 5000? Pai eu credeam ca cei inscrisi in baroul Bota vor sa fie recunosccuti ca avocati. Daca e asa de ce nu vin la protest? Inseamna ca sunt multumiti cu dosare penale deschise, cu plimbat pe la parchete si instante cu catuse ca la Iasi si Suceava, cu faptul ca n-au tupeu sa intre intr-o sectie de politie sau parchet pentru a apara un client pentru ca nu-s primiti si daca scot o legitimatie li se face imediat dosar penal.. etc.

# Costi date 2 March 2014 12:10 +1

Cum 50-100 de avocati? Din 5000? Pai eu credeam ca cei inscrisi in baroul Bota vor sa fie recunosccuti ca avocati. Daca e asa de ce nu vin la protest? Inseamna ca sunt multumiti cu dosare penale deschise, cu plimbat pe la parchete si instante cu catuse ca la Iasi si Suceava, cu faptul ca n-au tupeu sa intre intr-o sectie de politie sau parchet pentru a apara un client pentru ca nu-s primiti si daca scot o legitimatie li se face imediat dosar penal.. etc.

# pt ,,Costi\'\' date 3 March 2014 15:04 0

,,Costi\'\' draga, nu mai dezinforma.Cei inscrisi in UNBR 2004 sunt recunoscuti in marea majoritate in toate instantele din tara.Esti cam ramas in urma cu informatiile si ar trebui sa stii ca un om informat e un om puternic.La protest merg cati vor si cati au timp poentru ca lumea mai si lucreaza, spre disperarea ta si a unora, unii au procese in alte localitati chiar in ziua protestului.Chestia cu nu au tupeu sa intre la sectie ori parchet, e demult expirata.

# costi mocanu date 2 March 2014 12:24 -1

costi mocane, citeste autorizatia, doar 50 au voie sa protesteze. Oricum, nu stiu de ce doare grija de noi !

# Costi date 2 March 2014 12:48 +1

Daca vin 500 o sa-i trimita acasa jandarmii... ca-s in plus :))

# anunt unbr.eu date 3 March 2014 11:56 0

UNBR  ORGANIZEAZA IN 4 MARTIE  PROTEST LA CSM (IN ROBE) DE LA 10-12 PROTEST DE LA 12-14 LA MJ  CONGRES NATIONAL  UNBR DE LA ORA 15 -20   TOTI AVOCATII DIN UNBR SUNT ASTEPTATI LA CONGRES SI O MARE PARTE LA PROTESTE!!! DETALII PE www.unbr.eu sau www.bota.ro .

# anunt unbr.eu date 3 March 2014 11:58 0

UNBR  ORGANIZEAZA IN 4 MARTIE  PROTEST LA CSM (IN ROBE) DE LA 10-12 PROTEST DE LA 12-14 LA MJ  CONGRES NATIONAL  UNBR DE LA ORA 15 -20   TOTI AVOCATII DIN UNBR SUNT ASTEPTATI LA CONGRES SI O MARE PARTE LA PROTESTE!!! DETALII PE www.unbr.eu sau www.bota.ro .

# anunt unbr.eu date 3 March 2014 11:59 0

UNBR  ORGANIZEAZA IN 4 MARTIE  PROTEST LA CSM (IN ROBE) DE LA 10-12 PROTEST DE LA 12-14 LA MJ  CONGRES NATIONAL  UNBR DE LA ORA 15 -20   TOTI AVOCATII DIN UNBR SUNT ASTEPTATI LA CONGRES SI O MARE PARTE LA PROTESTE!!! DETALII PE www.unbr.eu sau www.bota.ro .

# BUJOREAN date 3 March 2014 17:54 +1

VIN!!!!! VIN SI EU NEAPARAT!!!!!  VIN CU DUBA!!!!!! :P :P :P :D :D :D

# xx date 4 March 2014 12:13 +1

unde-i protestul? nu vad pe nimeni la sediul CSM sau al MJ :P exact cum credeam - niste ratati care nici ei nu mai cred in gogosile lui Bota. macar ati vazut locatia unde veti fi citati ca inculpati :lol:

# pol date 7 March 2014 08:08 0

Ratat esti tu bai, papagalule!...Ai fost ratat de mic, de cand nu te primeau ceilalti copii sa te joci cu ei si te cafteau. Apoi, la scoala, te trageau de bretele pana iti dadeau mucii ....Inca mai esti ratat si vei fi in continuare atata timp cat nu iti dai seama de jocurile pe care inconsitient, le faci celor care va exploateaza munca!

# Mona date 9 March 2014 20:07 0

Sunteti niste nemrnici si imbecili cei care nu intelegeti ca traim intr-o tara corupta si condusa de interlopi . Politicienii sunt in retea . Nu exclud si polit6isti procorori  judicatori avuacti .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva