23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOBITA, SCOATE INREGISTRAREA! – Sectia pentru judecatori a CSM isi ascunde urmele in mod jenant. CSM nu i-a pus la dispozitie judecatoarei Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi inregistrarea sedintei de la un termen din dosarul disciplinar pe motiv ca: “Reportofonul nu a fost setat pe microfoanele integrate, ci pe un mod de inregistrare diferit”. In realitate, s-ar incerca ascunderea unui fals comis de CSM (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 May 2021 15:28
Vizualizari: 6454

De-a dreptul penibil a ajuns Consiliul Superior al Magistraturii sub conducerea lui Bogdan Mateescu (foto), zis “Bobita Matilet”, zis “judecatorul Savarina”, si mai nou zis “Slugarete” sau "Buze Dulci". Cu instante aflate in pragul falimentului din punct de vedere al personalului, cu judecatori care pleaca pe capete din magistratura tocmai din cauza modului prost in care este gestionat sistemul, cu o Justitie decredibilizata chiar de jocurile de putere si combinatiile mizerabile din interiorul Consiliului, CSM-ul lui Bogdan Mateescu este preocupat in primul rand sa execute judecatorii ajunsi pe listele negre si pe judecatorii care deranjeaza si vorbesc public despre problemele cu care se confrunta, incercand apoi sa isi ascunda urmele executiilor, care au ajuns la un nivel fara precedent sub managementul aceluiasi personaj Bogdan Mateescu, sustinut de alte personaje cu care in trecut se dusmanea.


 

O asemenea tentativa de ascundere a urmelor executiei a avut loc in dosarul fostei judecatoare Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi, sanctionate disciplinar de Sectia pentru judecatori a CSM chiar si dupa ce si-a dat demisia din magistratura, dupa ce a fost acuzata in mod penibil ca prin comportamentul ei i-a cauzat colon iritabil si ca i-a afectat glanda tiroida unei angajate de la Tribunalul Calarasi, si pe care unii din CSM se pregatesc sa o excluda din profesie intr-un alt dosar disciplinar, totul pentru a incerca sa o lase fara pensia de serviciu (click aici pentru a citi). O executie comandata probabil de personaje extrem de speriate de lucrurile pe care le cunoaste judecatoarea Tudorache.

Concret, cu aproape o luna inainte de pronuntarea in dosarul disciplinar, Neluta Marinica Tudorache a cerut Sectiei pentru judecatori a CSM in materie disciplinara sa ii puna la dispozitie inregistrarea sedintei din 3 februarie 2021 din dosarul sau disciplinar. Surpriza insa: judecatoarea Tudorache nu a putut intra in posesia inregistrarii, intrucat cineva a umblat gresit cu reportofonul, iar inregistrarea, desi exista, nu mai poate fi ascultata. Cel putin asta pretinde CSM.


Iata raspunsul dat de CSM judecatoarei Neluta Tudorache (vezi facsimil):


Procedand la salvarea fisierului aflat in memoria reportofonului cu care am inregistrat audio sedinta din data de 03.02.2021, s-a constatat faptul ca inregistrarea exista, insa nu se poate asculta fisierul.

Situatia a fost analizata impreuna cu colegii de la Biroul informatica, ocazie cu care s-a constatat ca din eroare reportofonul nu a fost setat pe microfoanele integrate, ci pe un mod de inregistrare diferit”.


Fals in acte la CSM?


In realitate, refuzul CSM de a pune la dispozitie inregistrarea sedintei pe motiv ca reportofonul a fost setat eronat ar ascunde cu totul si cu totul altceva. Mai exact, un posibil fals comis intr-o incheiere a CSM. Este vorba, potrivit surselor Lumea Justitiei, despre faptul ca desi in sedinta din 3 februarie 2021 judecatoarei Tudorache i-ar fi fost incuviintate toate probele solicitate, in inchierea din 31 martie 2021 s-ar fi mentionat ca in sedinta din 3 februarie 2021 ar fi fost admise doar in parte probele cerute de Tudorache. Or, inregistrarea sedintei din 3 februarie 2021 ar putea dovedi tocmai posibilul fals comis in incheierea CSM.

 


Comentarii

# Goargăș date 5 May 2021 16:14 +50

O simplă întrebare: Băi, ăsta, Bobiță, voi vă mai faceți bine sau chemăm felcerul să dea cu var? Băi acesta, eu plătesc enorm de multe impozite și taxe ca să vă țin pe voi în cârcă, vorba matelotului chiaun, pe numele lui de tristă și grețoasă amintire, Băsescu Traian. Să vă fie rușine! Față de mine și de mulți alții, nu sunteți cu nimic mai presus, dimpotrivă. P.S. ,,Interpelarea" mea se referă la întreaga voastră activitate. P.P.S. Tu știi foarte bine ,,halul" în care ai fost ales și faptul că căciula (cacofonia face parte din context) este prea mare pentru tine. Ți-aș spune mai multe dar văd că vorbesc degeaba, nu notezi nimic (vorba nemuritorului Vadim).

# VIKY date 5 May 2021 17:32 +23

@Goargas...Numai când se va aplica varul peste ei ca in protocol , atunci se vor face "bine".

# Foarte grav date 5 May 2021 17:46 +34

Situatia este de o gravitate deosebita si fara precedent. CSM este obligat sa iasa public cu o declaratie sau organele abilitate sunt obligate sa se sesizeze din oficiu si sa mearga in vizita. Cine a distrus probele? Intentionat sau nu?

# Goargăș date 5 May 2021 18:14 +17

@Viky...Sau cu ,,vitrion"! Dar nu suntem răi, noi nu vrem moartea păcătoșilor ci îndreptarea lor, deși este aproape imposibil cu așa specimene.

# Zanfir date 5 May 2021 21:06 +13

Sunt sigur ca persoanele responsabile cu 'setarea pe microfoanele integrate" sunt date afara si au dosare penale (fie abuz, fie neglijenta, ...) Asta ca Pe bune?

# Scully date 5 May 2021 21:16 +23

Ce rusine...CSM s-a transformat intr-un cuib de infractori? Reportofonul era setat pe modul de inregistrare OZN sau silentios sau cum? O minciuna sfruntata. DNA sa vina sa va ia!

# santinela date 6 May 2021 08:03 +22

Acest Savarina,Pufulete,Bobita,Buze Dulci sau cum naiba l-o fi chemind,mai degraba NEMERNIC (asta in mod sigur ),trebuie facut sa plateasca cu scaunul . Eu in locul fostei judecatoare i-as tiri prin instante pe acesti ciumpalaci csm-isti,aceste slugi ajunse acolo pe pile nu prin competenta (fara doua nume ).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.04.2024 – Procurorul care a invins DNA se vrea primar (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva