10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Baga-ti-ai schiurile in fund Iohannis, cu tot Guvernul tau!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

30 January 2021 20:40
Vizualizari: 35726

Cata nesimtire ai omule, sa te duci la schi a doua zi dupa uriasa tragedie de la Spitalul “Matei Bals”, cand te-ai deranjat 5 minute sa te prefaci preocupat de problemele din spitale, si sa lauzi “eroismul” trupelor de interventie ale lui Arafat pentru modul in care au intervenit sa care cu paturile mortii carbonizati?


 

In timp ce un alt mort, nedescoperit de vajnicile trupe ale lui Arafat, zacea intr-o baie in care nu a catadicsit sa intre nimeni... s-au laudat cu peste 100 e masini de interventie, cu sute de “eroi” sositi val vartej sa salveze mortii, in timp ce un mort zacea intr-o baie fara sa fie vazut de nimeni. Incompetenta, prostie, crasa nesimtire.

Dezastrul din spitalele romanesti, unde mor oamenii de vii, carbonizati, a fost transformat de Iohannis intr-un act de eroism. La pachet cu Catu, Arafat si Vlad Voiculescu, care la intelegere au iesit pe televiziuni sa ridice ode de eroism fortelor de interventie, de parca cine stie ce isprava s-a facut! Atat au dat astia pe Romania, pe care o considera un popor de prosti, numai bun de manipulat.

Atat valoreaza tara asta pentru Iohannis, caruia i s-a acordat cinstea nemeritata de a fi presedinte, desi multi stiu cum a furat 6 case si au fost mintiti ca le-a dobandit din meditatii, de rade si acum tot Parlamentul Danemarcei... Crapai Iohannis daca nu fugeai la schi? Te sufocai? Incendiul de la “Matei Bals” ti-a deranjat week end-ul? Pentru tine Presedintia Romaniei e un parc de distractii?

 

Ma simt umilit ca roman in propria mea tara. Platesc taxe si impozite pentru tampitii de la guvernare, care nu fac decat sa ne distruga si sa ne lase pe maini straine. Tara arde si prostovanul national se da cu schiurile. Ai rezolvat problemele din tara asta, Iohannis, ca sa primesti dreptul sa te dai cu schiurile in fata tarii intregi? Esti cumva rege/imparat sau esti presedintele unei tari democratice in care presedintele trebuie sa se sacrifice pentru poporul sau? Din turnul tau de fildes, din care sugi banii acestui popor pe toate capriciile si mofturile tale, mai vezi suferintele poporului roman?

 

Romania a ajuns la cheremul unor smecheri din afara, care si-au pus slugi in functii cheie. Si toti trebuie sa suportam ifosele si tabieturile cretinilor astora, care se cred mari scule ca au pus mana pe cate o functie. Cretinii astia care au uitat ca trebuie sa-si slujeasca poporul. Eu nu vreau sa mai tac. Realizez ca vom disparea ca natie sau ca vom ajunge slugi in propria tara daca noi, romanii, vom mai tolera nesimtirea incomensurabila a guvernantilor, si a acestui presedinte care de 6 ani nu a facut nimic, dar absolut nimic, afara sa sadeasca ura si dezbinarea intre romani.

 

Alo, romani, de ce nu putem fi ca ungurii, ca polonezii si ca alte popoare, si acceptam sa fim condusi de niste neica nimeni, impusi de afara si alesi prin fraude si manopere la care isi dau concursul propriile noastre servicii de informatii? De ce nu putem sa fim uniti si sa nu mai acceptam sa ni se distruga viitorul.

Suntem cea mai bogata tara din Europa. Nicio tara europeana nu are, nici pe departe, resursele noastre naturale. Resursele sunt singurul motiv pentru care inca mai existam. Cum am ajuns sa fim cea mai distrusa tara din Europa? Cu cel mai mare exod din lume, dupa Siria tocata sub bombardamente de marile puteri...

 

Va place romani ce ni se intampla? Cat mai punem botul la impartirea noastra in PSD-isti, PNL-isti, USR-isti? In timp ce toti smecherii ne fura. Ne irosim aiurea in patimi politice gratuite, ne certam in familii, intre prieteni pentru preferintele noastre electorale, in timp ce nimeni nu pune pret pe noi...

Ne mintim intre noi romani, ca preferatii nostri politic sunt mai cinstiti decat ceilalti! Nu vrem sa vedem ce nu ne convine, din orgoliul prostesc de a nu fi ales pe cine nu trebuia. Furaciunile la altii le vedem imediat, dar la preferatii nostri politic niciodata, orice ar face. Am devenit fricosi, indiferenti, si nu ne pasa de celalalt daca avem burta plina. A ajuns sa ne fie frica sa nu cumva sa murim, de orice...

Fara sa intelegem ca fara libertate nu exista nimic, ca fara drepturile fundamentale ale omului nu contam nici cat negrul sub unghie pentru nimeni.

 

Romani, suntem condusi de un Guvern care minte cum respira, format la cheremul iresponsabilului Iohannis, cu agende straine, sustinut din afara, care nu are nimic de-a face cu aceast popor. Care a mintit ca nu va taia pensiile si salariile si care acum distruge tot. Guvern care se imprumuta premeditat pentru a ingloda tara in datorii. Ca sa ajungem sclavi in propria tara! Unde sunt cele peste 35 de miliarde euro imprumutate in ultimul an? Nesimtitul de premier Florin Catu nici macar nu vrea sa spuna! Se crede superior, el nu da nimanui socoteala. A refuzat sa vina sa spuna pana si in fata Parlamentului ce-a facut cu uriasele sume imprumutate! Suntem mintiti si manipulati la tot pasul. Niciun roman patriot si cinstit nu-si mai gaseste locul in tara asta, care musteste la varf de impostori, neaveniti, prosti si teleghidati din afara.

 

Am facut Revolutia din Decembrie 1989 in prima linie de la Baricada de la Intercontinental! In noaptea de 21 decembrie 1989. Aveam pe atunci 22 ani. Am crezut ca daca vom scapa de comunisti vom avea un viitor asa cum merita natiunea noastra. Nu avem niciun viitor daca nu ni-l facem singuri! Ce se intampla acum cu Romania e mai rau decat pe vremea comunistilor! Globalismul, neo-marxismul, userismul si acest presedinte iresponsabil cu toata camarila lui, cu tot “Guvernul Meu” impus din afara, sunt cancerul acestei tari. Sa plece!

Iesiti in strada romani! Aparati-va dreptul de a fi cetateni europeni!

Comentarii

# Lorenzo de Medici date 30 January 2021 20:59 +52

Iohannis este dușmanul de moarte al României. Este groparul țării și al poporului. Este principalul vinovat de toate relele ce se întâmplă de 6 ani, de când este la conducerea acestei țări. Incompetent, diletant, inadecvat, nedestept, fudul, grobian, slugarnic cu stăpânii lui din afară, arogant, dictator reșapat, profitor de resurse, irositor de resurse, insensibil, ignorant și lipsit de bun simț. EL trebuie să plece și cu el toată șleahta de trădători de neam și țară. EL trebuie să plece. Și nu oricând, ci ACUM și nu oriunde, ci la PUȘCĂRIE.

# Lita date 30 January 2021 21:09 +18

Oameni buni, sa urmam indemnul jurnalistului patriot Razvan Savaliuc si sa iesim in strada! Cu milioanele, altfel nu scapam de tirani si asasini!

# Mihaela date 30 January 2021 21:29 +28

Domnule Savaliuc ați scris acest articol cu inima, nu cu mâna. Milioane de români simt și gândesc ca dumneavoastră,. Milioane de români votează de ani buni ceva, iar rezultatul alegerilor iese cu totul altfel. Atâta aroganță și sfidare la adresa unui popor, din partea președintelui este greu de înțeles și de acceptat. Dacă se duce la ski in momente tragice pentru un popor intreg, dar acceptă să si faca publice imagini de acolo, nu înseamnă că nu îi pasă de loc de noi ? Nu pot să cred că am ajuns atât de rău că nație....

# Romania in genunchi date 30 January 2021 21:50 +9

Eu chiar nu-mi dau seama de cate tragedii mai e nevoie, pentru ca romanii sa se revolte... chiar nu le -a ajuns cutitul la os? Mai rau decat acum nu cred ca a fost vreodata. Si totusi romanii tolereaza acesti impostori la conducerea tarii!!! Cine mai are curaj sa se interneze intr-un spital??? Si va dati seama cati avem nevoie de spitale???

# Neanae date 30 January 2021 22:09 +5

O lăsam și pe asta sa treacă! La câte a făcut nesimțitul asta de Preș e fix ca zicala: “unde a mers mia, merge și suta”! Câte ocazii de SUSPENDARE pierduteeeee! Cred ca visează golf in Tenerife, ce alta treaba are. Este incredibil cum nu reușim sa ne eliberam, parca e un blestem!

# Mos Ion Roata date 30 January 2021 22:33 +4

Atunci când tara va exploda, TRANTORUL CTRETIN AROGANT SI NESIMTIT va trebui să ardă primul,urmat ,bineînțeles demasca lui de nemernici.

# Edelweiss - Ivory Tower Resident date 30 January 2021 22:49 +6

Ca vechi postac pe acest site PROTESTEZ VEHEMENT față de utilizarea sintagmei „turn de fildeș” în asociere cu cel mai buhai agent BND. Expresia „Ivory Tower” implică o substanțială componentă de spiritualitate, de sacralitate. În Turnuri Ivorii sălășluiesc doar spiritele elevate, care au parcurs toate capitolele Cărții lui Iov, inclusiv cele nescrise :eek: și care, trecând prin toate fazele succesive ale mâniei, indignării, repulsiei, revoltei, scârbei, dezgustului și dezamăgirii, au transcens către o condiție de inițiatică auto-ostracizare definită de conceptul cioranian de „renunțare”. Doar o spune și wikipedia: „An ivory tower is a metaphorical place—or an atmosphere—where people are happily cut off from the rest of the world in favor of their own pursuits, usually mental and esoteric ones. From the 19th century, it has been used to designate an environment of intellectual pursuit disconnected from the practical concerns of everyday life.”

# Edelweiss - Ivory Tower Resident date 30 January 2021 22:53 +12

În atare circumstanțe definitorii, ce PLM are de-a face Turnul Ivoriu cu haznaua distopică în care se bălăcărește cea mai eficientă coadă de topor a Fuhrerinei Aisha Merkel ibn Kaser? :-? Savaliuc, ca vechi postac pe acest site, postac obiectiv, neutru și echidistant, te rog să formulezi imediat rectificările de rigoare. Buhaiul de Plăvannis se bălăcărește într-o hazna adâncă, în care s-au mixat zoaie neo-securiste, lături neo-marxiste, jeguri fascist-ancestrale iar peste toate s-a turnat o porție zdravănă de tupeu și nesimțire. TE ROG SĂ NU MACULEZI CONCEPTUL DE TURN DE FILDEȘ CU ACESTE SUBSTANȚE SAPROPELICE ȘI RĂU-MIROSITOARE!

# Zum Teufel in der Wallachei date 30 January 2021 23:13 +4

După al doilea mandat de președinte al României KWJ va avea al treilea mandat, ca președinte al Transilvaniei, deoarece spre asta ne indreptam, spre dezmembrarea României. In momentul de fata avem cea mai antinationala guvernare a Romaniei din toate timpurile.

# Sphinx. date 30 January 2021 23:24 +34

Pot sa spun : ESTE cel mai TARE articol jurnalistic de sinteza politica si sociala din ultimi ani !!!. BRAVO Razvan Savaliuc .

# Ioana M. date 30 January 2021 23:25 +7

Da' de ce ne miram de asta? A analizat vreun politician sau jurnalist activitatea sa de presedinte in cei 6 ani ? Cate vizite externe a facut ? Cati oficiali de rang inalt a primit ? Ce politica externa a facut in favoarea Romaniei? Ce mediator neutru este in politica interna ? In afara de plimbari cu Ravasitoarea, eu nu am vazut altceva .

# Andrei Muresan date 31 January 2021 00:21 +3

Razvan, tu crezi ca el conduce Romania? Nicidecum. CIA l-a trimis la munte.

# Edelweiss - Ivory Tower Endlossung&ActionT4 Archiver date 31 January 2021 00:42 +1

”Si vis... forum, para bellum (aka ”Nimic nou pe Frontul vaccinurilor”) :-? Prolog: „Să nu ai încredere în oamenii care nu mănâncă hamburger!” :o (zicală yankee) :P „Să nu ai încredere în vaccinurile produse în țara ce a dat lumii pe Wagner, Heine, Schiller, Nietzsche dar a statuat teoretic și practic abominațiile definite prin Endlossung și Action T4” :eek: (zicală de actualitate) :sigh: Mda! Două dintre știrile de azi, succedând celei de ieri care anunță avizarea de către EAM a vaccinului AstraZeneca, îmi confirmă, până la epuizare, indicii temeinici ai războiului crâncen desfășurat pe piața producătorilor de vaccinuri anticovid. [more] https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2021/01/si-vis-forum-para-bellum-aka-nimic-nou.html

# Pasreavu date 31 January 2021 01:06 +4

Probabil cea mai justificata, lucida si chiar curajoasa analiza din ultimii 30 de ani! O analiza de fermentatie dar care pana la urma va condensa , chiar in trecerea prin cel mai tolerant/las popor vaporii libertatii! Nimeni nu a obtinut dreptatea/drepturi din scorbura!

# VOX. date 31 January 2021 01:09 +11

Cititi si invatati din marii inaintasi : ( Cezar Petrescu ) : Am luptat pentru dreptate, iar toate neamurile vecine se intovaraseau sa ne fure dreptatea. Am luptat pentru libertate, iar istoria trecutului nostru e indelung lant de robie. Am luptat pentru pamant, iar rodul pamantului a fost intotdeauna al altora. Doina noastra e o spovedanie adresata firii, fiinca numai natura , cu muntii si cu raurile, cu codrii si cu florile capului , ne-au dat crezare. Frate despartit de frate prin zid nepatruns de hotar, ne rugam vantului si pasarilor ceresti sa poarte solia de la unul la altul ; iar intr-adevar ( vedeti minune) solia strabatea fiindca sufletul nostru a ramas unul si singur, fiindca niciun POPOR n-a pastrat mai treaza constiinta nationala si mai pura unitatea de limba, impotriva tuturor potrivniciilor. Fara prieteni, aruncati in mijlocul noroadelor vrajmase, vandut si tradat , inselat si asuprit , ROMANUL nu-si mai putea incredinta sufletul decat vantului. AJUNGE !.

# Iordache Marilena date 31 January 2021 02:44 +5

https://www.ziuadevest.ro/vaccinul-inventat-de-profesorul-virgil-paunescu-la-timisoara-intra-in-faza-de-testare-la-universitatea-din-tubingen-in-romania-a-fost-ignorat/

# Marin date 31 January 2021 07:21 -101

Daca tie îti ia foc casa sau apartamantul e de vina presedintele sau guvernul?

# Mishi date 31 January 2021 09:48 -2

https://criticarad.ro/moartea-doamnei-ileana-sirbu-un-caz-de-inconstienta-criminala-mai-multe-cadre-medicale-de-la-spitalul-judetean-arad-sunt-acuzate-de-omor-din-culpa-delapidare-si-neglijente-grave/

# Min. date 31 January 2021 09:57 +12

# Marin : Faci o confuzie ..apartamentul este al tau, spitalul este al statului .

# Apolitic date 31 January 2021 10:29 +1

Ponta e de vina, peeeseeedeee și Gabi Firea ! Ciolanis schiază liniștit și invita oamenii la petrecere.

# Neanae date 31 January 2021 10:49 +9

Draga Marin, dacă unu acas la el își pune izmenele la uscat deasupra aragazului și de la asta ia foc casa, desigur e prost și e bun de plata. Dar dacă o structura din administrația Statului ia foc și mai și mor oameni, dapai vinovați de halul in care este asta structura sunt ADMINISTRATORII, politicienii. Cazul de la Colectiv a fost o ciudata combinație intre structura privată și politica de doua parale care s-a folosit de incendiu. Guwernul lu peste s-a născut pe cadavre de Arși și se menține pe cadavre de Arși. Cu Colectiv au căzut capete politice, structura fiind privată. Acum? De bucurie ca funcționează totul ață in toate structurile conduse de Stat (filiera e până la Preș) șeful statului skiază! Marine bre, când câzură Ponta fusăși fericit ... metrul e același!!! Ori o conta numărul de morți ... Eeeh, nea Marine, eeeh!

# Mircea date 31 January 2021 11:14 +17

Nu Marine, nu e de vina presedintele sau guvernul daca imi ia foc casa MEA sau apartamentul MEU, dar daca ma duc in spital sa ma fac bine pe banii pe care i-am platit toata viata pentru sanatate, si ma vad ars pe rug, atunci DA!, e de vina si presedintele, si guvernul si toti cei de la ei in jos, pana la ultima infirmiera, toti cei care sunt platiti din banii mei sa ma faca bine si,de fapt, ma baga in mormant. Asta vrem sa devina tara noastra, o groapa comuna? Asa ca NU suntem o tara de tampiti. Uita-te in oglinda si spune-mi: CE VEZI?

# Lita date 31 January 2021 11:24 +7

Andrei Muresan ... "tu crezi ca el conduce Romania?" SUA se confrunta cu probleme interne complicate, la fel si statele europene. Situatia din SUA s-a vazut pe 6 ianuarie 2021 - ocuparea Capitoliului. Se vede si acum in Washington D.C.- perimetru inconjurat de garduri cu sarma ghimpata si pazit de trupe inarmate ca intr-un regim dictatorial din lumea treia. In Europa protestele nu mai contenesc. Romanii au acum ocazia rara sa-si rezolve problemele fara ingerinte externe.

# Chris date 31 January 2021 12:34 +6

O mare parte a populatiei ( nu avem caracteristici de popor ) este solidara cu derbedeul din capul statului si ne meritam , din plin , conditia de sclavi . Fac o prorocire : dupa incheierea mandatului acest golan din scaunul lui " voda "se va autoexila ,probabil, prin alte locuri si va trai linistit ( cum o face si acum ) pana la adanci batranete , iar ramasitele pamantesti ii vor fi aduse in " patrie " si , cu onoruri militare , vor fi depuse , in semn de recunostinta , la Sibiu intr-un Memorial dedicat in excusivitate lui , iar o mare parte a populatiei coloniei il va jeli .

# Antisistem date 31 January 2021 14:03 +3

Nu vor ieși în oameni mulți in stradă, mai mult de o mână de disperati nu vor fi. Corporațiile n-au niciun interes să se schimbe regimul din România, de-aia nu vor face supermobilizare pe facebook, nu vor aduce ceaiuri calde și sandvichiuri la prostimea care n-a citit o carte dar vorbește de libertate și democrație! Când nu vor mai resurse aici, vor pleca toți democrații lumii, Românica va ajunge ca fă****** aia, sedusă și abandonată! Și cu banii luați!

# Goargăș date 31 January 2021 14:34 +7

L-au învățat ,,inteligenții" (vai, de unde!) să dea un semnal de liniște și normalitate către sevitori, invers față de împopoțonarea cu geaca roșie (huooo, infractorule!). Se vede din avion câ întâlnirea cu ,,ziariștii" a fost aranjată. Așa l-au sfătuit și pe altul, cu mitingul, și s-a văzut ce a ieșit. Doamne ajută! Hai!

# X date 31 January 2021 14:46 +10

Din cauza unor dobitoci precum Marin a ajuns România sa fie condusa de niște nemernici, mincinoși, bețivi, hoți, aroganți și fii de securiști.

# Gica contra sistemului date 31 January 2021 14:52 +9

Felicitări d-le Răzvan. Ați scris doua adevăruri fundamentale, primul, dacă romanul are matul plin nu-l doare nicăieri nici de restul și nici de tara, doi, toate instituțiile cheie sunt părtășe la îndatorarea tarii, pe vecie, pentru ca romanii nu mai au resursele rambursării acestor împrumuturi. Toți au vrut numai avantaje cât mai multe de la Statul roman fără să-i intereseze de datorii. Spuneți de străini, dar vi se pare cumva ca tara a fost apărată de propriile servicii secrete care au jurat pe Constitutie? Aici e buba! Câți ofițeri de informatii patrioti mai sunt? care își respecta jurământul fata de tara. Tarii trebuie data o alta orientare a relațiilor externe și comerciale, cea existenta s-a DOVEDIT a fi NOCIVA Romaniei. Pentru ca acum Occidentul în profunda criza de resurse ar fura și de la mă-sa numai sa scape oligarhia lor de furia si nemulțumirea propriilor cetateni. Dar cine mai poate rezolva aceste urgente? Haideți sa facem o mișcare adevărată pentru salvarea tarii!

# Stoican Elena date 31 January 2021 15:40 +5

Klaus Iohannis cred că și-a zis în sinea lui de Președinte: ”Morți arși prin spitale mai întâlnesc, dar zăpadă ca la Păltiniș, ba!” - Felicitări, domnule Răzvan Savaliuc, dar doar cu asta rămânem: cu zicerile. Caravana nesimțiților trece pe drum nestingherită călcând chiar și pe cadavre. Prostimea le va șterge de sânge încălțările.

# SPIRIDON date 31 January 2021 16:47 +4

Fratilor intre anii 1918 -1938 ,deci in decurs de 20 de ani in Romania s-au schimbat 27 de guverne ...ATUNCI ERAM PE LOCUL 6 IN EUROPA...acum vai de capul nostru...cred ca perioada comunista ne-a secatuit capacitatea de a ne revolta in asa hal incat am transmis-o si urmasilor nostrii care ies la revolta numai daca sunt PLATITI DE CEI CU BANI !

# Liviu Nicole date 31 January 2021 17:45 +5

Va felicit pentru curajul si modul corect in care prezentati dezastrul produs de hotii si trădătorii care conduc Romania! Ce se întîmplă este rezultatul lașității si imnecilizarii acestui popor,ca natiei nu mai suntem! De asemenea,pactizarii massmediei cu globalistsatanistii!

# ela date 31 January 2021 17:46 +4

Respect, Domnule Savaliuc, mare adevăr... Îmi pare rău că sunt prea în vârstă... că mi-ş lua lumea în cap... Părere personală: se doreşte privatizarea tuturor spitalelor în favoarea celor proprietate şi a celor din străinătate, de asta se întâmplă atât de multe nenorociri... la fel şi privatizarea sistemului de urgenţă. Domnului preşedinte îi pasă prea puţin înspre deloc... De ce i-ar păsa ? Copii lui nu sunt în România (nu are), deci zero pentru viitorul României, părinţii nu sunt în România... de ce i-ar păsa de bătrânii României şi de pensiile lor ? De fapt la toţi grămadă… după 39 de ani de muncă zilnică, fără întrerupere, ajungi să ai pensie mai mică decât un parlamentar care numai pentru 4 ani de stat degeaba, cu taxele plătite, ia peste 3.000 lei. Să nu-ţi iei lumea în cap ?

# Bogdan date 31 January 2021 17:52 +10

Din pacate, tristul adevar este ca, asa cum spune si Razvan Savaliuc, romanii nu sunt ca ungurii, ca polonezii sau ca sarbii...nici macar ca bulgarii as zice...nu au in ei vocatia de revolutionar. Sunt prea comozi, lenesi, egoisti, fricosi, dezbinati, indiferenti la ce e in jurul lor, fiecare se crede mai destept decat celalalt, sunt autosuficienti si superficiali...de aceea sunt asa usor de manipulat, de mintit, de prostit si de invrajbit...romanii refuza efectiv sa gandeasca cu propriul creier, iau de buna doar ce le picura propaganda oficiala zi de zi in urechi si cam atat...asa au fost toata istoria lor si asa vor fi si de acum inainte. prefera sa stea sa se holbeze la Wow Biz, Insula iubirii sau Las Fierbinti decat sa iasa in strada ca sa lupte ptr drepturile si libertatile lor...pur si simplu nu le pasa, nu-i intereseaza cata vreme au ce sa bage sub nas si au ce sa bea...poate doar daca o da o mare foame in popor si nu vor mai avea ce manca sa se revolte, altfel...no way.

# A_L_I_E_N date 31 January 2021 18:55 +5

Felicitări! Excepțional. Răzvan, este de departe cel mai reușit material al tău ever. Regretabil că descrie cu un realism dureros, o situație tristă. Hegel spunea cândva, că fiecare popor are legile pe care le merită. Filonul nativ al urii,invidiei și dezbinării acestei populimi au fost cumva cenzurate/atenuate de odiosul genial NC. Din păcate, avem un procent de 10-15% oameni excepționali în această nație (față de 5-8-10% la orice altă națiune, cu excepția evreilor). Spun din păcate, pentru că restul - spre deosebire de ORICE alt popor - iubesc bârfa, trădarea, impostura, nepotismul, parvenitismul, invidia, răutatea, trufia. Și, din păcate - sunt majoritari. Nefericita concluzie este că ăștia își merită și soarta și votul. Țara asta nu a fost distrusă datorită celor 15%, care pe lângă alte excepționale calități - au ales să fie patrioți știind că populimea majoritară le va răsplăti asta cu gloanțe, exil, trădare și bârfă. Astăzi însă - se circulă mult mai ușor...

# Dulapul date 31 January 2021 19:09 +6

Ce-ai domnule!? Dragnia-i de vina! Dumneata iti dai seama ca si acum ,dupa sase ani si o groaza de nefacute, are peste 50% in sondaje! Ceausescu nu fi trist,!Securitatea a invins!

# Gabriel date 31 January 2021 21:08 +5

Români pot savura, în sfârşit, rezultatele votului lor din 2019 si 2020.

# Aurel date 31 January 2021 22:16 +2

A propos de schiurile in fund, la chinezi cică a început testarea...anala. Deci ca sa vada daca ai covid ti se ia proba nu din nas, ci din fund...o nebunie, va dati seama...dar bine, după chinezi, romanii cred ca ar fi cobaii perfecți ptr astfel de experimente. Dacă li s-ar repeta zi de zi la tembelizor ca testarea anala ar fi cea mai sigura, la cat de spălat pe creier si indobitocit e acest popor după 30 de ani de asa-zisa libertate, cred ca s-ar forma cozi...asa ca despre ce iesit in strada vorbim? Romanii se înghesuie la mall -uri, nu-i intereseaza altceva....

# Corcodel Ciricliu Caramuitru date 31 January 2021 22:36 +6

Marș în haznaua istoriei acestui popor, nazistule! Și i-ai după tine și pe cei 66% dintre idioții utili care te-au votat!

# Coca date 1 February 2021 14:36 +5

Foarte bun articolul domnului Savaliuc. Eu scriu de 16 ani toate acestea și am ajuns să cred că urlu ca hiena in pustie. Nimeni nu ne ia în seamă. Am ajuns să fiu evitat în discuții cu vechi prieteni și chiar membrii ai familiei. Suntem martori la cum este batjocorit statul român de cei aleși și /sau numiți în structurile statului român. Cei de acum nici nu se mai jenează să o spună deschis/public că trebuie vândut totul, astfel încât statul să nu mai aibă nimic în stăpânire. Se zbat să i străine,ze, indiferent de formă, tot ce înseamnă obiectiv strategic (inclusiv armata, serviciile de securitate fiind deja vândute). Și le merge pentru că au reușit deja să dezbine populația (că de popor aproape că mă jenez să mai vorbesc, în condițiile în care chiar cuvântul "patriotism" a devenit desuet), iar, după cum se știe, un popor dezbinat și needucat (cum au reușit cu ultimele generații și se continuă) e floare la ureche să fie manevrat. Și totuși, ce este de facut: două lucruri : să ne trezim

# Anti The Family date 1 February 2021 15:41 +1

Din pacate chiar nu se poate face nimic. Pentru cine doreste sa inteleaga mecanismul care guverneaza lumea astazi, propun vizualizarea serialului The Family care se gaseste pe Netflix sau online http://www.filmeserialeonline.org/seriale/the-family-2019/ Romania este mentionata acolo iar familia functioneaza de cca.14 ani si la noi.

# Luca date 1 February 2021 18:10 +3

Super tare ! Bravo Razvane ! Toți trebuie sa facem ce trebuie . Acum !!!

# lege-faradelege date 1 February 2021 19:57 +5

Multi romani, gandesc si simt romaneste ca si dv.domnuleSAVALIUC.Traim cu totii genocidul declansat impotriva noastra a romanilor, care suntem discriminati in raport cu minoritatile. Avem legea antievreiasaca, avem legea antitiganeasca nu avem o lege care sa comdamne marginalizarea si ingenuchierea romanilor, in propriea lor tara, udata din belsug cu sangele eroilor nostri uitati de actualii stapani.Romanii adevarati au nevoie de un lider, puteti fi un astfel de lider. Sa nu uitam manipularea desantata intretinuta de presa obedienta,care zilnic ridica osanale celor care ne conduc spre dezastru. Trebuie sa dam curs imnului tarii:DESTEAPTA-TE ROMANE.

# Romeo date 1 February 2021 20:33 +6

In sfârșit , vede cineva,(Savaliuc R),ce avem in "capul satului"!!! Eu, am spus celor de lângă mine, că trebuie ieșit in stradă , cu ce are fiecare in casă.Eu am două satâre... Tara este facută praf, cu ajutorul tuturor președinților !!!!Unul, nu a fost mai bun !!! klaus verner iohanis,( intenționat cu minuscule), a adăugat la dezastru. Nu uitati de forumul germanilor, de vânzarea copiilor, de jupuirea dealurilor de păduri,de sparangheliadă... verner, nu poate să simtă românește, nu are responsabilitatea scaunului pe care stă !Plecatul la schi, arată clar,că il doare in spate , undeva pe la mijlocul corpului.Eu, l-aș fugări , până lânga fusta angelei merkăl dar cu tot cu " guvernul meu".Ea l-a adus ! FELICITARI, DOMNULE SAVALIUC !MAI TREBUIE IN ȚARA, AȘA JURNALISTI.

# Florian date 1 February 2021 22:11 +1

Normali, asta suntem, normali. Spunem -ala de la Cotroceni-tragem apa si nu iesim in strada pentru ca suntem normali, ca ei de altfel, ei ce au iesit in strada pentru bani,bani veniti de aiurea si bani pe care noi normalii ii decontam acum. In strada ies cei platiti, cu bani de aiurea. Pana ce anormalii vor ajunge la MASA critica va mai trece timp. ALA de la Cotroceni- tragem apa.

# Suru date 2 February 2021 13:50 +6

Da, Răzvan Savaliuc! Oare cate articole trebuie sa mai publici pentru ca românii, adevărații români, să îndrepte spinările? Să citească și sluga aia bătrână de CTP, poate își mai revine, că prost nu e, e doar ticălos. Luați aminte și la numărul de postări și la conținuturile lor. Și aici nu pot să-i dau dreptate lui Mircea Badea care și el, in stil propriu, lupta pe baricade cu ticăloșii, dar se lamentează că o face de ani buni de unul singur. Nu este așa, e mai greu să scoți lumea în stradă, neamtzul tace și face, "guvernul meu", "parlamentul meu" și mai de curând și "Bucureștiul meu", serviciile ii canta, deocamdată, in struna, vorba rumânului. Mulți am vrea sa putem sa spunem ceva la un post tv, la un ziar, un site, dar uite că e bine că putem sa comentam și să ne bucurăm că sunt voci și condeie că ale lor, Răzvan, Mircea, Ciuvică. Suntem multi romani alaturi de băieții ăștia și vrem sa continue, macar ei.

# rebeca date 2 February 2021 18:33 +3

Bravo Razvan Savaliuc Ai dreptate in tot ce ai scris!Esti viteazul vitejilor!Sa ai noroc si sanatate!Cu capul sus si demn tot inainte! Victorie,Noroc si Biruinta

# Obiectiv...nu ziarul date 3 February 2021 00:24 +2

Incontestabila scrierea, dar...ce este de facut ?

# Petrichei Ana date 3 February 2021 11:47 +3

Domnul RAZVAN SAVALIUC din pacate prapastia dintre ,,A SPUNE" si ,,A FACE" e prea mare in ROMANIA. Asa a fost si in 1989 ,unii au vrut ceva, dar eram dirijatii pentru altceva. Acum ,,DUMNEZEU CU MILA" o demonstreaza zilele acestea

# Dan Ioan Panțoiu date 3 February 2021 14:50 +4

Sentimente,vorbe și trăiri!Este bine!Pentru că fără ele am fi nimic! Dar ce facem cu sentimentele, vorbele și trăirile netranspuse în practică, împotriva alogenilor și pițifelnicilor autohtoni care își bat joc de noi?! Avem nevoie de fapte,de acțiune! Pentru fapte și acțiune care înseamnă luptă,avem nevoie de un om care să ne conducă în luptă! Când îl vom găsi, toate celelalte vor veni de de la sine! Dacă el deja există, SĂ SE ARATE ȘI ÎL VOM URMA!

# Dumitru Marin date 4 February 2021 11:12 +3

Am avut trei regi, ultimul CAROL al II-lea, care a fost o CATASTROFĂ. A distrus tot ce au făcut bun pentru România predecesorii săi. România a devenit mică în 1940, fapt pentru care a renunțat la tron. Pe Miahai nu-l luați în calcul. Acest PROSTOVAN, de-a binele, nu face altceva decât dezbinărea și vânzarea țării . A fost o greșeală a naturii când a fost numit ca profesor, un semidoct iar, ca primar și mai grav. Ca PREȘEDINTE nu mai discutăm.....

# Stan dumitru date 7 February 2021 16:33 -5

:lol: se pare ca numai cei cu o limitare mintală severa si-au exprimat parerile până acum.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva