21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BANUIT DE PARTI-PRIS CU TRADITIONALII - Vasile Botomei, seful UNBR.info, condamnat la 2 ani cu suspendare pentru avocatura clandestina, il suspecteaza pe presedintele Judecatoriei Bacau, Laurentiu Paduraru, ca ar fi fost influentat de avocatii din Baroul Bacau: "Dumnezeu sa il ierte daca rezultatul judecatii domniei sale apartine influentei din partea celorlalti avocati din structura de conducere a Baroului Bacau AFJ, reprezentat prin decan Gigi Nucu Candet" (Motivele de apel)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

20 July 2014 11:44
Vizualizari: 6499

Presedintele UNBR.info si decanul autointitulat al Baroului Bacau, avocatul Vasile Botomei (foto), a atacat sentinta penala din 1 iulie 2014 a judecatorului Laurentiu Paduraru, presedintele Judecatoriei Bacau, care l-a condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru practicarea profesiei de avocat in afara cadrului legal stabilit prin Legea nr. 51/1995. Avocatul Vaile Botomei a cerut Curtii de Apel Bacau sa dispuna casarea hotararii instantei de fond ca “nelegala, netemeinica si nefondata” si desfiintarea in toalitate a actelor de urmarire penala dispuse de Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, cu trimiterea dosarului la parchetul de pe langa curtea de apel competenta material sa cerceteze categoria profesionala a avocatilor. Presedintele UNBR.info a lansat ipoteza ca judecatorul care l-a condamnat in prima instanta ar fi influentat de avocatii din cadrul UNBR-Florea:


"Dumnezeu sa il ierte pe domnul judecator Paduraru Laurentiu daca rezultatul judecatii domniei sale apartine influentei din partea celorlalti avocati din structura de conducere a Baroului Bacau AFJ, reprezentat prin Decan Gigi Nucu Candet (n.r. - decanul Baroului Bacau), aspect important fiind de luat in considerare dovada faptului ca la avizierul Presedintelui Judecatoriei Bacau, unde se publica informatii exclusiv pentru judecatorii instantei, a stat cu incepere de pe data de 20 si pana pe data de 30 mai 2014, reclama facuta de catre avocatii din Baroul Bacau AFJ, in materia Conferintei pe care acestia au promovat-o, ce s-a desfasurat la Universitatea George Bacovia din Bacau. Pentru autentica apreciere, persoanele de buna credinta care cred ca cercetarea stiintifica merita sa fie apreciata, in comparatie cu alte persoane care nu au niciun Dumnezeu in materie de stiinta, solicit citirea si administrarea pg. 56-66 din teza de doctorat, impreuna cu anexele 28-45 si APENDICE publicate pe www.unbr.info si referatele referentilor la tema tezei" (extras din motivele de apel)

Prezentam minuta Sentintei penale nr. 1631/01.07.2014 (hotararea de condamnare atacata de Vasile Botomei):

"In baza art. 60 alin. 6 din Legea nr. 51/1995 republicata, cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.P.P. din 1969 si art.5 C.P.P. condamna inculpatul BOTOMEI VASILE, la pedeapsa de 2 (doi) ani inchisoare. Interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a si b C.P. de la 1969, pe durata si in conditiile prev. de art. 71 alin. 2 C.P. de la 1969. In temeiul art. 861C.P. de la 1969 suspenda executarea pedepsei sub supraveghere, pe o durata de 5 (cinci) ani, termen de incercare stabilit in conditiile art. 862 C.P. de la 1969. Document: Hotarare 1631/2014 01.07.2014".

Acuzatiile Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau:

Avocatul Vasile Botomei, care si-a creat propria Uniune Nationala a Barourilor din Romania, a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, dupa ce mai multe persoane si institutii au depus plangeri impotriva sa. Printre acestea s-a numarat si decanul Baroului Bacau, Gigi Candet, care l-a acuzat de folosire ilegala a denumirilor "barou" si "UNBR" si de purtare fara drept a robei de avocat.

In rechizitoriul prin care Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau a dispus trimiterea in judecata a avocatului Vasile Botomei, procurorii au retinut ca acesta si-ar fi promovat calitatea de avocat pe o pagina de internet care imita site-ul UNBR si ca ar fi folosit in mod abuziv denumirea de avocat: “Site-ul lui Vasile Botomei imita practic site-ul oficial al structurii legal infiintate, fiind publicat si un tablou al avocatilor, in pagina decanului figurand ca decan Vasile Botomei. Prin intermediul acestei forme de promovare, Vasile Botomei a imitat toate formele prevazute de lege pentru functionarea barourilor legal infiintate, folosind in mod ilegal tot ceea ce tine de denumiri specifice acestei profesii, incercand ca, prin folosirea acestora, sa dea o aparenta de legalitate activitatilor pe care le desfasoara. De asemenea, s-a constatat folosirea abuziva a denumirii de avocat, si pe cele doua cereri adresate DSV Bacau, si in memoriul adresat diferitelor institutii publice, a denumirilor de barou, UNBR, cabinet avocat”.

Presedintele UNBR.info, Vasile Botomei, a fost acuzat de incalcarea art. 60 alin. (6) al Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, care prevede ca "folosirea fara drept a denumirilor 'Barou', 'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania', 'U.N.B.R.' ori 'Uniunea Avocatilor din Romania' sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat de catre orice persoana fizica sau persoana juridica, indiferent de obiectul activitatii desfasurate de aceasta, precum si folosirea insemnelor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat in alte conditii decat cele prevazute de prezenta lege constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda".

Prezentam pasaje din motivele de apel:

"1.Principiului de nerespectare a autoritatii de lucru judecat care deriva dintr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, prin incheierea premergatoare din 11 decembrie 2013 parte componenta din sentinta civila nr.2425 din 16 decembrie 2013, dispusa in dosarul nr.754/32/2012 al Tribunalului Bacau, sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal, irevocabila din 7003-2014, aflata la dosar, cu titlu de lege si aplicabilitate cu caracter retroactiv in privinta recunoasterii calitatii de avocat.

2.Principiului de oficialitate in procedura de judecata, prin necomunicarea rechizitoriului, neaducerea la cunostinta a acuzatiilor anterior judecatii, prin neadministrarea documentelor de infintare ale partii vatamate Baroul Bacau AFJ, din care sa rezulte de cand a dobandit denumirea, prin ce act, cine este organul de conducere, actul de sediu, dovada de patrimoniu, doada dreptului de a formula plangeri in justitie, ce trebuie sa rezulte din statutul propriu de functionare in forma reglementata de art. 9 din Constitutia Romaniei si dispozitiile de reglementare din Noul cod civil in materia persoanelor juridice ca subiecte de drept.

3.Principiului nemijlocirii actului de judecata, prin neaudierea in calitate de inculpat, neaudierea partii vatamate direct sau prin reprezentantul legal din statutul asociatiei, fata de care in lipsa statutului nu poate avea reprezentant legal, iar in situatia lipsei statutului, a neaudierii in nume propriu a conducatorului unitatii.

4.Principiul de aflare a adevarului, in materia administrarii incheiereii premergatoare din 11 decembrie 2013 parte componenta din sentinta civila nr.2425 din 16 decembrie 2013, dispusa in dosarul nr.754/32/2012 al Tribunalului Bacau, sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal, irevocabila din 7.03-2014, aflata la dosar, cu titlu de lege si aplicabilitate cu caracter retroactiv in privinta recunoasterii calitatii de avocat pentru inculpat;

5.Principiul de respectare a dreptului garantat la aparare, conjugat cu incheierea premergatoare din 11 decembrie 2013 parte componenta din sentinta civila nr.2425 din 16 decembrie 2013, dispusa in dosarul nr.754/32/2012 al Tribunalului Bacau, sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal, irevocabila din 7.03-2014, aflata la dosar, cu titlu de lege si aplicabilitate cu caracter retroactiv in privinta recunoasterii calitatii de avocat pentru inculpat si cu actele de inregistrare ale Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania cu sediul in Mun.Bacau,str.Republicii nr.27,A,3, inregistrat si autorizat in baza Legii 51/1995, republicata,cu CIF 16655686, reprezentat prin Decan Avocat Doctor Vasile Botomei, in calitate de salariat angajat in meseria de avocat cu functia de Decan, si reprezentant legal conform statului propriu de functionare autentificat cu nr.205 din 07-02 2017 prin notar public Balgaraden Stela, precum, si ale actelor de infiintare pentru Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, inregistrata si autorizata cu CIF 29497286, cu sediul in Bucuresti, Bdul Nicolae Balcescu, nr.17-19, ap,9,10,11, sector 1 Bucuresti, cu sediul la Cabinet Presedinte Dr.Av. Botomei Vasile din mun. Bacau,str.Oituz,33.

Presedintele de complet a fost in incompatibilitate in judecarea cauzei pentru ca si-a spus pararea in material litigiului dedeus judecatii prin admiterea plangerii penale formulate de Baroul Bacau, cu adresa din Mun. Bacau, str. Mihai Viteazu 12, D, si a plangerii formulate de primarul Municipiului Bacau, Romeo Stavarache, care, a fost solutionat de judecatoria Bacau, dupa ce domnia sa s-a abtinut si a trimis dosarul pentru distribuirea aleatorie la un alt complet de judecata, ce s-a solutionat ulterior de catre doamna judecator Jercan Petronela Mihaela, prin sentinta penala nr. 1241/07 mai 2014, dispusa in dosar 12179/180/2011 al Judecatoriei Bacau.

Sub acest aspect solicit a se administra incheierea de sedinta prin care a fost admisa plangerea impotriva ordonantei nr. 2783/P/2006 din 24.04.2009 a Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, mentinuta prin rezoltuia nr. 211/II/2/2009 din 30.03.2009 a Prim Procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.

Incheierea de sedinta este dispusa din data de 20.02.2012 de catre domnul judecator Presedinte Laurentiu Paduraru.

Sub acest aspect, nu s-a tinut cont de catre presedinte de starea de incompatibilitate, de incalcare a principiului de impartialitate in solutionarea procesului penal, cu sanctiunea abtinerii acestuia, mai inainte de a se judeca dosarul de fond, potrivit institutiei recuzarii in procesul penal, asa cum a fost invocata de catre inculpat.

6.Principiul de respectare al dreptului la un proces echitabil, prin nerespectarea principiului de contradictoralitate cu statul roman reprezentat prin Ministerul Finantelor Publice, chemat in garantie de catre inculpat, in dosarul de fond, si in aministrarea probelor si judecarea procesului penal, de la cel mai vechi act de procedura efectuat in dosar si pana la pronuntarea sentintei apelate, inclusiv de nerespectare a procedurii de citare cu inculpatul la adresa solicitata de la sediul angajatorului Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din str.Republicii 27,A,3, si la:

-Uniunea Nationala a Barourilor din Romania dinBacau str.Oituz, 33;

- Cabinet Avocat Doctor Botomei Vasile-Baroul Bacau,din str.Republicii 27, A1-3, precum si de judecata in contradictoriu cu acestea, ca subiecte de drept, dovedite prin Sentinta Civila nr. 2425, din 16.12.2013, irevocabila, dosar 754/32/2012 al Tribunalului Bacau.

7.Principiul de exercitare a rolului activ in administrarea probelor si solutionarea cauzei atat in faza de cercetare penala din dosarul de la Parchet cat si in faza de judecata, prin neadministrarea probelor si cererilor solicitate in aparare de catre inculpat, in forma redata de memoriile depuse la dosar, si refuzul de solutionare a cauzei in contradictoriu cu Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania cu sediul in Mun. Bacau,str.Republicii nr.27,A,3, inregistrat si autorizat in baza Legii 51/1995, republicata, cu CIF 16655686, reprezentat prin Decan Avocat Doctor Vasile Botomei, in calitate de salariat angajat in meseria de avocat cu functia de Decan, si reprezentant legal conform statului propriu de functionare autentificat cu nr.205 din 07-02 2017 prin notar public Balgaraden Stela, precum, si in contradictoriu cu Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, inregistrata si autorizata cu CIF 29497286, cu sediul in Bucuresti, Bdul Nicolae Balcescu, nr.17-19, ap,9,10,11, sector 1 Bucuresti, cu sediul la Cabinet Presedinte Dr.Av. Botomei Vasile din mun. Bacau,str.Oituz, 33

Pe fond, solicitam:

III. Cer admiterea apelului, casarea sentintei apelate ca netemeinica si nefondata si pronuntarea unei decizii de incetare a procesului penal, prin aplicarea art. 6 din noul Cpp, conjugat cu art.4 din Protocolul 7 al Conventiei Europene, pentru ca pentru aceleasi presupuse fapte inedntice in substanta am mai fost cercetat de Parchet, solutionate fiind cercetarile prin hotararii judecatoresti definitive si irevocabile,iar in subsidiar cerem achitarea inculpatului Botomei Vasile pentru infractiunea pentru care este judecat, privind folosirea denumirii de Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania,cu sediul in Bacau,str.Republicii nr.27,A,3, inregistrat cu CIF 16655686, pentru ca exista Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, este inregistrat, este reprezentat legal prin autorul Dr.av.Botomei Vasile, si face parte potrivit art.1.3 si urmatoarele din Legea 51/1995 republicata din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, inregistrata cu atribut fiscal CIF 29497286, reprezentata prin Presedinte Dr.Av.Botomei Vasile, conform publicatiilor din registrele publice, in aplicarea principiului de pluralism de barouri la nivel judetean si pluralism de UNBR-uri la nivel national,asa cum a fost definit prin teza de doctorat Botomei vasile, publicata pe www.unbr.info,www.juridice.ro, aprobata prin Atestat eliberat autorului de Ministerul Educatiei Nationale din Romania. (...)"

*Cititi aici integral motivele de apel formulate de avocatul Vasile Botomei

Comentarii

# atestat eliberat de Min .educatiei date 20 July 2014 12:22 0

Va rugam sa publicati atestatul din care rezulta ca Ministerul Educatiei a recunoscut calitatea de doctor in drept.

# ADEVARUL date 20 July 2014 20:24 0

DACĂ V.BOTOMEI ARE DOCUMENTE DIN CARE REZULTĂ CLAR,NEGRU PE ALB ÎNFIINȚAREA BAROULUI TREBUIE ACȚIONAT CORESPUNZĂTOR,JEGURILE DE FANTOME CEAUȘISTO-BĂSISTE AU PRELUAT ABUZIV ACTIVELE FOSTELOR OFICII JURIDICE,A CĂROR LEGALITATE A INCETAT IN 1989.SUNT MULTI MAGISTRATI RETARDAȚI,DAR SĂ SPERĂM CĂ NU TOȚI SUNT PERSONIFICĂRI ALE CORUPȚIEI,PROSTIEI SI CEAUSIST-BĂSISMULUI :-* :-* :-*TREBUIE FORMULATĂ PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA FANTOMELOR MAFIOTE FLOREA,CARE NU SUNT AVOCATI CU ACTE IN REGULĂ,POATE NICI NU SUNT NORMALI,EI ACTIONÂND DE CAPUL LOR,ÎNTOVĂRĂȘIȚI DE AȘA-ZIȘII MAGISTRATI...A CĂROR CAPI-STANCIU,COVESI-ACUZATI FIIND DE LUARE DE MITĂ SI TRAFIC DE INFLUENȚĂ,IN LOC SĂ SE DEZVINOVĂȚEASCĂ ÎNTR-O CONFRUNTARE TELEVIZATĂ IN DIRECT CU ACUZATORUL BERCEA MONDIALU,CARE A UMPLUT EUROPA DE CERSETORI,INCEARCĂ SĂ TREACĂ SITUAȚIA SUB TĂCERE,MAFIE ORDINARĂ :-) 

# tezele date 20 July 2014 20:40 0

Lobotomiei nu are niciun document de infiintare ! Deaia va face puscarie !!!

# awa date 20 July 2014 12:25 +2

Judecatoria nu era competenta nici material si nici functional pentru ca: - nu are personalitate juridica - infractiunile savarsite de avocati se cerceteaza de Parchetul Curtii de Apel. PUNCT

# avi avi date 20 July 2014 15:09 0

lDe unde ai scos-0 mai awa chestia aia cu personalitatea juridica?Te-a prostit si pe tine prodia aia de avocat,fost ISU de la Galati?Si apoi daca Botomei nu este avocat de ce sa fie competenta Curtea de apel?

# pentru avi avi daca e jurist doar date 21 July 2014 20:02 0

Legea 111/2002 spune  asa:" ART. 4 regimul şi competenţele juridice ale Curţii     1. Curtea are personalitate juridică internaţională. Ea are, de asemenea,  capacitatea   juridică ;-) ;-) necesară pentru a-şi exercita funcţiile şi îndeplini misiunea."  S-a inventat cu mult inaintea  noastra.. :P :-) :-) :-) :-) ...

# lobotomiei agramaticus date 20 July 2014 12:51 0

Saracu Lobotomiei, a copiat tabloul avocatilor lui Bota si cica ,,si-a facut unebere,, ! Nu are scapare acest escroc analfabet: Mai vin condamnarile pentru ultraj la Suceava, escrocherie la Iasi, înselaciune la Bacau (a escrocat un arestat, Mosnegutu) si mai vin !!!

# pentru agramaticus botistis date 20 July 2014 15:24 0

unde-i litera l (articulat) ori apostroful mai festeala nationala?

# asa e date 20 July 2014 13:23 +1

asa e lobotomie, spune-ne cum ti-ai ,,infiintat,, tu ,,unbereul,, si cine ,,te-a facut avocat,, dupa ce te-a exclus Bota !

# avi avi date 20 July 2014 15:22 -4

Saracul bota,a facut si el un tabel dupa niste donatii si crede ca e tablou al avocatilor.Aceeasi componenta,aceiasi oameni de ani de zile.Apar unii stagiari dar sunt ,,intrati in avocatura,,prin 2005.Fain respecta bota legea Pe Botomei l-a facut,,avocat,, alt,,avocat,, conform legii bota asa ca mai acestia ai lui bota,rade  harb de oala sparta.Dar nu va bucurati,urmeaza bota si alti vreo cativa dupa el.PS.Dar daca Botomei a fost condamnat la insistentele lui bota in sensul ca nu este membru al ,,unbr  bota,,?Adica face avocatura clandestina inafara ,,unbr bota,,? :D :D :D

# oarecare date 20 July 2014 17:06 +2

Avi eu cred ca urmeaza mă-ta pentru ca a zamislit un bou.

# avi avi date 20 July 2014 22:17 0

mai gheiuke,****** ce a zamislit?Prefer sa ma faci bou si  sa nu fiu,decat sa nu mi se zica asta si sa fiu.Adica despre tine vorbeam.

# WC Ctin coco stirbu date 20 July 2014 17:03 0

****** Cconstantine, iti placea tie pe tabloul lui Bota, dar ai fost exclus ca si Lobotomiei ! In loc sa va potoliti, ati continuat sa ,,exercitati,, si sa escrocati românii ! Iata de ce o sa convietuiti la SBARNA !!!

# DOREL PENTRU AVI date 20 July 2014 17:11 0

AVI DRAGA TE ROG SA OBSERVI CA UN LUCRU E CLAR: TRADITIONALII NU AU ACTE DE INFIINTARE IAR BOTA E UN CONDAMNAT ESCROC CARE A INSELAT PROPRII AVOCATI!! BOTA E PE MUCHIE DE CUTIT CACI IL ASTEAPTA O CELULA LA JILAVA SAU ORIUNDE VA FI INCARCERAT, CELULA UNDE  VA FI COLEG NU CU PROCURORI CI CU NISCAVAI COCALARI LAUTARI . DENUMIREA CORECTA E UNBR SI NU UNBR BOTA . INSTITUTIA E LEGAL INFIINTATA SI E CUM BOTA NU MAI ARE NICI O ALITATE E CONDUSA DE UN NOU PRESEDINTE RECUNOSCUT DE MINISTERUL JUSTITIEI CARE A FOST INFORMAT ASUPRA FAPTULUI CA BOTA NU ARE NICI O CALITATE IN UNBR. :lol: :lol: :lol: CU STIMA!

# WC Ctin coco stirbu NISCAVAI date 20 July 2014 17:17 0

****** Constantin, cocosatu fara dinti, nu prea intelegem ce vrei sa ,,exprimi,, - ,,AVI DRAGA TE,, ,,DE INFIINTARE IAR ,, ,,A INSELAT PROPRII,, ,,PROCURORI CI CU,, ,,NISCAVAI,, ,,INFIINTATA SI E CUM,, ,,NICI O ALITATE,, Nu ai putea sa ne traduci si in limba română ? hihihi !!!

# DOREL PENTRU ASA ZISUL WC Ctin date 20 July 2014 17:53 0

:lol: :lol: :lol:MAI ******LICA, ACU TE DAI ******....LAS-O MOARTA!!! DACA NU PRICEPI CE AM SCRIS EU CU SUPERINTELIGENTA MEA INSEAMNA CA TREBUIE SA INVETI LIMBA ROMAN!!! POATE TE INVATA LA PUSCARIE.....MAI STII...!! :P :lol: :lol: :lol: !??

# WC Constantin coco stirbu date 20 July 2014 17:59 0

****** Constantin, cocosatu chior analfabet si fara dinti, nici la puscarie nu cred ca mai poti invata sa scrii: ,,SUPERINTELIGENTA,, ,,MEA INSEAMNA,, ,,LIMBA ROMAN,, !!! ma da chiar esti retarde !!!

# oarecare date 20 July 2014 18:10 0

Nu e cazul sa va certati, Bota, Botomei, Nimerincu. Toti sunteti escroci si mintiti oamenii ca ii faceti avocati. Toti sunteti " neavocati ". Cu donatii nu faceti pe nimeni avocat. Nu uitati : sunteti doar escroci nerecunoscuti ( nici de familia voastra ) ca avocati. Nu va primeste nicio instanta din tara ( daca da, spuneti neaparat care, pentru a va ajuta colegii ). Nu ati fost, nu sunteti si nu veti fi niciodata avocati cat timp sunteti pe lista donatorilor din barul Bota.

# WC Constantin coco stirbu date 20 July 2014 20:20 0

****** Ctin cocosatu chior si fara dinti, pai si tu ai fost in barourile lui Bota pana cand te-a dat afara !

# avi date 20 July 2014 20:27 +1

Wai oare******are idiot ai fost idiot ai ramas. Asta e cind parintii fac copii la betie si ies retardati. Iesi la cersit avorahat de doi bani ca ne stirnesti mila cind vedem ca e perioada co cediilor si tie iti cirg balele pe net. Hai recunoaste pitipoanca mica ca nu esti avocat ci drogat. Florea are multi drogati in barou si noi stim deja care din.ei esti.

# pipilica agramatu date 20 July 2014 22:13 -1

ia vezi aci,mai festitus nationalis:lipseste o virgula,cind,stirnesti,cind,co cediilor,cirg,mica ca,Necocosat dar agramat .Mai fecior a lu pigus,la scoala tehnica nu se invata gramatica daca nu ai invatat-o la scoala primara.Asa ca ciocu mic si inapoi la clasa I.

# Nely date 20 July 2014 18:24 0

Cine este parte vatamata sau victima in cauza ?

# Gaga date 20 July 2014 18:32 0

Cu privire la calitatea sa de avocat,  nu este exclus a se prevala de un drept anterior castigat in calitate de persoana fizica daca despre asta este vprba. Daca vorbim de barou sau UNBR legal infiinat isi merita soarta pentru ca doar Bota detine acte legale in acest sens, si nimeni altul nu poate prezenta dovezi materiale identice. 

# Zabavi date 20 July 2014 18:46 0

Dreptul pur si simplu incalcat de magistrati in speta este dirijat spre un alt scop urmarit ilicit si abuziv chiar de judecatorul in cauza, deoarece nici existenta si nici exercitarea calitatii de avocat nu depindeau de vreo imprejurare viitoare de incertitudine.  Cabinetul individual de Avocatura este acela pentru care a fost recunoscut de lege in documentul oficial si autentic , atat timp titularul isi exercita dreptul subiectiv civil in scopul de a nu vatama pe clientul sau si oricare altul, insa se poate spune ca este victima unei sicane. A se vedea Plenul Trib. Suprem , dec. 13/1959, in Culegere de decizii 1959, pag. 61.

# aorecare 3 date 20 July 2014 22:19 -1

acum iti zici Zabavi ,mai nea Popa?

# oarecare date 20 July 2014 22:45 -1

Stilul de cretin al lui Popa e inconfundabil !

# Gogu date 20 July 2014 20:58 0

Competenta de cercetare in cazul infractiunii savarsite de avocat apartine parchetului de pe langa curtea de apel. Doar curtea de apel poate hotara daca este sau nu savarsita vreo infractiune. In concluzie, practica nu are nimic comun cu textul de lege, cu atat mai mult cu cat cel putin o instanta a recunoscut ,,calitatea de avocat", chiar si din eroare. O parere - poate fi contrazisa. 

# ALBASTRU date 20 July 2014 21:07 +1

Legea 3/48 nu a fost abrogata si din acest motiv traficantii de influenta s-au gandit sa fie "mostenitori". Si tot nu iese, ca ...nu exista nici o lege care sa-i puna pe mostenitori la taxe, spagi .

# avi avi date 20 July 2014 22:29 -2

esti albastru de ciuda ,mai ******lica .Adica noi suntem avocati pe bune,voi doar pe luju.Noi intram in sali ca avocati,voi intrati in sali ca om din public.Noi suntem recunoscuti de autoritati voi sunteti recunoscuti la crasma din Balesti. :D :D :D

# Măi avi.avi,cur băsist! date 20 July 2014 23:42 0

Aparența de legalitate nu este principiul pe care doresc să funcționeze justiția-iar avocatura este o parte a ei,în România,prelungirea forțată a domniei avocatului de carton ceausist este o rusine natională,un vid pe care magistratul trebuie să-l condamne,dacă nu crede în fantome,dacă nu este una dintre ele...avocatura internațională diferă de compromisul penibil în care ne scăldăm,tu esti un prost,nu mă aștept decât să-ți susții cauza pierdută,dar nu-ti face iluzii că justitia poate ființa fără principiile ei fundamentale,de bază,în a căror ordine de idei,îți convine sau nu voi flociștii nu existași,iar judecătorii-dacă nu pot da timpul inapoi,nu vă pot acredita existența-complicitatea voastră este o minciună regretabilă care falsifică premizele oricărui act de justiție.

# avi avi date 20 July 2014 23:51 0

mai oarecare,nu mai scapam de nea popa tulceanul?M-as duce sa-i trag palme,dar nu prea am timp.Tu ce propunere ai?

# cel puțin două soluții... date 21 July 2014 00:33 0

voi doi si avatarurile voastre ar trebui să vă sinucideți,și ar scapa lumea justitiei de două fantome comuniste,mai reale decât avocații deoarece lucrează cu dracul...în contratimp cu zilele noastre,da să vă spânzurați de mădularele voastre triste și fantomatice..

# avi WCC date 21 July 2014 00:01 0

****** Victor Constantin, cocosatu fara dinti, de cand esti tu avocat ? Bota te-a dat afara, iar Iorgulescu care ti-a facut rost de acte false va intra cu tine la bulau! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90 http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# Rahat cu apa rece date 20 July 2014 22:11 +2

,,Traditionalii'' inexistenti ,,de jure'', descalecati si mostenitori fara certificate de mostenitor, mahniti si nervosi ca nu mai au clienti, sunt in deriva. Ia controlati cati individuali si-au inchis cabinetele de la inceputul anuluii 2014? cate case de avocatura se plang ca abia mai supravietuiesc? Oamenii incep sa observe ce se petrece in ,,casta de mafioti'' tolerata de un sistem puturos si bolnav.Dar, mult nu va mai merge, sunteti cu jumate de picior in gips si urmeaza mana.Judecata de apoi este cea care va face intr-adevar dreptate ( asta cu titlu de bibliografie pentru retarzi)

# avi avi date 20 July 2014 22:25 -2

Potrivit nume ti-ai ales mai ,,avocat drd bota,,Adica nici avocat si nici doctorand ca atat de vechi esti in cartile studiului incat s-au prescris toate.Ai mai ramas doar cu bota.dica dai mereu cu bota in baltaPune mana si citeste putin despre aparenta de drept.Apoi vom mai discuta.

# avi date 21 July 2014 00:04 0

eu nu stiu cine e bota, dar tu avi chiar te faci de ras ca nu stii sa scrii ! bota.dica dai   in baltaPune    drept.Apoi . nu te crede nimeni ca esti avocat, mai bine renunta.

# avi avi date 21 July 2014 06:53 0

faci pe prostul?Nu tine mai ******lica,primus agramatus.Reciteste si rusineaza-te.

# oarecare 335 date 21 July 2014 13:14 0

Avi avi drogatul nu are dosare. Acest vagabond sfertodoct traieste din pensia taticului ambasador. Licheaua e un bolnav psihic care consuma droguri si nu merita bagat in seama. Nu este casatorit, el fiind gay.

# oarecare date 21 July 2014 13:41 0

Pe bune, spune-ne in ce orase din tara intrati linistiti in instante, sa imi dovediti ca aveti dreptate si sa ii incurajati si pe altii sa doneze ! Unde intrati in instante ca avocati, nu cu procura, ca strabunica mea analfabeta ?

# POLO.NICU date 21 July 2014 14:32 +1

:-) m-am lamurit pe cine mostenesti... :P

# oarecare date 21 July 2014 14:40 +1

La care instante ?

# WC Ctin agramaticus date 21 July 2014 15:40 0

****** C, cu strabunica semeni analfabet ? Ce sunt parintii tai la Tulcea si cand te-au dat afara din casa ?

# avi avi date 21 July 2014 15:25 0

mai fecior a lu pigus,ti-am mai spus-o de n ori dar memoria ta de oaie ardeleana nu iti mermite sa te lamuresti:avocat traditional are tatal cu rang de ambasador.parintii mei au fost altceva,dar nu saraci.De ce nu te interesezi de parintii lui V Constantin?raspunde mai festitule la intrebarea lui oarecare:in ce instante intrati cu imputernicire avocatiala?Si cati dintre cei 2/3/4/6/9/mii de fraieriti intra in instante?

# AVI WC CTIN date 21 July 2014 15:37 0

****** Constantin, cocosatu fara dinti, chior si analfabet: ,,nu iti mermite,, ,,creierul,, sa inveti alfabetul sau esti retardat incurabil !

# bota excrocule date 23 July 2014 16:10 0

:lol:esti foarte dezimformat.cel putin avi nu se drogheaza dar in mod sigur festitul consuma ******lica ...

# WC Ctin ,,EXCROCULE,, date 26 July 2014 00:25 0

****** Victor Constantin, cocosatu fara dinti, chiar ca esti retardat ! Nu poti scrie o propozitie fara 5 greseli elementare ! ,,EXCROCULE,, ,,esti foarte dezimformat,, ,,drogheaza dar,, !!! hoa hoa hoa !!!

# avi WC CTIN date 21 July 2014 15:05 0

****** Constantin cocosatu fara dinti, cheama-ne cand intri tu in instanta, sa te vedem ! hihihi !

# ALINA date 22 July 2014 10:07 0

Botomei de mult trebuia sa raspunda in fata legii penale, dar timpul nu a trecut.

# Lobotomiei date 22 July 2014 13:49 0

Ăi, lobotomiei, cum ai dobandit tu calitatea de avocat dupa ce te-a exclus Bota ???

# Bota era sansa ta date 22 July 2014 13:51 0

Si pe tine te-a scapat Bota de n ori, acum nu te mai scapa nici mama lu Ştefan cel Mare !!!

# asa e date 22 July 2014 13:55 0

asa e, luni il condamna presedinta Judecatoriei Suceava, Lulciuc, cea care a refuzat sa-l aresteze pe Bota ! !!! http://portal.just.ro/314/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31400000000075647&id_inst=314

# asa e date 22 July 2014 21:14 0

Judecatoriile pot vaea competenta generala, mai ales cand, abuzurile lor sunt la ordine de lege unitara, proprie magistartilor, pentru a judeca avocatii Bota.

# Chelaru date 29 July 2014 21:56 0

Cati oameni mai trebuie sa fie reclamati de acesti impostori fara documente de infiinater si cu sedul principal in incinta Curtii dse Apel Buguresti ? Pote va fi condamnat, dar poate nu se va face o judecata in mod abuziv si justitia trebuie sa se trezeasca la relaitate.

# PITBUL date 29 July 2014 22:00 0

Chelarule,iar vorbesti prostii.Iar te faci de minune precum guru bota

# BI date 2 August 2014 17:14 0

Ce, nu vreti voi sa fiti gurul de care vorbiti . . .  Nu-i asa ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva