27 septembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 27.02.2017 – Lazarica a semnat un nou protocol cu SRI in decembrie 2016

Scris de: L.J. | pdf | print

27 februarie 2017 15:48
Vizualizari: 7503

 

* Cat timp trebuie sa mai treaca pana vom scapa de Procurorul General Augustin Lazar, care a ajuns sa faca politica fatisa impotriva actualului Guvern? Domnul Augustin Lazar, poreclitCorega” in Parchetul General, ne-a tot aburit ca ba au existat protocoale, ba nu au existat, ultima data precizand in mod explicit (dupa ce Luju.ro a produs proba existentei protocolului din 2009) ca ultimul protocol cu SRI s-a incheiat in februarie 2016, ca urmare a unei decizii a CCR. Ce sa vezi insa, auzim ca domnul “Corega” a semnat un nou protocol cu SRI in decembrie 2016. Cat mai joaca parchetarii tiribomba pe nervii romanilor?


* De unde credeti voi ca a stiut DNA ca judecatorii CCR vor admite sesizarea presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu pe ilegalitatea anchetarii de catre DNA a Ordonantei 13, astfel incat Parchetul Lulutei s-a grabit sa arunce luni, la prima ora, dosarul la Sectia de urmarire penala a PICCJ. Avem groaznica banuiala ca s-a aflat de la partenera de nadejde a procurorilor DNA Livia Stanciu. Care a si facut opinie separata (singura dintre cei noua judecatori) in sensul respingerii cererii lui Tariceanu. Prietenii stiu de ce!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Comentarii

# Capac date 27 februarie 2017 20:57 +34

Colegii din CCR nu se pot dispensa de colega lor care e profund incompetentă? Nu poți face opinie separată pe un text de lege. Dacă nu-l poți interpreta corect se numește că ești incompetent și ți se desface contractul de muncă.

# Edelweiss - Indignados de Bukowina date 27 februarie 2017 21:22 +9

Băi dar este incorigibilă babornița aia. Plebea din Agora și Piețe se bucură că și-a recâștigat forul contencios suprem, ai cărui membri dau semnale de independență din ce în ce mai evidentă, (fie că or fi fost ei la vremea lor slugi), iar babornița decrepită o ține danga-langa ca Ieremia cu oiștea distrugătoare împrejmuirii unui perimetru. Aia NU ARE PIC DE RUȘINE! Luați-o unul, bă, pe baborniță de-o aripă, puneți-i un țuhal în cap și azvârliți-o draaqului la groapa de gunoi la Glina!

# DODI date 27 februarie 2017 22:40 +11

Poți spune orice despre COlivia stanciu că e ”pionul otrăvit” al lui ciolanis la CCR, etc. Ea nu se dorește a fi un pion oarecare ci ditamai calul troian. Din păcate pentru ciolanis, și din fericire pentru noi și justiția română, COlivia este goală de conținut la capitolul profesionalism. Ea, fostă procuroare comunistă, este plină de ură viscerală împotriva știutorilor de carte și nu știe să voteze decât invers față de ceilalți colegi. Crede că prin asta se pune în valoare. Întrucât nu are nici o valoare juridică ea nu se poate pune decât în evidență ca o persoană lipsită de caracter, profesionalism și bun simț. Să sperăm că perioada în care se va bucura de pensia nesimțită îi va fi redusă de Cel de sus! Nu m-am referit la ciolanis, el este un pigmeu din toate punctele de vedere și mai ales cele esențiale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va fi pus Nicusor Dan sub urmarire penala pentru trafic de influenta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.09.2020 – Judecatorii de la CAB au castigat Cupa Baroului Bucuresti la fotbal (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva