18 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.08.2019 – Werner a dat gazele pe o sapca

Scris de: L.J.

21 august 2019 18:40
Vizualizari: 4722

* Il stiti deja pe procurorul #rezistent Cristian-Ovidiu Popescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, cel care i-a tinut ore-n sir pe politisti la poarta lui Gheorghe Dinca, pretextand ca nu era inca ora 6 a.m., astfel incat sa poata avea loc perchezitia. Ei bine, Lumea Juridica a aflat de ce este Popescu capabil din punct de vedere profesional. Rezultatele sunt surprinzatoare si le puteti citi dand click aici.


* A sarit in aer Facebookul dupa vizita lui Klaus Iohannis la Donald Trump! Numerosi internauti au remarcat ca la finalul intalnirii Werner n-a fost in stare sa lege doua cuvinte in fata presei, postand in schimb pe Facebook niste fotografii in care ranjeste satisfacut alaturi de Trump. Il mai acuza unii ca s-a comportat precum Danila Prepeleac, dandu-le americanilor sutele de miliarde de metri cubi de gaze naturale din Marea Neagra in schimbul unei simple sepci pe care scrie: „Make Romania great again”. Lumea nu a ratat nici faptul ca Iohannis a mers pana acolo, incat sa imite chiar si gestul facut de Trump cu mainile. In tot cazul: le spunem alarmistilor ca gestul acela nu este unul satanist sau masonic, ci se foloseste in yoga, purtand denumirea de „yoni mudra” („gestul vulvei”). Este o tehnica de relaxare, iar gestul in sine este un simbol al fertilitatii. Oricum, revenind la Iohannis, cel mai bine a sintetizat comportamentul acestuia avocatul Dan Chitic (click aici pentru a citi).Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# obiectiva din IRan date 21 august 2019 20:14 +1

numai in IRan mai ne poate fi speranta...... :cry: :cry:

# DODI date 22 august 2019 08:51 +7

Trump a făcut o greșală impardonabilă: nu poți da o șapcă la un tembel fără... cap. Că nu o poate folosi decât pe post de prezervativ.

# sapca semnatarului date 23 august 2019 22:03 0

clovnul Trump si guvernantii lui ,tot clovni,stau descheiati la haina de costum ca orice bautor de Coca-Cola la un picnic de satra.Sa li se atraga atentia babuinilor ca nemtii erau incheiati la vestoane pana la guler.Disciplina protocolului circarilor de peste ocean nu ne intersecteaza cu tinta Romaniei.

# dau nadragi pentr-un mandat date 21 august 2019 21:53 +1

in republica humulești

# Cetateanul date 21 august 2019 23:51 -5

Bai pricinosilor...va e ciuda ca nu v-a luat cu el in vizita si ca nu ati primit si voi sepcute cu "Sell Romania again"

# etnic@ dar român% date 22 august 2019 08:36 +4

Dute Nemtule,bãlos si trãdator de tarã,cu sapca la huncãr sã îti dea2 tîrlici sã mergi sã ne lasi,dute pîna unde a întãrca mutu iapa,ial si pe crizatu de rares bogdan cu tine,împreuna faceti echipã bunã,acuma îti scriu si pe limba ta,tot ce am scris si mai sus.,,,,Gehen sie,deutsch,bãlos und land verräter,mit der mütze in hüncér nach deal t,rlici sie uns verlass en.und an den ort,wo er die stute ertränken kann.UND DIES VON BOGDAN RARES,MIT IHNEN MACHEN DAS TEAM GUT. SPER SA CITESTI CA DOAR TIAM SCRIS SI PE LIMBA TA NEAMTULE,TRADUI SI LA ORTACUL TÃU CRIZAT.,,,NAMBÃR OAAN DE ,,,,SÃPOCA,,,,

# romanul date 22 august 2019 08:49 +6

Ticalosul asta nesimtit a vandut tara pe o sapca!

# Procurorul date 22 august 2019 09:49 +2

Cu neamțul second hand ne-am convins de mult ce-i poate osânza, problema e dacă restul sunt mai breji. Crede cineva că alde Dăncilă, Barna, Ciolosz, Orban Ludovic (nu Viktor), ar fi făcut altfel ? Păi să ne uităm în jur și să vedem că în afară de câteva voci plăpânde, gen Pleșoianu, rapid izolate și ostracizate cu stigmatul ”omul rușilor”, există un cor al lingăilor și lingătorilor de Coca-Cola, pentru care USA este începutul, miezul și sfârșitul tuturor lucrurilor pe lumea asta. Așa că să ne relaxăm, ca n-avem cu cine. Mai ales că noi am căutat-o cu lumânarea. Noi am rupt ușile UE, NATO și USA și ne-am rupt hainele de pe noi să fim băgați în seamă de aceste entități, uitând că în relațiile internaționale e ca în viață, interesul primează și e care pe care. Metaforic vorbind, ori calci în picioare, ori esti călcat în picioare. Noi am ales ultima variantă. Asta e !

# BeBEE nu e de acord cu "NOI AM ALES..." date 22 august 2019 11:22 +3

Remarcati ca NOI NU AM FOST ABSOLUT NICIODATA CONSULTATI DACA VREM NEUTRALITATE... Intrebarile trebuiau puse printr-un referendum EXPLICIT cu raspunsuri multiple ... si nu de-a valma amestecate cu votul pentru CONSTITUTIE... Raspunsul romanilor prin referendum explicit trebuia organizat si cu privire la aderarea la UE... si acolo a fost amestecat in cu votul pentru Constitutie in 2003... Romanii n-au avut cum sa opteze... si au ales oare? Probabil ca s-a lasat astfel posibiliatea ca mai tarziu... alta clasa politica... sa arunce vina pe "regimul instaurat in 2003"... dupa ce se vor consuma resursele energetice neregenerabile ale tarii vom fi lasati iar sa votam... SPRE EST, SPRE GAZE..., IERNILE POT FI FOARTE GRELE UNEORI IAR POLITICIENII POT ADUCE CALDURA DE LA EI DE ACASA PENTRU TOTI ROMANII !?

# Lita date 22 august 2019 11:22 0

A sosit momentul sa se treaca de la vorbe la fapte: Plesoianu Presedinte!

# un mizantrop date 22 august 2019 14:44 +1

Era un banc din perioada dupa care e asta nostalgic, cu trei neveste de presedinti care isi marturiseau sotilor infidelitaile de tinerete...doua dintre ele precizau momentul printr-un cadou cu care venisera acasa, Leana ii aminteste tovului ca s-a intamplat "atunci cand am venit fara fash"...Asta-i sasul nostru, nostalgic dupa Nicolae Ceausescu, dar leit coana Leana...polonezul a venit cu tolba plina, ungurul cu tot ce-au cerut, a venit si golemul nostru fara gazele din Marea Neagra, fara afacerile profitabile deja antamate...bine ca a primit o sapca (sper sa-i fi lasat si paltonul...)

# ,,,,,Satul de alesii tãrii,,,,, date 23 august 2019 09:56 0

,,,,,,,,,,,,,,,ODÃ NEAMTULUI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,IN ,FRUNTEA. TÃRII STÃ UN NEAMT,E PLIN DE IEL PLIN DE NESAT,,,NAINTE DE-AURCA PE TRON,PE LA SIBIU IEL FU BARON,CU RÎNJETE ELECTORALE,DE NOI POPORU,RÎDEA SARCASTIC,PLIN DE BALE,UMBLA PRIN. ORASE PAS CU PAS,CERSIND UN VOT PENTRU IEL,,SAS,,ROMÂNII FRAIERI SI NAIVII,SÃRACI,MIZERI DAR SI BETIVI,CREZÎND IN MARELE BÃLOS NETOT,S-AU DAT DE-A DURA PÎN LA VOT.AU ASTEPTAT SÃ VADA PASUL CE CU EMFAZA-L SPUSE SASUL,TRECURÃ ANII DE DOMNIE,ROMÂNII NOSTRI ÎS TRAFICATI,DE CARNE VIE SI AU RÃMAS TOT ÎN SÃRACIE DAR PE SAS ÎL DOARE ÎN PÃLÃRIE SI COPIII NOSTRI SÎNT DATI PESTE GRANITÃ,SPRE ADOPTIE.AL NOSTRU SAS ,MAI VREA UN PAS,SI-A SCOS IAR BÃLOSUL RÎNJET IN TAIFAS,COLINDÃ TÃRI-SATE SI COLINE, CERSIND IAR VOT DE LA PROSTIME,DE-L VETI VOTA SÃ NU ZBIERATI,CÃ.,COPIII VOSTRI VOR FI TOT ,TRAFICATI,LA JUSTITIE. SA NU UMBLATI,PE PROCURORI SI TELEVIZIUNILE DE CASÃ SÃ LE APLAUDATI.,,,,SI UITE ASA ÎNALT GERMANU,VA VA DISTRUGE TOT NE AMU ,,,

# Romăn date 23 august 2019 15:31 0

Doamne.stiu esti sătul. Dar si noi suntem la fel. Dar ce putem face înafara de a va susține....dumnezeu sa vă bine cuvinteze că bine ati intuit si scris.atît neo mai rămas

# Romăn date 23 august 2019 15:34 0

Da suntem traficanți de 'c atne vie ca bine spui. : ????????????????????????

# #român,, date 23 august 2019 15:49 0

#votant.satul de politica,,, Čã bine zisesi ,vorbisi,de politicieni.,,,,sãtul dar si noi sîntem sãtui de gunoaiele aste ,pe care le plãtim cu bani multi,,,dar multi,,,Sã te parafrazez.......CU RINJETU PLIN DE BALE ,MAI VREI VOT DE LA NOI,PLATITORI DE TAXE ,CA SÃ CE? SÃ TE PLIMBÃM PE TINE ,,,,NEAMTULE,,, CA SÃ FACI CĘ? ? ????PENTRU NOI POPORUL ROMÂN NU AI FACUT NIMIC.......BRAVO ,,,,SÃTUL DE ALESI,,,,,BRAVO,,,,,,

# Etnic date 23 august 2019 16:01 0

Doamne ,nu pot sa cred dar mai sint români ,plini de cultura civica,în tara asta? Mai poate sa,faca .,sã?ce?.adicã..,haz de necaz?da,încã se mai poate.Românu cu asta rãmîne,cu ,comentariiile ,neplãcerile,§ï ETC,CU ASTA RÃMÎnem noi prostimea.,nu cã am fi prosti.Prosti śîntem ca va lasam sa va balacariti pe bani nostri.

# ROMÂN. DA ROMÂN? date 23 august 2019 17:07 0

Doamne??????.....Doamnee????.Chiar asa.,...Uitati,Românii. Au chiar simtul umorului,chiar îl au.....dar,,,,dar,,,#Satul de alegatori,,,,,,,Si eu.si noi, sîntem sãtui de toate minciunile,da de toate minciunile...VREM TARÃ ,,,CA AFARÃ,,,,, ORI CUM ,,,,,,DIASPOREZI,,,,,,,,SÃ VINÃ ÎN TARÃ SÃ VOTEZE.CLAR,PUNCT........DA SÃ VINA SA VOTEZE,,SÃ PLÃTEASCÃ TAXE,CA SI NOI,.,ROMÂNI,.DAAAAAAAAA,NUUUUUU?PÃI ?CE.,

# Pribeag prin tarã date 24 august 2019 07:13 0

,,Apropo,,,#Mizantrop,român,etnic.,,,,,,Era mai bine dacã venea fãrã ,cap,mãcar nu îi mai vedeam rînjetu,gretos la tv.,,,Dar #Satul de alesii tãrii,,,De Vioricã,Ponticã,Zorbanica,Bogdãnicã,Turcanicã Nu ne zici nimicã?,,,Na ma apucai si eu de rimã,Nu mã pricep ca tine,,,,Zine ceva sã. sã ne mai descretim fruntile.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi viitorul sef DIICOT?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.01.2020 – Primarul care ar fi facut sex cu minore a garantat pentru o “Romanie normala”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva