8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CTITORII SOBOLANIADEI – Primarii Nicusor Dan si Clotilde Armand reprezinta pericol public pentru bucuresteni. Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu ii demasca: “Isi bat joc, umilesc si atenteaza la sanatatea bucurestenilor. Zilnic. Fara jena, fara rusine, doar mult tupeu si impostura cu carul.... Pericolul nascut din combinarea imposturii lui Nicusor cu incompetenta Clotildei”

Scris de: G.T. | pdf | print

17 June 2021 13:42
Vizualizari: 5086

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan (foto 1 stanga) si primarita Sectorului 1 Clotilde Armand (foto 1 dreapta) reprezinta pericol public pentru bucuresteni, atentand la sanatatea acestora. Avertismentul este lansat de fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu (foto 2), in prezent consilier general in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti din partea PSD.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Badulescu precizeaza ca pericolul pentru bucuresteni este rezultatul combinarii intre impostura lui Nicusor Dan si incompetenta Clotildei Armand, pe care ii denumeste “ctitorii sobolaniadei”. In acest context, Aurelian Badulescu aminteste despre intarzierea impardonabila a primarului general al Capitalei Nicusor Dan in aprobarea planului pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie, plan aprobat doar in urma unui efort sustinut al consilierilor generali PSD. In ceea ce o priveste pe primarita Sectorului 1 Clotilde Armand, Aurelian Badulescu o acuza ca este lipsita de orice urma de responsabilitate, competenta si respect fata de cetateni, purtand o lupta cu mafioti imaginari si manifestand o incapatanare tampa in conflictul cu societatea de salubrizare.


Iata comentariul fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu:


Sobolaniada continua

Nicusor, prin intarzierea impardonabila a planului pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie (DDD) aprobat doar in urma unui efort sustinut al consilierilor generali PSD si Clotilde, prin felul ei de a fi, lipsit de orice urma de responsabilitate, competenta si respect fata de cetateni, intr-o lupta cu mafioti imaginari care ii bat in geam, manifestand o incapatanare tampa in conflictul cu societatea de salubrizare. Isi bat joc, umilesc si atenteaza la sanatatea bucurestenilor. Zilnic. Fara jena, fara rusine, doar mult tupeu si impostura cu carul. Sunt atatea imagini cu sobolani, mai nou vulpi, urmeaza probabil ursi, e si greu sa alegi…

Am ales aceasta imagine pentru ca ea arata cat de grav si cat de apropiat cetatenilor este pericolul nascut din combinarea imposturii lui Nicusor cu incompetenta Clotildei. Iata oameni buni, acestia sunt ctitorii sobolaniadei”.

 


Sursa foto 1: stirileprotv.ro

Comentarii

# Neanae date 17 June 2021 16:09 +111

Orice comentariu e penibil. Cum am putea spune ca prostia e proasta? Avem de a face cu rezultate oribile din cauza prostiei oribililor. Niște oribil de prosti. Din păcate sunt atât de mulți și multe …. Mai dezgustători decât șobolanii!

# mitica date 17 June 2021 17:10 +58

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan si primarita Sectorului 1 Clotilde Armand reprezinta pericol public pentru bucuresteni? Ei reprezinta un pericol pentru umanitate.

# Gilu date 17 June 2021 19:28 +8

Inteleg ca nefericiții bucureșteni,s-au apucat să citească " CIUMA " de Camus ...Lectura plăcută! Nu uitati de ciuma lui Caragea,Jurnal din vremea ciumei si alte povești folositoare si urmăriți cu atenție șobolanii pentru a observa din timp semnele nenorocirii...Din partea sobolanilor de la putere,sa nu va așteptați la nimic bun.Scapa cine poate!

# Kiorvesi-Babizduca date 17 June 2021 21:04 +126

Scelerata asta isterica vrea sa recreeze "Les miserables" varianta mioritica , ajutata si de matematicianul-scrantit care nu ma da apa calda . PS. Roakare , poporul te vrea tuns !

# basicuta date 17 June 2021 23:46 +83

Necusorule, sobolanii au ajuns la Unirii si numai fericiti nu suntem! Clotilde e obisnuita cu sobolanii, stie ea cum e cu Behtel, CNAIR, ..

# Tremurici Izbavitorul date 18 June 2021 11:56 +101

Stimati concetateni,oare cine au votat aceste specimene ? Nu mai plangeti, soarta acestei tari este pecetluita ! Nu mai este a noastra ! Este pradata prin aceste creaturi. Au fost analizate cu amanuntul d.t.p.d.v. Rugati-va de sanatate.

# VIKY date 18 June 2021 15:25 +49

Eu am o propunere: adunati sobolanii si donati marfa la Restaurantul GuWernerului Meu pentru gratare, iar o parte din sobolani, donati la Cotroceni, pe farfurie sau adoptati. De ce nu ar avea si Sobolanii Mei?.

# Ghiolban date 18 June 2021 17:20 +36

Hoata care a furat voturile acum ne tine in gunoaie si fara apa calda : multe placute suedeze ! Desi cu dintii aia ar putea sa fie o problema ... :-)

# maxtor date 20 June 2021 03:57 +6

nicu shordan si-a publicat si poza de la 17 ani-a inshelat electoratul afro-americanul nostru!

# Daniel date 20 June 2021 16:25 +21

Nu nu, nu sunt nici un pericol public, sunt votatiti de bucuresteni acum 8 luni. Bucurestenii sa fie sanitari cu ce au ales! Sa traiti bine!

# maxtor date 23 June 2021 00:49 +5

nicu shordan e impostor:s-a tuns in campanie ca sa inshele,el e afro-american din liceu!(sa-l numim "savarina").

# Surdila date 1 July 2021 21:44 0

Grupul Vacanta Mare prezinta : Leana si Costel :D :D :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva