26 februarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.09.2019 - Mariana Alexandru i-a blocat pe procurorii DIICOT

Scris de: L.J. | pdf | print

15 septembrie 2019 12:39
Vizualizari: 6043


* Rasplatita cu un post de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, fosta consiliera a lui Klaus Iohannis, Simina Tanasescu trebuie sa renunte la colaborarea cu INM, dupa ce Institutul a solicitat acest lucru. Daca va aduceti aminte, intr-o situatie asemanatoare s-a aflat si Livia Stanciu, careia i s-a intrerupt cooperare cu INM, dupa ce a ajuns la CCR. Mai multe detalii insa, cititi aici.


* Umbla vorba prin sistem ca venirea Marianei Alexandru la DIICOT (prin concurs, si nu prin decizia Sectiei de procurori a CSM!) a creat panica. Atat de mare si de zgomotoasa, ca ne-a ajuns si noua la ureche. Cica in DIICOT sunt unele persoane apropiate de Sectia pentru procurori care ar fi tare nemultumite de venirea Marianei Alexandru la aceasta Directie, ca - vezi, Doamne - nu o sa isi mai poata face ei mendrele dupa cum vor. Asa de mari au fost supararea si panica incat pana si CSM-istii de la "Nufarul" ar fi reactionat, propunand niste trocuri si jocuri, doar-doar sa impedice venirea in DIICOT a Marianei Alexandru. Revenim cu mai multe detalii...


* Ia uitati ce se gaseste pe la aviziere in Curtea de Apel Bucuresti. Sa se stie ca este campanie electorala la avocati si sa fie informare. Noua ne place mesajul avocatului Mihai Rapcea, candidat pentru un post de consilier in Consiliul Baroului Bucuresti si il publicam mai jos, astfel cum il gasim la avizierul Curtii de Apel Bucuresti:Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Se va reface campul tactic al SRI din Justitie prin numirea Gabrielei Scutea la PICCJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.02.2020 – Solidaritate pentru avocatul Doseanu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva