18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DANILET SA FIE PAPAGALUL CARE SE CREDE VULTUR? – Judecatoarea Adriana Stoicescu intra la rupere dupa bagarea in seama a vedetei de pe TikTok, Vasilica Danilet: “Lacheul de serviciu s-a trezit cu fata la perna pentru ca s-a visat din nou pe cai mari, iar acum e dezamagit ca e doar un vis de adolescent cu cosuri... Cand doar fetele batrane si nelinistite te mai venereaza, atat iti ramane: sa te dai barbat si destept pe deasupra. Dar noi stim adevarul, nu-i asa?”

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 July 2021 14:39
Vizualizari: 9669

Daca mesajul postat de judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis ii este adresat vedetei de pe TikTok, Vasilica Danilet (foto), atunci Danilet a fost facut crunt de rusine. Umilit public, astfel incat oamenii au putut afla ca acesta are in continuare vise de adolescent cu cosuri, fiind insa venerat doar de fete batrane si nelinistite.


 

Judecatoarea Adriana Stoicescu a dat publicitatii marti seara, 7 iulie 2021, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de dur in care acuza existenta papagalilor care se cred vulturi si a jalnicelor creaturi caere se cred formatori de opinie, dar care in realitate nu sunt decat niste baietei frustrati si complexati, dornici de expunere, care ies ca ramele dupa o ploaie buna. Fara sa ofere nume, judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis face referire la un “micut scurmator” care arunca cu rahat in tot ce nu intelege, precum si la un lacheu de serviciu care se da si barbat, si destept, desi lumea stie adevarul despre el.


Asa cum precizam, Adriana Stoicescu nu ofera vreun nume. Ne intrebam insa daca mesajul este unul general, prin care doreste sa arate decaderea sociala din Romania, sau ii este adresat judecatorului Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj. Ne intrebam daca in mesajul Adrianei Stoicescu “papagalul care se crede vultur”, “creatura jalnica”, “micutul scurmator” si “lacheul de serviciu” este cumva Danilet. Si ne intrebam asta intrucat reactia Adrianei Stoicescu vine dupa ce Vasilica Danilet, dornic probabil sa fie bagat in seama si pentru altceva decat pentru penibilitatile de pe TikTok, a acordat un interviu jurnalistei Andrea Pora in care a atacat-o atat pe Adriana Stoicescu, dar si pe alte judecatoare aflate in tabara sanatoasa a Justitiei.


Iata postarea judecatoarei Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis:


Nenorocirea acestui neam sunt papagalii care se cred vulturi. Jalnicele creaturi, ce se cred formatori de opinie, baietei frustrati si complexati, dornici de expunere, in toate pozitiile, ies acum, precum ramele dupa o ploaie buna. Micutul scurmator ce se simte vanat a iesit sa faca ce stie mai bine: sa arunce cu rahat in tot ce nu intelege. Lacheul de serviciu s- a trezit cu fata la perna pentru ca s-a visat din nou pe cai mari, iar acum e dezamagit ca e doar un vis de adolescent cu cosuri...Cand doar fetele batrane si nelinistite te mai venereaza, atat iti ramane: sa te dai barbat si destept pe deasupra. Dar noi stim adevarul, nu-i asa?”

 


Comentarii

# Ioan Barbatei date 7 July 2021 14:52 +49

CLAPONUL, UNUL DINTRE CEI CE REPREZINTA "PSEUDO-JUSTITIA, SUFERA DE IGNORARE DIN PARTEA CELOR PE CARE-I PUPA-N FUND... :lol:

# Malagamba date 7 July 2021 15:52 +34

Nu degeaba i-am pus numele acestui subuman, Vasilina Debilet. Este un slugarete la cuplul de criminali neomarxisti soros & macovei. Un slugarete penibil de cea mai joasa speta dar extraordinar de util cauzei neomarxiste si de periculos pentru justitia si societatea romaneasca normala atit cit a mai ramas. Destinul lui si al firtatilor lui trebuie sa se termine cu aruncarea in puscarie pentru tot restul vietii lui patetice. pacat ca nu mai avem domnitori romani de calibrul Stefan cel Mare, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul, pentru ca pedeapsa pentru subumanu asta ar fi fost..o stim cu totii !

# basicuta date 7 July 2021 19:56 +14

io dacă eram in locul papagalului, de rusinică mă aruncam pe fereastră....să te facă o femeie creatură jalnică, băietel frustrat, lacheu....eeee...!

# santinela date 8 July 2021 06:47 +2

Respect pentru o judecatoare cu stiinta de carte si cu valori morale ridicate. Cit despre Danilet barbat-ha,ha,ha si destept-aici te strici de ris nu alta ! Numai El se considera asa fiindca in rest ---- !

# Cazimir date 8 July 2021 18:22 0

Un dusman al lui Danilet intotdeauna va fi prietenul meu. :lol: Oricum, il vad pe asta de la Cluj un bufon, in timp ce tipa de la Timis e nu doar eleganta, dar si mai echilibrata.

# Puie Monta date 13 July 2021 22:38 0

Papagalul bicefal ! LOL

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva