28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANILET NU ARE CE SA CAUTE IN CCR – Avocatul Adrian Cozma, deputat PNL, refuza ideea ca judecatorul Cristi Vasilica Danilet ar putea ajunge vreodata in CCR: “De ce sa propunem o persoana controversata, cand Romania are mii de profesionisti in domeniu? Justitia nu sta intr-o mana de oameni sau vedete media, Facebook sau Tik Tok... Justitia are mii de profesionisti. Ei sunt peste tot. In tribunale, in curtile de apel, la judecatorii, in breasla avocatilor... Ei merita promovati”

Scris de: G.T. | pdf | print

18 aprilie 2022 13:05
Vizualizari: 3058

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj nu are ce sa caute in Curtea Constitutionala a Romaniei, asa cum doreste USR. Asta intrucat CCR are nevoie de profesionisti adevarati, nu de vedete media si personaje controversate.


 

Ideea a fost enuntata de avocatul Adrian Cozma, deputat PNL in Parlamentul Romaniei, care a subliniat cat de anormal este ca un judecator exclus din magistratura de catre CSM sa fie propus pentru CCR. Cozma arata intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 18 aprilie 2022, ca Justitia are mii de profesionisti, in instante si in breasla avocatilor, si acestia merita promovati si sustinuti, nu personaje precum Danilet.


Iata comentariul avocatului Adrian Cozam, deputat PNL, privind posibilitatea ca judecatorul Cristi Vasilica Danilet sa fie numit in CCR:


“Curtea Constitutionala are nevoie de profesionisti nu de vedete media!

E cel putin interesant ca un partid care pretinde ca lupta pentru o justitie dreapta, sa propuna la Curtea Constitutionala o persoana care a fost exclusa din magistratura. In fapt e trist ca justitia e utilizata ca un camp de lupta. Indiferent ce optiuni avem, Consiliul Suprem al Magistraturii, care e format din magistrati, a luat o decizie. Chiar daca n-ar avea dreptate, de ce sa propunem o persoana controversata, cand Romania are mii de profesionisti in domeniu? Justitia nu sta intr-o mana de oameni sau vedete media, Facebook sau Tik Tok?

Justitia romaneasca e formata dintr-un corp mare, cu foarte multi profesionisti, care isi fac treaba zilnic. USR arunca doar petarde, pentru a-si mentine si a-si atrage un electorat radical, dar neinformat totodata. Neinformat in sensul a ceea ce am subliniat.

Justitia noastra are mii de profesionisti. Ei sunt peste tot. In tribunale, in curtile de apel, la judecatorii, in breasla avocatilor. Avem conducatori ai barourilor din fiecare judet si case de avocatura de prestigiu, unde lucreaza persoane care nu fac filme pe Tik Tok dar isi fac meseria in instante. Ei merita promovati si sustinuti!

 


Comentarii

# # jos MASKRICIUL !!! date 18 aprilie 2022 13:42 +111

:lol: :-x <img src=ops:' /> :zzz Doar dak csm se va numi: PAPUSILE MUPPETS :lol: Oricum, sint citva din categoria: POVESTEA PORCULUI:d.morar,l. stanciu... BESTII BIPEDE !!! :eek:

# Căcăleț iti cauti de lucru fraiere ? LOL date 18 aprilie 2022 20:39 +7

Vezi daca te-a mancat in gaoaza !? Relaxeaza-te , iti deschizi sala de ka-ra-te LOL si in plus postezi pe Tik tok si te umpli de banet LOL :-)

# Neanae date 18 aprilie 2022 21:30 +25

Nu înțeleg de ce trebuie sa se mai scrie despre indivizi care nu au nimic de a face cu un interes public. Nici cel mai mic. Cui ii pasa de perfecti imbecili? Nu mai pomeniți va rog de personaje absolut inutile. Sunt atâtea evenimente și persoane interesante. In toate segmentele realității. Gata cu NIMICURILE astea. Când vor muri nimeni nu își va aduce aminte de ei. E plină lumea de dăștia nici urâți și nici frumoși, nici deștepți ba chiar proști, nici omenoși caci născuți cu draci pe ei. Umbre sumbre pe planeta.

# dragos barna date 19 aprilie 2022 03:15 +2

Pentru continuitate se impune ca un mascarici sa fie urmat de altul, asa ca luati propunerea in serios, a mai avut momente de ratacire dar raspunde foarte bine la comenzi si solicitari si cunoscand bine arhiva sipa poate rezolva operativ problemele! De astfel de.etaloane e oricand nevoie nu de dl. Udroiu, ca el nu raspunde la comenzi.

# just,tovarasi date 20 aprilie 2022 09:43 +1

CEea ce remarca dl.avocat este corect,insa nu trebuie uitat ca sereistii au obligatia sa impuna la C.C.un om obedient,dupa cum au impua in justitie o gramada,si ii folosesc intens.asa ca este iminenta instalarea cu cioc anemic in scaun constitutional.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva