27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BANI IN PLUS PENTRU AVOCATII DIN OFICIU – Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor si Senatului a admis majorarea bugetului Ministerului Justitiei cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

6 February 2013 16:06
Vizualizari: 9030

 

Bugetul Ministerului Justitiei va fi majorat cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu, dupa ce plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat cu 262 de voturi "pentru" si 72 "impotriva" amendamentul propus de Comisia de buget-finante si de deputatul social-democrat Viorel Vasile. Suma de 10 milioane de lei care ar urma sa ajunga la avocatii din oficiu va fi diminuata din bugetul Ministerului Finantelor si va fi utilizata de Ministerul Justitiei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu pentru prestarile de servicii de asistenta juridica si reprezentare in cadrul asistentei juridice obligatorii, a ajutorului public judiciar si a asistentei extrajudiciare acordate persoanelor defavorizate.


Alocarea unei sume expres pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu vine ca o mana cereasca asupra avocatilor, care nu se mai asteptau la o majorarea a onorariilor, in conditiile in care in luna noiembrie 2012, Comisia Permanenta a UNBR-ului condus de avocatul Gheorghe Florea (foto) a respins cererile formulate de barouri in vedere demararii procedurilor pentru majorarea acestora. La acel moment, Comisia Permanenta a UNBR aprecia ca imprejurarile economice actuale, "care greveaza fondurile publice alocate sistemului de justitie, mai ales in contextul operatiunilor de punere in aplicare a noilor coduri" nu permit majorarea onorariilor avocatilor din oficiu, considerand ca o astfel de masura este "deocamdata neoportuna".

Mai mult, la o zi dupa sedinta Comisiei Permanente a UNBR, in data de 19 noiembrie 2012, in cadrul unei conferinte organizate de INM avocatul Gheorghe Florea se arata convins ca vor exista destui avocati care vor intelege o astfel de masura: “Va spun cu durere ca ieri (n.red. - duminica 18.11.2012) avocatii ne-au presat si ne-au spus sa incercam sa marim onorariile la oficiu. Am votat toti si am spus "domne, ne pare rau, perioada de criza". Noi ne vom stradui daca se poate acum sa negociem scaderea lor, dar in niciun caz nu vom putea cere marirea lor. Sunt si avocati constienti in tara asta, stati linistiti”.

Pana la acest moment, avocatii din oficiu isi primeau onorariile in baza unui “Protocol privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara in materie penala, pentru prestarea, in cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistenta juridica si/sau reprezentare ori de asistenta extrajudiciara, precum si pentru asigurarea serviciilor de asistenta juridica privind accesul international la justitie in materie civila si cooperarea judiciara internationala in materie penala” incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Ministerul Justitiei, care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei.

Pe de alta parte, in timpul sedintei de miercuri, 6 februarie 2013, Comisia pentru buget-finante din Camera Deputatilor si Senatului a admis si un alt doilea amendament care se refera la introducerea in bugetul Ministerului Justitiei la anexa 3/17/21 a fiselor proiectelor cu finantare din fonduri externe nerambursabile de preaderare, alti donatori si din alte facilitati postaderare.

Astfel, conform proiectului de lege privind bugetul de stat pentru anul 2013, Ministerul Justitiei ar urma sa primeasca pentru anul in curs un buget de 2,33 de miliarde de lei. Acesta este in scadere cu 1,93% fata de executia preliminara din 2012, cand era dea 2,37 miliarde de lei.

* Cititi aici decizia decizia Comisiei Permanente a UNBR din noiembrie 2012 de respingere a solicitarilor formulate de barouri in vedere majorarii onorariilor avocatilor din oficiu

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.....,, date 6 February 2013 19:33 -1

De această majoare pot beneficia atăt avocații din UNBR cu sediul în București, str. Academiei, nr. 2-4, președinte dr.av Pomiliu Bota cât și avocații din UNBR președinte Gheorghe Florea, pentru că nici Legea nr. 51/1991 și nici actuala reglementare nu se referă la o anumită UNBR.     De aceea eu cred că trebuia prezentată și foto cu Pompiliu Bota.      Știu că în parlament urmează punerea de ordinea de zi a comasării celor două Uniuni.   

# av date 6 February 2013 19:49 +1

Ai perfecta dreptate! Dar in astfel de tara, poti sa stai cu dreptatea in mana! nu vezi in ce tara traim? Pana si in M.O. sa ,,tradus'' in mod gresit voit paragraful care da dreptate av Bota. Dreptatea care va triumfa pentru av. Bota, structura legal infiintata ( UNBR ) o sa-i arda pe multi. Fiti pe faza!

# Manifest date 6 February 2013 21:52 -1

Eşti sigur? Ce rău îmi pare, aşa de mult îmi plăcea circul, acum simt că am rămas fără obiectul muncii. Ce mai scriu eu la Uniune Europeană?Ador să-i văd pe tradiţionali că nu pot aduce în instanţă un act de înfiinţare şi să spună că ei s-au înfiinţat în 1864 şi de la 1948 nu ştiu de înfiinţare.

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:16 -1

Te intre si eu ca-n Poiana lu Iocan: Pe ce te bazezi?

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:23 -1

Te intre si eu ca-n Poiana lu Iocan: Pe ce te bazezi?

# Ultimul Charlot date 6 February 2013 19:49 +1

Bercea....da tu ai frate informatii foarte bune...E adevarat, se vorbeste deja despre comasare. Asta e solutia agreata, si se pare ca singura ce poate fi luata in calcul. Curat manevra....

# av date 6 February 2013 20:14 +2

,,care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei''  :D :D :D Vai de capu vost! na! luati aicia 100 de leuti si taceti, cotizati incontinuoare, ca de nu va suspendam ! sogorii, fratii si surorile, nepotii si restul ,, castei'', stati la coada cu 500 ron!

# manifest date 6 February 2013 21:42 +1

Am sentinţa, aştept ziua judecăţii să văd cu ce acte de înfiinţare vin, asta dacă acest dosar nu va fi judecat de mama avocatului tradiţional. Date despre soluţionarea acestui dosar o să găsiţi pe luju, să spună atunci ce ce chitanţe dovedesc ei cheltuilelile de judecată pe care încasează bani din buget.

# manifest date 6 February 2013 21:38 +1

Dacă mai au barouri până la comasare poate se comasează. lSolutie: sent. civ. nr. 15882 Disjunge cererea pentru constatarea nelegalităţii funcţionării Baroului Gorj formulată de pârâta reclamantă Inforomtur SRL. Disjunge cererea pentru constatarea încasării ilegale a taxei de 10% plătită de membrii Baroului Gorj, formulată de aceeaşi pârâtă reclamantă. Admite în parte acţiunea principală. Obligă, în solidar, pe pârâţi la plata sumei de 30.000 lei daune morale către reclamantă. Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Tg-Jiu cu privire la cererile disjunse şi dispune înregistrarea separată a acestora. Declină competenţa de soluţionare a cererilor disjunse în favoarea Secţiei Contencios Administrativ a Tribunalului Gorj. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. 1 | Pagina 2

# fratele lu' Bercea date 6 February 2013 23:06 +2

Bai frate Bercea, de la radio Erevan ai auzit de comasare ? De cand decide Parlamentul asa ceva ?? UNBR-urile nu sunt institutii de stat si nu exista nicio intentie de a comasa cele doua structuri. Si apoi, cine pe cine inglobeaza ? Devine Bota seful lui florea ? Dpdv al legalitatii, asa ar trebui. Nu mai debitati asemenea ineptii pe aici ca se gasesc unii mai slabi de inger sa le mai si creada....

# dosar penal date 6 February 2013 20:32 +2

Eu nu cred că ,,cineva,, ar dori să împartă CIOLANUL cu Pompiliu Bota. Sunt bani foarte mulți care se plimbă în sistemul ,,SUVEICĂ,, între Ministerul Justiției și Florea Gheorghe dar și în sens invers.

# gigi de la sectia 22 politie date 6 February 2013 20:37 +3

PARLAMENTUL ROMÂNIEI, Ministerul Justiției au în vedere actele de înființare și funcționare ale celui care folosește acești bani publici ? Să se solicite celor care cheltuiesc bani publici, dacă au acte care să facă dovada funcționării legale . Cui pferă STATUL ROMÂN ACESTE SUME DE BANI ? 

# Statut si Act constitutiv, legalizate date 6 February 2013 20:41 -1

Ultimul lucru de care avem nevoie in aceste clipe importante pentru tara, lume si cosmos, este ca oengistii sa chibiteze. Matroana vopsita a fost condamnata penal definitiv, merge in celula, ca sa stea un pic la poola, lasa oengeul la altii, donatiile se mai si impart, toata lumea multumita. Aferim.

# av date 6 February 2013 20:47 +2

daca nu stii sa te exprimi logic juridic cu argumente bine intemeiate, treci pe alt forum, care este pentru si pana la nivelul tau

# Acte notariale date 6 February 2013 21:09 -1

av, de la ce vine av? nu ai curajul sa treci avocat, ca esti doar ONG-ist Bota, si ai face un fals privind identitatea. exista o condamnare a donatarei? este condamnarea donatarei definitiva (adica in penal nu mai este cale de atac)? s-a emis mandatul de executare? tremura bucile matroanei? pericol pentru rozeta? cui raman donatiile? cine tine stampila? daca tu esti urmatorul? de unde se poate cumpara o catapulta pentru chiftele? vezi cate dileme existentiale ai? si nu-ti strangi tu curajul sa continui mai mult de av? cateva litere macar, sa stim ce te pretinzi a fi? av e de la avocat, cumva? serios?

# GUY FAWKES date 6 February 2013 21:16 -1

Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat?

# GUY FAWKES date 6 February 2013 21:23 0

Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat?

# GUY FAWKES date 6 February 2013 21:26 +1

Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat?

# av date 6 February 2013 21:53 +2

Nu. ,,av'' vine de la avar, doar ca nu am mai putut termina cuvantul in momentul in care mi-am dat seama cui raspund!

# Pol@acte notariale si alti agramati date 7 February 2013 08:11 +1

Daca procedezi la fel de lipsit de logica , incultura si plin(a) de iritatii cutanate si verbale si cu acei clienti pe care reusesti sa ii pacalesti si sa ii lasi cu buza umflata dupa pierderea unor procese simple, ne dam seama de calitatea ta umana si pregatirea profesionala acumulata.....probabil de la acei colegi "av-ocati" care pretind spagi, dau mita, inclusiv sex, pentru a obtine solutii favorabile.....Fa in continuare play-back dupa partitura scrisa de Florea &co., la fel ca orisice surdo-muta!

# GUY FAWKES date 6 February 2013 21:10 0

Va salut Colegi! De unde aveti aceasta informatie? M-ar ajuta enorm pentru ca ma ancheteaza un meletian pe 281 C P... Va multumesc in avans!

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:01 -3

Interesanta speta! Cat despre traditionali am colegi pe care ii respect si ma respecta! Cat despre cei care ne contesta va intreb din punct de vedere uman: Ce facem cu membrii de la Bota? Ii exilam? Ii deportam in gulag? Daca cei traditionali au dreptate de ce nu promoveaza o actiune de dizolvare si lichidare? Poate transam astfel aceasta problema!

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:11 -2

Uite ce-si doreste FLOREA: "Competenta profesionala ridicata a judecatorilor nu poate fi atinsa fara o sustinuta experienta in practicarea legii din pozitia de avocat. Ca arbitru al intereselor aflate in conflict, judecatorul trebuie sa poata privi litigiul in primul rind din perspectiva unui avocat. De aceea, judecatorii trebuie selectati exclusiv dintre avocati cu experienta in avocatura pledanta. " Adicatelea judecatorii sa fie in prealabil avocati....Neica esti mare parol dar ce te faci tu daca eu Botist, Botanist sau oricum ma vor numi iti prezint o hotarare arbitrala in care eu mi-am reprezentat clientul si dumneata ai fost presedinte???AI???

# Manifest date 6 February 2013 22:21 +3

Speţa este rezultatul unui mare război între societatea civilă, avocaţii de la Bota şi unii magistraţi, avocaţii desfiinţaţi. La Gorj lupta a început prin 2008 mai încetişor, în 2012 a ajuns aproape de maxim, spun aproape pentru că pe fiecare zi se înregistrează o acţiune, dacă nu la instanţă la CEDO, şi aşa mai departe. Ei s-au legat de cine nu trebuia şi a început războiul, să vedeţi înregistrările din şedinţele de judecată şi atunci veţi înţelege, nici Ministerul Justiţiei şi nici Inspecţia Judiciară nu au dorit să cerceteze plângerile şi aşa s-a ajuns la situaţia de azi. Dacă un magistrat aplică legea retroactiv nu ai unde să te plângi, instituţiile române nu fac nimic, li se pare normal ca legea să fie aplicată retroactiv, dar în schimb vor justiţie.

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:26 +1

Zi-ne mai multe! Despre ce e vorba, ce plangeri, ce actiuni, practica instantei etc! Hai sa ne urnim si sa facem ceva!

# Manifest date 7 February 2013 15:01 0

Azi la Judecătoria Tg-Jiu o societate a solicitat 100000 Euro daune de la Statul Român pentru că instanţa nu a soluţionat excepţia lipsei actului de înfiinţare a Baroului Gorj Tradiţional, că nu i s-a permis să-şi aleagă un apărător şi alte motive. Societatea reclamantă s-a plâns la CEDO că nu a putut angaja un anumit avocat, pentru că pe acest avocat nu îl agreau unii judecători. avocatul în cauză este de la Bota şi a formulat plângeri la toate instituţiile naţionale şi la CEDO. eL a solicitat instanţelor naţionale adresarea unor întrebări preliminare Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, iar instanţele naţionale au refuzat, aeste întrebări au fost trimise.Pe rolul instanţelor acest avocat a solicitat daune morale pentru tratamentul degradant şi inuman la care este supus în timpul şedinţelor de judecată, dosare în care nici măcar probe nu vor să administreze judecătorii.

# Manifest date 7 February 2013 15:11 +1

Avocatul de la Bota a obţinut ca probă înregistrarea de la o şedinţă penală, înregistrare pe care a solicitat Inspecţiei Judiciare să o verifice pentru autenticitate, el a obţinut şi înregistrarea şedinţei de judecată de la instanţa civilă. Ce credeţi că conţine înregistrarea de la şedinţa penală? De ce instanţa penală nu a soluţionat contestaţiile împotriva notelor de şedinţă ale grefierului? Inspecţia Judiciară nu a efectuat o anchetă eficientă referitor la aceste înregistrări.Asta este Justiţia Română, surdă şi oarbă!

# GUY FAWKES date 7 February 2013 17:15 0

@ Manifest: NU asa se da o stire. Se da cu nume prenume, numar de dosar si date de contact, daca vrei sa ne ajuti. Apoi actiunea la CEDO poate fi una colectiva si ne-ar ajuta daca am lua legatura cu domnul in cauza

# Manifest date 7 February 2013 19:27 0

Dacă îţi trimit un email cu model de acţiune şi copie înregistrări de şedinţă mîine eşti mai ameninţat şi tracasat decât acest avocat. Sigur că vreau să vă ajut, ce interes am eu în toată treaba asta, societatea este o instituţie de presă care a scris foarte mult despre injustiţie şi astăzi are probleme. Aici nu pot să pun acţiunea şi înregistrările, oricum lupta e în toi.

# Avocat traditional date 6 February 2013 22:25 -4

Ded cand e asta,bota,doctor?probabil in drept ca in riomana si in bune maniere ar fi imposibil.Sunt c urios unde si-a dat doctoratul si,mai ales,cine i l-a dat.Daca il c autam la plagiat il facem coleg cu Victoras,Codruta,Nuti.De asta o sa am eu grija.daca se comaseaza cele doua entitati,bota va disparea de pe firmament.De ce?Ii va disparea obiectul muncii.Il vedeti voi pe bota pledand intr-un penal mai serios ori un civil cu nulitati,anulari,drezilieri etc.?Se va intoarce la inginerie

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:33 +3

Domnule, traditional sau nu, avocatura e o profesie liberala! Daca esti bun te cauta lumea daca nu nu...Este simplu! Desi sunt la el in Barou nu imi este neaparat simpatic! O precizare Bota este drd ceea ce inseamna doctorand adica, cu doctoratul in curs. Am ales sa fiu la Bota in Barou in anul 2006, cand fortat de situatia financiara nu am putut achita "onorariul" la Florea. Asta este motivatia mea. Stiu ca este o chestiune discutabila si ca practica nu este unitara, dar a fost singura solutie in acel moment. Am avut si perioade bune si perioade mai putin bune, dar per total mi-a fost bine la el in Barou. Revin cu o intrebare, ce ai face tu cu membrii Baroului Bota?

# oarecare date 6 February 2013 22:37 -5

Doctorand in R. Moldova, aici nu-l primea nimeni !

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:41 +3

Din cate cunosc eu, orice are o diploma de licenta si este absolvent al unui master se poate inscrie la doctorat, in mod legal se putea inscrie la orice doctorat. Daca indeplinea cerintele minimale si nu era primit la un doctorat, inseamna ca, era supus unui abuz. Nu?

# oarecare date 6 February 2013 22:32 -5

Ai tras prea mult pe nas, treci sa te intepi in vena, nu observi ce tampenii debitezi ?

# oarecare date 6 February 2013 22:34 0

Comentariul anterior era pentru "av".

# GUY FAWKES date 6 February 2013 22:36 0


Citeza pe oarecare
Comentariul anterior era pentru "av".
De ce spui asta?

# oarecare date 6 February 2013 22:46 0

ref : ,,care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei''       Vai de capu vost! na! luati aicia 100 de leuti si taceti, cotizati incontinuoare, ca de nu va suspendam ! sogorii, fratii si surorile, nepotii si restul ,, castei'', stati la coada cu 500 ron!"

# k date 6 February 2013 22:58 +1

si totusi lasind tatismele din comentariile voastre pompieristice, priblema se pune in felul urmator>daca mj face plati lui nea florea, ce acte de infiintare are florea? cind i s-au cerut de instanta de ce nu a prezentat vreo dovada?cine vireaza banii stie ca vireaza la o persoana care nu exista legal? cine raspunde pentru aceasta hotie?

# fratele lu' Bercea date 6 February 2013 23:08 0

" cine raspunde pentru aceasta hotie ? " - raspuns : NIMENI. Deoarece nimeni nu a intrebat oficial asa ceva la MJ. Deci ramane ca si pana acum.

# Pol date 7 February 2013 08:21 0

Eu am intrebat ....Adresele mele au fost trimise spre rezolvare la UNBR-Florea pentru ca functionarul de la MJ este incompetent sa rezolve asa ceva.....Un fel de Pilat platit din bani publici pentru a face oficiul de redirectionare a unor adrese clare, pe motiv ca nu intelege ca el trebuie sa raspunda.....Sa vedem in urmatoarele 15 zile ce raspuns mi se da ....mai vorbim despre asta!

# Avocat traditional date 6 February 2013 23:13 -7

Mai fraierilor.Se pun mai multe probleme 1,Personal am fost de parere de mai multi ani ca orice jurist sa poata face avocatura,dar in conditii impuse de lege.iar legea,deocamdata se refera la noi,traditionalii.Nu am nici o opozitie c a botistii sa pledeze,daca sunt lasati de instante.dar,repet,legea este astfel facuta incat baroul comunal de Gorj este nelegal.Poate ca in anul 2006 unui decani spagari cereau bani pentru intrare.Dar acum examenul de da in alte conditii.Invatati mai cu ardoare si veti intra.In legatura cu bota.In Romania nu il primea nimeni ;la doctorat pentru simplul motiv caz nu era in stare sa sustina cu succes examenul(de fapt concurs) pentru admiterea la doctorat.haideti sa fim sinceri cu noi su cu altii:l=ati vazut pe bota pledand la vreun proces?ERu l=am vazut si m=am lamurit.Asa ca stimati fraieri colegi,sa zicem ca romanul:om tri si om vedea.

# avocat BB date 6 February 2013 23:27 +1

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Ti-am pus niste intrebari privind pe Bota si UNBR-ul infiintat de el pe la alte articole. Nu ai raspuns. Ca nu ai ce, in sens legal si inteligent. Ce ai cu cei de la Bota ? Ti-au luat mancarea ta de seara ? Ti-au luat nevasta ? Ti-au luat masina de tocat carne cu manivela ? Sau ti-e frica de concurenta ? De consilierii juridici ce spui ? Si aia-s inferiori tie si celor de teapa ta ? De trecutul de militian al lui florea, nimic-nimic ? Inainte de 2002, ce examene se dadeau la intrarea barourilor voastre ? La " microfonul  " unor bosorogi, sa se " simte " si ei bine, zicand : am mai slobozit ( in gura ) pe o noua avocata ? De ce nu zici : hai sa dam toti examen, de la florea si Bota la ultimul acceptat. Aveti sange in instalatie ? Si ce vrei sa spui, ca la voi spaga la intrare a disparut ? Juri cu mana pe Biblie ca ar fi asa ? Sau Coran, ce-ti place.

# AVOCAT TRADITIONAL date 7 February 2013 00:02 -6

Mai BB/BP/RAMBO etc.Sunt in adevar inteligent.IQ meu trece bine de 150 .Spre deosebire de tine am facut dreptul la zi,la facultate serioasa si cu voia ta am si un doctorat.Extrage,bai acesta ,ce am vrut sa zic,rumega,gandeste(daca netgezimea creierului iti permite) si apoi urla ca descreieratul la mine.Oricand pot sa stau fata in fata cu tine la o examinare.Fii mai mai ponderat in ura ta fata de noi si vezi cum se dau acum,de cativa ani,.examenele de intrare in avocatura.Nu ai lua nici not 4.Daca amintesti de zilele trecute,vezi cine a inceput cu limbajul suburban.La toti te dai ,indiferent ce probleme se pun.Mai semnezi si cu alte nume,mai pui cate un cirac sa sc rie prostiile tale,asa ca iti pierzi timpul in li;psa de vreo activitatge intelectuala.Il vezi tu pe Florea stand la cotitura netului sa mai vada ce scriu unii despre el si sa le raspunda cu manie proletara de santierist?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 00:14 0

Colegu usor usor ! Nu-l baga-n seama! Sper ca nu te referit la persoana mea cand ai zis de cirac! Asa cum am mai zis, cat faci din spetele de la INPPA? Daca si in admiterea la voi se preia sistemul de la INM o sa ne umplem de Danileti...vezi sunt impartial si rau...Danilet tine cu noi dar tot nu-l sufar e antipatic si circar...Oare asa se poarta un judecator? Un Papadopol un Ujeniuc? Un Zarafiu? Un Turianu? Un Tudoran? Daca e o profesie liberala de ce trebuie examen? Te inscri si gata atat! Daca faci prosti raspunzi si ca sa cearna sita obligi prin lege sa aiba toti asigurari profesionale si sa raspunda cu tot patrimoniul si sa vezi ce atenti si cuminti o sa fim cu totii...Ca de...pan la bani asta conteaza. PS Da o naibi cu examenele ca nu mai avem 20 de ani...

# AVOCAT TRADITIONAL date 7 February 2013 00:28 -5

M-am referit la altcineva.As face oerece,sunt obisnuit cu grilele si stiu ca intrebarile dar si raspunsurile sunt ,multe,cu capcane.Nu am inteles niciodata carfe este substratul cu aceste intrebari si raspunsuri capcane.Ca INM.Nu mia revin asupra celor zise de mine in legatura cu accesul liber la avocatura.Mie nu imi este frica de concurenta.Am o clientele stabila (si in oameni,dar mai ales in problematica dosarelor) nu mai varsta la care sa incep cu case ,masini,averi ,asa ca din punctul meiu de vedere nu imi fac griji.repet insa,asa cum este in prezent legea numai traditionalii sunt legali.Ca l=ai facut praf pe Briciu este OK.Nu toti botistii sunt paraleli cu dreptul precum intai statatorul vostru.Te salut.

# pt AV. TRADITIONAL date 7 February 2013 00:42 +1

Mai mizerie traditionala, tu esti intr-adevar bolnav psihic. Peste tot il vezi doar pe Bota, desi iti garantez, indiferent ce crede o minte bolnava ca a ta, ca niciun comentariu nu-i apartine. In alta ordine de idei, te repeti ca un papagal, invocand mereu simulacrul acela, pe care tu il numesti examen. Responsabilule cu propaganda traditionala, ieftina de altfel, de ce nu spui nimic despre faptul ca si daca promovezi simulacrul respectiv, nu poti accede in casta mafiota traditionala daca nu-ti gasesti un asa-zis indrumator, caruia sa-i fii sluga pe perioada stagiaturii si care nu te ia sub aripa sa decat daca-i dai, in prealabil, "cuvenita" SPAGA ?! Ne pierdem vremea cu tine si chiar nu meriti sa fii bagat in seama.

# avocat traditional date 7 February 2013 00:53 -4

mai ratatule-stii la cine ma refer.Acum c ateva zile ziceai ca voi functionati dupa legea avocaturii .pai nu stii mai mizerie de om ca in legea aia se vorbeste despre stagiaturfa?Esti jalnic.Sunt de acor:nu -ti mai pierde v remea cu mine.Nu ma lua in seama si v ezi-ti de telenovele.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 00:26 -1

Colegu usor usor ! Nu-l baga-n seama! Sper ca nu te referit la persoana mea cand ai zis de cirac! Asa cum am mai zis, cat faci din spetele de la INPPA? Daca si in admiterea la voi se preia sistemul de la INM o sa ne umplem de Danileti...vezi sunt impartial si rau...Danilet tine cu noi dar tot nu-l sufar e antipatic si circar...Oare asa se poarta un judecator? Un Papadopol un Ujeniuc? Un Zarafiu? Un Turianu? Un Tudoran? Daca e o profesie liberala de ce trebuie examen? Te inscri si gata atat! Daca faci prosti raspunzi si ca sa cearna sita obligi prin lege sa aiba toti asigurari profesionale si sa raspunda cu tot patrimoniul si sa vezi ce atenti si cuminti o sa fim cu totii...Ca de...pan la bani asta conteaza. PS Da o naibi cu examenele ca nu mai avem 20 de ani...

# avocat BB date 7 February 2013 00:27 +2

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Cred ca la nr. tau de pantofi ( zis de tine si IQ ) ai scris din greseala si un zero, ai ridicat cu un ordin de marime numarul, grava eroare. De unde stii ce facultate am absolvit si cand ? Ai fost coleg de gradinita cu mine ? Ai un doctorat in ce anume ? Dupa modul de exprimare, cred ca, cu greu ai promovat liceul industrial textil. Sa stai fata-n fata cu mine la o examinare ? Adica eu sa te examinez in laringe, nu ? Nu, multumesc, ma pot infecta irecuperabil cu prostie si ura. Dar mai ales cu incompetenta juridica. Si cu infantilism in gandire si perceperea realitatii. In concluzie, nu ai dat examen de intrare in baroul ala desfiintat si ai sustinut doar un interviu cu un bosorog dupa care, timp de 2 ani, i-ai facut pantofii si i-ai carat geanta, la care se adauga shpaga ptr. a-ti da definitivatul ( tot unor bosorogi ). Ura, dupa cum gresit ai inteles, este dinspre gasca florea catre Bota si nu invers.

# avocat traditional date 7 February 2013 00:45 -4

Bai acesta,jalnice BB.Te-ai dat de gol mai pampalule.Esti neatent(sa nu zic altfel cu referire la varsta ta)si nu ai retinut ce am scris.Am un doctorat mai catindatule de Chisinau si daca ai fi cun oscut legea av ocaturii ai fi stiut ca eu nu aveam nevoie de interviu la intrarea in avocatura.Nu am fost coleg cu tine de gradinita pentru ca nu m-am nascut pe vremea tribunului Pompilianus.Esti sigur ca nu stiu pe unde ti-ai facut scoala tehnica si apoi aceea de asesor popular?Ma si mir de unde ai aflat de ridicarea cu un ordin de marime a numarului?!?Hai,treci la studiu ori la televovele si lasa in grija noastra soarta avocaturii.Cand va fi cazul ne vom ocupa si de voi si poate vei intra si tu intgr-un barou legal.Nu pe timpul lui Florea dar poate pe timpul meu.

# avocat BB date 7 February 2013 01:05 +3

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Cum bine spunea un coleg pe aici, esti bolnav psihic. Ti-ai facut vreodata un examen psihiatric ? Se pare ca Bota este cosmarul tau. Ai grija sa dormi cu spatele la perete. Cine sunteti voi ? De ce TREBUIE lasata soarta avocaturii in seama voastra ? Esti obsedat de lipsa legalitatii organizatiei din care faci parte. Altfel nu ai fi verde la fatza si nu ai imputi mediul pe aici cu imbecilismele tale, cu prostia crasa pe care cu succes fulminant a demonstrezi si nu in ultimul rand, lipsa minimei educatii si a bunului simt. Pe ce maidan ai copilarit ? Acolo se pare ca ai facut " scoala vietii ", singura instruire de care ai avut parte. Pana si lui florea i-ar fi rusine sa te aiba in organizatia sa. Esti demn de mila !!

# GUY FAWKES date 7 February 2013 01:17 +2

Domnii Colegi, eu as transa maine problema asta, am actiunea si actele pregatite...Vreau sa promovez o actiune in constatare...Atunci sa vezi scandal...Pe de alta parte mi-e frica de jude ca poate se umbla la el...Acum colegu traditional uite ipoteza de lucru: am sute de acte atestate...nerecunoasterea calitatii mele ar duce la nulitatea lor. Relativa e drept, dar si absoluta la cateva dintre ele. Ce facem cu actele alea le dam foc? Si pe urma? Nimeni nu-si pune problema in mod pragmatic! Bota sta ascuns ca de l-au fript la Alba pt ca nu a fost precaut Florea e intr-un turn de fildes si se crede judecator la Arbitraj unde de...mai stim si noi ce scoruri sunt ! Ce sa facem? eu daca raman fara profesie mor de foame...Si sa va mai zic ceva dupa urma mea, mananca 5 oameni...Da atati angajati am...Ce fac cu ei? Domnilor de maine ne desfintam ! Sincer nu cred ca asta e o solutie! Traditionalu...da-mi o replica

# GUY FAWKES date 7 February 2013 00:56 +1

COLEGU Poarta te ca un avocat nu ca un golan! De ce ii vorbesti asa? Daca vrei sa il bati, il bati cu argumente cu principii. Daca vorbesti ca pe Ferentari nu rezolvi nimic, dimpotriva ne faci de ras ! Colegu are un punct de vedere el se vede traditional si legal, noi ne vedem neo legali samd. Ca e cu spaga nu contest dar, daca e asa hai sa le facem un flagrant si gata.Nu cu vorbe, cu fapte se rezolva totul. Catre colegul traditional, nu trebuie sa negi, sclipirea lui Bota a actionat intocmai ca un avocat: a observat o oportunitate in lege, a analizat si a actionat. E vina lui ca Judele n-a citit ce a scris in actul constitutiv? El a facut o cerere si a depus niste acte! Simplu Totusi, in conformitate cu directiva 98/5 UE se consacra principiul liberatati profesiei si al neingradirii exercitarii acesteia pe teritoriul UE. Peste tot in UE sunt mai multe corpuri ale avocatilor, cum spuneam profesie liberala! Daca Florea chiar vrea sa i-o traga lui Bota da o decizie si ii recunoste pe toti ai lui Bota si dupa recunoastere accederea in profesie e libera. Si a ingropat fenomenul. Din pacata nu va face acest lucru pentru ca interesul lui e prea mare....As da orice sa se termine cu acest scandal si sa ne vedem de treaba aia care avem...Salut

# avocat BB date 7 February 2013 01:25 +2

Ptr. GUY - daca tu vrei, fii coleg cu " inteligentul " traditional. Eu nu ma consider coleg de breasla cu un asemenea specimen. Ai observat vreun argument in comentariile sale ? Doar obsesii si prezumtia legalitatii baroului din care cica face parte. UNBR-ul acela, e mostenirea lui florea de la Burebista cumva ? Daca iti place vocabularul folosit de el, aplauda-l, sustine-l. Inaintea oricarei specializari intr-o profesie / meserie, trebuie sa ai moralitate si bun simt. Acestui individ ii lipsesc cu desavarsire.Spui despre flagrante. S-au facut si au cazut cativa fraieri. Asta este politica, nu este singurul loc unde se da shpaga. Nu poate fi eradicata chestia asta, din pacate. Uita-te la magistrati. Nu cu traditionalii fac shpagile ? Ca doar nu justitiabilii ajung sa vb direct cu judecatorii. Pe ce lume te afli ?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 01:34 0

II zic coleg pentru ca, toti absolventii de drept sunt COLEGI mai mult TOTI AVOCATI sunt CONFRATI! O mica diferenta de nuanta! Stiu mai bine cum fac astia spagile stiu cum la sectorul 1 o tanti jude cu unu de la traditionali m-au facut in dosarul meu...Am un client nu mi-a platit am dat contractul la investire, se investeste si il dau la incuvintarea executarii....Instanta constata ca nu-s avocat!!!! Intind antenele si aflu de potlogarie...Ma duc la Cluj ( sediul tertului poprit) si SURPRIZA imi admite cererea...Stiu ca sunt corupti si ca fac spagi stiu ca multi spala bani din greu dar ce sa fac sa nu mai cred in actul de justite? Ar insemna sa nu mi mai practic meseria! Nu-l sustin si nu-l aplaud dar la noi nu se misca asa cum as vrea eu! Si parol monser si noi avem o colega arestata cu flagrant...Fiecare padure cu uscaciunile ei! PS ce stii de practica instantelor din Cluj cu privire la Baroul nostru??

# avocat BB date 7 February 2013 01:46 +2

Colega de care zici, e cea exclusa din baroul lui florea, deci fata a venit formata in meserie de acolo, nu are legatura directa cu organizatia lui Bota. Nu Bota a invatat-o sa comita infractiuni. Nici eu nu-s multumit de activitatea de la noi. Asa este cand puterea e in mana unui singur om. Si Bota si-a " furat-o " cu 2 specimene : Nimerincu si Botomei, ambii vechi colegi de baricada. Asta este calitatea umana a unora. Dar, Bota este de vina ca nu a creat un sistem de conducere care sa functioneze normal. De ce ? El stie..... poate iubirea de bani combinata cu ceva dorinta de razbunare ptr. condamnarea executata. La care se adauga si cea de la Alba. El nu intelege ca un asemena razboi nu se duce de unul singur si cu ciomege contra tancuri. Partea proasta e ca el duce un razboi personal in care sufera altii colateral. Si, sa nu uitam, face bani frumosi. Insa, treaba cu banii e cu 2 taisuri : ptr. manarie cu bani, poate face puscarie grea reala. Poate la randu-i, cotizeaza undeva.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 01:55 0

Am trecut pe la Barou acum ceva timp si l-am vazut nu-l mia vazusem de cativa ani....Se vederea ca era obosit si mi-a parut rau de el...In afara de familie a fost singurul care m-a ajutat cu ceva in viata asta! Daca esti din Bucuresti, am eu o idee cum sa o rezolvam! Ai niste date de contact?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 01:58 0

Am trecut pe la Barou acum ceva timp si l-am vazut nu-l mia vazusem de cativa ani....Se vederea ca era obosit si mi-a parut rau de el...In afara de familie a fost singurul care m-a ajutat cu ceva in viata asta! Daca esti din Bucuresti, am eu o idee cum sa o rezolvam! Ai niste date de contact?

# Pol pentru GUY date 7 February 2013 08:26 0

Horea, stai cuminte nu te mai agita asa...

# GUY FAWKES date 7 February 2013 09:50 0

Nu ma cheama Horea!

# avocat BB date 7 February 2013 00:32 0

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Normal ca florea doarme linistit fiindca tu esti ciracul sau. Ai facut o demonstratie perfecta a ceea ce inseamna notiunea de " cirac de internet traditionalist ".

# GUY FAWKES date 6 February 2013 23:34 +2

Stimate coleg, dupa aproape 7 ani de meserie, sincer, nu-mi vine sa mai dau un examen. Nu-mi vine pentru ca sincer in 7 ani am reprezentat 2 clienti in penal. Sincer habar nu mai am ce si cum e pe la penal si nu am timp sa invat. Pentru cei 2 clienti este adevarat, am obtinut NUP confirmat de instanta si o casare in recurs. Spete relativ simple si conexe comercialului ( refuz notiunea de profesionist). Dupa cum ti am zis nu l apar pe Bota, pentru mine a fost util. In 7 ani si cateva sute de termene nu m--a intrebat nimeni de sanatate pentru ca ori am avut noroc ori partea adversa n-a bagat de seama ce si cum. Nu stiu de cati ani este avocat dar in intimitatea ta sincer, vezi grilele de la INPPA si vezi cate puncte faci. Imi vei da dreptate. Nu am laud, dar l-am prins pe maestrul Briciu intr-un litigiu si l-am facut zobbb. Si i-am si zis ce si cum si de unde sunt, a zambit, mi-a zis ca-s infractor si ca ma asteapta la el, super domn, in instanta nu ridicat nicio exceptie! Deci concluzionand contractul de asistenta juridica in primul rand este intuitu personae!! Salut

# avocat BB date 6 February 2013 23:38 +1

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Te-am mai intrebat : de ce nu se respecta autoritatea de lucru judecat, privind infiintarea legala de barouri de catre Bota ? Este facultativa legea in RO ? Sau e functie de cum ii place lui florea si tie ? Iarasi ai scos un " porumbel " : " legea este astfel facuta incat baroul comunal de Gorj este nelegal " - cum adica, o lege a fost croita special ptr. a proteja o gasca care au confiscat o profesie ? Asa se fac legile pe la noi si tu ca un presupus profesionist al dreptului, accepti asa ceva ??

# fratele lu' Bercea date 6 February 2013 23:14 +2

" Pana la acest moment, avocatii din oficiu isi primeau onorariile in baza unui “Protocol privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara in materie penala, pentru prestarea, in cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistenta juridica si/sau reprezentare ori de asistenta extrajudiciara, precum si pentru asigurarea serviciilor de asistenta juridica privind accesul international la justitie in materie civila si cooperarea judiciara internationala in materie penala” incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Ministerul Justitiei, care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei. " Intrebare ptr. dl Bota : de ce dumnealui nu a incheiat un protocol cu MJ, precum a facut florea ?? Astept raspunsul. Sper sa nu-l dea peste un secol. Daca nu ai initiativa, te calca toti in picioare, adica gasca lui florea.

# oarecare date 6 February 2013 23:29 -2

Cata "naivitate " !!! De 8 ani va fraiereste Bota si va ia banii, sa-l intrebati ce a facut cu banii ! Si peste 88 de ani veti intreba unde sunt actele traditionalilor, iar Bota rade in continuare ca a gasit multi PROSTI carora le-a luat banii !!!

# GUY FAWKES date 6 February 2013 23:41 +2

Domnu' Ce te aia mea ce a facut Bota cu banii mei? Sugerezi ca savarsit 215 CP? conform art 33 alin 2 CPP cu mai ce? A? Pai daca e asa sa fie cercetat urmarit si condamnat nu? Daca e asa cum spui, din toti colegii mei nu s-a gasit unu sa-i faca o plangere? Sau de ce nu faci matale un denunt? Doar te obliga 78 CPP. Salut

# Av. Neagu Rodica date 7 February 2013 18:48 -1

Sunteţi neinformaţi. Împotriva lui Bota Pompiliu s-au formulat plângeri penale, în prezent fiind derulate cercetări la Secţia 10 Poliţie. Bota refuză în mod constant să predea valorile U.N.B.R. noului preşedinte, Nimerincu Viorel. Bota dispune, deocamdată, în mod nelegal de banii U.N.B.R. şi ai Baroului Bucureşti până când se vor finaliza cercetările. Deşi condamnat definitiv, Bota continuă să ignore hotărârile judecătoreşti şi are tupeul să organizeze examene şi primiri în barouri. Vom vedea până când. Verificaţi, dacă doriţi, pe site-ul www.bota.ro

# Neagu victima nebuniei date 7 February 2013 19:08 +1

Apai tu Neagu bine ca te-a dat bota afara din barou ca nu ai nicio treaba cu  dreptul ! Plangerile le-ai facut tu cu Nimernicu cel betiv. Va potriviti in ,,uniunea" de 2 membri bolnavi !

# neagu (fara avocat) ! date 7 February 2013 19:12 +1

Neagu, nebunico, v-au evacuat din ,,sediu" pe toţi 2 membrii ! http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAyNDE2MTY*

# rodico, nebunico date 7 February 2013 19:17 +1

Neago, vezi ca ti-a facut bota plangeri pentru denunt calomnios ! nu te mai arunca in penal ca stii ca esti aeriana !

# Av.Neagu Rodica date 8 February 2013 16:48 -1

Domnule Bota, măcar eu am demnitatea să-mi dau numele fără nici o teamă în aceste comentarii. În comparaţie cu mine, dvs. nu aveţi nici un dram de demnitate sau/şi curaj. Sunteţi laş. Cât priveşte excluderea mea abuzivă din profesia de avocat de către condamnatul-definitiv Bota Pompiliu şi complicii săi - Tone, Gârdu şi Apostol - rămâne ca instanţa de judecată să se pronunţe. Şi nu uitaţi, d-le Bota, că eu am fost primită în profesia de avocat la Baroul Bucureşti tradiţional unde examenul a fost unul serios. Av. Neagu Rodica. P.S.Nu voi mai răspunde decât celor care au curajul să-şi asume, prin menţionarea numelui, comentariul. Cât priveşte plângerea de denunţ calomnios, Bota are dreptul să facă mii de plângeri. Mai este însă nevoie să le şi dovedească.

# nimernicu viorel date 8 February 2013 16:56 0

Draga Neagu Rodica, eu renunt. nu vreau sa ajung in puscarie ca Botomiei !

# Nimerincu Viorel betivus date 8 February 2013 17:04 0

Draga Rodica Neagu, ai vazut ca la congresul nostru au venit doar 4 persoane ? 2 curiosi si o ziarista ! hai sa renuntam sa nu ne mai facem de ras !

# nimerincu date 8 February 2013 17:21 0

draga Rodico, nu mai am bani nici de intretinere ! m-au evacuat din casa, asta, uniune ! http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAyNDE2MTY*

# avocat BB date 10 February 2013 11:29 +2

Dna Neagu, inteleg ca aveti un diferend cu Bota. Rezolvati-l asa cum trebuie, in justitie, cred ca oricine de buna credinta sustine asta. Dar, pe de alta parte, ce aveti cu restul membrilor UNBR ?? Dvs., sincer, considerati normal si mai ales legal, ce a facut Nimerincu dupa ce, atentie, a fost investit in functia de presedinte la initiativa lui Bota si astfel oarticipantii la acel congres si-au dat votul ptr. el ? Daca nu-l scotea Bota in fata, ca om de incredere si atasat cauzei, il vota cineva ?? Nu cred stimata doamna, ca avocatii l-au investit ca presedinte ptr. a fura bani de la aspiranti. Unde este probitatea morala a lui Nimerincu doamna ? Ce imagine publica a creat el organizatiei ? Cumva una pozitiva ? De unul ca botomei, ce sa mai zic.....alt individ sustinut de Bota ani de zile. Botomei este si dus cu pluta si incompetent profesional. Infiinteaza barouri, ba mai convinge si pe un jude sa participe la primiri in acele barouri....ce fel de jude-i ala ??? Este incredibil ....

# Mircea PELEA date 9 April 2013 21:43 +1

Doamna profesoara de educatie fizica, fosta avocata Rodica Neagu. a fost exclusa din barou datorita repetatelor conflicte pe care le-a avut incalcand flagrant normele de comportament si deontologie profesionala. Cat priveste acuzatiile pe care i le aduce domului presedinte Pompiliu Bota, nu mai surpind pe nimeni avand in vedere comportamentul reprobabil al acesteia care chipurile militeaza pentru respectarea legilor statului prin fontomatica Organizatie pentru Apararea Victimelor Magistratilor, a carei presedinta pretinde ca este. De fapt si de drept o organizatie zero asa cum dealtfel este si domnia sa din punct de vedere profesional.

# Pol date 7 February 2013 08:37 0

Voi platiti zeciuiala lunar, din fiecare proces, intimp ce Bota nu pretinde asa ceva! De aia sunteti sclavii lui Florea....Ati ajuns sa ziceti mereu in instanta "fara cheltuieli de judecata" tocmai ca sa nu platiti zeciuiala, expunandu-va totodata penibilului si penalului (gestiune frauduloasa, evaziune,etc).....Banii solicitati de Florea puteau fi directionati strict pentru asistenta juridica a celor fara venituri, nu pentru "oficii", asa cum este in occident. Fiecare cabinet este obligat sa acorde "pro-bono" consultanta si reprezentare pentru un anumit numar de persoane anual....Asa se fac economii la Bugetul statului, dar nu mai merge suveica pentru Florea et co....

# un avocat date 7 February 2013 13:42 +1

Este o discutie inutila. Sunt avocati buni si avocati slabi in ambele barouri. Vina nu ii apartine nici lui Bota, nici lui Florea, ci puterilor care s-au succedat, singurele in masura sa rezolve problema. Si-au asumat raspunderea pe toate legile-pilon ale statului, numai pe asta nu au vrut sa o rezolve. De ce nu promoveaza PICCJ un RIL? .... e vorba de asistenta juridica obligatorie... De ce nu modifica sau inlocuiesc legea 51? Sa stim si noi ori continuam cu un singur barou (fie si prin reunirea celor doua), ori se pot infiinta oricate?

# avocat BB date 7 February 2013 19:45 +1

Corect, avocati buni profesionisti si onesti sunt in ambele organizatii. Si dobitoci la fel de bine raspanditi. Avem aici un exemplu viu la categoria asta, pe " avocat traditional ", care improasca cu balele sale turbate mediul pe aici. Chiar asa, de ce nu promoveaza PICCJ un RIL ? Ei stiu de ce ..... poate fiindca treaba asta e un carbune tot mai incins si vor a nu pune ei mana pe el. Daca treaba merge bine ai asa, de ce sa se bage ei ? Si sa spuna ce anume ? Ca Bota si ai sai lucreaza legal si gasca florista profeseaza ilegal ? Pai ar fi o adevarata tornada juridica, ar trebui anulate zeci de mii de hotarari judecatoresti. Asa ceva ar fi imposibil. Barouri nu se mai pot infiinta fiindca legea 51 interzice.

# un avocat date 6 February 2013 23:33 +2

Nu este nicio majorare a oficiilor. Se platesc tot dupa protocolul din 2008. Banii s-au dat pentru ca MJ avea restante pe mai multe luni si risca sa nu mai aiba asigurata asistenta juridica obligatorie. Nu se imbogateste nimeni din oficii in instanta unde mergi poate si la 15 termene pentru 200 de lei. La urmarirea penala (politie, parchet) nu ai loc de fosti politisti sau procurori si copiii lor. Acolo, mergi de 2-3 ori la audieri si prezentarea materialului, iar efortul intelectual depus tinde catre ZERO.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 13:15 0

Cica noi suntem penali...luati de vedeti aici ce fac traditionali la Cluj fata de Holunga si Kovacs...asta e dreptate pe unii ii condamna pe 281 si le distruge viata si pe altii http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata

# GUY FAWKES date 7 February 2013 13:41 -1

Cica noi suntem penali...luati de vedeti aici ce fac traditionali la Cluj fata de Holunga si Kovacs...asta e dreptate pe unii ii condamna pe 281 si le distruge viata si pe altii http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata

# jorj date 7 February 2013 15:50 +1

http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata. am vazut foto, doamne cata inteligenta emana pocitaniile astea doua... in baroul fara acte toate putregaiurile si-au cumparat roba. vreti sa-mi spuneti ca specimenele astea pot reprezenta un client in fata instantei? in mod sigur sunt verisoarele lui avocat traditional care scrie ineptii pe acest site. va legati de bota si de botisti degeaba, problema este ca nu aveti acte de infiintare, sunteti multi si prosti prin traditie, in 1948 ati fost trimisi la plimbare si la plimbare ati ramas. securistii, fara cultura juridica, au confiscat profesia dar nu au stiut sa faca acte.degeaba ati modificat legea, tot tantalai ati ramas, asa cum ati modificat-o nu va mai puteti infiinta. 

# jorj date 7 February 2013 15:54 +1

singurii care va tin partea sunt judecatorii admisi la X si 0, adica norocosii care au pus x unde trebuie pe grila. astia cind ajung in instanta nu stiu nimic, ce neretroactivitate, ce acte de infiintare, ce autoritate de lucru judecat, ce hotarare judecatoreasca cu putere de lege??? la ei legea inseamna spaga, golanie, amicitie cu dom decan, rude avocat etc, la pensie sa fie avocat, cind e prins de DNA sa sara avocatii cu care face minarii etc. justitie in romania? glumiti!! atit timp cat interesul se traduce in bani multi, infractorii vor face cirdasie pentru apararea intereselor.

# avocat traditional date 7 February 2013 17:22 -4

te-ai trezit Jorj sau te-ai transformat din aia penibilii de mai sus?O singura problema ar trebui sa o aveti in minte.Toate asa zisele mizerii cu care ne acuzati,daca au fost s-au tgerminat de vreo cativa ani.Asrta nu intelegeti voi si bota profita de asta.In afara de Guy F toti aveti limbaj de derbedei.Chiar astia sunteti?Botista prinsa in flagrant nu a invatat chestiile alea de la Florea.le avea in sange si de aia a fost data afara.Jorj,cum te striga mamica la varsta copilariei tale?Sau mai bine spus,mai pompi, cand ai de gand sa cresti?

# avocat BB date 7 February 2013 19:09 -1

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". " Botista " ?? Pai unde a activat prima oara si a comis primele infractiuni ? Nu in tabara lui Florea ? Facea si ea ce a vazut la colegii sai ca fac, ce e asa de greu de inteles ? Adica ptr. tine este ff greu, intr-adevar. Bine ca pana la urma s-a dus unde trebuie, la mititica. Altfel spus, cine zice, ala e. Adica, tu = derbedeu, asa dupa cum bine te autocaracterizezi. De fapt, nu meriti a fi bagat in seama, nu vrem sa coboram in mocirla morala in care te balacesti. Ii faci de rusine pe profesionistii dreptului care sunt prin gradina lui florea.

# jorj date 7 February 2013 20:34 -1

avocat traditional vad ca ai un lighian de treaba pe site. poate odata si odata o sa ai si tu un client ca sa pui mina pe o carte si sa redactezi o cerere. e greu cind nu ai clienti.tastele tin de foame.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 17:38 0

Bai colegi de la Bota! BAi abordarea voastra e gresita! Nu asa se pune problema noi suntem legali voi tradiitionali nu! Cum crezi tu ca unu de la traditionali cand il faci nelegal nu ia foc??? Problema trebuie pusa asa : SI NOI SUNTEM LEGALI pe langa voi! Sa mi fie rusine ca nu m-am implicat mai demult! In 2011 am pierdut multe ! AM reusit sa instituim o prezumtie de legalitate dar nu am reusit sa fructificam! Multumim domnule Nimernicu si domnule Botomei ! Bota e obosit e condamnat si nu mai poate sa mai faca nimic! pana la CEDO e cale lunga! Acum eu as transa odata aceasta problema: daca intr-adevar suntem 2500 de membri sunt gata sa initiez o actiune in constatare, cat inca mai putem! si facem o actiune colectiva! Draq sa ma ia ca e asa de simppluuuu

# de acord date 7 February 2013 20:40 0

actiune in constatare? e cam periculos ca poti da peste un alt chelcea. s-ar putea promova o actiune in constatare dar cu obiectul ca baroul traditional nu exista. pai daca baroul bota are acte ce sa constate instanta? sa constate ca florea si cu alaiul fac parte dintr-un barou care exista doar in imaginatia lor. practic ei sunt adevaratii avocati clandestini.

# gay date 7 February 2013 17:53 -1

esti guy sau gay ? Prea le stii pe toate ! mai putin gramatica ...

# GAY FAWKES date 7 February 2013 17:57 0

@Tov GAY iti recomand sa mai citesti un pic de istorie sa afli cine a fost GUY FAWKES! Daca am o gresala de gramatica mea culpa scriu repede si poate mai sar o litera! In schimb tu cu remarca ta de 2 lei arati cat poti! Sa ma pupi in 3 litere si anume ...

# alu pigus gay date 7 February 2013 19:15 +1

,,gresale" ai nenumarate, du-te la scoala primara, spala-te pe dinti si pe urma vb despre bota !

# acadel bordelescu date 7 February 2013 23:31 -1

Bre nen-tu Bota, asta e fumata. Gata, las-o jos ca macane. E destul. Nu te mai da cu trei oua ca nu tine. Sunt oameni mai bazati. Nu e vorba de moldoveanul ala betivan, dar sunt multi baieti mintosi. fa ceva bun, arata-le respect.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 23:43 +1

BANI IN PLUS PENTRU AVOCATII DIN OFICIU – Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor si Senatului a admis majorarea bugetului Ministerului Justitiei cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-17676130-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Joi, 7 februarie 2013 CAUTA "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"- parintele Arsenie BOCA DEZVALUIRI AncheteEvenimenteMusamalizariCazuri celebreCazuri patologiceDosarele revolutiei MAGISTRATI InstanteParcheteDNADIICOT AVOCATI Cazul avocatuluiCase de avocaturaBarouri INSTITUTII CSMServicii secreteINEC-INMNotariONGPolitia RomanaANIPenitenciareMinisterul JustitieiExecutoriUNPIR - Insolventa OPINII EditorialInterviu INTERNATIONAL CEDONON-EUUE CULISE Vorbe de fumoar CONTACT Prezentare var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; (function() { var gads = document.createElement('script'); gads.async = true; gads.type = 'text/javascript'; var useSSL = 'https:' == document.location.protocol; gads.src = (useSSL ? 'https:' : 'http:') + '//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'; var node = document.getElementsByTagName('script')[0]; node.parentNode.insertBefore(gads, node); })(); googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/1233166/Lumeajustitiei.ro', [160, 600], 'div-gpt-ad-1357810262940-0').addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1357810262940-0'); }); Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail Nume prieten Email prieten Numele dvs. Trimite BANI IN PLUS PENTRU AVOCATII DIN OFICIU – Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor si Senatului a admis majorarea bugetului Ministerului Justitiei cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu Miercuri, 6 februarie 2013 16:06 | Scris de Elena DUMITRACHE | | | Avocati - Barouri   Bugetul Ministerului Justitiei va fi majorat cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu, dupa ce plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat cu 262 de voturi "pentru" si 72 "impotriva" amendamentul propus de Comisia de buget-finante si de deputatul social-democrat Viorel Vasile. Suma de 10 milioane de lei care ar urma sa ajunga la avocatii din oficiu va fi diminuata din bugetul Ministerului Finantelor si va fi utilizata de Ministerul Justitiei pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu pentru prestarile de servicii de asistenta juridica si reprezentare in cadrul asistentei juridice obligatorii, a ajutorului public judiciar si a asistentei extrajudiciare acordate persoanelor defavorizate. Alocarea unei sume expres pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu vine ca o mana cereasca asupra avocatilor, care nu se mai asteptau la o majorarea a onorariilor, in conditiile in care in luna noiembrie 2012, Comisia Permanenta a UNBR-ului condus de avocatul Gheorghe Florea (foto) a respins cererile formulate de barouri in vedere demararii procedurilor pentru majorarea acestora. La acel moment, Comisia Permanenta a UNBR aprecia ca imprejurarile economice actuale, "care greveaza fondurile publice alocate sistemului de justitie, mai ales in contextul operatiunilor de punere in aplicare a noilor coduri" nu permit majorarea onorariilor avocatilor din oficiu, considerand ca o astfel de masura este "deocamdata neoportuna". Mai mult, la o zi dupa sedinta Comisiei Permanente a UNBR, in data de 19 noiembrie 2012, in cadrul unei conferinte organizate de INM avocatul Gheorghe Florea se arata convins ca vor exista destui avocati care vor intelege o astfel de masura: “Va spun cu durere ca ieri (n.red. - duminica 18.11.2012) avocatii ne-au presat si ne-au spus sa incercam sa marim onorariile la oficiu. Am votat toti si am spus "domne, ne pare rau, perioada de criza". Noi ne vom stradui daca se poate acum sa negociem scaderea lor, dar in niciun caz nu vom putea cere marirea lor. Sunt si avocati constienti in tara asta, stati linistiti”. Pana la acest moment, avocatii din oficiu isi primeau onorariile in baza unui “Protocol privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara in materie penala, pentru prestarea, in cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistenta juridica si/sau reprezentare ori de asistenta extrajudiciara, precum si pentru asigurarea serviciilor de asistenta juridica privind accesul international la justitie in materie civila si cooperarea judiciara internationala in materie penala” incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Ministerul Justitiei, care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei. Pe de alta parte, in timpul sedintei de miercuri, 6 februarie 2013, Comisia pentru buget-finante din Camera Deputatilor si Senatului a admis si un alt doilea amendament care se refera la introducerea in bugetul Ministerului Justitiei la anexa 3/17/21 a fiselor proiectelor cu finantare din fonduri externe nerambursabile de preaderare, alti donatori si din alte facilitati postaderare. Astfel, conform proiectului de lege privind bugetul de stat pentru anul 2013, Ministerul Justitiei ar urma sa primeasca pentru anul in curs un buget de 2,33 de miliarde de lei. Acesta este in scadere cu 1,93% fata de executia preliminara din 2012, cand era dea 2,37 miliarde de lei. * Cititi aici decizia decizia Comisiei Permanente a UNBR din noiembrie 2012 de respingere a solicitarilor formulate de barouri in vedere majorarii onorariilor avocatilor din oficiu Accesari:1295 Comentarii # BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.....,, 6 februarie 2013 19:33 -2 De această majoare pot beneficia atăt avocații din UNBR cu sediul în București, str. Academiei, nr. 2-4, președinte dr.av Pomiliu Bota cât și avocații din UNBR președinte Gheorghe Florea, pentru că nici Legea nr. 51/1991 și nici actuala reglementare nu se referă la o anumită UNBR.     De aceea eu cred că trebuia prezentată și foto cu Pompiliu Bota.      Știu că în parlament urmează punerea de ordinea de zi a comasării celor două Uniuni.    Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # av 6 februarie 2013 19:49 +1 Ai perfecta dreptate! Dar in astfel de tara, poti sa stai cu dreptatea in mana! nu vezi in ce tara traim? Pana si in M.O. sa ,,tradus'' in mod gresit voit paragraful care da dreptate av Bota. Dreptatea care va triumfa pentru av. Bota, structura legal infiintata ( UNBR ) o sa-i arda pe multi. Fiti pe faza! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Manifest 6 februarie 2013 21:52 -1 Eşti sigur? Ce rău îmi pare, aşa de mult îmi plăcea circul, acum simt că am rămas fără obiectul muncii. Ce mai scriu eu la Uniune Europeană?Ador să-i văd pe tradiţionali că nu pot aduce în instanţă un act de înfiinţare şi să spună că ei s-au înfiinţat în 1864 şi de la 1948 nu ştiu de înfiinţare. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:16 -1 Te intre si eu ca-n Poiana lu Iocan: Pe ce te bazezi? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:23 -1 Te intre si eu ca-n Poiana lu Iocan: Pe ce te bazezi? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Ultimul Charlot 6 februarie 2013 19:49 +1 Bercea....da tu ai frate informatii foarte bune...E adevarat, se vorbeste deja despre comasare. Asta e solutia agreata, si se pare ca singura ce poate fi luata in calcul. Curat manevra.... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # av 6 februarie 2013 20:14 +2 ,,care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei''  Vai de capu vost! na! luati aicia 100 de leuti si taceti, cotizati incontinuoare, ca de nu va suspendam ! sogorii, fratii si surorile, nepotii si restul ,, castei'', stati la coada cu 500 ron! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # manifest 6 februarie 2013 21:42 +2 Am sentinţa, aştept ziua judecăţii să văd cu ce acte de înfiinţare vin, asta dacă acest dosar nu va fi judecat de mama avocatului tradiţional. Date despre soluţionarea acestui dosar o să găsiţi pe luju, să spună atunci ce ce chitanţe dovedesc ei cheltuilelile de judecată pe care încasează bani din buget. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # manifest 6 februarie 2013 21:38 0 Dacă mai au barouri până la comasare poate se comasează. lSolutie: sent. civ. nr. 15882 Disjunge cererea pentru constatarea nelegalităţii funcţionării Baroului Gorj formulată de pârâta reclamantă Inforomtur SRL. Disjunge cererea pentru constatarea încasării ilegale a taxei de 10% plătită de membrii Baroului Gorj, formulată de aceeaşi pârâtă reclamantă. Admite în parte acţiunea principală. Obligă, în solidar, pe pârâţi la plata sumei de 30.000 lei daune morale către reclamantă. Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Tg-Jiu cu privire la cererile disjunse şi dispune înregistrarea separată a acestora. Declină competenţa de soluţionare a cererilor disjunse în favoarea Secţiei Contencios Administrativ a Tribunalului Gorj. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. 1 | Pagina 2 Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # fratele lu' Bercea 6 februarie 2013 23:06 +2 Bai frate Bercea, de la radio Erevan ai auzit de comasare ? De cand decide Parlamentul asa ceva ?? UNBR-urile nu sunt institutii de stat si nu exista nicio intentie de a comasa cele doua structuri. Si apoi, cine pe cine inglobeaza ? Devine Bota seful lui florea ? Dpdv al legalitatii, asa ar trebui. Nu mai debitati asemenea ineptii pe aici ca se gasesc unii mai slabi de inger sa le mai si creada.... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # dosar penal 6 februarie 2013 20:32 +1 Eu nu cred că ,,cineva,, ar dori să împartă CIOLANUL cu Pompiliu Bota. Sunt bani foarte mulți care se plimbă în sistemul ,,SUVEICĂ,, între Ministerul Justiției și Florea Gheorghe dar și în sens invers. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # gigi de la sectia 22 politie 6 februarie 2013 20:37 +2 PARLAMENTUL ROMÂNIEI, Ministerul Justiției au în vedere actele de înființare și funcționare ale celui care folosește acești bani publici ? Să se solicite celor care cheltuiesc bani publici, dacă au acte care să facă dovada funcționării legale . Cui pferă STATUL ROMÂN ACESTE SUME DE BANI ?  Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Statut si Act constitutiv, legalizate 6 februarie 2013 20:41 -2 Ultimul lucru de care avem nevoie in aceste clipe importante pentru tara, lume si cosmos, este ca oengistii sa chibiteze. Matroana vopsita a fost condamnata penal definitiv, merge in celula, ca sa stea un pic la poola, lasa oengeul la altii, donatiile se mai si impart, toata lumea multumita. Aferim. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # av 6 februarie 2013 20:47 +2 daca nu stii sa te exprimi logic juridic cu argumente bine intemeiate, treci pe alt forum, care este pentru si pana la nivelul tau Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Acte notariale 6 februarie 2013 21:09 -1 av, de la ce vine av? nu ai curajul sa treci avocat, ca esti doar ONG-ist Bota, si ai face un fals privind identitatea. exista o condamnare a donatarei? este condamnarea donatarei definitiva (adica in penal nu mai este cale de atac)? s-a emis mandatul de executare? tremura bucile matroanei? pericol pentru rozeta? cui raman donatiile? cine tine stampila? daca tu esti urmatorul? de unde se poate cumpara o catapulta pentru chiftele? vezi cate dileme existentiale ai? si nu-ti strangi tu curajul sa continui mai mult de av? cateva litere macar, sa stim ce te pretinzi a fi? av e de la avocat, cumva? serios? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 21:16 -1 Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 21:23 -1 Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 21:26 0 Sincer nu te inteleg! Ce te roade ce face Bota? A fost baiat destept s-a folosit de portita legala! Condamnat Condamnat ai dreptate, conteaza si de ce cine! La fond de ofiterul penal Chelcea Constantin devenit judecator, care, in timp ce era meletian era si administrator in SC NICOLIS 2000 SRL ! ANAF a constatat ca societatea administrata de meletian a facut trafic cu lemne! Asta e! Pe de alta parte ce naiba ti-au facut colegii mei? Ce prejudiciu ti-au cauzat? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # av 6 februarie 2013 21:53 +2 Nu. ,,av'' vine de la avar, doar ca nu am mai putut termina cuvantul in momentul in care mi-am dat seama cui raspund! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Pol@acte notariale si alti agramati 7 februarie 2013 08:11 +1 Daca procedezi la fel de lipsit de logica , incultura si plin(a) de iritatii cutanate si verbale si cu acei clienti pe care reusesti sa ii pacalesti si sa ii lasi cu buza umflata dupa pierderea unor procese simple, ne dam seama de calitatea ta umana si pregatirea profesionala acumulata.....probabil de la acei colegi "av-ocati" care pretind spagi, dau mita, inclusiv sex, pentru a obtine solutii favorabile.....Fa in continuare play-back dupa partitura scrisa de Florea &co., la fel ca orisice surdo-muta! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 21:10 -1 Va salut Colegi! De unde aveti aceasta informatie? M-ar ajuta enorm pentru ca ma ancheteaza un meletian pe 281 C P... Va multumesc in avans! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:01 -2 Interesanta speta! Cat despre traditionali am colegi pe care ii respect si ma respecta! Cat despre cei care ne contesta va intreb din punct de vedere uman: Ce facem cu membrii de la Bota? Ii exilam? Ii deportam in gulag? Daca cei traditionali au dreptate de ce nu promoveaza o actiune de dizolvare si lichidare? Poate transam astfel aceasta problema! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:11 -2 Uite ce-si doreste FLOREA: "Competenta profesionala ridicata a judecatorilor nu poate fi atinsa fara o sustinuta experienta in practicarea legii din pozitia de avocat. Ca arbitru al intereselor aflate in conflict, judecatorul trebuie sa poata privi litigiul in primul rind din perspectiva unui avocat. De aceea, judecatorii trebuie selectati exclusiv dintre avocati cu experienta in avocatura pledanta. " Adicatelea judecatorii sa fie in prealabil avocati....Neica esti mare parol dar ce te faci tu daca eu Botist, Botanist sau oricum ma vor numi iti prezint o hotarare arbitrala in care eu mi-am reprezentat clientul si dumneata ai fost presedinte???AI??? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Manifest 6 februarie 2013 22:21 +3 Speţa este rezultatul unui mare război între societatea civilă, avocaţii de la Bota şi unii magistraţi, avocaţii desfiinţaţi. La Gorj lupta a început prin 2008 mai încetişor, în 2012 a ajuns aproape de maxim, spun aproape pentru că pe fiecare zi se înregistrează o acţiune, dacă nu la instanţă la CEDO, şi aşa mai departe. Ei s-au legat de cine nu trebuia şi a început războiul, să vedeţi înregistrările din şedinţele de judecată şi atunci veţi înţelege, nici Ministerul Justiţiei şi nici Inspecţia Judiciară nu au dorit să cerceteze plângerile şi aşa s-a ajuns la situaţia de azi. Dacă un magistrat aplică legea retroactiv nu ai unde să te plângi, instituţiile române nu fac nimic, li se pare normal ca legea să fie aplicată retroactiv, dar în schimb vor justiţie. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:26 0 Zi-ne mai multe! Despre ce e vorba, ce plangeri, ce actiuni, practica instantei etc! Hai sa ne urnim si sa facem ceva! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Manifest 7 februarie 2013 15:01 0 Azi la Judecătoria Tg-Jiu o societate a solicitat 100000 Euro daune de la Statul Român pentru că instanţa nu a soluţionat excepţia lipsei actului de înfiinţare a Baroului Gorj Tradiţional, că nu i s-a permis să-şi aleagă un apărător şi alte motive. Societatea reclamantă s-a plâns la CEDO că nu a putut angaja un anumit avocat, pentru că pe acest avocat nu îl agreau unii judecători. avocatul în cauză este de la Bota şi a formulat plângeri la toate instituţiile naţionale şi la CEDO. eL a solicitat instanţelor naţionale adresarea unor întrebări preliminare Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, iar instanţele naţionale au refuzat, aeste întrebări au fost trimise.Pe rolul instanţelor acest avocat a solicitat daune morale pentru tratamentul degradant şi inuman la care este supus în timpul şedinţelor de judecată, dosare în care nici măcar probe nu vor să administreze judecătorii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Manifest 7 februarie 2013 15:11 0 Avocatul de la Bota a obţinut ca probă înregistrarea de la o şedinţă penală, înregistrare pe care a solicitat Inspecţiei Judiciare să o verifice pentru autenticitate, el a obţinut şi înregistrarea şedinţei de judecată de la instanţa civilă. Ce credeţi că conţine înregistrarea de la şedinţa penală? De ce instanţa penală nu a soluţionat contestaţiile împotriva notelor de şedinţă ale grefierului? Inspecţia Judiciară nu a efectuat o anchetă eficientă referitor la aceste înregistrări.Asta este Justiţia Română, surdă şi oarbă! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 17:15 0 @ Manifest: NU asa se da o stire. Se da cu nume prenume, numar de dosar si date de contact, daca vrei sa ne ajuti. Apoi actiunea la CEDO poate fi una colectiva si ne-ar ajuta daca am lua legatura cu domnul in cauza Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Manifest 7 februarie 2013 19:27 0 Dacă îţi trimit un email cu model de acţiune şi copie înregistrări de şedinţă mîine eşti mai ameninţat şi tracasat decât acest avocat. Sigur că vreau să vă ajut, ce interes am eu în toată treaba asta, societatea este o instituţie de presă care a scris foarte mult despre injustiţie şi astăzi are probleme. Aici nu pot să pun acţiunea şi înregistrările, oricum lupta e în toi. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Avocat traditional 6 februarie 2013 22:25 -3 Ded cand e asta,bota,doctor?probabil in drept ca in riomana si in bune maniere ar fi imposibil.Sunt c urios unde si-a dat doctoratul si,mai ales,cine i l-a dat.Daca il c autam la plagiat il facem coleg cu Victoras,Codruta,Nuti.De asta o sa am eu grija.daca se comaseaza cele doua entitati,bota va disparea de pe firmament.De ce?Ii va disparea obiectul muncii.Il vedeti voi pe bota pledand intr-un penal mai serios ori un civil cu nulitati,anulari,drezilieri etc.?Se va intoarce la inginerie Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:33 +2 Domnule, traditional sau nu, avocatura e o profesie liberala! Daca esti bun te cauta lumea daca nu nu...Este simplu! Desi sunt la el in Barou nu imi este neaparat simpatic! O precizare Bota este drd ceea ce inseamna doctorand adica, cu doctoratul in curs. Am ales sa fiu la Bota in Barou in anul 2006, cand fortat de situatia financiara nu am putut achita "onorariul" la Florea. Asta este motivatia mea. Stiu ca este o chestiune discutabila si ca practica nu este unitara, dar a fost singura solutie in acel moment. Am avut si perioade bune si perioade mai putin bune, dar per total mi-a fost bine la el in Barou. Revin cu o intrebare, ce ai face tu cu membrii Baroului Bota? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # oarecare 6 februarie 2013 22:37 -4 Doctorand in R. Moldova, aici nu-l primea nimeni ! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:41 +2 Din cate cunosc eu, orice are o diploma de licenta si este absolvent al unui master se poate inscrie la doctorat, in mod legal se putea inscrie la orice doctorat. Daca indeplinea cerintele minimale si nu era primit la un doctorat, inseamna ca, era supus unui abuz. Nu? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # oarecare 6 februarie 2013 22:32 -4 Ai tras prea mult pe nas, treci sa te intepi in vena, nu observi ce tampenii debitezi ? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # oarecare 6 februarie 2013 22:34 0 Comentariul anterior era pentru "av". Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 22:36 0 Citeza pe oarecareComentariul anterior era pentru "av". De ce spui asta? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # oarecare 6 februarie 2013 22:46 0 ref : ,,care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei''       Vai de capu vost! na! luati aicia 100 de leuti si taceti, cotizati incontinuoare, ca de nu va suspendam ! sogorii, fratii si surorile, nepotii si restul ,, castei'', stati la coada cu 500 ron!" Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # k 6 februarie 2013 22:58 +2 si totusi lasind tatismele din comentariile voastre pompieristice, priblema se pune in felul urmator>daca mj face plati lui nea florea, ce acte de infiintare are florea? cind i s-au cerut de instanta de ce nu a prezentat vreo dovada?cine vireaza banii stie ca vireaza la o persoana care nu exista legal? cine raspunde pentru aceasta hotie? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # fratele lu' Bercea 6 februarie 2013 23:08 0 " cine raspunde pentru aceasta hotie ? " - raspuns : NIMENI. Deoarece nimeni nu a intrebat oficial asa ceva la MJ. Deci ramane ca si pana acum. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Pol 7 februarie 2013 08:21 0 Eu am intrebat ....Adresele mele au fost trimise spre rezolvare la UNBR-Florea pentru ca functionarul de la MJ este incompetent sa rezolve asa ceva.....Un fel de Pilat platit din bani publici pentru a face oficiul de redirectionare a unor adrese clare, pe motiv ca nu intelege ca el trebuie sa raspunda.....Sa vedem in urmatoarele 15 zile ce raspuns mi se da ....mai vorbim despre asta! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Avocat traditional 6 februarie 2013 23:13 -5 Mai fraierilor.Se pun mai multe probleme 1,Personal am fost de parere de mai multi ani ca orice jurist sa poata face avocatura,dar in conditii impuse de lege.iar legea,deocamdata se refera la noi,traditionalii.Nu am nici o opozitie c a botistii sa pledeze,daca sunt lasati de instante.dar,repet,legea este astfel facuta incat baroul comunal de Gorj este nelegal.Poate ca in anul 2006 unui decani spagari cereau bani pentru intrare.Dar acum examenul de da in alte conditii.Invatati mai cu ardoare si veti intra.In legatura cu bota.In Romania nu il primea nimeni ;la doctorat pentru simplul motiv caz nu era in stare sa sustina cu succes examenul(de fapt concurs) pentru admiterea la doctorat.haideti sa fim sinceri cu noi su cu altii:l=ati vazut pe bota pledand la vreun proces?ERu l=am vazut si m=am lamurit.Asa ca stimati fraieri colegi,sa zicem ca romanulm tri si om vedea. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 6 februarie 2013 23:27 +2 Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Ti-am pus niste intrebari privind pe Bota si UNBR-ul infiintat de el pe la alte articole. Nu ai raspuns. Ca nu ai ce, in sens legal si inteligent. Ce ai cu cei de la Bota ? Ti-au luat mancarea ta de seara ? Ti-au luat nevasta ? Ti-au luat masina de tocat carne cu manivela ? Sau ti-e frica de concurenta ? De consilierii juridici ce spui ? Si aia-s inferiori tie si celor de teapa ta ? De trecutul de militian al lui florea, nimic-nimic ? Inainte de 2002, ce examene se dadeau la intrarea barourilor voastre ? La " microfonul  " unor bosorogi, sa se " simte " si ei bine, zicand : am mai slobozit ( in gura ) pe o noua avocata ? De ce nu zici : hai sa dam toti examen, de la florea si Bota la ultimul acceptat. Aveti sange in instalatie ? Si ce vrei sa spui, ca la voi spaga la intrare a disparut ? Juri cu mana pe Biblie ca ar fi asa ? Sau Coran, ce-ti place. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # AVOCAT TRADITIONAL 7 februarie 2013 00:02 -4 Mai BB/BP/RAMBO etc.Sunt in adevar inteligent.IQ meu trece bine de 150 .Spre deosebire de tine am facut dreptul la zi,la facultate serioasa si cu voia ta am si un doctorat.Extrage,bai acesta ,ce am vrut sa zic,rumega,gandeste(daca netgezimea creierului iti permite) si apoi urla ca descreieratul la mine.Oricand pot sa stau fata in fata cu tine la o examinare.Fii mai mai ponderat in ura ta fata de noi si vezi cum se dau acum,de cativa ani,.examenele de intrare in avocatura.Nu ai lua nici not 4.Daca amintesti de zilele trecute,vezi cine a inceput cu limbajul suburban.La toti te dai ,indiferent ce probleme se pun.Mai semnezi si cu alte nume,mai pui cate un cirac sa sc rie prostiile tale,asa ca iti pierzi timpul in li;psa de vreo activitatge intelectuala.Il vezi tu pe Florea stand la cotitura netului sa mai vada ce scriu unii despre el si sa le raspunda cu manie proletara de santierist? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 00:14 +1 Colegu usor usor ! Nu-l baga-n seama! Sper ca nu te referit la persoana mea cand ai zis de cirac! Asa cum am mai zis, cat faci din spetele de la INPPA? Daca si in admiterea la voi se preia sistemul de la INM o sa ne umplem de Danileti...vezi sunt impartial si rau...Danilet tine cu noi dar tot nu-l sufar e antipatic si circar...Oare asa se poarta un judecator? Un Papadopol un Ujeniuc? Un Zarafiu? Un Turianu? Un Tudoran? Daca e o profesie liberala de ce trebuie examen? Te inscri si gata atat! Daca faci prosti raspunzi si ca sa cearna sita obligi prin lege sa aiba toti asigurari profesionale si sa raspunda cu tot patrimoniul si sa vezi ce atenti si cuminti o sa fim cu totii...Ca de...pan la bani asta conteaza. PS Da o naibi cu examenele ca nu mai avem 20 de ani... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # AVOCAT TRADITIONAL 7 februarie 2013 00:28 -3 M-am referit la altcineva.As face oerece,sunt obisnuit cu grilele si stiu ca intrebarile dar si raspunsurile sunt ,multe,cu capcane.Nu am inteles niciodata carfe este substratul cu aceste intrebari si raspunsuri capcane.Ca INM.Nu mia revin asupra celor zise de mine in legatura cu accesul liber la avocatura.Mie nu imi este frica de concurenta.Am o clientele stabila (si in oameni,dar mai ales in problematica dosarelor) nu mai varsta la care sa incep cu case ,masini,averi ,asa ca din punctul meiu de vedere nu imi fac griji.repet insa,asa cum este in prezent legea numai traditionalii sunt legali.Ca l=ai facut praf pe Briciu este OK.Nu toti botistii sunt paraleli cu dreptul precum intai statatorul vostru.Te salut. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # pt AV. TRADITIONAL 7 februarie 2013 00:42 0 Mai mizerie traditionala, tu esti intr-adevar bolnav psihic. Peste tot il vezi doar pe Bota, desi iti garantez, indiferent ce crede o minte bolnava ca a ta, ca niciun comentariu nu-i apartine. In alta ordine de idei, te repeti ca un papagal, invocand mereu simulacrul acela, pe care tu il numesti examen. Responsabilule cu propaganda traditionala, ieftina de altfel, de ce nu spui nimic despre faptul ca si daca promovezi simulacrul respectiv, nu poti accede in casta mafiota traditionala daca nu-ti gasesti un asa-zis indrumator, caruia sa-i fii sluga pe perioada stagiaturii si care nu te ia sub aripa sa decat daca-i dai, in prealabil, "cuvenita" SPAGA ?! Ne pierdem vremea cu tine si chiar nu meriti sa fii bagat in seama. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat traditional 7 februarie 2013 00:53 -2 mai ratatule-stii la cine ma refer.Acum c ateva zile ziceai ca voi functionati dupa legea avocaturii .pai nu stii mai mizerie de om ca in legea aia se vorbeste despre stagiaturfa?Esti jalnic.Sunt de acor:nu -ti mai pierde v remea cu mine.Nu ma lua in seama si v ezi-ti de telenovele. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 00:26 0 Colegu usor usor ! Nu-l baga-n seama! Sper ca nu te referit la persoana mea cand ai zis de cirac! Asa cum am mai zis, cat faci din spetele de la INPPA? Daca si in admiterea la voi se preia sistemul de la INM o sa ne umplem de Danileti...vezi sunt impartial si rau...Danilet tine cu noi dar tot nu-l sufar e antipatic si circar...Oare asa se poarta un judecator? Un Papadopol un Ujeniuc? Un Zarafiu? Un Turianu? Un Tudoran? Daca e o profesie liberala de ce trebuie examen? Te inscri si gata atat! Daca faci prosti raspunzi si ca sa cearna sita obligi prin lege sa aiba toti asigurari profesionale si sa raspunda cu tot patrimoniul si sa vezi ce atenti si cuminti o sa fim cu totii...Ca de...pan la bani asta conteaza. PS Da o naibi cu examenele ca nu mai avem 20 de ani... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 00:27 +1 Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Cred ca la nr. tau de pantofi ( zis de tine si IQ ) ai scris din greseala si un zero, ai ridicat cu un ordin de marime numarul, grava eroare. De unde stii ce facultate am absolvit si cand ? Ai fost coleg de gradinita cu mine ? Ai un doctorat in ce anume ? Dupa modul de exprimare, cred ca, cu greu ai promovat liceul industrial textil. Sa stai fata-n fata cu mine la o examinare ? Adica eu sa te examinez in laringe, nu ? Nu, multumesc, ma pot infecta irecuperabil cu prostie si ura. Dar mai ales cu incompetenta juridica. Si cu infantilism in gandire si perceperea realitatii. In concluzie, nu ai dat examen de intrare in baroul ala desfiintat si ai sustinut doar un interviu cu un bosorog dupa care, timp de 2 ani, i-ai facut pantofii si i-ai carat geanta, la care se adauga shpaga ptr. a-ti da definitivatul ( tot unor bosorogi ). Ura, dupa cum gresit ai inteles, este dinspre gasca florea catre Bota si nu invers. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat traditional 7 februarie 2013 00:45 -3 Bai acesta,jalnice BB.Te-ai dat de gol mai pampalule.Esti neatent(sa nu zic altfel cu referire la varsta ta)si nu ai retinut ce am scris.Am un doctorat mai catindatule de Chisinau si daca ai fi cun oscut legea av ocaturii ai fi stiut ca eu nu aveam nevoie de interviu la intrarea in avocatura.Nu am fost coleg cu tine de gradinita pentru ca nu m-am nascut pe vremea tribunului Pompilianus.Esti sigur ca nu stiu pe unde ti-ai facut scoala tehnica si apoi aceea de asesor popular?Ma si mir de unde ai aflat de ridicarea cu un ordin de marime a numarului?!?Hai,treci la studiu ori la televovele si lasa in grija noastra soarta avocaturii.Cand va fi cazul ne vom ocupa si de voi si poate vei intra si tu intgr-un barou legal.Nu pe timpul lui Florea dar poate pe timpul meu. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 01:05 +2 Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Cum bine spunea un coleg pe aici, esti bolnav psihic. Ti-ai facut vreodata un examen psihiatric ? Se pare ca Bota este cosmarul tau. Ai grija sa dormi cu spatele la perete. Cine sunteti voi ? De ce TREBUIE lasata soarta avocaturii in seama voastra ? Esti obsedat de lipsa legalitatii organizatiei din care faci parte. Altfel nu ai fi verde la fatza si nu ai imputi mediul pe aici cu imbecilismele tale, cu prostia crasa pe care cu succes fulminant a demonstrezi si nu in ultimul rand, lipsa minimei educatii si a bunului simt. Pe ce maidan ai copilarit ? Acolo se pare ca ai facut " scoala vietii ", singura instruire de care ai avut parte. Pana si lui florea i-ar fi rusine sa te aiba in organizatia sa. Esti demn de mila !! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 01:17 +2 Domnii Colegi, eu as transa maine problema asta, am actiunea si actele pregatite...Vreau sa promovez o actiune in constatare...Atunci sa vezi scandal...Pe de alta parte mi-e frica de jude ca poate se umbla la el...Acum colegu traditional uite ipoteza de lucru: am sute de acte atestate...nerecunoasterea calitatii mele ar duce la nulitatea lor. Relativa e drept, dar si absoluta la cateva dintre ele. Ce facem cu actele alea le dam foc? Si pe urma? Nimeni nu-si pune problema in mod pragmatic! Bota sta ascuns ca de l-au fript la Alba pt ca nu a fost precaut Florea e intr-un turn de fildes si se crede judecator la Arbitraj unde de...mai stim si noi ce scoruri sunt ! Ce sa facem? eu daca raman fara profesie mor de foame...Si sa va mai zic ceva dupa urma mea, mananca 5 oameni...Da atati angajati am...Ce fac cu ei? Domnilor de maine ne desfintam ! Sincer nu cred ca asta e o solutie! Traditionalu...da-mi o replica Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 00:56 +1 COLEGU Poarta te ca un avocat nu ca un golan! De ce ii vorbesti asa? Daca vrei sa il bati, il bati cu argumente cu principii. Daca vorbesti ca pe Ferentari nu rezolvi nimic, dimpotriva ne faci de ras ! Colegu are un punct de vedere el se vede traditional si legal, noi ne vedem neo legali samd. Ca e cu spaga nu contest dar, daca e asa hai sa le facem un flagrant si gata.Nu cu vorbe, cu fapte se rezolva totul. Catre colegul traditional, nu trebuie sa negi, sclipirea lui Bota a actionat intocmai ca un avocat: a observat o oportunitate in lege, a analizat si a actionat. E vina lui ca Judele n-a citit ce a scris in actul constitutiv? El a facut o cerere si a depus niste acte! Simplu Totusi, in conformitate cu directiva 98/5 UE se consacra principiul liberatati profesiei si al neingradirii exercitarii acesteia pe teritoriul UE. Peste tot in UE sunt mai multe corpuri ale avocatilor, cum spuneam profesie liberala! Daca Florea chiar vrea sa i-o traga lui Bota da o decizie si ii recunoste pe toti ai lui Bota si dupa recunoastere accederea in profesie e libera. Si a ingropat fenomenul. Din pacata nu va face acest lucru pentru ca interesul lui e prea mare....As da orice sa se termine cu acest scandal si sa ne vedem de treaba aia care avem...Salut Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 01:25 +1 Ptr. GUY - daca tu vrei, fii coleg cu " inteligentul " traditional. Eu nu ma consider coleg de breasla cu un asemenea specimen. Ai observat vreun argument in comentariile sale ? Doar obsesii si prezumtia legalitatii baroului din care cica face parte. UNBR-ul acela, e mostenirea lui florea de la Burebista cumva ? Daca iti place vocabularul folosit de el, aplauda-l, sustine-l. Inaintea oricarei specializari intr-o profesie / meserie, trebuie sa ai moralitate si bun simt. Acestui individ ii lipsesc cu desavarsire.Spui despre flagrante. S-au facut si au cazut cativa fraieri. Asta este politica, nu este singurul loc unde se da shpaga. Nu poate fi eradicata chestia asta, din pacate. Uita-te la magistrati. Nu cu traditionalii fac shpagile ? Ca doar nu justitiabilii ajung sa vb direct cu judecatorii. Pe ce lume te afli ? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 01:34 0 II zic coleg pentru ca, toti absolventii de drept sunt COLEGI mai mult TOTI AVOCATI sunt CONFRATI! O mica diferenta de nuanta! Stiu mai bine cum fac astia spagile stiu cum la sectorul 1 o tanti jude cu unu de la traditionali m-au facut in dosarul meu...Am un client nu mi-a platit am dat contractul la investire, se investeste si il dau la incuvintarea executarii....Instanta constata ca nu-s avocat!!!! Intind antenele si aflu de potlogarie...Ma duc la Cluj ( sediul tertului poprit) si SURPRIZA imi admite cererea...Stiu ca sunt corupti si ca fac spagi stiu ca multi spala bani din greu dar ce sa fac sa nu mai cred in actul de justite? Ar insemna sa nu mi mai practic meseria! Nu-l sustin si nu-l aplaud dar la noi nu se misca asa cum as vrea eu! Si parol monser si noi avem o colega arestata cu flagrant...Fiecare padure cu uscaciunile ei! PS ce stii de practica instantelor din Cluj cu privire la Baroul nostru?? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 01:46 +1 Colega de care zici, e cea exclusa din baroul lui florea, deci fata a venit formata in meserie de acolo, nu are legatura directa cu organizatia lui Bota. Nu Bota a invatat-o sa comita infractiuni. Nici eu nu-s multumit de activitatea de la noi. Asa este cand puterea e in mana unui singur om. Si Bota si-a " furat-o " cu 2 specimene : Nimerincu si Botomei, ambii vechi colegi de baricada. Asta este calitatea umana a unora. Dar, Bota este de vina ca nu a creat un sistem de conducere care sa functioneze normal. De ce ? El stie..... poate iubirea de bani combinata cu ceva dorinta de razbunare ptr. condamnarea executata. La care se adauga si cea de la Alba. El nu intelege ca un asemena razboi nu se duce de unul singur si cu ciomege contra tancuri. Partea proasta e ca el duce un razboi personal in care sufera altii colateral. Si, sa nu uitam, face bani frumosi. Insa, treaba cu banii e cu 2 taisuri : ptr. manarie cu bani, poate face puscarie grea reala. Poate la randu-i, cotizeaza undeva. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 01:55 0 Am trecut pe la Barou acum ceva timp si l-am vazut nu-l mia vazusem de cativa ani....Se vederea ca era obosit si mi-a parut rau de el...In afara de familie a fost singurul care m-a ajutat cu ceva in viata asta! Daca esti din Bucuresti, am eu o idee cum sa o rezolvam! Ai niste date de contact? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 01:58 0 Am trecut pe la Barou acum ceva timp si l-am vazut nu-l mia vazusem de cativa ani....Se vederea ca era obosit si mi-a parut rau de el...In afara de familie a fost singurul care m-a ajutat cu ceva in viata asta! Daca esti din Bucuresti, am eu o idee cum sa o rezolvam! Ai niste date de contact? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Pol pentru GUY 7 februarie 2013 08:26 0 Horea, stai cuminte nu te mai agita asa... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 09:50 0 Nu ma cheama Horea! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 00:32 0 Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Normal ca florea doarme linistit fiindca tu esti ciracul sau. Ai facut o demonstratie perfecta a ceea ce inseamna notiunea de " cirac de internet traditionalist ". Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 23:34 +2 Stimate coleg, dupa aproape 7 ani de meserie, sincer, nu-mi vine sa mai dau un examen. Nu-mi vine pentru ca sincer in 7 ani am reprezentat 2 clienti in penal. Sincer habar nu mai am ce si cum e pe la penal si nu am timp sa invat. Pentru cei 2 clienti este adevarat, am obtinut NUP confirmat de instanta si o casare in recurs. Spete relativ simple si conexe comercialului ( refuz notiunea de profesionist). Dupa cum ti am zis nu l apar pe Bota, pentru mine a fost util. In 7 ani si cateva sute de termene nu m--a intrebat nimeni de sanatate pentru ca ori am avut noroc ori partea adversa n-a bagat de seama ce si cum. Nu stiu de cati ani este avocat dar in intimitatea ta sincer, vezi grilele de la INPPA si vezi cate puncte faci. Imi vei da dreptate. Nu am laud, dar l-am prins pe maestrul Briciu intr-un litigiu si l-am facut zobbb. Si i-am si zis ce si cum si de unde sunt, a zambit, mi-a zis ca-s infractor si ca ma asteapta la el, super domn, in instanta nu ridicat nicio exceptie! Deci concluzionand contractul de asistenta juridica in primul rand este intuitu personae!! Salut Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 6 februarie 2013 23:38 0 Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Te-am mai intrebat : de ce nu se respecta autoritatea de lucru judecat, privind infiintarea legala de barouri de catre Bota ? Este facultativa legea in RO ? Sau e functie de cum ii place lui florea si tie ? Iarasi ai scos un " porumbel " : " legea este astfel facuta incat baroul comunal de Gorj este nelegal " - cum adica, o lege a fost croita special ptr. a proteja o gasca care au confiscat o profesie ? Asa se fac legile pe la noi si tu ca un presupus profesionist al dreptului, accepti asa ceva ?? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # fratele lu' Bercea 6 februarie 2013 23:14 +2 " Pana la acest moment, avocatii din oficiu isi primeau onorariile in baza unui “Protocol privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara in materie penala, pentru prestarea, in cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistenta juridica si/sau reprezentare ori de asistenta extrajudiciara, precum si pentru asigurarea serviciilor de asistenta juridica privind accesul international la justitie in materie civila si cooperarea judiciara internationala in materie penala” incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Ministerul Justitiei, care stabilieste ca avocatii din oficiu primesc sume cuprinse intre 100 si 500 de lei. " Intrebare ptr. dl Bota : de ce dumnealui nu a incheiat un protocol cu MJ, precum a facut florea ?? Astept raspunsul. Sper sa nu-l dea peste un secol. Daca nu ai initiativa, te calca toti in picioare, adica gasca lui florea. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # oarecare 6 februarie 2013 23:29 -1 Cata "naivitate " !!! De 8 ani va fraiereste Bota si va ia banii, sa-l intrebati ce a facut cu banii ! Si peste 88 de ani veti intreba unde sunt actele traditionalilor, iar Bota rade in continuare ca a gasit multi PROSTI carora le-a luat banii !!! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 6 februarie 2013 23:41 +1 Domnu' Ce te aia mea ce a facut Bota cu banii mei? Sugerezi ca savarsit 215 CP? conform art 33 alin 2 CPP cu mai ce? A? Pai daca e asa sa fie cercetat urmarit si condamnat nu? Daca e asa cum spui, din toti colegii mei nu s-a gasit unu sa-i faca o plangere? Sau de ce nu faci matale un denunt? Doar te obliga 78 CPP. Salut Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Av. Neagu Rodica 7 februarie 2013 18:48 0 Sunteţi neinformaţi. Împotriva lui Bota Pompiliu s-au formulat plângeri penale, în prezent fiind derulate cercetări la Secţia 10 Poliţie. Bota refuză în mod constant să predea valorile U.N.B.R. noului preşedinte, Nimerincu Viorel. Bota dispune, deocamdată, în mod nelegal de banii U.N.B.R. şi ai Baroului Bucureşti până când se vor finaliza cercetările. Deşi condamnat definitiv, Bota continuă să ignore hotărârile judecătoreşti şi are tupeul să organizeze examene şi primiri în barouri. Vom vedea până când. Verificaţi, dacă doriţi, pe site-ul www.bota.ro Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Neagu victima nebuniei 7 februarie 2013 19:08 0 Apai tu Neagu bine ca te-a dat bota afara din barou ca nu ai nicio treaba cu  dreptul ! Plangerile le-ai facut tu cu Nimernicu cel betiv. Va potriviti in ,,uniunea" de 2 membri bolnavi ! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # neagu (fara avocat) ! 7 februarie 2013 19:12 0 Neagu, nebunico, v-au evacuat din ,,sediu" pe toţi 2 membrii ! http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAyNDE2MTY* Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # rodico, nebunico 7 februarie 2013 19:17 0 Neago, vezi ca ti-a facut bota plangeri pentru denunt calomnios ! nu te mai arunca in penal ca stii ca esti aeriana ! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Pol 7 februarie 2013 08:37 0 Voi platiti zeciuiala lunar, din fiecare proces, intimp ce Bota nu pretinde asa ceva! De aia sunteti sclavii lui Florea....Ati ajuns sa ziceti mereu in instanta "fara cheltuieli de judecata" tocmai ca sa nu platiti zeciuiala, expunandu-va totodata penibilului si penalului (gestiune frauduloasa, evaziune,etc).....Banii solicitati de Florea puteau fi directionati strict pentru asistenta juridica a celor fara venituri, nu pentru "oficii", asa cum este in occident. Fiecare cabinet este obligat sa acorde "pro-bono" consultanta si reprezentare pentru un anumit numar de persoane anual....Asa se fac economii la Bugetul statului, dar nu mai merge suveica pentru Florea et co.... Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # un avocat 7 februarie 2013 13:42 0 Este o discutie inutila. Sunt avocati buni si avocati slabi in ambele barouri. Vina nu ii apartine nici lui Bota, nici lui Florea, ci puterilor care s-au succedat, singurele in masura sa rezolve problema. Si-au asumat raspunderea pe toate legile-pilon ale statului, numai pe asta nu au vrut sa o rezolve. De ce nu promoveaza PICCJ un RIL? .... e vorba de asistenta juridica obligatorie... De ce nu modifica sau inlocuiesc legea 51? Sa stim si noi ori continuam cu un singur barou (fie si prin reunirea celor doua), ori se pot infiinta oricate? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB 7 februarie 2013 19:45 0 Corect, avocati buni profesionisti si onesti sunt in ambele organizatii. Si dobitoci la fel de bine raspanditi. Avem aici un exemplu viu la categoria asta, pe " avocat traditional ", care improasca cu balele sale turbate mediul pe aici. Chiar asa, de ce nu promoveaza PICCJ un RIL ? Ei stiu de ce ..... poate fiindca treaba asta e un carbune tot mai incins si vor a nu pune ei mana pe el. Daca treaba merge bine ai asa, de ce sa se bage ei ? Si sa spuna ce anume ? Ca Bota si ai sai lucreaza legal si gasca florista profeseaza ilegal ? Pai ar fi o adevarata tornada juridica, ar trebui anulate zeci de mii de hotarari judecatoresti. Asa ceva ar fi imposibil. Barouri nu se mai pot infiinta fiindca legea 51 interzice. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # un avocat 6 februarie 2013 23:33 +2 Nu este nicio majorare a oficiilor. Se platesc tot dupa protocolul din 2008. Banii s-au dat pentru ca MJ avea restante pe mai multe luni si risca sa nu mai aiba asigurata asistenta juridica obligatorie. Nu se imbogateste nimeni din oficii in instanta unde mergi poate si la 15 termene pentru 200 de lei. La urmarirea penala (politie, parchet) nu ai loc de fosti politisti sau procurori si copiii lor. Acolo, mergi de 2-3 ori la audieri si prezentarea materialului, iar efortul intelectual depus tinde catre ZERO. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 13:15 0 Cica noi suntem penali...luati de vedeti aici ce fac traditionali la Cluj fata de Holunga si Kovacs...asta e dreptate pe unii ii condamna pe 281 si le distruge viata si pe altii http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # GUY FAWKES 7 februarie 2013 13:41 -1 Cica noi suntem penali...luati de vedeti aici ce fac traditionali la Cluj fata de Holunga si Kovacs...asta e dreptate pe unii ii condamna pe 281 si le distruge viata si pe altii http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # jorj 7 februarie 2013 15:50 0 http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/avocata+ioana+foia+eliberata. am vazut foto, doamne cata inteligenta emana pocitaniile astea doua... in baroul fara acte toate putregaiurile si-au cumparat roba. vreti sa-mi spuneti ca specimenele astea pot reprezenta un client in fata instantei? in mod sigur sunt verisoarele lui avocat traditional care scrie ineptii pe acest site. va legati de bota si de botisti degeaba, problema este ca nu aveti acte de infiintare, sunteti multi si prosti prin traditie, in 1948 ati fost trimisi la plimbare si la plimbare ati ramas. securistii, fara cultura juridica, au confiscat profesia dar nu au stiut sa faca acte.degeaba ati modificat legea, tot tantalai ati ramas, asa cum ati modificat-o nu va mai puteti infiinta.  Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # jorj 7 februarie 2013 15:54 0 singurii care va tin partea sunt judecatorii admisi la X si 0, adica norocosii care au pus x unde trebuie pe grila. astia cind ajung in instanta nu stiu nimic, ce neretroactivitate, ce acte de infiintare, ce autoritate de lucru judecat, ce hotarare

# GUY FAWKES date 7 February 2013 17:54 0

Bai colegi de la Bota! BAi abordarea voastra e gresita! Nu asa se pune problema noi suntem legali voi tradiitionali nu! Cum crezi tu ca unu de la traditionali cand il faci nelegal nu ia foc??? Problema trebuie pusa asa : SI NOI SUNTEM LEGALI pe langa voi! Sa mi fie rusine ca nu m-am implicat mai demult! In 2011 am pierdut multe ! AM reusit sa instituim o prezumtie de legalitate dar nu am reusit sa fructificam! Multumim domnule Nimernicu si domnule Botomei ! Bota e obosit e condamnat si nu mai poate sa mai faca nimic! pana la CEDO e cale lunga! Acum eu as transa odata aceasta problema: daca intr-adevar suntem 2500 de membri sunt gata sa initiez o actiune in constatare, cat inca mai putem! si facem o actiune colectiva! Draq sa ma ia ca e asa de simppluuuu

# Av. Catalin Racaceanu date 7 February 2013 18:04 0

Corect spus

# GUY FAWKES date 7 February 2013 18:12 0

Despre?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 18:15 0

Despre?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 18:53 0

Despre?

# Irina date 8 February 2013 17:18 +1

@GUY FAWKES: OK, pai hai sa ne mobilizam! Ce e de facut? Unde este ”centrul de comanda” pt o asemenea actiune in constatare colectiva? Eu subscriu numai haideti sa ne apucam odata de treaba!!! Eu propun sa-l contactam pe Cristi si AK (evident daca si ei sunt de acord!), noi toti cei 2500 care suntem cu adevarat interesati in aceasta pb...si sa lucram pe aceasta actiune!

# GUY FAWKES date 8 February 2013 17:33 -1

@Irina Exista un risc major! Daca ne respinge actiunea am terminato la Bota...

# GAY ! date 8 February 2013 17:38 0

GAY, tu ai ,,terminato\" demult ! Du-te la scoala primara, dupa aia fa actiuni in constatare !

# GUY FAWKES date 8 February 2013 17:51 +1

@gay Vezi ca-ti curge scuipat din gura! Inchide-o ca e curent si miroase a ****** public! Si nu uita pe nas se inspira si pe gura se expira deci poti s-o inchizi!

# avocat traditional; date 7 February 2013 17:57 -2

Asa e mai Guy.Dar cum ma pot eu considera coleg/confrate ca astia care la o remarca de bun simt a mea au tabarat pe mine ca ulii pe prada.Eu nu am folosit un limbaj suburban,desi am mai exagerat si eu.Eu am o parere despre legalitatea ba5roului,voi aveti o alta.de aici pana a ma face in toate felurile ar fi fost o cale,daca nu inchisa,cel putin una lunga de tot.V-am mai spus:nu am nimic impotrivas situatiei ca orice absolvent de drept sa practice avocatura.Totusi,cu anumite cerinte de pregatire.Zeciuiala lui Florea este de fapt cota de 10% din venitul brut asfectata asigurarilo sociale(oensii,ajutor de boala etc.)Daca la Bota nu se percepe,cum va asigurati voi pensia?

# GUY FAWKES date 7 February 2013 18:06 +1

Eu am pensie privata o platesc lunar si stiu ca la sfarsitul perioadei de cotizatie am asigurata o anumita suma! De fapt de ce nu recunoasti ca dai 10% la Barou si 16 % la stat impozit! De fapt, asta e problema! 2 Ce naiba s-a intamplat cu baza voastra de recreere de la munte? Parca se construia un hotel...in fine nu ma bag nu ma intereseaza

# Neagu Rodica date 7 February 2013 18:35 -5

TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEŢI CU TOŢII CĂ, ÎN PREZENT, BOTA POMPILIU ESTE CONDAMNAT DEFINITIV PENTRU EXERCITAREA FĂRĂ DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT. CA DOVADĂ, ACCESAŢI PORTALUL INSTANŢELOR DE JUDECATĂ PENTRU JUDECĂTORIA DEVA ŞI CURTEA DE APEL ALBA IULIA ŞI INTRODUCEŢI "BOTA POMPILIU". Aşadar, actualul preşedinte U.N.B.R. este av. Nimerincu Viorel ales în congresul din 09.06.2012, după rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare a lui Bota din mai 2012.

# Manifest date 7 February 2013 19:20 +2

Curtea de Apel Alba Iulia pentru 281 Cp a pronunţat alte 4 achitări în baza aceloraşi acte de înfiinţare, ce să înţeleg că legea nu e aceeaşi la toate instanţele? Bota este o victimă a magistraţilor? O persoană cercetată şi judecată pentru o faptă de 100 de ori în baza aceloraşi probe şi achitată este judecată a 101 oară şi este vinovată, care magistraţi au dreptate aia din 100 de cauze sau aştia dint-o cauză?

# rodi rudoteli date 7 February 2013 19:24 +1

neago, betivu de Nimernicu e presedintele tau nu al nostru ! Du-te la Socola langa betivu ,,presedinte" !

# avocat BB date 7 February 2013 20:00 +1

1271. NEAGU RODICA - Avocat definitiv, inscris in Baroul Bucuresti, la data de 17.06.2005, cu sediul profesional in Bucuresti. EXCLUS. Nasoala ipostaza. ! Dna Neagu, nu cred ca Bota e adversarul propriei creatii ci caracterul infect al unora si mai ales, iubirea de arginti. Botomei face din pila barouri iar nimerincu cerea bani ( nu se stie ptr. ce ) si ii baga in propriul buzunar. Se cheama inselaciune, furt si delapidare, nu ? Sau sunt gresit informat ?

# Av.Neagu Rodica date 8 February 2013 17:02 -1

Domnule \"avocat BB\", pentru că v-aţi informat în tabloul avocaţilor, vă sfătuiesc să luaţi de acolo şi numărul meu de telefon şi să mă sunaţi ca să aflaţi adevărul. Decizia de excludere a mea din profesia de avocat de către condamnatul-definitiv Bota Pompiliu şi complicii săi face obiectul anulării în dosarul nr. 42550/301/2012 al Jud.Sect. 3 Buc. cu prim termen la 19 feb.2013. Vă invit la proces. Sper ca măcar la telefon să aveţi curajul să vă spuneţi numele.Av.Neagu Rodica.

# avocat BB date 8 February 2013 17:07 +1

draga NEAGU, nu mai veni cu imputerniciri falsificate ca te aresteaza. Poate scapi cu actele tale medicale, dar nu e sigur !

# av BB date 8 February 2013 17:25 +1

Dar ai de grija Rodico, pana la judecarea procesului nu mai esti avocat ! nu te juca !

# botomei date 8 February 2013 17:42 +1

Eu botomiei vasâli voi fugi din tara decat sa fac puscarie ! Dracu m-o pus sa ma iau dupa nimernicu si neagu rodica - 2 nebuni !

# DIICOT date 8 February 2013 17:45 0

NU mai scapi botomel rudotel! Ex-avocatul ,,preşedinte”, ,,decan” Botomei Vasile este trimis în judecată în 4 dosare penale şi învinuit în al 5-lea: 1. Judecătoria Constanţa - dos. nr. 16735/212/2011* - fals şi evaziune fiscală http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=212&d=MjEyMDAwMDAwMDAyMDk1NzE* 2. Judecătoria Bacău - dos. nr. 16700/180/2012 - Folosirea fără drept a denumirilor ,,UNBR”, \"Barou\"... (Art. 60 (6) din Legea 51/1995, modificată) http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAxMTkxNzc* 3. Judecătoria Bacau - dos. nr. 12179/180/2011 - fals şi înşelăciune http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAwOTM0NDc* 4. Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011 - ultraj la poliţistă http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=314&d=MTgwMDAwMDAwMDAwOTkxNTU* 5. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a început urmărirea penală in dosarul nr. 806/P/2012 pentru înşelăciune, fals şi folosirea fara drept a denumirilor ,,UNBR”, \"Barou\"... http://www.ziaruldebacau.ro/2012/10/31/judecatorul-vasile-curpan-si-avocatul-vasile-botomei-urmariti-penal-de-parchet.html

# avocat din barou desfiintat date 8 February 2013 17:48 -1

Ai vazut Rodico, nu te juca cu focu !

# avocat din barou desfiintat date 8 February 2013 18:29 -1

Ai vazut Rodico, nu te juca cu focu !

# GUY FAWKES date 7 February 2013 23:29 +1

A sarit si tzatza Neagu! Alo tu si cu Nimernicu si Botomei rudotel ai facut mai mult rau acestei organizatii decat a reusit Florea &CO ! Ce dracu balmajesti acolo? Te vad exclusa ai o problema mergi la Contagiosi si da UNBR Bota in judecata! Dupa cum vezi am scris si spus ca Bota e pa pa ! Pana... daca vrea al de sus e reloaded la CEDO! Circu pe care din ultimul an cu BOTOMEI cu NIMERNICU cu batai si cu scandaluri sunt oribile! SI asa suntem putini si ostracizati ca ciumele ne mai certam si intre noi??? Maine am termen la CAB ora 9 care aveti drum pe acolo va astept la o cafea ! O dau eu

# Mircea PELEA date 9 April 2013 22:04 0

Buna seara domnule FAWKES ! Fac parte din Baroul Bota, sunt avocat definitiv din februarie a.c. Ani de zile am lucrat ca redactor in radio si televiziune si in paralele ca profesor. In ultimii ani, la televiziune a venit de mai multe ori cu fel de fel de reclamatii numita Rodica Neagu, despre care am o impresie sub orice critica. Lasand la o parte toate acestea, as dori sa va cunosc personal. Daca agreati propunerea va las numarul meu de telefon si adresa de e-mail: mirceapelea@yahoo.com Telefon: 0724619081 Va doresc o seara frumoasa ! Cu multa consideratie, Mircea PELEA

# neago ! date 7 February 2013 19:29 0

neago, sfatul meu e sa nu mai falsifici imputeniciri av, ca dai de draq !

# avocat barou desfiintat date 7 February 2013 20:45 -1

Tot nu inteleg, cum ii cereti voi bani lui bota desi nu ati dat nimic la barou ?

# avocat traditional date 7 February 2013 21:39 -3

Nu ma bag in treburile voastre,dar precum observ a intrat dihonia intrer voi.Imi pun doar o intrebareȘin uniunea noastra se intampla chestii din astea cu uite seful nu e seful?Nu si stiti de ce?pentru ca la noi avem sefi mai seriosi si nu avem complotisti si uzurpatori.Bine,nu acuz pentru aceasta situatie pe imensa voastra majoritate.dar ruptura asta dintre voi nu va aduce nimic bun.Bota nu mai poate face nimic,iar ceilalti nu au,totusi,hotararea in lupta pentru voi,desi,repet,nu sunteti inca,,legali,, iar intaistatatorul v-a cam tras in piept,cu aburelile lui in a va atrage spre el.vedeti mai fraierilor colegi,unde sunt atgatea mii de avocati traditionali,ce mai conteaza inca 2500?Si la noi vin tot felul de fosti politisti care nu stiu nimic din ale dreptului,dar se straduiesc.Vin si altii,cu examene sau interviuri si nici acestia (mai alews ultimii )nu prea stiu carte.Dar se straduiesc.Au insa o calitatea:aceea de a fi avocati legali.Repet,pana nu se schimba legea,nu prea sunteti legali.Vorbiti de act de infiintare.In 1948 s-au desfiintat barourile iar avocatii au fost constitiuiti in colegii de acocati.Dupa revolutie aceste colegii s-au transformat in baza legii in barouri.E simplu:UNBR traditional activeaza in baza unei legi,nedeclarate inca neconstitutionala.Nu ati auzit pana acum despre infiintarea unor entitati in baza unei legi?PS.Repet faptul ca vreoi cativa de aici vorbesc mai urat ca derbedeii din Ferentari.Avocat BB va face de o ireparabila rusine.Asta din ce tabara este?

# avocat BB date 7 February 2013 21:52 0

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Fac parte din tabara celor care-ti stau tie in beregata. Care lege a infiintat organizatia din care sustii ca ai face parte ? Spune nr. ei, anul publicarii sale si articolele. Ai uitat sa-ti iei medicamentele si ai inceput sa aberezi iarasi pe aici ? Observ ca daca strategia ta cu berbecul nu a tinut, folosesti tehnica linsului de blide. Vezi sa nu inceapa sa-ti placa linsul ca nu te mai vindeci. " vedeti mai fraierilor colegi " - iata iarasi masura prostiei tale fulminante ! Deci, noi suntem fraieri si pe cale de consecinta, esti coleg cu noi ! In sfarsit, ai recunoscut ca esti fraier !!! Vai de steaua ta ! :)))))))))))))

# pacaliciule date 7 February 2013 22:06 0

,,Dupa revolutie aceste colegii s-au transformat in baza legii in barouri." ??? Usurel cu ,,transformarea" unde e infiintarea ?

# chiar ? date 7 February 2013 22:12 0

Chiar cum s-au ,,transformat" cu un transformator" de tensiune ?

# avocat traditional date 7 February 2013 22:44 -1

Bai pacalici de BB,nu ai inteles nimic din ceea ced am scris.Insisti in a ma insulta cu acelasi vocabular de derbedeu.Si minte la fel.Nu incep sa liong blide dar pozitiei luiGUY trebuia sa ii raspund tot asa de elegant.Tarziu te-ai prins cu chestia aia de colegi fraieri.In primul frand a fost a glumita.In al doilea rand,gluma a botistilor,trebuia sa te prinzi.Am facut pe unii colegi cu mine dar numnai ei sunt fraieri.Alege,daca mintea ta de santierist iti permite,care varianta este cea adevarata,pe care o simt eu.Daca mi-ar fi frica de botisti,in nici un caz nu intrio intre ei.Iti este frica de unul mai destept ca tine,mai ager la minte,mai abil,mai priceput.Tu nu esti unul dintre ei.A propos cu ce nume semnai rapoartele de,,lucru,,?Si totusi,nu vrei sa ne spui cand ai de gand sa cresti?Poate ma prinzi intr=o zi intr-o pasa nefericita si atunci o sa-ti auzi tu ce meriti iar cei care te stiu cine esti o sa-ti intoarca spatele,dar nu inainte de a-ti da niste suturi sa te trimita,ca telepportat in Gorjul iubit.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 23:12 +1

Scurt ca sa inchid acest post: Bota in esenta are dreptate pana la punct. Legea desfinteaza barourile si nu le infiinteaza din nou. Corect. Corect este si ca UNBR Florea a mostenit vechea uniune. Insa aici incepe problema: In ipoteaza in care legea va infiinta, atunci dumneavoastra dobanditi personalitate juridice de drept public!! Ori daca o persoana se naste prin efectul unei legi dobandeste din personalitatea celui care o naste, adica devine o persoana de drept public! CA LA NOTARI! Ei pot autentifica acte deoarece ei sunt reprezentantii statului care le-a conferit din puterea lui recognitiva a actelor pe care le incheie. Nu intru in TGD pt ca e complicat si n-are chef nimenti, insa, ce vreau sa sublinez este ca: daca UNBR FLOREA asa cum e normal s-a nascut prin efectul legii atunci ea trebuie sa se supuna normelor imperative care reglementeaza persoana de drept public. Ori prin insasi legea 51 care arata ca profesia de avocat este liberala UNBR Florea este o persoana de drept privat. Asta e in esenta problema. Pe scurt eu vad cam asa problema: UNBR FLROEA persoana de drept public nascuta prin efectul legii UNBR Bota persoana de drept privat nascuta tot prin efectul legii adica, hotararea instantei de la Deva. Prin urmare daca BOTA e destept si cred ca e ar putea sesiza CCR pe motiva ca exista un conflict negativ intre doua norme imperative una personala si una generala. Complicat nu?

# avocat BB date 8 February 2013 00:57 0

Mai inteligentule. Autointitulat " avocat traditional ". Esti de un penibilism dezarmant. Limitat in gandire si actiune. Obsedat de Bota. Nesimtit. Incompetent dpdv profesional. Sustii ca faci " glumite ". De fapt esti lipsit de simtul umorului, deci nu ai cum sa creezi asa ceva. Incapabil sa gandesti si sa te exprimi coerent, chestie teribil de evidenta. Esti un personaj sinistru si demn de mila. Este ptr.  ultima oara cand iti mai dau o replica. Esti mic. Foarte mic. Esti neinsemnat.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 23:18 0

Cu privire a partea penala cu care tot ne laudam noi INCLUSIV EU ca n-au dat noua instantele NUP confirmate vreau sa va spun atat: Din cate imi mai aduc eu aminte de penal, calitatea persoanei atrage competenta organului de urmarire penala. Ori daca eu sunt avocat pe mine nu ma poate cerceta decat Parchetul Curtii de Apel nu parchetul Judecatoriei. Prin urmare stimatii colegi o solutie legala ar fi fost ca in momentul in care eu imi declin calitatea de avocat tovarasu procuror sa decline competenta materiala de solutionare catre C.A. Poate nu rationez cum trebuie ??

# avocat traditional date 7 February 2013 23:58 -4

Daca procurorul este adeptul existentei voastre legale te trimite la curte.daca nu ramai la judecatorie.Clar? Ce se intampla cu vorbele tale de la ora 23-48?De ce s-au adunat troate scrierile pe chenatul tau?

# avocat traditional date 7 February 2013 23:48 -4

Bai Guy,ai dreptate ,oarecum.Tema de lucru:care a fost natura juridica a colegiilor de avocati.Poate o lege,daca vrea legiuitorul , sa infiinteze persoane de drept privat?Raspunsul la legalitatea noastra cred ca il da Decr.lege nr.90/1990(coroborat cu unele dispozitii din Decxr.281/1954) si,evident,legea 51/1995.Citeste cu atentie Decr.l 90/1990.

# GUY FAWKES date 7 February 2013 23:56 +1

@avocat traditional da! poate statul sa infiinteze o persoana de drept privat! Dar te-ai apropiat de problema! Am citit dclul dar vezi tu acolo zice asa: Uniunea avocaţilor din România este formatã din toţi avocaţii înscrişi în barouri şi are sediul în Bucureşti CARE BAROURI??? NEICA?? 2 si mai zice asa: În termen de 15 zile de la adoptarea prezentului decret-lege se vor constitui organele Uniunii avocaţilor din România. Intrebare care erau avocatii membrii in barouri??? si unde sunt actele de constituirea ale organelor??

# GUY FAWKES date 8 February 2013 00:00 0

Comunisti care nu era totusi cretini zic asa: ART. 5 Colegiile de avocaţi sînt organizaţii obşteşti, cu personalitate juridicã, constituite pe regiuni, al cãror sediu se afla în localitãţile de resedinta ale tribunalelor regionale. 2 mai zice asa comunistu În capitala Republicii Populare Romane se constituie :eek: :eek: Colegiul de avocaţi al regiunii Bucureşti şi al Capitalei Republicii Popularea Romane. Prin ordinul Ministrului Justiţiei se pot constitui colegii de avocaţi şi în alte unitãţi teritorial-administrative.

# avocat traditional date 8 February 2013 00:11 -3

Actele de constituire exista.Inclusiv la barouri.Barourile sunt fostele colegii de avocati.Cu toate exprimarile deficitare ale CPUN,sde intelege clar ca si barourile si nu numai Uniuneda,au fost infiintate prin lege.Mintea mea obosita ma trimite la culcare.Noapte buna,

# GUY FAWKES date 8 February 2013 00:16 +1

Gresesti profund! DISPOZITII FINALE din DCL al CPUN: SE ABROGA ART 6 adica ala care zice de infiintare ! Te salut

# avocat traditional date 8 February 2013 06:50 0

Nu am inteles chestia cu art.6Fii mai explicit

# Av. Catalin Racaceanu date 8 February 2013 04:56 0

:D :D :D Somn usor. Noaptea e un sfetnic bun. Dar n-ar strica sa pui mana pe carte. Macar asa de pofta.

# av date 8 February 2013 09:28 +2

"Barourile  traditioanle" nefiind stat in stat iar Legea 51/ 1995 nefiind mai presus de Constitutia Romaniei, acestea sunt obligate sa respecte si sa se conformeze reglementarilor cu privire la dobandirea personalitatii juridice ca orice alta persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial.Astfel, conform  legii avocaturii din 21 februarie 1923 Uniunea Avocatilor din Romania si Barourile erau persoane juridice de drept public. Acelasi caracter de institutie de drept public s-a perpetuat si in ceea ce priveste Uniunea Barourilor din Romania si barourile inscrise in acestea.Prin Legea nr. 509/ 05.09.1940 pentru organizarea corpului de avocati din Romania,  in art. 6  se prevedea:  "Uniunea Barourilor din Romania si barourile sunt persoane juridice de drept public”. Decanii barourilor, membrii consiliului, presedintele Uniunii Barourilor, Consiliul General al Uniunii si Comisia Permanenta a Uniunii se supuneau autoritatii publice, respectiv  Ministerului de Justitie.

# av date 8 February 2013 09:30 +2

Prin Legea nr. 3 din 17.01.1948 – pentru desfiintarea barourilor si infiintarea Colegiilor de avocati din Romania, barourile si Uniunea Avocatilor din Romania s-au desfiintat ca persoane juridice.In locul Barourilor s-au infiintat Colegiile de Avocati pe judete , iar in locul Uniunii Barourilor – Uniunea Colegiilor de Avocati din Romania, cu drepturile si obligatiile prevazute in Legea 509 din 05.09.1940, acestea fiind personae juridice de drept public care se supuneau in continuare autotitatii publice-Ministerul de Justitie. Prin Decretul nr. 39 din 14.02.1950, privitor la profesiunea de avocat,  Colegiile de avocati conform art. 3 din acest decret, erau personae juridice de drept public si erau supuse controlului Ministerului Justitiei. In temeiul acestui decret functionau numai in judete colegiile de avocati, ne-existind la nivel national vreo forma asociativa a acestor colegii judetene.

# av date 8 February 2013 09:32 +2

Decretul 39/1950 a intrat in vigoare la data de 01.04.1950, data la care s-a abrogat Legea pentru organizarea corpului de avocati din Romania din 05.09.1940 precum si orice alta dispozitie contrara acestui Decret. Prin Decretul nr. 281 din 21 iulie 1954, pentru organizarea si functionarea avocaturii in R.P.R. Colegiile de avocati au devenit organizatii obstesti cu personalitate juridica, supuse  conducerii Ministerului Justitiei. La nivel central a fost infiintat Consiliul Central al Colegiilor de Avocati din R.P.R., persoana juridica de drept obstesc cu sediul in mun. Bucuresti, supusa autoritatii Ministrului Justitiei. La data intrari in vigoare a Decretului 281/1954 s-au abrogat dispozitiile Decretului 39/ 1950, cu exceptia art 29, 30 si 58.Prin Decretul Lege nr. 90 din 01.03.1990 privind unele masuri pentru organizarea si exercitarea avocaturii in Romania  post-comunista, s-a stabilit organizarea autonoma a profesiei de avocat

# av date 8 February 2013 09:35 +2

s-a stabilit organizarea autonoma a profesiei de avocat, art.14 din acest Decret stabilind ca in termen de 15 zile de la adoptarea acestuia se vor constitui organele Uniunii Avocatilor din Romania. La data adoptarii acestui act normativ, conform art.12 s-a inlocuit in cuprinsul Decretului nr. 281/1954 titulatura de Colegiu de avocati cu titulatura de Barou. Conform art.3 din Decretul-Lege nr. 90/1990 organele avocaturii din Romania au fost definite ca fiind: Congresul Avocatilor din Romania, Consiliul Avocatilor din Romania, Comisia Permanenta a Uniunii, Presedintele Uniunii, Adunarea Generala a Baroului, Consiliul Baroului si Decanul Baroului.Prin abrogarea art. 5 din Decretul 281/1954 au fost desfiintate Colegiile de avocati ca organizatii obstesti cu personalitate juridica, acestea cat si Consiliul Central al Colegiilor de Avocati fiind scoase de sub autoritatea statului.Decretul 90/ 1990 recunoaste personalitatea juridica a Uniunii Avocatilor si a Barourilor ca entitati juridice

# GUY FAWKES date 8 February 2013 13:51 0

Te rog eu fara atacuri la persoana! Toti trebuie sa mai punem mana pe carte!

# av date 8 February 2013 09:37 +2

in consecinta aceste entitati profesionale trebuiau sa se constituie in termenul de 15 zile prevazut de art.14 din Legea  nr.21/ 1924; Acest lucru insa nu s-a intamplat, astfel ca Barourile si Uniunea Avocatilor din Romania, nu si-au dobandit personalitatea juridica in temeiul legilor speciale: Decretul nr. 31/ 1954 si Legea nr. 21/1924. Asadar acestea au functionat aleatoriu pina la data de 09 iunie 1995 data  aparitiei Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.Conform art. 43 din Legea 51/1995, baroul este constituit din toti avocatii dintr-un judet, avand personalitate juridica, patrimoniu si buget propriu. In consecinta Baroul este expresia dreptului la libera asociere profesionala al avocatilor dintr-un judet, avand caracter de persoana juridica de drept privat datorita naturii patrimoniului sau, constituit din contributiile membrilor sai in cotele stabilite de catre organele de conducere ale acestei persoane juridice.

# av date 8 February 2013 09:38 +2

Nefiind convocate nici pana azi Adunarile Generale ale tuturor avocatilor dintr-un judet in temeiul Legii 51/1995 pentru constituirea Barourilor de avocati judetene, aceste asociatii profesionale "Barouri" nu s-au infiintat nici pana la aceasta data, ne-existand astfel nici un inscris doveditor in acest sens, nici acte constitutive autentificate si nici vreo inregistrare a acestora in registrul persoanelor juridice.Nefiind indeplinite conditiile imperative ale art. 43 si art.6 din Legea nr. 51/1995, actualele barouri asa zis "traditionale” nu sunt constituite (infiintate) si in consecinta sunt  doar simple entitati fara personalitate juridica – carora in mod absurd le este recunoscuta de catre legiuitor o personalitate juridica pe care insa nu au dobandit-o niciodata cu atat mai putin prin formalitatile necesare impuse de catre legiuitor in acest sens.

# avocat BB date 8 February 2013 10:53 +1

Bravo " av " ! Poate citeste si inteligentul de " avocat traditional " acest material. Poate, repet, poate, va intelege si el ca organizatia din care face parte NU EXISTA JURIDIC. Altii, inteligenti cu adevarat din tabara lui florea, stiu chestiile astea dar se bazeaza de fapt pe suportul judecatorilor. Atata timp cat justitia nu lamureste aceasta problema, florea si ai lui isi vad de treaba linistiti. Sau Parlamentul ar putea transa problema, numai ca acolo-s numai avocati traditionali pe de o parte iar pe de alta influenta banilor opreste initiativa si decizia oricui altcuiva de a schimba lucrurile. Vezi cazul lui Corlatean, acel vierme ipocrit si rosu.

# Wallace date 8 February 2013 13:00 0

Si totusi, senatorul PSD, Catalin Croitoru, si deputata PNL, Raluca Surdu, sunt avocati in cadrul legalei UNBR-Bota ! Ma intreb daca, cei doi parlamentari, lupta pentru ca membrii uniunii noastre sa poata exercita profesia de avocat fara a mai exista riscul de a fi sicanati si umiliti de catre unii magistrati corupti.

# avocat BB date 9 February 2013 00:02 +1

@Wallace - traim in lumea asta......( stii ce inseamna ). Asa-i, sunt 2 membri. Nu stiu Iulian Urban daca mai e parlamentar ( si asa nu facuse nimic ). Sunt avocati la Bota, adevarat. Dar, ce pot face doar 2 oameni ?? Parlamentari sunt 588 ( parca ), pot 2 oameni influenta decizia altor 350 ?? Nu cred..... Corlatean e tot in PSD dar asta nu l-a impiedicat sa-l pupe-n cur pe florea si ai lui. Uita-te la specimene ca \" avocat traditional \", pe aici. Sunt si imbecilii care nu inteleg domeniul juridic dar au opinii care induc si in mintile obosite ale altora de acelasi nivel cu al sau aceleasi teorii. Inducerea prostiei in masa. Propagarea minciunii cu tenacitate intr-un spectru mediatic cat mai larg si slab pregatit juridic ( sau deloc ) are ca efect transformarea minciunii in adevar si principiu corect.

# Wallace date 9 February 2013 12:32 0

Ai dreptate... Cu toate acestea, m-as fi asteptat ca dl. Croitoru sa lupte mai mult pentru cauza noastra dreapta, avand in vedere faptul ca, din cate am auzit, dansul are si doi copii inscrisi in UNBR-Bota. Mai mult, am convingerea ca daca ar incepe o discutie televizata, pe aceasta tema, si daca luam in calcul imprejurarea ca este si un tip curajos, lucrurile ar merge in directia dorita de noi. In plus, mai mult ca sigur, i s-ar alatura si alti parlamentari, de alta profesie, iar vocile noastre vor fi, in sfarsit, auzite. Pentru a iesi din actuala stare de incertitudine, nu vad, deocamdata, alta solutie.

# avocat traditional date 8 February 2013 15:47 -5

Bai acesta BB ,jalnic pompilianIn primul rand e o placere sa te conversezi cu ,,av,,Om seriosw si cu bun simt.Deci nu poate sa ityi fie coleg.Nu vrfeau sa cred ca ..av..poate fi coleg cu un derbedeu ca tine.Tocmai cand urma sa ii trimit lui GUY F niste opinii ale mele,a aparut ,,av,, Imi va fi greu sa ma coresșpondez cu ambii,pentru ca pe tine te voi ignora .Discutiile pe acest subiect pot sa fie indelungate si noi.aiciu ,nu le vom solutiona.raman in continuare la parerea mea.Mai vreau sa intreb ceva: ce face bota cu deciziile ICCJ pronuntatre in recursul PG in anulare prin care au fost desfiintate cele doua asociatii,inclusiv Figaro Potra,asociatie c are functionand in comuna Balesti,.jud.Gorj (oare de ce acolo s-a infiintat filiala)m s-a inregistrat la Jud.Gorj .Ce se face cu statutul asociatiei cre permite in fiintarea de barouri si notariate.Mari imbecili ,atat procurorul cat si jjudecatorul sa nu vada chestia cu notariatele.(va urma)

# pt av traditional (din barou desfiintat) date 8 February 2013 16:10 0

imbecil esti tu ! desfiintarea ONG-urilor care au infiintat barourile inseamna desfiintarea barourilor ? Dacă ia foc primăria trebuie incendiate toate casele din acea localitate ?

# avocat traditional date 8 February 2013 16:40 -5

Bai acesta,daca s-a respins inregistrarea asociatiei,inseamna ca ea a functionat pana in 2004 nelegal iar ce a infiintat ea,este, prin urmare, tot nelegal.Chestia cu imbecilii mi-a scapat,dar asta nu ti-a dat dreptul sa intri in discutie si sa ma insulti.Vezi bai derbedeule cum ii faci de ras pe c ei cu care te consideri coleg?

# imbeciluilui de av analfabet date 8 February 2013 16:54 0

pana la desfiintare, ONG-urile un funcţionat in baza unor hot. irevocabile !

# avocat BB date 8 February 2013 23:48 +1

Corect.

# avocat BB date 8 February 2013 23:51 0

\" avocat traditional \" = 0.

# GUY FAWKES date 8 February 2013 16:55 +1

Din pacate da!...Daca autorul tau moare...si tu nu esti recunoscut legal... nu existi...Chestie de bun simt! Deci am cam imbulinato ! Asa cum am mai zis practica penala: Daca eram recunoscuti ca avocati de Stat competent sa supravegheze umarirea penala era P Curtii de Apel nu P Jud... dupa calitatea persoanei!

# dar L3 ? date 8 February 2013 16:59 0

dar legea 3 / 48, nu ar fi de bun simt sa o recunoasteti ?

# pt. GUY FAWKES date 8 February 2013 18:01 +1

Alo, colegu\', faci niste confuzii incredibile si anume: 1. confunzi marfa cu ambalajul. Dupa infiintare, barourile s-au organizat si functioneaza in baza Legii 51/1995, independent de soarta asociatiei careia printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila i s-a dat dreptul de a infiinta barouri. 2. Competenta materiala, pentru judecarea savarsirii infractiunii de \"exercitare fara drept a unei profrsii\", ii revine Judecatoriei, tocmai din cauza faptului ca ti se contesta calitatea  de avocat. Curtea de Apel ar fi fost competenta material doar in cazul in care, in calitate de avocat, ai fi savarsit alte infractiuni.

# avocat BB date 8 February 2013 23:49 0

:))) CORECT ! Mare adevar !

# GUY FAWKES date 9 February 2013 17:21 -4

Bati campi ! Asculta aici ce zice un domn procuror si un domn Jude: sunat si intrebat personal zice asa: dupa constatarea calitatii de avocat, si pana la terminarea urmarii penale cu NUP SUP sau prin trimitere in judecata, organul de urmarire penala isi declina competenta catre Parchetul CA spre a finaliza urmarirea penala. Asta PENTRU A EVITA NULITATEA ACTELOR DE URMARIRE PENALA! BAI INTELIGENTULE! Nu cred ca doi magistrati fara sa stie unul de altul dau aceeasi solutie! Asa ca...

# Rolex date 9 February 2013 19:19 +3

Tu bati campii, cu 2 de i, tontalaule ! Atat procurorul, cat si judecatorul, pe care i-ai dat ca exemplu, sunt doi juristi slab pregatiti. Judecatoria este instanta competenta material pentru judecarea infractiunii de \"exercitare fara drept a unei profesii\"! Poate iti intra in capatana pana la urma !

# avocat BB date 10 February 2013 11:17 0

@GUY FAWKES - ai citit \" ceasul \" juridic al lui Rolex ? Daca ai citit, ai si inteles ? Zici ca esti avocat pledant ?  Culmea e ca nu se vede. Deunazi ziceai ca numai 2 cauze penale ai avut in cariera. Asa se explica, la modul bland, de ce dai cu oishtea-n gard. Deci, ori minti si esti un traditional de fapt, ori esti un natarau ajuns din greseala la Bota. Ambele nu scuza incompetenta ta in domeniul juridic. Decat doar ca ai facut o demonstratie a lipsei de profesionalism prin propriile argumente. Magistral !

# avocat traditional date 10 February 2013 12:52 -6

Mai GUY,lasa=l in plata Domnului,nu vezi ca iar vorbeste prostii?!?Vezi mai jos revenirea mea asupra problemei cu competenta.In realitate,lucrurile sunt destul de complicate,dar cred ca am dreptate. BB-ul moasre de ciouda ca nu ma injuri precum el.Un coleg serios de al tau nu te-ar fi atacat ordinar.deci,concluzi este ca BB este intaistatatorul dat cu suturi din conducere afara.te salut

# avocat BB date 10 February 2013 15:59 0

\" avocat traditional \" = esti un mare ZERO. Sau altfel spus, o nulitate dpdv profesional.

# avocat traditional date 10 February 2013 16:45 -4

Bai acesta,pompilianule!am zis ca nu o sa iti mai raspund la mojicii dar ma vad nevoit sa imi incalc cuvantul si sa iti mai spun cateva:din punct de vedere profesional nu sunt o nulitate.Din contra ,sunt foarte bun,apreciat de instante si de clienti.Tu esti un ZERO.Si profesional si uman.Ai minitit atit de muti tineri si i-ai aburit incat acum se vad in postura de invinuiti.Tu esti deja condamnat definitiv si asta meriti,chiar daca se pun unele probleme.Nu cunosti drept,nu ai empatie fata de cei aburiti de tine si esti si lipsit de inteligenta.Pai bine mai penibilule,l-ai prins tu pe Florea conversand pe net cu unii si altii?Noi astia mai din linia a doua ne permitem dar el nu .Tu ,in schimb,intri in vorba cu noi(tu cel mare,intaistatatorul) si faci polemica de doi bani,folosind un limbaj de derbedeu.Pana si Botomei are mai multa prestanta decat tine.Esti jalnic,penibil si nesemnificativ pe sectorul justitie.Macar daca ai fi infiintat si un notariat cu s-a decis la Balesti,in fostul sediu al CAP.Si nici nu ai tgionere de minte:te-am intrebat cu c e nume semnai rapoartele de serviciu dar ai juitat sa imi comunici.Cand mai ai drum pe la ICCJ uita=te bine in jur si identifica=ma.daca ai un dram de intgeligenta(cred ca nu) ma v ei recunoaste.Iti mai dau un indiciu:daca citesti de ale dreptului prin reviste,ma vei identifica.Daca nu citresti(si sunt sigur ded asta) nu vei avea sansa sa imi dai replica si pe viu. Oricum,cand ma saluti ,nestiind cine sunt,ai grija sa nu dai cu fruntea de pamant.

# avocat din barou desfiintat date 10 February 2013 16:53 +4

Draga av. trad. nu vreau sa-l apar pe Bota dar nu uita: sentinţa penală nr. 1251din 15 decembrie 2010 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti:   -,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”        - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”         - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.”        - ,,nici Legea 51/1995 nu conţine prevederi referitoare la înfiinţarea de noi structuri ale avocaţilor.”       - ,,Baroul Bucureşti şi U.N.B.R. ( Bota) sunt înfiinţate legal din anul 2004, nu au fost desfiinţate, s-au organizat şi funcţionează în baza Legii 51/1995.”       - ,,la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) să înainteze în fotocopie documentele de înfiinţare, însă aceasta nu a putut prezenta documentele respective.”

# Legea 3 / 48 date 10 February 2013 16:54 0

Asa e ! cand i-a cerut Bota actele UNBR, tiganul de florea a fugit !

# avocat BB date 10 February 2013 23:40 0

Bravo \" avocat din barou desfiintat \" !! Poate invata sa citeasca dar mai ales sa inteleaga si \" avocat traditional \" ceva din meseria de avocat pe care cu rusine maxima cica o practica. Ai argumentat cu o hotarare judecatoreasca deci nimic interpretabil. Este un argument impersonal si impartial, este un fapt concret juridic.  Doar capetele seci nu pot intelege. Totul e atat de simplu dar unii se incapataneaza sa denatureze realitatea ptr. a-si pastra privilegiile. Iubirea de arginti e imensa iar ptr. asta se face orice. De aceea prostia si minciuna trebuie combatute cu forta si tenacitate maxima. Lipsa de atitudine si slabiciunea sunt speculate de adversari prin propaganda lor, prezentand opiniei publice numai varianta lor, in acest fel vor reusi sa induca convingerea falsa ca ei au dreptate. Atata timp cat minciuna nu este combatuta cu adevarul, apare riscul major ca minciuna sa se transforme in pseudo-adevar. Istoria este plina de false adevaruri.

# avocat BB date 10 February 2013 23:21 0

Mai ZERO ABSOLUT alias \" avocat traditioanl \", cand vrea si daca Bota are timo sa mai citeasca pe aici, cred ca va face riduri adanci de la atata ras. Esti un individ cu probleme psihiatrice, obsedat de persoana lui Bota. Spre dezamagirea ta, NU SUNT DL BOTA ! By the way ...... ce o insemna chestia aia : \" sunt apreciat de instante \" ?? Cumva in motivari, judecatorii scriu un capitol distinct despre mirobolanta prestatia a ta ? In continuare, esti de un penibilism demn de mila maxima !!

# avocat traditional date 10 February 2013 23:43 -5

Daca nu esti DL BOTA ,in mod sigur esti alter egoul lui.Si atunci esti si mai si.....

# av. trad. (barou de facto) date 10 February 2013 23:46 0

av. trad. (barou de facto): spune-ne data infiintarii baroului tau si am plecat !

# avocat BB date 10 February 2013 23:54 0

BV ! :)))))))))))))))))

# avocat traditiona date 8 February 2013 16:24 -5

A propos,cate notariate a infiintat bota pe baza asociatiei barbierului sevilian?Acuma se pune o intrebare:daca asocioatia care putea infiinta bsrouri a fost declarata inexistenta,care e solutia cu barourile botiste?sa nu uitam ca primul barou infiintat intr-o comuna a fost baroul B ucuresti.(a se vedea ICCJ dec.6618 si 6619/2004.sa ii raspund lluiGUY: UNBR conform legii este persoana juridica de intgeres public.Combina chestia asta cu L.39/1959 si Decr.281/1954 si trage o concluzie.Nu mai am putere acum sama argumentez .Poate redeschidem discutia alta data PS.stimate coleg ,,av,, nu iti sarbatoresti ziua numelui pe 5 decembrie?

# pt av traditiona (analfabeticus) date 8 February 2013 16:44 0

Legea voastra, 3/48 cine a desfiintat-o ?

# un oarecare date 8 February 2013 16:57 0

neamurile tale venite pe tancurile rusesti,acelea care ti-au permis sa o duci biner pe vremea comunistilor,de a coror ideologie nici acum nu ai scapat.

# avocat traditional date 8 February 2013 16:53 -5

Am gresit,din graba ,chestia cu ziua onomastica sde refera la GUY.Pe ,,av ,, il intreb stii ceva desrfe unul Ciprian M ? O ultima intrerbare pentru BB pompilianul:de ced nu raspunde nimeni la intrebarile privind rapoartele de lucru?De ce nu raspunde nimeni despre scandalul din baroul bota?De ce nu raspunde nimeni la alte iintrebari si afirmatii ale postacilor cu privire la bota?Stiu eu de c e:toti care va eriati in aparatorul lui bota si al baroului sau sunteti doar unul singur.Oarecine/Nu cumva este intaistatatorul luat in suturi anul trecut si caruia i s-a luat aura de luptator pentru dreptate?

# GUY FAWKES date 8 February 2013 16:59 0

Maestere nu...eu sunt mai de vara asa! Treaba sta cam asa: Eu sunt la Bota de multi ani poate din comoditate si ca la inceput n-aveam bani acum ma gandesc serios ca am cam imbulinato! Si nu vreau sa stau eu la p... lu domn meletian sau la p...lu domnu procuror... Sunt curios daca face cerere de transfer la Florea mi-o admite? sau macar cu scutire de examen ca am vechime!

# avocat BB date 8 February 2013 23:46 0

\" avocat traditional \" = 0.

# GUY FAWKES date 8 February 2013 17:36 0

@avocat traditional e aspectul ala cu principiul ca legea civila nu retroactiveaza...

# avocat trditional date 8 February 2013 18:27 -4

Mai Guy,aici nu se aplica chestia cu retroactivitatea legii.E vorba despre cgestia aia cu anularea actelor subsecvente.Cel putin asta este parerea mea.

# Cristi P. Sturzu date 8 February 2013 21:32 +2

Stimate d.le coleg si traditional pe deasupra. In disciplina atat de complexa a dreptului nu exista \"chestia\" aia cu anularea actelor subsecvente in cazul desfiintarii, cu subiect si cu predicat, a barourilor si a UAR, de puterea indubitabila si neinterpretabila a legii nr. 3 din 1948. Mie personal, imi dai un argument JURIDIC puternic prin care sa ma faci sa inteleg CE si mai ales CINE a reinfiintat structura din care zici dumneata ca faci parte. Eu ii zic cutumiara, pentru ca asta este si parerea magistratilor. Pentru o simpla si lejera exemplificare, te invit sa faci un efort de cateva click-uri si sa citesti cam ce \"vorbesc\" magistratii pe www.bota.ro. Se vede treaba ca esti \"proaspat\" in aceasta polemica. No problem, mai ai timp sa studiezi. Pe cai si...pe curand.

# HOMER date 8 February 2013 21:56 -6

V-am tot urmarit cum va ciorovaiti pe o tema de doi bani.Avocatul traditional are dreptate.,,chestia,,cu actul subsecvent este corecta.Credeti-ma,stiu ce spun.Am studiat si eu problema si am ajuns la concluzia ca UNBR traditional are dreptate.Nu argumentez si nu voi reveni la subiect.Un lucru este cert:avocatii bota nu prea sunt lasati in instante pe cand cei traditional ,oriunde.Atat am avut de spus si cu asta am terminat.

# avocat BB date 8 February 2013 23:39 0

Nu-i asa ca UNBR \" traditional\"  dateaza de pe vremea ta Homer ? Atunci s-au infiintat, nu ? Si Zeus era decan la noi, asa-i ? Si le-a lasat mostenire militianului de florea, nu ?

# avocat BB date 8 February 2013 23:44 0

Erata : \" Si Zeus era decan la VOI, asa-i ? \"

# avocat BB date 8 February 2013 23:41 0

Corect. Bravo dle Cristi !

# avocat BB date 8 February 2013 23:45 0

\\\" avocat traditional \\\" = 0.

# pt. av date 8 February 2013 11:32 0

pt av: ,,Nefiind convocate nici pana azi Adunarile Generale ale avocatilor" Nu se pot infiinta barourile prin simple adunari ! Mai trebuie o hot. jud., o lege de infiintare ... cum are bota

# GUY FAWKES date 8 February 2013 12:38 0

Sa nu uitam art 5 din decretul comunst care le-a dat personalitate a fost aborgat prin DCL 90/1990 deci ei la data DCL 90/1990 nu existau ca PJ si sa nu uitam DCL 90 zice asa Avocatura este organizata si functioneaza in baza principiului autonomiei profesiei dupa aia mai zice asa Uniunea avocatilor din Romania este formata din toti avocatii inscrisi in barouri :o :o si are sediul in Bucuresti BA CARE BAROURI????

# GUY FAWKES date 8 February 2013 12:44 0

BAROURILE AU FOST DESFINTATE SI INLOCUITE CU COLEGIILE DE AVOCATI CARE AU FOST DESFINTATE PRIN ABROGARE EXPRESA PRIN DCL 90/1990 AL CPUN art 13 care abroga IN MOD EXPRES ART 5 din Decretul 51.1954! DECI HAI sa stam stramb si sa judecam drept! Pe perioada comunista Avocatii erau PJ de drept PUBLIC!!!!! prin legile post comuniste se transforma intr-o persoana juridica de drept privat care atentie trebuie constituita in conditiile legii SUPUSA UNEI PROCEDURI DE AUTORIZARE!!! exact ca legea 31/1990 ea arata modul de infiintare si executare si incetare a unie persoane juridice! SI ARATA CA TREBUIE CA PJ DUPA CONSTITUIRE SA FIE SUPUS UNEI FORME DE CENZURA!!!! Deci domnul Florea cu tot respectul UNBR MATALE CE ESTE? Persoana juridica PUBLICA SAU PRIVATA????

# Manifest date 8 February 2013 18:28 0

e) consiliul uniunii nou-ales va adopta statutul profesiei in cel mult 90 de zile de la alegerea sa. De la data adoptarii statutului, avocatii vor exercita profesia in una dintre formele pentru care au optat, potrivit prezentei legi. Actualele birouri de avocati, prevazute de Decretul-lege nr.90/1990 privind unele masuri pentru organizarea si exercitarea avocaturii in Romania, isi pot continua activitatea, in aceleasi conditii, pe o perioada de 3 ani de la intrarea in vigoare a prezentei legi.

# Manifest date 8 February 2013 18:48 +2

Vă place nu vă place, UNBR Bota şi Barourile Bota există, au la bază o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă ce trebuie respectată de toţi cetăţenii României. UNBR Florea nu are niciun act, nu se pot compara cu UNBR Bota, scurt, nu au acte de înfiinţare.Vina aparţine Statului Român că a tergiversat această problemă şi nu a rezolvat-o încă de la înfiinţarea UNBR Bota. Ce vină au avocaţii lui Bota că au respectat o hotărâre judecătorească?

# pt manifest date 8 February 2013 18:55 0

Ba statul s-a pronuntat prin Legea 3/48 cand a desfiintat barourile ,,vechi\" si cand i-a permis lui Bota sa infiinteze noile barouri !

# Manifest date 9 February 2013 18:44 0

Mai citeşte comentariul de la litera \"e\", Statul trebuia să rezolve situaţia în anul 2004 şi nu se ajungea să ai două UNBR-uri şi hotărâri judecătoreşti încălcate de magistraţi. Instanţa civilă nu poate analiza excepţia lipsei calităţii de avocat, cea de reprezentant, nu uita avocatul faţă de terţi se legitimează cu împuternicirea, vezi statutul profesiei şi practica Curţii de Apel Braşov. Acţiunea în constatare nu este, mai mult nu pot să-ţi spun aici, ştiu că ai făcut demersuri să ajungi la mine, persoana pe care ai contactat-o îţi poate spune mai multe. Sună şi lasă-i telefonul tău. Mai vorbim.

# avocat BB date 8 February 2013 23:37 0

Corect. Bravo !

# Bogdanel Adi de la valcea date 8 February 2013 18:51 +1

Poate sa fie cum zici matale. Dar cand vom fi noi cu puterea absoluta, toate institutiile vor fi sub controlul nostru. Toate impozitele vor veni numai la noi. Numai noi vom consuma bugetele, votantii nu iau nimic. Inca putin si vom reusi subordonarea.

# avocat traditional date 8 February 2013 19:10 -2

Mai GUY,hai sa o lasam moarta cu barourile.Am gasit o droaie de argumente dar cred ca nu are sens.Cu tine pot purta o conversatie serioasa si decenta,dar ma tem ca pseudocolegul tau BB iarasi se baga si crede-ma am oroare de prostiioe lui.O sa ne mai intalnim pe alte articole si ori vom polemiza(sportiv) ori vom comenta in tandem evenimentele.Te salut colegial

# x date 8 February 2013 19:44 0

poti comenta cat vrei mai avocat traditional. dupa parerea mea nu ai clienti, esti destul de superficial si cei mai rau NU STII DELOC CARTE! habar nu ai de legi, habar nu ai despre persoanele juridice si fizice, habar nu ai de multe.  ca sa nu mai scrii atitea prostii si sa bati cimpii cu GUY  FAWKES, spune si noua muritorilor de rind unde gasim actele care confirma existenta baroului traditional. sper sa te faci de ris in continuare cu ineptiile pe care le sustii. vai de popoul tau de avocat jalnic!

# avocat BB date 8 February 2013 23:36 0

\" avocat traditional \" = 0.

# GUY FAWKES date 12 February 2013 00:39 0

Cum as putea sa te contactez? Am o speta, personala, si am nevoie de un sfat! Poate un email ceva

# x date 9 February 2013 12:31 +1

deci stimati cititori ai LUJU, cind intrebati de acte de infiintare ale baroului florea se lasa linistea. brusc toti \"reinventatorii\" dreptului, care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza amutesc. asta este un site pentru juristi sau pentru ghicitoare? ca sa stim cum sta treaba. 

# avocat BB date 9 February 2013 12:50 0

Corect ! :)))))

# GUY FAWKES date 9 February 2013 17:12 0

Domnilor, dreptatea e la mijloc: PT cei de la mine din barou (BOTA) va intreb strict si astept un raspuns clar: DACA suntem avocati de urmarirea penala nu este realizata de Parchetul Curtii de Apel? asa zice la cod pt infractiunile savarsite de avocati si notari, competenta apartine P CA?? De ce urmarire penala este efectuata de parchetul Judecatoriei???

# gay date 9 February 2013 18:55 +1

Pt ca instanta care judeca 281 c.p. e judecatoria. Dupa judecata se stabileste calitatea de avocat. Citeste c.p.p. ca ne faci de ras !

# GUY FAWKES date 11 February 2013 10:59 0

Pentru ca nu ai logica juridica! Solutia este corecta aia de ti-am zis- o eu! De competenta speciala ai auzit? 281 e norma generala care zice de competenta! TU DUPA CE ITI DECLINI COMPETENA ORGANUL DE UP SE DESISTEAZA BAI INTELIGENTULE! De fapt tu stii toate lucrurile astea da faci pe prostu! 281 e pt medici, pt arhitecti pt toti care au nevoie de o autorizatie speciala! APOI DUPA STABILIREA CALITATII SE DECLINA LA CA PT CA ALTFEL ACTELE DE UP SUNT NULE SI DACA NU SE DECLINA LA UP INSEAMNA CA DOMNUL PROCUROR SE ANTEPRONUNTA! INTELIGENTULE!

# avocat traditional date 9 February 2013 21:41 0

Mai GYU,prietene.Cred ca am gresit cu competentele alea.M-am grabit sa iti dau un raspuns si nu m-am prins ca vorbesti despre art.281 Cpenal.Problema este mult mai complicata.Eu zic asa:daca esti cercetat de parchetul dpljudecatoriei si iti afirmi calitatea de avocat,procurorul,cred,nu poate sa ti-o conteste ,ab initio.Totusi,ii prezinti niste acte.Asa ca va trebui sa-si decline competenta la parchetul dpl curtea de apel.Abea aici,cred,procurorul va putea sa constate ca nu ai calitatea de avocat ,dar va ramane competent a face cercetari.Daca esti vinovat te asteapta judecatoria (mai este de discutat despre solutiile de NUP sa SUP date de procuror in trecut fata de voi.daca solutiile au fost date pe recunoasterea calitatii de avocat sunt nule daca s-au dat la nivel de parchet a;l judecatoriei.E prea mult de discutat si nu este cazul).Am impresia ca postacul MANIFEST,este un avocat la Florea,care joaca dublu.De fapt stiam de cativa ani ca unii dintre avocatii nostri,oameni de baza,chiar apropiati forurilor de conducere si asa zis amci ai lui Florea dau consultatii juridice lui bota si il sustin in demersurile lui. Mai stiu si vrei doi diontre acestia,dar e treaba lor si desi as avea oportunitatea de a-i da in gat,ii las in plata Domnului.

# Manifest date 10 February 2013 10:52 0

Ai impresia proastă şi nimic nu îţi dă dreptul să mă jigneşti, caută situl Manifest-naţional, vezi numerele de ziar cu articole despre justiţie (ex 47 ), dar nu le poţi deschide, oricum nu sunt avocat în baroul desfiinţat.

# avoca BB-51 date 9 February 2013 22:07 0

Stimati colegi atat de la BOTA, atata cat ai o confirmare a calitati de avocat printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva cu autoritate de lucru judecat ce iti trebuie actiune in constatare. Art. 22 C.P.P(autoritatea hotarari penale in civil.........) Cine propune a formula o actiune in constatare ori este \"stagiar\" in ale dreptului ori vrea sa faca o \"manevra\" favorabila traditionalilor. Mai bine v-ati gandii sa ne intalnim toti avocatii de la BOTA si sa formulam plangeri penale ptr. 259 C.P. si altele celor de la traditionali care ne-au umilit atata timp ne-au tinut prin instante atata timp ne-au incalcat drepturile. Eu am facut deja o plangere la CEDO ptr. faptul ca niste judecatori in recurs la o C. Apel si-au permis si au \" masluit\' o hotarre judecatoreasca in care au stabilit ei la insistenta \'traditionalilor\" ca nu am calitatea de reprezentant al unui inculpat in penal. De aceasta decizie au inceput sa se foloseasca si unii magistrati din raza de competenta a acestei C.Apel si imi aplica acelasi tratament netinand cont de jurisprudenta anterioara inclusiv CEDO si I.C.C.J. Trebuie sa ne mobilizam si sa facem ceva pana nu este prea tarziu

# HOMER date 9 February 2013 22:26 +1

Stimate BB-51 pentru a avea succes intr-o plangere penala pentru denuntare calomnioasa treb uie sa dovedesti reaua credinta a denuntatorului.Or,asa ceva nu veti putea dovedi.Cel care a denuntat are acoperire in legea nr.51/1995.Asta in cazul in care procurorul va rfecunoaste calitatea de avocat.Daca nu v-o recunoaste,oare trasdiionalii nu AR PUTEA,LA RANDUL LOR,SA FAC A PLANGERFE PENTRU DENUNTGARE CALOMNIOASA?Mai reflectati.

# avocat BB-51 ptr. HOMER date 9 February 2013 23:27 +1

Tocmai cand procurorul de caz in rezolutie s-a pronuntat ca am practicat avocatura in mod legal ca am calitatea de avocat nu au formulat plangerea cu rea credinta. In plus alin. 2 259 C.P. spune \"producerea sau ticluirea de probe mincinoase..............\" ceea ce ei, traditionalii au facut de peste 10 ani nu crezi ca intruneste elementele const. ale inf. 259? La mine alta e mirarea de ce DNA/DICOT nu se sesizeaza din oficiu ptr. comiterea asupra noastra a unor infractiuni care pot fi cercetate din oficiu Exp: 261 indic. 1; 247; 259; 194(intrucat ceace fac ei traditionali de ani de zile cu noi este o forma de santaj in vederea obtineri de foloase ptr. ei si ptr altii; 323, 317 ; 324; si daca analizam mai amanuntit chiar ar putea face obiectul si altor infractiuni exp. 357 C.P. intrucat uni din acesti traditionali s-au organizat si asociat ptr. a ne distruge psihic si fizic in masa, pe noi si familile noastre, prin vatamarea grava a integritati fizice si mentale. Lucrurile cam asa stau din pct. de vedere penal daca sunt analizate amanuntit pe fiecare element constitutiv al infractiunii in parte. Fiind hartuiti. tracasati de peste 10 ani prin instante si sub alta forme, colegi de-ai nostrii au decedat in urma acestor tracasari(exp. avocatul/colegul nostru de la Campulung Arges) cat si alti. Bota a fost hartuit peste 10 ani iar acum au resusit sa ii \'fabrice\' un dosar la comanda. Cum este posibil sa fii gasit nevinovat de atatea ori ptr. savarsitrea acelorasi fapte si pana la urma sa te gaseasca vinovat ptr. aceleasi fapte a 101 oara? Nu mai exista in lege autoritatea de lucru judecat? nu mai exista nimic. E strigator la cer. Ar trebui toti sa iesim in fata CSM/ICCJ impreuna cu toate neamurile/prietenii/rudele sa manifestam sa facem si alte demersuri sa scriem la presa/ alte institutii mass-media/ Guvern/Parlament /Avocatul Poporului etc. Nu trebuie sa abandonam aceasta lupta care trebuie dusa ptr. noi si descendenti nostrii. Suntem in Europa si in majoritatea statelor din U.E sunt cate 3/4 barouri paralele, numai la noi acesti comunisti spurcati nu ne lasa sa ne desfasuram profesia liberala.

# GUY FAWKES date 11 February 2013 10:52 0

Bati canpii la greu! 1. Nu exista autoritatea de lucru judecat in penal! Asta e un principiu imprumutat din civil! Arata mi norma din CP sau CPP care zice de autoritate de lucru judecat! Bati campii la greu 2 Exista un principiu consacrat de UE care arata ca nimeni nu poate fi cercetat sau judecat de 2 ori pt aceeasi fapta! 3 Hotararile ale penale de care vorbesti nu constata ca esti avocat constata ca nu am savarsit o infractiune sub aspect obiectiv! Nu ti permit eu tie sa mi pui la indoiala logica juridica si sa ma jignesti de manevre subversive ! du te draq

# penalul e mai greu date 11 February 2013 11:07 0

278 ind. 1 c.p.p.(11) In situatia prevazuta in alin. 8 lit. a), persoana in privinta careia judecatorul, prin hotarare definitiva, a decis ca nu este cazul sa se inceapa ori sa se redeschida urmarirea penala nu mai poate fi urmarita pentru aceeasi fapta, afara de cazul cand s-au descoperit fapte sau imprejurari noi ce nu au fost cunoscute de organul de urmarire penala si nu a intervenit unul dintre cazurile prevazute in art. 10.

# GUY FAWKES date 11 February 2013 11:28 0

Da! Eu apreciez ca se refera la aceeasi fapta in acelasi dosar! Cu aceleasi parti si acelasi obiect! Adica tu imi spui mie asa: Daca am fost cercetat si mi-au dat solutie de neincepere, confirmata de Jud si Trib, nu pot fi cercetat pentru aceeasi infractiune? Am si recunoscut mai sus, ca, nu sunt un specialist in penal!

# pt.GUY FAWKES date 11 February 2013 11:28 0

Bai GUY, la cat esti de batut in cap, sigur esti de la Florea. Exista, diletantule, autoritate de lucru judecat si in penal si pentru a se putea invoca aceasta exceptie e necesar sa fie intrunite cumulativ conditiile: existenta unei hotarari definitive, noua actiune penala sa fie indreptata impotriva aceleiasi persoane(identitate de persoana) si sa se refere la acelasi fapt material(identitate de fapta materiala), nefiind necesara identitatea de cauza, asa cum se cere in materie civila. Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul...

# GUY FAWKES date 11 February 2013 11:34 0

DE ce trebuie sa jignesti? Eu te am facut bbetiv cretin sau idiot? Mai citeste cum e cu autoritatea de lucru judecat in penal!

# pt.GUY FAWKES date 11 February 2013 12:12 0

Si tu te-ai adresat unui coleg folosind \"civilizata\" expresie\"du-te draq\" si nu mi-a placut.

# HOMER date 9 February 2013 23:48 0

Pentru BB-51.Poate,daca voi avea timp,a sa-ti raspund la intrebarile privind existenta si a altor infractiuni.La ora asta nu mai pot gandi.Oricum,calea acestor opinii se apropie dar nu se va intalni niciodata cu infractiunile mentionate.Vom mai discuta.Nb

# avoca BB-51-PTR HOMER date 10 February 2013 16:47 0

Multumesc NB si tie.

# GUY FAWKES date 20 February 2013 18:36 0

http://avocatibota.blogspot.ro/

# AV B.UNBR date 22 February 2013 14:11 0

AM INITIAT O ACTIUNE LA CJUE ASTEPT TERMEN PT. DETALII MA PUTETI CONTACTA

# GUY FAWKES date 22 February 2013 14:18 0

http://avocatibota.blogspot.ro/ Am deschis acest blog. Da ne mai multe detalii! Te rog

# eu date 4 March 2013 13:30 0

http://www.baroul-bucuresti.ro/stire/protocol-de-colaborare-incheiat-intre-baroul-bucuresti-si-tribun :zzz in temeiul carei legi?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva