18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BOTA ARE, FLOREA N-ARE - Avocatul Liviu Florin Radu de la UNBR-Bota a primit NUP dupa ce Baroul Maramures l-a acuzat de exercitare fara drept a profesiei. Procuroarea Mirela Galatanu, de la PJ Baia Mare: "Au fost adoptate solutii constante ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni, cu motivarea ca, spre deosebire de barourile traditionale care nu posedau acte de infiintare, UNBR-Bota poseda astfel de acte". Solutia a fost mentinuta in instanta (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

16 November 2014 12:10
Vizualizari: 10199

Inca o veste buna pentru avocatii de la UNBR-Bota, dupa ce o noua solutie favorabila acestora data de un parchet a fost mentinuta printr-o hotarare definitiva, capatand autoritate de lucru judecat. Judecatoria Baia Mare a respins, luni 10 noiembrie 2014, plangerea pe care avocatul Liviu Florin Radu, membru in Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Pompiliu Bota, a formulat-o impotriva unei solutii de neurmarire pronuntate in favoarea sa de Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare. Este vorba despre Ordonanta din 26 septembrie 2014 a procuroarei Maria Mirela Galatanu, in dosarul nr. 2030/P/2011, prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de avocatul din UNBR-Bota, dupa ce Baroul Maramures – aripa Florea, condus de decanul Ioan Blajan (foto) si prodecanul Radu Stef, a depus plangere penala impotriva sa pentru exercitarea fara drept a unei profesii, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals privind identitatea si uzurpare de calitati oficiale.


Ceea ce retine atentia in mod deosebit este motivarea cu care procuroarea Maria Mirela Galatanu, de la PJ Baia Mare, si-a justificat solutia prin care a dispus fata de avocatul Liviu Florin Radu neinceperea urmaririi penale, in baza art. 16 alin. (1) lit. b) Cpp - fapta nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege.

Iata cum a motivat procuroarea Mirela Galatanu de la PJ Baia Mare solutia de neincepere a urmaririi penale data avocatului Liviu Florin Radu de la UNBR-Bota:

"Din cercetarile efectuate a rezultat ca asupra faptelor constand in executarea activitatilor specifice profesiei de avocat de catre mai multe persoane inscrise in UNBR-structura Bota, analizate sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 281 din codul penal din 1968 si art. 26 din Legea nr. 51/1995, atat de catre organele de urmarire penala, cat si de catre instantele de judecata, in perioada 2009-2011 au fost adoptate solutii constante in a se retine ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni, fie cu motivarea ca aceasta activitate nu poate fi asimilata exercitarii fara drept a profesiei de avocat din moment ce lacunele legislative au permis aparitia Baroului Constitutional, intrucat in Legea nr. 51/1995 se reglementeaza exercitarea profesiei si nu modalitatea de constituire si functionare a baroului, fie ca spre deosebire de barourile traditionale care nu posedau acte de infiintare, UNBR-structura Bota poseda astfel de acte.

Astfel, barourile constitutionale au aparut pe fondul lacunelor legislative, care nu au fost acoperite nici prin dispozitiile Legii nr. 255/2004, care a modificat Legea nr. 51/1995. In art. 1 alin. (3) din Legea nr. 51/1995, introdus prin Legea nr. 255/2004, se prevede faptul ca fondarea altor barouri este interzisa, or, aceasta prevedere legala a fost introdusa ulterior infiintarii barourilor contestate printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Cum legea civila nu retroactiveaza, nu se poate trage concluzia ca acest barou ar fi fost desfiintat. Raportat la aceasta situatie nu se poate sustine nici ca un drept dobandit printr-o hotarare judecatoreasca ar fi lipsit de legitimitate.

Astfel, hotararea judecatoreasca prin care s-a infiintat baroul din care face parte invinuitul Radu Liviu Florin a ramas definitiva si irevocabila, fara sa fie desfiintata in baza vreunei legi, pentru a scoate in afara legii aceasta entitate".

*Cititi aici minuta Hotararii nr. 2.524 din 10 noiembrie 2014 a Judecatoriei Baia Mare si Ordonanta din 26 septembrie 2014 a procuroarei Mirela Galateanu de la PJ Baia Mare

Foto: ziarmm.ro

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 16 November 2014 09:18 +18

Un procuror corect, care nu o da de gard cu ''lipsa laturii...bla bla bla.

# procuror date 16 November 2014 09:24 +16

Per a contrario traditionalii nu se mai pot infiinta. Si-au taiat singuri craca de sub picioare. 

# Ultimul Charlot date 16 November 2014 10:16 +14

Exemplu OBLIGATORIU de urmat de toti magistratii corupti. Puterea lucrului judecat si principiul erga omnes TREBUIE recunoscut

# BOTA TREBUIE SA IA ATITUDINE SERIOASA date 16 November 2014 12:57 +7

Dle. Bota, pt. ca acesti Flocisti v-au cenzurat permaanent in acesti 12 ani...cat si cei 5000 de avocati inscrisi in UNBR, NU TREBUIE SA FACETII CONCESII TRADITIONALILOR SI NICI O ALIANTA...ORI NOI, ORI EI....altfel cei 12 ani de suferinta au fost in zadar daca s-ar bate palma cu escrocii flocisti

# alo date 16 November 2014 13:02 +10

Bai nebunule lass tu orgoliul ... nu ti se pare normal sa poti profesa? Ce treaba ai tu daca se fac aliante sau unificari ? Gandeste!  Spune da unificarii celor 2 barouri ! In curand o pagina de facebook pt strangerea de semnaturi !  Toti suntem juristi , toti profesam !

# damad date 16 November 2014 13:56 +10

nu sunt in breasla, dar dreptul de a profesa aceasta meserie nu e ingradit de apartenenta la o grupare sau alta ? mai este avocatura o profesie liberala ? si eu sunt jurist si daca vreau sa devin avocat, fiind obligat de lege sa ma inscriu in unul din cele doua barouri, as alege pe cel care are acte legale de infiintare. intreb: ce unire este intre o entitate care are acte de infiintare si una care nu are ? unbr florea aduce nulitate, oriunde s-ar duce. ATENTIE!!!

# pt ,,damad'' date 16 November 2014 14:55 +5

Avocatura este o profesie libera, nu liberala(ca nu suntem la partide), aaa faptul ca o grupare mafiota inexistenta de jure ca cea a vechilor barouri comuniste a incercat prin toate caile posibile sa monopolizeze si sa construiasca casta de mafioti incontinuoare si nu le-a mers, asta e altceva.Ce unire este intre o entitate care are acte de infiintare si una care nu are? nu este nicio unire, cea inexistenta fara acte este momentan tolerata de sistemul putred, ashea prin inertie, prin descalecare, pe cand avocatii legali UNBR 2004, cei cu acte se inscriu in barouri UE si profeseaza in afara pe bani frumosi :D

# AVI AVI date 20 November 2014 22:59 0

Ce vorbesti fraiere,aveti avocati in UE care pledeaza pe bani frumosi. Ia zi-ne taica,sunt mai multi de 3?

# alo date 16 November 2014 13:05 -3

Ti se pare normal sa nu poti profesa liber si linistit? Nu toti traditionalii sunt idiotii ci numai care sunt locotenenti lui Florea (decanii si sagetile decanilor )  Lasa tu orgoliile si hai sa ne unificam ! Sa fim in randul oamenilor civilizati !

# jurist date 16 November 2014 14:10 +8

Eu nu m-as razbuna pe oameni nevinovati. Sunt cativa comunisti batrini in jurul lui florea care au cauzat un mare rau avocaturii prin setea de bani. Astia au inventat tot felul de smecherii pentru a face bani pe pielea unor gogomani. Gogomanii au dormit 25 de ani pina i-a trezit Anghelus. El a avut curaj sa lupte cu propriul sistem, el insusi fiind inglodat intr-o hora a datornicilor catre gurul avocaturii. E timpul de o revolutie in avocatura, gogomanii traditionali sa realizeze ca dusmanul lor adevarat este florea. Daca ar gindi ar vedea ca avocatii lui bota nu-i afecteaza la venituri pe cind florea di gasca le baga mina in buzunar pentru orice si daca nu gasesc bani ii ameninta cu excluderea. Practic avem de a face cu sclavia avocatilor.

# Joly date 16 November 2014 14:19 +5

Ei, comunistii batrani si puii lor mai tineri din baroul fara acte de infiintare a persoanei juridice sunt evazionisti si impostori.

# Am inviiiins date 16 November 2014 14:45 +5

Desteapta-te avocate din somnul neinfiintarii, in care te adancira si cruzii tai decani.Desteapta-te avocate si pune bani deoparte, sa ai din ce plati acele cotizatii false.Desteapta-te avocate, pune burta pe carte.... pentru a realiza ca esti desfiintat cu subiect si predicat din '48 incoace.

# SPERANȚA date 17 November 2014 12:20 0

DOAMNE ce dreptate grăiești. Acuma o sa vedeți cum vor veni toți la Bota. Un OM a reușit să învingă o haită de flămânziți și nenorociți. FELICITĂRI. :lol:  

# jjjj date 16 November 2014 21:08 0

Sanse mari iohannis. Poate scapam de mincinosul ponta aliatul hotilor flocisti.

# ADEVARUL date 16 November 2014 22:22 +1

YOHANIS ESTE UNA DINTRE MARIONETELE MILIARDARULUI BĂSESCU,UN ESCROC MÂRȘAV,PROST ȘI CORUPT,PE DE ALTĂ PARTE PONTA S-A LĂSAT PE MÂNA ANTIPATICULUI DRAGNEA,A UITAT DE OAMENI,DÂND O SANSĂ LA MULT MAI PUȚINI DECÂT AR FI FĂCUTO DACĂ ÎȘI FORMA DISCURSUL IN JURUL PROBLEMATICII JUSTIȚIEI,UNDE AVEA MUNIȚIE SĂ MOBILIZEZE TINERII S.A.M.D.ACUM SE NUMĂRĂ VOTURILE...ESCROCII JUBILEAZĂ,PONTA A UITAT CINE SI DE CE LUPTĂ ÎMPOTRIVA LUI BĂSESCU,IAR REZULTATELE SUNT PE MĂSURA PERCEPȚIEI TRĂDĂRII LUI,IOHANIS CHIAR ESTE UN BĂSIST RETARDAT :-x

# pinocchio date 16 November 2014 22:12 0

http://vreaupresedinte.gandul.info/votesti/imi-pare-tare-rau-pinocchio-o-piesa-cu-dedicatie-pentru-victor-ponta-de-la-1q-sapro-sa-o-asculte-sa-o-danseze-si-sa-asculte-mesajul-13530584

# un alegator date 16 November 2014 22:55 +3

Ponta tine minte ca daca erai corect si nu il puneai pe Corlatean si pe Cazancioc sa minta la adresa avocatilor Bota acum erai presedinte. Asa cum ti-am promis eu si familia mea si prietenii mei TI-AM DAT VOT DE SANCTIONARE. Am votat la referendum jos Base, dar tu esti mult mai rau si mincinos. De aia PSD -ul in 2016 va avea soarta PDL.

# Corect, CIUMA ROSIE PICA!!! BOTA SE RIDICA!!! date 17 November 2014 12:34 0

IESI AFARA JAVRA ORDINARA...CHIORU ASIATIC PLANGE IN PUMNI..ULTIMA SANSA A VIETII LUI

# nu prea cred date 17 November 2014 18:52 +2

Te cam inseli amarnic "alegatorule". In spatele "tolomacului" proaspat uns presedinte de turma, se afla o hoarda la fel de numeroasa si agresiva la adresa botistilor. Milenarii sunt o structura transpartinica, nu sunt de "stanga" sau de "dreapta" ci se inchina unui unic idol : BANUL. Cat despre motivatia votului, alegeti pe viitor niste criterii inteligente, realiste si oneste.

# avocat demn date 17 November 2014 09:57 +1

 ANUNT! Un hot corupt ,"avocat traditional" si mai prost care a facut ingerinte in actul de justitie si si-a permis sa acuze UNBR Bota pe nedrept impreuna cu coruptii de la mj cazancioc (bot de porc) a PIERDUT ALEGERILE ! CATASTROFAL VICTOR PONTA PLAGIATORUL A MURIT!!! ADIO VICTORAS ADIO CORUPTIA DIN PSD!!! ADIO !!!! :eek:

# justo autentic date 17 November 2014 15:27 -3

asteptati sa vedeti ce va pregateste Iohannis cu armata lui de traditionali. hahahihi

# avi avi date 17 November 2014 16:01 +3

Mai autenticule crezi ca te crede cineva ca esti justo? Nu ai curaj sa mai postezi cu avi avi sau oarecare? Si ce ne mai pregatesti tu cu florea? Poate sa ne pupi....in popou magarule!

# avocat demn date 17 November 2014 10:03 +1

 ANUNT! Un hot corupt ,"avocat traditional" si mai prost care a facut ingerinte in actul de justitie si si-a permis sa acuze UNBR Bota pe nedrept impreuna cu coruptii de la mj cazancioc (bot de porc) a PIERDUT ALEGERILE ! CATASTROFAL VICTOR PONTA PLAGIATORUL A MURIT!!! ADIO VICTORAS ADIO CORUPTIA DIN PSD!!! ADIO !!!! :eek:

# Francisc date 17 November 2014 16:53 +1

 Ponta a căzut, nup Cluj rămas azi definitiv, Judecătoria Cluj.

# crustaceu date 17 November 2014 20:07 0

cred ca in sfarsit au vdebarcat americanii! acum 2 luni spuneam la toata lumea care ma intreba cu cine votez, ca nici unul nu e ok, insa ca americanii nu or sa ne lase pe mana lui ponta! aSEARA AM VAZUT CA NU NE-AU LASAT . aCUM sper ca tot ei sa ii puna pe fuga la puscarie si pe cei de pe langa Iohanis, rugaciunile fac minuni

# justo date 17 November 2014 20:40 +3

Obiectiva tii minte ca acum ceva timp in urma m-ai facut basist ca nu am fost de acord cu micul comunist ponta. Acum ai vazut de ce lumea nu l-a vrit pe mincinos presedinte? Daca impotriva lui ponta candida femeia de serviciu de pe strada , pe aia o votam, numai sa nu-l vad pe acest mincinos si arogant presedinte. Ingimfarea lui a ajuns la maxim cind a spus ca cistiga mincind popcorn si cind i-a spus lui iohannis ca la el in birou se comporta umil. Un individ mic, mincinos, plagiator, parvenit care o vinde si.pe masa sa-i fie lui bine.

# anda date 17 November 2014 23:19 0

Oare cu venirea lui iohannis , credeti ca avocati din unbr 2004 tot nu vor putea profesa ? Credeti ca vor fi legali?

# oarecare date 17 November 2014 23:39 +1

pana acum bota spunea ca veti profesa linistiti cu Ponta presedinte, vine si Nastase in barul lui. Stai linistita, mai gaseste el o minciuna sa va amageasca inca 10 ani ....

# mori de ciuda date 18 November 2014 00:04 0

Avertismentul, Comisiei Europene, dat Romaniei cu privire la declansarea procedurii infringementului va pune capat definitiv monopolului castei mafiote-flocea asupra profesiei de avocat. "oarecare", vei ramane acelasi flocist dogmatic si irecuperabil.

# OARE K C ARE date 18 November 2014 07:37 0

nu stim de ce te roade grija pe tine, cocosatule fara dinti, nu te va primi nimeni in avocatura ! Esti escroc si analfabet !

# io date 18 November 2014 00:27 +2

Iohannis este un om corect si nu un mirlan nesimtit. Nu se implica in chestii rusinoase, nu este avocat si nu are treaba cu avocatura spre deosebire de plagiatorul ingimfat care se da avocat si care nu a citi o lege de cind e politician. Asa ca unbr 2004 nu are de de sa se teama de iohannis. Mai degraba ponta ar fi atacat baroul cu mirsavul de sova, corlatean si mylti altii. Cit de curind sper ca vom vedea pe smecherii mae in frunte cu melescanu urmariti penal pentru impiedicarea  cetatenilor sa voteze.

# alin iorga date 18 November 2014 09:22 +2

De ce nu faceti o emisiune la Antena 3 , pt.ca dl Savaliuc v- a propus asta de mai multe ori ??? trebuie o dezbatere in forta ca sa se lamureasca lucrurile pentru totdeauna. Inca sunt mari probleme la inscrierea la Adm Fin si inca la Tribunalul Buc judecatorii ii umilesc pe constitutionali

# avocat date 18 November 2014 11:09 +2

Cu timpul toți av din baroul constituțional se vor duce la Bota: ei nu cer taxe, nu cer asigurări. Noi plătim taxe pentru a se construi hoteluri de către UNBR, plătim puncte de formare profesionala, asigurări care nu acoperă nimic, etc. E vremea ca în baroul tradițional sa se schimbe ceva, altfem îl vom ruga pe dl. Bota sa ne primeasca.

# catel avocatel date 18 November 2014 12:08 0

Dragii mei, baroul,,constitutional'' nu mai exista din 2005-2006! uitati-va si documentati-va. Placa asta cu baroul constitutional o tot vehiculeaza in mod intentionat si rau voit, doar cei ce atata spiritele.In acest moment exista doar UNBR 2004 legal infiintat.

# bota nu ai murit date 18 November 2014 14:14 -2

bota condamnatul penal va fi adus din nou in catuse in instanta spre a se da exemplu celor vinovati ca au incurajat un tigan ramolit si festit.din liberte claudia galit ii va furniza excrocului supica...abia astept sa ii vad si pe asociatii sai coautorii infratori tone alina apostol,etc la puscarie sau la azilul de nebuni,locul cleor care isi imagineaza ca prin obraznicie voor acoperi neputinta lor intelectuala.bota mori,este cel mai bine pentru tine si pentru societate...

# cocosatu stirb ,,infratori,, date 18 November 2014 14:32 0

draga luju, va rog sa stergeti postarile agramate ! ,, festit.din,, ,,liberte,, ,,excrocului,, ,, infratori,, ,,locul cleor,, !!!

# Draga ,,Luju''! date 19 November 2014 11:20 +1

Venim cu rugamintea sa moderati postarile, sa interveniti si sa stergeti toate postarile care aduc atingere in vreun fel onoarei reputatiei si bunelor moravuri ale relatiilor sociale.In mod repetat se poasteaza jigniri si rabufniri ale unor frustrari personale pe un site ca acesta, site care este destinat exclusiv dezbaterilor si domeniului juridic, asemenea probleme personale ale unor frustrati care-si descarca ,,energiile'' pe acest site, nu-si au locul.O zi buna.

# @bota nu ai murit date 18 November 2014 15:32 -1

Doina dar ce sucarita esti? Te cam face Galit si cu plangerea penala care vine pe traseu???!! cam aiurea NU? Vezi-ti de copchilu tau si nu te f...te grija de Bota. Vezi ca barbatul basarabencei (avocata) te mai vrea o tura!!!!!!

# dan date 18 November 2014 16:12 +3

Dragi avocati din Unbr2004 va rog trimiteti mesaje catre moderatorul emisiunii jocuri de putere ,respecric Rares Bogdan (facebook) cu hotararile favorabile pentru ca in curand se va dezbate aceasta tema pe realitatea tv dar este nevoie de implicare voastra a tuturor ! O seara buna

# alin iorga date 19 November 2014 17:49 +1

Dar cu cele nefavorabile cum facem ??? sa se faca publica tema emisiunii si sa ne unim cu totii. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au inceput sa respinga orice avocat vine de la Constitutional. Cine va merge la emisiune la Realitatea ? Sa faceti publica data si ora ca sa postam pe retelele de socializare

# gelu date 20 November 2014 13:09 +1

Nu stiu cand ai fost ultima oara la T.B. ori daca ai fost vreodata.Eu merg la toate instantele,de toate gradele,din Bucuresti si din multe judete,nu am avut probleme.Acum doua zile,la T.B. litigii de munca,judecatorul a luat imputernicirea,a invartit-o de cateva ori,a studiat-o cu minutie,dupa care a concluzionat ca nu este nicio problema si mi-a dat cuvantul in fond.Poti sa dai cel putin un exemplu sau macar numar de dosar?

# Nelu date 20 November 2014 14:00 +1

Ma bucur, dar judecatorii care ti-au recunoscut calitatea de reprezentant(avocat) stiau ca esti avocat al legalei UNBR-Bota ?

# alin date 21 November 2014 13:04 -1

Gelu, au postat aici multe persoane si au dat ex concret de luna asta la Tribunal Buc- sectia II-a. Judecatoarea Segarceanu Doina nu a acceptat ca si aparator casa de avocatura Mihalache &Cristea ( oamenii sunt avocati vechi de la UNBR-Bota si-au deschis casa de avocatura si in Spania ) Asa ca omul s-a reprezentat singur ca nu i s-a admis apararea de la Bota ca fiind nelegala.

# DOREL date 20 November 2014 16:46 -1

DRAGA LUJU,DE CE STERGI POSTARILE MELE???? SE VEDE CA NU ESTI UN SITE IMPARTIALCI STERGI CEEA CE NU-ICONVINE LUI BOTA!!!! IMI PARE RAU DARDA STIIDRAGA LUJU CA TOTI AVEM DREPTULLA OPINIE!!!!!!!!!!!  

# luju date 20 November 2014 18:24 +1

Nu, dorele, nu mai putem tolera analfabetii ! Asta e un site pentru avocati si magistrati, nu pentru pacalici agramati !

# DOREL date 20 November 2014 22:56 0

MA BOT DE CE POSTEZI IN NUMELE LUJU?NU POTI AVEA PUTINA JENA?CRED CA NU AI NICI JENA SI NICI RUSINE.AR TREBUI CA LUJU SA NU TE MAI PUBLICE INDIFERENT CE NUME ALEGI.

# pt dorel date 21 November 2014 12:15 0

bai dorel, prostovane, tu chiar nu ai inteles ca nu te vrea nimeni printre noi? Invata sa scrii si nu ne mai plictisi cu teoriile astea bolnave de la teara !

# Nyrul date 20 November 2014 17:45 0

Sa speram ca se va clarifica si problema UNBR - lui Bota pentru totodeauna ca, doar l-am ales pe dl.Iohannis, si astept sa ma conving de statul de drept democratic si de independenta justitiei de care s-a vorbit pe la televizor, dar care stim noi ca a devenit dependent de avocatii traditionali de mult timp si putem dovedi cu acte jurisdictionale emise pana in present discriminator.

# WWW.UNBR-LEGAL.RO date 21 November 2014 19:27 0

ACEASTA ESTE SITE-UL UNIUNII NATIONALE A BAROURILOR DIN ROMANIA:  WWW.UNBR-LEGAL.RO.

# Nyrul date 20 November 2014 17:50 -1

Este vorba despre dependent sistemului de justitie fata de barourile traditionale, ci si a inor politicieni ca Ponta si Basescu care au participat la Congresul lor impreuna. Discriminarea profesionala nu este de interes national d-na Kovesi?

# Mircea PELEA date 20 November 2014 20:48 +2

Ne convine sau nu, cert este faptul ca UNBR-BOTA isi exercita activitatea intr-un cadru juridic LEGAL. Restul reprezinta doar...pareri pro si contra. DIXIT.

# Gelu date 21 November 2014 09:52 0

De la Gelu pentru Nelu. Evident ca judecatorii stiau ca sunt membru al UNBR 2004,asta este titulatura corecta,nu Bota,nu constitutional sau orice altceva.De altfel,logica elementara te-ar fi condus la acesta deductie din moment ce am spus ca au tot studiat imputernicirea...

# Nelu date 21 November 2014 11:10 +1

Repet, ma bucur daca e asa cum spui. Pe de alta parte, logica elementara te-ar fi condus la deductia ca eu ma refeream la ceilalti judecatori in fata carora ai pledat si nu la acela care ti-a studiat imputernicirea...

# Gelu date 21 November 2014 11:57 0

Toti judecatorii stiu si/sau stiau din ce barou fac parte.

# CICI date 21 November 2014 10:40 +1

Important este sa putem profesa, restul e poveste.

# elena dumitrescu date 21 November 2014 13:09 0

Avocati de la UNBR- Bota, trebuie sa faceti ceva cONCRET . Nici o administratie Fin nu mai acorda CIF-uri pt noii avocati si Tribunalul Buc . a inceput sa respinga actiunile lor in contencios ( cele impotriva Adm Fin ). Trebuie o actiune concertata pe penal, pe civil ( pt daune ) impotriva avocatilor lui Florea pt lipsa acte de infiintare. Poate asa reusim sa-i potolim si reusim sa lamurim lucrurile definitiv. Trebuie sa iesim in emisiuni televizate . Cu cat vom sta mai linistiti,,cu atat se va strange latul si mai mult.

# Nik date 21 November 2014 13:32 0

Ai dreptate, Elena. Faptul ca entitatea-Florea n-a dobandit, dupa revolutie, personalitatea juridica, astfel cum imperativ obliga legea, e o certitudine. Trebuie actionat cumva, altfel lucrurile nu se vor schimba.

# du-te date 21 November 2014 13:19 0

,,cONCRET,, cam cine esti ? nu mai dezinforma !

# Jude betivan Olaru date 21 November 2014 13:37 0

Judecatorul betivan Olaru de la Zimnicea condamnat ! http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/BETIVANUL%20OLARU%20CONDAMNAT.pdf

# CICI date 21 November 2014 18:58 +1

Mare grijă! Bota nu are vreun interes ca noi să putem profesa, singurul său interes este ca puterea în acest barou să fie în mâinile sale și să încaseze donații și nu taxe pentru examinare și asta deoarece el nu este o ”comisie de examinare”. Gândiți-vă un pic și vă veți da seama că, în cazul în care structura condusă astăzi de Bota va fi recunoscută, vrând-nevrând se vor organiza alegeri în structură (UNBR-Barouri) și Bota nu poate candida pe nicio funcție, deoarece nu are un cabinet activ, este condamnat definitiv pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Decanii barourilor ar trebui să fie mai activi și să participe la emisiuni TV prin care să demonstreze existența actelor noastre și inexistența actelor de constituire a barourilor tradiționale. 

# DOREL PENTRU CICI date 22 November 2014 12:29 0

AI DREPTATE CICI INSA UNIUNEA ARE UN PRESEDINTE ALES IN PERSOANA LUI NIMERINCU SI UN SITE WWW.UNBR-LEGAL.RO UNDE SE POT GASI TOATE INFORMATIILE. BOTA NU MAI E PRESEDINTE SI NICI AVOCATI, STA SINGUR IN ACADEMIEI SI ROADE SALAM CU CEPA  IN SLAPI. ASADAR, SINGURUL NEBUN CARE SE MAI CREDE PRESEDINTE ESTE CONDAMNATUL BOTA CARE POSTEAZA SUB DIVERSE NIKURI PE LUJU. AVOCATII ADEVARATI S-AU PRINS DE FAPTUL CA EL NU MAI ARE CE CAUTA IN AVOCATURA INTRUCIT SI-A SEMNAT SINGUR DEMISIA SI ARE CABINETUL RADIAT BA INCA ESTE SI CONDAMNAT AFLAT IN TERMEN DE INCERCARE.  ATENTIE MARE CU CINE MERGETI INAINTE!!!!!!! 

# cici guit date 21 November 2014 19:28 -1

asa e cici, degeaba guiti, bota te-a dat afara si nu mai pupi tu avocatura !

# COCO date 24 November 2014 15:13 0

ai dreptate CICI,bota nu mai poate face nimic.Avocatii sunt dati afara in mod direct de consiliul baroului si indirect de instanta prin condamnare si interzicerea unor drepturi(depinde de caz).Cum barourile de crasma ale lui bota nu au consilii,cum el nu mai este presedinte si nici avocat,e debandada totala.Poate pe la Nimerincu sa fie disciplina,dar nu stiu.Bota este depasit de evenimente ,nu mai este actual si nici credibil.

# cici guiţ date 24 November 2014 15:15 0

cici, iar guiţi printre avocati ? Bota a dispus si tu ai ajuns la cocina ! Poti sa ataci in instanta hotararea de excludere ! (hihihi !)

# nimernicu date 24 November 2014 16:37 0

pe la nimernicu e liniste; nu mai are bani sa bea ! Iorgulescu contraface imputerniciri, Hasasiu le vinde, iar CW V Ctin tepuieste batranii si tiganii !  Nu ma pot gandi ce urmeaza !

# IORGULESCU ALEXANDRU date 24 November 2014 16:44 0

:lol: :lol:NU ESTE CHIAR LINISTE CA NE PREGATIM SA EVACUAM CIOROIUL DE BOTA DIN IMOBILUL DINA CADEMIEI.PLUS CA ACELE IMPUITERNICI CONTRAFACUTE DE iorgulescu  SINT RECUNOSCUTE DREPT VALABILED E CATR INSTANTA SI ACCBE A,DAR IMPUTERNICIRILE DEPUSE DE GUNOUL TIGANESC bota  I-AU ADUS REZULTATUL AFIRESC ȘCONDA,NAREA PENALA LA PATRILAGELE.TIGANE ARAC CA TE MUDAREL IORGULESU C AMPER MARINESCU...LA ROS OARE DE GAINI COCALARE...HAS MO PELE

# MOARTEA UNUI GUNOI date 24 November 2014 16:57 0

:D STIMATE DLE NEMERNICU,PENTRU CA STITI PROCEDURA SESIZARII ORGANELOR PENALE FIIND UN FOST CADRU DE CERCETAR EPENALA VA ROG,SCUTITI LUJU DE ACESTE GUNOAIE BOTISTE.DESISTATI INFRACTIUNILE LUI BOTA SI COLABORTATI IN VEDERA TRAGERII SALE LA RASPUNERE PENALA...MULTUMIM ANTICIPAT...TOTI JUSTITIABILII!

# UNBR- LEGAL.RO date 25 November 2014 18:27 0

VIORICA,VIORICA, SCAPA-NE DE ******LICA!!!!!!!!!!

# claudia galit date 24 November 2014 16:47 0

:-)ITI ADUC SUPICA FESTITULE? VIN D ELA ias... putem inchiaia doua ore o sala numai pentru noi si sedintele nioastre uro...magarule...abia astept sa te revad...ma vei revedea cit de curind cancerosule...

# nimernicu betivu date 25 November 2014 18:36 0

Da, Nimernicu se pricepe la ,,desistari,, - l-a umplut pe Bota de NUP-uri !

# unebereus analfabeticus date 24 November 2014 17:24 0

saracii agramati si retardati, s-au suparat ! Luati medication ca in criza iar faceti erori de ,,tastare,, !  ,,VIN D ELA ias,, ,,putem inchiaia,, ,,sedintele nioastre,, ,,PATRUND ACU,, ,,STRINS,, ,, DINA CADEMIEI.PLUS,, ,,VALABILED E CATR,, ,,ACCBE A,DAR,, ,,AFIRESC ȘCONDA,NAREA,, ,,PATRILAGELE.TIGAN,, !! 

# PIPILOIUL date 24 November 2014 17:34 0

:P PAI SARACII AGRAMATI SI RETARDATI NU SINT CONDAMNATI PENAL NICI ALUNGATI CA NISTE HAIMANALE DIN INSTANTa!FESTITULE TIME TO REPENT :D :D :D

# alex date 24 November 2014 22:26 0

http://www.luju.ro/avocati/barouri/infringement-pentru-bota-comisia-europeana-cere-lamuriri-statului-roman-pentru-situatia-avocatilor-din-unbr-bota-impiedicati-sa-profeseze-in-italia-din-cauza-unei-adrese-prin-care-ministerul-justitiei-a-informat-ordinul-avocatilor-din-tivoli-ca-unbr-flore

# BOTA PINOCHIO!!!! date 27 November 2014 18:31 0

DRAGI COLEGI AVOCATI, VEDETI SENTINTA DE LA JS3 PRONUNTATA IN DOSARUL 26088/301/2012 SENTINTA EXECUTORIE PRIN CARE S-A CONSTATAT IREVOCABIL CA nIMERINCU ESTE PRESEDINTELE LEGAL ALES DE cONGRESUL aVOCATILOR DIN DATA DE 09.06.2012 IAR bOTA NU MAI ARE NICI O CALITATE IN unbr FIIND CONDAMNAT SI AVIND CABINETUL DE AVOCAT RADIAT. sINGURA CALITATE A LUI bOTA E CEA DE ESCROC CONDAMNAT SI MINCINOS!!!!! BOTA NU MAI DEZINFORMA OAMENII CA JS3 NU A ANULAT PANARAMA AIA DE HIRTIE FARA VALOARE PE CARE TU AI INTITULAT-O ,, PROCES VERBAL AL CONSILIULUI UNIUNII,, FORMAT DIN 3  PERSOANE CU CARE PAPI SALAM IN ACADEMIEI SI MANINCI CEAPA!!!! DRAGI COLEGI INFORMATI-VA BINE SI NU VA LASATI PACALITI DE MINCINOSUL PINOCHIO BOTA NEAVOCAT SI NEDOCTOR IN DREPT!!!!! MACAR BOTOMEI E DOCTOR IN DREPT!!!! SA CRAPI DE CIUDA BOTA!!!!!!!!!!

# BOTA PINOCHIO!!!! date 27 noi date 28 November 2014 11:05 0

# BOTA PINOCHIO!!!!  date 27 noiembrie 2014 18:31 0 DRAGI COLEGI AVOCATI, VEDETI SENTINTA DE LA JS3 PRONUNTATA IN DOSARUL 26088/301/2012 SENTINTA EXECUTORIE PRIN CARE S-A CONSTATAT IREVOCABIL CA nIMERINCU ESTE PRESEDINTELE LEGAL ALES DE cONGRESUL aVOCATILOR DIN DATA DE 09.06.2012 IAR bOTA NU MAI ARE NICI O CALITATE IN unbr FIIND CONDAMNAT SI AVIND CABINETUL DE AVOCAT RADIAT. sINGURA CALITATE A LUI bOTA E CEA DE ESCROC CONDAMNAT SI MINCINOS!!!!! BOTA NU MAI DEZINFORMA OAMENII CA JS3 NU A ANULAT PANARAMA AIA DE HIRTIE FARA VALOARE PE CARE TU AI INTITULAT-O ,, PROCES VERBAL AL CONSILIULUI UNIUNII,, FORMAT DIN 3  PERSOANE CU CARE PAPI SALAM IN ACADEMIEI SI MANINCI CEAPA!!!! DRAGI COLEGI INFORMATI-VA BINE SI NU VA LASATI PACALITI DE MINCINOSUL PINOCHIO BOTA NEAVOCAT SI NEDOCTOR IN DREPT!!!!! MACAR BOTOMEI E DOCTOR IN DREPT!!!! SA CRAPI DE CIUDA BOTA!!!!!!!!!! :-*

# avi iorgu 2 agramaticus date 28 November 2014 13:07 0

auzi, cu recurs e irevocabila ! Macar Iorglescu nu a terminat nicio facultate, dar CW V Ctin a fost avocat ! saracii, ar mai escroca si ei pe cineva, dar e tot mai greu; se apropie laţu ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# Brutus date 28 November 2014 13:50 0

Si Nimerincu ce mai asteapta...

# nimernicu date 28 November 2014 14:47 0

nimernicu invata sa traiasca fara bautura si fara casa ! http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/07/NIMERINCU-EXECUTAT-SILIT.pdf

# oarecare date 28 November 2014 12:14 +1

Trece timpul si tot nu sunteti avocati ... in instante nu sunteti primiti ... la Parchete nici atat...la congresele avocatilor din UE sau UIA nu a auzit nimeni de voi...intrati pe furis ca sa nu fiti demascati pe holurile instantelor...Bota incasaeaza donatiile...la fel ca acum 10 ani...vor mai trece inca de 10 ori cate 10 ani si la fel va minte Bota.... DESTEPTATI-VA !!!

# ESCROCII AGRAMATI cw v cTIN si Iorgu date 28 November 2014 13:37 0

sa vezi o sa ,,incasaeaza,, amandoi cand va prindem pe la Unirea printre boschetari !

# avi realul date 28 November 2014 17:39 0

:P 1.intradevar solutia j 3 nu este irevocabila dar nici recursul nu este suspensiv de executare decit in naumite cazuri care nu subzista in speta.2 tiganul bota a trecut asadR LA AMENINTARI TIGANESTI PENIBILE...POATE CA TOTUSI VA AVEA ACEST SATRAR SURPRIZA SA SE CONFRUNTE CU CEI CARE SINT EXCROCATI DE EL..POATE CHIAR SI CU VREUN BOSCHETAR CARE S AII FURNIZEZE COCALARULUI "SUPICA'HAI C APINA PE 10 12 204 NU MAI E MULT SI FESTITUL VA RASPUNDE IN FINAL...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva