gandul.ro
25 mai 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.11.2018 – Tremura sorosistii: noul ambasador al SUA va fi numit pana la Craciun

Scris de: L.J. | pdf | print

19 noiembrie 2018 18:01
Vizualizari: 7226

* Breasla procurorilor ar trebui sa proclame data de 17 noiembrie drept zi de doliu national. Nu de alta, dar niciunul dintre cei cinci concurenti (Cristina Badea, Silviu Vasile Ciocoiu, Carmen Constanta Herciu, Maria Maris si Camelia Petrescu) nu a reusit sa ia nota de trecere pentru posturile scoase la concurs de Inspectia Judiciara. Si atentie: erau tot cinci posturi in joc, deci candidatul nu avea niciun fel de concurenta pentru locul vizat. In schimb, felicitari judecatorilor care au promovat examenul scris si interviul: Adriana Elena Andronic, Bogdana Alina Oraseanu, Liliana Sanduta Poelinca, Luciana Aydin, Roxana Ioana Petcu, Vasile Baltag si Petre Rosu.


* Are toate motivele sa tremure Sistemul care pana nu demult a tinut Romania sub teroare prin arma catuselor. Se aude ca administratia presedintelui american Donald Trump deja a inceput sa miste lucrurile, ca sa-l trimita pe Adrian Zuckerman ca ambasador in Romania – cel putin asa scrie fostul colonel SRI Daniel Dragomir pe blogul Initiativei Romania 3.0. Asteptarile sunt enorme in jurul lui Zuckerman, avand in vedere obrazniciile de care a dat dovada Hans Klemm, care n-a stiut cum sa se-nghesuie mai bine in poza alaturi de sorosistii de pe la noi. Si chiar alaturi de separatisti! Ati uitat poza cu Klemm langa steagul asa-zisului tinut secuiesc? Oricum: sa-i dea Dumnezeu intelepciune lui Adrian Zuckerman, ca sa nu se molipseasca de la apucaturile fanariote ale lui Hans Klemm, iar hashtagistilor mioritici sa le dea spinari flexibile, ca se ploconeasca la fel de zelos (si zemos) in fata noului ambasador, dupa cum au facut-o in fata celui vechi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# SANCHI date 20 noiembrie 2018 02:03 +5

NU mai faceți mișto de Mr Klemm! După o palinka s-a sprijinit de steagul secuiesc ca să evite... o cădere diplomatică. Plagiat după o postare mai veche...

# DODI date 20 noiembrie 2018 13:33 +1

Dacă tot e să plece din România putem spune despre Klemă că apus-o de mămăligă. Asta ca să nu uite de unde (prea târziu) va pleca.

# un mizantrop date 20 noiembrie 2018 12:42 +1

Pai, asta e nivelul, gaselnita interviului a fost, tocmai, pentru a acoperi lipsa de carte...Daca s-au pregatit dupa "bibliografia" lui Macovei, adica limba gimnastica, limbajul corpului (astia par sa concureze pentru serviciul de escorta al lui Pahontu), respiratia yoga si proceduri MISA si comisia le-a pus intrebari din Codul Penal, cum sa se descurce amaratii aia de "magistrati", doar si "Rezolutia MCV" propune interviu, pe modelul "UE va vrea prosti"?! In legatura cu schimbarea modificarii eu n-am mari sperante, doar ca observ o emulatie, ca sa nu zic o fosgaiala isterica a nematodului de net pe retele. Tot sper ca astia sunt "in solda", alternativa ar fi ca avem atat de multi disperati prosti si lipsa lor de umanitate ma sperie...

# un mizantrop date 20 noiembrie 2018 12:48 +3

Up date: tocmai am aflat ca CA alba Iulia a amanat "pronuntarea" in privinta "contestatiei" lui Lazar. Astia au depasit norma de nesimtire alocata pe cap de judeteana infractional organizata! Urla presa ca acolo sunt toti finii si afinii lui Lazar, stie si un student de anul I la drept ca nu poti contesta un act administrativ inainte de a fi emis, evaluarea fiind doar o treapta inainte de actul prezidential (ala e administrativul!) si inchipuitii astia de la Alba au nevoie de amanare sa spuna ca n-are ce cauta Lazar la ei! Daca am avea o justitie, tot lantul asta infractional, de procurori, judecatori, politisti si presedinte ar analiza posibilitatea pedepselor alternative...Ce, dracu, au astia de-a face cu justitia?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 140
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.05.2020 – Tapalaga a intrat in gura lui Bobita. Continua Epopeea Tudoran

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva