27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BRIGADA LUI MACOVEI – Iata dovada ca Monica Macovei a adus 30 de #rezistenti la dezbaterea din comisia LIBE a Parlamentului European. Alti 15 protestatari cu insigne #rezist au fost adusi de un europarlamentar al Partidului National Liberal. Transportul si cazarea protestatarilor au fost platite din bani europeni

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

22 March 2017 17:13
Vizualizari: 79941

Fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei (foto 1) a adus in Parlamentul European 30 de protestari din Piata Victoriei, identificati ca membri ai miscarii #rezist, pentru a lua parte la dezbaterea organizata de comisia LIBE pe tema problemelor aparute in justitia din Romania dupa emiterea Ordonantei 13/2017, eveniment la care a participat si ministrul Justitiei Tudorel Toader. De altfel, in timpul dezbaterii, chiar fosta ministresa a Justitiei a precizat ca in sala din Parlamentul European sunt prezenti "oameni care au fost in strada in Bucuresti".


Mai precis, europarlamentara Monica Macovei facea referire la cele 30 de persoane pentru care a rezervat 30 de locuri in sala in care a avut loc dezbaterea organizata de comisia LIBE, care au ajuns la Bruxelles, din informatiile noastre marti dupa-amiaza cu un avion Tarom. Transportul si cazarea acestora a fost asigurata din fonduri europene, dat fiind ca anual fiecare europarlamentar are dreptul la 100 de astfel de invitatii.

Trebuie precizat ca acelasi lucru ca si Monica Macovei, dar la o scara mai mica, de 15 persoane (protestatari #rezist) l-a facut si europarlamentarul Marian Jean Marinescu, membru al Partidului National Liberal (PNL).

In aceasta situatie, grav nu este ca Macovei si Marinescu au invitat in Parlamentul European mai multe persoane, fiind dreptul lor in calitate de europarlamentari sa faca acest lucru.

Problema majora este aceea ca Macovei nu i-a invitat pe cei 30 de #rezistenti pentru a lua parte la dezbatere, ci pentru a provoca si a incita la reactii. Iar acest lucru s-a vazut foarte clar in cazul ministrului Justitiei Tudorel Toader, care a fost asaltat de intrebari si reprosuri din partea protestatarilor.

De precizat ca celor 45 de protestatari #rezist s-au alaturat si fostul premier Dacian Ciolos, fosta ministresa a Justitiei Raluca Pruna, fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu.

Iata dovada ca protestatarii cu insigne #rezist au participat la dezbaterea din Parlamentul European gratie Monicai Macovei:

Sursa foto 1: Parlamentul European

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 March 2017 19:39 +44

O ZALUDA SI O PSIHEDELICA PLATITA DIN TAXELE MELE EUROPENE ASTA/I PATACHINA DIN FOTOGRAFIE CARE NU FACE 2 VORBE CU URINOTERAPIE.........MICTIONEZ

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 March 2017 20:43 +2

#ha ha ha ce ma rid!!!!! 2 #NECITITI CARE UMBLA CU# BOTUL LA BRX,2# TRADATORI SI # MINCINOSI

# Daciana date 22 March 2017 23:20 +8

Toti atarnatorii aia carati de Makovey cu avionul se bucura ca primesc si ei un covrig si o para. Pardon, o Pruna stoarsa si rafinata.

# STALUTA date 23 March 2017 08:34 +4

NU E PRUNA RAFINATA CI E BORHOT DE PERJE

# unde dai și unde crapă date 23 March 2017 12:25 +1

Încă-i bine! Moldovenii folosesc expresia... de bun augur „rahat cu perje” :P

# gigi date 22 March 2017 20:03 +4

Sincer , nu se sesizeaza nimeni ca ne fac tara de ras, Doamna macovei pana cand si unde ! inteleg ca vreti putere si bani, dar chiar asa!

# VISE DE PREZIDENTIABIL date 23 March 2017 12:30 +1

Biata euroflașnetă e derutată... S-o înțelegem: nu e ușor să revii la realitate după ce-ți faci auto-reclamă: "Atunci cand voi deveni presedinte, voi cere...” bla-bla, 28 aug. 2014.

# 1/4docta Macovei la mare cautare date 23 March 2017 13:24 +3

Macovei: Am fost întrebată dacă aş accepta să devin ministru al Justiţiei în Bulgaria şi am spus "Da", dar nimeni n-a venit să mă caute. Mediafax

# fuziune cu energiile subtile binefăcătoare din Univers date 23 March 2017 13:40 +3

Euroflașneta e „mai puternică decât un bărbat"! E efectul benefic al terapiilor MISA asupra celui samurai fragil care a scăpat de problemele de sănătate din mileniul trecut absorbind cu multă conștiinciozitate bazaconiile lui Grig: „Starea constantă şi încrezătoare de răbdare divină nesfârşită“, „O translaţie în Tărâmul spiritual al fiinţelor divine zeieşti (Svarga Loka)“, „Starea superioară de autoritate spirituală, ce se naşte din iubire nemărginită“, „Starea de comuniune profundă cu energia subtilă a Rostirii Dumnezeieşti Creatoare (Logosul Suprem)“, „forţele benefice sublime ale Universului“, „Saturarea fiinţei noastre lăuntrice prin gînduri pozitive pentru a facilita starea permanent de fuziune cu energiile subtile binefăcătoare din Univers“!!! Haios că Aurolacsson se plîngea pe net că are o usturime de la ultima fuziune și era interesat de un leac naturist...

# Fraier ce nu a vrut să creadă că 2MAC e hahaleră date 23 March 2017 21:06 +2

Fraier ce nu a vrut să creadă că 2MAC e hahaleră: „Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor. Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din București.” https://www.bugetul.ro/dezvaluiri-socante-despre-monica-macovei-ce-facut-cu-banii-din-campanie/

# emilee date 22 March 2017 20:16 +12

Ce a facut cucoana de Macovei se numeste: ,,Lovitura de stat''. Sigur ca atunci cand Macovei era ministru al Justitiei, ea a infiintat DNA, dar la ora actuala, DNA si-a depasit atributiile prin fabricarea de dosare penale, anchetarea Guvernului ptr OG 13, si multe altele. DNA a scapat de sub control, trebuie desfintata!

# Dan date 23 March 2017 07:12 -5

Sunt deceptionat de europarlamentarii PSD-ALDE, conduita lor fiind mult sub nivelul normal de reactie. Si, spre stiinta dvs, DNA a fost instituit prin OUG, in 2004, de catre A. Nastase.

# Jan date 23 March 2017 11:01 +1

Da, a fost, dar la ce nemernicii s-a ajuns !!! Unii dintre acesti... "deneaisti" sunt capabili (adica ii duce mintea!), in dorinta de a gasi vinovati "unde" vor ei, sa ancheteze pe bunica unui actual demnitar pe care au "pus" ochii, pentru ca a nascut-o pe mama acestuia... Halal Justitie, halal umanitarism!

# @ Dan date 24 March 2017 09:12 +1

Spre stiinta dvs, în 2002 s-a nascut Parchetul Național Anticorupție, denumit mai tîrziu, între octombrie 2005 și martie 2006, Departamentul Național Anticorupție, pentru ca Monica Macovei, din poziția de ministru al Justiției, să îl redenumească ulterior Direcția Națională Anticorupție și să aducă ”reformele” care au fost foarte controversate, la vremea respectivă. Astfel, Direcția Națională Anticorupție (DNA) s-a transformat într-o organizație autonomă pe lîngă Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție, al cărui procuror-șef este desemnat politic, de către ministrul Justiției, cu aprobarea Președintelui, iar nu de către organizațiile profesionale ale magistraților, cum se întîmpla înainte de ”reformele” aduse de Monica Macovei. Pentru mai multe informatii, bateti aici...

# DODI date 22 March 2017 20:38 +17

Aruncă UE cu banii. Dacă pe macovei o poți convinge cu multă băutură (hăhăilă e martor că doar ea rezista până dimineața!) pe ”invitații” fără de țară, principii, simț moral și patriotic îi poți cumpăra ieftin cu o ieșire în străinătate (dus-întors), cu o masă și mici atenții, de-a moaca. E adevărat că au fost DUȘI acolo. dar inițial erau ei deja duși cu sorcova și cu pâra. Ei cred că dacă aruncă în tot ceea ce reprezintă țara cu cât mai multe lături, o să fie respectați de străini? Nu știu că trădarea e iubită, trădătorii niciodată. Sunt primii sacrificați. Ei nu realizează că fără SRI și STS nu pot câștiga nici o alegere cinstită în țară. Degeaba se screm televiziunile sistemului cu tot felul de minciuni că nu mai pot acoperi incompetența, micimea sufletească, lipsa de calitate umană a lui ciolanis și gașca lui: PNL, USR și ”acoperitul” cioloș. Degeaba fac manevre disperate cu pionul otrăvit DC, pentru că în ALDE acestea reprezintă doar ceea ce este un ZERO BARAT.

# ZIARISTU BUIMAKU date 23 March 2017 12:34 +3

Ține tipa la beutură - episod pe care SRS l-a povestit senatorilor. "După ce a primit portofoliul Justiţiei, la solicitarea Monicăi Macovei, am avut o întâlnire lungă cu Domnia Sa, la un restaurant, unde a facut o rezervare - la Picollo Mondo. Discuţia din păcate s-a prelungit foarte mult... Şi, având în vedere că sunt bărbat, am fost cavaler şi am rămas până ce a terminat tot ce era în frapiere", a afirmat ziaristul. Sorin Roşca Stănescu spune că Monica Macovei a dorit să-l vadă pentru a discuta despre reforma în Justiţie şi relaţia cu presa, dar jurnalistul mărturiseşte că a plecat buimac de la întâlnire.

# CĂSCATĂ OR MATRAFOXATĂ? date 23 March 2017 12:40 +2

"Carevasăzică, marea specialistă în drept a zilelor noastre, europarlamentar, moralista Monica Luisa Macovei, dând dovadă de înalt profesionalism şi responsabilitate, a rătăcit definitiv un dosar, preluat personal de la Secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Drept răsplată, după ani de activitate în slujba adevărului şi a dreptăţii, Macovei a fost promovată mai departe în “sistemul ticăloşit”, până a ajuns ministru al Justiţiei în regimul lui Traian Băsescu. Asta ca să vedeţi cine a condus ani la rând Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului - Comitetul Helsinki şi pe cine a uns drept ministru camarila lui Băsescu. " http://www.cotidianul.ro/poate-ati-uitat-cine-este-monica-macovei-242828/

# LAUDA-MA GURA CA TI-OI DA DE BAUTURA date 23 March 2017 12:43 +3

motto: De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceste sus si economiceste jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice - EMINESCU. Ce frumos ne mințea Luisa în 2009: "Eu mai vreau sa ne respectam promisiunile, vrem sa aducem bunastarea din Europa acasa." Ajunsă în PE: "România nu ar trebui să mai primească fonduri de la UE". Crizele de delirium tremens pentru ex-suspendatu au fost cu cîștig pentru MLM: "Sunt singurul europarlamentar roman care a castigat in seara aceasta si sunt fericita."(premiul The Parliament Magazine la categoria Justitie si Libertati civile, 25.09.2012). În 2014 nu și-a mai luat nici un angajament, traducînd în practică versurile „între tăcut şi spus îmi e totuna / pentru că nu-mi mai place adevărul."

# Vlad N L date 22 March 2017 20:40 +18

Ma adresez strict d-nei Macovei. Tu, fosta procuroare ceausista, impostoare in sistemul basist si actuala vipera vanduta oricui iti plateste mai mult, te-ai uitat vreodata in oglinda in ultimii 20-30 de ani, dincoloi de a te machia ?... Pe un zbor BRU-BUH de prin 2006-7 am fost (din pacate...), la clasa business, destul de "aproape". Eu eram pe randul 3, locul dinspre culoar, iar tu erai pe randul 2, tot spre culoar. Ti-ai scos incaltarile (o chestie care doar pe Tarom se poate vedea...) si ai inceput sa iti "misti" degetele intr-un mod care m-a scarbit pe viata de picioarele unor femei... Si nu sunt gay. Pe randul 1, in dreapta, era bull-dogul de serviciu la vremea aceea, dl. Blaga. Nu cred ca-si mai aduce aminte... sforaia in ultimul hal... Revin, d-na Macovei, indiferent daca esti la Brux drept impostoare a "statului de drept", ori in casa din spatele parcului Ioanid. Te rog sa te uiti atenta in oglinda si sa incerci sa intelegi ceea ce vezi.

# promovată... prin CONCURS DE ÎMPREJURĂRI date 23 March 2017 13:05 +1

M. L. Macovei a ajuns in 1993 procuror la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie fara a indeplini conditiile legale ( dar cu sustinerea influentei retele de criminalitate organizata avandu-o ca exponenti pe Dumitru Iliescu si Catalin Voicu). S-a remarcat ca cel mai ”harnic” procuror - 198 dosare NEREZOLVATE cu vechimea de 60-1030 zile. Ștergînd-o de la slujbă, își informa șefii prin bilețele, scriid probabil SEDINȚĂ TERAPIE MISA. AM ZBURAT. PUPICI. Și în timpul controlului a întîrziat 2 ore - greţuri matinale? fu la utrenie? cufureală acută?

# Crina date 22 March 2017 21:20 0

Priveste-te-n oglinda ...!

# misterioasa femeie date 23 March 2017 13:07 +3

Misterioasa femeie despre care s-a spus ca a fost prezenta pe Otopeni militar, in noaptea de 16/17 aprilie 1998, “preocupata” de descarcarea tigarilor din aeronava este Monica Macovei. Iata detaliile: In noaptea de 16/17 aprilie 1998, camera 38 (sistemul de supraveghere al AIBO) a inregistrand imagini edificatoare din aeroport si din exteriorul lui. Camera 38, plasata pe Turnul de control era una mobila, prevazuta cu un transfocator puternic... http://sar.org.ro/coruptia-la-zi-in-romania-alocarea-preferentiala-si-favoritismul-raman-sistematice-si-practicate-in-mod-deschis/

# găina bătrînă face supa bună date 23 March 2017 13:20 0

Gen. Dan Gheorghe a condus SIPA/DGPA, pozitie din care, in anul 2005, a fost trecut in rezerva, ca urmare a divergentelor directe cu ministrul Monica Macovei si consilierul acesteia, Dan Tapalaga. Ca sa citam sursa noastra din Ministerul Justitiei: “Nu i-a dat madamei documentatia video in care ea era actrita porno intr-un taxi parcat intr-un loc dosnic din parcul Operei Romane”. http://www.ziaristionline.ro/2011/11/22/generalul-dan-gheorghe-a-murit-in-tel-aviv-a-fost-primul-sef-al-brigazii-antitero-a-sri-si-a-vazut-o-pe-monica-macovei

# alalalt date 22 March 2017 21:44 +3

mai MONICUTO ce mama dreac dar chiar asa rau ai scapatat,ca nu ai un ciob de oglinda sa te uiti in easa vezi cum arati de bine? saracii tai parinti ar trebui sa le fie rusine ce specimen au adus pe lume.e drept ca si cioara crede ca puiul ei e cel mai frumos ,dar la tine nu numai esteticul e infiorator ci si caracterul,dar multumim celui de sus ca nu o sa traiesti cat noi si o sa mai zabovim linistiti ceva vrme prin amarata asta de tara care va suportat toate ofensele voastre LOAZELOR

# Viviana date 22 March 2017 21:50 -2

Tinerii frumosi si liberi platiti din banii lui SOROS?

# delegații partidului TeFeList date 23 March 2017 13:00 +2

I-a cărat euroflașneta și pe denunțătorii la OG13 or sunt în cădere liberă? Oricum, avea de unde alege, fie din grozavul partid „M10” fie din partidul fătat de „M10”, Partidul meu :P. „Preşedintele ne-a spus să ne facem partid”. http://m.cotidianul.ro/se-infiinteaza-partidul-lui-george-soros-cu-ong-urile-finantate-de-el-in-romania-283762/

# #rezist date 22 March 2017 21:56 +7

Protestez impotriva fotografiei in mod absolut tendentios neretusata/photoshopata , cu intentia clara sa sperie copiii si sa socheze gravidele.

# Luisa e fotomodel! date 23 March 2017 12:50 +1

După ce a creat o imagine proastă a statului de drept din România cu intoxicările şi manipulările ei, Monica Macovei, căci despre ea e vorba, vrea să arate că poate mai mult. Europarlamentarul PDL, ce s-a dorit a fi pentru câteva ore fotomodel, a apărut în revista de modă Harper's Bazaar în rol de "femeie puternică". Materialul care însoţeşte fotografiile prezintă pe larg "realizările" Monicăi Macovei, acest om politic considerat de mult timp trompeta lui Traian Băsescu. Harper’s Bazaar se prezintă drept cel mai renumit arbitru al modei, luxului şi bunului gust din lume. Ideea în sine a celor de la Harper's Bazaar s-o fi vrut bună, însă oricât s-ar strădui Monica acum să pară “mai curată, mai uscată”, nu merge. Ideea de a fi virtuoşi nu i-a atras pe pedelişti atunci când se aflau la guvernare, darămite acum. În timp, Macovei şi-a asociat numele cu câteva partiduleţe aflate în moarte cerebrală şi funcţionează doar pe principiul “spune-mi pe cine bălăcăreşti ca să-ţi spun cine eşti!”.

# Eu nu mai REZIST date 22 March 2017 23:18 +5

Pruna nu ai treaba? Nu mai ai rate de platit? Du-te la munca si lasa-ne ca nu mai REZIST sa-ti vad umbra dezastruoasa. L-ai pus pe Licu in functie, frate-tu a ajuns la PICCJ, stie toata lumea ca sunteti o familie numeroasa si de succesuri, ti-ai facut numarul, acum du-te la munca si LASA-NE, Lasa-ne, Lasa-ne!

# Nosferatu date 22 March 2017 23:44 +1

Cel cu guler albastru din dreapta care se vede partial e Doru Oprea, președinte USR Ialomita.

# mishulescu date 23 March 2017 00:08 +9

Ii mai trebuie o matura, cotoroantei ! :-x Ma intreb , cand va fi judecata pentru tradare, sinistra asta ?

# tov-a Macovei = MODESTIA ÎNTRUCHIPATĂ date 23 March 2017 13:45 +2

Astazi, Monica Macovei traieste departe de viata politica, intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, impreuna cu fiul sau de 18 ani. Aceasta mama divortata, in varsta de 54 de ani, nu a parasit niciodata modestul apartament, nici macar atunci cand era ministru, se incheie articolul din Le Monde. 12 iun 2013. Imposibil să aibă RADU MAMII doar 18 ani la data publicării articolului. Și apoi cel fiu eminent, terminînd liceul în Canada, vreo 2 ani prin Paris, deja student din 2011 la Londra să fie atît de pămpălău să accepte să șadă, fie și ocazional, cu mamițica?

# hahalera cu 2 fețe date 23 March 2017 21:41 0

Toţi fură. Eu am văzut, zona achiziţiilor publice este aptă pentru corupţie. Din 2005 o spun. Îmi eşti prieten, îţi dau un contract şi plătim de zece ori, de o sută de ori mai mult faţă de preţul pieţei". Intră totusi în PDL în 2009 pentru ciolanul de la PE. “În PDL noi am avut nişte standarde morale ridicate de etică şi morală în politică. Noi dorim ca toţi politicienii să fie integri să reprezinte cu adevărat valorile pe care le împărtăşim cu toţii. Le cer şi noilor colegi din PNL să se ridice la aceste standarde pentru că îi avertizez că eu voi fi vigilentă la aceste standarde şi îmi rezerv dreptul de a atenţiona şi acţiona”.

# Edelweiss - Răzeș de Bukowina date 23 March 2017 00:47 +4

Apăi na! Ce să ma comentezi la asăminea exemple elocvente de TRĂDARE (394 cod penal)? Poate doar un îndemn subsidiar adresat PIC (pilot in command) de pe coada de mătură sorosistă: Miss Gherghescu, DON'T DRINK AND FLY! http://www.lovethispic.com/image/37109/don%27t-drink-and-fly

# Edelweiss - Statistician de Bukowina date 23 March 2017 00:53 +1

Apropo de comentariile userilor #rezist și mishulescu: chiar că au dreptate. Institutul Național de Statistică poate certifica cu date concrete faptul că de fiecare dată când în presa centrală este publicată pictura Monicăi Gherghescu, scade natalitatea și sporul demografic al po******ției cu 1,5 - 2,5 procente. Din motive de avort spontan. :eek:

# eu semăn cu Nelson Mandela date 23 March 2017 13:13 -1

„M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela". Ceva asemănare ar fi, ea e neagră în cerul gurii!!!

# livia date 23 March 2017 07:07 +6

Foarte bine face macoveica; sa faca si mai mult, daca nu are cine sa-i puna botnita. De atata amar de vreme discrediteaza Romania la Bruxelles, si nimeni nu face nimic; se rezuma la discutii pe la tv si atat. Pana cand??

# euroflașneta ne discreditează absolut aiurea date 23 March 2017 13:32 0

Eurodeputatul spaniol Ines Ayala Sender susţine că europarlamentarii PDL încercau să îi facă pe membrii Comisiei de buget finanţe să refuze propunerile Guvernului român, generând episoade lamentabile în PE. La fiecare propunere a Guvernului român în privinţa unui candidat de fiecare dată se primeau tot felul de scrisori anonime care încercau să discrediteze absolut aiurea persoana propusă de Executivul de la Bucureşti. Altă opinie: "Cred că doamna Macovei ar trebui să se comporte într-un mod european decent şi ar trebui să se abţină să distrugă imaginea ţării, pune în pericol imaginea României şi nu ar trebui să facă asta (...) Ştiu că doamna Macovei a fost ministru şi a fost ministrul Justiţiei, însă nu doar eu am observat asta, ci şi alţi colegi din întregul grup politic, era cineva cu o stare foarte ciudată, îi numea pe ceilalţi trădători, întotdeauna credea că cineva greşeşte." (H. Swoboda)

# Nu esti sorosist, n-ai ce cauta afară date 23 March 2017 21:47 0

În van a dezaprobat numirea Corinei pe la EUROPEAN UTOPIA, pe motiv că nu scrise nici o lege. Poate Corina e abia la vrîsta cînd Monica s-a dovedit CEL MAI PUTUROS PROCUROR, cu 198 dosare NEREZOLVATE la PARCHETUL GENERAL cu vechime de 60-1030 zile.

# (NU) NE DUCEM IN EUROPA SA MINTIM date 23 March 2017 22:15 0

"Un critic perpetuu al ritmului reformei în justiţie din România după ce a fost detronată din poziţia de ministru al Justiţiei, doamna Macovei este o persoană controversată. Ea foloseşte evenimentele externe ca o oportunitate de a-şi critica ţara şi de a califica ca fiind corupţi politicienii opozanţi. Macovei chiar a spus recent că România nu ar trebui să mai primească fonduri de la UE, în mod clar o chestiune contrară interesului acestei ţări. Se bucură de un puternic sprijin al PPE pentru poziţiile exprimate (această familie politică a fost întotodeauna un critic puternic al României), fiindu-i acordat titlul Femeia Europei în 2008, pentru presupuse merite în reforma justiţiei în 2005-2006.

# euroflașneta atacă grupul S&D date 23 March 2017 22:20 0

'Regret declaraţiile condamnabile şi mani******toare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraţilor apără continuu drepturile şi libertăţile tuturor cetăţenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanţii români şi încearcă să-i manipuleze pe oameni. Doamna Macovei însăşi se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne aminteşte de opresiunile şi manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanţilor, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Aceste este motivul pentru care social-democraţii europeni şi-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă şi de creştere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor', a afirmat Hannes Swoboda.

# Trebuie vazut rezultatul acestei anchete date 23 March 2017 21:55 0

"Noi romanii am intrat in UE ca sa respectam regulile, sa consolidam democratia si sa avem o justitie dreapta, independenta, impartiala. Avem acest lucru acum. Ce s-a intamplat in Romania a fost pentru luarea Justitiei captiva in curtea unor partide politice. In aceste momente procurorii cerceteaza dosare privind fraude la referendum. Este vorba despre 1,5 milioane de voturi furate, intr-unul dintre dosare. Trebuie vazut rezultatul acestei anchete" Doarme DNA somnul cel de veci? Doar a informat PARLAMENTUL EUROPEAN un eurodeputat, nu bate cimpii un boschetar pe marginea santului! Sau minte din greu aparatoarea iconica a libertatilor romanilor?

# Avocățelu ex-răcan-kolonelului Kappa date 23 March 2017 22:12 +1

Monica Macovei minte fara rusine in Parlamentul European ca se incearca alungarea politica a lui Kovesi si Morar, prin atentarea la independenta Justitiei, omitand sa spuna adevarul: faptul ca lui Kovesi ii expira de drept cel de-al doilea mandat pe 2 octombrie 2012 si nu mai este posibil un al treilea mandat, iar in cazul lui Daniel Morar cel de-al doilea mandat al acestuia de sef al DNA a expirat de mult, iar acesta sta de opt luni pe delegare, cu complicitatea CSM. 12.09.2012

# MODĂ LA PE: denigrarea României date 23 March 2017 22:17 0

“Foarte multi dintre PDL-işti au făcut rău României, pentru că au folosit microfonul Parlamentului European pentru a denigra Romania, pentru a muta dezbaterile de politica internă acolo la Bruxelles. Şi asta dintr-un motiv simplu: nu le pasă nici de dumneavoastră, nici de ţara asta, nici de grupul lor politic, le pasă doar de presoana lor. Iar acolo, în Parlamentul European, nu reprezintă România, se reprezintă doar pe ei.” http://www.evz.ro/pe-pagina-de-socializare-adina-valean-a-atacat-dur-pdl.html

# Macovei, fantoma lui Traian Băsescu la Bruxelles date 23 March 2017 22:25 0

"Monica Macovei, fantoma lui Traian Băsescu la Bruxelles, continuă să se opună oricărei reformări a sistemului judiciar din România, tocmai pentru că nu vrea să piardă pârghiile de influenţă pe care le deţine. PNL a sprijinit singurul ministru care a încercat să impună o procedură transparentă pentru numirea şefilor de parchete, cu respectarea normelor europene. S-a dorit astfel eliminarea trocurilor politice cu Traian Băsescu, instituite chiar în vremea ministeriatului Monicăi Macovei", susţine Pocora într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX. Ea precizează că PNL a susţinut pentru portofoliul Justiţiei "o persoană neînregimentată politic şi cu bună reputaţie profesională". http://www.mediafax.ro/politic/pocora-pnl-macovei-fantoma-lui-basescu-la-bruxelles-nu-vrea-sa-piarda-parghiile-de-influenta-11486760

# Missy date 23 March 2017 22:27 0

O rusine pentru tara si o mandrie pentru Blaga ce nu s-a sfiit sa o puna din nou pe liste PE asa ...drept multumire pentru JIGNIRILE aduse intregului popor ...asa la gramada .Nimeni in PE fara de ea nu si-a denigrat cu atata rautate tara si poporul si evident nu a pupat in fund pe presedinte si iata ca ia fost bineee. Ea e una din persoanele care au avut parte de sloganul SA TRAITI BINE ! Imi e rusine cu un asa reprezentant de tara ALOOOO RUSINE BLAGAAAA :eek: :eek:

# Stoica date 23 March 2017 07:45 +1

Arata groaznic,iara ati fotografiato cand era drojdita .Discursul din plenul Parlamentului il pun pe seama educatiei etilice.

# santinela date 23 March 2017 08:12 +2

45 de timpiti condusi de o otreapa !!

# romanul date 23 March 2017 08:15 +3

S-au adunat tradatorii de tara si neam, napircele care au iesit la "caldura", la sanul acestui personaj infect Macovei! SILA!!!! :cry:

# periscop date 23 March 2017 09:23 +1

Oare nu i se poate retrage cetatenia ?

# Pif date 23 March 2017 10:19 +3

Am inteles ca personalul de paza de la PE nu i-a lasat sa se isterizeze, fapt ce i-a frustrat. Nu exista om intreg la minte care sa suporte cu rabdare atmosfera de ospiciu pe care astora le place s-o creeze si sa o intretina. Din pacate, in Romania s-a cam generalizat atmosfera de ospiciu, nu doar prin dezinformari absolut imbecile, dintre care unele stridente rau de tot, cat mai ales printr-o agresivitate verbala cel mai frevent dementa, cu efecte dramatice asupra subconstientului colectiv si invidual . Cunosc oameni candva aparent normali, echilibrati, care manifesta in prezent tulburari comportamentale ingrijoratoare, fiind aproape imposibil de purtat un dialog rational si calm cu ei. Toata nebunia asta colectiva scoate la suprafata tot ce este mai rau in oameni.

# lucan date 23 March 2017 10:24 +1

Un singur lucru vreau sa punctez, mergeti la vot, informativa si votati starpirea buruienilor din gradina Romania, ca altfel ne sufoca iarba rea

# (S)PIONUL PERFIDULUI ALBION date 23 March 2017 13:29 +1

”Am vrut un răspuns clar: potrivit cărei legi, cărei legi a cărui stat, doamna Macovei a obţinut contractul la Skopje, unde s-a făcut oferta, unde a fost înregistrată această ofertă, oferta a fost transparentă şi a dat şansa unei competiţii în care să aplice şi alţi avocaţi pentru acest post? Acestea sunt preocupările mele", susţine Stanislav Pigon. Polonezul mai spune că a lucrat în Macedonia în aceeaşi perioadă cu fostul ministru român. El aşteaptă ca situaţia să fie clarificată de instituţiile europene. Pute rau cum a ajuns acolo, mai ales ca a fost rasplatita de UK, deci de un guvern cu oarece interese in zona...

# euroflașneta a stîrpit corupția în UE date 23 March 2017 13:34 +1

"Am fost la 9 seara la a treia bancă la stânga și au venit doi oameni, soț și soție, care lucrau într-o instituție europeană. Am stat pe bancă vreo jumătate de oră, m-au luat la ei acasă să dorm și mi-au dat documente și informații, și apoi a doua zi m-am întors.", 1 sept. 2013

# amor lesby: Luisa + ROZA SCLEROZA date 23 March 2017 13:37 -1

"Am mers și am ajuns pe o bancă. Trebuia să stau pe a treia bancă. Au trecut 2 minute, iar alături de mine s-au așezat 2 bărbați. M-au dus la ei acasă, iar acolo mi-au înșirat pe masă zeci de contracte. A doua zi l-am demis pe directorul respectivei instituții”, a declarat Macovei, la Look Tv, 9 mai 2014. Deci cei 2 oameni, soț și soție deveniră 2 bărbați - QED - parșiva ROZA SCLEROZA atacă pe bietul samurai fragil :P

# LULU TRANSSEXUALU date 23 March 2017 14:16 +1

Ba mama LGBT a convins-o, între timp, pe cea soție să se transsexualizeze :P :P :P

# Tot entuziasmat de oița rătăcită? date 23 March 2017 14:04 +1

“Este o onoare deosebita pentru noi ca doamna Monica Macovei a raspuns invitatiei pe care i-am adresat-o si este o oportunitate pentru romanii din Sudul Californiei sa vina la acest eveniment si sa o intalneasca personal”, a spus parintele Chris Terhes, preotul misiunii Sf. Ioan Botezatorul, 4 NOV. 2012. Își păstrează entuziasmul părintele CT pentru oița rătăcită ce cu o mînă se închină iar cu cealaltă distribuie prezervative + lubrifianți cu esențe de fructe protejaților LGBT?

# mesaj pt. Romanian Community Coalition date 23 March 2017 21:32 0

De sunteți de bună credință, învitați-l pe deputatul ăla independent la PE! Nu la slujbă religioasă ci la o întrunire cu românii de peste baltă. Sistemul l-a băgat în față pe bietul Horicutz să conteste pînă-n pînzele albe candidatura lui Diaconu. Cum n-a reușit, cum a zburat din sistem direct la ... mititica!

# HEKMA PEDOFILU date 23 March 2017 21:58 0

Idee: luna LGBT altoită pe CARNAVAL. Napoleon dă bilete la filme lesby. Car cu boi alegoric: zînă dodoloață la nudul gol și nr. de gays va crește! Defilarea tinerilor gay pe lacul TEI. Samurai cu: IA PREZERVATIVU! Falși pompieri = incendiatori. Festivalul Penisul de Fier. Tractir pentru bi-. Transsexuali FTM mîndri de AM COJONES, BRE! Clovni dosind sub robe jucării sexuale ghidați de expertul în a omite probe ÎCCJ. Teatrul LYCEUM cu MONOLOAGELE VAGINULUI. Felceri a(r)și în vaginoplastie. Răcani-Kolonei păzind saloane masaj erotic cu separeu deputați. Tarabe cu dildo + fuck books + iconițe sfințite APĂRĂTOAREA ICONICĂ A LIBERTĂȚILOR ROMÂNILOR. Frizeri de tunsori ale părului pubian. 13 producții porno MISA rulînd nonstop. YMA: ședinte de spiritism. Fruteria LA NOI E PUTRED MĂRUL. Reporteri străini rămași de la războiul civil filmînd de zor. Sponsori: Une éminente eurodéputée roumaine & the U.S. Embassy. Invitat la fabrica de cadre SRI&SIE profu H cu lecția pedofilia e dragoste...

# HALAL CRESTINA! date 23 March 2017 22:00 0

Protectoarea LGBT o fi crezînd ca la baza religiei sale stau lectiile profului de pedofilie Hekma, pe care l-a invitat la o conferinta la fabrica de cadre SRI + SIE (grecii o făceau cu băieţi între 11 şi 18 (ani). Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întâmpla unui băiat.) ? ? ? In campania sa de lobby, profesorul homosexual a mers pana la a afirma intr-un interviu ca asa cum copiii sunt obligati sa mearga la scoala tot asa ar trebui fortati sa faca sex de mici, ca sa se sparga baierele normative ale “culturii heterosexuale”. Ulterior a admis doar ca a fost o exprimare “lipsita de tactica”. Da, viitoarele cadre SRI si SIE ar fi cei mai potriviti la a aplica aceasta lectie de viata tinerilor...

# religia este un liant intre semeni date 23 March 2017 22:08 0

MLM vrea eliminarea orelor de religie din orarul elevilor! ... am citit ca in SUA,mama tuturor democratiilor si statelor laice,unui absolvent i se refuza angajarea in US Air Force pt ca nu vrea sa jure pe Biblie!Pana se vor destepta romanii cum sta treaba,le vor taia islamistii din IS capul la toti!Pana la urma, religia este un liant intre semen,ii aduna nu trebuie sa ii desparta,iar popii corupti nu cred ca au nici o legatura cu Dumnezeu sau cu Biblia.

# Poza face cat 1000 de cuvinte ! date 23 March 2017 19:05 +2

:o :-x

# Cozma date 24 March 2017 14:52 0

FOARTE BINE AVEA TOT DREPTUL!

# alalalt date 24 March 2017 19:32 0

Mai copiii eu cred ca m-am dilit.Mai fratilor ,loaza asta de Monicuta are doar .....DOAR 59 de ani?Bai romani cata mama dreac de bautura si p.....a a putut femeia asta sa inghita frate ca are o fata de inveti catelusii sa latre .Pai eu am un amic ce trozneste zilnic ceva tuici,ceva saniute,ceva berici si vin,ca dor santem posesori de vie si mai ,,dragi concetateni,,amicul asta al meu JUR CA ARATA CA VAN DAME cand era in glorie..... LASATI DREAC EXCES,,URILE,,DACA NU VRETI SA ARATATI CA .....DANSA na ca o respectai de nu mai putui

# brad date 24 March 2017 21:55 0

Mi-am pus acest apod de BRAD,gandindu-ma caci macar ca un cuvant sa ramana,caci arbore va disparea de pe teritorul Romanie.Dar sa trec la comentariul care vreau sa-l fac,si anume m-as referi la tot ce si cum am fost condusi di 90 pana-n prezent si nu cred ca ma insel ca aceasta "LOVITURA DE STAT",s-au revolutie,cum doriti sa-i spuneti,sa procedat exact ca dupa un cutremur devastator.Si cred ca in timp ce po******tia era in deruta, acesti hoti (ca si cel dupa un cutremur) au inceput sa ne jefuiasca,dupa procedeiele comuniste,vezi ILIESCU,dupa metoda piratilor,vezi BASESCU,si a iceput metoda NAZISTA,vezi IOHANIS.Si in toti acesti ani,nu a esit nici o somitate in fata,fiind avertizati sa-si caute de treburile lor,caci daca vor incerca,li se va complica viata,si cum multi dintre noi,punem mai presus de ori ce linistea si libertatea.Asa s-a procedat,prin promovarea in functii inalte de conducere,a tot ce a fost mediocru,pentru a-i folosi ca si unelte cu care sa-si duca la bun sfarsit ceia c

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva