6 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANA NU E SINGURA – Presedinta Tribunalului Timis Adriana Stoicescu ii demasca pe contestatorii activisti ai judecatoarei Dana Girbovan, propusa ministru al Justitiei: "Magistrati care folosesc Codul penal doar sub piciorul mesei, pentru a nu tulbura spriturile care ii asteapta... Fotografii de busturi bine lucrate si recitaluri de manele... Procurori care nu au intocmit in viata lor un rechizitoriu... Juzi care tin discursuri politice... Politicienii avizi de putere si corupti"

Scris de: E.D. | pdf | print

25 august 2019 12:04
Vizualizari: 6123

Senzationala luarea de pozitie a presedintei Tribunalului Timis judecatoarea Adriana Stoicescu (foto) dupa seria de atacuri lansate la adresa judecatoarei Dana Girbovan, imediat ce a fost propusa la sefia Ministerului Justitiei de premierul Viorica Dancila. Neadevarurile aruncate in spatiul public chiar de catre cei din interiorul sistemului judiciar au determinat-o pe judecatoarea Adriana Stoicescu sa traga valul pentru a se vedea cine sunt cei care o ataca cu atata vehementa pe Dana Girbovan, sustinand ca nu este potrivita pentru a prelua conducerea Ministerului de Justitiei.


Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, judecatoarea Adriana Stoicescu evidentiaza ca pentru cei care o critica pe Dana Girbovan numirea sa in functia de ministru ar echivala cu un dezastru, iar asta intrucat aceasta din urma a fost o sustinatoare a Inspectiei Judiciare si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitiei, institutii considerate de activisti "cele mai rele care pot exista in justitie pentru ca sunt singurele institutii care pot opri reinstaurarea republicii pseudo procurorilor, domnia autosuficientei, a lipsei de profesionalism, a lipsei de responsabilitate".

Aceeasi oameni care vad omul negru in Inspectia Judiciara si SIIJ si arunca cu noroi in Dana Girbovan sunt astazi demascati judecatoarea Adriana Stoicescu:

"-sunt magistratii care folosesc codul penal doar sub piciorul mesei, pentru a nu tulbura spriturile care ii asteapta,

-procurorii care nu au intocmit in viata lor un rechizitoriu, dar tin lectii de drept constitutional.

-juzii care tin discursuri politice, declarand apoi ca inspectia judiciara trebuie tratata cu sictir si o discreta flegma."

Or, pentru cei mai sus enuntati de judecatoarea Adriana Stoicescu "un ministru integru si profesionist", precum Dana Girbovan, echivaleaza cu un dezastru". Si nu numai atat, precizeza judecatoarea Stoicescu. Acestia trebuie sa stie ca "Dana Girbovan nu e singura", ci este inconjurata de magistratii care cred cu tarie in vocatia lor, care nu fac compromisuri si care nu vor permite sa va folositi de ei pentru a va atinge scopurile murdare".

Publicam in continuare postarea judecatoarei Adriana Stoicescu:

"Atacurile imunde la adresa Danei Garbovan dovedesc micimea incredibila a unei societati rupta complet de normalitate si moralitate.

Politicienii corupti in tovarasie cu interlopii sponsori nu isi pot imagina o justitie altfel decat cea pe care aproape au reusit sa si-o creeze.

Pseudo justitia lor.

A pseudo politistilor, agramati si burtosi, platiti regeste sa anunte cand vine potera cu vreo enervanta perchezitie domiciliara.

A pseudo procurorilor, cei care au pus bazele republicii lor, in care inculpatul spune ce lapte a supt de la mama doar sa isi scape sotia insarcinata de un mic viol, asa cum discret i s-a sugerat ca s-ar putea intampla daca nu declara ce trebuie.
A pseudo judecatorilor care scriu minute la dictare, asteptand infrigurati concediul intr-o tara exotica, pentru a sta linistiti in jacuzzi cu prietenul tocmai salvat…
Asta s-a dorit.

Partial au reusit, cata vreme pare ca avem magistrati care folosesc codul penal doar sub piciorul mesei, pentru a nu tulbura spriturile care ii asteapta, numai bune si racoritoare dupa o zi obositoare ….

Partial au reusit, cata vreme avem fotografii de busturi bine lucrate si recitaluri de manele…

Partial au reusit, cata vreme avem procurori care nu au intocmit in viata lor un rechizitoriu, dar tin lectii de drept constitutional.

Partial au reusit, cata vreme avem juzi care tin discursuri politice, declarand apoi ca inspectia judiciara trebuie tratata cu sictir si o discreta flegma…

Oamenii simpli nu vor, insa, pseudo justitia infractorilor. Vor sa stie ca cei in fata carora vin cu respect si speranta cunosc legea si o aplica cu buna credinta.

Vor sa stie ca cei care gresesc platesc.

Vor sa se simta aparati si respectati in propria tara.

Politicienii avizi de putere si corupti, cei in asteptarea puterii si flamanzi, rubedeniile si prietenii lor nu vor asta.

Vor o justitie a lor, aservita politic si care sa raspunda doar ordinelor.

Minciunile ordinare, dezinformarea si laturile aruncate in capul magistratilor onesti sunt singurele lor arme impotriva justitiei normale.

Pentru ei si pentru magistratii pe care ii protejeaza, inspectia judiciara si sectia de investigare a magistratilor sunt cele mai mai mari rele care pot exista in justitie pentru ca sunt singurele institutii care pot opri reinstaurarea republicii pseudo procurorilor, domnia autosuficientei, a lipsei de profesionalism, a lipsei de responsabilitate.

Iar un ministru integru si profesionist echivaleaza cu un dezastru.

Vestea proasta e ca Dana Garbovan nu e singura.

Chiar daca nu ii vedeti, are alaturi de ea magistratii care cred cu tarie in vocatia lor.

Care nu fac compromisuri.

Si care nu vor permite sa va folositi de ei pentru a va atinge scopurile murdare".


Comentarii

# Pentru unii IJ și SIIJ e obiect de speriere, date 25 august 2019 17:38 +1

Pentru cei favorizați de aceste instituții,r obiect de mișto prin sălile de judecată.. pe probatelea,doamna.Si,mai treceți pe la sali, ...

# Mya date 25 august 2019 18:12 +1

Dar de colegii dv de la Judecătoria Sannicolaul Mare ,care fac doua motivări la o sentința ce părere aveți? Sunt sau nu știutori de carte și imparțialitate? Sunteți o judecătoare cu știință de carte ,va admir și va doresc mult succes in cariere.

# Deci totusi mai "esista" si magistrati adevarati ! date 26 august 2019 16:06 +3

Bravo si pe treaba : punti pe faras securistii ! :o

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 148
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.07.2020 – Oda vomitiva pentru Iulia Motoc. Ceausistul Sica Mandolina

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva