14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLASARE PE INALTA TRADARE – Presedintele Klaus Iohannis mai are de asteptat pana sa isi instaleze "guvernul meu". Planul de inlaturare a Guvernului Dancila cu dosar penal a esuat. Procurorii DIICOT au clasat cauza de pretinsa inalta tradare, deschisa in urma denuntului formulat de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Dosarul a fost inchis pe motiv ca "fapta nu exista". Anterior, SRI confirmase ca nu a fost comis niciun act de tradare

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 September 2018 16:43
Vizualizari: 22907

Manevra ordinara a presedintelui PNL Ludovic Orban de a-i asigura presedintelui Romaniei Klaus Iohannis "guvernul meu" a esuat lamentabil. Pentru ei. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Teorism (DIICOT) a dispus clasarea dosarului format in baza denuntului formulat de Ludovic Orban (foto) impotriva prim-ministrului Viorica Dancila, pe care a acuzat-o de uzurparea functiei, de divulgarea de informatii nepublice, de prezentarea cu rea credinta de date inexacte Presedintelui Romaniei, dar si de inalta tradare, dupa ce s-a dus in Israel pentru a discuta cu mai multi oficialii israelieni despre posibilitatea mutarii ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. In denuntul absolut halucinant al lui Orban, vizita oficiala a Vioricai Dancila, la care a participat si liderul PSD Liviu Dragnea a urmarit de fapt "intrarea in legatura cu o putere sau organizatie straina ori cu agenti ai acestora", cu scopul de "a stirbi suveranitate externa a statului", politicianul reclamand ca aceste intrevederi au avut loc in lipsa unui mandat de la Presedintele Romaniei. De parca ar fi fost necesar!


De altfel, asa cum ne amintim, in aceeasi sesizare depusa de Orban la PICCJ, si apoi trimisa la DIICOT, Liviu Dragnea a fost denuntat pentru ca ar fi divulgat fara drept informatii nepublice fiind acuzat, la fel ca si premierul Dancila, ca au facut public faptul ca a fost elaborat un Memorandum privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Lovitura de gratie in acest dosar a fost data chiar de Serviciul Roman de Informatii, care a confirmat faptul ca acuzatiile presedintelui PNL in ceea ce priveste pretinsa fapta de inalta tradare comisa de Viorica Dancila reprezinta o fabulatie. Astfel, conform informatiilor date publicitatii in 21 august 2018 de Antena 3, SRI a transmis DIICOT ca nu exista informatii privind comiterea vreunui act de inalta tradare de catre Viorica Dancila.

In urma verificarilor, procurorii DIICOT au decis ca aberatiile lui Orban din nenunt cu privire la pretinsele infractiuni savarsite de Viorica Dancila in timpul vizitei din Israel nu se sustin, astfel ca au decis clasarea cauzei cu privire la toate infractiunile pentru care aceasta a fost cercetata. Clasarea cauzei a fost dispusa in baza art. 16 lit. a) din Codul de procedura penala, care prevede ca "fapta nu exista".

Prezentam in continuare comunicatul DIICOT din 28 septembrie 2018:

"Urmare a interesului manifestat de catre reprezentantii mass-media cu privire la cauza penala ce are ca obiect sesizarea formulata de catre d-nul Ludovic Orban impotriva d-nei Dancila Vasilica, prim-ministru al Guvernului Romaniei, Biroul de informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Prin ordonanta din data de 27 septembrie 2018 procurorii DIICOT-Structura Centrala au dispus clasarea cauzei penale cu privire la savarsirea infractiunilor de inalta tradare, prev. si ped. de art.398 C.p. rap. la art.394 lit.b C.p., de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala prev. si ped de art.407 al.1 C.p., de uzurpare a functiei, prev. si ped. de art.300 C.p., de divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. si ped. de art.304 C.p. si de prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului, prev. si ped. de art.8 al.1 lit.b din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, intrucat faptele nu exista".

*Cititi aici denuntul lui Ludovic Orban

Sursa foto: Gandul.info

Comentarii

# Mine C. date 28 September 2018 17:11 +52

Acum turnatorul de profesie ar trebui judecat si Condamnat pentru calomnie, nstigare la ura. marturie mincinoasa, inducerea in eroare a justitiei, inducerea in eroare a opiniei publice, atentat la renumele Romaniei pe plan International. ETC...…..

# Nicolae B. date 28 September 2018 19:50 +8

Acest NENOROCIT, aceasta FLEGMA pe obrazul poporului roman, ORBAN, pateaza la nivel de ADN omul normal, omul adevarat, omul corect, romanul patriot! Dupa opinia mea acest schilod montal, ORBAN, ar trebui in acest moment, expulzat in spatiul cosmic, legat in lanturi de mentorul lui, Iohannis, alta gresala a naturiii! Oare cit le mai suportam jegul acestor nemernici, jeg care transpare pina si dincolo de sticla televizoarelor???

# BULĂ date 28 September 2018 21:21 +3

PSD ar trebui să-l reclame pt. lozinca borîtă, clocită în maghiară: LUAȚI PARUL ȘI DAȚI ÎN ALEȘII PSD. Uzul limbii romane cere articol nehotărît: MĂRIE ȘI MĂRIOARĂ, IA UN PAR DE MĂ OMOARĂ.

# Yoyo date 29 September 2018 14:55 +2

PSD ALDE ar fi terminat de mult cu balciurile astea de parchete si cu mascarada asta de justitie care cheltuie sume colosale din bugetul statului. Daca socotim mai mult se cheltuie cu aceste institutii( SRI DIICOATE DNA ICCJ CSM ANP etc) decat se fura in tara asta. Deci care e concluzia?! Nu inteleg amanarea asta a REFORMEI promise din justitie. De asta si scade PSD in sondaje. Lumea s-a saturat de minciunile,tergiversarile,amanarile astea a lor. De faptul ca PSD ALDE pun pe primul loc #rezist si USR PNL partide care sunt ele insele penale 1 ex.chiar semnaturile de la "fara penali in functii publice" sunt false conform A3 vineri seara. PSD ALDE slugi straineziei prin faptul ca nu fac absolut nimic fara "binecuvantarea" straineziei.http://www.justitiarul.ro/sistemul-care-conduce-colonia-are-nevoie-de-dragnea-altfel-cu-cine-ar-mima-ca-lupta/

# DOREL date 29 September 2018 13:28 0

Stati linistiti la locurili voastre, tovarasi ! Clasarea asta poate fi pe bune, (ar fi bine, dar minuni in vremea noastra nu vaz a se mai face) sau nu, daca dosarul a intrat pe "culoarul justitiei" ( ...) o sa fie intoarsa la instanta, un alt procuror o sa gaseasca piatra filosofala si - respectand scrupulos indicatiile instantei ,- sa inceapa urmarirea penala isan personam, KWI o va suspenda intocmai si la timp pe Viorica Dancila, exact cat Romania sa fie incapabila sa-si asume presedintia UE s.a.m.d., foaia de parcurs e de mult buna si aprobata, Orban a si dat-o ca se consulta cu avocatii, bla, bla, bla, le joux sont fait, rien n'a va plus ! Si, b): dovada - DIICOT s- a adresat de sanchi la SRI, daca existau probe, indicii sau informatii, SRI trebuia sa la trimita din oficiu, totul a fost de sanchi, tocmai atat cat sa justifice "colaborarea" cu SRI, care "colaborare" inseamna ca SRI, sub acoperire, lucreaza dosarul. Parerea mea...

# ungurubulan date 29 September 2018 20:12 0

Orban trebuie sa mai astepte pana la calendele grecesti ca sa ajunga prim-ministru. Pana atunci ciocul mic si puneti de un UNTOLD cu drogati si asa poate mai aveti o sansa!

# Lucan date 28 September 2018 17:19 +8

Intrebare: cat de josnic, slugarnic poti sa fii ca sa faci pe plac unui presedinte care nu reprezinta interesele Romaniei. Te mai poti numi liberal? Poate liber profesionist sau arivist, dar nu liberal si mai ales, presedinte al unui partid liberal

# Trandafir date 28 September 2018 19:37 +1

Am spus de multa vreme cu asa presedinte PNLul nu va ajunge în veci la putere.Ma întreb în continuare chiar cei din staful partidului nu vede nimeni asemenea idiotenii pe care le face mereu, în dauna lor.

# KANT date 28 September 2018 17:41 +7

Din ciclul " Un prost aruncă o piatră în apă și .. " întreg PNL și-a însușit acțiunea ! Auzim ceva comentarii din partea partidului pe acest subiect ???

# indignata date 28 September 2018 18:01 +17

Circarului Ludovic Orban, in aceasta poza ii lipsesc, mandolina si maimuta pe umar. Ce rusine, Partidule National "Liberal ?????". Asa presedinte, asa membri ai partidului.Ma uit in fiecare zi la televizor si-i urmaresc cu atentie pe liberali, caci de la ei am pretentii. Dar, Dumnezeule Mare, toti, dar absolut toti cei care se exprima, par lobotomizati. Ti se face parul maciuca, ascultandu-l pe un Valceanu, pe un Ardeleanu, care, inainte era un om normal, cu judecati de om intreg la minte, iar acum, de cand este obligat sa repete ineptiile celor doi sefi- Iohanis si Orban, judeca cu calcaiele... Este uimitor cum , oameni cu studii superioare se prostitueaza din punct de vedere intelectual si logic , cu singurul scop de a le fi pe plac celor doi ignoranti academici, Iohanis si Orban. S-o vezi pe frumoasa Alina Gheoghiu, debitand fraze contra oricarei logici si, facand-o cu grimase de persoana ofensata de vorbele antevorbitorilor ei, iti vine sa vomiti.

# Lucan date 29 September 2018 17:42 +2

Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba. Astia asa au fost tot timpul, niste lupii, in blana de oaie, acum doar si-au dat arama pe fata. Studiile superioare iti deschid orizonturi, nu slefuiesc personalitatea si caracterul unei persoane. Problema este daca natiunea vede canaliile sau e dusa cu zaharelul.

# Statu-Palma-Barba-Cot date 28 September 2018 18:05 +9

V-aoliooo,pai asta-nseamna ca Lodoviko-mandolinistu',rușinea liberalismului romanesc, e pușcăriabil pt denunț calomnios?!Credeți ca-l vedem cu lanțu si ghiuleaua de picior?Nooo,el este inaltul dătător de limbi catifelate destinate posterioarelor celor din SS ( statul subteran)și nu se face sa-l rejecteze tomnai pa el,liberalul-liberalilor care se șterg la fund cu drepturile și libertățile fundalentale ale omului.Cu unu ca ăsta-nu frunte se duce dracu și partidul liberal!O ia la vale pe urma PNTCD.Mare păcat!

# indignata date 28 September 2018 18:10 +6

De cand, Domnilor LIBERALI , masura personalitatii unui politician se masoara in kilogramele de critici si de ura la adresa adversarilor politici si nu in masurile politice mai bune , mai efective , in raport cu cele adversarilor depun in Parlament ????? A ne uita la voi si a va asculta inseamna un singur lucru : a trage singura concluzie posibila : sunteti doar niste mizerabili barfitori cum poate fi orice tata de la tara, care barfeste pe marginea santului. Ura pe care o transmite al vostru Iohanis fata de tot ce nu este "al lui" plus ura voastra , distrug Romania, LIBERALILOR.

# Baran Gheorghe date 28 September 2018 18:42 +10

Art 268 Cp. Inducerea în eroare..... Art 368 instigarea publica.... Art. Zero, idioțenia întruchipata. Trebuie activate urgent. Cit de rău poate sa fie un om sa scrie o plingere sau un denunț doar pentru ca nu i capabil sa să fie capabil de bine? Domnule Orban! Ați devenit scursura mediului politic, în sens cit se poate de rău. Un om incapabil de unire, capabil de ura și dezbinare. Acestea sunt invers proporționale cu dimensiunea fizica a oricărui organ ce va constituie trupul. N am fost niciodată mai revoltat ca acum. Sper ca veți deveni un om bun, altruist și împresurat de ganduri de bine. Speranța domnule, capabilitatea va e străină.

# Olteanu Gheorghe date 28 September 2018 18:47 +7

Aceasta mizerie de om ar vrea sa ajunga prim ministru al,, guvernului meu''al altui ins care nu are nimic cu Romania este vorba de kwj.,,Propteaua lui(kwj) se cam clatina in tara ei ,este vorba de Angela Merkel.

# unul din lumea cea mnare date 28 September 2018 18:58 +2

cind v/am prezis ca asta o sa duca pnl/ul linga pntcd/ul luipavelescu,nimeni nu credea.nu/i nimic o sa creada pnl/ul cind o sa se dizolve.parca/i un facut,numai PANARAME LA CONDUCEREA PNLULUI INCEPIND CU HITLERICA IN SPILHOZENI SI TERMININD CU MENESTRELUL CU TRAFALETE

# Gilu date 28 September 2018 19:03 +3

Nu ti - a mers , Ludovic Orbete !

# basicuta date 28 September 2018 19:03 +3

O poză cât o mie de cuvinte !

# Gilu date 28 September 2018 19:28 +5

Ast - i urmasul marelui Bratianu , care a lansat indemnul " Prin noi insine ! "? A citit si el o vorba straveche pe care a rastalmacit - o dupa mintea lui neroada : " Torna , Torna , fratre ! " Daca PNL nu se debaraseaza de balastul Orban Iohannis Turcan , Gorghiu et co . , nu va avea nici un viitor .. Pacat !

# Dandy date 28 September 2018 19:40 +1

Cum stii ca alogenul roade la temelia unei tari?i se stramba fata de la ura adunata...vai de capul lor sec,cum vorbesc ei cu gura strambata de maniera alogena.

# mitica date 28 September 2018 19:53 +1

Dancila ar trebui sa-l dea in judecata sa-i ceara daune!

# Edelweiss - Conjurat al lui Fiesco date 28 September 2018 20:27 +9

„Der Mohr hat seine Arbeit gethan, der Mohr kann gehen.” :roll: Maurul poate să plece chiar olecuță pe la închisoare, căci acesta este stereotipul soții acestor „idioți utili” pe care systemul întotdeauna îi canibalizează! (camelia bogdan, emilian eva și mulți, mulți alții pot sta drept dovezi vii ale apetitului canibal al systemului neo-nazist de inspirație austriacă!)

# Edelweiss - Der Analytiker von Bukowina date 28 September 2018 21:12 +5

Mey, marea satisfacție ce-o resimți, privindu-l pe acest menestrel reșapat, stă în certitudinea indubitabilă a alegerilor prezidențiale din 2019: Plăvanul de la Hermannstadt și-a luat „aufvidărzen” de la al doilea mandat încă din momentul în care pe 10 august nu a fost în stare, cu tot uriașul aparat de propagandă și persuasiune, să adune măcar jumătate din milionul de protestatari clamat. Acum, privindu-l pe acest „idiot util” cum bate din buze a pagubă, ȘTII CU CERTITUDINE că acest prostovan cu talangă sigilează definitiv eșecul cu bulbuci al Întâiului Plăvan al Țării. Ingăta la el, zevzecul, ce față de nătărău are! Există cineva pe lumea asta care să crează că nătăflețul de mai sus are puterea organizatorică de a aduna în urmă acele milioane de voturi necesare reînscăunării Fantoșei Austriece în jilțul de Înalt Puturos cotrocenist? :P Haida de! Să fim serioși! :roll: :roll: :roll:

# Tot Io* date 28 September 2018 21:32 +3

Și mai există pe piața media un indice care confirmă viitorul eșec al #neonazi: în localitatea ieșeană Mieroneaza, procurorii și lucrătorii DIICOT au destrcuturat o plantație de canabis, cultivată în sere pe o suprafață de circa 10.000 de metri pătrați. Un număr de 2.000 de haldani de #cânepă indiană au fost distruși cu această ocazie. În atare condiții... CUMPLITE :roll: cred că s-a dat o lovitură decisivă la nutrețul vitelor urlătoare, furajate cu THC! Nasooool momentul! :roll:

# Daniel date 28 September 2018 21:59 +6

Ce ironie pentru acest popor in an centenar,un ungur sifonar ,cu delatiuni impotriva conducerii guvernului roman si a presedintelui Camerei Deputatilor,presedinte la ce cel mai mare partid de opozitie si un presedinte sas care ii invrajbeste pe romani,in sprijinul strainilor.Mai urmeaza sa ne sucim,la presiunile paraditorilor straini si sa dam gazele din Marea Neagra pe nimic si avem tabloul politic complet asupra cat de jos am ajuns.

# ana date 28 September 2018 23:25 +5

MARE MIZERABIL ACEST LUDOVIC ORBAN. DACA DOAMNA DANCILA ARE COLOANA VERTEBRALA SI ESTE O NEVERTEBRATA, TEREBUIE SA-L URMAREASCA IN JUSTITIE PE ORBAN.

# un mizantrop date 29 September 2018 01:37 +2

Ce sa zic?! A fost o noua ocazie ca DIICOT-ul sa se faca de ras...Cum adica, "au cercetat"?! Ce?! Si, cam ce informatii au cerut la SRI?! Daca ar fi existat astfel de informatii (adica o incercare de tradare fara participarea pradatorilor care detin monopolul), primul care ar fi stiut ar fi fost SRI, care ar fi trimis informatiile la DIICOT (asta e fluxul informational si DIICOT are mai mult decat protocol cu SRI, el isi bazeaza existenta pe informatiile SRI, prin lege...), in niciun caz n-ar fi aflat Orban inaintea SRI, poate doar sa fi participat si atunci era autodenunt. Cand s-a trezit cu sesizarea, DIICOT trebuia sa o claseze. SRI, chiar daca ar fi avut ceva informatii, nu le mai putea da DIICOT, pentru ca ar fi insemnat ca detine informatii si nu le trimite celor abilitati, pentru ca urmeaza sa le foloseasca in alte scopuri, chestie ilegala...Orban e doar mana cu care se scarpina Dulapau, eu vreau sa ne dea DIICOT nota, ca sa stim si noi cat ne costa nemernicia asta...

# Valter Cojman date 29 September 2018 06:28 +2

Acum, Dancila si cu Dragne ar trebui sa-l dea in judecata pe Orga(nul lui Iohannis) pentru denunt calomnios si sa ceara despagubiri morale atat de mari incat sa plateasca si copii lui Organ...

# livia date 29 September 2018 07:03 +4

Sica mandoloina sa fie anchetat pentru marturie mincinoasa, inducerea in eroare a organelor statului. Corega, se aude, sau iti trebuie aparat auditiv ( doar in anumite situatii)?

# santinela date 29 September 2018 08:08 +2

Nu dati numai in Sica Mandolina,uitati ca acest nenorocit este sluga (si a ascultat) de alt nenorocit,locatar la Cotroceni ? Uitati cum von Strudel ii cerea demisia lui Dancila, fiindca este PENALA ?

# Halo, Dancila date 29 September 2018 09:04 +1

Da in judecata pentru calomnie pe nemernicul asta si cere daune uriase, sa se sature!

# asd date 29 September 2018 09:08 +1

„uzurparea functiei, de divulgarea de informatii nepublice, de prezentarea cu rea credinta de date inexacte Presedintelui Romaniei, dar si de inalta tradare, dupa ce s-a dus in Israel pentru a discuta cu mai multi oficialii israelieni despre posibilitatea mutarii ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim”, asta arata ca nu fraierul a facu denuntul, ci l-a primit gata formulat de la presedentie, ca de unde avea sa stie saltimbancul ca presedintele a primit date inexacte si ca i-a fost uzurpata functia! Pentru ca s-a facut pres in fata ofuscatului, ar trebui sa fie nu numai anchetat, dar si condamnat pentru tradare, pentru ca printr-un denunt calomnios a incercat sa submineze interesul national intr-o problema de politica externa. Asa, sa vada si prostul cum e sa fii prost.

# justinianus date 29 September 2018 10:29 +2

Sica Mandolina si mandantul sau, vechilul sas de ev mediu transilvan, Klaun Kaizer Kiolhanis, s-au facut de ras! Mai au o cale dea tac, contestarea la seful de sectie DIICOT, superiorul celui care a avut dosarul. Sa asteptam! Din cite spunea avocatul balamuc, Fenechiu, Sica, trubadurul fara talent( 9n nimic), este posibil sa faca aceasta contestatie!

# Neanae date 29 September 2018 11:03 +2

Am citit comentariile si orice as scrie a fost scris! Ideea asta este, ca avem de a face cu un deraiat. Orbán s-a zdruncinat atat de tare luptând cu justiția încât câștigul de cauza, avut dupa ce s-a făcut preș cu procurorii, l-a făcut zob in tărtăcuță. Un săltat, exaltat, exagerat, dement. O analiza de sânge si am putea stabili daca este natural asa, sau ajutat de botanica ori ceva substanțe ilegale. Întrebare. Din ce trăiește Orbán, in afara de mâncat ... cu polonicul?

# imun/teanu date 29 September 2018 12:18 +4

Zicea tovarasul Gh. Apostol la Congresul al XIII-lea PCR: "Tovarasi... eZICSta lucruri care se poate, si eZICSta lucruri care nu se poate. Dl. Ludovic Orban este un lucru care TOTUSI se poate. Adica, un fel de "e pur si move". Stim de taranii care la zoo in fata girafei spuneau ca "asa ceva nu exista". Totusi, dl. Orban exista. Si si persista. Alechin bigam gureselor sale Colombine care insista sa fie si ele un fel de surorile Kesler.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva